Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés sokáig (28 db)

Lányok milyen érzés a csikló orgazmus? Mert én nem tudom eldönteni hogy ez az volt vagy nem. Sokáig ingereltem és egyszer csak hirtelen ilyen bizsergő jó érzést éreztem. Ez lenne az orgazsmuS? Vagy milyen érzés?

Legjobb válasz: Ha orgazmusod van/lesz, azt érezni fogod. Nem merül ki csupán annyiban,hogy bizsergetõ érzés, attól tovább kell csinálni és talán akkor csattan a dolog. 22/L

Ha orgazmusod van/lesz, azt érezni fogod. Nem merül ki csupán annyiban, hogy bizsergetõ érzés, attól tovább kell csinálni és talán akkor csattan a dolog. 22/L
Hát orgazmuskor megfeszül az egész tested, és ahogy elõttem írták, nem lesz kérdés, h volt-e.
érzed hogy összehúzódik a hüvelyed miközben érzed az orgazmust, majd összehúzódik-lüktet párat. szóval ha ezt nem érzed, akkor nem..
neked kell tudni, hogy hogyan csináld. Én nem értem, magamnak 11 évesen gond nélkül megoldottam, itt meg mindenki értetlenül áll, h most mi van??? legyél már annyira életrevaló, h fel tudd fedezni magad 20N
Ahogy érzed, hogy bizsereg gyorsíts a tempón.
Feküdj le egy fiúval és meg tudod milyen is az, majd hasonlítsd össze. ;)
Én szívesen segítek neked! :) Volt bnõmnek 5 perc elég volt hozzá. Írj privátot! Hello
csak csináld ahogy jól esik, aztán kész. gyorsan húzogasd az ujjad. most erre mást nem tudok mondani...
A kérdező hozzászólása: és mit tegyek, hogy ne essek vissza a bizsergés után?
A kérdező hozzászólása: de onnan meg áll, visszaesik hiába csinálom tovább olyan mintha ujból kezdeném
hogy érted, hogy bizsereg a puncid ???

Milyen érzés, amikor a legeslegelsõ alkalomkor betolod a péniszed a vaginába, óvszer nélkül? Hát amikor nem veszed ki, csak benne hagyod, nem sok idõre? Persze ezt is óvszer nélkül.

Lehet elég hülye kérdés a második, hogy ha benne tartod, de én ilyet még nem találtam, és kíváncsi lennék, mert érdekel.

Legjobb válasz: Es milyen erzes amikor bekapjak azt is irjatok le, ha lehet :D

Es milyen erzes amikor bekapjak azt is irjatok le, ha lehet :D
Tudjátok meg milyen érzés, leírom, íme: JÓ!
meleg, nedves, puha

Szép nők, milyen érzés, hogy nagyon sokan akarnak titeket?

Legjobb válasz: Hátrány? Mindenki csak testi dolgokat akar, nem érdekli õket a belsõ. Elég ramaty egy dolog tud lenni néha. Természetesen jó érzés, ha a másik oldaláról közelíted meg a dolgot (bókok, szemezgetés, etc.), de ha tartósabb kapcsolatot szeretnél, nagyon meg kell válogatnod és kiszúrnod, hogy melyik az az egy, akinek nem csak szexre kellesz.

Hátrány? Mindenki csak testi dolgokat akar, nem érdekli õket a belsõ. Elég ramaty egy dolog tud lenni néha. Természetesen jó érzés, ha a másik oldaláról közelíted meg a dolgot (bókok, szemezgetés, etc.), de ha tartósabb kapcsolatot szeretnél, nagyon meg kell válogatnod és kiszúrnod, hogy melyik az az egy, akinek nem csak szexre kellesz.
Én szép vagyok, még sem kellek senkinek
hm..attól hogy szép nem biztos hogy belül is..
Rossz... nagyon rossz. Annak örülök, hogy szép vagyok annak viszont nem, hogy kikészítenek a férfiak. Van barátom, de mégis sokan hajtanának rám. Próbálok barátkozni fiúkkal is, de általában csak szexelni akarnak. Nem tudnak eljutni odáig, hogy észrevegyék, hogy lelkem is van. Szeretnék fiúkkal úgy barátkozni, hogy ne akarjanak dugni. Másrészt sokszor voltak velem már erõszakosak, sokszor volt, hogy közelebb került hozzám egy férfi (testileg) és a végén erõszakba ment át, mert én megakartam állni õ viszont nem bírta ki... Gondolom ezt nem kell boncolgassam, hogy ez lelkileg milyen fájdalmas. Sokszor feszegetik a férfiak a határokat, igyekszem a lehetõ legjobban eldugni a lábaimat, testemet de télen egy kabátban is leszólítanak, nyáron meg egyenesen félek, hogy ki fog oda jönni hozzám és mit akar... Elég megalázó, mintha egy hús lennék.
Azt kifelejtettem, hogy emiatt nem csak, hogy nem merek felvenni kivágottabb, rövidebb ruhákat (rövid nadrágot egyáltalán nem hordok), hanem még az utcán is önvédelmi dolgokkal járok, mert félek. 20L
Kérdezõ, ez egy tök jó kérdés volt! :) Utolsó, te pedig érdekes dolgokat írtál le. Nem gondolná az ember, hogy ilyen lehet a másik odalon állni.
Megtisztelõ....de jobb lenne ha valaki végre nem csak a "szép" külsõt akarná, hanem a szerethetõ belsõt is. 27N
Nem akarnak sokan egyáltalán max sokan bámulnak meg de abbòl neklesz kapcsolat.Nincs vele semmi hasznom igazábol mert nemvagyok egy plázacica bulizos tipus.
Azt ne felejtsétek el csajok, hogy mi férfiak alapvetõen vizuális típusok vagyunk. A külsõre figyelünk fel, de aztán sokat számítanak a gondlatok, az elképzelések a világról... stb. Hiába néz ki jól a nõ, ha amúgy egy hárpia, aki mellett nehéz kibírni, vagy egyszerûen taszít a viselkedése.
tök mindegy, h sokan akarnak-e vagy sem...ha az az ember akit meg én akarnék az vagy foglalt vagy rám se hederít vagy csak egyszer "kipróbál" majd eldob...sokszor úgy érzem az élet más területein (pl. munka) sokkal nagyobb hasznát veszem a szépségnek mint a pasik terén......
En nagyon nem tartom magam szep el de rengetegen allitjak hogy hulye vagyok mert nayon jol nezek ki!!! :// :) Tegnap pl. egyik srac megirta nekem hogy jo lenne velemmegint szexelni mert jol erezte magat velem!!! :D
Tiniként ijesztõ volt, aztán 1-2 évig élveztem, mára pedig elegem lett a sok felszínes, kangörcsös fütyibõl.
Én nem vagyok szép, mégsem telik el egy hét sem anélkül, hogy valaki ne kezdeményezne nálam. S ha valakivel összejövök, akkor egyszerûen nem akarják elfogadni a szakítást ha eljön az ideje. Persze aki nekem tetszik, na annak pont én nem tetszem...Szép az élet, nemde?
Volt, hogy azt kívántam csúnya legyek, csak hogy ne bántsam meg fiúkat, akik oda voltak értem :( Erre még most is utálok amúgy visszagondolni :D Egyébként valamilyen szinten jó érzés ha mindenkinek tetszel, de amikor tényleg mindenhol megbámulnak, felvennék egy polot, hogy "Anyukád nem mondta, hogy nem illik bámulni?" :( ...
Fantasztikus .
Hm, nem mindig olyan jó. Pl. elég nehéz kiválasztani a sok közül a legjobbat, akivel tényleg mûködne is a kapcsolat, mert jellemre, meg mindenre összeillünk.
Természetesen jó érzés, de van néhány szempontból ennek hátránya is, ami már annyira nem jó.
A kérdező hozzászólása: 19:00 Milyen hátrányokat említenél?
A kérdező hozzászólása: 19:00 Milyen hátrányokat említenél meg?
Olyan biztonságos. Hogy amikor mondom, hogy nincsen barátom, akkor aki rám néz láthatja, hogy nem a külsõm miatt nincs. Soha nem csúfoltak, pedig elég fura tini voltam.(És talán még mindig az vagyok.) Szóval nekem ez tulajdonképpen egy védõháló, mert ha csúnya lennék, lúzernek tartanának.(Nincs fészbúkom, nem pasizok, nem a ma népszerû zenéket szeretem.) Így meg elfogadnak és szeretnek, mert látják, hogy az én döntésem, hogy nem akarok nagyvilági ribi vagy hatalmas partiarc lenni. Amúgy az, hogy sokan megnéznek az utcán, inkább zavar.
#9 Végre valaki, aki nem tagja a népszerû közösségi hálónak és büszke rá. Köszönöm, jó tudni!
Hátrány, hogy nem tudod, hogy csak szemmel szeretnek-e, úgy értem, hogy a külsõmbe szerelmesek, vagy tényleg belém, és akkor is velem lennének-e ha kevésbé lennék szép. :)
Fiú vsgyok de adok egy tanácsot. Vegyél egy szép kocsit és ugyanaz az érzésed lesz.

Milyen érzés behatolni a punciba? Sokkal jobb érzés mint mondjuk az önkielégítés?

Akkor is jó ha a csaj még nincs beizgulva nem nedves és úgy dugod be? Ez komoly kérdés nem szórakozásból kérdem, szóval létszíves normális válaszokat!

Legjobb válasz: ezt a filmbõl vetted kedves válaszadó XD azért 1élõ csaj mégis jobb mint 1kajával csinálni.. mondjuk én nemtudhatom mert lányvagyok:)

ezt a filmbõl vetted kedves válaszadó XD azért 1élõ csaj mégis jobb mint 1kajával csinálni.. mondjuk én nemtudhatom mert lányvagyok:)
am igazából ezt nem lehet leírni, joo érzés és ennyi :P
én is lány vagyok ugyhogy nem tudom milyen érzés, de amig nem nedved, ehogy bedugd neki, mert sikitozva elrohan.legalábbis én ezt tenném.:-)
Ez olyan mintha az nagy tál pacalpörköltbe dugnád a farkad, próbáld ki, állítólag teljesen olyan érzés xd
Olyan mintha a faszodra raknál egy csomó langyos éticsigát... viccen kívül
Neked akkor is jó lesz, mert szûk is meg minden, de a csaj szerintem nem az élvezettõl hanem a fájdalomtól fog üvölteni!Legalább síkosítót használj te állat, ha már nincs türelmed és vér a pici pucádban kivárni, és megoldani, hogy felizguljon a partnered!Mellesleg ha nem izgul rád, azaz nem nedvesedik be tõled, akkor bukó van büdöske, ugyanis nem jössz be neki mint pasi és nem izgul rád!

Aki nagyon sokáig szoptatott: milyen érzés volt abbahagyni a szoptatást?

Arra lennék kíváncsi, hogy aki nagyon sokáig (legalább 1,5 - 2 éves koráig) szoptatta a kisgyerekét, milyen érzéseken esett át, amikor abbahagyták?

Legjobb válasz: Az én lányom 22 hónapos volt! Megfázott és egyik este jól "bekajált",majd kihányt mindent.Én ekkor határoztam el,hogy itt az idõ.Õ könnyen vette,bár nagyon cicis volt odáig,mégis csak egyetlen egyszer próbálkozott be utána. Sokszor simogatta még utána is és magyarázta a dolgokat,hogy ott a tejecske,meg hogy én már nagylány vagyok,nem kell ciciznem,szóval az nagyon jó érzés volt,hogy abbahagyta ugyan,de nem felejtette el egyik pillanatról a másikra. Utána 2szer fejtem le összesen és nem feszült egyáltalán már onnantól.Hamar elapadtam. Nem voltam csalódott,hogy vége,úgy érzem mindent "jólcsináltunk"!

Az én lányom 22 hónapos volt! Megfázott és egyik este jól "bekajált", majd kihányt mindent.Én ekkor határoztam el, hogy itt az idõ.Õ könnyen vette, bár nagyon cicis volt odáig, mégis csak egyetlen egyszer próbálkozott be utána. Sokszor simogatta még utána is és magyarázta a dolgokat, hogy ott a tejecske, meg hogy én már nagylány vagyok, nem kell ciciznem, szóval az nagyon jó érzés volt, hogy abbahagyta ugyan, de nem felejtette el egyik pillanatról a másikra. Utána 2szer fejtem le összesen és nem feszült egyáltalán már onnantól.Hamar elapadtam. Nem voltam csalódott, hogy vége, úgy érzem mindent "jólcsináltunk"!
Nekem nagyon rosszul esett... :( A nagyobbik lányomat 33 hónapos koráig szoptattam. Aztán egyszer csak beverte a száját az ágy végébe, és vérzett neki, és fájt neki, ha cicizni akart. Így aztán, mivel amúgy is ideje volt, megbeszéltem vele, hogy ezt most már hagyjuk... Még ma is emlékszem az utolsó cicizésére, pedig több, mint 3 éve volt. A kisebbik lányom júliusban lesz 3 éves, és õ is cicizik még. Õszintén szólva fogalmam nincs, hogy hogyan fogom leszoktatni, mert olyan kis "erõszakos", ha õ akarja, akkor akarja, és kész. :) De hogy õszinte legyek, nagyon rossz belegondolni, hogy hamarosan abba fogja hagyni. Neked van tapasztalatod?
Megkönnyebbülés :) 14 hós kisfiam még ugyan éjszaka szopik 2x de ez már csak megszokás és inkább cumizás úgy gondolom hogy egy csoda hogy eddig tudtam szoptatni a kezdeti nehézségek után nem gondoltam volna. Azért megkönnyebbülés mert nem kell figyelnem hogy csöpög e, átázik a ruhám a legváratlanabb helyzetben, nem feszül a mellem stb
Én inkább egy oldalcímet írnék neked, én nagyon sokat 'szenvedtem' emiatt lelkileg. De így a végén kiderült, engem sokkal jobban megviselt, mint a lányomat :) A http-t nem írom oda, mert itt a szerk. már szóvátette, hogy ne reklámozzam a bolgomat, nem tudtam, hogy nem lehet. danimesi.freeblog.hu/archives/2007/11/17/Anya_irja/ Azóta 9 hónapja szoptatom a tesót :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Igen, elfelejtettem odaírni, hogy az abbahagyás érzelmi oldala érdekelne, tehát, hogy lelkileg milyen érzés volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nekem még csak 13 hónapos lesz a kisfiam, de lételeme a szoptatás. Még naponta legalább 5x-6x szopik, és esze ágában sincs ritkítani a bevált kis rendszerén. Amit persze én sem bánok, mert nekem is nagyon fontosak ezek az együtt, bensõséges összebújással töltött percek. Úgy érzem, ha majd abbahagyjuk a szoptatást, nagyon fog hiányozni ez az idõszak. Remélem még messze vagyunk tõle és én is olyan sokáig tudom szoptatni még, mint ti!

Olyan sokan írjátok terhességi jelként a haspuffadást. Az milyen érzés?

Látható is? És ilyenkor fáj a hasatok, vagy zuborog, korog, mit lehet érezni?

Legjobb válasz: olyan mint amikor telezabálja magát a ember:-) egy nagy tál bab pl. de inkább a "mindjárt megjön" érzés a tipikusabb. de gondolom nemsoká kiderül:-)

olyan mint amikor telezabálja magát a ember:-) egy nagy tál bab pl. de inkább a "mindjárt megjön" érzés a tipikusabb. de gondolom nemsoká kiderül:-)
Nekem kb. 1 hete ilyen érzésem van, nem tudok felvenni farmert, mert nagyon idegesit, hanem csak szabadidõnadrágot. Állandóan ugy érzem hogy fel van puffadva a hasam, és pisilnem kell mindig. Ma reggel halvány pozitiv lett a tesztem, ami még ugye nem tuti, de reménykedem.
A kérdező hozzászólása: De pl. a bab után jelentkeznek "egyéb" tünetek is.:-) Az is van ilyenkor, vagy csak teltségérzés??
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a halvány teszthez.Az nagyon jó jel! Nekem ebben a hónapban össze vissza volt minden, 12.nap helyett 7.-en volt peteérés.Azóta elég furán érzem magam, de sajnos hajlamos vagyok beképzelni dolgokat.:-(

Férfiak, akikért odavannak a nők! Milyen érzés, hogy sokan akarnak benneteket?

Legjobb válasz: nõgyógyász vagyok. nagyon sok nõ szeret hozzám járni.

nõgyógyász vagyok. nagyon sok nõ szeret hozzám járni.
Nagyon jó, fõleg a tudat, hogy bármely nõt megkaphatom az egyszerûen fenomenális. na jó nem így van de olyan jó érzés volt leírni:D
Mára ugyanolyan unalmas ronggyá k*rni a bombázokat, mint neked az Interneten barangolni. Pedig az elején, még jó 10 évvel ezelõtt, amikor bekötötték hozzátok az ADSL-t milyen izgalmas volt, mi? Új távlatokat nyitott meg, most meg nézz magadra, halál unalmasan és lassan folyó nyállal bámulod a monitort. Beleun az ember, na.
A konfrontálódás miatt nehezebb..nem mindegyik viseli jól a visszautasítást vagy ha nem egyezik a jövõkép ahogy eljõ a reggel:-) Aztán a nõi bosszút ne tudd meg! Annál nincs rosszabb! A megfelelési kényszer is nagyobb, mert kezdetben - amíg le nem sz....d magasról - van egyfajta nyomás, hogy ne rombold le a rólad kialakított véleményt valamivel! Tudod istenítenek..ragaszkodnak..odavannak aztán a rib..okat leszámítva akiket csak du..ni jó az ember szeretné ha hosszútávon rajongana és nem tartana egy p#r#sztnak:-) Vannak árnyoldalak is...a szex meg egy idõ után minden csajjal egyforma... Na meg azt is utálom, hogy elkönyvelnek nõcsábásznak meg minden nõt csak meg...ok! Ja és néha szégyellni való is, mert egy szeretetreméltó rendes barátnõ elõtt az ember tagadja a múltat..nem szívesen mesélnék dolgokról..szexbulik és hasonló
Engem irritál, hogy nem lehetek õszinte, mert ugye aki bejön a csajoknak külsõleg, azoktól elvárnak egy bizonyos "nyalizást is". De nem tudják elfogadni, ha unalmasnak találom õket, és inkább nem beszélgetek velük. Sokkal több konfliktusom van, mint amikor szarul öltözködtem (rám se néztek). Természetesen nem a csajok miatt edzek, és öltözködök jobban, ezért nem fogok ismét "dagi luzer lenni", de azért azt kell, hogy mondjam, nem olyan hûdejó... 22f
Hidd el, nem könnyebb :/ sok az a fajta lány...... 18 fiú
16-os és 17-es, ti nem vagytok egy icipicit beképzeltek? :D 23/F Amúgy értem nincsenek oda a nõk, de ha megjátszom magam elhiszik, hogy hû biztos jó pasi, de az nem én vagyok.
úúr isten, most szegény szép emberek itt panaszkodnak, hát nagyon bírlak sajnálni titeket..:((( pfúha, ütne el titeket is a négyes villamos (mert én azzal járok)
Én nem vagyok olyan akire minden nõ bukik. De van 4-5 csaj akikkel szoktam kavarni, de mind itt lakik a városba és sokszor mennek páran egy helyre bulizni. Na hát én ilyenkor soha se mehetek el. Mert igy nem tudnak egymásról. És ez csak pár nõ, gondolj bele mi lenne ha 20 nõ utazna rád
Ez a kérdés akkora baromság!
Nekem nagyon tetszik a kérdés is, és a rá adott válaszok is, más nézõpontból mutatják meg az életet és a világot, mint amit én látok. (Én láthatatlan vagyok a nõk számára, mint férfi). Nem értem, miért kell más emberek õszinte megnyilvánulásait lepontozni, én felpontoztam mindegyik ilyet.
Én ma eldöntöttem, hogy ha van reinkarnáció, jóképû, izmos férfiként térek vissza a világba. És akkor sokkal több lehetõségem lesz, mint most, jobban fog fejlõdni a személyiségem is a csajozáshoz. Az árnyoldalon az is probléma, hogy nehezen találod meg a helyes utat, mert szinte bármit csinálsz, az sose jó. (De ha egy jóképû csinálná ugyanezt, akkor okés lenne). Egyszer volt itt egy kérdés, hogy mindenre van bocsánat, csak arra nem, ha csúnya az ember? És mélyebben belegondolva ez így van. A vonzalo mmûködtet mindent, ennek evolúciós okai vannak. Akik nem vonzóak, azoknak ritkán jut bármire lehetõsége, a visszautasításon, kihasználáson felül.
Utolsó, izmosodni lehet, sportolni kell. A férfias kisugárzás pedig belülrõl jön, nem kívülrõl.
Értem, az izmosodáson dolgozom, de az elmúlt évek élettapasztalatát nem lehet kitörölni, és ezzel az elõélettel oda a "kisugárzás", ami azért jön belülrõl, mert a lányoktól ezer apró pozitív visszajelzést kapsz, szintén a külsõd miatt. Aki nem néz ki jól, annak törvényszerûen válik lúzerrél a lelkivilága, és be fog stresszelni egy jó csajtól. Ez következménye a gyenge külsõ megjelenésnek.
Nem, a férfias kisugárzás az belõled jön belülrõl. A férfiasság egy attitûd, gondolkodásmód. Független attól, hogy hogy néznek rád.
egyetértek a 27-essel! :)
nem olyan jó!..
én is lány vagyok, és elõttem író... szívembõl szóltál minden téren, én már nem egyszer kívántam átlagosnak, vagy csúnyának magam és az általad leírtakhoz hozzátenném még azt is, hogy a nõk nagyon irigyek ránk és rosszindulatúak ezáltal.. a férfiaknál az a jó, hogyha látják, hogy valaki jobban néz ki náluk, akkor elfogadják vagy max elszomorodnak kicsit, de nem ásnak alá a másiknak.. a nõk meg sajnos nagyon kellemetlenül tudnak viselkedni egyedül annak örülök, hogy akik közelrõl ismernek, õk tudják, hogy a kinézetem ellenére nem vagyok egyik átlagosítást képezõ kategóriába sem besorolható
Remek.
Jó.
Az ilyeneket le kéne lõni. 1 manus 1 nõ.
:) A végén kiderül, hogy tényleg én vagyok a fõnyeremény.
Elég terhes. Egyensúlyozni, hogy ne bánts meg senkit nem olyan könnyû. Ha egy nõ nyomul, akkor az istenért sem akarja venni a lapot. És még õk panaszkodnak a levakarhatatlan férfikra. 25F
Hát mivel eddig rám se néztek, ezért ahhoz is volna pofám, hogy visszautasítsam õket, ahogy õk szokták. Vagyis mivel szerepcsere lenne, ezért kifejezetten élvezném.
Én nem vagyok ilyen, és örülök neki. Fõleg, hogy közben megtaláltam a nagy szerelmet (ennek ellenére), és elég kínos lenne, ha mindenki engem akarna, sokkal nyugisabb így. :)
most sajnálni kezdtem a jó pasikat :/
#11 Ott a pont! Az ember tizenévesen vagy húszas évei legelején élvezi, ha jó pozícióban van, viszont amikor már nem csak a kaland és a skalpvadászat hajtja, nehezítõ körülmény is lehet, hiszen például a párodnak rendkívül zavaró lehet, hogy a "kelleténél" jóval többen áhítoznak rólad...
Én lány vagyok...de én nem feltétlenül érzem ezt se lányoknál, se fiúknál elõnynek... Nekem túl sok elõnyöm nem származottmég abból, hogy szép vagyok...Ha meglát valaki már rögtön jönnek a sztereotípiák..(pl: csak a pénzes pasik kellenek, minden csávót biztosan megkaphat, biztos beképzelt stb...) És a kinézetem miatt elég sok ember nem kedvel, úgyhogy még csak nemis ismer.. A másik, hogy manapság alapból nem nagyon kezdeményeznek sajnos a fiúk...nálam meg végképp nem mernek, mert, hogy úgyis esélytelen vagyok meg ilyenek..én meg nem kezdeményezek, mert úgy gondolom ez akkor is a fiú dolga, h megtegye az elsõ lépést...úgyhogy ez egy ördögi kör..:/ A másik, hogy van egy pár olyan fiú, aki kapcsolatra inkább egy átlag csajt akar..sokan mondják azt, hogy a nagyon szép lány csak egy egy alkalomra kéne(amibe én nem vagyok benne, mert egyéjszakáskaland nálam nem játszik), mert h nagyon szép lányt nehéz megtartani, zavarja, ha megnézik folyton az utcákon, utána szólnak, meg, hogy attól félnek bármikor lecserélheti õket a lány meg stb... Fiúknál ez nem tudom, hogy megy, de biztos nekik is meg van az árnyoldala...
Akkor így jártam, nem nézek ki jól, nincs kisugárzásom, csak akkor jöhetek számításba, ha valamilyen célra ki akarnak használni.

Milyen erzes volt elso szerelmetekkel sok-sok ev utan ismet talalkozni? (Mar akivel megtortent)

Legjobb válasz: Furcsa, kerestem benne a régi Õ-t, de csak részben találtam meg :)

Furcsa, kerestem benne a régi Õ-t, de csak részben találtam meg :)
Messzirõl láttam csak, azt hittem összeesek. Még jó, hogy nem vett észre.
nedves
Elsöprõ, aztán rettenetes..
A kérdező hozzászólása: Hat azt hiszem igazad van, en is valami hasonlo elott allok.
az elején jó, de sajnos sokat változott, és nem jó irányban, szóval csalódtam benne.... nem is kicsit.
kínos :/
A szakításunk után 8 hó telt el a következõ találkánkig. Döbbenetes volt. Mintha eltûnt volna a személyiségének egy része. Ráadásul a találkára a barátnõjével jött. Azóta õk ketten a hozzám legközelebb álló barátaim:)

Milyen érzésed van, ha egy nálad sokkal jobb nővel csal meg a barátod, és ezt még a szemedbe is mondják?

Mármint, hogy a lány sokkal dögösebb?

Legjobb válasz: 1. Tök mindegy, hogy milyen a másik, maga a megcsalás zavar. 2. minden csoda 3 napig tart, egy idõ után nem lesz körül zsongva, ugyanolyan átlagos lesz, mint mások. 3. Megnézem, de semmi különös nem lesz. Ha a pasim nézi meg, az se zavar, mert mindent a szemnek, semmit a kéznek elvem van. Én is megnézem a srácokat.

1. Tök mindegy, hogy milyen a másik, maga a megcsalás zavar. 2. minden csoda 3 napig tart, egy idõ után nem lesz körül zsongva, ugyanolyan átlagos lesz, mint mások. 3. Megnézem, de semmi különös nem lesz. Ha a pasim nézi meg, az se zavar, mert mindent a szemnek, semmit a kéznek elvem van. Én is megnézem a srácokat.
19:59-es, 21 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kedves 18 éves! Gondoltam, hogy még fiatal vagy. Hidd el, ha megcsalnak, csak egy darabig érzed majd a "soha többé senkivel" jelleget. Aztán újra szerelmes leszel, vagy ha plátói vonalon mozogsz, újra rajongani kezdesz. Tapasztalat! Biztos van olyan magadon, amit szeretsz, adj érte hálát mindennap. Engem speciel nem vigasztal, hogy vannak "csúnyábbak" is, attól nem nõ az önbizalmam. De pl. az elmúlt napokban fogytam pár kilót és hosszú idõ után ma újra kisminkeltem magam, és máris mosolygósabb lett a napom. Azt hiszem ilyen kis dolgokon is múlhat az önbizalmad.
Bennem nagyon [email protected] érzést keltene, ha a barátom megcsalna egy jobb nõvel. Átlagos vagyok, így szerintem érthetõ. Amúgy sincs valami nagyon nagy önbizalmam.De ez biztosan még azt a maradékot is elvenné.:/ Utána lehet, hogy több pasi nem is kéne. Ha osztályban felbukkan egy szép lány-hát nem foglalkozok vele különösebben, mivel én sem vagyok az osztály közepe.:-D Meg a többiekkel sem vagyok annyira jóba. Tehát nyugodtan körül rajonghatják. Ha meglátok az utcán egy szép lányt, az jut róla eszembe elõszõr, hogy milyen szép. Aztán gondolkozok azon, hogy engem vajon miért ver az Isten?!:-S:-D Nagyjából így.:-D
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyébként a megcsalásnál nem a külsõd számít. Egyszerûen megunt a párod vagy önigazolást keres arról, hogy õ jópasi, mert melletted már nem kihívás az élet.:) Sosem felejtem el, egyszer egy barátnõm elhívott magukhoz vidékre. Hosszú volt a vonatút és a barátnõm bátyja is velünk jött haza. Nagyon jól elbeszélgettünk, éreztem, hogy tetszem neki és nekem is nagyon bejött a srác. Aztán mikor megérkeztünk szólt a barátnõm, hogy álljak le mert a bátyja foglalt. Elmentünk szórakozni, de a srácot nem igazán lehetett rólam levakarni. Aztán a buliban megjelent a barátnõje, aki gyönyörû volt, nálam klasszisokkal jobb nõ, kedves, értelmes... És mégis a srác még ott a buliban megmondta a lánynak, hogy vége. Szerintem nem kifejezetten miattam, egyszerûen ez van, ha már csak megszokásból vannak együtt az emberek. Ja, aztán mi nem jöttünk össze és az a gyönyörû lány visszafogadta a fiút. Azóta már szakítotak.
*szeretek, megint 22/L
Nem vagyok túl érzelgõs. :) Persze, azért én is szeretek romantikázni, meg vannak érzelmeim. De képes vagyok magam úgy felidegesíteni, hogy elfelejtek mindent, csak arra koncentrálok, ami, aki megbántott. Agy beszûkül, rosszabb esetben eldurran. Viszont akiket szeretül, értük bármikot kiállnék, amiben tudok segítek.
1. Alapból a megcsalás is szörnyen esne, fõleg ha - ahogy Te is írtad - egy dögösebb csajjal csinálja. 2. Nagyon rosszul esne, hogy ennyit ér a barátságunk/kapcsolatunk, hogy otthagynak egy másik szebb lány miatt. 3. Rögtön arra gondolok, hogy "Õ milyen szerencsés!".. pedig tudom, hogy nem vagyok csúnya, ezt már mondták egy páran, de mégis bennem van az érzet, hogy nem felelek meg kinézetileg másoknak. Szóval rossz érzés naa..:( Sajnos már engem dobtak is egy szebb lány miatt, eléggé nehéz volt.. 16/L
A kérdező hozzászólása: Igen, érthetõ. Hát kemény csaj vagy!:) Én csak amolyan érzékenykedõs, ha szerelmes, rózsaszínködös, nem magamatfelkészítõs.:)
22/L vagyok. Persze engem is megviselne, ha megcsalna, de elõtte tuti nem mutatnám azért sem. Nem tudom, hogy fejezzem ki magam... Talán én azzal amit írtam, már felkészítettem magam nagyjából egy hasonló helyzetre, mármint, hogy megpróbálnám magam gyorsan tútenni rajta. Rem értehtõbb így.
A kérdező hozzászólása: Hát igen a lányok egymásra nagyon irigyek tudnak lenni. Néha úgy érzem, csak azért néznek rajtam végig, hogy keressék a hibát. Pedig senki sem tökéletes, csak ugye könnyebb a másikban keresni... Ha szeretsz valakit azért nem olyan könnyû megemészteni, hogy majd jön másik... Nekem most nincs senkim, de néha sajnálom a párkapcsolatban lévõket, mert nem igazán boldogok, féltékenyek, hisztisek, elégedetlenek. Persze lehet csak savanyú a szõlõ, de pár hónapja azért szakítottam, mert én nem tudnék a számomra nem tökéletessel lenni, látszatmegoldások nem érdekelnek.
Velem kicsit másabb történt. mentem az uton, jött velem szembe egy "szexi szõke :D", és látszott, hogy már messzirõl végignéz rajtam. (én is lány vagyok.., hát milyen idegesítõ már. legalábbis nekem) A szája ilyen csücsörítõsre, húzgálósra állt. Aztán az enyém is. :D Mikor egymás mellé értünk, akkor elfordult. De az a nõ.., azt hittem szétesik míg odaér. Kíváncsi lennék a gondolotaira, azért szerintem nem volt annyira szép. Az a tipikus szõke, szolis [email protected], agyonkerálva. Lehet nem ide tartozik épp. Ha jobb nõt látok, akkor általában megdícsérem, hogy szép. (persze nem neki, hanem aki velem van, akár a páromnak is) Ha látszik, hogy beképzelt, akkor vigyorgok. :D A suliban nem hatott meg az ilyen..rajngják körül, akinek én tetszettem, értem rajongott akor is, ha ott volt. Ha a pasim megcsalna, egy szebb nõvel?? Hmmm, Nem tudom. Lehet eldurranna az agyam hírtelen, azt csett, vagy csak otthagynám õket.. Hangulatfüggõ. Érzés, az ugyanaz, mindegy kivel, megcsal-megcsal. Ha meg olyan jó nõ, akkor legyen vele. Majd találok olyat, akinek én vagyok annyira jó nõ. 22/L
A kérdező hozzászólása: Kedves 21 éves! Ez elég egészséges hozzáállás!:)
19.52 18 éves lány vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Hány éves vagy? Légyszi kort ís írjatok!:)
Nem mindig a szebb lány a jobb, az biztos...nem csak a külsõ számít.

Milyen érzés, ha valaki (aki egészséges, tehát nem cukorbeteg) olyan sok édességet eszik, hogy felmegy a cukra?

Ennek milyen tünetei vannak pontosan? És ez már bajt jelent ha így fel tud menni vagy ez a normális?

Legjobb válasz: Rövid ideig nincsennek tünetei. Mindig mozgásban van a tápláléktül függõen bizonyos kereteken belül. Ha sokáig magas a cukrod, akkor homályosan látsz.

Rövid ideig nincsennek tünetei. Mindig mozgásban van a tápláléktül függõen bizonyos kereteken belül. Ha sokáig magas a cukrod, akkor homályosan látsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!