Találatok a következő kifejezésre: Milyen ízű anyatej (1 db)

Milyen ízű az anyatej?

(már elfelejtettem, de nagyon kíváncsi volnék:D)

Legjobb válasz: Én megkóstoltam szerintem nem finom. Igaz, én a tehéntejet sem szeretem. Kicsit arra hasonlít, de más, nem tudom jól megfogalmazni. Engem az is zavart, hogy olyan langyos, én mindent vagy hidegen, vagy melegen szeretek. Szóval nekem nem ízlett. De állítólag 21 évvel ezelõtt nagyon szerettem :D

Én megkóstoltam szerintem nem finom. Igaz, én a tehéntejet sem szeretem. Kicsit arra hasonlít, de más, nem tudom jól megfogalmazni. Engem az is zavart, hogy olyan langyos, én mindent vagy hidegen, vagy melegen szeretek. Szóval nekem nem ízlett. De állítólag 21 évvel ezelõtt nagyon szerettem :D
Szerintem borzasztó íze van, de a babám szlopálja már 9 hónapja, úgyhogy neki finom. Nem is tudnám leírni mihez hasonlít, de szerintem a tehéntejhez abszolút nem. Jobban jársz, ha nem akarod tudni;) Mikor a cumisüvegben melegítettem neki, és beleszívtam tényleg csak egy cseppet, hogy megnézzem elég meleg e utána valami nagyon erõs ízûvel le kellett öblítsem, mert öklendeztem tõle. (Nekem a csuklóhajlat meg egyebek nem jöttek be.) Persze biztos, hogy nem mindenkinek ugyanolyan ízû teje van, mert hallodtam olyat, hogy édes. Hát az enyém minden, de édes biztosan nem.
Nos, én csak a sajátomat kostóltam :D, de nekem ízlik a tejem. Szerintem kimondottan édes és fõleg az úgynevezett hátsó tej, ami jó zsíros, olyan, mint a tejszín. Nyámmm!
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint változó mamánként...:) remélem majd az én tejem is fincsi lesz. Eszek majd sok édeset:P (de ez még arrébb van jó pár évvel...:)
A babádnak biztos ízleni fog, függetletül attól, hogy neked ízlik-e, vagy sem.
hu nekem nem izlik. olyan rosz izû.olyan semilyen de mégis rosz. de tehéntej izû szerintem is cxsak mintha emberé lenne érzõdik rajta. olyan érdekes


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nyári vezetéknévhez passzoló nevek?

Fiú és lány is jöhet:)

14

Mire költitek azt a pénzt, amit a gyermeketek kap?

Gondolok itt arra hogy szülinapra,húsvétra,karácsonyra....stb
Tehát félrerakjátok? Felhasználjátok a napi dolgokra ? Vagy a gyerköcnek vesztek belőle valamit ??
Nemsokára megszületik a kisfiam,és párom mondta hogy az ő családi körében a régi szokás szerint húst,ételt,pénzt hoznak látogatáskor...stb
Nem állunk rosszul anyagilag,tehát úgy szeretném hogy félrerakni a gyerkőcnek a későbbiekre
Ti hogy vagytok vele ??

12

Infuenza oltás orrspray változatban! Beadatjátok a gyermeketeknek?

Nem tudom mit tegyek, a 2,5 és 4,5 eves gyerekeim ősztől tavaszig mindig betegek, torok, fülfájás nátha, láz. Vajon segítene nekik az oltás? Nem lennének ennyit betegek? Állandóan antibiotikumot kapnak, sajnos a nélkül nem gyógyulnának meg. A bacikat meg adják át egymásnak mindig.

4

Most hogy csináljam szerintetek?

Pici lányom két napja beteg, emiatt alig evett és alig aludt. (Hétfőn látta orvos, de csak találgatott, hogy mi lehet, mert még nem voltak normális tünetei, csak köhögés-orrfolyás) Ma voltunk megint, és végre kaptunk megfelelő gyógyszereket. Ebédidőre értünk haza, de annyira kikészült, hogy nem kérte az ebédet, letettem, azóta alszik. Igen ám, de legkésőbb 4-kor indulni kell a tesókért, onnan majdnem egy óra lesz, mire haza érünk. Ébresszem úgy, hogy előtte még egy evés is bele férjen, vagy inkább hadd aludjon, és az utolsó pillanatban keltsem indulás előtt?
Ti hogy csinálnátok?

7

Sarga szinü sioverall karjan kek csikkal illik kisfiunak?

6

Evolett név tetszik?

11

Hogy lehet a felicitas direkt marketingjéről leiratkozni?

Kissé elszemtelenedtek, hetente keresnek meg olyan cégek, akik a felicitastól kapták meg a telefonszámomat. Elegem van belőlük.

2

A méhszáj bezáródhat, ha már egyszer nyitva volt? 32. héten 2111 volt az értékem. Tegnap voltam 38 hetes és azt mondták, hogy zárt a méhszájam.

4

3 éves és van egy 8 honapos manonk mikor érdemes ujabb babát szülni? érdemes megvárni hogy a kicsi 2 éves legyen? Tudatosabb okosabb legyen járni tudjon igaz? Könyebb a harmadik babátellátni gondozni igy?

2

Ti kivinnétek esőben egy 4 hónapost?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!