Találatok a következő kifejezésre: Milyen órabért egy (6 db)

Győrben az Audiban milyen órabéren dolgozik egy gyártósori összeszerelő?

Aki tudja legyen kedves írja meg! Munkahelyválasztás szempontjából fontos lenne tudnom ezt.

Legjobb válasz: Nem órabér van, hanem alapbér. 150 000 ft bruttóval vesznek fel + 10% mozgó. Ehhez jönnek még a déluitáni és éjszakai pótlékok.

Nem órabér van, hanem alapbér. 150 000 ft bruttóval vesznek fel + 10% mozgó. Ehhez jönnek még a déluitáni és éjszakai pótlékok.

A tescóba a diákok akik nappal árúfeltöltők milyen órabérbe vannak? Ugy hallottam 500-600, mert nem kell utánuk adózni, legalábbis nem annyit mint egy felnőtt után

Legjobb válasz: Vidéken, konkrétan Szombathelyen 449-450Ft/óra az órabér... de szinte mindenhol ez a megszokott.

Vidéken, konkrétan Szombathelyen 449-450Ft/óra az órabér... de szinte mindenhol ez a megszokott.
A kérdező hozzászólása: oks, az se rossz, anyum rosszabb órabérbe dolgozik :S, köszi a választ
az egy dolog, hogy ennyi az órabér, és nem adóznak utánad annyit, de fizukor ön. a felét kapod, mert a közvetítõ lenyúlja a többit magának.

Milyen órabért kap egy gyógypedagógus, illetve egy java, C# programozó? Minimum és maximum?

Legjobb válasz: Az alábbi válasz mindkettõre vonatkozik. Minimum: a törvényben elõírt minimálbér. Maximum: határ a csillagos ég... Ne haragudj, de erre a kérdésre az a válasz.

Az alábbi válasz mindkettõre vonatkozik. Minimum: a törvényben elõírt minimálbér. Maximum: határ a csillagos ég... Ne haragudj, de erre a kérdésre az a válasz.
Egyik barátom kezdõ fizetése 350.000, -HUF havonta (nettó vagy bruttó-e, nem tudom) és C#-ot tanult elsõsorban.
Elhelyezkedéstõl és szaktudástól függ. A gyógypedagógus szerintem nettó 100-150.000Ft körül kereshet, míg egy jó programozó (akinek esetleg még diplomája is van az adott témában) simán keres 300.000-1.000.000Ft között.


Milyen órabérben dolgozik egy butik eladója?

Szezonális munka vidéken, egy butikban eladóként hány forintos órabérért dolgoznátok? Ha dolgoztatok ilyen helyen, mennyit kaptatok, vagy ha valakinek van ilyen butikja (többségében gyerekjáték, fürd?ruha, ruházat, ajándék tárgy) mekkora órabért adna? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Oszd vissza a minimálbért kb 180-nal. Ha elvárt a nyelvtudás, akkor csak 180-nal :) Aztán hogy mennyi jutalékot kap és mennyi fekete bevételt, az más kérdés.

Oszd vissza a minimálbért kb 180-nal. Ha elvárt a nyelvtudás, akkor csak 180-nal :) Aztán hogy mennyi jutalékot kap és mennyi fekete bevételt, az más kérdés.

Media Markt-ban milyen nettó órabérre számíthat egy vagyonõr?

media, markt, vagyonõr, nettó, fizetés, órabér

Legjobb válasz: Semmire, mert nem a Media Markt alkalmazza õket, hanem egy külsõs cég - és hogy az mennyit fizet, na az a kérdés :D Azt meg nem tudom :D

Semmire, mert nem a Media Markt alkalmazza õket, hanem egy külsõs cég - és hogy az mennyit fizet, na az a kérdés :D Azt meg nem tudom :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!