Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés teherbeesés (2 db)

Hogyan van a teherbeesés folyamata, peteérés-tüszőrepedés beágyazódás? Hány napig tart? És milyen az ovulációs fájdalom, milyen érzés?

Legjobb válasz: Szia! Ha egy 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor félidõben a 14. napon megtörténik a tüszörepedés. Kiszabadul egy /ikerterhesség esetén kettõ v. több petesejt/. A petesejt 24 óráig életképes ez idõ alatt kell a spermának megtermékenyitenie. Ha megtörtént a megtermékenyités akkor a beágyazódás eltarthat 7-10 napig. Ovu fájdalomkor szúró fájdalmat szoktam érezni hol a bal, hol a jobb oldalon a petefészek tájékán.

Szia! Ha egy 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor félidõben a 14. napon megtörténik a tüszörepedés. Kiszabadul egy /ikerterhesség esetén kettõ v. több petesejt/. A petesejt 24 óráig életképes ez idõ alatt kell a spermának megtermékenyitenie. Ha megtörtént a megtermékenyités akkor a beágyazódás eltarthat 7-10 napig. Ovu fájdalomkor szúró fájdalmat szoktam érezni hol a bal, hol a jobb oldalon a petefészek tájékán.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Az ovu fájdalomról tudok beszélni. Olyasmi, mintha beletettek volna egy teniszlabdát a petefészkedbe. Feszít, nyom és ha tüsszentesz azt hiszed kiszakad a helyérõl. Nekem tegnap fáj, és hajnalban meg is történt az ovuláció.

Milyen érzés a teherbeesés?

Legjobb válasz: A mienk tervezett baba,így azért könnyebb volt.:) Az,hogy mikor fogant,csak sejtem,mert szerencsére sokat vagyunk együtt a párommal.:) 2 nappal a nem várt mensi elõtt,mint egy megérzés villant be,hogy babám van a pociban. Én se hittem,de ezt tényleg megérezi egy mama. Ezenkívûl nagyon fájt a cicim,nem úgy mint mensikor,nekem akkor nem szokott és fájdogált a hasam mintha fel lennék fázva. Sok sikert!:) 23 hetes kismami

A mienk tervezett baba, így azért könnyebb volt.:) Az, hogy mikor fogant, csak sejtem, mert szerencsére sokat vagyunk együtt a párommal.:) 2 nappal a nem várt mensi elõtt, mint egy megérzés villant be, hogy babám van a pociban. Én se hittem, de ezt tényleg megérezi egy mama. Ezenkívûl nagyon fájt a cicim, nem úgy mint mensikor, nekem akkor nem szokott és fájdogált a hasam mintha fel lennék fázva. Sok sikert!:) 23 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!