Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés orgazmus (84 db)

Lányok milyen érzés a csikló orgazmus? Mert én nem tudom eldönteni hogy ez az volt vagy nem. Sokáig ingereltem és egyszer csak hirtelen ilyen bizsergő jó érzést éreztem. Ez lenne az orgazsmuS? Vagy milyen érzés?

Legjobb válasz: Ha orgazmusod van/lesz, azt érezni fogod. Nem merül ki csupán annyiban,hogy bizsergetõ érzés, attól tovább kell csinálni és talán akkor csattan a dolog. 22/L

Ha orgazmusod van/lesz, azt érezni fogod. Nem merül ki csupán annyiban, hogy bizsergetõ érzés, attól tovább kell csinálni és talán akkor csattan a dolog. 22/L
Hát orgazmuskor megfeszül az egész tested, és ahogy elõttem írták, nem lesz kérdés, h volt-e.
érzed hogy összehúzódik a hüvelyed miközben érzed az orgazmust, majd összehúzódik-lüktet párat. szóval ha ezt nem érzed, akkor nem..
neked kell tudni, hogy hogyan csináld. Én nem értem, magamnak 11 évesen gond nélkül megoldottam, itt meg mindenki értetlenül áll, h most mi van??? legyél már annyira életrevaló, h fel tudd fedezni magad 20N
Ahogy érzed, hogy bizsereg gyorsíts a tempón.
Feküdj le egy fiúval és meg tudod milyen is az, majd hasonlítsd össze. ;)
Én szívesen segítek neked! :) Volt bnõmnek 5 perc elég volt hozzá. Írj privátot! Hello
csak csináld ahogy jól esik, aztán kész. gyorsan húzogasd az ujjad. most erre mást nem tudok mondani...
A kérdező hozzászólása: és mit tegyek, hogy ne essek vissza a bizsergés után?
A kérdező hozzászólása: de onnan meg áll, visszaesik hiába csinálom tovább olyan mintha ujból kezdeném
hogy érted, hogy bizsereg a puncid ???

Lányok, az orgazmus milyen érzés és meddig tart? Le lehtne pontosan írni, hogy mit éreztek olyankor?

Azt olvastam valahol, hogy általában a n?nek a hövelye görcsbe rándul olyankor, mármint az orgazmus végén.

Legjobb válasz: Én azért is sajnálom, hogy senki nem tudja megfogalmazni, hogy mit érez, mert nekem nem tudom, hogy volt-e már orgazmusom. Érzek valamit, de mivel nem tudom mit kéne érezni orgazmuskor, így nem tudom, hogy ez orgazmus-e vagy csak úgy jó érzés, azt kész. Bár orgazmusnak nem merem nevezni, mert lehet hogy mégsem az. Így beletörõdtem, hogy nekem sosem lesz olyanom. Vagy már volt, de akkor is belenyugodtam, hogy nem az volt.

Szûz fiú, vagy szûz lány? :-) Az orgazmus nem a szüzességhez köthetõ. A legtöbb lány az elsõ alkalommal nem is tud elélvezni, és a legtöbb lánynál az orgazmus nem a hüvelyhez, hanem a csiklóhoz köthetõ. Nálunk ez nem automatikus, mint a fiúknál, hanem tanulni kell. Tanulni viszont szûzen is el lehet kezdeni: csiklóingerléssel.
én ahhoz hasonlítanám, mint amikor egy csésze (vagy vödör :-) lassan megtelik. Egyre jobban telik és közben csiklandoz, már majdnem a peremnél van... még vársz egy kicsit, és akkor átcsap a peremen! És elönt téged a melegségérzés. Közben pedig ritmikusan összehúzódik a hüvely, görcsbe rándulnak a farizmok és a lábizmok (nálam), felemelkedik a medence.
Az érzés ugyanaz, mint nektek, egy hatalmas irtó finom robbanás, ami van úgy, hogy az egész testemen szétrohan. Közben a hüvely ritmikusan összehúzódik és ahogy múlik a hatás az is csillapodik. Jobban nem megy, remélem azért jó. :D
Én azért is sajnálom, hogy senki nem tudja megfogalmazni, hogy mit érez, mert nekem nem tudom, hogy volt-e már orgazmusom. Érzek valamit, de mivel nem tudom mit kéne érezni orgazmuskor, így nem tudom, hogy ez orgazmus-e vagy csak úgy jó érzés, azt kész. Bár orgazmusnak nem merem nevezni, mert lehet hogy mégsem az. Így beletörõdtem, hogy nekem sosem lesz olyanom. Vagy már volt, de akkor is belenyugodtam, hogy nem az volt.
... én pl semmi ilyet nem tudok szavakkal jellemezni lennél szíves és leírnád nekem milyen érzés tüsszenteni, vagy ásítani?
Tessék!!Saját magadnak válaszoltál!!!!!!
én le tudom írni:D ááááááoooooouuuáááááá :D nagyjából valami hasonló:D
nagyon jo érzés , belremeg az egész tested a lábaid is remegnek ahww és mikor már majdnem ottvagy akkor mégegypiccii és uristen még belgondolni iis jo oooo:)
Ahogy az elöttem szóló is írta, ahoz nem kell elveszítened a szüzességed, hogy orgazmusod legyen! A csikló izgatásával elég könnyen el lehet érni, nézz közben pornót vagy ábrándozz! És még valami, ha valaki nem tudja hogy volt e orgazmusa vagy sem annak még nem volt! Mert azt bizony mindnenki érzi!! 22/L
Még valami: évekkel a szüzességem elvesztése elõtt elkezdtem maszturbálni, átélni az orgazmus élményét. Nem vált a késõbbi szeuális életem kárára. :-)
A kérdező hozzászólása: azért mert még szûz vagyok :S
Meg lehet kérdezni, miért szeretnéd tudni? :-) Kíváncsi vagyok én is.
A kérdező hozzászólása: nem tudom leírni milyen érés ásítani vagy tüsszenteni. De én pl.orgazmusrál olyanra gondolok, hogy pl. hevesebben ver a szív. meleg, bizsergetõ érzés stb...
maszturbálj és megtudod!!:D

Nah csajok egy igen érdekes kérdés nyugodtan mesélhetnétek nekem én egy kiváncsi fiu vagyok. Szoval milyen egy nöi orgazmus? És mennyi idö után érkezik meg? Az utolso kérdésem pedig, hogy elöször mikor jön a legelsö és milyen érzés?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet csak úgy le írni!A pasiknál milyen az orgazmus ?Na ha erre válaszolsz meg próbálok én is irni neked ,hogy milyen a nõi orgazmus stb stb!:):)

Ezt nem lehet csak úgy le írni!A pasiknál milyen az orgazmus ?Na ha erre válaszolsz meg próbálok én is irni neked , hogy milyen a nõi orgazmus stb stb!:) :)
A pénisz körüli izmok összehúzódnak, az egész megfeszül, és olyan merev, hogy az emeber úgy érzi, rögtön felrobban, és akkor fel is robban. Érzi ahogy a sperma végighalad a hímvesszõjén, remeg, a makk túlérzékennyé válik, a herék összehúzódnak kissé. Iszonyatosan jó érzés, ahhoz hasonlítanám, mint mikor egyre jobban, jobban és jobban akarsz valamit, és amikor a legjobban akarod, akkor kapod meg. Ilyesféleképp tudnám a férfi orgazmust leírni. 19/F
Mert ebbõl, hogy lüktetõs de mégse olyan ebbõl többre jönnek rá mi!?Nem azt kérdezte , hogy mit csinál a pi...d amikor elélveztél !Sorry Te sem mondtál okosabbat :D
Ebbõl senki nem jön rá semmire hogy felemelõ stb sablon... Szerintem olyan lüktetõs egy nagyon picit olyan mintha csiklandós lenne de nem olyan.
5 perc ?:) Nem ez nálunk szép lassan zajlik kb 10-15 perc még jön az elsõ "igazi"orgazmus!Én 20éves vagyok amugy !:)
De érdekes! Olvasva a férfi és a nõi leírást, nekem eszembe jutott valami, az orgazmus egy férfinél, ahogy leírod, az olyan mint a szerelem érzése egy lánynál, amit érezni szokott egy lány ha szerelmes ( mármint, hogy varázslatos gyengéd erõ, felemelõ érzés stb., a férfiaknál meg lehet, hogy olyan mint a nõknél az orgazmus, ha szerelmesek, elkezdenek remegni..stb.? ( bocsánat, ha butaságot írtam, csak tényleg ez jutott eszembe ezeket olvasva)
Heh :D én jövök de kedves vagy !:P Hát speciel nálam az orgazmus egy varázslatos dolog csak a páromra koncentrálok olyankor teljesen átadom magam az érzésnek!Az egész test megfeszül remeg minden porcikám áh ezt nem lehet csak úgy leirni!fenomenális élmény egy varászlatos érzés!Nem tudom neked le irni de ha meg fogalmazom igérem leirom csak a kedvedért !:)
A kérdező hozzászólása: na de ha jo az eslöjáték és lassu szoval ahogy kell pár perc alatt is el lehet érni nem csajok?
Hát erre tényleg nehéz válaszolni! 5 perc?????? Az mire elég jesszus! 15 perc biztos kell. Milyen érzés?? Talán mint amikor iszol egy nagyon-nagyon finom bort és kis idõ múlva érzed a hatását a lábadban, na ahoz tudnám hasonlítani aztán elkezd zsibadni a talpam , lábfejem és végül semmit a világon semmit nem érezek csak zsongást. Na valahogy így tudnám megofalmazni.
21:44 azért még is csak többet mondtam amúgy fiú vagyok :D
A csikló orgazmus hamar eljön, ha jól csinálod. A hüvely lassabb..jóval lassabb.
PS.: és utána az egész pénisz remeg, bizsereg, és önkéntelen rángások futnak végig az ember egész lágyékán. 23:16-os
A kérdező hozzászólása: hehe nah jolvan leirom valahogy XD hát olyan orgazmusos hehe, nah komolyan .. hm férfinál már az elején mingyárt orgazmus van néha nekem meg ha nem is áll és kivánom is percenként 3x kb..hát ami az orgazmust illeti meg hát olyan varázslatos gyengéd erövel teliti a férfit olyan felemelö hm..nagyon jo mikor elmegy a férfi meg hát apszolut magömlés után pár percig az ugy 5 lehet mig nem érez semmit se de felálithato ujra példa nekem le se lankad!, , na te jössz XD
A kérdező hozzászólása: hehe okés akkor irjad meg várni fogm kedves hihi amugy hány éves vagy? én 22 éves srác! .. ja és mikor jön az orgazmus ugy 5 perc kell?
A nõi orgazmus legkönnyebben felismerhetõ módja, mikor az izgalom során belsõ önkéntelen összehúzódások indulnak meg, amiket egyfajta váladékmegindulás követ, ejakuláció. Nos, ilyenben életemben még csak egyszer volt részem. Viszont nem gondolom, hogy orgazmusom nem volt azóta. Én 3 féle orgazmust különböztetek meg: a fent említett egy ezek közül, az az, amitõl pár napig el varázsolva az ember. A másik egy érzelmi orgazmus: mikor valaki szerelmes, és úgy szeretkezik, akkor ha fizikailag nem is ér el a csúcsra is elérhet egy másfajta orgazmust. A harmadik, mikor valakinek az érzékeny pontjait ingerlik, és egyszerre csak azt érzi, a levegõ felforrósodik, és valami szétárad benne, amit még a lábujjai végében is érzékel, a feszültség távozik, és ez többnyire kimerültséggel ér véget. Pasik szeretik, ha egy nõ összehúzza az izmait szeretkezés közben: én csak jelzem: jók az izmaim, meg tudom csinálni, de engem pl. kizökkent, ha ezt nem belsõ motiváció hatására teszem, hanem a kedvesem kérésére. Ha korábban már olyan állapotba hozott a kedvesem, akkor van, hogy a végjátékra az 5 perc elég, de ezt úgyis látnod kell a barátnõdön, ha nem látod rajta, akkor valamit még nem csinálsz jól. De megtanulhatod te is elhúzni a végjátékot, azzal te is többet hozhatsz ki saját magadból is, ha nem mész el, mikor elõször érnél el a csúcsra, hanem leállítod elõtte és többször futsz neki. Ha meg ez nem megy neked, akkor csak segíts be kézzel, vagy orálisan a kedvesednek, és akkor már neki is elég lehet.

Lányok, leírnátok milyen érzés nektek az orgazmus? Mit éreztek ilyenkor a testetekben a p. citokban?

Legjobb válasz: Okozz orgazmust egy lánynak és látni fogod. Ha ebbõl nem jössz rá, kérdezd meg tõle. Amúgy leírhatatlan, mint ahogy egy férfi sem tudja leírni, milyen amikor orgazmusa van.

Okozz orgazmust egy lánynak és látni fogod. Ha ebbõl nem jössz rá, kérdezd meg tõle. Amúgy leírhatatlan, mint ahogy egy férfi sem tudja leírni, milyen amikor orgazmusa van.

Lányok, nektek milyen érzés az orgazmus?

Barátnőmnek ma szex után olyan érzése volt hogy bizsereg ott lent és rázza a hideg az egész testét perceken keresztül. Akkor most valószinüleg orgazmusa volt? Tudni kell hogy még sosem volt orgazmusa, és nem miattam mert eléggé tapasztalt vagyok és nagy a szerszámom is, csak Õ úgymond még nem volt elég érett és felkészült rá. Szóval ez is lehet orgazmus? Szex közben izgattam a csiklóját, amikor én elélveztem akkor ujjaztam tovább és folytattam a csiklóizgatást. Rendes válaszokat szeretnék, köszönöm! :) 18/F 17L

Legjobb válasz: azért mert nagy a szerszámod még nem biztos,hogy orgazmusa volt! de ha annyira tapasztalt lennél akkor tudnád milyen egy nöi orgazmus

azért mert nagy a szerszámod még nem biztos, hogy orgazmusa volt! de ha annyira tapasztalt lennél akkor tudnád milyen egy nöi orgazmus
A kérdező hozzászólása: jó de õ kiszámíthatatlan.
hüvelyi vagy csiklói?
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom igazán mert mind kettõt izgattam. de gondolom a hüvelyi intenzívebb..
a csiklói sokkal intenzívebb , és a nõk nagy százalékánál csak csiklói orgazmus van ...
a tapasztalt csávó mi a [email protected] kérdezget?
Ha a szex közben és után olyan boldogság tölti el mint még soha akkor biztos élvezett vagyis orgazmusa volt! De egy közösülésközben ez megismétlõdhet 2x, 3x.

Lányok! Hüvelyi vagy csiklói orgazmus a jobb? Melyik milyen érzés?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél más!Vannak olyan lányok/nõk akiknek soha nem adatott meg a lehetõség a hüvely orgazmusra,így tehát õk a csikló orgazmust szeretik!De vannak azok,akiknek van mind 2(ilyen vagyok én is),de ezt egyénileg választják ki h melyik a jobb!Én például a csikló orgazmust jobban szeretem! 20/L

Ez mindenkinél más!Vannak olyan lányok/nõk akiknek soha nem adatott meg a lehetõség a hüvely orgazmusra, így tehát õk a csikló orgazmust szeretik!De vannak azok, akiknek van mind 2(ilyen vagyok én is), de ezt egyénileg választják ki h melyik a jobb!Én például a csikló orgazmust jobban szeretem! 20/L
Ja, azt is kérded, h melyik a jobb... Egyedül csiklót szoktam (levezeti a feszültséget teljesen). Szex közben a hüvelyit preferálom. Érzelmileg teljesebb, mert összehangol a párommal. Vedd figyelembe, h a véleményem szubjektív.
A csiklói az ilyen: nõ-nõ a feszültség egy határig (elõre érzed, h mingyá ott vagy).... a végén robban és teljesen megnyugvás jön(ah a fiúknál). DE, ha tudatos vagy a feszülség magasabb fokán indíthatsz kisebb orgazmusokat is (PC izom összehúzással pl), ezek nem vetik vissza az izgalmadat és visznek tovább a végsõ robbanásig. A hüvelyinél (G pont) a feszültség addig nõ, amíg az ingerlés tart, így az intenzítása is attól függ, h milyen hosszan, milyen intenziven... Megnyugvási fázis nélkül azonnal újratölthetõ. Ez a multiorgazmus lelke. Teljesen folyamatossá tehetõ. Kombinációban: Szuperintenziv robbanás várható. van megnyugvás a végén. Anális (bár ezt nem kérdezted): Erõteljesebb mint a hüvelyi szintén újratölthetõ. multi, de folyamatos nekem még EZ nem volt. csiklóval kombinálva: A legerõsebb robbanás. A végén megnyugvás. mj: A csiklói org, kombinációban uralja az érzéseket, a többi inger csak az intenzítást növeli. Remélem választ kaptál a kérdésedre. Hozzáteszem ez a saját tapasztalatom, másnak ezek lehetnek másmilyenek.
A hüvelyi valamelyest hasonlít a férfiak csúcspontban kiteljesedõ orgazmusára, míg a csiklói inkább olyan, mintha egy hullámot lovagolnál meg, elhúzódó, és nem egyetlen pontban/pár mp-ben végzõdõ. Mintha áramot vezetnének beléd, remegés és zúgás a fülben kíséri. Amiben eltér mindkettõ a pasik orgazmusától, hogy folytatható, kitolható az idõtartama, változhat a ritmusa, intenzitása, stb. Mindkettõt szeretem, de a csiklóit nem nevezem konkrétan orgazmusnak, inkább élvezésnek a jellegbeli megkülönböztetés végett. :)
A kérdező hozzászólása: Na... ez kimerítõ válasz volt:) Szeretnék még olyat is, aki képes mindkettõre külön-külön.
Nekem kombinált orgazmusom van, tehát csikló és hüvelyi egyszerre, csikló orgazmusra képes vagyok külön is, ha a hüvelyemet nem is izgatják, de hüvelyire csak a csiklóival együtt, tehát és nem tudok elélvezni csak attól, ha a pasi belém hatol, nekem még külön a csiklómat is izgatnom kell, ha azt akarom, hogy jó legyen... A csikló orgazmus is jó, de a hüvelyivel együtt fenomenális! Képzeld el, hogy a csikló orgazmustól mondjuk csak a csiklód lüktet, bizsereg és mondjuk kellemesen futkos a hátadon a hideg, remegsz egy kicsit, de a hüvelyi + csikló orgazmustól meg az egész estedet elönti a forróság, minden idegszáladban érzed, utána percekig csak feküdni tudsz és röhögsz magadon, hogy még mindig áll a mellbimbód... :D Majd kellemes álomba szenderülsz. :)
A kérdező hozzászólása: Egymáshoz képest.
A kérdező hozzászólása: Oké, oké, de melyik milyen érzés?
Csikló után hüvelyi orgazmus a legjobb!
A kérdező hozzászólása: Az, hogy melyik a jobb, szubjektív, inkább arra lennék kíváncsi, milyen érzésbeli különbség van a kettõ között.
Sosem volt még részem hüvelyiben de szerintem nem is lesz, mert fogalmam sincs hogyan kell azt. :/ Állítólag tanulható, de én nem hiszem. Azt mondják, a hüvelyi jobb. :)
A kérdező hozzászólása: És milyen érzésbeli különbség van bennük?:)
Én a hûvelyit jobban szeretem. 23L
Nekem a csikló orgazmus intenzívebb, gyorsabb lefutású, a hüvelyi elhúzódóbb, mélyebb, és utána nagyobb megnyugvást érzek. Én mindkettõt nagyon szeretem, a csikló orgazmus nekem egyértelmûen az orális szexhez köthetõ, a hüvelyi meg bensõségesebb érzés, mert ott biztos, hogy bennem van a partnerem.
Nekem még nem volt. 24
Egyszer éltem át tisztán hüvelyi orgazmust és jó volt az is, csak más, mintha hátrébb kezdõdött volna és egy picit tovább tartott. Elérni viszont tripla annyi idõbe telt mint a csikló orgazmust! Nekem a kettõ együtt jön be, g-pontos izgatás és egyben csiklóingerlés. Huhhh...

Milyen érzés nektek az orgazmus? Nem tudom hogy nekem van vagy nincs érzek egy bizsergető érzést de nem hatol át az egész testemen ez csak az orgazmus kezdete vagy mi?

Legjobb válasz: Ha lenne, akkor tudnad, hogy volt. Ezek szerint amit erzel, azaz, hogy kozel vagy, de meg sem engeded el magad elege. Nem gorcsolj es, jo lesz majd! ;)

Ha lenne, akkor tudnad, hogy volt. Ezek szerint amit erzel, azaz, hogy kozel vagy, de meg sem engeded el magad elege. Nem gorcsolj es, jo lesz majd! ;)
igaz az elõttem szólónak! ha orgazmusod lesz, azt nem fogod elfelejteni, és tudni is fogod, hogy az az!!! beleremegsz teljesen, a mennyben van 1 percig:D nagyon jó :P

Milyen érzés az orgazmus terhesség alatt? Miben más?

Sajnos veszélyeztett terhes vagyok és el voltunk tiltva a sext?l, de már alig birom, olyan jól esne egy orgazmus, ha aktus nem lenne még akkor is!!! 26 hetes vagyok mire számítsak, lehet buta kérdés, de nem akarok másra fdigyelni, és tudni szeretném mit érzek a pocimnál..

Legjobb válasz: Érzékenyebben reagál az ember, így hamarabb eljut az orgazmusig.Nekem a pocimban semmi érzés nem volt közbe.Lábat nem tudsz emelni, szerintem nem befolyásol semmit.Érezzétek jól egymást...:oD

Érzékenyebben reagál az ember, így hamarabb eljut az orgazmusig.Nekem a pocimban semmi érzés nem volt közbe.Lábat nem tudsz emelni, szerintem nem befolyásol semmit.Érezzétek jól egymást...:oD
Sokkal jobb érzés, intenzívebben éled meg az orgazmust. Ha már az orvos engedélyezte, szerintem nyugodtan szexelhettek. Én a hasamnál semmit nem szoktam érezni, szeretkezés után aktívabb a babóca is. Õ is kellemesnek éli meg a szülei örömét, legalábbis ezt , mondta az orvos is, meg errõl olvastam a neten is.Esetleg a pozícióval lehet gond, mert egy idõ után a nagy pocaktól már nem lehet akárhogy egymáshoz férni:) Jó mulatást:)
Szia! Nekem megkeményedik utána a hasam egy fél perc erejéig, de nincs semmi bajom utána. Én a helyedben inkább az orvossal beszélnék, hogy egy orgazmus okozhat-e gondot a te esetedben. Ha igen, akkor felesleges kockáztatni! Sok sikert!
Szia..nekem is bekemenyedik a pocakom orgazmus utan..de keves ideig olyan....kokemeny:-) 24 hetes kismama:-)
Nekem is nagyon bekeményedik a pocakom utána. Mintha beton lenne a helyén. De nem érzek kellemetlenséget, hamar el is múlik. Utána az én picurom is katívabb odabenn - gyakorlatilag megpróbálja a hasfalamon keresztül kidugni a lábacskáját.:-) Az orgazmus amúgy sokkal intenzívebb és gyorsabban megvan, mint terhesség elõtt. Szerintem mindenképp a dokidra hallgass ezügyben. Rossz, ha mellõzni kell a szexet, de a kisbaba megér ennyit.
Ha a doki engedi, szabad. Rendesen is. Ha nem engedi, akkor az orgazmust is mellõzni kell minden formában, mert hormonokat szabadít fel, ami beindíthatja a szülést.
Szia! Olyan érdekes, keményedik a poci, de nem szabad neki sokáig, és ne járjon erõs görccsel.Én is hasonlóan voltam, a 20. héttõl mertük(lehetett volna korábban is), de nekem nem volt szerencsém, egyszerûen nem tudom elengedni magam, folyton féltem a méhszájamat, és nem is tudok ellazulni.Remélem neked szerencséd lesz, és sikered, én lehet feladom, és szülés után folyt. köv.

Lányok! Milyen érzés a hüvelyi orgazmus?

Minden esetben lüktet a punci? Nekem nem szokott, csak ha masztizok és a csiklómat ingerlem. Most bepánikoltam, hogy akkor nekem szex közben még nem is volt igazából orgazmusom, csak ahhoz közeli állapotom. Ti hogy vagytok vele lányok?

Legjobb válasz: Kedves 3-as, pedig igen, létezik. :) Én kb már már két-három éve éltem nemi életet, amikor a csiklóorgazmust elõször megtapasztaltam, addig csak azt hittem, hogy van... de az csak valami közeli állapot lehetett... És a férjemmel volt elõször hüvelyi orgazmusom. Legtöbbször az van. És nem, nem mindig lüktet... De mindig meg tudom különböztetni a csiklóitól, mivel nálam a hüvelyi sokkal intenzívebb, és tovább is tart. Felesleges rágörcsölni, nem mindenki képes rá, nagyon sokszor nekem is csak csiklói van... a lényeg, hogy legyen orgazmus, nem? Na meg az oda vezetõ út. ;)

Kedves 3-as, pedig igen, létezik. :) Én kb már már két-három éve éltem nemi életet, amikor a csiklóorgazmust elõször megtapasztaltam, addig csak azt hittem, hogy van... de az csak valami közeli állapot lehetett... És a férjemmel volt elõször hüvelyi orgazmusom. Legtöbbször az van. És nem, nem mindig lüktet... De mindig meg tudom különböztetni a csiklóitól, mivel nálam a hüvelyi sokkal intenzívebb, és tovább is tart. Felesleges rágörcsölni, nem mindenki képes rá, nagyon sokszor nekem is csak csiklói van... a lényeg, hogy legyen orgazmus, nem? Na meg az oda vezetõ út. ;)
Ha nem vagy benne biztos, akkor szerintem 100%, hogy nem volt még.
A kérdező hozzászólása: :( Akkor mit csináljak? Mi lehet a baj?
nincs hüvelyi orgazmus.
Nekem is csak a csiklóizgatás útján lesz orgazmusom, de ezzel nincs baj és nem kell pánikolni. Csomó nõ rágörcsöl erre a témára, csak tudnám minek. 27/N
Félreérted. Az orgazmus orgazmus. mindegy, hogy a csiklód ingerlésétõl vagy a puncidban matatástól jön el. Tény, hogy punciban ingerelve lassabben emelkedik az izgalmi görbe, mert a csikló érzékeny, ott "instant" orgazmus van, a hüvelyben el kel tölteni egy kis idõt, de ha eléred a csúcsot akkor "gazdagabb" az érzés. Ugyanaz, de kicsit mégis más. Mélyebbrõl jön, nem csak átcsap rajtad az élvezet hulláma, hanem belõled tör fel. De lényegében az érzés ugyanaz, csak az odavezetõ út miatt lesz más az élmény. Tehát orgazmusod biztos volt ha csiklósimivel már élveztél el. De a hüvelyi orgazmushoz idõ kell, ki kell tapasztalni. És attól mert nem rángatózik a puncid, még elélvezhettél. A hüvelyi izmok összerándulnak orgazmus alatt. De akinek nem agyontornáztatott annak nem lesz annyira feltûnõ. Javasolnám, hogy nézz után a G-pontnak, keresd meg, nyúlj be mélyen, a méhszáj tövénél is izgalmas dolog simogatni, magát a méhszájat cirógatni sem rossz, bár ahhoz durván be kell nyúlni, alkati dolog, hogy eléred e vagy sem? Fedezd fel a puncidat belül, és csiklóval rá szabad segíteni, hogy fokozd az izgalmat, csak ne ott fejezd be. Érted? És akkor tuti az orgazmus. ;) Ha kérdésed van írj rám bátran!
A csiklóorgazmus uh!!! A hüvelyi orgazmus aaahhh... Nem tudom mennyire volt érzékelhetõ a hangutánzó szavakból. Bõvebben: A csiklóorgazmusom erõs, éles, rövid (pár tized mp) utána teljes ellazulás. És nem kérek mást... A hüvelyi orgazmusom mély, lágy, hosszabb, gyengébb, másabb... És utána még kívánnám a folytatást, mégsem bírom. Összességében kielégítõbb a csiklóorgazmusom, utána 1-2 napig nincs szükségem "szexre". Hüvelyi után már egy órával ismét fel vagyok izgulva és csiklóival nyugtatom le magam :) A hüvelyi nekem mindig lüktet, de változó az intenzitása és a hossza. Van, hogy egy gyengét "megdobban" és van hogy lüktet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!