Találatok a következő kifejezésre: Milyen és a normális (163 db)

A mindennapos folyás ha tényleg csak teljesen halványan sárgás, de inkább fehér, csak nem teljesen az már baj? És milyen mennyiség a normális?

Legjobb válasz: Ha fehér vagy átlátszó, nem túrós, nem büdös, és semmi tünetet nem okoz akkor normális. Akkor is normális, ha a bugyin vagy a betéten megszáradva sárgás. Viszont ha frissen sárga, akkor az fertõzés jele.

Ha fehér vagy átlátszó, nem túrós, nem büdös, és semmi tünetet nem okoz akkor normális. Akkor is normális, ha a bugyin vagy a betéten megszáradva sárgás. Viszont ha frissen sárga, akkor az fertõzés jele.
Nem baj, a mennyisége meg ciklustól függõen változhat. Ne aggódj, semmi bajod nincs. Étkezési és higiénés szokásokon is múlik a dolog. Ha pl sok szénhidrátot eszel, akkor több a folyásod, ha meg pl ph4-es intim lemosót használsz (pl. frezyderm), akkor kevesebb.
A kérdező hozzászólása: Csak amikor megszárad, akkor sárgás, a wc papíron teljesen átlátszó, fehér.. De egyébként mik a tünetei a fertõzésnek??
akkor az ge_ci lesz.
A kérdező hozzászólása: ??
"akkor az ge_ci lesz" utolsó te se vagy normális. nálam is volt már megszáradva sárgás színû de wc papíron átlátszó. szerintem ez még ok.

Mennyi a normális myennyiségü fehérfolyás naponta? és a normális fehérfolyás milyen átlagu szinü és szagú?

Legjobb válasz: A normális fehér folyás fehér és szagtalan. A mennyiség? Jó kérdés, engem is érdekelne.

A normális fehér folyás fehér és szagtalan. A mennyiség? Jó kérdés, engem is érdekelne.
Valaki normális fehérfolyása másnál már a gombás fertõzés tünete.

Mitől lehet köztes vérzésem és milyen mennyiség a normális?

11 hónapja szültem, pecsételő az volt mióta megszültem második gyermekemet(előtte soha), de most kicsit több van. Jövő hónapban lesz esedékes az 1 éves kontroll, kell aggódjak?

Mennyi a normális mennyiségü folyás? Annak milyen szinünek kell lennie h normálisnak mondható legyen? és milyen az állaga ha normális a folyás?

Legjobb válasz: ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani

ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani
igen normális
alapból rugalmas ha megtelik vérrel, akkor viszoont kemény, és a mérete is megnõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Akkor érthetõ hogy azért is van az amikor pl. erekció van felhúzódik a hasfalhoz, és kemény lesz mint a kõ. köszönöm üdv.
izgalom hatására ugyanúgy megtelik vérrel mint a farkad, ilyenkor a mérete is nagyobb lesz
Buta válaszadók, nem a herék telnek meg vérrel !! A herék keménysége mástól van .Ha valamit nem tudtok, ne vezzesétek félre a másik embert.Olvassatok már egy kis biológiát !! Istenem , Istenem ...

Pontosan milyen színű, állagú és szagú a 'normális' hüvelyváladék? Milyen a rendellenes és hogyan fordulhat elő ilyesmi?

Legjobb válasz: A normális: átlátszó vagy fehéres opálos színû, olyan géles állagú, néha krémes kissé.Savanykás szagú. A rendellenes: zöldes, habos, túrós, darabos, halszagú, büdös erõs kellemetlen szagú, néha gennyes is lehet a szaga.Fertõzéstõl lehet.

A normális: átlátszó vagy fehéres opálos színû, olyan géles állagú, néha krémes kissé.Savanykás szagú. A rendellenes: zöldes, habos, túrós, darabos, halszagú, büdös erõs kellemetlen szagú, néha gennyes is lehet a szaga.Fertõzéstõl lehet.
A ciklus során változik az állaga. Peteéréskor nyúlós, nagyobb mennyiségû, olyan, mint a tojásfehérje. Peteérésen kívül a nem túl nagy mennyiségû, fehér vagy átlátszó, nem büdös hüvelyváladék normális. Ha túrós, kellemetlen szagú, nagy mennyiségû, sárgás vagy zöldes színû, az fertõzésre utal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Van valakinek ilyen vezeték nélküli hajvasalója? Ha van akkor milyen tapasztalataitok vannak róla? Nem merül le hamar és tényleg normálisan kivasalja a hajat? Köszi, előre is.

a href="http://www.olcso.hu/egeszseg_es_szepseg/hajformazo_hajvasalo/Bomann_HC892CB_vezetek_nelkuli_hajsimito-arak_162479858.html" target="_blank">http://www.olcso.hu/egeszseg_es_szepseg/hajformazo_hajvasalo..

Legjobb válasz: minek neked vezetéknélküli hajvasaló? egyébként csak az az elõnye hogy hordozhatod, de egyébként sokkal drágább és nem tudod milyen minõségû:pont azért mert még nem nagyon próbálták ki. vegyél vezetékes hajvasalót, olyat, amit sokan szeretnek, és az jó lesz.

minek neked vezetéknélküli hajvasaló? egyébként csak az az elõnye hogy hordozhatod, de egyébként sokkal drágább és nem tudod milyen minõségû:pont azért mert még nem nagyon próbálták ki. vegyél vezetékes hajvasalót, olyat, amit sokan szeretnek, és az jó lesz.

Spirál felhelyezése után milyen mennyiségű vérzés a normális és ez meddig tarthat? Orvostól már kérdeztem de tapasztalatra vagyok kíváncsi.

Tudom, hogy ezt másik kategóriába kellett volna írni, meg is tettem, de ott senki nem válaszolt...

Legjobb válasz: Nekem az elsõ menstruációm a spirál felhelyezése után elég ijesztõ volt. Sok volt és nagyjából 8 napig tartott. Most van fenn fél éve, most már normális mennyiség és nagyjából 5-6 napig tart.

Nekem az elsõ menstruációm a spirál felhelyezése után elég ijesztõ volt. Sok volt és nagyjából 8 napig tartott. Most van fenn fél éve, most már normális mennyiség és nagyjából 5-6 napig tart.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert nekem 14.én tették fel ( ez az elsõ ezért nem tudom hogy megy ez ) és azóta is vérzek... Bár mondta az orvos hogy ez elõfordulhat, de én már soknak tartom. Lassan már a következõ menstruációm is meg lesz és ez még el se múlt, félek hogy valami komplikáció lesz de nem szeretném leszedetni :(
Én 8 hét után mentem vissza dokihoz, igaz nem erõsen véreztem, de folyamatosan pecsételtem ez idõ alatt.Nekem azt mondta, hogy 10-12 hét is belefér így.Amúgy Mirena spirálom volt, nem tudom ez esetleg számít-e valamit...
A kérdező hozzászólása: A hormonos... Nekem nem az az enyém Goldlily. A hormonosat nem szerettem volna, mert épp a hormonok miatt nem szedek fogamzásgátlót sem ezért döntöttem a sima mellett.
Igen normális, nekem is olyan volt.
Nekem császár után 2 napig volt erõs, nyálkás és nyúlos ahogy írtad de utána már elég volt a tisztasági betét és teljesen normál vérzés volt 4 hétig.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat így már kicsit megnyugodtam.Nem tudtam mi számít normális vérzésnek.Nekem sajnos nem elég a tisztasági mert szoptatok és utána nagyon megindul!
Hát azért két héttel szülés után nekem is kellett még az éjszakai betét is. Nekem eltartott 7 hétig. Volt, hogy 3-4 napig semmi nem volt, és egyszercsak hirtelen dõlt belõle, úgy, hogy nem tudta elnyelni a betét.
Én 13-n szültem császárral, az elején véreztem nagyon fölegh mikor az oxitocint kaptam, de most is csak akkolfolyik kis barna nyulos ha szopik a baba, elég a tisztasági betét már 3 napja 2-3 orára.
A kérdező hozzászólása: Én is 13-án szültem! :) Nekem sem olyan vészes a vérzésem, de azért fel rakok egy betétet háta több jön.Sosem lehet tudni!

Missed ab után milyen és mennyi vér a normális?

vasárnap volt sajnos mûtétem. Menstruáció szerint 11 hetes voltam. Utána alig véreztem egy nagyon kicsi halvány inkább húslé szerû (bocsánat a kifejezésért de nem tudom jobban leírni) volt összesen 1 napig utána semmi. Tegnap óta nagyon görcsölök és ma a vérzésem is sokkal erõsebb lett. Már egész nagy mennyiség és sötétbarnás de van benne élénkebb piros is. A görcs szinte folyamatos és a derekam is fáj. Ez normális, vagy hívjam fel az orvost?

Legjobb válasz: Szerintem nem normális, mindenképp hívd fel az orvost, de ha nagyon erõs a vérzés, akkor inkább menj azonnal kórházba.

Szerintem nem normális, mindenképp hívd fel az orvost, de ha nagyon erõs a vérzés, akkor inkább menj azonnal kórházba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kérdést, fizikailag teljesen jól vagyok. Két nappal késõbb már semmi vérzés nem volt és azóta sem. Várom mikor jön majd meg az elsõ menstruáció, mennyire kavart be a mûtét
Szia!Na hogy vagy?Minden rendben van?
Szia!Nekem múlt pénteken volt missed ab mûtétem :( akkor semmi nem volt nekem sem majd hétfõn jött egy nagy has görcs elmentem wc-re és úgy folyt belõlem az élénk színû vér mintha pisiltem volna megijedtem és elmentem a doktornõhöz aki mûtött megvizsgált és azt mondta hogy sajnos van akinél fordítva vannak a dolgok és én pont bele estem ebbe azt mondta ha nem múlik 2-3 nap akkor menjek vissza, tegnap reggel fel hívtam mert elõtte éjszaka nagyon sok volt de már kicsit barnásabb viszont reggel darab is volt benne elküldött nõgyógyászhoz aki azt mondta ez már teljesen normális és hogy ezen a héten el kell múlnia most már csak kevés barnázás van hála égnek remélem így is marad ha zárt a méhszáj akkor azt mondta a doki hogy nem vészes, viszont ha görcsölsz akkor minden kép menj orvoshoz inkább menj be feleslegesen minthogy valami gond legyen!!!!Kitartást!!!Majd írj hogy hogy vagy!!
En ugyanigy voltam ahogy te. Kedden volt a mutet, utana alig volt verzes, majd hetvegere 3 csomag vastag tenna kellett, szinte 2 orankent csereltem, nem ereztem jol magam. Hetfon panikoltam es elmentem nõdokihoz, teljesen normalisnak allapitotta meg a helyzetet, irt fel gyogyszert ami 1 nap alatt rendbe hozott. Vagy elmesz te is, vagy kivarod amig abba marad, de ez normalis. Ha laz lenne akkor az gaz. Vegyel be nospat vagy valamilyen gorcsoldot.
A kérdező hozzászólása: Most már kezd olyan lenni mint amikor megjön. nagyobb részben sötétbarnás de van élénk is. Azt furcsállom leginkább, hogy tegnap még nem volt semmi. Este még figyelem és reggel felhívom az orvost. szörnyû, hogy még a mûtét után sincs nyugtom, hogy kiheverjem ezt a borzalmat.
Utolsó vagyok. Azt kifelejtettem, hogy utána szinte elállt a vérzésem, de még 2 hétig volt vérezgetés-maszatolás. Pont 2 napja hagytam abba.
Én úgy jártam, hogy ikrekkel voltam terhes, egyiket sikerült csak elvetélnem, de azt nem tudtuk, hogy csak az egyik jött ki. Azt hittem, minden kijött, mert rengeteg távozott. Utána 2 hétig szint alig volt valami. Sötétbarna-szinte fekete-maszatolásom volt csak. Pont a csekkolás napján kezdtem el újra élénkpirosat vérezni, mondtam is a vizsgálat elõtt. Sajnos egyik baba bennmaradt. 2 nappal késõbbre írtak ki. Aznap gyenge görcsökkel elkezdtem erõsen vérezni és szó szerint folyamatosan csurgott belõlem a friss vér, szinte már vizes volt. Azonnal megmûtöttek. Ha nem áll el a vérzésed és soknak véled, menj be a korházba. Én ha fél órával késõbb megyek be, nem pötyögnék most itt.
Nekem is volt missed ab.Én sokáig véreztem utána, több hétig de nem erõsen.Ha tényleg ilyen erõs a vérzésed és még görcsölsz is, akkor szerintem legkésõbb holnap reggel menj el orvoshoz.
Örülök hogy minden rendben van!Igen azt én is várom bár még várhatjuk szerintem...sok sikert a továbbiakban!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!