Találatok a következő kifejezésre: Milyen és vitamint kell, érdemes szedni (2 db)

Milyen és mennyi vitamint kell, érdemes szedni a terhasség elején. 4 hetesen?

Legjobb válasz: szia attól függ a te szervezetednek milyen vitamin hiánya van én pl csak elevitet szedem és semmi mást nincs rá szükség valamilyen magzatvédõ vit kezdjél el szedni elevit, gravida és mást majd az orvos mondani fogja ha kell még valami szép baba várást

szia attól függ a te szervezetednek milyen vitamin hiánya van én pl csak elevitet szedem és semmi mást nincs rá szükség valamilyen magzatvédõ vit kezdjél el szedni elevit, gravida és mást majd az orvos mondani fogja ha kell még valami szép baba várást
Ne szedjél feleslegessen semmit, csak a magzatvédõ Gravidát, vagy Elevitet. Aztán majd az elsõ vérvételen kiderül, hogy mire van még szükséged. Ha hányingered lesz, vagy hánysz, akkor szedheted még a B6 vitamint. Sok örömöt a babaváráshoz és egészséget!

Diéta alatt milyen vitamint érdemes szedni? És ha görcsöl a lábam, arra magnézium és kálcium kell vagy mi? Milyen vitamint szedjek diéta alatt hogy ne legyen semmiben hiányom?

Legjobb válasz: Nekem görcsölt, akkor káliumot vettem, aztán elmúlt. Késõbb meg zsibbadt, akkor meg B1 vitamint és emúlt :) Én állandóan vitamin hiányos lehetek, mert most meg olyan fáradékony vagyok, úgy közlekedek mint egy élõ zombi :)

Nekem görcsölt, akkor káliumot vettem, aztán elmúlt. Késõbb meg zsibbadt, akkor meg B1 vitamint és emúlt :) Én állandóan vitamin hiányos lehetek, mert most meg olyan fáradékony vagyok, úgy közlekedek mint egy élõ zombi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!