Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés mikor (438 db)

Milyen érzés mikor beindítják a szülést?

Ha nincs egyáltalán fájdalmam és beindítják, hirtelen er?s fájások következnek. Mire számítsak? Légyszi írjatokbármilyen títpusu beindításról, és hogyan éltétek meg, milyen volt.

Legjobb válasz: Nekem programozott szülésem volt, mivel jóslófájásaim voltak, de nem igaziak.Elõször elõkészítenek, majd a doki megvizsgál, burkotrepeszt-nem fáj, csak fura, mert kifolyik a magzatvíz.két-három órát még semmi, enyhe görcsök. Majd amikor megkapod az oxitocin infúziót, akkor jönnek már komolyabb fájások.Nekem reggel 8-kor repesztettek és 14:45-re lett meg a bébi.Bár 3900 g volt,vagyis nagy baba, így jobban szenvedtem.Egy újnyira voltam kitágulva, majd mikor jöttek az igazi fájások, olyan 11-12 között, óránként tágultam egy újnyit.Segített a doki mindenfélékkel. Készülj fel, sok szúrkálás lesz, de abban a helyzetben nem fogsz arra gondolni.Ne nézz oda, mikor mekkora tûvel közelít, mert ijesztõ. Nekem mindig a férjem tudósított. Nagyon fáj, ez leírhatatlan, de mikor túl vagy, csodálatos érzés, amikor a pocidra teszik, megszopiztatod... Nincs tapasztalatom, hogy milyen, ha magától megindul, de biztos az sem könnyû.Sokat jelent, hogy milyen az orvosod. Az enyém szuper volt. Szültek mellettem többen, de náluk alig volt jelen a dokijuk. Tehát a vajúdás húzós, a kitolás megkönnyebbülés, mert végre nem kell visszafolytani a nyomást. Amikor már nemcssak görcsös, szúró érzésed van, hanem mintha egszerre kellene pisilni, kakálni, akkor már nem sok van hátra. Fontos, hogy bármit érzel, mindent, még ha hülyeségnek tartod is, mondd a dokinak, vagy a szülésznõnek. Ne félj!Mindeki túl van rajta.Könnyû szülést kívánok. Egy három hónapos baba anyukája.

Nekem programozott szülésem volt, mivel jóslófájásaim voltak, de nem igaziak.Elõször elõkészítenek, majd a doki megvizsgál, burkotrepeszt-nem fáj, csak fura, mert kifolyik a magzatvíz.két-három órát még semmi, enyhe görcsök. Majd amikor megkapod az oxitocin infúziót, akkor jönnek már komolyabb fájások.Nekem reggel 8-kor repesztettek és 14:45-re lett meg a bébi.Bár 3900 g volt, vagyis nagy baba, így jobban szenvedtem.Egy újnyira voltam kitágulva, majd mikor jöttek az igazi fájások, olyan 11-12 között, óránként tágultam egy újnyit.Segített a doki mindenfélékkel. Készülj fel, sok szúrkálás lesz, de abban a helyzetben nem fogsz arra gondolni.Ne nézz oda, mikor mekkora tûvel közelít, mert ijesztõ. Nekem mindig a férjem tudósított. Nagyon fáj, ez leírhatatlan, de mikor túl vagy, csodálatos érzés, amikor a pocidra teszik, megszopiztatod... Nincs tapasztalatom, hogy milyen, ha magától megindul, de biztos az sem könnyû.Sokat jelent, hogy milyen az orvosod. Az enyém szuper volt. Szültek mellettem többen, de náluk alig volt jelen a dokijuk. Tehát a vajúdás húzós, a kitolás megkönnyebbülés, mert végre nem kell visszafolytani a nyomást. Amikor már nemcssak görcsös, szúró érzésed van, hanem mintha egszerre kellene pisilni, kakálni, akkor már nem sok van hátra. Fontos, hogy bármit érzel, mindent, még ha hülyeségnek tartod is, mondd a dokinak, vagy a szülésznõnek. Ne félj!Mindeki túl van rajta.Könnyû szülést kívánok. Egy három hónapos baba anyukája.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors és "leíró" válaszokat. Erre volt szükségem. Nagyon félek, fõleg mert bíztam abban, hogy magától beindul a szülés, de még sehol semmi és ma be kell feküdnöm.
En sajnos nem tudok valasztadni, mert elotte vagyok, de szeretnek szep es konnyu szulest kivanni!!!

Lányok, milyen érzés mikor seggbe ***nak titeket?

Bocs a kérdésért, csupán kíváncsiságból írtam ki a kérdést.

Legjobb válasz: Ezért nem vagyunk egyformák, van csaj aki imádja, van aki csak azért engedi hogy a pasijának örömöt szerezzen, és van akinek egyáltalán nem tetszik. Lényeg hogy csak akkor szabad belemenni ha mind két fél igazán szeretné a dolgot. És hogy milyen érzés, inkább azt mondanám, nem is az érzés a fontos hanem az amit fejben elképzelsz, tehát kell hozzá egy kis perverz képzelet, míg a srác behatol ha ez megvolt akkor lehet figyelni az érzésekre, a jelentkezõ fájdalomra stb. Gusztustalannak is lehet mondani a dolgot, de a szexben ha jobban belegondolunk nagyon sok gusztustalan részlet van, de a szex már csak ilyen, mert ha közelebrõl szemügyre vesszük a dolgot, pl a nunus nyalást, még soha nem ért oda a srác nyelve?

Amikor elkezdi, akkor olyan mint amikor nagyon kell wcre menned, csak éppen nem csikar a hasad..mondjuk én csak úgy szoktam, hogy közben kicsit csiklandozom magam, különben nem tudnék elmenni, de amikor ellazulok, akkor már nagyon jó érzés:) olyasmi, mint amikor hüvelyi orgazmusa van az embernek olyan lüktetõ csak a másik oldalon.
Én orgazmust is értem már el anál közben nem is egyszer :) Nekem nem fáj és szeretem. Ha fáj akkor nem fordítottatok elég idõt szerintem az "elõkészítésre". Utána pedig a fiúnak nagyon óvatosan kell elkezdenie. Nekem nem fájt az elsõ sem, kicsit furcsa volt :) De nem vagyunk egyformák. 18/L
Ezért nem vagyunk egyformák, van csaj aki imádja, van aki csak azért engedi hogy a pasijának örömöt szerezzen, és van akinek egyáltalán nem tetszik. Lényeg hogy csak akkor szabad belemenni ha mind két fél igazán szeretné a dolgot. És hogy milyen érzés, inkább azt mondanám, nem is az érzés a fontos hanem az amit fejben elképzelsz, tehát kell hozzá egy kis perverz képzelet, míg a srác behatol ha ez megvolt akkor lehet figyelni az érzésekre, a jelentkezõ fájdalomra stb. Gusztustalannak is lehet mondani a dolgot, de a szexben ha jobban belegondolunk nagyon sok gusztustalan részlet van, de a szex már csak ilyen, mert ha közelebrõl szemügyre vesszük a dolgot, pl a nunus nyalást, még soha nem ért oda a srác nyelve?
szar... olyan mint amikor wc-re kell menned
Fáj, és fáj és utána már félsz a szextõl, nehogy a másik megint próbálkozzon. Vannak akik szeretik, de nekem fáj, pedig többféleképpen próbáltuk a férjemmel.
Mikor a pasiddal elõször együtt voltál az is fáj, de azóta jó. Na ez is olyan, elõször nem a legjobb, de aztán kitapasztalod ezt is, és elég kellemes lehet utánna a dolog. Mondjuk nem igen szerencsés extrém méretû pasinak megengedni a dolgot.
R Én hallottam ilyet, hogy vannak olyan csajok, akik azért élvezik, mert ott jobban elérik a G-pontot. Vagy vmi ilyesmi.. Ez sztem hülyeség :|.. meg gusztustalan.. A pasi ott döfködi, ahol a kaki helye van:S áááh. Nekem nem is lenne hozzá gusztusom kipróbálni. 17/L
Próbáld ki b+. HA most azt mondom hogy xar, akkor rosszabb lesz az életed?:D
A kérdező hozzászólása: Na igen :) Hát nem tudom, nekem is eléggé gusztustalan úgymond a dolog, de sokan vannak akik élvezik, érdekes dolog ez.
A kérdező hozzászólása: :) Köszi válaszokat. Én is fájdalmasnak gondolom és nekem olyan fura, hogy valaki élvezi. :) De hát nem vagyunk egyformák.
Akármennyire is elõkészíteném, a páromnak húsz centi feletti a micsodája és ráadásul vastag is..szóval nekem fáj az elején..
gondoljatok bele, a b_zik mindig ezt érzik..legalábbis aki alul van
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm a válaszokat! :) Hát nem tudom, tõlem még mindig kicsit távol áll a dolog, talán majd egyszer. Lehet, hogy ezt már nem látjátok, de van még egy kérdésem ezzel kapcsolatban. Elõtte milyen elõkészületeket szoktatok tenni? :) Mármint beöntésre gondolok meg hasonlókra, ezekrõl is hallottam már...
Beöntést nem szoktunk, de elõtte alaposan megmosom ott. Sok síkosítót használunk, utána egy ujj, de tovább nem szoktunk jutni, mert fáj, és nem tudom magam elengedni. Már nagyon sokszor próbáltuk, de nekem nem megy és õszintén én nem tartom gusztusosnak ezt a szexet.
A barátomat nagyon izgatta ez a dolog, ezért egyszer rávettem magam, mert örömet akartam neki szerezni.Hát ez így nem ment.Mert igen, nem tudsz ellazulni és tényleg mindkét félnek akarni kell..Aztán egyszer valami oknál fogva épp olyan pillanatomban voltam, az idõ is megfelelõ volt, így egy adag síkosítóval megoldottuk a problémát..és azt kell mondjam, hogy hihetetlenül gusztustalannak tartottam elõtte a dolgot, hiszen mindennek megvan a maga helye..de tetszett!:) Nem azt mondom, hogy ezentúl napi rendszerességgel fogom követelni ezt a barátomtól, de néha biztos bele fogok menni, hiszen így örömet okozok a barátomnak és mellesleg nekem sincs nagyon ellenvetésem.
Én személy szerint 3 év után engedtem meg a páromnak :) Kitartó volt és türelmes. Az egésznek a lényege h ne egybõl be mert jóhogy összesz**od magad :D Mondtam neki h lazulok egy kicsit ...Ha nagyon ellazulsz és arra koncentrálsz h ez jó is lehet ..akkor nem lesz végzetes :D Én is undorodtam tõle és féltem h fáj ..de meg volt minden elõkészület. Elõzõ kommentben volt h egy ujj ..igen elõnyös elõször csak vékonyabbal kezdeni és fokoztosan szabad csak . ha fáj akkor mondod neki ..Nekem jó érzés volt :) De az volt az elsõ és utolsó :) mert azért az mégis csak más hely :)

Milyen érzés mikor a fiú beleélvez a lányba? A barátnőm elkezdte szedni a tabit és eddig csak úgy voltunk hogy kihúztam mikor elakartam menni és a hasán pl mentem el. Milyen érzés mikor nem kell kihúzni és beleélvezhetek?

Legjobb válasz: A fiúnak biztos jobb,mint hogy ki kell venni,és neki kell befejezni a dolgot.Én lányként nagyon élvezem,bár nem jelent annyira fizikálisan kirobbanó érzést.Sokszor barátom inkább kiveszi,hogy utána újra tudjuk csinálni,de én inkább jobban szeretem ha belémélvez,végülis az a teljes kielégülés szerintem.(tablettát szedek,mielõtt vki leoszt :) )

A fiúnak biztos jobb, mint hogy ki kell venni, és neki kell befejezni a dolgot.Én lányként nagyon élvezem, bár nem jelent annyira fizikálisan kirobbanó érzést.Sokszor barátom inkább kiveszi, hogy utána újra tudjuk csinálni, de én inkább jobban szeretem ha belémélvez, végülis az a teljes kielégülés szerintem.(tablettát szedek, mielõtt vki leoszt :) )
Én is csak a lány szempontjából tudom leírni! Remek érzés! Mikor érzem, hogy megfeszül, felnyög, elélvez egy erõteljes mozdulattal, még 2-3 döfés és rámomlik egy hatalmas test teljesen elgyöngülve! Neked is biztos jobb lesz majd a tabletta hatása után, nem rontja el a meghittséget a dolog, és nem kell arra koncentrálni közben, hogy baj ne legyen belõle! Egyébként szerintem nem hülye a kérdés! Engem is érdekelnek a válaszok!
Sokkal jobb, már csak az orgazmus miatt... Maszturbáláskor nem akkora az orgazmusod, mintha nõben mennél el... Plusz, mikor fröcsögsz, sokkal jobb, megduzzad a kéjléc, és kéjesen feszítõ érzés, ahogy lüktet ott bent:) A parnered hüvelye meleg, és nedves, és körbeöleli a péniszt...És és föld a két orgazmus, tapasztald meg, rá fogsz kapni az ízére;) 23/F
Én, mint fiú, viszont nem tudom leírni...nincsenek szavak :D de most komolyan, az ténylegesen a teljes gyönyör :) :)
Én lány vagyok, nekem jó érzés mikor érzem, hogy pumpál/lüktet :)
A párom azt mondta, hogy jobb mint ha a hasamra élvez. De ha elkezdte szedni a tablettát, akkor rövidesen megtudod.
Fölöslegesen írtál. Honnan tudjuk helyetted h mégis mien az érzés.? mindenkinek mást jelent a dolog. Próbáld ki.

Azokat kérdezem, akik babásak, de még az elején vannak, hogy milyen érzés mikor a terhességtől fáj és nem attól, hogy mensid lesz? Szal milyen érzés?

5-6 hetes terhesekre gondolok.Még nem tudom, h terhes vagyok-e de nagyon furin fáj a hasam.Nem úgy mint eddig!Feszül a méhem.Az alhasam, úgy tíz centis sávan, oldaltól-oldalig fáj.Ha lehajolok, olyan furi a sáv.Néha oda lentre is beszúr élesen.És úgy szurkál a hasam.Néha a petefészkem is de az naon ritkán.Szerintetek?

Legjobb válasz: Enyhe görcsölgetés csupán, mintha meg akarna jönni. Alhas két szélén lehet izomlázhoz hasonló húzó, szúró érzés fõleg hapcinál, köhögésnél, vagy csak alvás közbeni nyújtózásnál mozdulatnál.

Lehet hogy hülyén hangzik, de én éreztem hogy ez most más és nem lesz mensim abban a hónapban, máskor ilyet nem éreztem még, pedig 2 évet vártunk a babára. Aztán a nemvárt mensi elõtti héten jött a görcsölgetés ami inkább ilyen feszülés jellegû volt. Aztán a petefészkeimbe szúró fájdalmat éreztem, mint ha peteérésem lenne. Valamint amikor felálltam vagy lehajoltam, vagy amikor nyújtózkodtam a hasam alatt végig szúró, feszülõ fájdalmat éreztem. Hát kb. ennyi:)
Enyhe görcsölgetés csupán, mintha meg akarna jönni. Alhas két szélén lehet izomlázhoz hasonló húzó, szúró érzés fõleg hapcinál, köhögésnél, vagy csak alvás közbeni nyújtózásnál mozdulatnál.
Én is görcsöltem az elején.Elég erõsen, de mégsem jött meg, csak vártam.Aztán meg félóránként rohantam pisilni a görcsökkel együtt, így hólyaggyulladásra gondoltam.De 5 hetes terhes voltam:) Egyébként ahogy leírtad, szerintem van esély rá, hogy baba lesz.Megírod majd?Szorítok!
Szia!Ne haragudj, hogy belekotyogok, de én is kiváncsi lennék ezekre a válaszokra. Ma úgy fájt a hasam, ahogy még sosem, bal oldalon, mintha izomláz lenne, de persze még én sem tudom, hogy baba vagy nem baba.És mégegyszer bocsi :-)
Nálam ez úgy történt, hogy mire eljutott az agyamig, hogy fájdogál a hasam alja, már el is múlt.Ez az érzés viszont napokig eltartott, sõt a két csíkos teszt után is.
A kérdező hozzászólása: 25. napon vagyok, és 28. naposak a ciklusaim!
A 20:22-es vagyok. Miért a ciklusod hányadik napján vagy?
A kérdező hozzászólása: Persze, megírom!Bár már csak tudnám!Hosszú lesz a hétvége!:)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Amit írtál pont ezeket érzem!:) De jó is lenne!:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, ha hülye a kérdés, de nagyon érdekel.
A kérdező hozzászólása: Még valaki?:)
A kérdező hozzászólása: Semmi baj!:) Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: Többi észrevételeket, tapasztalatokat várok!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!
Szia! 20 óra 03-mas belekotyogós vagyok :-)) Sosem pontosak a ciklusaim, úgyhogy csak kb tudom mindig, hogy mikor nem kéne jönnie, és az a héten volt. Holnap tesztelek. Drukkolok Neked is, hgoy sikerüljön, és majd ird meg mi lett :-) Köszi!

Egyre jobban hiányzik, most értem csak meg igazán, hogy milyen érzés!? Mit csináljak?

Kb 2 éves lehettem, amikor szüleim elváltak! Tehát ahogy n?ttem fel, meg szoktam hogy csak anya van! Persze voltak pasiai közben, de egyikb?l sem lett semmi komoly! Már van egy komoly kapcsolata, lassan 9 éve együtt vannak, már volt eljegyzés is meg minden ! Csak egy baj van!!!! Most ahogy kezdek feln?ni, kezdem érezni, hogy milyen apa nélkül! Tudom, ott van a nevel? apukám de azért az mégis teljesen más! Egyre többet gondolok apára, meg hogy mennyire hiányzik! Régebben kb 2-3 havonta jött le hozzánk, vagy én mentem hozzájuk.. de ahpgy egyre nagyobb vagyok, alig találkozunk már, csak évente! S?t mult évbe nem is találkoztunk :/ Egyre ritkábban hív fel! Tudom, neki is van már családja, van 3 gyereke és barátn?je! Oké én ezt megértem! De azért én is a lánya vagyok! És egyszer vettem a bátorságot és elmondtam neki, hogy megértem hogy "új" család meg minden, de azért még is a lánya vagyok, és én nagyon szeretem :/ Akkor mondta hogy menjek fel hozzá! (egyébként nem lakuk egymáshoz k?zel,, s?t.. :/ ) akkor ott voltam náluk de csak pár napig.Jól éreztem magam, és amikor mentem haza, még sirni is majdnem elkezdtem! Szerintetek mit csináljak?! Gondolkotam azon, hogy ott kezdjem a középsulit! (14 éves vagyok) De ha elmennék, akkor meg anya hiányoznak nagyon szerintem :/ Annyira nem tudom mit kéne tenem! Kicsit ugy érzem mintha már apának a másik családja fontosabb lenne ! Annyira rossz érzés ... Kérlek segítsetek 14/L

Legjobb válasz: Mi most váltunk el,a kislányom nyáron lesz három éves.Az anyja neveli,én csak hetente egyszer láthatom hétvégén mivel még nincs 3 éves,de már alig várom,hogy ottaludhasson velem mint elõtte is minden este.Nekem nagyon kevés az a heti 1 nap,az évente csak 52 nap,sokszor a sírás kerülget mikor visszaviszem az anyjához és a buszon hazafele elmélázom azon,hogy mennyi szép nap múlik el nélküle,mennyi mindenrõl maradok le,és milyen kicsi mégaz én Egyetlenem.Sokszor eszembe jut,hogy az anyja leszidja akkor hova menekül majd?Talán a nyakamba ugrana de én nem leszek ott amikor szüksége lenne rám.Gyönyörû napokat töltünk együtt,mindig szalad elém,búcsúnál küldi a puszikat,sokszor maradna még velem,közben arra gondolok bárcsak ez mindig így maradna.Naponta hívom telefonon,hogy halljuk egymás hangját,együtt énekelhessünk valami szép dalt,halljam édesen nevetni,érezzem,hogy boldog akkor talán nyugodtan térek nyugovóra.Amikor szabadidõm van írok pár sort a naplómba az elmúlt pár napomról,hogy ha felnõ majd mindent tudjon rólam.Próbálom az életem úgy élni,hogy legyen elég erõm és kitartásom ahhoz,hogy a szeretet megmaradjon mert Õ olyan kis törékeny és nem tehet semmirõl. Ne haragudj,hogy ilyen hosszúra nyúlt az mi történetünk,én pont azt szeretném,hogy a lányom bármikor számitson rám és jöjjön amikor akar,mert apa is csak egy van,mármint édesapa.Bízom még abban is,hogy késõbb odaköltözik majd hozzám az én lányom és lehet még teljes az életem mert így nagyon érzem a hiányosságokat amit nem szándékozok mással pótolni. Azt javaslom,hogy mondd el apádnak az érzéseidet,hogy egyre jobban szükséged lenne rá és ne távolodjatok el egymástól!Te a lánya vagy õ pedig az apád!Kívánom,hogy legyél boldog mert te sem tehetsz semmirõl,egyszer élünk és addig kell cselekedni míg lehetõségünk van rá!

Mi most váltunk el, a kislányom nyáron lesz három éves.Az anyja neveli, én csak hetente egyszer láthatom hétvégén mivel még nincs 3 éves, de már alig várom, hogy ottaludhasson velem mint elõtte is minden este.Nekem nagyon kevés az a heti 1 nap, az évente csak 52 nap, sokszor a sírás kerülget mikor visszaviszem az anyjához és a buszon hazafele elmélázom azon, hogy mennyi szép nap múlik el nélküle, mennyi mindenrõl maradok le, és milyen kicsi mégaz én Egyetlenem.Sokszor eszembe jut, hogy az anyja leszidja akkor hova menekül majd?Talán a nyakamba ugrana de én nem leszek ott amikor szüksége lenne rám.Gyönyörû napokat töltünk együtt, mindig szalad elém, búcsúnál küldi a puszikat, sokszor maradna még velem, közben arra gondolok bárcsak ez mindig így maradna.Naponta hívom telefonon, hogy halljuk egymás hangját, együtt énekelhessünk valami szép dalt, halljam édesen nevetni, érezzem, hogy boldog akkor talán nyugodtan térek nyugovóra.Amikor szabadidõm van írok pár sort a naplómba az elmúlt pár napomról, hogy ha felnõ majd mindent tudjon rólam.Próbálom az életem úgy élni, hogy legyen elég erõm és kitartásom ahhoz, hogy a szeretet megmaradjon mert Õ olyan kis törékeny és nem tehet semmirõl. Ne haragudj, hogy ilyen hosszúra nyúlt az mi történetünk, én pont azt szeretném, hogy a lányom bármikor számitson rám és jöjjön amikor akar, mert apa is csak egy van, mármint édesapa.Bízom még abban is, hogy késõbb odaköltözik majd hozzám az én lányom és lehet még teljes az életem mert így nagyon érzem a hiányosságokat amit nem szándékozok mással pótolni. Azt javaslom, hogy mondd el apádnak az érzéseidet, hogy egyre jobban szükséged lenne rá és ne távolodjatok el egymástól!Te a lánya vagy õ pedig az apád!Kívánom, hogy legyél boldog mert te sem tehetsz semmirõl, egyszer élünk és addig kell cselekedni míg lehetõségünk van rá!
Sajnos úgy tûnik Apudnak tényleg inkább csak az új családja létezik... de fontos hogy megértsd, errõl te egyáltalán nem tehetsz, és Apus sem hiszem , hogy szándékosan hanyagol, egyszerûen más az élete. Még mielõtt leszidnának, leírom, hogy pont így volta, szüleim 8 éves koromban váltak el, Apum nem igazán foglakozott velünk, pár évig még 2 hetente jártunk hozzájuk(neki is lett úl családja) , aztán 12-13 éves korom óta már nem megyek , és õ sem tart rá igény, hogy rendszeresen látogassam, ha hívom, vagy találkozunk az utcán örül, és akkor alig tudunk elválni annyit beszélgetünk, és másoktól hallom, hogy nagyon büszke rám , mégsem keres rendszeresen... ma már nem haragszom rá emiatt, 27 éves vagyok, és azt hiszem mikor én születtem még nem volt érett az apasághoz, mert a féltestvéremet már úgy neveli ahogyan azt el lehet várni egy szülõtõl -felesleges lenne emiatt haragudnom, megsértõdnöm, mert változtatni nem tudok rajt, így alakult, el kell fogadni!
Ne hagyd tovább így az eseményeket. A helyed az édesnyád mellett van, oda járj suliba, de keresd te apukád ha õ nem ekres! Igen tudom, neki kéne. 18évet vártam rá hogy keressen az édesapám, és most kb egy hónapja elkezdtünk találkozgatni. Mondd el neki hogy hiányzik neked, szervezz vele programokat. Ne félj te kezdeményezni. A mai napig azt mondom, hogy szerintem is az apnak kéne (nálunk is neki keleltt volna) de ha õ nem teszi akkor neked kell. Tudom milyen érzés apa nélkül felnõni, és azt is tudom milyen érzés rájönni hogy ez fáj nekem. Nagyon sokáig csak röhögtem hgy én tökjól elvagyok, nemgáz apa nélkül, holott de. És a legrosszabb érzés erre rádöbbenni, hogy magadnak is hazudtál. Ne hagyd magad, keresd az édesapád. A mostani családja is nyílván fontos neki, velük mindig több idõt lesz, hiszen együtt élnek. De azt sem szabad hagynod hogy a féltékenység úrrá legyen rajtad. Õ a te édesapád, és te az õ lánya vagy, és ezt a kapcsolatot semmi nem fogja elvenni tõletek. Az ember szívében korlátlan mennyiségû szeretet fér, és az hogy téged mennyire szeret, az nem attól függ hogy a családját mennyire.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Sokat segít, hogy valaki megért, mert senkivel nem tudok erröl beszélni:/ Próbáltam, már de nem megy! És elég rossz, hogy magamba kell folytanom! Remélem nem felejt, el hisz én vagyok az EGYETLEN lánya, a többi mind fiu!! És fogom keresni, mert én nagyon szeretem és hiányzik! És tényleg igazadvan, eddig azt hittem meg vagyok nélküle stbstb, de mégsem! Most kezdtem el pár hónapja érezni, hogy nagyon NEM vagyok el nélküle :((
az utolsó íróhoz. kicsit megkönnyeztem mikor olvastam a történetet. igaza van és tényleg beszélj apukáddal az érzéseidrõl. lehet megváltozik minden és kicsit jobban odafigyel majd rád. 21/lány
A kérdező hozzászólása: Ezen én is bekönnyeztem, nem csak te ! Nagyon megható! Köszönöm, hogy legalább ti megértetek engem!! Sokat számít nekem.. És fogok beszélni vele, mihelyst tudok, mert nekem így egyre roszabb :/
Nagyon sajnálom. Én úgy gondolom, NE Te keresd az apukádat állandóan. Ha nem száll magába.. Én is 2 éves voltam, mikor a szüleim elváltak. Apukámmal maradtam, majd átkerültem a nagymamámhoz. Most 16 éves vagyok, és már 8-9 éve lakom a mamámmal! Tavaly elõtt felkerestem anyukámat, akkor voltam 13 éves. Úgy tûnt minden jó stb. Majd rá egy évre ilyet szól anyukám, hogy nem találkozhatunk többet, mert az új pasija nem engedi meg, és hogy sose tekintett Rám úgy, mintha a lánya lennék. Ngyon rosszul esett. Mondta, hogy ne hivogassam meg semmi:( Azóta fáj! Most 16 éves vagyok. Amúgy ha gondolod, felvehetsz MSNre és segítek, meg meghallgatlak, bármi gondod van. Tudom milyen rossz most Neked. Msn: [email protected]
13:34! a te eseted más. nálad nyilván nem játszik már a keresed te dolog, és nagyon sajnálom, de a tanács nem jó. A kérdezõ tlaálkozgat az édesapjával, csak tirkán, és egyáltalán nem az a szitu mint nálad meg édasányádnál! Persze, az sem állapot ha midnig csak a gyerek keresi a szülõt, de elindítani a folyamatot el lehet! És 99% hoyg az apa a fejéhez kap és rájön mit csinált eddig rosszul, és keresni fogja õ is a gyerekét. Én is így voltam vele, hoyg na nemár hogy én keressem, az õ dolga. De ha Mohamed nem megy a hegyhez... és jól alakult.
tedd rá a porszívót és megtudod! :)
#1 xD Ez szerintem mindenki máshogy éli meg, nincs két egyforma tapasztalás, leírhatják, de az érzést nem pótolja a tudás, hisz teljesen más. Mint, h nincs egyforma technika sem, s mindenkinek máshogy jó, szereti. Tapasztald meg s megtudod.
jó rossz.

Cranio sacralis kezelésre érdemes elmenni? Milyen érzés? Miben segít?

Legjobb válasz: Ez attól függ, milyen problémád van, enélkül az elsõ kérdésed értelmetlen. De igen, ha olyan a bajod, akkor segíthet. Itt olvashatod el, miben: http://craniosacralis.hu/index.php Az oldal tulajdonosa a legismertebb magyarországi terapeuta. Nem jár semmiféle kellemetlen érzéssel, felöltözve fekszel egy masszázságyon, és nem kapsz semmiféle erõsebb behatást, tehát nem olyan, mint a masszázs.

Ez attól függ, milyen problémád van, enélkül az elsõ kérdésed értelmetlen. De igen, ha olyan a bajod, akkor segíthet. Itt olvashatod el, miben: http://craniosacralis.hu/index.php Az oldal tulajdonosa a legismertebb magyarországi terapeuta. Nem jár semmiféle kellemetlen érzéssel, felöltözve fekszel egy masszázságyon, és nem kapsz semmiféle erõsebb behatást, tehát nem olyan, mint a masszázs.

Fiúk, nektek milyen érzés mikor szopnak vagy a lányban vagytok?

Hogyan szeretitek, ha szopnak benneteket? Csak ki be, vagy közben nyelvvel nyalogatni, meg szívogatni, és kézzel rásegíteni? 22/L

Legjobb válasz: Sorban válaszolnék. Qurva jó érzés, a legjobb érzés. És ki hogy szereti...

Sorban válaszolnék. Qurva jó érzés, a legjobb érzés. És ki hogy szereti...
ezek a pontvadász kérdések mindig nagyon gyengék...
úgy, hogy neked kérdezõnek jó legyen.
A kérdező hozzászólása: Milyen pontvadász? Komolyan kíváncsi vagyok rá.
Olyan mintha almáspitébe dugnád...
Gyere csináljuk a gyakorlatban és majd megmutatom! F.
egyszerre szopd, és verd, meg forgasd a nyelved körülötte, oldalát nyald végig, dugd bele a nyelved hegyét a lyukba, stb stb..

Milyen érzés mikor megműtenek?

Legjobb válasz: Tényleg a kiszolgáltatottság érzése a legborzasztóbb, és a legnehezebben elfogadhatóbb! - nõgyógyászati mûtétem volt, rettegtem a gondoltattól, hogy elaltatnak, és azt tesznek velem amit akarnak (gyakornokként több mûtéten bent voltem, hát... nem éppen segítettek ezek az élmények)! Nagyon nehéz volt elfogadni, hogy ennyire át kell adnom magam pár embernek, akiknek ez is csak egy lesz a sok mûtét közül... ezt az érzést kell valahogy legyõzni, elfogadhatóvá tenni, és már nem is olyan szörnyû.

Tényleg a kiszolgáltatottság érzése a legborzasztóbb, és a legnehezebben elfogadhatóbb! - nõgyógyászati mûtétem volt, rettegtem a gondoltattól, hogy elaltatnak, és azt tesznek velem amit akarnak (gyakornokként több mûtéten bent voltem, hát... nem éppen segítettek ezek az élmények)! Nagyon nehéz volt elfogadni, hogy ennyire át kell adnom magam pár embernek, akiknek ez is csak egy lesz a sok mûtét közül... ezt az érzést kell valahogy legyõzni, elfogadhatóvá tenni, és már nem is olyan szörnyû.
Krvára kiszolgáltatott, mert úgy bánnak veled mint egy darab hússal. Sokszor az emberi méltóságodat is megtörik, ha nem vagy vmi gazdag milliomos aki már elõre tejelt..
Szerencsére nem lehet érezni, mert elaltatnak.Ha kisebb mûtétrõl van szó, például fogászati mûtét, akkor pedig érzéstelenítenek, bár manapság már néhány fogorvosnál is lehetséges altatás.
SEmmilyen. Alszol, vagy szedálnak. Utána fáj. az nem fajintos.
Sztem nagy poén. mikor tolják beléd a katétert te meg ugrálsz mint a rehabos.
Jön a vicces gáz, mondják számolj el tízig, erõs zuhanást érzel közben vénásan beadják a propofolt aztán arra ébredsz, hogy forog körülötted a világ és duplán látsz - ha altatnak. :D
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok és egy térd mûtétem lesz és bevallom félek. Köszönöm a válaszokat.
engem csak érzéstelenítettek....
Attól nem kell félned, hogy fájdalmad lesz , semmit sem fogsz érezni, mikor pedog felkelsz az lesz az elsõ gondolatod, de jó túlvagyok rajt - hatalmas megkönnyebbülés :)

Milyen érzés mikor csuklik a baba?

21 hetes vagyok, 5 hete érzem hogy mozgolódik, de nem tudok megkülönböztetni két külön mozgást. Jó persze vannak er?sebbek vannak gyengébbek, de ennyi...:(! Hullámzik néha a pocakom, olyankor csuklik??

Legjobb válasz: Szia!Én 24-25 hetes voltam, amikor elõször éreztem csuklani.Olyan érzés, mint amikor ráng az izmod, csak folyamatosan, és ütemesen pár percig:)Jó érzés, meg fogod tudni különböztetni más mozgástól,hidd el.Jó terhességet:) 38 hetes pocakos

Szia!Én 24-25 hetes voltam, amikor elõször éreztem csuklani.Olyan érzés, mint amikor ráng az izmod, csak folyamatosan, és ütemesen pár percig:) Jó érzés, meg fogod tudni különböztetni más mozgástól, hidd el.Jó terhességet:) 38 hetes pocakos
Ha csuklani fog a babád, azt egyértelmûen fogod érezni. Pont olyan lesz, mintha csuklanának benned :) De szerintem erre még várnod kell pár hetet!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! :) Mikor kezdi majd el?
Szia! én most éreztem elõször 1-2 napja, olyan furi volt :D tényleg olyan érzés, mintha én csuklanék, ugyan így ütemesen rángatózik a hasam, persze a baba "rángatózik" :) vicces érzés. Olyan 2 percig tartott kb. aztán abba is hagyta :) 22h km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!