Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés terhesség az (5 db)

3 hetes terhes vagyok, terhességgel összefüghet hogy a bal oldalamon a medencecsontom felett szúrkálo, "kemény" érzést érzek? Milyen szervem található azon a tájékon? Félek, nehogy baj legyen!

Legjobb válasz: Ami a te 14. napod, az gesztációs idõben számolva a terhességnek már a negyedik hete. Értsétek már meg a különbséget! A terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számoljuk. A baba ehhez képest kb két héttel késõbb fogan, azaz a baba kora két héttel kevesebb a terhesség koránál. 4 hetes terhesség=2 hetes baba, 40 hetes terhesség=38 hetes baba.

Ami a te 14. napod, az gesztációs idõben számolva a terhességnek már a negyedik hete. Értsétek már meg a különbséget! A terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számoljuk. A baba ehhez képest kb két héttel késõbb fogan, azaz a baba kora két héttel kevesebb a terhesség koránál. 4 hetes terhesség=2 hetes baba, 40 hetes terhesség=38 hetes baba.
Ezt meg hogy érted? Olyan nincs, hogy 3 hetes terhes. A terhességet az utolsó menszesz elsõ napjától számoljuk. 3 hetesen a baba még be sem ágyazódott, még a terhesteszt sem mutatja ki, egyszóval te semmiképpen nem tudhatsz róla! Olyan van, hogy a baba három hete fogant, te meg öt hets terhes vagy. A kettõ nem keverendõ össze. A medencecsont felett vese van.
3 hetes? És ezt honnan tudod?
3 hetes "terhesség"=1 hetes baba. Még be sem ágyazódott, alig pár sejtbõl álló pici csomó. Nem lehet észlelni, hogy van, nincsenek tünetek, nincs még semmi, orvos sem tud róla, nem tudja igazolni. Egy héttel késõbb, amikor a baba már két hetes, a terhesség meg négy hetes, a vérzés már kimaradt, és van elegendõ HCG hormon a szervezetben, hogy a terhesteszt pozitív legyen, akkor már igen, beszélhetünk terhességrõl. De az utolsó menszesz után 3 héttel még nem.
Honnan veszed a 3hetes terhességet?? Nekem a doki 6hetesen sem látott sokat, azt mondta, hogy még bármi lehet az, amit lát... Nekem még akkor sem volt szurkálós tünetem, nemhogy 3hetesen!!
Én is tudtam már a 2.héten hogy terhes vagyok!Illetve sejtettem!Már akkor sok terhességre utaló tünetem volt és a 14. napom csináltam egy tesztet ami szellemcsíkos lett majd párnappal késõbb olyat ami már pozítív!Szóval tudhatja!Mindenkinek másképp reagál a szervezete a terhességre, és ha nagyon szeretné és nagyon figyel a kezdetektöl tudhathja hogy babát vár!

Milyen érzés a terhesség az utolso 2-3 hetében? Mennyire izgalmas hogy mikor jön a baba?

mikor a legizgalmasabb az utolso 2 hét vagy az utolso napok? vagy már a utolso 3 honap is

Legjobb válasz: Nekem az utolsó 3hónap volt a legcsodálatosabb (27-28héttõl) és nagyon sokmindent megadnék azért h ujra csak 1* ujra átélhessem azokat a napokat. Én csak a szülés elõtti 2napban szenvedtem a fájásoktól de amugy semmi bajom nem volt, jöttem mentem boldog büszke fürge kismama voltam. Tudtam h ennél nagyobb biztonságba soha nem lesz a babám. Én 2hete szültem és nagyon szép egészséges kislányunk született és boldog vagyok de rengeteget sírok mert nagyon hiányzik a terhesség, az érzés, a pocaklakóm! Most teljessen más minden. Nekem az utolsó idõszak volt a legcsodálatosabb!!! Használjad ki és ne várd h megszülessen mert várandósnak lenni a legjobb a világon!!!!

Nekem az utolsó 3hónap volt a legcsodálatosabb (27-28héttõl) és nagyon sokmindent megadnék azért h ujra csak 1* ujra átélhessem azokat a napokat. Én csak a szülés elõtti 2napban szenvedtem a fájásoktól de amugy semmi bajom nem volt, jöttem mentem boldog büszke fürge kismama voltam. Tudtam h ennél nagyobb biztonságba soha nem lesz a babám. Én 2hete szültem és nagyon szép egészséges kislányunk született és boldog vagyok de rengeteget sírok mert nagyon hiányzik a terhesség, az érzés, a pocaklakóm! Most teljessen más minden. Nekem az utolsó idõszak volt a legcsodálatosabb!!! Használjad ki és ne várd h megszülessen mert várandósnak lenni a legjobb a világon!!!!
Az elsõ trimeszterben elég rosszúl voltam (hányós), de nagyon élveztem!Tudtam, hogy Törpi miatt van, így édes kinlódás volt.A másodikat élveztem talán legjobban.Vártam, hogy nõljön a pocim, egyre gyakrabban és erõsebben éreztem a mozgásait.Közben tünetmentes voltam és fitt.Bármit meg tudtam csinálni amit elötte is.A harmadikban már nehéz felhúzni a zoknit meg a cipõt, kimászni a kádból, stb...Egyre gyakrabban keményedtem, ami nem fájt, csak arra késztetett, hogy pihenjek.Nehéz kemény hassal menni, állni.Néha ideges voltam ok nélkül és haraptam bármiért.Ez tényleg csk néha volt, de tudtam nem én vagyok.A 34. héttõl már végképp érzem miért nevezik terhességnek.:) Általában ugyan még mindig fitt vagyok és fürge, de van, hogy napokig nem bírok csinálni szinte semmit.A frontokat nagyon megérzem, fáj kezem lábam tõle és gyenge vagyok.Picit már vzesedtem is a nagy melegben, de ki lehetett bírni, bár nyûgösen.Most 36 hetesen élvezem az utolsó heteket, tudva "bármikor" zülhetek, már nem túl korai.Várom a végét, miközben élvezem ahogy mozog bennem, én pedig még "szabadon" mozoghatok, máramennyire tudok.Hetetnte pár napot még dolgozok a munkahelyemen.Egyre nehezebb, de még élvezem.Nemsokára már nem lesz ilyen szabad életem, mégis várom.:)
Én 36 hetes vagyok és alig várom már h. megszüljek!Sokszor ha egy kicsit is érzek fájásokat már bebeszélem magamnak h. szülni fogok.Most kezdek el parázni egy kicsit.És amióta félni kezdetem annyira gyorsan mennek a napok h. hihetetlen.Szerintem a terhesség alapba már az elejétõl izgalmas egyenesen a végéig.A legszebb dolog amit valaha is átélhetünk!:)

Olyan sokan írjátok terhességi jelként a haspuffadást. Az milyen érzés?

Látható is? És ilyenkor fáj a hasatok, vagy zuborog, korog, mit lehet érezni?

Legjobb válasz: olyan mint amikor telezabálja magát a ember:-) egy nagy tál bab pl. de inkább a "mindjárt megjön" érzés a tipikusabb. de gondolom nemsoká kiderül:-)

olyan mint amikor telezabálja magát a ember:-) egy nagy tál bab pl. de inkább a "mindjárt megjön" érzés a tipikusabb. de gondolom nemsoká kiderül:-)
Nekem kb. 1 hete ilyen érzésem van, nem tudok felvenni farmert, mert nagyon idegesit, hanem csak szabadidõnadrágot. Állandóan ugy érzem hogy fel van puffadva a hasam, és pisilnem kell mindig. Ma reggel halvány pozitiv lett a tesztem, ami még ugye nem tuti, de reménykedem.
A kérdező hozzászólása: De pl. a bab után jelentkeznek "egyéb" tünetek is.:-) Az is van ilyenkor, vagy csak teltségérzés??
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a halvány teszthez.Az nagyon jó jel! Nekem ebben a hónapban össze vissza volt minden, 12.nap helyett 7.-en volt peteérés.Azóta elég furán érzem magam, de sajnos hajlamos vagyok beképzelni dolgokat.:-(

Milyen érzés az orgazmus terhesség alatt? Miben más?

Sajnos veszélyeztett terhes vagyok és el voltunk tiltva a sext?l, de már alig birom, olyan jól esne egy orgazmus, ha aktus nem lenne még akkor is!!! 26 hetes vagyok mire számítsak, lehet buta kérdés, de nem akarok másra fdigyelni, és tudni szeretném mit érzek a pocimnál..

Legjobb válasz: Érzékenyebben reagál az ember, így hamarabb eljut az orgazmusig.Nekem a pocimban semmi érzés nem volt közbe.Lábat nem tudsz emelni, szerintem nem befolyásol semmit.Érezzétek jól egymást...:oD

Érzékenyebben reagál az ember, így hamarabb eljut az orgazmusig.Nekem a pocimban semmi érzés nem volt közbe.Lábat nem tudsz emelni, szerintem nem befolyásol semmit.Érezzétek jól egymást...:oD
Sokkal jobb érzés, intenzívebben éled meg az orgazmust. Ha már az orvos engedélyezte, szerintem nyugodtan szexelhettek. Én a hasamnál semmit nem szoktam érezni, szeretkezés után aktívabb a babóca is. Õ is kellemesnek éli meg a szülei örömét, legalábbis ezt , mondta az orvos is, meg errõl olvastam a neten is.Esetleg a pozícióval lehet gond, mert egy idõ után a nagy pocaktól már nem lehet akárhogy egymáshoz férni:) Jó mulatást:)
Szia! Nekem megkeményedik utána a hasam egy fél perc erejéig, de nincs semmi bajom utána. Én a helyedben inkább az orvossal beszélnék, hogy egy orgazmus okozhat-e gondot a te esetedben. Ha igen, akkor felesleges kockáztatni! Sok sikert!
Szia..nekem is bekemenyedik a pocakom orgazmus utan..de keves ideig olyan....kokemeny:-) 24 hetes kismama:-)
Nekem is nagyon bekeményedik a pocakom utána. Mintha beton lenne a helyén. De nem érzek kellemetlenséget, hamar el is múlik. Utána az én picurom is katívabb odabenn - gyakorlatilag megpróbálja a hasfalamon keresztül kidugni a lábacskáját.:-) Az orgazmus amúgy sokkal intenzívebb és gyorsabban megvan, mint terhesség elõtt. Szerintem mindenképp a dokidra hallgass ezügyben. Rossz, ha mellõzni kell a szexet, de a kisbaba megér ennyit.
Ha a doki engedi, szabad. Rendesen is. Ha nem engedi, akkor az orgazmust is mellõzni kell minden formában, mert hormonokat szabadít fel, ami beindíthatja a szülést.
Szia! Olyan érdekes, keményedik a poci, de nem szabad neki sokáig, és ne járjon erõs görccsel.Én is hasonlóan voltam, a 20. héttõl mertük(lehetett volna korábban is), de nekem nem volt szerencsém, egyszerûen nem tudom elengedni magam, folyton féltem a méhszájamat, és nem is tudok ellazulni.Remélem neked szerencséd lesz, és sikered, én lehet feladom, és szülés után folyt. köv.

Akinek elől tapadt a méhlepénye terhesség alatt, az mikor érezte meg a picurt és milyen érzés volt?

Köszi! :)

Legjobb válasz: 17 hét körül éreztem csiklandozás, bizsergés szerû valamit, az orvosom szerint ez már a baba volt. de biztosra, kis rúgást, azt a 21. héten, attól kezdve minden nap. ezt nem lehetett összetéveszteni semmivel :) 39 hkm

17 hét körül éreztem csiklandozás, bizsergés szerû valamit, az orvosom szerint ez már a baba volt. de biztosra, kis rúgást, azt a 21. héten, attól kezdve minden nap. ezt nem lehetett összetéveszteni semmivel :) 39 hkm
pontosan mint au elso valaszolo, kb a 17. heten!elteveszthetetlen lesz!:-)
Mellsõ fali lepénnyel 16 hetesen kezdtem érezni, akkor olyan kis buborékoló érzés volt. 18 hetesen már igazi rúgást éreztem, és innentõl naponta, mindig éreztem õt egyre jobban.
16hetesen éreztem kicsi mozgásokat és úgy a 19-20.héttõl rendes rúgásokat:) !!!
Mellsõ fali lepénnyel a 19. héttõl éreztem a picike buborékolást, de még nagyon bizonytalan érzés volt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Én már 20+3 hetes terhes vagyok, de nekem még inkább csak buborékoló érzések vannak. Itt-ott mintha éreznék erõteljesebb dolgokat is, de nemtudom beazonositani, hogy az a baba-e, mert nekem mindig ilyen mozgékonyak voltak a beleim, vagy hogy is mondjam :D Nagyon szeretném már én is átélni, milyen ha rúg a pici :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!