Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés valakinek (157 db)

Kinek, hogy tetszik a kocetkezo nev? Es milyen erzest valt ki beloletek? Milyen kislanyt kepzeltek el a nevhez?

Fabriczius Doroti Kira

Legjobb válasz: Vezetéknév csodaszép, jó érzés hallani, regénybeli :-) Doroti szintén mesebeli, bár más stílusú, furcsa módon összeilenek. A Kira ezektõl nagyon elüt, látványosan erõltetett. Mindezekbõl egy hosszú barna hajú, sovány, szemüveges, szeplõs kislányt látok, aki szégyenlõs, de bûbájos, és egy igazi, szép nõvé érik, ha nagy lesz, hatalmas önbizalommal. :-)

összesítettem helyetted 3-nak tetszik, 2 semleges, 8-nak nem. Ez azért jelent valamit.... Én is a nem tetszik csoporthoz csatlakozom, a vezetéknév abszolút magyar, semmiféle külföldies hangzású név nem illik hozzá. De ha neked nem tetszenek a magyaros hangzású nevek, akkor úgyis Doroti Kira lesz a gyerek, hiába nem összillõ nevek. Nem csak Erzsébet, meg Jolán (bocsi) lehet egy magyaros név, de valahol a Doroti és a Jolán között kellene keresgélni....
Nekem sem a doroti, sem a Kira nem tetszik egyáltalán.
Vezetéknév csodaszép, jó érzés hallani, regénybeli :-) Doroti szintén mesebeli, bár más stílusú, furcsa módon összeilenek. A Kira ezektõl nagyon elüt, látványosan erõltetett. Mindezekbõl egy hosszú barna hajú, sovány, szemüveges, szeplõs kislányt látok, aki szégyenlõs, de bûbájos, és egy igazi, szép nõvé érik, ha nagy lesz, hatalmas önbizalommal. :-)
a doroti és a kíra is iszonyat gagyi egy magyarnak
Ez egy kicsit sok.Majd jön hozzá egy asszonynév is, és akkor Pl: Federwasserné Fabriczius Doroti Kira Iszonyat. Az elsõ név 4 szótag, ahhoz elég a Kira. És még véletlenül se jut eszembe, hogy magyar lenne, pedig gyakori magyar név a vezetéknév.
a Kira szép, a Doroti nem. A Doroti olyan erõs, erõltetett, fõleg a D betûje miatt.
Egy külföldi kislány(nõ) jut eszembe errõl. nekem nem tetszik a Kíra név, pedig a barátnõm kislányát is így hívják, de így vezetéknévvel és Dorotival egész jól hangzik.
Nagyon külföldi, emiatt nem tetszik igazán. Miért nem jó simán a Dóra? Az nem tetszik? Egyébként nem tetszik a Doroti név, túlságosan mesebeli, túlságosan kislányos, ez becenév, nem is "igazi" név. Olyan mint a Panna vagy Dorka vagy Szofi, ezek becenevek, ilyet biztosan nem adnék a gyerekemnek.
Egy külföldi vörös hajú kislányt.
Szerintem nagyon szépen hangzik.
Nekem sem tetszik. :( Különleges vezetéknévhez nem illik az "elcsépelt", külföldies, alapból becenévként írt Doroti. A Kira pedig alapból nem szimpatikus név.
A Kirát nem szeretem, nagyon divatnév, viszont a Doroti szerintem nagyon szép.
Õszintén szólva nekem nem ugrott be rögtön egy kislány képe, mert leragadtam a névnél. Húha... A Fabriczius szerintem is szép, kicsit régimódi, arisztokratikus hangzású. :) És pontosan ezért nem illik hozzá sem a Doroti, sem a Kira. Mind a kettõ túlságosan modernizált és erõltetett. Magyarok vagyunk, és a Doroti (ami ugyebár egy szembetûnõen külföldi név) itthon Dorottya! Az nem tetszik? Fabriczius Dorottya... Szerintem szép. :) A Kirát meg csak spontán elhagynám. Elrondítja a vezetéknév szép csengését és hatását, ráadásul manapság tucatnév - amivel még nem is lenne bajom, mert attól lehet szép, de tényleg nem illik ide.
Szerintem nagyon túlbonyolított név, a Fabriczius mellé bõven elég lenne a kettõ közül az egyik, ha már ezek közül kell választani.
Igazából nem sok érzést vált ki belõlem.
Ha értékes, akkor "lopási érzéseket" vált ki belõlem.
Attól függ, zavarba is tudna hozni és tetszene is.
Nekünk kettö is van. ez az egyik ami a dolgozóban van http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.poster.net/.. a másik ugyan ettöl a müesztöl van, azon egy nö meztelen háttal öl, és egy lepedöt fog maga elén, és közben kifele bámul, ez a hálóban van. Persze mindegyik poszter, de be vannak keretezve. a párom még én elöttem szerezte öket, és nekem is tetszik.
Undort.
Erõs áramú hányingert.
Bár a minap láttam egy kifejezetten izgató festményt egy boltban a Mamutban. Arra lehet, hogy recskáznék minden este :-D
Ha egy barátom házában látnám, igencsak meglepõdnék, és lesütött szemmel vonulnék el mellette. A saját házamban viszont egyáltalán nem zavarna. Érdekes :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, én is éppen így érzek:) )

Erről mi a véleményetek? Milyen érzést vált ki belőletek?

https://www.youtube.com/watch?v=XNDWN8KDVSM&feature=youtube_..

Legjobb válasz: Dühöt vált ki belõlem többek között. Bár még csak 20 éves vagyok, és nincs gyerekem, de soha, ismétlem, SOHA nem hagynám egyedül a gyerekemet semmilyen körülmények között sem. Még akkor sem tennék így, ha biztosan tudnám, hogy csak egyetlen percre maradna egyedül a kocsiban. Számtalan szomorú eset példázza, hogy 1 perc alatt mennyi minden szörnyûség történhet.

Dühöt vált ki belõlem többek között. Bár még csak 20 éves vagyok, és nincs gyerekem, de soha, ismétlem, SOHA nem hagynám egyedül a gyerekemet semmilyen körülmények között sem. Még akkor sem tennék így, ha biztosan tudnám, hogy csak egyetlen percre maradna egyedül a kocsiban. Számtalan szomorú eset példázza, hogy 1 perc alatt mennyi minden szörnyûség történhet.
Elpityeregtem magam, mert sajnos ez nagyon sokszor elõfordul.. Nagyon felelõtlenek az emberek.. Egyébként nem is olyan régen ugyanez történt az ASDA parkolójában. Csak ott az anyuka egy csecsemõt hagyott a kocsiban, éppen akkor amikor kivételesen nagyon meleg is volt. A csecsemõ sírására figyeltek fel, és nem mentek el mellette mint a klipben az a két nõ. A pasas simán kiverte az ablakot, a másik telefonált a rendõröknek, mentõknek.. Szerencsére a babának nem lett ennyire tragikus. Amikor az anyuka kisétált kapott hideget-meleget... Késõbb mesélte a pénztáros hogy meg is büntették az anyukát..
nem értem néhány embernek mi jár az ostoba fejében. Ha még nem is gondol arra, hogy a gyereknek baja lesz a felhevült autóban, miért dönt úgy, hogy nem viszi a gyerekét magával? Minek szülnek emberek meggondolatlanul? Soha még csak egy röpke gondolat erejéig sem fordul meg egy normális ember fejében, hogy benne hagyja a gyereket az autóban. Nem értem. Sajnos nem tudok ennyire primitíven gondolkodni...
Én végig néztem. Röviden: A gyerek egyszer csak nem lélegzett, az anyjáért a rendõr jött, a gyerekért a mentõ. Hatalmas felelõtlenség. De szerintem errõl mindenkinek ez lesz a véleménye.
Hülyék vagytok??? Ez nem megtörtént eset! Vannak ilyen esetek de a videóban szereplõ csaj NEM hagyta a gyerekét az autóban, szóval ne szidjátok.
Pont ma délután néztem meg ezt a videót. Hát én elsírtam magam. Aztán ideges voltam, hogy hogy lehet ilyet tenni? Hogy lehet elfelejteni egy gyereket?? Komolyan, az ilyen ember ne szüljön. Gyerekvállalásra is elõször fel kéne készíteni meg vizsgáztatni az embereket, mint a jogsira. Aki nem alkalmas rá, az nem érdemli meg!! 19L
Végig sem néztem. Amint elkezdett sírni a gyerek bezártam az ablakot. Kész kínzás. Szegény gyerek. Remélem a pokol tüzében fog égni az anyja!
Csak dühöt vált ki belõlem. Az ilyenek minek gyerek?!
Hatos vagyok! Miért lettem lepontozva? Én is jól tudom, hogy ez a videó nem valódi, csak eljátszották. Mégis megtörténik ilyen, sõt még ennél szörnyûbb is. És komolyan gondoltam, hogy ezeknek az embereknek nem kéne szülniük.
azért ezt a nõt nem kéne szidni, színésznõ, és a szerepét remekül játsza. ez a kisfilm szerintem zseniális. végre valami, ami drasztikusan figyelemfelkeltõ. elolvastam a végét, hogy hány idióta hagyja a kocsiban a gyerekét, és hányan halnak ebbe bele: csak idén már 15-en (és az csak egyesült államok)... kiábrándító, milyen világban élünk. azoknak kívánok ilyen kínhalált és szenvedést, akik egy ártatlan kisgyermeket az autóban hagynak. ez nem egy játék, az élet törékeny. remélem néhányan, akik már csináltak ilyet, látják ezt a reklámot, és magukhoz kapnak...
Jó ez épp nem egy megtörtént, és a kisgyereknek nem esett baja, és egy mû dolog volt, de akkor is, sajnos van alapja, egy figyelemfelhívó oktató film, hogy mit NE tegyél. Érzésre, mit vált ki, az a fontos, mert ha csak egy kicsit is meghatja, és beleérez, akkor remélhetõleg nem csippantja a gyerekre a kocsit legközelebb ha megy vásárolni.
Gondolom ezt mindenki tudja, de valszeg megtörtént eset alapján csinálták a videót. Én azt szidtam, aki ilyet tesz.
ma 21:48 Mindenki tudja hogy a videó nem történt meg.. Csak eljátszottak egy történetet ami nagyon is sokszor megtörténik a valóságban.. Ahogy írtam is a nyáron volt ilyen eset, de ott csecsemõt hagytak a meleg kocsiban.. Gondolom a többi hozzászóló sem a videón látható nõt szidja hanem azokat a nõket akik a valóságban ilyet mûvelnek..
Aaa, de kárnak néztem meg. Ez borzasztó, nekem még nincs gyerekem, de esküszöm, h hányingerem lett közben annyira rossz volt nézni. És még milyen nyugodtan vásárolgatott, ha már nem volt annyi esze, h bevigye, legalább siethetett volna, de már eleve milyen dolog ez, h kint hagyja? Dühitõ számomra ez a videó, bementem vna és a hajánál fogva húztam vna ki, még a fejét is jól belevertem volna az üvegbe.... Huhhh, elszaladt velem a ló, bocsánat.
"mert mennyivel egyszerûbb ha nem csipog bent a kicsi és csak 10-15perc, addig nem lesz baj" ez járhat a fejükben. Jézusom, szörnyû, még szerencse, hogy tekerhetõ.... Elég volt ennyi is. Pont nem hiányzott.
Nagyon felháborító dolog. Én sosem hagytam a gyerekemet egyedül a kocsiban. De ami még engem felháborít (tudom, hogy sokaknak nem egy kategória), amikor védtelen állatot hagynak az autóban.


Milyen érzéseket vált ki belőled egy bikinis kismama látványa a strandon? Zavar, hogy engedi láttatni a pociját?

Legjobb válasz: Megmondom õszintén, pont leszarom, milyen emberek vannak körülöttem a strandon. Felõlem a 70 éves nénike is monokinizhet, nem õt fogom stírölni. Ugyanúgy egy kismama is azt vesz fel, amit akar. Azért megyek ki a strandra, hogy pihenjek, napozzak, lubickoljak a vízben...nem azért, hogy másokkal foglalkozzak. 24N

Megmondom õszintén, pont leszarom, milyen emberek vannak körülöttem a strandon. Felõlem a 70 éves nénike is monokinizhet, nem õt fogom stírölni. Ugyanúgy egy kismama is azt vesz fel, amit akar. Azért megyek ki a strandra, hogy pihenjek, napozzak, lubickoljak a vízben...nem azért, hogy másokkal foglalkozzak. 24N
Nem zavar, miért zavarna? Ez egy állapot. Ha ez valakit zavar, nézzen máshova.
Ugyan már, nem a 1900-as évek elején élünk, ahol a nõk jóformán csak ruhában mehettek ki a strandra. Szerintem nyugodtan felveheti, nincs benne semmi rossz, látványilag sem.
Szerintem undorító, hogy egy nagy pocakos bõrfeszülõ kidülledt púpú nõ mászkál fel-alá.
Hát, én félteném hogy babával elkap valami fertõzést a strandon...
4es vagyok, és nem, nem undorodik a társadalom tõlük, tényleg csak nekem van ilyesfajta fóbiám. Én télen is frusztrált vagyok egy kismama mellett. Az egész anyasággal gondom van. Próbálom ezt legyõzni, de nem tudok egy terhes nre ránézni, pedig én magam is lány vagyok.
Semmi gond vele, nem 200 évvel ezelõtt élünk. Azonban az utolsó hónapokban már ne menjen vízbe, nem tesz jót neki.
semmi gond ezzel, mehetsz vízbe is, ha zárt a méhszáj semmi gond, persze van akiket ez zavar, nem vagyunk egyformák, ez van N
Eddig 29 évem alatt 1x láttam terhes nõt strandon pedig jópár helyen megfordultam már de csak 1x láttam össz vissz.
azt hogy de jó lehet neki.. nemsokára.. szóval.. jó kedvem lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért tettem fel a kérdést, mert ledöbbentett a másik kategóriában olvasott válaszok egyike-másika. De úgy tûnik, valóban undorodik a várandós nõ pocakjától némelyik ember. Egyébként a válaszok milyenségétõl függetlenül mindenkit 100%-osra pontozok! :)
Szerintem undorító, hogy valaki úgy tekint a kismamákra, mint a #4-es. Számomra a kismamák gyönyrûek, nem egy fertõzõ kelés van rajtuk, hanem egy új életet nevelnek, ami miatt nem kell bújkálniuk vagy szégyenkezniük vagy takargatniuk magukat.
Nem zavar. Ha valakit zavar, ne nézzen oda.
Gyönyörüüüüüü!
én rágerjedek, bírom a terhes nõket, persze ha mellette jól is néz ki :)
A kérdező hozzászólása: Hogy mindenkinek egyértelmû legyen, arra akarok kilyukadni, hogy taszít-e a nagy babapocak (tehát nem háj) látványa? Jobban örülnél neki, ha egybe részes fürdõruhát viselne?
bikinis és egybe ruhás kismama is lehet, szép vonzo.nekem tetszik bejön 19/F

Milyen érzést vált ki belőled?

http://www.youtube.com/watch?v=rjs10i92F8U&feature=share :)

Legjobb válasz: http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50275_156523251..

Belõlem semmilyen érzést nem váltott ki. Nekem ez unalmas volt hallgatni de bele is tekertem. De még mindig jobb mint a rock meg a fajtái (pl. metál) mert azt ki nem állhatom. :-)

Milyen az, ha szerelmes az ember? Milyen érzéseket vált ki belőle? Mit érez olyankor?

Nem tudom, szerelmes vagyok e a barátomba, és így szeretném megtudni. Ki mit érez, mikor szerelmes?

Legjobb válasz: Folyton rá gondolsz, nem történhet semmi olyan rossz, ami elrontaná a kedved, nyomás szerû valamit érzel a mellkasodban, folyton mosolyogsz.

Folyton rá gondolsz, nem történhet semmi olyan rossz, ami elrontaná a kedved, nyomás szerû valamit érzel a mellkasodban, folyton mosolyogsz.
A kérdező hozzászólása: A nyomás szerû valami nincs meg, de a többi igen. Lehetséges, hogy szeretem?
Ezt csak te tudhatod......
A kérdező hozzászólása: de ha még soha nem voltam szerelmes, honnan tudhatnám?
Én csak azt írtam le, amit én éreztem. A szerelem nagyon összetett dolog, épp annyira nem lehet néhány szóban kifejezni, mint magát a szeretetet. Sokan összekeverik a kettõt, de egy kedves ismerõsöm, aki sajnos már meghalt, mindig azt mondta, hogy a "szerelembe illik bele halni." Lehet, hogy õ igazán szerelmes volt. :-( Én azt javaslom, ne azzal törõdj, hogy minek nevezik azt amit érzel, örülj, ha van minek és kinek, mert ha nem is ez a szerelem, attól még lehetsz nagyon boldog.
Egy bizonyos pontig énse voltam szerelmes, mégis azonnal tudtam, kétségek nélkül, mikor az voltam!
A kérdező hozzászólása: akkor majd én is megérzem, és rájövök ha szerelmes vagyok. oké. köszi :)
ha meghalnal erte akkor szereted. Ha meg aztis megbocsajtanad neki ha megcsal akkor szereted. Ha mas a szemedben nem letezik akkor igenis szereted :)
Szerintem a szerelmet mindenki máshogy éli meg. De csak azért, mert mindenkinek más a legtitkosabb vágya. Mert szerintem abban mindenkinél megegyezik, hogy ezt a legtitkosabb vágyat/álmot látja beteljesülni benne. Ha úgy érzed, hogy Általa képes lennél megvalósítani legféltettebb vágyaidat, amikhez addig sosem érezted magad elég erõsnek, és úgy érzed magad, mintha újjászülettél volna, és kicsattansz az egészségtõl, és az élniakarástól, és úgy érzed, hogy még bármit elérhetsz az életedben, mert Vele semmi se lehetetlen, akkor már biztosan szerelmes vagy.

Lányok, milyen érzéseket vált ki belőletek egy finom arcvonású, és milyet egy erős arcvonású fiú? (magyarázat pár komment múlva)

Ha csak úgy els?re ránéztek, kapásból mire gondoltok? Ha nem lenne tiszta a kérdés, várok pár választ, aztán utána leírom, miért kérdeztem.

Legjobb válasz: Erre én is kiváncsi vagyok.

Erre én is kiváncsi vagyok.
Kérlek szééépeeeen!!! :)
De én annyira kíváncsi vagyok rád, csak tedd fel, megnézem és töröld le :) Úgy is jó, ha sötétben fényképezed le magad és csak éppen hogy fel lehet ismerni, vagy lehet nagyon rossz minõségû is, de lécciléccilécciléccilécciléccilécciléccinagyonlécciiiiii
A kérdező hozzászólása: :D:D:D Én is nagyon szeretem a munkásságát, de az sajnos teljességgel kizárt, hogy képet tegyek fel magamról. Bocsi. :(
Ha tényleg hasonlítasz Jason Stathamre, akkor nem lehet gond. Jason egy álompasi, számomra egyszerûen tökéletes :) Nekem nagyon tetszenek az erõs arcvonású fiúk. De nincs ideálom, ha valami megfog egy finom arcvonású fiúban, nem utasítanám el, azért mert finom vonásai vannak. Lécci lécci tegyél fel képet magadról. Lécci lécci lécci lécci lécci, olyan régóta imádom Jason Stathamet, de még sosem láttam hozzá hasonlót. léccilécciléccilécci...:D
Ó, örülj neki, h ilyen vagy! :) Én imádom a finom vonású fiúkat - nézni! :D De semmi többre nem kellenek. A férfiasabb pasik annál inkább beindítanak. Viszont párnak olyat választottam, akiben kicsit mindkét vonal megvan. :) De ugye, azt tudod, h a nõknek nem csak a külsõ számít?! :) 27/L
A párom is hasonló, az állkapocscsontja nagyon látszik és nagyon tud "szúrni" Erõs vonalaio vannak, szinte már ráncosodik(25 évesen), de mégis fiatalnak fûnik.Nekem bejön, úgy mondanám, h.szex közben iszonyatosan izgató tud enni amikor megfeszülnek az arcizmai és vele együtt a ráncai, amikor nincs semmi akkor meg aranyos, szóval egyben van a gyerekes és a férfias kinézet.
Elsõ ránézésre a lágy arcvonású, kisfiús arcú srácokról az jut eszembe, hogy kedves, elképzelem, hogy megsimogatom az arcát. :) A markáns vonású férfiakról pedig pontosan az jut eszembe, h férfi, határozott, és talán kicsit veszélyes is. Náluk meg azt képzelem el, hogy letámad, letépi a ruhám, aztán...na szóval ja. :D Mindkettõ típus bejön, fantáziálni talán a férfiasabbal szoktam. :D
Én is olvastam hasonlóakat. Én örülnék egy nagyobb férfiasabb állkapcsnak.
Akkor bizonyítsd be, hogy megbízhatnak benned.;) Én írtam azt , hogy tartózkodás vagy megismerés vágya. De mondjuk én tudom, hogy attól, hogy ilyen férfias arca van még lehet megbízható. Csak elsõre lehet nem megy, de szerintem ennek evoluciós okai is vannak. Mélyebbre gyökeredzik ez az egész. De az ellenkezõjét be tudod bizonyítani.:) Annak meg inkább örülj, hogy sokkal jobban szeretik a markánsabb arcú férfiakat, mint a kisfiúsakat.
A kérdező hozzászólása: Pontosan. Egy tanulmányt olvastam, hogy a lányok a lágy vonásokkal rendelkezõkben látják gyerekeik apját, a bizalmat, stb. Az erõs vonásúak pedig szexuálisan izgatják õket, viszont nem tudnak komolyat elképzelni velük. Az a helyzet, hogy nekem nagyon erõs arcvonásaim vannak, az állkapcsom, az állcsúcsom nagy, a csont, ami a szemöldökömnél van, nagyon kiáll, stb. Egyszerûbb ha azt mondom, hogy nagyon hasonlítok Jason Stathamre, minden túlzás nélkül. http://mozi-iz.freeblog.hu/files/2010/06/Jason-Statham2.jpg http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/jason-statham/jason-s.. http://bestof.provocateuse.com/images/photos/jason_statham_9.. Persze azért fiatalabb vagyok egy 15 évvel. És tényleg ezeket szokták mondani, amiket írtatok, hogy "kicsit félelmetes, mogorva, férfias, stb". Pedig alapjában véve nem ilyen vagyok. És sajnos az is igaz, hogy "tartózkodás vagy megismerés vágya", hiszen a komoly kapcsolat baromi nehezen jön össze, csak ezek a hirtelen fellángolások vannak a lányoknál, hogy "szexelnék vele", és alkalmi kapcsolatok. Na mindegy, úgy látszik nekem ez jutott, csak kíváncsi voltam, vajon mennyire mûködnek így a dolgok.
A finom arcvonásokról egy mûvész típus ugrik be, egy keményrõl, pedig erõs férfias jellem.
Szerintem a kérdezõ finom arcvonáson amolyan kisfiús arcu fiút ért jelen esetben akinek ugyanakkor esztétikusak a vonásai. Erõs arcvonásún pedig olyanokat, akiknek férfiasabb állkapcsuk és markánsabb orruk van. Esetleg borosta, de szintén arányosan esztétikusan. Javíts ki ha tévednék.
hehh? finom arcvonású, hát gondolom akkor aranyos, kedves... erõs arcvonású? az milyen? talán mogorva. de nem tudom : D
Egy finom arcvonású: bájos, kisfiús, aranyos, szép Erõs arcvonású: férfias, erõs, kicsit félelmetes(bár nem mindegyik esetben volt így, de néha láttam erõsebb arcvonású pasikat de volt amelyik elég ijesztõ volt:D), tartózkodás vagy megismerés vágya.
Amennyi látszik belõled, tényleg hasonlítasz Jason Stathamre :) és pont úgy kopaszodsz, mint õ, de ez egyáltalán nem gáz. Szerintem semmi baj veled, ne foglalkozz ennyit a külsõddel, mert lehúzza a belsõ értékeidet. Aki egy ilyen tökéletes pasira hasonlít, annak nem lehet önbizalomhiánya!!!!!! Köszi, hogy beadtad a derekad, reménykedtem, hogy többet láthatok belõled, de ez is valami, ahhoz képest, hogy elõször hogy elzárkóztál tõle :) Kösziiiii :)

Milyen érzéseket vált ki belőletek ez a szöveg?

"Valamiért minden délután ugyanazt érzem. A nap egy kicsit alacsonyabban jár, az ég pedig kék, akárcsak egész nap, viszont valamiért mindig úgy érzem, ez az én id?m. Különösen hangzik, ha így mondom. Mégis nekem a délután valami olyat jelent, amit mások nem érthetnek meg. Ilyenkor sokszor végigrohanok az út mellett. Aki akkor lát engem, nem láthat mást, csak hazugságot: nevetve futok, mintha úgy érezném, semmi olyan nincs a világon, ami miatt ne lehetnék boldog gyerek. Néha látok valakit az út mellett. Rongyos és szakadt a ruhája, akárcsak az enyém, az arcát barnára festi a kosz, a szemei pedig olyanok, mint a sima felszín? tó. Egy tó, aminek a vize fekete, és az ember nem juthat le az aljára. Viszont amikor meglátnak engem, úgy néznek utánam, mintha egy csodás páva volnék. Pedig én sem vagyok különb: egy rongyos, koszos gyerek, akinek az eddigi élete abból állt, hogy túlél. Csak keres, néha talál, egyedüli játékszere a sors. Mindig ezt mondom magamnak, viszont amikor nevetve futok és ?k csak néznek utánam, mindig úgy érzem, az élet kegyetlen. Ad, ha kedve van, viszont nem mindenkire tud figyelni. Van olyan, aki ha nem kapaszkodik minden egyes pillanatban, elbukik és lezuhan. Senki sincs, aki megtartaná. Viszont ha egyszer elkezdtél zuhanni, onnan már nincs visszaút, csak a szakadék alja.

Legjobb válasz: A feléig olvastam el. Ne haragudj, õszinte leszek. Ígéretesnek indult, de aztán láttam, hogy nagyon zavaros. Például ez a mondatod: 'Van olyan, aki ha nem kapaszkodik minden egyes pillanatban, elbukik és lezuhan. Senki sincs, aki megtartaná. Viszont ha egyszer elkezdtél zuhanni, onnan már nincs visszaút, csak a szakadék alja. ' Most én kezdtem el zuhanni, vagy õ? Nem értem ezt a személycserét. A nyelvtanára is figyelj oda kicsit jobban, és próbáld meg kicsit jobban sorba rendezni a gondolataidat. Illetve egy kicsit különlegesebb, egyedibb kifejezéseket használni, a páva- valljuk be- nem túl különleges. Remélem, hasznodra válik a kritika.

A feléig olvastam el. Ne haragudj, õszinte leszek. Ígéretesnek indult, de aztán láttam, hogy nagyon zavaros. Például ez a mondatod: 'Van olyan, aki ha nem kapaszkodik minden egyes pillanatban, elbukik és lezuhan. Senki sincs, aki megtartaná. Viszont ha egyszer elkezdtél zuhanni, onnan már nincs visszaút, csak a szakadék alja. ' Most én kezdtem el zuhanni, vagy õ? Nem értem ezt a személycserét. A nyelvtanára is figyelj oda kicsit jobban, és próbáld meg kicsit jobban sorba rendezni a gondolataidat. Illetve egy kicsit különlegesebb, egyedibb kifejezéseket használni, a páva- valljuk be- nem túl különleges. Remélem, hasznodra válik a kritika.
Áhh, háromszor leírtam egymás után, hogy kicsit:D Bocs, közben zenét hallgattam, nem figyeltem eléggé a szavaimra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy leírtad. Nem készülök írónak, még sosem írtam ezelõtt, de most olyan eszméletlenül sok mindent éreztem, hogy az hihetetlen. Megpróbáltam leírni az érzéseimet, viszont nem hinném, hogy az lehetséges. Csak próbálkoztam. Mindenesetre köszönöm!

Milyen érzés valaki szeretõjének lenni?

Van egy lány, akivel már több mint egy éve kerülgetjük egymást, a vonzalom egybõl megvolt, tavasztól augusztus elejéig gyakorlatilag olyan volt, mintha kapcsolatban lennénk, bár mindketten nehéz esetek vagyunk, és furán kezeljük a dolgokat, szóval nem volt mûködõképes a dolog, szakított velem. De azóta is néha-néha kerestem õt (igaz csak iskolai ügyekben, ugyanis egy szakra járunk), de azért a vonzalom továbbra is megmaradt természetesen.

Legjobb válasz: mit érzel a lány iránt?

mit érzel a lány iránt?
Fordítva ez gyakoribb (férfi szeretõjének lenni), a férfiak nehezebben osztozkodnak.
Hogy meddig tartható fenn, az tõletek függ... milyen érzés? Mindenki másként éli meg. Egy jó cikk a témáról: [link] Na itt sok érdekességet olvashatsz a szeretõi viszonyokról. Majd írd meg, merre alakul a kapcsolatotok.
Nõként voltam sajnos szeretõ státuszban, és õszintén szólva nem egy hálás szerep.Nem is bírtam sokáig.
A kérdező hozzászólása: Hogy mit érzek? Mióta találkoztunk és elõször beszéltünk, én azóta nem tudok túl lépni rajta. Más lányokról is látom persze, hogy szépek, vagy jó fejek, de hozzáfogható nincs... õ olyan, mint én, a dolog minden jó és rossz oldalával együtt. Mellette önmagam vagyok, és õ is az velem... igazából vele érzem magam teljesen szabadnak, vagy nem is tudom hogy mondjam. És igaz már nyár óta semmi nem volt köztünk, mégis õ kell nekem. Mindezektõl függetlenül nem mondanám ezt szerelemnek. De vonz, minden téren, nagyon.

Milyen érzés valakinek húzni az agyát?

Legjobb válasz: Hát SZAAR barátocskám!

Hát SZAAR barátocskám!
Szerintem elég nagy hülyeség húzni egymás agyát. Aki trükközik azt gyorsan leépítem. Nekem nincs idõm ilyen játékokra, inkább keresek egy normális lányt. Tedd te is ezt.
2-es voltam..igen rohadt aljas, de nekünk rohadt jó érzés! Visszatérve, nem lesztúl feltûnõ ha egybõl kõszikla leszel, mert sztem azt fogja gondolni, hogy meguntad h játszik veled és inkább más társaságát keresed..és nem izgat téged, h vele mi van. (legalábbis ha ezt eléred, akkor majd õt fogja izgatni, h miért nem foglalkozol vele és akkor majd õ kezd el kíváncsiskodni és akár meg is fordulhat a szitu)..De megint csak magamból indultam ki, és megint csak EGY vagyok a sok közül :)
"Rettentõen jó érzés. Látni, érezni, hogy rám van kattanva és nagyjából csinálhatok bármit, a hatalmamban van... Kicsit gongosz is, tudom, de ilyenek vagyunk! :) " Kíváncsi lennék ha egyszer a te agyadat húznák akkor is ilyen nagy lenne-e a szád!
Velem ezt csinálta egy Pasi...nagyon rossz érzés!
kicsit gonosz? szerintem meg rohadt aljas dolog...
A kérdező hozzászólása: Bezzeg, ha fordítva történne...
Rettentõen jó érzés. Látni, érezni, hogy rám van kattanva és nagyjából csinálhatok bármit, a hatalmamban van... Kicsit gongosz is, tudom, de ilyenek vagyunk! :)
A kérdező hozzászólása: De ha egyszer csak kõsziklává változom, az nem lesz áttetszõ?
Én lehet tudok neked segíteni, nõ vagyok..:) ..Szóval nekünk jó érzés, amikor azt látjuk h egy srácnak 'csorog a nyála' utánunk..és gyanítom ezt Te sem tudod leplezni a leányzó elõtt..minél jobban rá vagy kattanva, annál jobban érzi, hogy veled megtehet akármit. És meg is teszi, mert hagyod..és így ki tud élni rajtad mindent. Valószínû, ha kicsit közömbösen közelednél felé nagyot nézne, és nem biztos, h utána is merné már húzni az agyad...mert tudja, hogy már nem tehet meg akármit! De én csak EGY nõ voltam a sok közül :) ;)
A kérdező hozzászólása: Tudom, mert velem rendszeresen ezt teszik a nõk. Csak nem értem, miért élvezik annyira. Ötletek?
Ezt szeretik a nõk, ez is egy teszt, hogy behódolsz-e. Valamelyik nap átmentem egy csajhoz, szexre hajtottam, de húzta az agyam. Egy idõ után megmondtam neki, hogy átlátok ezen az egészen, ne engem tesztelgessen, nem most jöttem le a falvédõrõl, nem az Xedik balek vagyok, akit hülyíthet. Ezek után érdekes módon egybõl hagyta magát. Másnap kérdezte, hogy "ugye látjuk még egymást?" Hát hogyne. Azóta se keresem. Aki aljas módon próbálja manipulálni a másikat, az ne számítson többre tõlem se. Ilyen egyszerû az egész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!