Találatok a következő kifejezésre: Milyen íze az (216 db)

Milyen ízû az ondó?

A barátom nagyon szeretne a számba élvezni de én félek, hogy rossz íze lesz, ezért teszek fel ilyen hülye kérdést

Legjobb válasz: hát én még sose mertem megkóstolni a sajátomat...

hát én még sose mertem megkóstolni a sajátomat...
"Félek, hogy rossz íze lesz." És ha igen mi bajod lesz? Pár másodpercig kellemetlen érzés, ó te szegény! Senkinek nem szabadna bevállalnia ilyen kínt!
mond azt a barátodnak, hogy megpróbálhatom, de ha nem megy, kiköpöm; vagy valami hasonlót
Egyáltalán nem hülye kérdés!!!!!! Egyszer élveztesd el a testedre/melledre/arcodra/markodba, menj ki mosakodni és közben finoman kostold meg (ha szörnyünek tartod könnyen kiköpheted).
Mint a sablon kínai büfés leves, csak csípõs íz nélkül megfûszerezve egy kis takonnyal.
Olyan mint egy igen mélyrõl felköhögött turha adag nyakon öntve nyers palacsintatésztával, amit brutálisan megsóztak. Kb. 22L
Lehet édesbe, vagy kesernyésbe hajló, de mindenképpen egy picit sós.
Egy közelitõ értéket tudok neked mondani. Fogj egy tojás fehérjét (sárgát nem), ehhez adj egy evõkanál tejet. (esetleg kettõt ha "sûrûbbet" akarsz) alaposan zutyuld össze (nehezen keveredik ne lepõdj meg). Adj hozzá egy késhegynél kevesebb sót, és porcukrot. Szintén keverd el alaposan. Ennek az állaga eléggé hasonló lesz ahhoz amit kapsz, és izre is egy kicsit hasonló. ilyesmivel kell megbarátkoznod. Tipp: ha a pároddal 2-3 napig cukros üditõt, és/vagy gyümölcsöket (ananász pl.) etetsz, akkor kifejezetten édes lesz (keverd ki játszásiból édesbe hajlóra az elõbbi keveréket) Az alkoholtól pedig keserû lesz neki.
Mielõtt a szádba élvezne a barátod, kapj be egy kávéskanál vegetát. A vegetától mindennek jó íze lesz.
1. egy nõárt vállald már be :D
Tudniillik én egyszer olyan 4napig nem élveztem el, és abban az idõben cigiztem söröztem, szóval azt mondta nem volt valami jó.. De normál életvitel mellett azt mondta sós, meleg

Milyen íz az unami?

Példákat esetleg mondhatnátok.

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Umami

A hús íze. Nagyjából az az íz, amikor egy finom, száraz, sült karajt ennél a közepesnél kicsit jobban megsózva. Ennél az íznél kicsit erõsebb, fanyarabb, de nem sokkal. Remélem kielégítõ volt a válasz.
Egy hülye kitaláció! Ezen az alapon ezerféle íz van!
dejó még nem is hallottam errõl , köszi
"Aminosavas" íznek mondják :) Mondjuk húsleves íznek mondanám.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat. Umami, nem unami.
Persze, hogy ezerféle íz van, de nem amiatt különböztetik ezt meg, hanem amiatt, hogy külön érzékelõ, ún. receptora van rá az emberi szervezetben, és ebbõl az 5 alapízbõl "keveri ki" azta, mit te érzel, ezek aránya valóban lehet ezerféle, de érzékelni, csak 5öt tudunk, csak az arányok miatt érzed másnak az ízeket.

Mennyire romlik könnyen az anyatej? Milyen íze van, ha megromlott?

Tudom, hogy hol, hogyan, meddig szabad tárolni, személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi...

Legjobb válasz: Ez a hivatalos verzió, szaktanácsadó honlapjáról: http://www.iboly.hu/faq_storing_milk.htm Ugyanúgy megsavanyodik az anyatej, mint a tehéntej. Ha nem tudod, milyen ízre figyelj, kóstold meg a sajátod közvetlenül fejés után, hogy tudd, milyen a jó. Ha már nem ilyen íze lesz, akkor inkább ne add oda. A fagyasztott és olvasztott anyatej íze más, mint a hûtõben lévõé! Ha biztos vagy benne, hogy a fagyasztott nem romlott meg, akkor nyugodtan add oda a babádnak, valószínûleg meg fogja inni. (Nekik kicsit más az ízérzékük, pl. van, aki simán megissza a macskakaja-szagú HA-s tápszert is..) Ha nem kell neki vagy nem vagy biztos magadban, inkább öntsd ki.

Ez a hivatalos verzió, szaktanácsadó honlapjáról: http://www.iboly.hu/faq_storing_milk.htm Ugyanúgy megsavanyodik az anyatej, mint a tehéntej. Ha nem tudod, milyen ízre figyelj, kóstold meg a sajátod közvetlenül fejés után, hogy tudd, milyen a jó. Ha már nem ilyen íze lesz, akkor inkább ne add oda. A fagyasztott és olvasztott anyatej íze más, mint a hûtõben lévõé! Ha biztos vagy benne, hogy a fagyasztott nem romlott meg, akkor nyugodtan add oda a babádnak, valószínûleg meg fogja inni. (Nekik kicsit más az ízérzékük, pl. van, aki simán megissza a macskakaja-szagú HA-s tápszert is..) Ha nem kell neki vagy nem vagy biztos magadban, inkább öntsd ki.

Én 12/F vagyok és mindig is azon gondolkodtam hogy milyen lehet a pia íze hogy mért iszák ennyire? ! De legjobban ez az íz érdekel: Jack Daniels.!? Milyen ízhez hasonlítanátok ha kicsik lennétek újra?

Legjobb válasz: Olyan az íze, mintha folyékony zöldpaprikát innál. Tudod melyik amelyik szétégeti a szád. A részegségért isszák, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul. A WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra való írkálása reszketeg betûkkel, mint pl.: "Ha rövid a f*rkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!".

Olyan az íze, mintha folyékony zöldpaprikát innál. Tudod melyik amelyik szétégeti a szád. A részegségért isszák, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul. A WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra való írkálása reszketeg betûkkel, mint pl.: "Ha rövid a f*rkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!".
Hatása miatt isszák elsõsorban, bár majd kialakul idõvel benned, hogy az íze miatt is. Fõleg egy whisky-nél :)
jah általában nem szeretik az emberek a rövidet. Néha jólesik de igazából a lényeg az hogy minél könnyebben lecsússzon :D meg az is szempont hogy az utóíze milyen, meg persze a másnap milyen. diannás cukorka egyébként megvan? vagy miaza csoki, amibe van még alkohol meg meggy... hmm, mind1 ha olyat ettél akkor kb tudod milyen az alkohol íze.
egy seri kvín nem marja annyira a pofád , mint egy 70 fokos pálinka :D
cherry queen azaz! :D
Remélem nem úgy jön le h buzdítom az ivásra mert nem (én is antialkesz vagyok) de simán megkóstolhatod te is. Beszélsz apuddal h eccer mikor alkalom van tölt neked (mondjuk a feles pohárt félig vagy a harmadáig) annyitól semmi bajod nem lesz az ízét meg annyinak is lehet érezni
A kérdező hozzászólása: Kössz amugy ma este Szilveszter alkalmából ihatok egy kis pezsgööt kösszi a választ :D :D
a pezsgõ azkifejezettenszar

Milyen erzes amikor a szadba elvez a fiu? Milyen ize van az ondonak? Es milyen erzes az a fiunak?

Szeretnem egyszer kiprobalni, de felek az idegen izektol..ha netan aki mar probalta leirna nekem, h mihez lehet hasonlitani, azt megkoszonnem..

Legjobb válasz: hát a savanykás sós ízen túl, számomra sokkal érezhetõbb a kémhatása, hogy annyira lugos...én azt szoktam érezni rajta kicsit ezáltal olyan szúrós az íze...sztem ez jellemzi legjobban...egyébként nem nagy pukk, mi úgy szoktuk, hogy rögtön utána és kiköpöm, elmegyek fogatmosni és ennyi...az én párom nem szereti ha úgy csókolózunk:)

Milyen érzés a fiúnak? Ez a petting legszebb folytatása, oda vissza orál. Szûzlány-szûzfiú felállásnál azért jó, mert vmit megsejtet abból milyen lesz a lányban: meleg, kellemes és legfõképp csúszós :)
hát a savanykás sós ízen túl, számomra sokkal érezhetõbb a kémhatása, hogy annyira lugos...én azt szoktam érezni rajta kicsit ezáltal olyan szúrós az íze...sztem ez jellemzi legjobban...egyébként nem nagy pukk, mi úgy szoktuk, hogy rögtön utána és kiköpöm, elmegyek fogatmosni és ennyi...az én párom nem szereti ha úgy csókolózunk:)
Minden fiúnak más az íze. Nincs két egyforma. Van akinek édes, savanykás.. Az ízt sok minden befolyásolja: cigi, pia, ételek, stb. Jó érzés a fiúnak, nem véletlenül szeretik :)
Mi mindketten élvezzük, bár az ízével még nem sikerült megbékélnem.
hát a pasim még nem élvezett a számba, mindig Õ veszi ki elõtte(:O:D) de az íze ilyen fura, savanykás sós igazából ha valamihez hasonlítani akarom nagyon. am meg h mlyen érzés.. semmilyen igazából:D vagy van gusztusod hozzá v nincs.
én fiu vagyok és már csokoloztam a csajommal orális szex után , valami fantasztikus érzés ahogy a két " idegen " test anyagait egymásnak átadjuk !!
Igen sokminden befojásollja az ízt...pl ha mézet eszik elõtte akkor édeskés lesz;)
Keserû
hát.a fiunak jó.nagyon jó.:D a lányka kellemetlen, de azt mondják hogyha ananászt eszel vagy iszol levet akkor finom lesz azize .:D meg hogy tele van vitáminnál.:)
Nemmi különös, a lényeg, hogy élvezettel csináld, mert akkor õ is élvezni fogja! Mindenkié más, barátomé inkább kesernyés, és nagyon érezni rajta, hogy lúgos.Nekem rögtön utána ki kell mennem kiköpni meg fogat mostni, mert nem hajlandó csókot adni :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat, remelem egyszer ra birom szedni magam, h kiprobaljam...:)
A fiúnak jó érzés mert megaláz téged!Neked rossz érzés!

Milyen íze van az ondónak?

Legjobb válasz: nemárt tudni hogy van akinek nem jón be, van aki meg imádja, és az utolsó cseppig követeli. Az íze emberenként változó (ugyanúgy mint a puncinak) illetve jobb tudni hogy az ízét édesebbé, kellemesebbé teszi: csoki, ananász, egészséges étrend és borzasztó kellemetlenné tudja tenni: olajos zsíros ételek, vöröshús, alkohol, cigi... ha szeretnéd a pasid ondójának ízét pozitív irányba terelni, az "ízlelés" elõtt legalább 4 órával etesd csokival, ananásszal :D mond neki hogy fiam 2 tábla Milka, lenyomod, utána teljesítem minden vágyad !! :D de google a barátod ennél részletesebb leírást is találhatsz 2 perc alatt.

nemárt tudni hogy van akinek nem jón be, van aki meg imádja, és az utolsó cseppig követeli. Az íze emberenként változó (ugyanúgy mint a puncinak) illetve jobb tudni hogy az ízét édesebbé, kellemesebbé teszi: csoki, ananász, egészséges étrend és borzasztó kellemetlenné tudja tenni: olajos zsíros ételek, vöröshús, alkohol, cigi... ha szeretnéd a pasid ondójának ízét pozitív irányba terelni, az "ízlelés" elõtt legalább 4 órával etesd csokival, ananásszal :D mond neki hogy fiam 2 tábla Milka, lenyomod, utána teljesítem minden vágyad !! :D de google a barátod ennél részletesebb leírást is találhatsz 2 perc alatt.
nem is az íze a gond, hanem az állaga :S
Szerintem elég undorító...
sós-savanyú.. hát szerintem is elég undorító.. mikor legelõször megéreztem a számba, majdnem elhánytam magam..
Nincs íze, csak rossz az állaga. Olyan mint egy nyálas meleg víz. Komolyan.
nagyon rossz.ne nyald le mert hányni fogsz
Engem a szappanra emlékeztet. És igen, tudom milyen a szappan íze, mert kiskoromban megettem és az az íz nagyon bennem maradt. xD Ha le kéne írnom akkor egy sós-savanykás-picit maró (csípõs) valamit mondanék, de még ez sem áll olyan közel az igazsághoz :D

Milyen íze van a főtt csicsókának, hasonlít az íze például a főtt krumpliéhoz vagy a főtt cékláéhoz?

Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy illene-e abba a levesbe az íze, amelyet most akarok készíteni. Soha nem ettem még f?tt csicsókát, csak nyersen, illetve ittam nyers csicsóka levet, amelynek az íze engem a cékláéra emlékeztetett. Amennyiben f?ve is céklaszer? íze van,akkor nem f?z?m bele a levesbe.

Legjobb válasz: Édes íze van fõzve is nem hasonlít a céklára. inkább édeskés krumplira.

Édes íze van fõzve is nem hasonlít a céklára. inkább édeskés krumplira.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ! Közben megfõztem a levest és végül tettem abba csicsókát is. Páromnak készítettem és ízlett neki! Ennek örülök! Termett csicsóka a kertben. Azt hallottam, hogy egészséges és sokkal jobb, mint a krumpli.
A kertben vigyázz vele! ha nem vigyázol, két év múlva tele lesz vele és nem tudod majd kiirtani ☻

Milyen íze van az ondónak?

:)

Legjobb válasz: Hát ezt nehéz lenne leírni, de egy biztos, aki dohányzik, sokat piál vagy rossz kajákat eszik, annak rossz izû, utána is olvashatsz, minden befolyásolja a sperma ízét..Ugyanugy mint a hüvelyváladékot is.

Hát ezt nehéz lenne leírni, de egy biztos, aki dohányzik, sokat piál vagy rossz kajákat eszik, annak rossz izû, utána is olvashatsz, minden befolyásolja a sperma ízét..Ugyanugy mint a hüvelyváladékot is.
Általában sós és egy kicsit csípõs. (a ph értéke miatt)
Az aki dohányzik, meg mûanyag szemét kaján él, meg túl sok fûszeres kajá eszik, annak eléggé rossz, nem tudnám mihet hasonlítani. De van semlegesebb ízû is.
Tudom, mit ettél tegnap este! :D
Kóstold meg. Ha csaj vagy, adok. :D
vereshagymával az igazi! :D
én ma is azt vacsoráztam!ki ne hagyd...
Finom
nempróbáltam:D
hát ez tényleg attól függ mit evet, a barátomé már elég sokféle volt de legtöbbször sós vagy savanyú, de volt már keserû és édes is attól függ mit eszik.

MItől milyen íze lesz az ondó?

Tudom hogy ananász meg minden, de van vmi más is?

Legjobb válasz: Nem lesz más íze semmitõl, hiába mondják. Mi a pasimmal kipróbáltuk a mentát, az ondó íze ugyanaz maradt. 18/L

Nem lesz más íze semmitõl, hiába mondják. Mi a pasimmal kipróbáltuk a mentát, az ondó íze ugyanaz maradt. 18/L
mi szex elõtt fél órával milka csokit ettünk.barátom dohányzik szóval általában savanykás ízû az ondója, de most édeskés lett. hosszútávú megoldás ilyen téren nincs.
nyáron fagyizóba dolgozom, barátom hétvégente ki szokott jönni, és teleeszi magát fagyival utána nem kb hanem teljesen édes neki... ha húst eszik akkor teljesen más izû... és sztem igen is befolyásolja h ki hogyan étkezik.. mivel minden végtermék színe, szag is más..attól függõen h mit evett elõtte az illetõ... ugyhogy én igenis állítom h ha olyan dolgot eszik az ember olyan lesz a spermájának az íze... de mondom h attól h vki 2 kilo almát eszik nem lesz almaizû..azért ennyire nem változik.. de ha pl. sok édeset eszik utána 1 órával érezhetõen édesebb és elviselhetõbb lesz a sperma íze
A vaniliától édeskés lesz én ezt hallotam... meg hogy a hústól büdös.. de nem tudom menyi igaz belõle
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Sokat segítettetek! Majd eszek ezt azt! :D
úgy tudom az édes dolgoktól tényleg úgymond jobb lesz az íze :D

Milyen íze van az osztrigának?

Még soha nem ettem, de már gondolkoztam rajta, hogy megkóstolnám, csak félek az ízétõl. Esetleg valaki evett már?

Legjobb válasz: En sajnos kiprobältam az exem unszoläsära egy nyaraläs alkalmäval,hogy ne mondja,milyen konzervativ vagyok,holott utalok minden tengeri herkentyüt.Borzalmas volt!Nyers hal ize es szaga volt,es hogy ne erezzek belöle tul sokat,egyböl le is nyeltem.Hät mit mondjak,majdnem ki is hänytam.

En sajnos kiprobältam az exem unszoläsära egy nyaraläs alkalmäval, hogy ne mondja, milyen konzervativ vagyok, holott utalok minden tengeri herkentyüt.Borzalmas volt!Nyers hal ize es szaga volt, es hogy ne erezzek belöle tul sokat, egyböl le is nyeltem.Hät mit mondjak, majdnem ki is hänytam.
Ízlések és pofonok... Én nagyon szeretem, kellemes tenger- és mandulaíze van. Azért fura, hogy kedvelem, mert a tengeri halakat általában nem nagyon szeretem, de - ahogy elõttem írták -, a "tengeri herkentyûk" igazán ízlenek, legyen az fõtt vagy nyers! Csak divatból, vagy mert másnak tetszeni akarsz, nem érdemes megkostólni, ha a külseje riaszt. Ami azt illeti, nem valami szép látvány. De sok citrommal az is meg tudja enni, aki egyébként idegenkedik az ilyesmitõl.
Igazából csak nagyon Frissen jó. Akkor nagyon kellemes ûdítõen sós íze van. Ha van lehetõséged Frissen enni, akkor próbáld ki. :)
Mint az összes húsnak, csak a fûszertõl van íze, nem magától. De mivel ez nyálkás, a fûszer is kevésbé ivódik bele.
Sok mindent el lehet mondani, de hogy az osztrigának "húsíze" lenne, azt nem. A nyers osztrigához meg semmilyen fûszert nem tesznek, csak egy kis citromlét. Utolsó válaszoló, te mikor és hol ettél utoljára osztrigát? Van aki szereti és több tucatot is meg tud enni belõle, van aki nem, egyénfüggõ. Egyik sem szégyen. Sokan, akik nyersen utálják, sütve, töltve stb. kedvenc ételüknek tartják.
osztriga íze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!