Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés valakinek (167 db)

Kinek, hogy tetszik a kocetkezo nev? Es milyen erzest valt ki beloletek? Milyen kislanyt kepzeltek el a nevhez?

Fabriczius Doroti Kira

Legjobb válasz: Vezetéknév csodaszép, jó érzés hallani, regénybeli :-) Doroti szintén mesebeli, bár más stílusú, furcsa módon összeilenek. A Kira ezektõl nagyon elüt, látványosan erõltetett. Mindezekbõl egy hosszú barna hajú, sovány, szemüveges, szeplõs kislányt látok, aki szégyenlõs, de bûbájos, és egy igazi, szép nõvé érik, ha nagy lesz, hatalmas önbizalommal. :-)

összesítettem helyetted 3-nak tetszik, 2 semleges, 8-nak nem. Ez azért jelent valamit.... Én is a nem tetszik csoporthoz csatlakozom, a vezetéknév abszolút magyar, semmiféle külföldies hangzású név nem illik hozzá. De ha neked nem tetszenek a magyaros hangzású nevek, akkor úgyis Doroti Kira lesz a gyerek, hiába nem összillõ nevek. Nem csak Erzsébet, meg Jolán (bocsi) lehet egy magyaros név, de valahol a Doroti és a Jolán között kellene keresgélni....
Nekem sem a doroti, sem a Kira nem tetszik egyáltalán.
Vezetéknév csodaszép, jó érzés hallani, regénybeli :-) Doroti szintén mesebeli, bár más stílusú, furcsa módon összeilenek. A Kira ezektõl nagyon elüt, látványosan erõltetett. Mindezekbõl egy hosszú barna hajú, sovány, szemüveges, szeplõs kislányt látok, aki szégyenlõs, de bûbájos, és egy igazi, szép nõvé érik, ha nagy lesz, hatalmas önbizalommal. :-)
a doroti és a kíra is iszonyat gagyi egy magyarnak
Ez egy kicsit sok.Majd jön hozzá egy asszonynév is, és akkor Pl: Federwasserné Fabriczius Doroti Kira Iszonyat. Az elsõ név 4 szótag, ahhoz elég a Kira. És még véletlenül se jut eszembe, hogy magyar lenne, pedig gyakori magyar név a vezetéknév.
a Kira szép, a Doroti nem. A Doroti olyan erõs, erõltetett, fõleg a D betûje miatt.
Egy külföldi kislány(nõ) jut eszembe errõl. nekem nem tetszik a Kíra név, pedig a barátnõm kislányát is így hívják, de így vezetéknévvel és Dorotival egész jól hangzik.
Nagyon külföldi, emiatt nem tetszik igazán. Miért nem jó simán a Dóra? Az nem tetszik? Egyébként nem tetszik a Doroti név, túlságosan mesebeli, túlságosan kislányos, ez becenév, nem is "igazi" név. Olyan mint a Panna vagy Dorka vagy Szofi, ezek becenevek, ilyet biztosan nem adnék a gyerekemnek.
Egy külföldi vörös hajú kislányt.
Szerintem nagyon szépen hangzik.
Nekem sem tetszik. :( Különleges vezetéknévhez nem illik az "elcsépelt", külföldies, alapból becenévként írt Doroti. A Kira pedig alapból nem szimpatikus név.
A Kirát nem szeretem, nagyon divatnév, viszont a Doroti szerintem nagyon szép.
Õszintén szólva nekem nem ugrott be rögtön egy kislány képe, mert leragadtam a névnél. Húha... A Fabriczius szerintem is szép, kicsit régimódi, arisztokratikus hangzású. :) És pontosan ezért nem illik hozzá sem a Doroti, sem a Kira. Mind a kettõ túlságosan modernizált és erõltetett. Magyarok vagyunk, és a Doroti (ami ugyebár egy szembetûnõen külföldi név) itthon Dorottya! Az nem tetszik? Fabriczius Dorottya... Szerintem szép. :) A Kirát meg csak spontán elhagynám. Elrondítja a vezetéknév szép csengését és hatását, ráadásul manapság tucatnév - amivel még nem is lenne bajom, mert attól lehet szép, de tényleg nem illik ide.
Szerintem nagyon túlbonyolított név, a Fabriczius mellé bõven elég lenne a kettõ közül az egyik, ha már ezek közül kell választani.
Igazából nem sok érzést vált ki belõlem.
Ha értékes, akkor "lopási érzéseket" vált ki belõlem.
Attól függ, zavarba is tudna hozni és tetszene is.
Nekünk kettö is van. ez az egyik ami a dolgozóban van http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.poster.net/.. a másik ugyan ettöl a müesztöl van, azon egy nö meztelen háttal öl, és egy lepedöt fog maga elén, és közben kifele bámul, ez a hálóban van. Persze mindegyik poszter, de be vannak keretezve. a párom még én elöttem szerezte öket, és nekem is tetszik.
Undort.
Erõs áramú hányingert.
Bár a minap láttam egy kifejezetten izgató festményt egy boltban a Mamutban. Arra lehet, hogy recskáznék minden este :-D
Ha egy barátom házában látnám, igencsak meglepõdnék, és lesütött szemmel vonulnék el mellette. A saját házamban viszont egyáltalán nem zavarna. Érdekes :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, én is éppen így érzek:) )

Erről mi a véleményetek? Milyen érzést vált ki belőletek?

https://www.youtube.com/watch?v=XNDWN8KDVSM&feature=youtube_..

Legjobb válasz: Dühöt vált ki belõlem többek között. Bár még csak 20 éves vagyok, és nincs gyerekem, de soha, ismétlem, SOHA nem hagynám egyedül a gyerekemet semmilyen körülmények között sem. Még akkor sem tennék így, ha biztosan tudnám, hogy csak egyetlen percre maradna egyedül a kocsiban. Számtalan szomorú eset példázza, hogy 1 perc alatt mennyi minden szörnyûség történhet.

Dühöt vált ki belõlem többek között. Bár még csak 20 éves vagyok, és nincs gyerekem, de soha, ismétlem, SOHA nem hagynám egyedül a gyerekemet semmilyen körülmények között sem. Még akkor sem tennék így, ha biztosan tudnám, hogy csak egyetlen percre maradna egyedül a kocsiban. Számtalan szomorú eset példázza, hogy 1 perc alatt mennyi minden szörnyûség történhet.
Elpityeregtem magam, mert sajnos ez nagyon sokszor elõfordul.. Nagyon felelõtlenek az emberek.. Egyébként nem is olyan régen ugyanez történt az ASDA parkolójában. Csak ott az anyuka egy csecsemõt hagyott a kocsiban, éppen akkor amikor kivételesen nagyon meleg is volt. A csecsemõ sírására figyeltek fel, és nem mentek el mellette mint a klipben az a két nõ. A pasas simán kiverte az ablakot, a másik telefonált a rendõröknek, mentõknek.. Szerencsére a babának nem lett ennyire tragikus. Amikor az anyuka kisétált kapott hideget-meleget... Késõbb mesélte a pénztáros hogy meg is büntették az anyukát..
nem értem néhány embernek mi jár az ostoba fejében. Ha még nem is gondol arra, hogy a gyereknek baja lesz a felhevült autóban, miért dönt úgy, hogy nem viszi a gyerekét magával? Minek szülnek emberek meggondolatlanul? Soha még csak egy röpke gondolat erejéig sem fordul meg egy normális ember fejében, hogy benne hagyja a gyereket az autóban. Nem értem. Sajnos nem tudok ennyire primitíven gondolkodni...
Én végig néztem. Röviden: A gyerek egyszer csak nem lélegzett, az anyjáért a rendõr jött, a gyerekért a mentõ. Hatalmas felelõtlenség. De szerintem errõl mindenkinek ez lesz a véleménye.
Hülyék vagytok??? Ez nem megtörtént eset! Vannak ilyen esetek de a videóban szereplõ csaj NEM hagyta a gyerekét az autóban, szóval ne szidjátok.
Pont ma délután néztem meg ezt a videót. Hát én elsírtam magam. Aztán ideges voltam, hogy hogy lehet ilyet tenni? Hogy lehet elfelejteni egy gyereket?? Komolyan, az ilyen ember ne szüljön. Gyerekvállalásra is elõször fel kéne készíteni meg vizsgáztatni az embereket, mint a jogsira. Aki nem alkalmas rá, az nem érdemli meg!! 19L
Végig sem néztem. Amint elkezdett sírni a gyerek bezártam az ablakot. Kész kínzás. Szegény gyerek. Remélem a pokol tüzében fog égni az anyja!
Csak dühöt vált ki belõlem. Az ilyenek minek gyerek?!
Hatos vagyok! Miért lettem lepontozva? Én is jól tudom, hogy ez a videó nem valódi, csak eljátszották. Mégis megtörténik ilyen, sõt még ennél szörnyûbb is. És komolyan gondoltam, hogy ezeknek az embereknek nem kéne szülniük.
azért ezt a nõt nem kéne szidni, színésznõ, és a szerepét remekül játsza. ez a kisfilm szerintem zseniális. végre valami, ami drasztikusan figyelemfelkeltõ. elolvastam a végét, hogy hány idióta hagyja a kocsiban a gyerekét, és hányan halnak ebbe bele: csak idén már 15-en (és az csak egyesült államok)... kiábrándító, milyen világban élünk. azoknak kívánok ilyen kínhalált és szenvedést, akik egy ártatlan kisgyermeket az autóban hagynak. ez nem egy játék, az élet törékeny. remélem néhányan, akik már csináltak ilyet, látják ezt a reklámot, és magukhoz kapnak...
Jó ez épp nem egy megtörtént, és a kisgyereknek nem esett baja, és egy mû dolog volt, de akkor is, sajnos van alapja, egy figyelemfelhívó oktató film, hogy mit NE tegyél. Érzésre, mit vált ki, az a fontos, mert ha csak egy kicsit is meghatja, és beleérez, akkor remélhetõleg nem csippantja a gyerekre a kocsit legközelebb ha megy vásárolni.
Gondolom ezt mindenki tudja, de valszeg megtörtént eset alapján csinálták a videót. Én azt szidtam, aki ilyet tesz.
ma 21:48 Mindenki tudja hogy a videó nem történt meg.. Csak eljátszottak egy történetet ami nagyon is sokszor megtörténik a valóságban.. Ahogy írtam is a nyáron volt ilyen eset, de ott csecsemõt hagytak a meleg kocsiban.. Gondolom a többi hozzászóló sem a videón látható nõt szidja hanem azokat a nõket akik a valóságban ilyet mûvelnek..
Aaa, de kárnak néztem meg. Ez borzasztó, nekem még nincs gyerekem, de esküszöm, h hányingerem lett közben annyira rossz volt nézni. És még milyen nyugodtan vásárolgatott, ha már nem volt annyi esze, h bevigye, legalább siethetett volna, de már eleve milyen dolog ez, h kint hagyja? Dühitõ számomra ez a videó, bementem vna és a hajánál fogva húztam vna ki, még a fejét is jól belevertem volna az üvegbe.... Huhhh, elszaladt velem a ló, bocsánat.
"mert mennyivel egyszerûbb ha nem csipog bent a kicsi és csak 10-15perc, addig nem lesz baj" ez járhat a fejükben. Jézusom, szörnyû, még szerencse, hogy tekerhetõ.... Elég volt ennyi is. Pont nem hiányzott.
Nagyon felháborító dolog. Én sosem hagytam a gyerekemet egyedül a kocsiban. De ami még engem felháborít (tudom, hogy sokaknak nem egy kategória), amikor védtelen állatot hagynak az autóban.

Milyen érzéseket vált ki belőled egy bikinis kismama látványa a strandon? Zavar, hogy engedi láttatni a pociját?

Legjobb válasz: Megmondom õszintén, pont leszarom, milyen emberek vannak körülöttem a strandon. Felõlem a 70 éves nénike is monokinizhet, nem õt fogom stírölni. Ugyanúgy egy kismama is azt vesz fel, amit akar. Azért megyek ki a strandra, hogy pihenjek, napozzak, lubickoljak a vízben...nem azért, hogy másokkal foglalkozzak. 24N

Megmondom õszintén, pont leszarom, milyen emberek vannak körülöttem a strandon. Felõlem a 70 éves nénike is monokinizhet, nem õt fogom stírölni. Ugyanúgy egy kismama is azt vesz fel, amit akar. Azért megyek ki a strandra, hogy pihenjek, napozzak, lubickoljak a vízben...nem azért, hogy másokkal foglalkozzak. 24N
Nem zavar, miért zavarna? Ez egy állapot. Ha ez valakit zavar, nézzen máshova.
Ugyan már, nem a 1900-as évek elején élünk, ahol a nõk jóformán csak ruhában mehettek ki a strandra. Szerintem nyugodtan felveheti, nincs benne semmi rossz, látványilag sem.
Szerintem undorító, hogy egy nagy pocakos bõrfeszülõ kidülledt púpú nõ mászkál fel-alá.
Hát, én félteném hogy babával elkap valami fertõzést a strandon...
4es vagyok, és nem, nem undorodik a társadalom tõlük, tényleg csak nekem van ilyesfajta fóbiám. Én télen is frusztrált vagyok egy kismama mellett. Az egész anyasággal gondom van. Próbálom ezt legyõzni, de nem tudok egy terhes nre ránézni, pedig én magam is lány vagyok.
Semmi gond vele, nem 200 évvel ezelõtt élünk. Azonban az utolsó hónapokban már ne menjen vízbe, nem tesz jót neki.
semmi gond ezzel, mehetsz vízbe is, ha zárt a méhszáj semmi gond, persze van akiket ez zavar, nem vagyunk egyformák, ez van N
Eddig 29 évem alatt 1x láttam terhes nõt strandon pedig jópár helyen megfordultam már de csak 1x láttam össz vissz.
azt hogy de jó lehet neki.. nemsokára.. szóval.. jó kedvem lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért tettem fel a kérdést, mert ledöbbentett a másik kategóriában olvasott válaszok egyike-másika. De úgy tûnik, valóban undorodik a várandós nõ pocakjától némelyik ember. Egyébként a válaszok milyenségétõl függetlenül mindenkit 100%-osra pontozok! :)
Szerintem undorító, hogy valaki úgy tekint a kismamákra, mint a #4-es. Számomra a kismamák gyönyrûek, nem egy fertõzõ kelés van rajtuk, hanem egy új életet nevelnek, ami miatt nem kell bújkálniuk vagy szégyenkezniük vagy takargatniuk magukat.
Nem zavar. Ha valakit zavar, ne nézzen oda.
Gyönyörüüüüüü!
én rágerjedek, bírom a terhes nõket, persze ha mellette jól is néz ki :)
A kérdező hozzászólása: Hogy mindenkinek egyértelmû legyen, arra akarok kilyukadni, hogy taszít-e a nagy babapocak (tehát nem háj) látványa? Jobban örülnél neki, ha egybe részes fürdõruhát viselne?
bikinis és egybe ruhás kismama is lehet, szép vonzo.nekem tetszik bejön 19/F

Milyen érzést vált ki belőled?

http://www.youtube.com/watch?v=rjs10i92F8U&feature=share :)

Legjobb válasz: http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50275_156523251..

Belõlem semmilyen érzést nem váltott ki. Nekem ez unalmas volt hallgatni de bele is tekertem. De még mindig jobb mint a rock meg a fajtái (pl. metál) mert azt ki nem állhatom. :-)

Milyen az, ha szerelmes az ember? Milyen érzéseket vált ki belőle? Mit érez olyankor?

Nem tudom, szerelmes vagyok e a barátomba, és így szeretném megtudni. Ki mit érez, mikor szerelmes?

Legjobb válasz: Folyton rá gondolsz, nem történhet semmi olyan rossz, ami elrontaná a kedved, nyomás szerû valamit érzel a mellkasodban, folyton mosolyogsz.

Folyton rá gondolsz, nem történhet semmi olyan rossz, ami elrontaná a kedved, nyomás szerû valamit érzel a mellkasodban, folyton mosolyogsz.
A kérdező hozzászólása: A nyomás szerû valami nincs meg, de a többi igen. Lehetséges, hogy szeretem?
Ezt csak te tudhatod......
A kérdező hozzászólása: de ha még soha nem voltam szerelmes, honnan tudhatnám?
Én csak azt írtam le, amit én éreztem. A szerelem nagyon összetett dolog, épp annyira nem lehet néhány szóban kifejezni, mint magát a szeretetet. Sokan összekeverik a kettõt, de egy kedves ismerõsöm, aki sajnos már meghalt, mindig azt mondta, hogy a "szerelembe illik bele halni." Lehet, hogy õ igazán szerelmes volt. :-( Én azt javaslom, ne azzal törõdj, hogy minek nevezik azt amit érzel, örülj, ha van minek és kinek, mert ha nem is ez a szerelem, attól még lehetsz nagyon boldog.
Egy bizonyos pontig énse voltam szerelmes, mégis azonnal tudtam, kétségek nélkül, mikor az voltam!
A kérdező hozzászólása: akkor majd én is megérzem, és rájövök ha szerelmes vagyok. oké. köszi :)
ha meghalnal erte akkor szereted. Ha meg aztis megbocsajtanad neki ha megcsal akkor szereted. Ha mas a szemedben nem letezik akkor igenis szereted :)
Szerintem a szerelmet mindenki máshogy éli meg. De csak azért, mert mindenkinek más a legtitkosabb vágya. Mert szerintem abban mindenkinél megegyezik, hogy ezt a legtitkosabb vágyat/álmot látja beteljesülni benne. Ha úgy érzed, hogy Általa képes lennél megvalósítani legféltettebb vágyaidat, amikhez addig sosem érezted magad elég erõsnek, és úgy érzed magad, mintha újjászülettél volna, és kicsattansz az egészségtõl, és az élniakarástól, és úgy érzed, hogy még bármit elérhetsz az életedben, mert Vele semmi se lehetetlen, akkor már biztosan szerelmes vagy.

Lányok, milyen érzéseket vált ki belőletek egy finom arcvonású, és milyet egy erős arcvonású fiú? (magyarázat pár komment múlva)

Ha csak úgy els?re ránéztek, kapásból mire gondoltok? Ha nem lenne tiszta a kérdés, várok pár választ, aztán utána leírom, miért kérdeztem.

Legjobb válasz: Erre én is kiváncsi vagyok.

Erre én is kiváncsi vagyok.
Kérlek szééépeeeen!!! :)
De én annyira kíváncsi vagyok rád, csak tedd fel, megnézem és töröld le :) Úgy is jó, ha sötétben fényképezed le magad és csak éppen hogy fel lehet ismerni, vagy lehet nagyon rossz minõségû is, de lécciléccilécciléccilécciléccilécciléccinagyonlécciiiiii
A kérdező hozzászólása: :D:D:D Én is nagyon szeretem a munkásságát, de az sajnos teljességgel kizárt, hogy képet tegyek fel magamról. Bocsi. :(
Ha tényleg hasonlítasz Jason Stathamre, akkor nem lehet gond. Jason egy álompasi, számomra egyszerûen tökéletes :) Nekem nagyon tetszenek az erõs arcvonású fiúk. De nincs ideálom, ha valami megfog egy finom arcvonású fiúban, nem utasítanám el, azért mert finom vonásai vannak. Lécci lécci tegyél fel képet magadról. Lécci lécci lécci lécci lécci, olyan régóta imádom Jason Stathamet, de még sosem láttam hozzá hasonlót. léccilécciléccilécci...:D
Ó, örülj neki, h ilyen vagy! :) Én imádom a finom vonású fiúkat - nézni! :D De semmi többre nem kellenek. A férfiasabb pasik annál inkább beindítanak. Viszont párnak olyat választottam, akiben kicsit mindkét vonal megvan. :) De ugye, azt tudod, h a nõknek nem csak a külsõ számít?! :) 27/L
A párom is hasonló, az állkapocscsontja nagyon látszik és nagyon tud "szúrni" Erõs vonalaio vannak, szinte már ráncosodik(25 évesen), de mégis fiatalnak fûnik.Nekem bejön, úgy mondanám, h.szex közben iszonyatosan izgató tud enni amikor megfeszülnek az arcizmai és vele együtt a ráncai, amikor nincs semmi akkor meg aranyos, szóval egyben van a gyerekes és a férfias kinézet.
Elsõ ránézésre a lágy arcvonású, kisfiús arcú srácokról az jut eszembe, hogy kedves, elképzelem, hogy megsimogatom az arcát. :) A markáns vonású férfiakról pedig pontosan az jut eszembe, h férfi, határozott, és talán kicsit veszélyes is. Náluk meg azt képzelem el, hogy letámad, letépi a ruhám, aztán...na szóval ja. :D Mindkettõ típus bejön, fantáziálni talán a férfiasabbal szoktam. :D
Én is olvastam hasonlóakat. Én örülnék egy nagyobb férfiasabb állkapcsnak.
Akkor bizonyítsd be, hogy megbízhatnak benned.;) Én írtam azt , hogy tartózkodás vagy megismerés vágya. De mondjuk én tudom, hogy attól, hogy ilyen férfias arca van még lehet megbízható. Csak elsõre lehet nem megy, de szerintem ennek evoluciós okai is vannak. Mélyebbre gyökeredzik ez az egész. De az ellenkezõjét be tudod bizonyítani.:) Annak meg inkább örülj, hogy sokkal jobban szeretik a markánsabb arcú férfiakat, mint a kisfiúsakat.
A kérdező hozzászólása: Pontosan. Egy tanulmányt olvastam, hogy a lányok a lágy vonásokkal rendelkezõkben látják gyerekeik apját, a bizalmat, stb. Az erõs vonásúak pedig szexuálisan izgatják õket, viszont nem tudnak komolyat elképzelni velük. Az a helyzet, hogy nekem nagyon erõs arcvonásaim vannak, az állkapcsom, az állcsúcsom nagy, a csont, ami a szemöldökömnél van, nagyon kiáll, stb. Egyszerûbb ha azt mondom, hogy nagyon hasonlítok Jason Stathamre, minden túlzás nélkül. http://mozi-iz.freeblog.hu/files/2010/06/Jason-Statham2.jpg http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/jason-statham/jason-s.. http://bestof.provocateuse.com/images/photos/jason_statham_9.. Persze azért fiatalabb vagyok egy 15 évvel. És tényleg ezeket szokták mondani, amiket írtatok, hogy "kicsit félelmetes, mogorva, férfias, stb". Pedig alapjában véve nem ilyen vagyok. És sajnos az is igaz, hogy "tartózkodás vagy megismerés vágya", hiszen a komoly kapcsolat baromi nehezen jön össze, csak ezek a hirtelen fellángolások vannak a lányoknál, hogy "szexelnék vele", és alkalmi kapcsolatok. Na mindegy, úgy látszik nekem ez jutott, csak kíváncsi voltam, vajon mennyire mûködnek így a dolgok.
A finom arcvonásokról egy mûvész típus ugrik be, egy keményrõl, pedig erõs férfias jellem.
Szerintem a kérdezõ finom arcvonáson amolyan kisfiús arcu fiút ért jelen esetben akinek ugyanakkor esztétikusak a vonásai. Erõs arcvonásún pedig olyanokat, akiknek férfiasabb állkapcsuk és markánsabb orruk van. Esetleg borosta, de szintén arányosan esztétikusan. Javíts ki ha tévednék.
hehh? finom arcvonású, hát gondolom akkor aranyos, kedves... erõs arcvonású? az milyen? talán mogorva. de nem tudom : D
Egy finom arcvonású: bájos, kisfiús, aranyos, szép Erõs arcvonású: férfias, erõs, kicsit félelmetes(bár nem mindegyik esetben volt így, de néha láttam erõsebb arcvonású pasikat de volt amelyik elég ijesztõ volt:D), tartózkodás vagy megismerés vágya.
Amennyi látszik belõled, tényleg hasonlítasz Jason Stathamre :) és pont úgy kopaszodsz, mint õ, de ez egyáltalán nem gáz. Szerintem semmi baj veled, ne foglalkozz ennyit a külsõddel, mert lehúzza a belsõ értékeidet. Aki egy ilyen tökéletes pasira hasonlít, annak nem lehet önbizalomhiánya!!!!!! Köszi, hogy beadtad a derekad, reménykedtem, hogy többet láthatok belõled, de ez is valami, ahhoz képest, hogy elõször hogy elzárkóztál tõle :) Kösziiiii :)

Milyen érzéseket vált ki belőletek ez a szöveg?

"Valamiért minden délután ugyanazt érzem. A nap egy kicsit alacsonyabban jár, az ég pedig kék, akárcsak egész nap, viszont valamiért mindig úgy érzem, ez az én id?m. Különösen hangzik, ha így mondom. Mégis nekem a délután valami olyat jelent, amit mások nem érthetnek meg. Ilyenkor sokszor végigrohanok az út mellett. Aki akkor lát engem, nem láthat mást, csak hazugságot: nevetve futok, mintha úgy érezném, semmi olyan nincs a világon, ami miatt ne lehetnék boldog gyerek. Néha látok valakit az út mellett. Rongyos és szakadt a ruhája, akárcsak az enyém, az arcát barnára festi a kosz, a szemei pedig olyanok, mint a sima felszín? tó. Egy tó, aminek a vize fekete, és az ember nem juthat le az aljára. Viszont amikor meglátnak engem, úgy néznek utánam, mintha egy csodás páva volnék. Pedig én sem vagyok különb: egy rongyos, koszos gyerek, akinek az eddigi élete abból állt, hogy túlél. Csak keres, néha talál, egyedüli játékszere a sors. Mindig ezt mondom magamnak, viszont amikor nevetve futok és ?k csak néznek utánam, mindig úgy érzem, az élet kegyetlen. Ad, ha kedve van, viszont nem mindenkire tud figyelni. Van olyan, aki ha nem kapaszkodik minden egyes pillanatban, elbukik és lezuhan. Senki sincs, aki megtartaná. Viszont ha egyszer elkezdtél zuhanni, onnan már nincs visszaút, csak a szakadék alja.

Legjobb válasz: A feléig olvastam el. Ne haragudj, õszinte leszek. Ígéretesnek indult, de aztán láttam, hogy nagyon zavaros. Például ez a mondatod: 'Van olyan, aki ha nem kapaszkodik minden egyes pillanatban, elbukik és lezuhan. Senki sincs, aki megtartaná. Viszont ha egyszer elkezdtél zuhanni, onnan már nincs visszaút, csak a szakadék alja. ' Most én kezdtem el zuhanni, vagy õ? Nem értem ezt a személycserét. A nyelvtanára is figyelj oda kicsit jobban, és próbáld meg kicsit jobban sorba rendezni a gondolataidat. Illetve egy kicsit különlegesebb, egyedibb kifejezéseket használni, a páva- valljuk be- nem túl különleges. Remélem, hasznodra válik a kritika.

A feléig olvastam el. Ne haragudj, õszinte leszek. Ígéretesnek indult, de aztán láttam, hogy nagyon zavaros. Például ez a mondatod: 'Van olyan, aki ha nem kapaszkodik minden egyes pillanatban, elbukik és lezuhan. Senki sincs, aki megtartaná. Viszont ha egyszer elkezdtél zuhanni, onnan már nincs visszaút, csak a szakadék alja. ' Most én kezdtem el zuhanni, vagy õ? Nem értem ezt a személycserét. A nyelvtanára is figyelj oda kicsit jobban, és próbáld meg kicsit jobban sorba rendezni a gondolataidat. Illetve egy kicsit különlegesebb, egyedibb kifejezéseket használni, a páva- valljuk be- nem túl különleges. Remélem, hasznodra válik a kritika.
Áhh, háromszor leírtam egymás után, hogy kicsit:D Bocs, közben zenét hallgattam, nem figyeltem eléggé a szavaimra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy leírtad. Nem készülök írónak, még sosem írtam ezelõtt, de most olyan eszméletlenül sok mindent éreztem, hogy az hihetetlen. Megpróbáltam leírni az érzéseimet, viszont nem hinném, hogy az lehetséges. Csak próbálkoztam. Mindenesetre köszönöm!

Lányok! Milyen érzést vált ki belõletek, hogyha egy fiúnak a strandon (/akármilyen fürdõzõ helyen) látszik hogy bejöttök? (Vagyis feláll a farka. ) Nem bámul rátok, de azért oda-oda pillant.

Örültök? Elmondjátok magatokban mindennek? Önbizalom növelõ hatás? Esetleg valami más?

Legjobb válasz: Lehetõleg a korotokat is írjátok oda. Köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Lehetõleg a korotokat is írjátok oda. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: haha:D
Odamennék hozzá, és elhívnám vhova egy gyors légyottra :P 19/L
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönök minden választ! :) Jöhetnek még, minnél több ember véleményét ismerem meg, annál jobban ki fog rajzolódni a kép.
Hetes vagyok: Ignorálás= figyelmen kívül hagyás, azaz úgy tennék, mintha észre se vettem volna. Nem tudom, hogy a férfiak hogyan élik meg az ilyesmit, jóhiszemûen azt gondolom, hogy nekik is elég kellemetlen, ha nagyközönség elõtt építenek sátrat, így nem rontanám a helyzetet bekiabálással, incselkedéssel stb. Ugyanakkor számomra az ilyesmi nem bók és nincs semmilyen hatással az önbizalmamra.
Miért lenne perverz? Amúgy meg attól, hogy éppen átsuhant egy szemkontaktus még nem biztos, hogy az illetõ váltotta ki az ingert. Lehet az, aki mögötted van:D Amúgy meg örüljön szerintem, aki ilyen ingereket vált ki, mert azt jelenti vonzó. Nem kell itt álszenteskedni:d
Ennyi butát egy rakáson:D
Olyankor azt nem vennem eszre:) Maradna a szemezes meg az erdeklodes, az meg persze jol esne. Ha nagyon jol nez ki, akkor lehet, hogy zavarban lennek es az is lehet, hogy nem mernek ranezni tobbet, ha mar osszeakadt a tekintetunk elotte:)
A kérdező hozzászólása: Hetes: Mit értesz az alatt, hogy ignorálnád? Nyolcas: Még szép, hogy takargatná. (összegörnyedve ülne, stb.) Olyankor?
ugyanazt csinálnám, mint a nyolcas. nem tenné zsebre, amit kap!
Ha latom, hogy meg a farka is felall es meg csak meg sem probalja takargatni, akkor elkezdek kiabalni es mutogatni, hogy PERVERZ! :D
Zavarba jönnék, aztán ignorálnám. 18L
A kérdező hozzászólása: Többieknek meg köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Kedves kettes. Nem, nem állt rám senkinek a farka. (vagyis nagyon remélem, ugyanis fiú vagyok.)
Egy röpke pillanatra átsuhan az arcomon az elégedett mosoly, de igyekszem inkább magamban elkönyvelni. Ha bejön a pasi, esetleg húzom is az agyát: rámosolygok, bekenem magam napolajjal... ;)
perverz, rám ne álljon senki idegen farka. a pasim tuti laposra veri 16L
Jol èrtem egy pasi fel izgultrád ?? Hogy volt?
Attol fugg. Mert persze ettol a par pillantastol es egy allo faroktol nem talal be rogton Kupido nyila, de ha vonzo a srac (nem vagyok felszines kis hulye, de ezekben a szituaciokban maskepp nem lehet itelni) az eleg nagy onnizalom trening es ha odajon beszelgetni es szimpi... 😂 De ha elsore latszik, hogy perverz es igenytelen en erzem szarul magam xd

Milyen érzést vált ki egy álló és egy lankadt pénisz látványa a nõkben?

Ugye már az is más ha csak máshogyan néz az egyik ember a másikra, vagy más a hanglejtése, vagy csak más a testtartása.

Legjobb válasz: Ha a számomra megfelelõ férfié akkor akár lankadt akár áll, kívánatos látvány. Ha lankadt, arra késztet, hogy pillanatok alatt állóvá varázsoljam a számmal, ha áll, akkor pedig nagyon izgató és minél elõbb magamban akarom tudni :)

Ha a számomra megfelelõ férfié akkor akár lankadt akár áll, kívánatos látvány. Ha lankadt, arra késztet, hogy pillanatok alatt állóvá varázsoljam a számmal, ha áll, akkor pedig nagyon izgató és minél elõbb magamban akarom tudni :)
Ez kizárólag a férfin múlik kihez tartozik, és akkor mindegy milyen állapotban van, önmagában nem vonzó, sõt ha nem tetszik a férfi és nem vonzódom hozzá, akkor inkább zavaró.
Belõlem semmit nem vált ki.
Hát számomra a még vagy már lankadt az sokkal érdekesebb, mint az álló. Az álló már nem kihívás, sõt ha az ember aggódik, hogy nehogy becsússzon egy gyerek, akkor még menekülésre is késztet. Viszont a lankadttal lehet játszani! Vagyis inkább a tulajával! Millió féle módon izgatni, hogy ne lankadjon úgy! ;-) Szerintem sokkal szórakoztatóbb tevékenység felizgatni egy férfit, mint maga az aktus. Érthetõ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!