Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés mamának, (4 db)

28-30 hetes kismamik hogy vagytok? Sokat mocorog a babátok? Hogy viselitek, kiben milyen érzések vannak, hogy közeleg a várandósság vége? Remélem mindenki jól van és nem vagytok betegek! Jó egészséget minden babának és mamának! 29hkm

Legjobb válasz: Szia!27+3hetes vagyok.Nekem rengeteget mozog,néha kicsit fájdalmasakat rúg,de örülök neki,mert legalább tudom,hogy jól van.Most gyógyultam ki a náthából,meg volt egy enyhe arcüreggyulladásom,de nem kellett rá gyógyszer.Én most még nagyon nem érzem a végét,majd talán ha már elhagyom a 30. hetet 2-3 héttel.Most kicsit megállt az idó az elmúlt 1-2 hétben.Veled mi a helyzet?

Szia!27+3hetes vagyok.Nekem rengeteget mozog, néha kicsit fájdalmasakat rúg, de örülök neki, mert legalább tudom, hogy jól van.Most gyógyultam ki a náthából, meg volt egy enyhe arcüreggyulladásom, de nem kellett rá gyógyszer.Én most még nagyon nem érzem a végét, majd talán ha már elhagyom a 30. hetet 2-3 héttel.Most kicsit megállt az idó az elmúlt 1-2 hétben.Veled mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Nekünk is megvan már minden, szerencsémre a barátnõmnek fél éves a pici fia, így tõle sok mindent kapunk(babakocsi, ágynemû, mellszívó, unisex rucik) De persze már rengeteg lányos dolgot vettem a kis Laurának, mert hát azért be kell vallani a kiscsajoknak annyi szépet össze lehet venni :) Fõleg, hogy én a 90%-át túrkáltam vagy használtan vettem, de így is olyan kincsekre bukkantam :) ) Alig várom már, hogy meglássam a kislányom, de sajnálni fogom ezt az idõszakot is amikor terhes voltam... A kórházi csonagot mikorra jó összetenni?34.hét?vagy elöbb? Mindenkinek jó egészséget és kitartást így a finishbe! ;)
Sziasztok!1es vagyok!A mi kislányunkat Lizának fogják hívni!Mivel második baba, ezért már minden ruha megvan, szerencsére a fiamnak már anno úgy vásároltam, hogy ha lesz lányunk majd jó legyen és tessék, milyen jól tettem.Persze vettem hozzá néhány igazán csajszisat is.Kell még egy pelenkázó betét, egy jó mellszívó, meg egy csomag pelenka, törlõkendõ.Már a kórházi cuccot is elkezdtem összekészíteni egy szekrénybe és kb a 33-34. héten be is csomagolok, már csak azért is, mert a kisfiamat a 36. héten szültem meg és még nem volt minden becsomagolva, uh még egyszer ebbe a hibába nem esek bele!
Amúgy hogy álltok a vásárlással, kocsi, rucik??én még sehol nem vagyok....
Ja 2. válaszoló voltam a csajszim neve:Szonja lesz, a második néven még gondolkodunk de szeretnénk egy BIbliai nevet is így igencsak Sára lesz ;)
Itt a neten ha beírtam az utolsó menszi idejét, mindehol ápr.20-kát adta ki csak ugye a dokik úgy számolnak hogy az utolsó menszi hónapja -4, és a napja +7 így lett 07.14->04.21 szóval valahol egy a napunk;)és hogy fogják a kicsikéteket hívni???engem is császározni fognak , hisz 2, 5 éve lesz áprilisban hogy szültem és habár azt mondja a doki ha hamar tágulok akkor sima is lehet de ugye itt nem csak a táguláson múlik hanem a hegen is ami nem olyan régen keletkezett:) ))szóval én is hamarabbi szülésre számítok, ami fura csajok hogy 04.15.-én lesz 20 éve hogy az én drága mamikám aki az életem volt elhagyott minket és , mikor megtudtam hogy terhes vagyok , mert védekezés mellett lett meg, és azt hogy áprilisi lesz és azt hogy kislány na tudtam hogy egy angyalt küld nekem a mamikám kárpótlásul mert el kellett mennie, és csak 11 évet tudott velem tölteni:((fura de az élet mindig ad ha elvesz csak nem akkor mikor gondolnánk:)
A kérdező hozzászólása: De jó akkor mi majdnem egyszerre fogunk szülni! Én is Április 20.ra vagyok kiírva :) Nálunk elsö baba és nem kelteket senki, engem meg õ nem hagy aludni, nagy játékos!Biztos szoktat ahhoz, hogy mi lenne ha már lenne egy tesó.Vigyázzatok magatokra és minden jót kívánok nektek! :) )
Szia!1es válaszoló vagyok!Én nagyon jókat alszok.Néha ki kell mennem pisilni, meg a kisfiam is kel még éjjel, van, hogy többször, de van, hogy egyáltalán nem.De és még nagyon jól elvagyok a pocakommal, bár nagyon nagy.Arra kell figyelnem, hogy 3 órával lefekvés elõtt ne egyek, mert akkor nyomja a gyomromat!Április 20. körül vagyok kiírva, de hamarabb meglesz, mert császároznak és azt általában 38-39. héten végzik!Uh április 2 hete körül meglesz!Már nagyon várom!
2.vagyok, sz alvás???nos a lakóm az hagyna is de a bratyók habár 2 évesek még kelnek éjjel, báááár mostanra kezd javulni látszani mert egyszer ha keltek a múlt éjjel is, szóval a lényeg a pici még hagy hát remélem ha kibújik akkor is hagyni fog:) )ápr.21-re vagyok kiírva, apa ápr 22.-én lesz 37, szép kis ajándékot hoztunk neki össze:) ))
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ezek szerint a csajok mocorgósak mostanság, nekem is kislányom lesz és olyanokat rugdos és fészkelõdik, hogy néha úgy érzem kinyomja a pocakom!:) De persze örülök, hogy aktív és biztos jól érzi magát odabenn!Alvással hogy álltok?Mennyire nehézkes már?Ki mikorra van kiírva pontosan? Viygázzatok magatokra és a pocaklakóra!
28 hetes km vagyok:) iszonyat sokat mozog a kicsi lánykám fura is a fiúk után mert õk csak max kinyomták magukat de a kisasszony hát néha megijeszt hogy a számon akar kijönni:) )annyira fent van , és csak nyomja még jobban fel magát, mintha a bordáim útban lennének neki:) )amúgy semmi extra, minden oké, lassan majd kezdem beszerezni a kórházi és hazahozós cuccokat, hogy idõben meglegyenek, mert per pillanat még semmi sincs....valahogy úgy rohan az idõ és a két tökim mellett semmire nem marad de valahogy pedig szánni kell rá:) a végétõl azért félek mert a srácaimat itthon kell hagynom és az nagyon nehéz lesz , de remélem gyorsan jöhetünk majd haza, elvileg amúgy császárom lesz mert a fiúk azzal lettek, mondjuk nem is bánnám;)te hogy érzed magad??elsõ baba??neme?
Ha hazajön a férjem, olyan 2 hét múlva szeretném minden összekészíteni, megvenni, mert úgy nyugodt az ember vagyis úgy leszek nyugodt ha minden meg lesz és várja dolgát a szekrényben, még ha talán korainak is tûnik idõben....azért most már kezd enni a fene hisz akárhogy is nézzük vészesen közeledik az idõ :) )voltatok 4d-én???én nem de még jó lenne elmenni, csak itt is az idõ:) )mert két kicsi mellõl, meg õszintén anyagilag is sok fõleg ha már van kire költeni, de azért remélem kitudunk még csikarni egy kis kukucskálást:) )2.voltam

Sokáig szoptató mamik: mit mond a gyereketek, ha megkérdik tőle, milyen érzés szopizni?

Legjobb válasz: Ismerõsöm gyereke egyzer azt mondta, hogy "anya cicije finom". Egyszerû, de sokatmondó :)

Ismerõsöm gyereke egyzer azt mondta, hogy "anya cicije finom". Egyszerû, de sokatmondó :)
A nagy még emlékszik rá, azt mondja hogy finom volt, de a legjobb az egészben hogy odabújhatott.
A barátnõm kisfia azt mondta, hogy erõt gyûjt belõle! :) )
A lányom azt mondja , hogy nagyon finom, sokkal finommal mint a kakaó.Elhiszem neki, mert a férjem egyszer megjegyezte"Bolond kellene legyen ez a gyerek, hogy leszokjon róla, hisz olyan finom"
A kislányom anno azt mondta: az anyatej mennyei manna:) (egy szomszéd néni szoktatta rá;) Ma is emlegeti, 8 éves.
Az én babám csak 3 hónapig szopott, így nem tudtam megkérdezni. De a párom is azt mondja, hogy finom. :-)

15hetes kis mamik, hogy vagytok? Nől már a pocitok? És milyen érzés? Nekem azt hiszem növekszik és picit fájdogálni szokott! Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Én ma vagyok 15+5 hetes, ikreket várok. Emiatt szerintem intenzívebben nõl a pocakom, 77 cm-es csípõkörmérettel kezdtem, most 82,5 cm-nél tartok. Vékony testalkatú vagyok, lehet emiatt is hamarabb látszik. A pocim már a 11. héttõl kezdett nõni, és a 12-en már nem tudtam volna letagadni sem. Büszke vagyok a pocakomra! A fájdogálás normális dolog, nyúlik a méhed, és átalakul odabent sokminden. M

Szia! Én ma vagyok 15+5 hetes, ikreket várok. Emiatt szerintem intenzívebben nõl a pocakom, 77 cm-es csípõkörmérettel kezdtem, most 82, 5 cm-nél tartok. Vékony testalkatú vagyok, lehet emiatt is hamarabb látszik. A pocim már a 11. héttõl kezdett nõni, és a 12-en már nem tudtam volna letagadni sem. Büszke vagyok a pocakomra! A fájdogálás normális dolog, nyúlik a méhed, és átalakul odabent sokminden. M
én 17 hetes leszek holnap 78 cm-s hassal kezdtem, 12 hetesen 86 cm volt, 16 hetesen 81. Szerintem 12 hetesen még csak puffadtam, mert mostmár, ha fekszem, tényleg érzem, hogy ott a dudor. Nekem csak az nem fér a fejembe, hogy egy átlagosan 18 cm. hosszú baba hogyan lehet a hasamban úgy, hogy ennyire nem látszik kívülrõl. Pedig ott van, múlt héten láttuk uh-n:) Nekem kevésbé fájdogál, inkább nyilallik, mikor köhögök vagy tüsszentek. A cicim is csak olyankor nyilal. Hogy milyen érzés? Semmilyen. Ha nagyon vulgáris akarok lenni, olyan, mintha potrohom lenne elõl. A gumis nyári szoknyáimat pl. csak úgy hordom, hogy a hasam alatt visszahajtom a gumis részét, mert ha a hasam fölé húzom, úgy érzem magam, mint valami méhkirálynõ
M vagyok. Haskörméretet akartam írni...
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) )
16 hetes: nekem is nõ, és isteni érzés! Büszke vagyok rá! Nekem is szokott fájni, ha mindent rendben találnak az ultrahangon, akkor semmi gond.


Milyen érzés a mamának, ha a baba csuklik?

Els? babás vagyok, 26. hétben. Néha érzek ritmusos remegéseket a hasamban, amik különböznek a rugdosástól és a forgolódásoktól. Pár percig tart. Ez lehet az?

Legjobb válasz: Én 29 hetes vagyok, és egy hete éreztem elõször... Egy pontban, ütemesen "lüktet" pár percig... Tuti meg tudod különböztetni a mozgolódásoktól... Jó egészséget!

Én 29 hetes vagyok, és egy hete éreztem elõször... Egy pontban, ütemesen "lüktet" pár percig... Tuti meg tudod különböztetni a mozgolódásoktól... Jó egészséget!
én 39 hetes vagyok és az utóbbi idõben sokat csuklik a pocaklakó. Ezt onnan tudod megkülönböztetni a mocorgástól, hogy ugyanabban a pontban lüktet hosszabb idõn keresztül egyenletes ritmusban.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt hiszem, én is ezt éreztem! Egy fura, "rebegõ" érzést egy pontban. Köszi a válaszokat, mindenkinek jó egészséget!
Az lesz az!:) Ha ilyenkor valaki megfogja a pocid akkor sem marad abba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!