Találatok a következő kifejezésre: Milyen ízű lányok (20 db)

Milyen ízű az, amit a fiúk kinyalnak, és milyen ízű az amit a lányok kiszívnak?

Nagyon érdekel a téma, remélem minnél többen írni fogtok!:)

Legjobb válasz: nem tudom, milyen nemû vagy, de azt könnyen ki tudod deríteni. Ha nagyon érdekel, kóstold meg.

nem tudom, milyen nemû vagy, de azt könnyen ki tudod deríteni. Ha nagyon érdekel, kóstold meg.
"Lõdd tarkón magad!" Ha 12 évesen lóval akarja az is baj, meg az is ha 17 évesen még nem tudja, de már érdekli? Vannak itt tényleg aberrált kérdések is, ne ezt a kislányt szívassátok. Sajna a kérdés megválaszolhatatlan, részben igazak ugyan a válaszok, de ha valamire akkor a keserû sós citromra biztos hogy nem hasonlít. A fiúkét hálisten nem tudom, de biztos hogy a kajától is függ. Lényeg hogy nem annyira rossz mint amiket az itt leírtak alapján gondolnál. (Ha mégis akkor meg fürgyé le)
Baromság! Ha egyik ember szereti a másikat, minkettõ mézédes!
:S hát én megvártam a b.nöm véleményét... udv:A
ÍÍÍ.... BGY kommentelõk befigyelnek. Hajrá!
nem fikázásból írtam, hoyg kóstolja meg. bármilyen gusztustalannak hangzik: én megkóstoltam a saját testnedvem, hagy tudjam már mit "várok el" a másiktól.
Szerintem a sós után gondolkodj el hogy mit ettél te, nem az én savanyum után. (és az a pár lány mind ilyen volt) Általában sós az izzadtság... Különben meg olvass utána hogy milyen kémhatás van a punciban. ne is keresgélj megmondom helyetted savas.
Szia. 17 évesd lány vagyok. A fiúké sós, de szerintem keserû is. amugy ha pl mangót vagy ananászt eszik annak ott lent édes lessz. A lányoké: én azt hallottam a páromtól, hogy izetlen. Amugy nem nézlek hülyének. :D Szerintem ez tök rendes kérdés. és ELEGEM VAN A FIKÁZÓKBÓL...:@
Savanyú? hát nemtudom Te mit kóstoltál:-D. Nekem kicsit sós volt ugyan, de ízlett a párom. Amúgy tény, hogy a különbözõ ételek hatással vannak rá, de az íze jellegzetes marad, minden embernél más. A hús pl savanyitja, az ananász édesíti picit, a hagyma és a bab...aztinkább hagyjuk:-P De ha belegondolsz, minden emberi testnedv sós egy kicsit.
A punci az savanyú :) és én szeretem a citromot :)
Igazából nincs pontos válasz arra, hogy milyen az íze. Általában sós, de különbféle ételek, gyümölcsök pl.ananász édesíthetik. Az elöttem szólónak igaza van, sajnos a pudig próbája az evés.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és 17 éves, de remélem vki vmi értelmes válasszal is hozzájárul:)
szerintem a fiúké olyan keserû és nagyon jó hatással van a torokgyulladásra! de úgyis csak akkor ízlik, ha szereted azt, akit kóstolgatsz

Milyen ízű a lányok nedve?

Szeretném orálisan kielégíteni a barátn?met, de nem tudom mire számítsak.

Legjobb válasz: A barátom állítja h édes mint a méz. De sztem ez nem így van. Voltam már lánnyal... Nem mondanám se azt hogy savanykás, se azt hogy keserû... mert nem. Meg hát minden lánynál más sztem. De ha attól félnél esetleg h annyira borzasztó ízû h rosszul leszel tõle... na hát ettõl ne félj. Nem szörnyû, nem undorító.

A barátom állítja h édes mint a méz. De sztem ez nem így van. Voltam már lánnyal... Nem mondanám se azt hogy savanykás, se azt hogy keserû... mert nem. Meg hát minden lánynál más sztem. De ha attól félnél esetleg h annyira borzasztó ízû h rosszul leszel tõle... na hát ettõl ne félj. Nem szörnyû, nem undorító.
A fiúk általában elsõre meglepõdnek, sõt néha kellemetlennek is találják, de pillanatok alatt ráérezndek az ízére és nagy többségben egy életre megszeretik. Igaz, hogy minden lánynak más íze van, és nagyon fontos a meglfelelõ tisztálkodás. Ezt nehéz elmondani, mert ugye milyen ize van a babfõzelékenk? Próbálj "semmire " készülni, és nem ér meglepetés. Ezt úgyis ki kell próbálni:-) TEtszeni fog, hidd el, hát még a barátnõdnek!:-)
Mint a sós tej és a pénzérmék.
Szerintem nem valami jó ízû, de elviselhetõ. Ez olyan, hogy az ondónak is biztos nem a legjobb az íze, de ha õ megteszi, akkor én miért ne...

Lányok, milyen érzés lenyelni a spermát? Milyen ízű?

Legjobb válasz: mint a takony nagy mennyiségben

mint a takony nagy mennyiségben
változó.Nem lehet hasonlítani semmihez. Lenyelhetõ... Egyszer cigizés után nyeltem...na az keserû volt
tütykölt ratyli ítü
Próbáld ki.
Nagyon rossz az íze...keserû meg savanyú .. Azt mondják attól függ mit eszik a pasi de szerintem soha nem lesz jó az íze..
jó íze van.
Ezt a kérdést még tényleg nem tették fel ezen az oldalon...
jó érzés, én szeretem.

Lányok a ti párotok a szátokba élvez? Lenyelitek a spermát? Milyen érzés? Milyen ízű? Nem kaptok hányingert?

én orálisan bevállalom a férjemnek de arra képtelen vagyok, hogy a számba menjen el. gusztustalannak tartom, és tuti hogy a helyszínen kitaccsolnék, de azért kiváncsi vagyok, hogy mi jót látnak benne.

Legjobb válasz: "Fáni" a te nyelved meg arra, hogy feldugd valaki seggébe. ;D

"Fáni" a te nyelved meg arra, hogy feldugd valaki seggébe. ;D
Aki undorodik az nézzen Bear Grylst
Ez olyan mint amikor a pasi megeszi a csaj fõsztjét, ha látja a csaj, hogy izlik a pasinak a fõszt akkor csak mégjobban szereti a pasit is meg magát is. Na ez pont így van csak a csajnak izlik a pasi fõsztje.
az én párom meg pont ugy szereti mindig csinálni
Pornós k*rva valaki azért, mert lenyeli annak a személynek a spermáját, akibe szerelmes? Hm, fura felfogású egyed vagy, az egyszer biztos. Mellesleg senki nincs kötelezve arra, hogy mit és hogyan csináljon. Ha nem akarod, nem kell. Viszont attól mert Te képtelen vagy rá, attól még a másik, aki ÖNSZÁNTÁBÓL megteszi, nem pornós ;) Kicsit tájékozatlan vagy, és fogalomzavarban szenvedsz.
13-as. Erre általános szabály nem hozható. :) És ennyi erõvel sok dolgot kipróbálhatnánk. Engedd a barátodnak, hogy lepisiljen. Attól sem lesz bajod, fertõtlenítõ hatása van. Elviekben annyi bajod sem lehet tõle, mint a sperma lenyelésétõl. Az én véleményem: aki próbálni sem szeretné, az ne tegye, mindenkinek magának kell tudnia. Mostanában próbálnak divatot csinálni ebbõl, de én egyetlen barátnõt sem ismerek, aki hagyja a szájába. Mégis kielégítõ a kapcsolatuk (de még hogy! higgyétek el, nagyon sok nem mindennapi, izgalmas dolgot tudnak csinálni a barátjukkal:)
Hozzáteszem: én aztán azt sem ítélem el, aki valami miatt lenyeli. :) Csak az "zavaró" kicsit, amikor fordítva megy a dolog, és lassan már olyasmit próbálnak bemagyarázni, hogy teljesen természetes lenyelni, és az a retardált beteg, aki nem teszi. ;D Ez ugyanis (szerintem) nem "alap dolog". Nyeljétek, ha vágytok rá, de nekem például hozhatnak rá bármilyen indokot: nem vágyom rá, hogy a számban érezzem, ennyi. :)
Én szeretem a btom. De nem nyelném le (szájba se jöhet)...
"Lányok a ti párotok a szátokba élvez?" nem "Lenyelitek a spermát?" nem "Milyen érzés?" így semmilyen "Milyen ízû?" szintén "Nem kaptok hányingert?" így nem "de arra képtelen vagyok, hogy a számba menjen el. gusztustalannak tartom, és tuti hogy a helyszínen kitaccsolnék" ezzel az égvilágon semmi gond. ezt tanulni kell, megszokni. alapvetõen undorodunk a testnedvek szájba vételétõl (és ez már nem is nyál csókolózásnál) ne csináld, ha undorít! mindkettõtöknek ritka szar élmény lesz szerintem úgy
Érdemes a kommenteket végig olvasni! :) ))
Részemrõl egy szóval nem hangzott el, hogy természetes dolog lenne lenyelni. Sõt hozzáteszem, aki nem önszántából csinálja, az vessen magára. Ebbõl kiderül, hogy attól mert valaki nem nyeli le, még nem azt jelenti, hogy rosszabb lenne a szexuális élete, vagy nem lehetne máshogy "feldobni", mint ahogy az egyik válaszoló írta. Mi köze van egymáshoz annak hogy lenyeld és hogy milyen a szexuális életed?! Az meg, hogy ki mit tart megalázónak, egyénenként függõ. A válaszolók többsége úgy látom nem lát a sorok mögé.
17-es: Mostanában próbálnak divatot csinálni ebbõl, de én egyetlen barátnõt sem ismerek, aki hagyja a szájába. Mégis kielégítõ a kapcsolatuk (de még hogy! higgyétek el, nagyon sok nem mindennapi, izgalmas dolgot tudnak csinálni a barátjukkal:) Aki ezt divatként fogja fel, ostoba. Értelmes ember nem azért nyeli le, mert ez divat, vagy mert három barántõje is lenyeli, hanem azért, mert nem okoz neki különösebb nehézséget, nem kap tõle hányingert, örömmel teszi. Nyilván aki divatból csinálja, az tartozik az ostoba kategóriába.
Igen, és lenyelem, nem találom gusztustalannak. Nem végzek félmunkát :P Nem igazán van íze, picit talán kesernyés, de nem zavaró. Nem kapok hányingert, semmi furcsát nem érzek utána :D #15: az egy dolog, hogy te nem szereted csinálni, ha nem akarod, akkor ne erõltesd, de engem pl. ne nevezzen senki pornós k.rvának... nem azért csinálom, mert nincs önbecsülésem, csak én nem undorodok tõle, és jó érzés a barátomnak, szóval nem kéne mocskolódni.. 19/L
nekem a számba élvez a barátom, és le is nyelem :) szerintem semmi rossz nincs benne, íze sincs igazából
Én (is) lenyelem. A párom az elsõ alkalomkor megkérdezte hogy nem zavar-e, nem tartom-e megalázónak. Hogy milyen érzés? Mintha valami meleget lenyelnél, semmi extrához nem tudom hasonlítani. Az íze változó, sok minden befolyásolja, de általában kesernyés ízû, de mindig változik. A hányinger pedig szerintem csak bemesélés, amíg az ember nem próbálja ki, addig nem tudja, hogy rájön-e a hányinger vagy nem :) Amíg nem próbálsz ki valamit, addig nem tudod eldönteni, hogy jó-e, akarod-e, gusztustalan-e :)
Mi is megbeszéltük, hogy inkább ne. Bár én nem tartom gusztustalannak, de kellemesnek sem. 22/L
Én is úgy vagyok vele, mint te. Nem tudnám lenyelni. Különben sokan nem is bírják, ég a gyomruk, hánynának, megy a hasuk. Elvileg nem igazán étel az, így érthetõ, ha nem mindenki gyomra bírja. Szájban is változó: meleg, nyálkás valami. Érthetõ, ha sokan nincsenek odáig érte.
Szerintem meg tudjátok beszélni. Ha szeret, elfogadja. Ilyesmit nem akarhat rád erõltetni. :) Ez azért nem alapból természetes, a párkapcsolatban lévõ felektõl függ, kinek mi jön be. :) Csak akkor csináld, ha nem undorodsz!
KMJ szerintem meg olyan, hogy te nyugodtan bedughatod a nyelvedet is a bnõd fenekébe, és kinyalhatod onnan, ami ott van. A nemi szervedet úgyis bedugod a puncijába, nemde? :)
8 Akkor ezt most megszívtam ;D
Különben az egységes véleményem errõl: egyik nemnek sem kötelezõ, csak ha szívesen teszi. Én sosem erõltettem senkire, hogy a fenekemet nyalják, fõleg, ha undorodnának tõle. Mindig attól függ, kinél hol a határ. :) Ez nagyon változó lehet, meg kell beszélni (ezt javaslom a kérdezõnek is), elfogadni (kölcsönösen), és mindkettõnek azt csinálni, ami nem taszítja õket. :)
én imádom :-) :-) amúgy fiú vagyok :-)
Nálunk ez majdnem minden aktus befejezése. Le. Mintha lenyelnék valami meleget. Enyhén sós, mint a tojásfehérje. Nem, soha. Szeretem. 21/L
en egyszer mondtam h mehet a szamba mert tudom h neki ugy jobb, de ha nem kopom ki abban a percben tuti odahanyok:) de megertette szoval nem volt baj:) amugy nagyon rossz az ize szamomra es az meg csak ratesz h meleg:/

A lányoknak milyen ízű a folyásuk? Sós, keserű? Vagy milyen?

Legjobb válasz: Én nem szoktam panaszkodni a sperma íze miatt, olyan, amilyen. Ha valakivel eljutok az ágyig, akkor az nekem azt is jelenti, hogy teljes mértékben elfogadom. (Az meg alapvetõ dolog, hogy egészséges, tiszta, stb...)

Én több lánynak is nyaltam már a puniját és eddig egyedül a mostani kedvesem íze tetszett akinek egyébként én vettem el a szüzességét :-)
Hát én is ismerem a sajátomat, és nem különösebben jó...nem is forszírozom a további ismerkedést. Amolyan kesernyés, de ugyanúgy semmihez nem hasonlítható, mint az ondóé. 18/L
még annyit, hogy miért ne írhatná, hogy jó vagy rossz? hozzátette, hogy de kibírható, szerintem nem panaszkodik, és pozitívan állt a kérdéshez
Én nem szoktam panaszkodni a sperma íze miatt, olyan, amilyen. Ha valakivel eljutok az ágyig, akkor az nekem azt is jelenti, hogy teljes mértékben elfogadom. (Az meg alapvetõ dolog, hogy egészséges, tiszta, stb...)
Inkább keserû, de semmiképpen nem jó ízû, bár ki lehet bírni sokan szeretik is. 20 F (köszi a lepontozást azoktól a csajoktól akik még soha nem érezték és azt hiszik h az õ ízük milyen jó :DD )
Én lány vagyok, és kóstoltam már a sajátomat. Kedves elsõ, nem tudom milyen lánnyal voltál, lehet nem fürdött vagy beteg volt de az enyémnek semmilyen íze nincs..pláne nem keserû..érdekes. Én meg sosem sírtam a sperma íze miatt sem, nem azzal foglalkozok, hanem azzal, hogy a szerelmemnek jól esik. 20/L
Igen csak tudod elég kevés olyan lány van mint te. Én sem szoktam panaszkodni a punci íze miatt olyan amilyen. Akár hiszed akár nem minden nap kielégítem a barátnõmet :)
Elõzõ: nem kell nyalni, ha nem ízlik. Ha meg annyira nem zavar, akkor ne sírjál miatta. Nem tudom, milyen beképzelt csajaid lehettek eddig, hogy ilyen megjegyzéseket teszel.
ezen most miért kell fölháborodni, hogy leírta a tapasztalatát??Ez volt a kérdés, nem? hogy milyen ízû, aki nem érti a kérdést, ne pontozzon le másokat.. 22l
Én sírok miatta? Hát nem tudom ezt honnan veszed...Csak leírtam a tapasztalataimat, de attól én a bnõmnek szívesen csinálom. Ti azért sírtok hogy a sperma milyen rossz ízû, szerintem a tietek sem vmi nagyszerû. Ennyi, ez csak a véleményem és a tapasztalataim alapján írtam. Elsõ voltam.
Elsõ: a válaszoddal semmi gond, ezen buktam ki: "köszi a lepontozást azoktól a csajoktól akik még soha nem érezték és azt hiszik h az õ ízük milyen jó" 2.
Ha egészséges a nõ, akkor savanykásnak kell lennie (savas kémhatás), ha erõsen felizgult, akkor kissé sós, ha gombás (van ilyen), akkor édeskés. 37F (AZ ínyenc) :-D
Kedves kérdezõ: Ha a csaj egészséges, akkor kellemes az ize a szaga. Pláne ha frissen fürdött. Ugy van kialakítva a phja a hüvelynek. Van amikor kicsit sósabb, de ha már keserû:S ott gond van. Náha lehet savanykás, mintha savót innál.
Talán egy kicsit sós, de az a jellemzõ, hogy aki rendszeresen tisztálkodik, fõleg szex elõtt, annak alig lehet érezni az ízét. Engem távolról a camambert sajt puha belsejének ízére emlékeztet, de mondom nem pont olyan. Viszont, ha elõtte valami fûszereset evett, pl. sok hagymát, vagy akár chips-et, akkor már erõsebb és fanyarkásabb az íz. Nekem személy szerint ez már kevésbé jön be. Halszagú puncit esetén azonnal viszakozni kell, ugyanis az a mosdatlanságnak a szaga és az íze se valami jó. A lényeg az, hogy aki rendszeresen tisztákodik, kevés húst és fûszert eszik, annak a lánynak alig lehet érezni az ízét.
Pedig sok lány tudott válaszolni kérdésre! Így énis: sós! Ha megfürdesz akkoris lesz váladék, éshát újszopkodás vagy szopás közben elõfordul ha megézed az ízét! 22/L
Mire gondolsz? Van folyás mensi elõtt, meg van váladék amikor élvez a nõ.. Lány vagyok, nem tudok válaszolni a kérdésedre.. :) Az én párom sosem panaszkodott még, mi együtt zuhanyzunk, izgatjuk egymást, így mindketten tiszták vagyunk, és tisztán szexelünk. Így nagyon jó íze van mindennek... :)
sós
Volt már hogy a számba keveredett de nem volt keserû, de ezek szerint kinek milyen.... Lehet nem kellemes, van aki ezért nem szeret nyalni, hát van ilyen!
Én soha nem pontozok le senkit, de mindegy..engem mindig le szoktak. Már megszoktam..attól, hogy kiakadok valakin, még nem jelenti azt, hogy le is pontozom. gyerekes...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
elsõ vagyok. köszi annak aki mellettem szólt. de hát úgy látszik csak olyan válaszokat vártak hogy jó. Ha azt írom hogy nem jó ízû már lepontozás. Úgyhogy ide tovább nem írok.
mért kell basztatni az elsõ válaszolót? nem lehet mindenkinek ugyanolyan ízû, õ meg leírta a saját tapasztalatát..

Lányok, milyen ízű az ondó?

Legjobb válasz: fiúként ezt nagyon könnyû kiderítened :D

fiúként ezt nagyon könnyû kiderítened :D
sós-kesernyés
Neked nincs? Van? hát kóstold meg. Egyébként egyéntõl függõ. Keserû, sós, mandula ízû, stb.
Brigi! Képet!:)
#10 akkor mire várunk még??
mit iszol, mit eszel, ezek befolyásolják
A kérdező hozzászólása: #11 mért nem az arcodra?
Brigi07! Nekem véletlenül elfelejtettél fényképet küldeni.
Brigi, nekem is küldhetsz:)
Én is adhatok, csak elõveszem az ágy alól, mert oda lökte le a fiúm, mikor levette a gumit.
6os akár meg is foghatod:D
Nah, írd le az élményedet :D
Ha gondolod megkóstolhatod az enyémet is...
A kérdező hozzászólása: Jah kajak..akkor megkóstolom mindjárt
#2 Brigi07, még mindig megengeded, hogy megnézzük a melledet?
Kóstold meg te faszláma!
nemtudom. csak finom:D
enyhén sós, saját termés! f19

Lányok Ti milyen ízű óvszert használtok? És miért pont azt?

Legjobb válasz: Nekem a csilis jön be, mielõtt a számba veszem, szeretem ha elötte betolják a seggembe. Úgy az igazi!!! Csípjen mindenhol.

Nekem a csilis jön be, mielõtt a számba veszem, szeretem ha elötte betolják a seggembe. Úgy az igazi!!! Csípjen mindenhol.
Kaka ízût, mert az olyan izgató!!!!!!
Nem használunk óvszert. Amúgy egyszer már próbáltam az epreset meg a narancsosat, de szerintem szörnyû, elõször mikor bekapod akkor tömény íze van utána meg fél perc után már csak a gumi szar latex ízét érzed. Fujj.
Tudod.. lányok vagyunk. Nem használunk óvszert..
Nem is tudtam, hogy az óvszert enni kell. /öreg férfi/
Mármint hogy gumiban szopni? Szexnél tök mindegy, hogy milyen ízû. :D

Milyen izű egy svéd lány?

Legjobb válasz: nagyon finom, svéd húsgombóc izû

nagyon finom, svéd húsgombóc izû
nemtom, de az egyik életcélom, h megkóstoljak egy északi kék szemû kis tündérhercegnõt :P
Félreértettétek. Nem az a kérdés, hogy milyen "ízû", hanem hogy milyen "izû". Sajnos, én ezt a szót nem ismerem.
Fenyõfa illatú.:D Ugyanolyan emberek mint mi...
Vanilia (nem vicc, olyan cuccal volt bekenve a csaj :DD)
Nem tudom. De egy valamiben biztos vagyok.Nem olyan az ízük mint nekem.:D
ikeás hotdog izû
smörgasbrod izû
Hó ízü.
Olyan mint a vaníliás krémtúró, finomak.
A kérdező hozzászólása: de milyen izû?
A kannibalizmus illegális!!!!

Lányok szerintetek milyen ízű a sperma?

Jó vagy rossz esetleg furcsa? Már régóta vagyok a barátommal és el?tte is csináltam a másik barátomnak de még máig is furcsálom az ízét..

Legjobb válasz: Barátnöm mindig azt mondogatta hogy "strepsils", mert hogy csípi a torkát. Mondjuk mi elég sokat csókolozunk, és egyszer az én számba is jutott, mert valahogy beleragadt a fogába. Bár nem izlelgettem... 18/f

Barátnöm mindig azt mondogatta hogy "strepsils", mert hogy csípi a torkát. Mondjuk mi elég sokat csókolozunk, és egyszer az én számba is jutott, mert valahogy beleragadt a fogába. Bár nem izlelgettem... 18/f
leginkább a ge<ihez hasonlít :D megszokás kérdése sztem, attól is függ h mit evett az ananásztól édes lesz, ....:P
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező hozzászólása: szemizjeh köszönöm ezt a nagyon "hasznos" választ;)
Málnaszörp.
hát néha sós, néha édes, néha meg egyszerûen csak ge*i ize van, nem lehet meghatározni :D de ha rossz akkor ne engedd a kicsi szádba, menjen az arcodra hidd el nem fogja érdekelni hogy lenyelted-e vagy sem :D
nincs mit.nagyon szívesen máskor is^^
ha szereted az egyedi ízt akkor írj :P

Milyen ízű a sperma? Sok lány miért nem nyeli le?

Legjobb válasz: hát gyere kóstold meg... amúgy nem tudom

hát gyere kóstold meg... amúgy nem tudom
Tényleg. Eleve jó kérdés, hogy miért nyelje le? Ha anyukád meg akart tömni spenóttal, de te nem szeretted, akkor te is biztos finnyáskodtál. Másrészt, azért nem mindenki akarja az egész testét, még a gyomrát is ilyen módon bevonni a szexualitásba. Ahogyan az anál se jön be mindenkinek (és ettõl nem frigid p.csák, mert imádják a szexet, a fiúkat, vagy barátjukat). Csak éppen mindenki más ebben, és a lenyelés már kissé hm, elvonatkoztatott a nemi szervektõl. Mintha a ff-ak kb a fülüket, orrukat dugdosnák be, bár biztos van, aki ezt is megteszi. De még az sem hasonlítható egészen ehhez.
Utolsó: én a barátomnak magam ajánlottam, hogy ne nyeljen le egy cseppet sem a "spriccbõl" /squirt/, mert én sem tudom viszonozni, nem nyelném le a spermát. Tehát, ez rugalmas, a partnerektõl függ, én lemondtam volna errõl, Õ(!!!) ragaszkodott hozzá, hogy számára élvezet nyelni, legalább ettõl ne fosszam meg! Ennyit a dologról. Azt vallom, semmit sem szabad erõltetni, ami nem jön be bármelyik(!) félnek, ezért ajánlottam fel. S így vált "egyoldalúvá" a dolog, szóval, én nem érzem magam vétkesnek benne. Ott volt a lehetõség, hogy ne csinálja.
Kóstold meg és döntsd el a miértet te magad.
Úri nõk nem köpködnek! (Amúgy olyan fanyar ízû.)
mert nem tudják, mit vesztenek
Mert finnyásak.Bezzeg ha benyalunk nekik medencéig tudnak visítani, meg élvezkedni.Csak arra nem gondolnak, hogy ugyanmár belõlük is ömlik a pinalé, és bõszen nyeljük lefele, volt, hogy a csaj úgy szájba squirtölt, hogy alig bírtam lenyelni a nedvét. Mégse fújjologtam. Csak sok nõ azt hiszi ez csak természetes, mert nincsen agyuk, hogy ezt viszonozni is kellene és simán elfogadni, nem kellene kérdés legyen a nyelés.
"Szerinted ha szar íze lenne, akkor más csaj miért nyeli le??" 1. Még a kókuszlét se szereti mindenki. 2. Sokaknak kóstolás után is nedves, meleg, takonyszerû "trutyi". 3. Lúgos testnedv, amit a szervezet termel, alapvetõen nem gyomorba kerülésre (a gyomor savas- ettõl független sokan bírhatják). 4. Ha a fiúk szerint finomság, senki sem tartja vissza õket a fogyasztásától. :) (És halkan jegyzem meg, nagyon sok csaj volt-van azon a véleményen, hogy igenis "sz.r" íze van: másoknak lehet finom, de ne próbáljunk már folyton általánosítani).
Olyan mint a kókuszlé, nagyon finom amúgy, csak addig míg meg nem ízleli egy csaj se, addig visszataszítónak tartják.Szerinted ha szar íze lenne, akkor más csaj miért nyeli le??Próbáld ki, nem bánod meg, csak az emberek fújják fel ezt annyira, teljesen hétköznapi dolog ez.
Valaki lenyeli, valaki nem.Nincs ebben semmi felháborító, ha két ember megtesz a másikért valamit mer szereti akkor nincs baj.Élvezet elérése a lényeg mindkettõnél(csajnál, pasinál)az hogy lenyeli vagy nem az mindenkinek a saját gusztusára bízom.
7. válaszoló akkora egy büdõs gyökér vagy b*zdmeg! Neked én se nyelném le, mert egy ordenáré paraszt vagy empátia nélkül... a hüvelyváladék nem ugyan olyan mennyiségû mint az a ondó + a nõ orál közben elõváladékot ugyanúgy nyal/nyel.
Mert ettõl nõ a mellük.
Miért kellene lenyelni? Bakker, még ételbõl se eszünk meg bármit. Attól a nyers valamitõl meg fájhat, mehet a hasad, hányhatsz, és tényleg testnedv. Erõsen lúgos, olvastam itt valahol, de nem csak itt. Van akinek a száját is kikezdte. Sok dologtól függ már maga az is, hogy le TUDNÁ-e nyelni? Aztán a többi: le tudja a küzdeni a partnerért a természetes "undort" a testnedvektõl? Mit jelent neki az egész, megvan-e a bizalom, milyen az egész szitu? stb, stb
A kérdező hozzászólása: Nem
Te lenyeled?
*"Szerinted ha szar íze lenne, akkor más csaj miért nyeli le??" Sok okból lehet: - szereti - leküzdi az undort valamiért - stb. (kitudja) A csajok amúgy sem egyformák. Ahogy persze a fiúk sem. (Pl. squirt lenyelésében, bár elismerem, a többség szívesen issza).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!