Találatok a következő kifejezésre: Milyen ételek szénhidrát napon (3 db)

Fehérje, szénhidrát és keményítő napon milyen ételeket/ételfajtákat lehet ennI?

Legjobb válasz: fehérje: hús, tej, tojás, és ezek csak az állati fehérjék. szénhidrát: gabona, egyszerû cukrok, stb... Kedves elõzõ: A fehérje mióta hízlal? Ha nem értesz hozzá inkább kíméld meg magad és minket az észosztástól. Azt hogy mi a különbség a szénhidrát és a keményítõ közt azt szerintem ennek a diétának a névtelen kiagyalója sem tudja...

fehérje: hús, tej, tojás, és ezek csak az állati fehérjék. szénhidrát: gabona, egyszerû cukrok, stb... Kedves elõzõ: A fehérje mióta hízlal? Ha nem értesz hozzá inkább kíméld meg magad és minket az észosztástól. Azt hogy mi a különbség a szénhidrát és a keményítõ közt azt szerintem ennek a diétának a névtelen kiagyalója sem tudja...
és szh
21:35 ha már úgyis imádod a tápanyagtáblázatokat, akkor a zsírszegény tejet is kopizd be ide plííz
A mindmegette.hu-n rajta van a teljes leírás, hogy mit ehetsz és mit nem illetve receptek is vannak.
Fehérje=hús Szénhidrát=kenyér, tészta.. Ezek hízlalnak, szóval én el nem tudom képzelni, hogy egy fogyókúrás étrendben, hogy lehet ilyen nap, hogy fehérje szénhidrát keményítõ..
http://recept.fittonline.hu/tapanyagtablazat/tapanyagtablaza.. tej fehérje??? ugy látom inkább zsír XD

Milyen ételek ehetőek szénhidrát napon?

Legjobb válasz: Keress ra google-on, hogy mik a szenhidratok Teszta, krumpli, rizs, eretlen banan is.-a krumpli, rizs=kemenyito, de az is szenhidrat.

Keress ra google-on, hogy mik a szenhidratok Teszta, krumpli, rizs, eretlen banan is.-a krumpli, rizs=kemenyito, de az is szenhidrat.
Az elsõ válasz nem megfelelõ a 90 napos diétánál! Az igaz, hogy a keményítõ és a gyümölcs is szénhidrát, de ezeket a 90 napos külön veszi! Szénhidrát napon tészta féléket kell fogyasztani, ezen az oldalon találsz ételtippeket, és sok érdekességet: http://www.fogyi.vilaga.hu
http://mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12388 Ezen az oldalon a gyümölcsnap kivételével minden napra találsz recepteket. A diéta pontos leírása is megtalálható itt.

Diétáznom kell, mit egyek? Szénhidrát diétára fogott a nögyógyászom, mert 2 héttel fejletebb a kisfiam! 100 g szénhidrátot ehetnék 1 nap! Milyen ételeket fözzek?

Legjobb válasz: Na, ezt nem értem, más orvos ilyenkor átírja a szülés idõpontját, és ennyi. VAgy mi alapján mondta, hogy fejlettebb? A cukrod a magas? MErt csak az alapján mondhatna ilyet, és akkor táplálkozási tanácsadásra kellene elmenned.

Na, ezt nem értem, más orvos ilyenkor átírja a szülés idõpontját, és ennyi. VAgy mi alapján mondta, hogy fejlettebb? A cukrod a magas? MErt csak az alapján mondhatna ilyet, és akkor táplálkozási tanácsadásra kellene elmenned.
Zöldség, gyümölcs, hús minden mennyiségben. Sütve, fõzve, párolva. Kerüld a tésztaféléket, kenyeret, péksüteményeket, rizst, krumplit, lisztes habarásokat, rántásokat.
Egy kismamának nem szabad napi 150 gramm szénhidrátnál kevesebbet ennie, mert beacetonosodik a szervezet!! Kérdezz meg más orvost is szerintem!
A kérdező hozzászólása: Nem a cukrom rendben van! Az uh szerint mondta hogy sokkal fejletebb mint kéne! Amugy minden rendben van velem! A leleteim is jók! A terheléses cukrom is jó volt!
Elsõ vagyok. Nem lehet, hogy eleve kicsit idõsebb a baba?
A kérdező hozzászólása: Nemtudom lehet idösebb a baba csak azt nem akarják mondani! Én nem hiztam sokat magamra most vagyok a 30.hétbe és eddig 9kg jött fel rám!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!