Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés magzatvíz-vétel (2 db)

Most 39 hetes terhes vagyok, kedden megyek magzatviz vételre? Ott mit csinálnak? Milyen érzés lesz?

Legjobb válasz: NEM vesznek magzatvizet,csak NÉZIK!!!Egy sima nõgyógyászati vizsgálat,annyi hogy egy vékonyka csövön megnézi nem zavaros e.Ha jól emlékszem. Ha még nincs kicsit sem nyitva a méhszáj,akkor kicsit kellemetlen lehet.

NEM vesznek magzatvizet, csak NÉZIK!!!Egy sima nõgyógyászati vizsgálat, annyi hogy egy vékonyka csövön megnézi nem zavaros e.Ha jól emlékszem. Ha még nincs kicsit sem nyitva a méhszáj, akkor kicsit kellemetlen lehet.
Igen így van ahogy az elõzõ írta. Megnézik a vizet hogy minden oké e a babával. Ha "piszkos" a magzatvíz akkor nem érzi már olyan jól magát odabent. Az orvostól függ sztem hogy fáj e, nekem a fiamnál 6szor nézték a vizet mert úgy túlhordtam hogy végül már naponta nézték, és volt olyan doki akinél meg se éreztem és volt akinél igencsak elküldtem vhováá melegebb éghajlatra...
nem ertem en holnap leszek 40 hetes nekem meg nem neztek, majd csak hetfon kell mennem a dokimhoz akkor fogja, remelem nem keso.szerdan latott utoljara.
Nekem nem is nézte senki, pedig 40+2-re szültem. Sõt a méhszájamat is csak a szülés napján nézték. 3hónapos baba anyukája

Milyen érzés a magzatvíz-vétel? Fájni fog?

Legjobb válasz: Szerdán csinálták, tényleg nem fájt, bár nekem még a vérvétel is egy borzalom :) Utána pihenni kell minimum 1,5 - 2 napot, és két hétig nem szabad nehéz munkát végezni.Pesten csinálták és nagyon kedves volt a doki. Nyugi, boldog baba várást :)

Szerdán csinálták, tényleg nem fájt, bár nekem még a vérvétel is egy borzalom :) Utána pihenni kell minimum 1, 5 - 2 napot, és két hétig nem szabad nehéz munkát végezni.Pesten csinálták és nagyon kedves volt a doki. Nyugi, boldog baba várást :)
szia..én 17 évesen fiatal terhesként mentem oda..egyáltalán nem fáj..és nagyon hamar megvan..csak pár perc..utána én egy kicsit szédeültem de nem vészes.ügyesek a dokik.pihenj utána sokat..ne eröltesd meg magad.és minden rendben lesz.jo babavárást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!