Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés terhesség (25 db)

Milyen érzés a terhesség, le tudná nekem írni valaki?

f?leg olyan 13.hétre vagyok kíváncsi látszik már az?

Legjobb válasz: Szia! Én a szerencsésebb kategóriába tartozom, semmilyen kísérõ tünetem nem volt, csak a gyakoribb vizelési inger, és egy kis mellfeszülés a 10. hét után. Akkor vált valóságossá, amikor már éreztem mozogni, ez a 17. héten volt, és nõni kezdett a hasam, ez pedig a 20. héttõl volt látványos. Addig a rendes nacijaimat hordtam. Próbáltam már megfogalmazni, hogy milyen érzés a terhesség, de nagyon nehéz. Amikor pockos vagy, a legtermészetesebb érzés, hogy mocorog benned egy kisbaba, és átalakul a tested. Vissza sem tudsz rá emlékezni, hogy milyen volt egyedül lenni a bõrödben. Amikor pedig megszületik, már nagyon nehéz visszaidézni, milyen is volt még együtt lenni. Ami bennem nagyon megmaradt, az a melegség, amit a szívemben éreztem, ha a hasamra tettem a kezem, és a baba odanyomta magát. De csak az érzésre emlékszem, azt már nem maradt meg, hogy fizikailag milyen volt megélni ezt.

Szia! Én a szerencsésebb kategóriába tartozom, semmilyen kísérõ tünetem nem volt, csak a gyakoribb vizelési inger, és egy kis mellfeszülés a 10. hét után. Akkor vált valóságossá, amikor már éreztem mozogni, ez a 17. héten volt, és nõni kezdett a hasam, ez pedig a 20. héttõl volt látványos. Addig a rendes nacijaimat hordtam. Próbáltam már megfogalmazni, hogy milyen érzés a terhesség, de nagyon nehéz. Amikor pockos vagy, a legtermészetesebb érzés, hogy mocorog benned egy kisbaba, és átalakul a tested. Vissza sem tudsz rá emlékezni, hogy milyen volt egyedül lenni a bõrödben. Amikor pedig megszületik, már nagyon nehéz visszaidézni, milyen is volt még együtt lenni. Ami bennem nagyon megmaradt, az a melegség, amit a szívemben éreztem, ha a hasamra tettem a kezem, és a baba odanyomta magát. De csak az érzésre emlékszem, azt már nem maradt meg, hogy fizikailag milyen volt megélni ezt.
Szia. Mivel én a 14.hétig hánytam, ezért a 13.hétrõl annyit tudok mondani, hogy nem volt épp kellemes. Rosszul voltam nagyon, a vérnyomásommal is problémák voltak ezért mindig szédültem. De mivel túl léptem a 12.héten ezért én nagyon nyugodt voltam :) Itt egy kép, 13 hetes voltam:http://www.kephost.com/images4/2011/12/3/58rvhv4t2cdx6ypr9ut.. (nálam a 22.héten vált láthatóvá a pocak)
Én is a 14-15 hétig rosszul voltam. Hányingerem volt, szédelegtem és állandóan fáradtnak éreztem magam. Néha enyhébb görcsöket éreztem, mintha meg akarna jönni, és kisebb szurkálásokat. A 13 héten nem látszott semmi, most 25 hetes vagyok, most kezdett csak egyértelmûen láthatóvá válni a pocak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :) egészséget a babátoknak :)
Hát, nekem az elején elszámolták, amikor azt hittem a 13.-ik hétbe vagyok, még csak a 12.-ikben voltam, és nagyon hányingerem volt, nem bírtam enni, fogytam is! Látszani nekem a 17.-ik hét körül kezdett! De aki nem ismert, annak nem lehetett egyértelmû, hogy terhes vagyok, hihette azt is, hogy csak nagy a hasam! Egyértelmûen talán a 20.-ik hét után látszott! De miután elmúlt a hányinger, azután semmi gond nem volt a terhességgel, fitt voltam, minden okés volt! Én élveztem! Az elején fáradékony voltam, minden délután le kellett munka után dõlnöm egy fél órára, amit sem elõtte, sem utána nem tettem, nem bírok nap közben aludni, de a terhességem elsõ 12-14.-ik hetében nagyon fáradt voltam! Boldog baba várást!
a 13 hét és azután már jó :) addig nekem nagyon terhes volt a terhesség, úgy a 6. héttõl kezdve.
A világon a legcsodálatosabb! Semmivel nem hasonlitható össze. Hiába voltam én nagyon rosszul az elején, meg még mái napig is hányok néha. De akkor is legcsodálatosabb!
Nekem mind a kétszer, rosszullétektõl mentes(egy kósza hányingerem sem volt)panaszmentes várandóságaim voltak, így én élveztem minden percét.Idõnként, úrrá lett rajtam a félelem, az ismeretlentõl, az "ugyemindenrendbenleszababával" stb., de túlnyomó többségében boldogság érzés, belsõ nyugalom, és jó érzések jellemezték.Én nõként is sokkal jobban kiteljesedtem, ragyogtam ezekben az idõszakokban.Az elsõ 12 héttõl a második már a 9 héttõl egyértelmûen látszott!

Milyen érzés a terhesség? Mekkora esély van ikrekre?

Mindenre kíváncsi vagyok.Milyen érzés a szülés?Történetek is érdekelnek. Azért írtam gyerekesen mert kamasz vagyok és érdekelnek.Nem azért kérdezem mert szeretnék gyereket ha nem, mert szeretem a kicsiket.

Legjobb válasz: Az elején igazából semmiben sem más érzés babát várni, mint nem. Mikor elkezd nõni a pocak, akkor kissé tudatosul az emberben, de akkor sem érzed magad máshogy fizikailag. Lelkileg mindenkinek más érzés. Nekünk tervezett baba, gyorsan jött, nagyon nagy öröm és boldogság, hogy úton van. Fizikailag onnantól kezdve van változás, hogy megmozdul a baba. Onnantól kezdve egyre többször érezni, hogy hoppá, nem vagyok egyedül. Ahogy nõ a baba, és egyre nõ a pocak, az élet egyre viccesebb. Legalább is, én így élem meg a 36. héten. :) Elõfordulnak váratlan helyzetek, mikor a baba csak úgy ficánkolni kezd, vagy egyes hangokra idõvel reagál. Nagyon szép állapot, azonban biztos vagyok abban, hogyha valaki nem tudatosan vállal babát, vagy rossz szájízzel tartja meg, akkor korántsem olyan vidám. Ráadásul nekem problémamentes a terhességem, egy porcikám se fáj, nem hánytam, a gyerkõc sem rugdalja le a belsõ szerveimet, tehát én ebbõl a helyzetbõl is szerencsés vagyok. Vannak ismerõsök és rokonok, akik nem ilyen pozitívan élte meg a terhességét. Még nem szültem, de ha gondolod, pár hét múlva visszaírok, hogy milyen volt. Gondolom, fáj de feltételezem, túlélhetõ, hiszen nem halt ki az emberiség. :)

Az elején igazából semmiben sem más érzés babát várni, mint nem. Mikor elkezd nõni a pocak, akkor kissé tudatosul az emberben, de akkor sem érzed magad máshogy fizikailag. Lelkileg mindenkinek más érzés. Nekünk tervezett baba, gyorsan jött, nagyon nagy öröm és boldogság, hogy úton van. Fizikailag onnantól kezdve van változás, hogy megmozdul a baba. Onnantól kezdve egyre többször érezni, hogy hoppá, nem vagyok egyedül. Ahogy nõ a baba, és egyre nõ a pocak, az élet egyre viccesebb. Legalább is, én így élem meg a 36. héten. :) Elõfordulnak váratlan helyzetek, mikor a baba csak úgy ficánkolni kezd, vagy egyes hangokra idõvel reagál. Nagyon szép állapot, azonban biztos vagyok abban, hogyha valaki nem tudatosan vállal babát, vagy rossz szájízzel tartja meg, akkor korántsem olyan vidám. Ráadásul nekem problémamentes a terhességem, egy porcikám se fáj, nem hánytam, a gyerkõc sem rugdalja le a belsõ szerveimet, tehát én ebbõl a helyzetbõl is szerencsés vagyok. Vannak ismerõsök és rokonok, akik nem ilyen pozitívan élte meg a terhességét. Még nem szültem, de ha gondolod, pár hét múlva visszaírok, hogy milyen volt. Gondolom, fáj de feltételezem, túlélhetõ, hiszen nem halt ki az emberiség. :)
szia mi most szeretnénk babát 1 hete kezdtünk el próbálkozni örülnék ha leírnád az élményeidet
szia. állítólag már eléggé gyakoriak az ikrek, persze köszönhetõ ez a lombik programoknak is, de simán van esély spontán két babára:) állítólag minden 80. terhesség iker terhesség, ennek ellenére azért még nagyon megnéznek/kikérdeznek, ha két babát vár az ember :) a terhesség olyan dolog, amit nehéz leírni, szó szerint édes teher, néha fáj, szúr, kellemetlen, ijesztõ, bizonytalan, de összességében nagyon jó, én sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok :) szülésrõl még nem tudok beszámolni. 27 hetes ikres kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és elsõ hozzászoló igen érdekel oké

Elmesélnétek, milyen volt a terhesség és a szülés? Ki volt bent veletek? Milyen érzés volt először látni, megfogni a babátokat?

Legjobb válasz: A terhesség eleje tök jó volt, nem voltam rosszul, nem hánytam, csak sokszor voltam fáradt, az összes krumplit kialudtam a földbõl. :) A 7. hónap végéig dolgoztam, vonattal jártam be Pestre a dög melegben, vizesedtem, mint állat, a vonaton sokszor nem adták át a helyet, pedig óriási volt a pocakom... Az utolsó két hónap maga volt a pokol, nem hagyott aludni a "kölök". :) A bordáimba állandóan benyomta a sarkát, a párnát kirúgta a hasam alól, semmi nem volt jó. Már imádkoztam szeptember elején, hogy elõbb megszülessen. Az Istennek se... A kiírt napon császárral született meg a kisfiam, 30 órás vajúdás után (nem tágultam, belekakilt a magzatvízbe, muszáj volt kiszedni belõlem). A párom velem volt a szülõszobán, de aztán a mûtõ elõteréig jöhetett csak be. Amikor kisfiam véres kis fejecskéjét megláttam a paraván mögül, ahogy feltartották, kitört belõlem a bõgés. Hihetetlen érzés volt az is, amikor elõször odaadták a kezembe még a császáros õrzõben. Aludtunk együtt egy fél órácskát. Olyan édes volt... Most már 10 hónapos múlt, de még csak most kezdem el felfogni, hogy anya vagyok.

A terhesség eleje tök jó volt, nem voltam rosszul, nem hánytam, csak sokszor voltam fáradt, az összes krumplit kialudtam a földbõl. :) A 7. hónap végéig dolgoztam, vonattal jártam be Pestre a dög melegben, vizesedtem, mint állat, a vonaton sokszor nem adták át a helyet, pedig óriási volt a pocakom... Az utolsó két hónap maga volt a pokol, nem hagyott aludni a "kölök". :) A bordáimba állandóan benyomta a sarkát, a párnát kirúgta a hasam alól, semmi nem volt jó. Már imádkoztam szeptember elején, hogy elõbb megszülessen. Az Istennek se... A kiírt napon császárral született meg a kisfiam, 30 órás vajúdás után (nem tágultam, belekakilt a magzatvízbe, muszáj volt kiszedni belõlem). A párom velem volt a szülõszobán, de aztán a mûtõ elõteréig jöhetett csak be. Amikor kisfiam véres kis fejecskéjét megláttam a paraván mögül, ahogy feltartották, kitört belõlem a bõgés. Hihetetlen érzés volt az is, amikor elõször odaadták a kezembe még a császáros õrzõben. Aludtunk együtt egy fél órácskát. Olyan édes volt... Most már 10 hónapos múlt, de még csak most kezdem el felfogni, hogy anya vagyok.
TERHESSÉG: nyugodt semmi bajom nem volt az utolsó 3 hét kórházban - gyerek veséje miatt.- SZÜLÉS: gyors! 5 óra vajúdás apás sokszor emlékezõs aztán összebújós sikeresen cicizett 1 óra után elmentem zuhanyozni csodás, mai napig elképedõs, újra átélni akarós...
terhesseg irto hosszu, nagyon meghiztam, 26 kg jott fel, amikor mar ereztem ot mozgolodni az nagyon jo volt, szulni egyedul mentem, a vegere a 12 ora alatt 7-en lettek, borzalmas fajdalom volt, en sokkot kaptam, elaltattak a varras alatt mert 7 helyen szakadtam es 3 helyen vagtak, babat lattam az altata elott, edes kis gombszemu volt, nem sirt, polyaban volt, masnap oleltem csak meg, ismerkedtunk...sokkal kesobb jott az az uristen anya vagyok...hetekkel...8 hetig omlottem, aztan helyrejottem, most leszunk 9 hosak, gyonyoru a draga
terhesség:32. hétig problémamentes, az elsõ 12 hetet kivéve, sokszor volt hányingerem, hánytam, de ez vele jár.Aztán kórházba kerültem egy hónapra toxémia gyanu miatt. Szülés:18 óra vajúdás után három nyomásból megszületett a fiam.A férjem velem volt, itatott, és segített lelkileg.Amikor megszületett, még nem nagyon fogtam fel, de nagyon jó érzés volt, , amikor rám rakták, és hatalmasat nevettünk, amikor lekakilta a hasamat.45 perc múlva felkeltem, kimentem zuhanyozni.Napokig nem ment a szoptatás, kis súlyú volt a babám, aluszékony volt, stresszeltek a debreceni csecsemõsök, de miután hazajöttünk, rendezõdött minden.Sokszor még mindig furcsa, hogy anya vagyok.
terhesség: rengeteget aludtam, az elsõ 14 hétben sokat barnáztam, utána nyugodt, semmi gond, a végén építkezés, vakolás nagy hassal:) szülés: éjszaka vajúdás, reggel császár. Elsõ nap csak fotón láttam a picikémet, 2. nap fogtam kézbe és eltelt 3-4 hét, mire a mechanikus mozdulatok, etetés, tisztábatevés, állandó fáradtság közepette tudatosult bennem, hogy õ az enyém:)
Terhesség: 20. héten 1 hét kórház a vesém miatt, amúgy teljesen jó. Még nyaralni is volt külföldön autóval. Szülés:túlhordás miatt befektettek a kórházba, még aznap éjjel megindult a szülés. Bent volt a férjem, nagyon jól viseltem a fájdalmakat 14 órán keresztül. De aztán relatív téraránytalanság miatt császároztak.mikor kivették a fiamat csak egy puszit adhattam neki, el is vitték. Még az intenzív örzõben voltam, mikor 4 óra várakozás után végre behozták és a mellkasomra tették. Életem legszebb pillanata volt, soha nem tudnám elfelejteni. Akárhogy is küszködtem a császár után bármikor újra szülnék. Sõt, rendesen függõ lettem, szülnék még vagy 20 babát :)
A terhesség nem volt problémás, dolgoztam végig, bár a végén már vizesedtem felszedtem 25kg-ot, nem mondom, hogy könnyedén mozogtam, de nem dõltem ki...azért se :) . A férjem bent volt velem, 12 órát vajúdtam, az elsõ 3-4 óra teljesen jól telt, nem is értettem miért mondják, hogy a szülésnél a fájások nagyon durvák. Aztán megértettem...Szóval 12 óra elteltével átvittek a mûtõbe császározni (késõbb kiderült, hogy a köldökzsinór nem engedte kicsúszni a babát, rá volt tekeredve), ide már nem jött be a férjem. Az érzéstelenítõtõl teljesen bekómáltam és szerintem rövid perceket aludtam is. Mikor kivették és megmutatták az is álomszerû volt és nagyon jó érzés. és azóta is nagy boldogság, hogy itt van.
Terhesség: Mindkettõ csodálatos, élveztem kismama lenni. Remélem leszek még... Szülés 1: vasárnap este 11-tõl fájások, éjjel 3kor vérzés, ekkor rohantunk a kórházba, kiderült hogy csak tágulásos vérzés, hazajöttem, de.4kor megint bementem 5 perces fájásokkal, kedd hajnali 0:55kor született meg a kislányom április 1-én. Rögöt a mellemre tették, nem szopizott elaludt, mindketten kivoltunk a 26 órányi vajúdás után. Szülés 2: Hajnali 3 tól rendszeres 8-10 perces fájások, 7kor 5 percesek lettek, bemegyünk a kórházba, jó nagy reggeli dugó volt, azt hittem sosem érünk be. 8ra bennt voltunk, 10:07kor megszületett a második lányunk, rögtön cicizett, majd békésen elbóbiskolt. Mindkétszer az ügyeletre mentem, nem volt fogadott orvosom. Nagyon rendesen bántak velem, a férjem végig ott volt, gátmtszés nem volt, sima franciaágyon szültem gyertyafény, halk zene mellett. Nagyon jó volt mindkétszer. Szeretnénk még szülni is. Életem legnagyobb élménye amikor a kis puha fejecskéjükre puszit adhattam!
Teherbeesés: nagyon nehezen sikerült sajnos... Terhesség: Hatalmas boldogság, rengeteg hízás(21kg). Elején hányinger, rossz közérzet. Közben 4-szer fordult a baba, így izgalmas is volt. Szülés: 40. héten, fájásgyengeség, elhúzódó kitolási szakasz, a méhlepény nem vált le, altatás, mûtét. Szülés után: Sárgaság, vérömleny a fején, komoly szoptatási nehézséget, aggódás, állandó sírások...nehéz volt. És mostanra 15 hónapos, imádnivaló, vidám és ügyes! Alig várom a következõ(ke)t, mert bármit végigcsinálnék újra. Olyan sok örömet és boldogságot nyújt, hogy mindent megér.
Terhesség:az elsõ 3 hónap végig hányással zajlott, na meg 9 hónapon át égett a gyomrom, de ezeket leszámítva nagyszerû volt, fõleg amikor legelõször éreztem a mozgását. :) Szülés: 4 nappal korábban bekerültem a kórházba, mert nem volt jó az NST eredményem, majd éjjel elfolyt a magzatvíz és 5 óra múlva már a kezemben volt a pici fiam. Nem volt nehéz, sokkal jobban fájt a varrás. Ja és nagyon b..kó volt a doki! Apa nem volt bent. Számomra nagyon hihetetlen volt, hogy az a pici gyerkõc belõlem bújt ki. :)
terhesség:Végig idegeskedtem, 2X kórház koraszülés veszélye miatt/elsõ baba elment/.Alig vártam , hogy szüljek-nem szerettem a terhességet. szülés:Elfolyt a magzatviz, kb.8 órával késöbb kezdödtek a fájások.Elsõ baba, 4 kg, nehéz volt...megszenvedtem vele-több nem lesz:-) Apuka benn volt, sokat számíott, hogy fogta a kezem és neki is felejthetetlen élmény.Õ volt ott , amig fürdették, öltöztették, mérték, engem meg varrtak.Szóval olyan dolgoknál amiknél én nem lehettem. Milyen érzés volt látni?Fantasztikus, de totál ki voltam...
4 év próbálkozás után lombikkal estem teherbe. Problémamentes terhességgel a 38. héten bekerültem hajnali 2-kor a szülészetre 5 perces fájásokkal. Nem tágultam, ezért pihenõre fogtak. Délután 2 órakor fektettek fel a szülõágyra. Két fájás közt a félig már kint lévõ kis buksiját megsimogathattam. Óriási élmény volt. (A mai napig úgy tudom legjobban megnyugtatni, ha a fejebúbját simogatom!) 15 óra 17 perckor megszületett a kislányom. Nõvérem volt bent velem, párom az ajtó elõtt izgulta végig a szülést. Hihetetlenül jó érzés volt, felejthetelen. Még mindig sírhatnékom van, ha visszagondolok rá.

Milyen érzés a terhesség az utolso 2-3 hetében? Mennyire izgalmas hogy mikor jön a baba?

mikor a legizgalmasabb az utolso 2 hét vagy az utolso napok? vagy már a utolso 3 honap is

Legjobb válasz: Nekem az utolsó 3hónap volt a legcsodálatosabb (27-28héttõl) és nagyon sokmindent megadnék azért h ujra csak 1* ujra átélhessem azokat a napokat. Én csak a szülés elõtti 2napban szenvedtem a fájásoktól de amugy semmi bajom nem volt, jöttem mentem boldog büszke fürge kismama voltam. Tudtam h ennél nagyobb biztonságba soha nem lesz a babám. Én 2hete szültem és nagyon szép egészséges kislányunk született és boldog vagyok de rengeteget sírok mert nagyon hiányzik a terhesség, az érzés, a pocaklakóm! Most teljessen más minden. Nekem az utolsó idõszak volt a legcsodálatosabb!!! Használjad ki és ne várd h megszülessen mert várandósnak lenni a legjobb a világon!!!!

Nekem az utolsó 3hónap volt a legcsodálatosabb (27-28héttõl) és nagyon sokmindent megadnék azért h ujra csak 1* ujra átélhessem azokat a napokat. Én csak a szülés elõtti 2napban szenvedtem a fájásoktól de amugy semmi bajom nem volt, jöttem mentem boldog büszke fürge kismama voltam. Tudtam h ennél nagyobb biztonságba soha nem lesz a babám. Én 2hete szültem és nagyon szép egészséges kislányunk született és boldog vagyok de rengeteget sírok mert nagyon hiányzik a terhesség, az érzés, a pocaklakóm! Most teljessen más minden. Nekem az utolsó idõszak volt a legcsodálatosabb!!! Használjad ki és ne várd h megszülessen mert várandósnak lenni a legjobb a világon!!!!
Az elsõ trimeszterben elég rosszúl voltam (hányós), de nagyon élveztem!Tudtam, hogy Törpi miatt van, így édes kinlódás volt.A másodikat élveztem talán legjobban.Vártam, hogy nõljön a pocim, egyre gyakrabban és erõsebben éreztem a mozgásait.Közben tünetmentes voltam és fitt.Bármit meg tudtam csinálni amit elötte is.A harmadikban már nehéz felhúzni a zoknit meg a cipõt, kimászni a kádból, stb...Egyre gyakrabban keményedtem, ami nem fájt, csak arra késztetett, hogy pihenjek.Nehéz kemény hassal menni, állni.Néha ideges voltam ok nélkül és haraptam bármiért.Ez tényleg csk néha volt, de tudtam nem én vagyok.A 34. héttõl már végképp érzem miért nevezik terhességnek.:) Általában ugyan még mindig fitt vagyok és fürge, de van, hogy napokig nem bírok csinálni szinte semmit.A frontokat nagyon megérzem, fáj kezem lábam tõle és gyenge vagyok.Picit már vzesedtem is a nagy melegben, de ki lehetett bírni, bár nyûgösen.Most 36 hetesen élvezem az utolsó heteket, tudva "bármikor" zülhetek, már nem túl korai.Várom a végét, miközben élvezem ahogy mozog bennem, én pedig még "szabadon" mozoghatok, máramennyire tudok.Hetetnte pár napot még dolgozok a munkahelyemen.Egyre nehezebb, de még élvezem.Nemsokára már nem lesz ilyen szabad életem, mégis várom.:)
Én 36 hetes vagyok és alig várom már h. megszüljek!Sokszor ha egy kicsit is érzek fájásokat már bebeszélem magamnak h. szülni fogok.Most kezdek el parázni egy kicsit.És amióta félni kezdetem annyira gyorsan mennek a napok h. hihetetlen.Szerintem a terhesség alapba már az elejétõl izgalmas egyenesen a végéig.A legszebb dolog amit valaha is átélhetünk!:)

Milyen érzés a terhesség?

Ahogy olvasgattam a kérdéseket nagyon kíváncsi lettem.15/L

Legjobb válasz: Amíg a rosszullétek tartanak addig nem túl jó.Mikor már mozog akkor már jó érzés érezni ahogy rugdal.A vége meg már az se annyira kellemes,mikor alig bírsz menni stb.De alapjában véve jó,mert tudod hogy ez csak egy ideiglenes állapot és utána ott lesz a babád.

Amíg a rosszullétek tartanak addig nem túl jó.Mikor már mozog akkor már jó érzés érezni ahogy rugdal.A vége meg már az se annyira kellemes, mikor alig bírsz menni stb.De alapjában véve jó, mert tudod hogy ez csak egy ideiglenes állapot és utána ott lesz a babád.
A világ legjobb dolga. Nekem semmi tünetem nem volt, soha nem voltam rosszul, nem keményedtem, csodás volt.

Terhesség alatt milyen érzés a mellfájdalom?

Nem biztos, h az vagyok, de belül érzem, hogy fáj a mellem. Kicsit fura a belül lévő mirigyek fájnak.

Legjobb válasz: olyasmi,szúró feszülõ érzés

olyasmi, szúró feszülõ érzés
Nekem olyan volt, mintha le akarna szakadni. Tehát nem vehettem le a sportmelltartót, mert ahogy levettem olyan volt, mintha nyúlna a mellem. Az a baj, hogy ezt így nem tudom elmagyarázni sajnos.

Milyen érzések kavarognak bennetek a terhesség közepe táján?

1-2 hete tartok ott, hogy nem látok semmi negatívat az anyasággal kapcsolatban, és eszembe se jut, hogy nem kellett volna a baba.Most már önfeledten tudok neki örülni, csak a jó dolgok jutnak eszembe.De most meg annyira már meg akarom szülni, azt sem tudom, hogy bírom még ki ezt a sok hátralev? hónapot.Napok óta azt mondogatom magamba, próbáljam kiélvezni, hogy csak ketten vagyunk a párommal, mi osszuk be az id?nket és hasonló...Hihetetlen, hogy mennyi minden motoszkál egyfolytában egy kismama agyában:)Bennetek mi zajlik ilyenkor?

Legjobb válasz: Hasonlót éreztem mint te. Most kell kihasználni az idõt hogy kettesben legyünk, jó sokat pihenni... Aztán hogy lesz majd a gyerekkel, mit hogyan fogok csinálni, mit engedek majd meg neki mit nem, hogyan változik az élet... és még millió hasonló. Ezenfelül persze az anyaság érzése, és a nagy öröm hogy egy kis lurkó rugdos folyton! :)

Hasonlót éreztem mint te. Most kell kihasználni az idõt hogy kettesben legyünk, jó sokat pihenni... Aztán hogy lesz majd a gyerekkel, mit hogyan fogok csinálni, mit engedek majd meg neki mit nem, hogyan változik az élet... és még millió hasonló. Ezenfelül persze az anyaság érzése, és a nagy öröm hogy egy kis lurkó rugdos folyton! :)
én még nem tudom kiélvezni a nyugalmat, nálunk nagyobb a hajtás, mint eddig bármikor. Mindketten gõzerõvel dolgozunk, hamarosan jön a lakásfelújítás, és karácsonyig mindennek rendben kell lennie, hiszen januárban már jön a pocaklakó. De amikor van két percem gondolkozni, akkor még örülök, hogy bent van, és ne is siessen még ki, hogy mindennel készen lehessünk. Lassan kezdek félni a szüléstõl, de még olyan távoli az egész! Egyelõre csak azt várom, hogy még egy hónap elteljen, mert november végétõl már nem fogok dolgozni.
Én a 20. héttõl kezdtem el nagyon várni... most hogy egyre jobban érzem a mocorgást, kezdek hozzá erõsen kötõdni. kezd eluralkodni rajtam a kiváncsiság, hogy ki lakik odabent ?:) tegnap pakoltam egy csomó babaruhát amiket örököltünk, kis csizmát pl... amit néztünk a párommal hogy jövõ télen már leheg hogy abban fog totyogni :) nagy boldogság ez a várakozás, nekem állandóan mosolyoghatnékom van...
Nálunk az apuka sajnos elhagyott minket, így egyedül vagyunk, kisfiam és én, már nagyon várom a nagy találkozást, de bennem van a félsz is, hogy mibõl és hogyan fogok megélni..
Én is nagyon örülök és várom a szülést csak egyszerüen nem tudom elképzelni hogy hogyan fog kibujni egy baba ott lennt.Ezt nem tudtam még feldolgozni.:D..Na meg félek is néha nehogy elöbb jöjjÖn hiszen ezen a fórumon sokat irták hogy 24.28.héten szültek picuri babákat.De szerintem ez már csak ilyen csinält aggódás amit müvelek:D
A kérdező hozzászólása: Ez nem csinált aggódás, szerintem természetes..én is minden hülyeség miatt aggódok:) 4.válaszoló nagyon sajnálom!Felfoghatatlan hogy milyen férfiak vannak:(De kitartást, senki nem pótolhatatlan!

Olyan sokan írjátok terhességi jelként a haspuffadást. Az milyen érzés?

Látható is? És ilyenkor fáj a hasatok, vagy zuborog, korog, mit lehet érezni?

Legjobb válasz: olyan mint amikor telezabálja magát a ember:-) egy nagy tál bab pl. de inkább a "mindjárt megjön" érzés a tipikusabb. de gondolom nemsoká kiderül:-)

olyan mint amikor telezabálja magát a ember:-) egy nagy tál bab pl. de inkább a "mindjárt megjön" érzés a tipikusabb. de gondolom nemsoká kiderül:-)
Nekem kb. 1 hete ilyen érzésem van, nem tudok felvenni farmert, mert nagyon idegesit, hanem csak szabadidõnadrágot. Állandóan ugy érzem hogy fel van puffadva a hasam, és pisilnem kell mindig. Ma reggel halvány pozitiv lett a tesztem, ami még ugye nem tuti, de reménykedem.
A kérdező hozzászólása: De pl. a bab után jelentkeznek "egyéb" tünetek is.:-) Az is van ilyenkor, vagy csak teltségérzés??
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a halvány teszthez.Az nagyon jó jel! Nekem ebben a hónapban össze vissza volt minden, 12.nap helyett 7.-en volt peteérés.Azóta elég furán érzem magam, de sajnos hajlamos vagyok beképzelni dolgokat.:-(

Milyen érzés az orgazmus terhesség alatt? Miben más?

Sajnos veszélyeztett terhes vagyok és el voltunk tiltva a sext?l, de már alig birom, olyan jól esne egy orgazmus, ha aktus nem lenne még akkor is!!! 26 hetes vagyok mire számítsak, lehet buta kérdés, de nem akarok másra fdigyelni, és tudni szeretném mit érzek a pocimnál..

Legjobb válasz: Érzékenyebben reagál az ember, így hamarabb eljut az orgazmusig.Nekem a pocimban semmi érzés nem volt közbe.Lábat nem tudsz emelni, szerintem nem befolyásol semmit.Érezzétek jól egymást...:oD

Érzékenyebben reagál az ember, így hamarabb eljut az orgazmusig.Nekem a pocimban semmi érzés nem volt közbe.Lábat nem tudsz emelni, szerintem nem befolyásol semmit.Érezzétek jól egymást...:oD
Sokkal jobb érzés, intenzívebben éled meg az orgazmust. Ha már az orvos engedélyezte, szerintem nyugodtan szexelhettek. Én a hasamnál semmit nem szoktam érezni, szeretkezés után aktívabb a babóca is. Õ is kellemesnek éli meg a szülei örömét, legalábbis ezt , mondta az orvos is, meg errõl olvastam a neten is.Esetleg a pozícióval lehet gond, mert egy idõ után a nagy pocaktól már nem lehet akárhogy egymáshoz férni:) Jó mulatást:)
Szia! Nekem megkeményedik utána a hasam egy fél perc erejéig, de nincs semmi bajom utána. Én a helyedben inkább az orvossal beszélnék, hogy egy orgazmus okozhat-e gondot a te esetedben. Ha igen, akkor felesleges kockáztatni! Sok sikert!
Szia..nekem is bekemenyedik a pocakom orgazmus utan..de keves ideig olyan....kokemeny:-) 24 hetes kismama:-)
Nekem is nagyon bekeményedik a pocakom utána. Mintha beton lenne a helyén. De nem érzek kellemetlenséget, hamar el is múlik. Utána az én picurom is katívabb odabenn - gyakorlatilag megpróbálja a hasfalamon keresztül kidugni a lábacskáját.:-) Az orgazmus amúgy sokkal intenzívebb és gyorsabban megvan, mint terhesség elõtt. Szerintem mindenképp a dokidra hallgass ezügyben. Rossz, ha mellõzni kell a szexet, de a kisbaba megér ennyit.
Ha a doki engedi, szabad. Rendesen is. Ha nem engedi, akkor az orgazmust is mellõzni kell minden formában, mert hormonokat szabadít fel, ami beindíthatja a szülést.
Szia! Olyan érdekes, keményedik a poci, de nem szabad neki sokáig, és ne járjon erõs görccsel.Én is hasonlóan voltam, a 20. héttõl mertük(lehetett volna korábban is), de nekem nem volt szerencsém, egyszerûen nem tudom elengedni magam, folyton féltem a méhszájamat, és nem is tudok ellazulni.Remélem neked szerencséd lesz, és sikered, én lehet feladom, és szülés után folyt. köv.

Hogy lehet felismerni a vizesedést? Milyen érzés? A terhesség melyik szakaszában jelentkezik? Lehet gond abból ha valaki nagyon vizesedik? Mi ilyenkor a teendő?

Legjobb válasz: Felismerni úgy lehet, hogy végtagjaid (bokád, vádlid, karod, kezed) felpuffadnak, szorít a zokni, vagy éppen a gyûrû. Fájni ugyan nem fáj, de rosszul érzed magad a bõrödben, hiszen feldagadsz mint egy lufi. A terhesség közepétõl jellemzõ, de már van akinél az elején is elõfordul. Gondod/bajod nem lesz belõle, de a vízhajtó teák nem mindegyike javasolt ilyenkor, errõl a dokid többet tud mondani, mert õ ismeri az állapotod a legjobban.

Felismerni úgy lehet, hogy végtagjaid (bokád, vádlid, karod, kezed) felpuffadnak, szorít a zokni, vagy éppen a gyûrû. Fájni ugyan nem fáj, de rosszul érzed magad a bõrödben, hiszen feldagadsz mint egy lufi. A terhesség közepétõl jellemzõ, de már van akinél az elején is elõfordul. Gondod/bajod nem lesz belõle, de a vízhajtó teák nem mindegyike javasolt ilyenkor, errõl a dokid többet tud mondani, mert õ ismeri az állapotod a legjobban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!