Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés megmozdul (17 db)

Milyen erzes az amikor megmozdul a baba a pocakban? Amikor mocorog

Legjobb válasz: Sokféle lehet az érzés amikor megmozdul.Amikor elõször megmozdul,akkor apró kis rebegésszerû finom érintései vannak,vagy olyanok mint amikor ugrál benned egy apró idegszál.Késõbb mikor már konkrétan érzed akkor a rúgások,bokszolások igen viccesek,és azt hiszem a világ legszebb mozdulatai ezek. :D Ha már elég nagy akkor szinte az összes fordulását érzed,és már látod is hogy megy egy dudor a pocidon.Én most itt tartok a 30-ik héten. :)

Sokféle lehet az érzés amikor megmozdul.Amikor elõször megmozdul, akkor apró kis rebegésszerû finom érintései vannak, vagy olyanok mint amikor ugrál benned egy apró idegszál.Késõbb mikor már konkrétan érzed akkor a rúgások, bokszolások igen viccesek, és azt hiszem a világ legszebb mozdulatai ezek. :D Ha már elég nagy akkor szinte az összes fordulását érzed, és már látod is hogy megy egy dudor a pocidon.Én most itt tartok a 30-ik héten. :)
Eleinte azt hittem, hogy a beleimben pici levegõbuborékok mocorognak. Kis rezdülések voltak, reszketés-szerû érzés, mintha beremegett volna egy szerv odabent. Lehet h hülyén hangzik, de így tudom legjobban leírni. Aztán késõbb persze már egész másmilyen volt :) De azt olvadtam, hogy a lepény helyzetétõl is függ az érzés, mert akinek hasi oldalon tapad, az kevésbé intenzíven érzi a baba mocorgását, mert a lepény tompítja - így viszont kifelé jobban érzõdik és látszódik a hancúrozása.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat, ahogy leirtatok, az mind ismeros erzes, en is ugyanezeket erzem, de nem tudtam mik ezek az apro rezdulesek. lehetseges h.alig 13 hetesen ezt erzem?
szia!en is 13hetes voltam amikor elöször ereztem valamit, mintha ici-pici rugäs lett volna, de a mai napig nem tudom, hogy az most tenyleg a baba volt, vagy nem.nekem viszont tenyleg rugässal jelzett elöször.en is ugy tudnäm leirni a mozgolodäsät, mintha hasmeneskor (bocsi)a beled mozogna.legaläbbis ha nem rugdos, csak mozgolodik, akkor nekem ilyen erzesem van. :) boldog babaväräst!22hetes
Én nem igazán éreztem a pillangószerû, rebegõ, bugyborékoló mocorgását. 17 hetesen éreztem elõször és én már határozott rúgást. Fõleg amikor úgy ültem, ami neki kényelmetlen volt és reklamált. Azóta már persze nagyon sokat érzem mocorogni. Mindig tudom, hogy mikor hogy fekszik, mikor fordul át... Most fejvégû. Amúgy írta az egyik válaszoló, hogy nehezebben érezhetõ a babó, ha mellsõfali a méhlepény. Én is hallottam ezt. Nos nekem az, mégis határozottan érzem a 18. héttõl minden rezdülését. :) Most vagy 13 hetes? Van olyan, aki már ilyenkor érzi. Akár az is lehet, de én ilyenkor még csak a bélmozgásaim éreztem max. Nem a babót. Azért figyelgesd, mert már lehet, hogy õ jelez neked. :) 23 hetes kismami
Szia! Hát nekem teljesen más tapasztalatom van. Nekem a 16. hét végén kezdett el mocorogni, de eléggé meglepõdtem. Akiktõl érdeklõdtem azt mondták, olyan érzés mintha csiklandoznának. Hát nekem tök nem olyan volt. Azt hittem ki akar bújni a hasfalamon keresztül. Ez a gyerek nem rugdos hanem fejel! Azóta is minden reggel érzem, hogy ki akarja fejelni a hasfalam. :D Érdekes érzés, még nem éreztem ilyesmit.
Szia!14 hetes voltam amikor mar en is ereztem buborek szeru mozgasokat amik egyre erosebbek lettek.A 19 hetes uh-t vegig rugdosta, mocorogta csoda h az uh-s doki megtudta mondani h kislany lesz annyit mozgolodott.Szegeny doki, nem tudta sirjon vagy nevessen.Most mar Apuka is boven erzi es nagyon boldog tole.Orulok h ilyen sokat mozog, meg sosem eltem at ilyen csodalatos erzest.Az elso igazi rugasanal elsirtam magam az oromtol:) . Jo babavarast.20 hetes kismami
Én most vagyok 13+5 hetes, és néhány napja már érzem a "pattogó buborékokat"...igazából csak sejtettem, hogy Õ az, de nem tudtam biztosan...azonban miután elolvastam a tapasztalataitokat, nagyon boldog lettem, hisz ezek szerint nagyon kis aktív, egészséges babócát hordok a szívem alatt...:) Én is fõleg akkor érzem, amikor hanyatt fekszem nyugiban, vagy miután tüsszentek...:)

Milyen érzés ha a baba megmozdul?

16 hetes vagyok,és nem tudom eldönteni, hogy ?t érzem e!Kb 1 hete ilyen nyilallásokat érzek hirtelen mint ha valaki jól megrúgna belülr?l!El?ször kicsit fáj, aztán meg olyan furcsa!Nem tudom elmagyarázni!

Legjobb válasz: A második babámat várom. Az elsõ babát 18 hetesen éreztem elõször, õ akkor már határozottan rúgott, és rendszeres is lett a mozgása, még a férjem is érezte a kezével. De õ akkor már erõs baba volt, gondolom ezért volt határozott a mozdulata. A második babával 14 hetes vagyok és három napja érzem. Ez teljesen más, mint a fiam elsõ rúgása volt, inkább csak simogatásnak tûnik. Elsõ két napban nem is említettem még a férjemnek sem, mert elsõ este csak egy gyenge simogatós, kicsit csiklandós érzésem volt, második este este egymás után háromszor volt ugyanez, tegnap viszont kb egy percen keresztül pár másodperces szünetekkel, szóval biztos, hogy a baba volt, mert egybõl beugrott az érzés, hogy milyen volt, amikor a fiam lágyan mozgott. És én a szeméremdombom felett nem sokkal, középen érzem jelenleg, az én babám még csak ott tart.

A második babámat várom. Az elsõ babát 18 hetesen éreztem elõször, õ akkor már határozottan rúgott, és rendszeres is lett a mozgása, még a férjem is érezte a kezével. De õ akkor már erõs baba volt, gondolom ezért volt határozott a mozdulata. A második babával 14 hetes vagyok és három napja érzem. Ez teljesen más, mint a fiam elsõ rúgása volt, inkább csak simogatásnak tûnik. Elsõ két napban nem is említettem még a férjemnek sem, mert elsõ este csak egy gyenge simogatós, kicsit csiklandós érzésem volt, második este este egymás után háromszor volt ugyanez, tegnap viszont kb egy percen keresztül pár másodperces szünetekkel, szóval biztos, hogy a baba volt, mert egybõl beugrott az érzés, hogy milyen volt, amikor a fiam lágyan mozgott. És én a szeméremdombom felett nem sokkal, középen érzem jelenleg, az én babám még csak ott tart.
JÓ lenne ha válaszolnátok!!! én is nagyon kiváncsi vagyok:) Hallottam olyat is, hogy valaki remegõ érzést fedezett fel elõször. Már alig várom hogy érezzek valamit!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor amit én éreztem az lehet, hogy nem is a baba mozgása volt???!!!!
Lehet, hogy az volt. Én is így voltam vele, hogy sokáig nem tudtam eldönteni, hogy a babát érzem vagy mást, de késõbb egyértelmûvé vált a dolog. Nekem olyan érzés volt az elején mintha finoman bökdösnének késõbb meg mintha boxolnának.:-))))
A második válaszoló vagyok. De lehet, hogy õ volt, nem írtam, hogy nem. :-) Szerintem úgysem tudjuk ezt az érzést úgy leírni, hogy egyértelmû legyen a másiknak, ráadásul a baba korától, erõsségétõl függ, hogy milyen erõs mozgást produkál, ki milyennek érzi, illetve az egyéni érzékeléstõl. Látod, én a két babámat teljesen más terhességi korban éreztem elõször és teljesen más a két érzés. De sokan pillangószerû mozgást éreznek eleinte, mások karmolászás szerût, nagyon sokféle leírást olvastam már.
én is éreztem 18 hetesen olyan buborékszerü érzést, én se tudtam eldönteni, h a baba vagy a gyomrom.viszont a 20ik héttöl más, mintha valami lüktetne bent, ezt érzem és ez pedig rugások, de jo, olyan tompa még, nagyon jo érzés.meg néha kinyomja magát bizonyos helyeken.már majdnem mindennap érzem, most vagyok 21 hetes.boldog babavárást neked is.
Szerintem is ennyi hetesen még csak nagyon enyhe mozgásokat érezhetnél, és az egyáltalán nem fáj, a legcsodálatosabb dolog. 3-szor voltam terhes, 17. héttõl kezdtem kb. érezni. Volt, hogy olyan volt mintha buborék szállna fel, volt amikor bélmozgásra hasonlitott. Aztán egyre nagyobbak és sûrûbbek lesznek. A végén már akkorákat tud rúgni, hogy néha kellemetlen is, de akkor is szuper érzés. :-)
15 és fél hetesen azt éreztem, mitha belülrõl zsibbadna a pocim (szerintem ez lehet az a bizonyos kaparászás, csak ki mihez hasonlítja). És amikor megdörzsöltem finoman, akkor abbamaradt, abbahagytam, folytatta, dörzsöltem, abbahagyta:) Azóta egyszer volt pillangós, de ebben nem vagyok biztos hogy õ volt. 2x egy-egy pöckölés. És ma elõször keresztbetett lábbal a térdemen könyökölve-fejemet tartva ültem, és reklamált a Drága (kényelmes volt, nincs nagy pocim). Kellett egy kis idõ, mire felfogtam hogy Õ az és mi a csudát akar, de amint kinyújtóztam abbamaradt. Remélem nemsokára már a férjem is érezni fogja. 17+6
18:53as vagyok. Ne harizzatok, de meg kell osztanom Veletek! Most az elõbb éreztem elõször kívûlrõl hogy rugott. Fogtam a hasam és megrúgta a tenyerem :) Sajna a férjem nincs itthon, pedig most aktív. Mindjárt elolvadok:) Bocsi az OFF-ért.

17 hetes kismama vagyok elsö gyermekemet várom és még nem mozdult meg. Ha megmozdul milyen érzés lesz? Már agodom!

Legjobb válasz: Nem kell aggódni, fõleg, ha az orvosod is megnyugtat. Általában középidõben -20.hét körül- kezdi érezni az anyuka a baba mozgását. Persze, lehet egy-két hét eltérés. Az érzést nem tudom leírni, nagyon furcsa, jó érzés.

Nem kell aggódni, fõleg, ha az orvosod is megnyugtat. Általában középidõben -20.hét körül- kezdi érezni az anyuka a baba mozgását. Persze, lehet egy-két hét eltérés. Az érzést nem tudom leírni, nagyon furcsa, jó érzés.
Lehet, hogy már lubickol.Nekem nem volt annyira különleges, meg én nem is stresszeltem magam, ezért azt hittem, hogy bélmozgás, aztán amikor egyre több volt, akkor rájöttem, hogy ezt a kis csajom mûveli..De egyébként nagyon jó érzés!!Fölöslegesen, meg ne aggódj, az orvos úgy is megmondja ha aggódnod kel! 5Hós baba anycija
Ne aggódj! :) Nálad az is normális ha csak a 20.héten érzed elõször! Nagyon-nagyon jó érzés!!!
Még nem vagy elkésve, sok elsõ gyerek csak a 20ik hét körül kezdi érezni! Lehet, hogy buborékolást fogsz érezni, vagy olyan lesz mintha végighúznának a hasadban valamit, vagy egy erõteljes rúgással fog jelentkezni!
Szia! Ne aggódj. Én 19 hetesen éreztem elõször, h mozog a babám. Vagyis akkor fogtam fel, h ez már az, mert már 1 hete ilyen pukkogásokat éreztem a pocimban. Szóval nem kell aggódni. Ritka az, amikor vki már jóval elõbb érzi, és te azért gondolod, h le vagy maradva! Nyugi, fog még úgy gyepálni, h már azt várod kijöjjön! :) elsõ babás 37+4 hkm
Szia! Én nagyon korán éreztem, 16 hetesen. Mikor lefeküdtem aludni, és a hátamon feküdtem, olyan kis buborékszerû érzés volt a hasamban. Nehéz leírni, milyen is valójában. Elõször nem voltam biztos benne, hogy az, de idõrõl-idõre erõsödött és akkor tudtam, hogy az volt már korábban is.
Én 21 hetesen éreztem elõször úgyhogy van még idõd!!Persze attól is függ hogy hol helyezkedik el a méhlepény, ha mellsõ fali akkor késõbb érzed mint az átlag!!
Én is 17 vagyok. A napokban már éreztem ezt-azt, de még mindig nem biztosan és csak akkor, ha nagyon figyelek. Kicsit olyan, mintha levegõbuborék menne a hasadban vagy mintha egy lepke csapkodna a szárnyával odabent. Tényleg bélmozgásra hasonlít, ezért nem is vagyok benne biztos. Dokim azt mondta, mivel vékony vagyok, érezhetem már, de ne ijedjek meg, ha nem. Ha a kezedet fekvõ állapotban az alhasadhoz szorítva tartod és elég kitartó vagy, talán érezhetsz valamit...


Milyen érzés, amikor megmozdul a baba? Mire kell figyelnem?

Legjobb válasz: nekem is elso baba de rogton tudtam amikor ot ereztem 18 hetesen. olyan mintha egy kis gorcsos osszerandulas lenne belul,nekem sosem volt az a "buborek" erzes.

nekem is elso baba de rogton tudtam amikor ot ereztem 18 hetesen. olyan mintha egy kis gorcsos osszerandulas lenne belul, nekem sosem volt az a "buborek" erzes.
A kérdező hozzászólása: Görcsszerû érzés nálam is van.
Szia!Nálam sem repkedtek pillangók, meg ilyenek, ez hülyeség, én olyat éreztem, mintha belülrõl egy ideg rángatózna, vagy olyan, mintha belülrõl valami lüktetne♥
én sem éreztem pillangókat! egyértelmûen éreztem 17 hetesen hogy belém rugott. olyan volt mintha hirtelen görcsbe rándult volna a pocakom alja. furcsáltam is, de aztán a 3.4. rugásnál már rájöttem hogy ez már a baba lesz. és tényleg, azóta minden nap jelentkezik :)
Elsõ alkalom egy simítás szerû volt. Hirtelen álltam fel fekvõ helyzetbõl és indultam el, és olyan volt, mintha Õ ott maradt volna az eredeti helyén, ezáltal hozzáért a méh oldalához. Utána szintén az apró görcsökként éltem meg. Aztán rájöttem, ez nem görcs. :)
Nekem is elsõ baba 18+5 naposan éreztem elõszõr, bal oldalt , mintha az izmom rándult volna össze, aztán egyre többet éreztem és általában mindig ugyanott.
Szia! Nekem olyan érzés volt eleinte, mintha egy piha szivacslabdával megdobták volna a hasam, csak belülrõl. Lehet, hülye hasonlat, de nekem egyáltalán nem görcsszerû érzés volt. Inkább vmi kellemes kis rebbenés. (17+0-nál éreztem elõször, fekve)
Elnézést, "puha"... :-)

18. hetesen nagyon viszket a pocim, főleg köldök alatt. Mit lehet tenni? A baba mozgását mikor lehet érezni, és milyen érzés amikor megmozdul?

Legjobb válasz: A viszketéssel vigyázz, nekem mikor viszketett, akkor jöttek ki a striák. Kenegesd vastagon krémmel. Azt, h mikor mozdult meg, pontosan nem tudom, valamikor ilyenkor, olyan volt, mikor teleeszed magad, és morog a hasad:) Ilyen kis pici csiklandós érzés.

A viszketéssel vigyázz, nekem mikor viszketett, akkor jöttek ki a striák. Kenegesd vastagon krémmel. Azt, h mikor mozdult meg, pontosan nem tudom, valamikor ilyenkor, olyan volt, mikor teleeszed magad, és morog a hasad:) Ilyen kis pici csiklandós érzés.
Hát igen...Ahogy elõttem írták.Kenni kell, de rendesen.Zuhany után babaolajjal kentem be, majd még pluszban a dm-es mamaolajjal.Reggel szintén az utóbbival.Nem is lett egy csíkom sem.
Használj krémet, nekem pl. a Babylove mama krémje nagyon bevált.Ikreket vártam, a végén nekem már vigyázni kellett h ne vakarjam véresre:S Valóban, a bõr szakad ilyenkor, azért viszket, striák várhatóak.A baba mozgása nem rúgás, meg dübögés, mint ahogyan sokan várják, hanem apró rebbenések, elég sûrûn.Mint amikor picike izomrángásod van valahol a testedben, itt épp a hasadban.Eleinte borzasztóan tudnak mocorogni, egy percre meg nem állnak:) Jó egészséget:)
Én simán Niveával kentem, de nem lettek csíkok. Igaz, csak 6 kilót híztam, mert a cukorbetegség miatt diétáznom kellett. (Azért a baba 3 kg lett.) Mozdulni ha jól emlékszem, a 19. héten kezdett, és aztán abba se hagyta. Nem igazán lehet leírni, milyen érzés. Olyasmi, mint amikor a beleid dolgoznak. Nem is tudtam az elsõnél, hogy ez tényleg a baba-e. Késõbb már erõteljesebb volt, és fantasztikus. Én imádtam, amikor kevert a pocakomban, pedig néha jól odarúgott.
A nagyon erõs viszketésre jó a mandula olaj. Bio boltban lehet kapni.

Milyen érzés az, ha megmozdul a baba?

Legjobb válasz: Szia! olyan, mintha "kvartyogna" a gyomrod, egy buboréklánc jönne felfelé, mozogna. Tehát igazából nem tudod összetéveszteni mondjuk a gyomorkorgással...:) Csodás érzés!

Szia! olyan, mintha "kvartyogna" a gyomrod, egy buboréklánc jönne felfelé, mozogna. Tehát igazából nem tudod összetéveszteni mondjuk a gyomorkorgással...:) Csodás érzés!
Gyönyörû!!! Az enyém olyan volt, mintha valami kapargatna belülröl(ez ugy a 16-dik hétben)utánna pedig olyan mint, amikor rángatódzik az izmod!Késöbb, mindég intenzivebb rugások!!! Boldog babavárást!
Szia! Én 17 hetesen éreztem elöször és enyhe buborékolást de egész nap szinte! 1 hét mulva már rugdosást éreztem nagyon jó érzés:) ! Te hány hetes vagy? 23 hetes kismama
Akkor szerintetek már én is azt érzem?Én rúgásra számitottam, de olyan vibrálást, buborékolást érzek, de csak gyengén.Ha odateszem a kezem kivülröl semmit nem érezni.19 hétben vagyok és vasárnaptol tart ez az érzés, de minden nap érzem.
Az enyém rúg kapál :) Tegnap a méhemet célozta meg, szóltam is neki hogy nem labda....:) 21heteske
2 hete még én is ezt kérdeztem, mert éreztem valamit, de nem voltam benne biztos, õ e az. Ez a buborékos dolog is igaz volt az elején, de nekem inkább olyan, mintha valaki gyengéden a kisujjával megbökött volna belülrõl, egészen lent. Kívülrõl a kezemmel nem éreztem, csak a pocimban egészen gyengéden. Most 17 hetes vagyok, és egyre intenzívebb, és elõfordul, hogy látszik is hogy kidudorodik. Fõleg este. Nagyon jó érzés. Boldog babavárást.
Tök jó, és határozottan meg lehet különböztetni minden egyéb mástól. Az Én babám a 17-18. héten kezdett el számomra is érezhetõen mozogni, és nagyon jó érzés volt.

Milyen érzés amikor megmozdul a baba? Honnan ismerem fel? Hányadik héttől számíthatok rá?

Most 15 hetes vagyok.

Legjobb válasz: SZia! 14-15. héttõl már számíthatsz rá bármikor:) Ez egy olyan érzés mintha kis buborékok pukkadnának szét a pocakodba:)

SZia! 14-15. héttõl már számíthatsz rá bármikor:) Ez egy olyan érzés mintha kis buborékok pukkadnának szét a pocakodba:)
Szia! Ezek szerint neked is ez az elsõ babád. Nekem is az és én mindig figyeltem, de csak a 20. hét után tudtam biztosan, hogy Õt érzem. Az ultrahangon mindig mozgékony volt, de nem éreztem olyan kicsi volt. Apró bökdösést éreztem akkor, mivel én késõn tudtam, hogy valóban Õt érzem. Aztán ezt követõen már egyre intenzívebb lett. Tényleg olyan mint az enyhe bélmozgás. A 20. hét után már biztos voltam benne, hogy Õ mocorog. Bár az én kislányom nem egy rugdosós baba.
Szia.Nekem a 16.héten mozdult meg.Igen érdekes érze´s, e´s kellemes.Mindenki mondja, olyan mint a bubore´k pukkanás.Tényleg olyan, kis löke´seket e´rezni a hasadban.ennek ma´r két hete, pl.ma este igen mozge´kony, nagyon jó e´rzés, hogy tudod, a babád az.
Én most járok a 17.-dik hétben, nekem is már a múlt héten megmozdult a babám!Nagyon jó érzés, sokat mozog a pindurka!Lassan a tied is megmozdul! Sok sikert!
második terhességnél a 15iken érezni fogod, most nem baj ha nem érzed. én is 17 hetes vagyok, és engem ma rugott meg elöször, és nagyon jó érzés.gratulálok!

Milyen erzes amikor a baba megmozdul? Mit es milyen mozgast lehet erezni a hasban?

Meddig lesznek ezek a buborekszeru pattogasok/

Legjobb válasz: Amíg pici, addig ilyen remegés, pillangó repkedés érezhetõ. Ha már nagyobb akkor rendes mozgás, rúgás érezhetõ.

Amíg pici, addig ilyen remegés, pillangó repkedés érezhetõ. Ha már nagyobb akkor rendes mozgás, rúgás érezhetõ.
Érdekes, hogy én soha nem éreztem se remegést, se buborékokat. Csak pillangót. Vajon ez mitõl függ?
A kérdező hozzászólása: Nemregtol erzem azokat a kis lufiszeru pukkanasokat, meg pattogasokat a hasban. En meg pillangomozgast nem erztem eddig. Tobbszor olvastam mar ezt is azt is. Miutan a baba megmozdul, ezek a pukkanasok megszunnek?
én meg pillangót nem éreztem soha.én inkább olyanhoz tudnám hasonlitani mint eg idegrángás amit nem tudsz szabályozni.most már rug nagyokat, 24 hetes kismami
A lufipukkanásszerû nálam ha csuklik :) ha mocorog az egyre erõsebb lesz, pillangót soha nem éreztem. Nekem kb 2 hete mozdult meg, azóta is nagyon sokat erõsödött! már tényleg úgy érzem, hogy a lábával rúg, nem csak az "ujjbegyével bökdös" 21h

Milyen érzés, amikor a baba megmozdul? Egyértelmű és nem lehet mással összetéveszteni?

Legjobb válasz: Sztem ha valaki még terhessége elõtt is figyelt a belõle érkezõ mozgásokra:)) Úgy értem tudja milyen mikor a belei mozognak meg ilyesmi, az nem keveri össze azzal a baba mozgást. Én ahhoz tudnám hasonlitani az elsõ mozgást mintha vki belülrõl megpöckölné a hasam vagy megbökné de csak nagyon finoman:)

Sztem ha valaki még terhessége elõtt is figyelt a belõle érkezõ mozgásokra:) ) Úgy értem tudja milyen mikor a belei mozognak meg ilyesmi, az nem keveri össze azzal a baba mozgást. Én ahhoz tudnám hasonlitani az elsõ mozgást mintha vki belülrõl megpöckölné a hasam vagy megbökné de csak nagyon finoman:)
Nekem olyan érzés volt, mintha icipicit remegne a pocakom:) Nem hasonlít semmi másra, bár az elsõ babánál én is elgondolkodtam, hogy mi lehet ez a szinte lepkeszárny-rezgésû furcsa érzés, kellett kis idõ, mire biztosan rájöttem:)
Nekem egyértelmû volt. Olyan simogatás szerû, néha kaparászós! :) aztán úgy másfél-2 hét alatt egyértelmû rúgásokba ment át! De van, aki azt hiszi bélmozgás! Figyelj magadra és észre fogod venni mikor Õ mozdul meg! :)
Jó!
szerintem mindenki másképp írná le... nekem olyan volt, mintha hullámzott volna picit a méhemnél. Meg is ijedtem, mert elsõre nagyon furi volt :) Aztán már vártam a következõ megnyilvánulást :)
az elsõ mozgások nekem olyan hullámzó bizsergés-szerû érzés volt vagy mint amikor egy szappanbuborék elpukkan... a mostani rúgás pedig olyan, mintha valaki belülrõl a méhfalamon tartaná az ujját, majd nagyon finoman benyomná...
Mint amikor a kabátod zsebében rezeg a telefonod, persze csak egy pillanatig tart.
nalam a legelso olyan volt mintha pici kigyok masztak volna bennem vegig, enyhen nyilallos erzes. Aztan meg mint mikor korog a gyomrod, csak ezt nem a gyomrodban erzed, hanem a hasadban. Amikor rug az meg olyan, mintha pici levegobuborek pukkanna a hasamban....egy apro luktetes...de meg en is felfedezo uton vagyok, csak egy hete kezdtem rendszeresen erezni 18+6hkm
Szuper! Én a bélmozgáshoz hasonlítanám leginkább, de tudod, hogy ez most nem a beleidben zajlik...
en epp ma ereztem egy ojasmit minha kipukant volna a hasam aljan valami ez vajon a baba rugasa volt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!