Találatok a következő kifejezésre: Milyen ízű amit a (8 db)

Finom, fiatalos és kicsit nõies.
Mondhatnám, hogy metroszexuális.
A kérdező hozzászólása: pontos neve: B.JELZIM (Feige Liqueur)
Hát a leírásod alapján fügelikõr. Amúgy én csak a Jelzin vodkát ismertem eddig. Annak nyilván vodkaíze van.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi.

Milyen ízű az, amit a fiúk kinyalnak, és milyen ízű az amit a lányok kiszívnak?

Nagyon érdekel a téma, remélem minnél többen írni fogtok!:)

Legjobb válasz: nem tudom, milyen nemû vagy, de azt könnyen ki tudod deríteni. Ha nagyon érdekel, kóstold meg.

nem tudom, milyen nemû vagy, de azt könnyen ki tudod deríteni. Ha nagyon érdekel, kóstold meg.
"Lõdd tarkón magad!" Ha 12 évesen lóval akarja az is baj, meg az is ha 17 évesen még nem tudja, de már érdekli? Vannak itt tényleg aberrált kérdések is, ne ezt a kislányt szívassátok. Sajna a kérdés megválaszolhatatlan, részben igazak ugyan a válaszok, de ha valamire akkor a keserû sós citromra biztos hogy nem hasonlít. A fiúkét hálisten nem tudom, de biztos hogy a kajától is függ. Lényeg hogy nem annyira rossz mint amiket az itt leírtak alapján gondolnál. (Ha mégis akkor meg fürgyé le)
Baromság! Ha egyik ember szereti a másikat, minkettõ mézédes!
:S hát én megvártam a b.nöm véleményét... udv:A
ÍÍÍ.... BGY kommentelõk befigyelnek. Hajrá!
nem fikázásból írtam, hoyg kóstolja meg. bármilyen gusztustalannak hangzik: én megkóstoltam a saját testnedvem, hagy tudjam már mit "várok el" a másiktól.
Szerintem a sós után gondolkodj el hogy mit ettél te, nem az én savanyum után. (és az a pár lány mind ilyen volt) Általában sós az izzadtság... Különben meg olvass utána hogy milyen kémhatás van a punciban. ne is keresgélj megmondom helyetted savas.
Szia. 17 évesd lány vagyok. A fiúké sós, de szerintem keserû is. amugy ha pl mangót vagy ananászt eszik annak ott lent édes lessz. A lányoké: én azt hallottam a páromtól, hogy izetlen. Amugy nem nézlek hülyének. :D Szerintem ez tök rendes kérdés. és ELEGEM VAN A FIKÁZÓKBÓL...:@
Savanyú? hát nemtudom Te mit kóstoltál:-D. Nekem kicsit sós volt ugyan, de ízlett a párom. Amúgy tény, hogy a különbözõ ételek hatással vannak rá, de az íze jellegzetes marad, minden embernél más. A hús pl savanyitja, az ananász édesíti picit, a hagyma és a bab...aztinkább hagyjuk:-P De ha belegondolsz, minden emberi testnedv sós egy kicsit.
A punci az savanyú :) és én szeretem a citromot :)
Igazából nincs pontos válasz arra, hogy milyen az íze. Általában sós, de különbféle ételek, gyümölcsök pl.ananász édesíthetik. Az elöttem szólónak igaza van, sajnos a pudig próbája az evés.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és 17 éves, de remélem vki vmi értelmes válasszal is hozzájárul:)
szerintem a fiúké olyan keserû és nagyon jó hatással van a torokgyulladásra! de úgyis csak akkor ízlik, ha szereted azt, akit kóstolgatsz

Milyen ízben vannak a dmes tejpépek? A régi csomagolásúak, amik mos 279 ftok. Egy ismerősöm megy holnap, venne, ha van, de nem tudom, milyen ízű van, így nem tudom, milyet hozassak

Legjobb válasz: most komolyan ezért kiírtál még egy kérdést?? vigyen az ismerõsöd mobilt és hívjon fel, ha ott van, és elmondja, mibõl lehet választani. ennyire egyszerû.

most komolyan ezért kiírtál még egy kérdést?? vigyen az ismerõsöd mobilt és hívjon fel, ha ott van, és elmondja, mibõl lehet választani. ennyire egyszerû.
Szerintem hozass BÁRMILYET, és örülj ha kap még. HA a babád kora megengedi, akkor mindegy milyen ízû.

Milupa HA2 optima ami hipoallergén milyen ízűnek kéne lennie? Mert amit mi vettünk olyan íze van mint a gyógyszernek nagyon keserű.

Legjobb válasz: Mi HA Start Optimát használunk, keserû és valóban büdös. Viszont a gyerekeim szeretik, így nekem nincs bajom vele. Ha a gyereked megeszi, akkor nincs gáz.

Mi HA Start Optimát használunk, keserû és valóban büdös. Viszont a gyerekeim szeretik, így nekem nincs bajom vele. Ha a gyereked megeszi, akkor nincs gáz.
Így van!Keserü, büdös és vas íze van!Iszonyat!
én is ilyet veszek egy éve, de nem keserû, a lányom issza
A kérdező hozzászólása: akkor lehet romlott lenne? mert a miénknek nagyon gyógyszer íze van.és tényleg keserû.
Az összes hypoallergén tápszer keserû. :( Kisfiam nem is volt hajlandó azt meginni másfél hónapos kora után. Úgyhogy simára kellett váltanunk.
Nemcsak keserû, még büdös is! Ha nincs allergiás a családban válts simára. Ha mégis nagyon keserûnek érzed vegyél másikat és hasonlítsd össze. Én addig magyaráznám magamnak, hogy romlott, hogy végül kidobnám :)
Ezt most komolyan kérdezted? Persze, h semmi baja nem lesz!
Nem lesz semmi baja tõle.Az én kislányom is evett már egyszer a gulyáslevesbõl, most 7, 5 hós, és nagyon ízlett neki. Én pl ha húslevest fõzök akkor abból mindig adok neki, szokatni kell az ízekhez a babát.
Semmi baja nem lesz. Biztos csak a zöldségeket vette ki belõle, azon meg nincs annyi fûszer! Meg a gulyáslevesbe egyébként is természetes fûszerek vannak. és nem is zsíros disznóhúsból szokták csinálni :) ne aggódj. Én ilyen idõs korban sokat csináltam, mert a kömyéntõl legalább könnyen pukizott, nem szenvedett tõle :)
10 hónapos babának? Ne viccelj! Mi baja lenne tõle! Egészségére! Biztos ízlett neki a gulyásleves jól kis összefõtt finom íze! Ebben a korban már eheti! Ne aggódj:)
Gondolom anyósodnak is volt annyi esze, hogy nem a zsírt szedte le a levesrõl, és adta oda. Egyébként már 10 hónaposan szoktathatod a ti általatok ehetõnek mondott kajához.
Túlreagálod! Az én fiam 10 hónaposan már mindent evett. Nem is válogatós!! Szemben az olyan gyerekekkel, mint a tiéd, hogy félted a kajától...
Nagy okos vagy azt már látom. Úgy érzem anyósod felnevelte a férjedet. Örülj hogy vigyázott az unokájára. Szégyeld magad!!!
1. Semmi baja nem lesz tõle, bõven ehet már mindent, ami benne van. 2. Abban viszont megértelek, hogy nem örülsz, hogy más olyan dolgot csinált, amirõl nem tudtál, nem kérdezett meg. Én is felhúznám magam rajta.
Akkor ezentúl marhahúsból csináljatok gulyáslevest, mivel abból kell.
Én értem a problémádat, én is megvívtam hasonló csatákat az anyóssal. Nem is a gulyásleves a legnagyobb baj, hanem hogy olyat adott neki amit még nem evett anélkül hogy téged megkérdezett volna. Viszont ha most nem nyomatékosítod az anyóssal, hogy legközelebb kérdezzen meg, akkor késõbb is ezt fogja csinálni, tapasztalatból mondom :) Bár az enyém sajnos olyan, hogy akármit mondok neki, nem érdekli, úgyhogy mi már nem is vagyunk jóban :(
az anyósom/anyukám csak ne döntse el h mit ad a gyerekemnek, az az én feladatom. én is kiakadnék.
Szia! Nem lesz baja:) nyugi.Bár annak én sem örültem volna ha anyós adja neki!!Pff.
Ha rabiznam anyosra a gyereket vagy megmondanam neki hogy mit adhat neki, vagy kikeszitenem kis talban hogy ezt kaphatja es punktum. Gondolom a jo szandek vezerelte es nem kicseszesbol csinalta, maskeppen eltitkolta volna eloled(igy szoktak). Semmi baja nem lesz, de legkozelebb gondolkozz elore, mint irtad mar tortent hasonlo eset, ha iylen all fenn jobb elore elkeszitenia dolgokat es nem er meglepetes. megjegyzem , siman semmi baja nem lesz, nem kell enyire felteni a kajaktol.
Hát én biztosan nem adnék a 10 hónaposomnak gulyást, ha tudtom nélkül más adna neki, én is kiakadnék.Mondjuk engem meg azért csesztek le két napja ugyanitt, mert adtam egy kanál reszelt almát az 5 hónaposomnak.
Nem lesz semmi baja. Ez ilyen anyós betegség, hogy mindennel megeteti a gyereket a tudtod nélkül. Én sem tudtam az enyémmel megértetni, hogy az van amit én mondok, akkor is ha nem ért vele egyet. Én úgy oldottam meg, hogy nem kértem meg, hogy vigyázzon rá csak 1 éves kora után. Azóta is ad neki 3-4 túró rudit egymás után, hiába mondom, hogy nem kéne, egyszerûen nem lehet velük bírni.
A gulyásleves az Marha húsból készül nem?Amúgy meg mi baja lenne a gyereknek?Ennyire ne legyetek már ilyenek, hogy ezt nem kaphat, azt nem kaphat!Aaz én láyom 5 hósan a danett pudingokat ette!Most 11 hós, mindent eszik!Bolti tejet is ivott már, olyat is ami nem volt felforralva, és 6 hósan madártejet is kapott!!
Mi olyan dolog van a gulyáslevesben, amit egy 10 hónapos nem ehet? Csak azért kérdezem, mert én ugyan 5 hónapos korában kezdtük a hozzátáplálást és nagyon, nagyon lassan haladunk vele, de az én fiam is 10 hónapos és simán odaadnám neki. http://www.kismamablog.hu/nem-kategorizalt/hozzataplalas-tab..
Simán ehet ilyet, nyugi.
Baja biztosan nem lesz a picinek, de gondolom ezt te is tudod! Inkább az anyósod hozzáállásával van a gond, de sajnos azon meg csak higgadt, türelmes beszélgetéssel lehet javítani (és persze csak ha õ is akarja), lecseszéssel és kioktatással NEM! A szüleink más korban nõttek fel, szerintük mi túlreagáljuk ezt a babakaja témát és azt hiszik, hogy ha pl. 6 hónaposan még nem eszik a gyerek Danette pudingot (hogy az egyik 48%-os válaszolót idézzem), akkor az már nem is élet a számára és óóóóóriási dolgokról marad le, amit egy kis madártejjel gyorsan be kell pótolni :)
Az anyósok már csak ilyenek :) De nem lesz baja a gyereknek 10 hósan gulyáslevestõl. Bár bosszantó tudom. Nem bízod rá legközelebb és ennyi. Az enyém a tejallergiás gyerekemnek adott sütit (vigyázott rá) Mert hát abban annyira pici tej van. Ne azt hiszem akkor bizony jogosan lecsesztem, lelkiismeret furdalást okoztam azt hiszem, este csupa ekcéma lett csórikám, mondtam is neki telefonba azonnal. Azóta ha azt mondom nem, akkor komolyan is veszi :) De a 10 hónaposod már nem "picibaba" annyira. Az emésztõrendszere abszolút érett az ilyenekre, nem kell aggódni amiatt hogy baja lesz! Más lenne ha megitatta volna egy pohár tejjel, adott volna egy tábla csokit. De a gulyásba semmi roszz nincs ha disznóból ha marhából van. Nem akart õ rosszat, de tudom bosszantó, fõleg elsõ gyereknél.
Kedves anyukák, A "dehát õ is felnevelt már gyereket" egy buta érv, hiszen az hogy felnevelte nem jelenti azt hogy csupa jót tett. Lehet hogy a férje akit anyós felnevelt jó ember lett, de attól még tehetett babakorban anyós olyat amit most az anyuk anem tenne a saját gyerekével és ITT a lényeg. Álszentnek tartom azt a viselkedést amikor valakinek az akaratát, nevelését felülbírálja az anyós, és erre mások meg úgy tesznek mintha a kérdezõ lenne a gonosz szegény anyós meg a jó....ha a ti nevelési elvetek ellen tenne, akkor is így reagálnátok? Na ugye hogy nem. Ennyi idõsen már nem lesz baja, de én is mérges vagyok ha a megkédezésem nélkül adnak valamit a babának amit én nem adok még.
hát akkor én maradi vagyok, mert én nem adtam 10 hónapos fiamnak mindent.1 évesen már nem szelektáltam annyira, 2 éves és még babot mindig nem evett.és nem túl aggódós vagyok, õ a második gyerekem.Viszont tény, hogy a levesekbõl az a zöldséget, és talán a husit is, én is odaadtam neki.Én sem érezném magam jol, ha az én megkérdezésem nélkül tenné ezt anyósom.de múlik az idõ most már olyan nagy bajt nem csinálhat belõle ha bármit is kap.Mivel nem rendszeresen fogja úgy se kapni.
Hogyan reagálnék?Örülnék, hogy végre valamit evett.Komolyan pedig ne aggodj, nem lesz baja.Ennyi idõsen már én is tunkolgattam kenyeret a babámnak ilyen levesekbe.Amugy anyósnak mond el legközelebb miket ehet és miket nem.
A kérdező hozzászólása: azért egy finom csirkeleves nem összekeverendõ a zsíros disznóhúsból készült fûszeres gulyással
Mivel anyós tette szerintem rossz húzás volt tudnia kellett volna hogy ti ilyeneket nem adtok neki. Minimum hogy megcsörög és rákérdez, saját anyám így tett hogy csipet kiflit stb. szoktunk e már adni neki/ 5-6 hósan/ stb...
Nyugodtan adhatott volna anyósod a kicsinek a benne lévõ húsból is. 10 hósan már majdnem mindent ehetne, amit magatoknak fõzöl. A kislányod örült, hogy végre jóízû kaját ehet, nem pedig a gyümölcs-krumli zöldség-krumpli ízetlen, unalmas ételeket. A babák is szívesebben eszik a rendesen fûszerezett ételeket.
Semmi baja nem lesz tõle, nyugodj meg! Régen ebben a korban már sokkal több fajta ételt adtak a babáknak, mint mi.Szüleink babakorában pedig nem is árultak ennyi féle márkás babaételt, a szülök a saját, nem fûszeres ételeiket nyomták össze villával, és mégis felnõttek. Este fõztek tejbedarát, és kész volt a vacsi, tápszer nem is volt.Most 3-4hónapos babának nem adunk ilyet, mert megköveznének.Hihetetlen, de "kutyabajuk" sem volt anno ezeknek a gyerekeknek. Szóval nem lesz gondja a babádnak! Egészségére!
Szerintem is túlreagálod. Én örülnék neki, hogy ennyire jót akar anyósom a fiamnak. Nálunk is volt, hogy vigyázott rá és a maguknak fõzött levesbõl adott a fiamnak is. A gyerek jóízûen megette és semmi baja nem lett.
Gyakorlatilag az elõttem szólók már leírták azt amit szerettem volna.De komolyan, már 10 hónapos, nem 5, szinte mindent ehet már, hidd el kutya baja sem lesz, sõt szerintem élvezte hogy végre kap valami normális ételt.
Az én gyerekem is evett már mindent 10 hónaposan. Sertés húst nem javasolják annyira, de azt is evett. De nem hiszem, hogy az anyósod csak a hússal lakatta volna jól.
Félti a kisleányát, ez természetes! Az volna a baj, ha nem féltené! Nem kell gonoszkodni!
A kérdező hozzászólása: A probléma fõképp az én akaratom/döntésem felülbírálása.Azt eszi a gyerek amit én fõzök, de az õ korának megfelelõen teszem.Például ha nem veszem ki anyósom kezébõl (6 hónapos vol a lányom) a madártejet, jó kis bolti tejbõl akkor megitatja a gyerekkel.ez az én fõ problémám
miért nem a kérdésre válaszoltok anyukák!!!!!! miért kel csúnya szavakkal illetni a kérdezõt??? lehet hogy 2 órával ezelõtt õ segített nektek akármilyen kérdésetekben!!! miért vagytok ennyire gonoszak???!!! kedves kérdezõ! én megértem, hogy felhúztad magad, ha Ti még nem adtok ilyesmit a babádnak!! bosszantó tudom, karácsonykor az én anyósom szaloncukrot dugdosott a 6 hónapos kisfiam szájába, azt hittem infarktust kapok!! válasza annyi volt, hogy Õ is fel nevelt már 2 gyereket! hihetetlenek néha az anyósok, mikor 4 hós volt Kinder csokit akart neki adni...
Kicsit túl reagálod. 10 hónapos korában korában kisfiam már mindent evett. Persze nem fõzök zsírosan és fûszeresen. De tejet csak 1 éves korától kapott. 10 hótol kapott pár kanál tejes fõzeléket, rizst, grízt. Ennyire ne féltsd a babád.
Szerintem sem lesz semmi bajja, ne aggodj! De hat kerdezzem meg, ha 6 hosan madartejet akart neki adni, es ez neked termeszetesen nem tetszett, akkor miert biztad ra ujra? Ha mar tudtad, hogy nem lehet benne megbizni... Egyebkent en orulnek neki, ha az en anyosom vigyazna a fiamra neha, vagy legalabb ranknyitna az ajtot, vagy legalabb telefonon megkerdezne hogy van az unokaja, de meg csak nem is kivancsi ra. Szinten 10 hos a fiam, es o is szokott kapni zoldseget a levesekbol. Jo egeszseget nektek!
Mondjuk azért 5 hósan a danette puding nem semmi.....mindenkinek szíve joga ha a gyereke etetése, de azért meredek dolgokat ne tanácsoljunk már másoknak.....

Kisgyerekesek! Milyen ízű szaloncukrot vásároltok, amit a gyerek is megeszik? Számít az összetevő vagy csak az ára?

Legjobb válasz: Én már belefáradtam a szaloncukor vásárlásba, vagyis hogy egyiknek sem jó az íze. Mindig jól bevásároltam, aztán alig fogyott el Húsvétra. Tavaly volt az utolsó, megfogadtam! Eltettem a fáról a szaloncukrokat, azok jók lesznek örökre a fát díszíteni. Eddig kimérõset vettem, mert az ugye olcsóbb. Tavaly volt Bonbonetti is, de az sem jött be. Idén veszünk 1 doboz Milkát, talán abban nem csalódunk. Az ízt még nem döntöttük el, de ennyi elég is az édességbõl. 20 hós kislány anyuja

Én már belefáradtam a szaloncukor vásárlásba, vagyis hogy egyiknek sem jó az íze. Mindig jól bevásároltam, aztán alig fogyott el Húsvétra. Tavaly volt az utolsó, megfogadtam! Eltettem a fáról a szaloncukrokat, azok jók lesznek örökre a fát díszíteni. Eddig kimérõset vettem, mert az ugye olcsóbb. Tavaly volt Bonbonetti is, de az sem jött be. Idén veszünk 1 doboz Milkát, talán abban nem csalódunk. Az ízt még nem döntöttük el, de ennyi elég is az édességbõl. 20 hós kislány anyuja
Nem emlékszem a nevére, a zöldségesünknél veszem. Elég drága, de nem csak pl. "marcipán ízû" van ráírva, hanem az hogy marcipános. Ez a kedvenc. Férjem szereti még a zseléset is, abból általában Tescosat veszünk, abból minegy szerintem a márka, mind mûanyagból van. Szoktam még venni sport szeleteset, és joghurtosat is.
Én egyszer rászántam magam, és textilbõl varrtam helyes kis zsákocskákat, amibe minden évben igazi csokit teszek, elég két tábla, pl schogetten.
Nálunk a Tesco Színes tejkaramellás a kedvenc. (Szerintem amúgy a tescós is Bonbonetti.)
Én pár éve csak Milka szaloncukrot veszek, mert az finom és elfogy. A marcipános a nagy kedvenc, meg mellè szoktam venni egy vesyeset is. Idén szerintem csak egy doboz vegyes lesz, mert már csak ketten vagyunk a lányommal. Neki meg úgysem engedek napi 2-3 szemnél többet.
Én a piacon szoktam kimérõset venni.Epres-tejszínes nálunk nagyon bejött:)
Nálunk a zselés mindig elfogy bármilyen mennyiségben és bármilyen márka legyen is. :) ) Amúgy tényleg érdemes megvárni az utolsó pillanatot a márkással, tavaly 24-én délelõtt valamiért el kellett ugranom Auchanba, a Bonbonetti szaloncukrot 200 ft-ért árulták, és nem eldugva, hanem hoszteszek nyomták a kezembe, hogy ennyiért itt ne hagyjam! :) ) Bár többet biztos nem veszek, szerintem nagy [email protected] volt. Én maradok a zselésnél.
anyósom milkával tömi a gyereket, persze, mert megteheti. azt mondjuk meg is eszi :) itthon olcsó van, arra fintorog. mondjuk nem bánom, egye inkább a házi sütit.
a Milka karácsony elõtt egy héttel negyedáron van mindenhol. Most 2 ezer ft! akkor majd 700 lesz! :) Tavaly így volt. Marcipánosat vettem. isteni az íze szerintem.
Sajnos a Milka sem olyan finom, mint amennyibe kerül.
Sajnos nem tudom, hogy milyen márka, de nekünk az angyalfejekkel díszített papírú szaloncukor jön be. A középsõ: http://www.femcafe.hu/files/images/5-17szaloncukor.jpg Szerintem ilyen csak kimérõsen van, de ez tényleg finom, ebben még csalódtam! Mi általában zseléset, kókuszosat, epres-tejszíneset, vajkaramellásat szoktunk venni. Ezek fogynak. :)
Mi a Tibis szaloncukrokat szeretjük nagyon, abból van mogyorókrémes mogyi darabkákkal, epres tejszínes meg barackos tejszínes. A kókuszos mindegyikbõl jó szerintem, abból kimérõset veszünk, meg gumicukrosat. A gyerkõcök általában ezt szeretik.
Mi most már csak Milkát veszünk, abból van a joghurtos ami szerintem isteni finom, és a csokikrémes vagy milyen is bejött. A mandulakrémes nem annyira. Ja meg volt valami erdei gyümölcsös vagy feketeerdõ is, na az volt a legjobb! Egyébként néha veszek kézmûves szaloncukrot is ami horror áron van, de az legalább tényleg finom. Hol volt amúgy 700 a Milka? itt még karácsony után se volt ilyen olcsó...

A pangasius hal helyett milyen halat ajánlotok, ami hasonló ízű?

Lementettem jó pár pangasius receptet, de mivel elég sokan írják, hogy nem éppen higénés környezetben nevelik, szeretném valami másra lecserélni. Persze lehet, hogy csak rémhír, de kíváncsi vagyok, milyen halfajtákkal lehetne helyettesíteni :)

Legjobb válasz: én nagyon szeretem a halat, és halfilét is. Nekem is a pangasius a kedvencem, nem cserélem le.

én nagyon szeretem a halat, és halfilét is. Nekem is a pangasius a kedvencem, nem cserélem le.
A fogas bizony kiváló :) De vehetsz vajhalat, lazacot is.
Fölösleges lecserélni, csak a konkurencia védi magát. Én bármelyik halfajtáról tudok neked gusztustalan képet linkelni. Viszont egy jó hír. Bármely hal jobb, mint az iparilag levágott melegvérû állat. A húst cseréld nagyipariról kistermelõire, sokkal többet tettél magadért.
de a heck is jó ha tudsz szerezni 1. voltam
Én csak marhahúst ajánlok, vagy birkát, mert minden más állattal midnenféle szemetet meg lehet eteteni! A csirkékrõl számomra nemrég derült ki, hogy a vágóhídon összegyüjtött belekkel és tollakkal "etetik" a következõ nemzedéket. 4 ezer forintos kukorica mellett így vegyél olcsó csirkét. A disznók köztudottan bármit megzabálnak még egy trabantot is lásd macskajaj. Igazából ami "tiszta" hús lehetne, azt a mezei ember nem tudja megfizetni! Pl: nyúl, bárány, lazac. Aztán csodálkoznak mitõl van annyi rákos.
szerintem fogas is tök jó :D
Én is pangasiust ettem sokáig, aztán egyszer megcsapta az orromat az "édeskés" illata, olyan furi, azóta nem tudom megenni. Mielõtt sokat vásárolnál belõle, szagolgasd meg nyersen...
Szerintem nyugodtan eheted a pangasiust is, csak rémhírkeltés folyik /talán nem tetszik a konkurenciának, hogy qrva olcsó/.
Engem sem tudnak eltántorítani a pangasiustól, nagyon ízlik, így nem hagyom befolyásolni magamat a mostanában divatos élelmiszer rémhírekkel. láttam én már hazai vizeken is sok mocskot, mégis megvesszük a kifogott, lehalászott halat... a tengerparti halpiacokról pedig jobb nem is beszélni, mégis virágzik a halkereskedés.
én szeretem pangasius jó a kis ázsiaiak szarát enni kell a változatosság az európai és az amerikai szar után

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!