Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés méhen (18 db)

Milyen érzés méh nélkül élni? Ha nincs petefészek, mennyire erősek a klimax tünetek?

Legjobb válasz: szia!nekem kivették a méhemet meg a bal oldali petefészkemet.nem mondanám,hogy nagyom erõsek a klimaxos tünetek,de vannak(emberfüggõ).vannak rá jó készitmények,és homeopátiás szerek.ha nincs petefészek akkor szoktak hormongyógyszereket,tapaszokat felírni.amugy ojan az élet mint eddig,nem érzel semmit.akkor szar ha akartál volna szülni.remélem tudtam segiteni.

szia!nekem kivették a méhemet meg a bal oldali petefészkemet.nem mondanám, hogy nagyom erõsek a klimaxos tünetek, de vannak(emberfüggõ).vannak rá jó készitmények, és homeopátiás szerek.ha nincs petefészek akkor szoktak hormongyógyszereket, tapaszokat felírni.amugy ojan az élet mint eddig, nem érzel semmit.akkor szar ha akartál volna szülni.remélem tudtam segiteni.
Nemtudom kedves kérdezõ milyen érzés, de közeli hozzátartozómnak kivették a méhét és hormonpótló gyógyszereket kapott utánna!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Igen tudtál! Remélem már meggyógyultál!! Nagyon rosszul lehet lenni mûtét után?
utolsó!amig az örzõben vagy, kb:2nap rossz.a belek mig elkezdenek mocorogni és a szél nem távozik feszit, nagyon szar.az osztályon jobb mert persze minden nap jobblesz.sok joghurtot egyél a fehérje potlására.ugyan nemtom miért veszik ki, de nekem roszindulatu daganat volt a méhnyakon.ha van valami kérdésed és segithetek irj.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Hasonló a bajom, mint Neked. Írnék privit de nincs beállítva Neked, hogy engedje.
Kedves kérdezõ! Az, hogy milyen fájdalommal jár ez a mûtét az egyéntõl is függ!A lényeg az, hogy ne halogasd a mûtétet mert ha az orvos azt javasolja ki kell venni akkor HIDD el egy csomó késõbbi esteleges bajtól kímél meg téged! Kórházban dolgozom sok hölgyel beszéltem errõl a legtöbb vélemény az volt, hogy:Nem bánta meg, hogy ki kellett venni az elsõ napok nehezek voltak de KI LEHETETT BÍRNI!!!! Kitartást és mielõbbi felgyógyulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Milyen érzés amikor nő a méh? Normálisak ezek az érzések?

Dokim mondta h nagyon vékony a hasfalam és érezni fogok minden rezdülést!Csak olyan bizonytalan vagyok h mit kell érzenem-feszesnek érzem a pocim,de nem k?kemény csak feszes szinte érzem ahogy n?!Mint egy keményre felfújt lufi amit be lehet nyomni de érezni h feszes!Meg már szinte a rúgásokat is érzem,látom néha!Néha ugyan van keményedés ami nem kellemes de elmúlik ahogy pihizek!szednem kell magne b6-ot meg görcsoldót!Ti milyennek érzitek a pocit?19 hetes kismami!

Legjobb válasz: Most akartam nyitni egy ugyanilyen kerdest, de akkor nem nyitok :) Idonkent olyat is erzek, mintha izomlaza lenne a mehemnek. Mas is erzett ilyet?

Most akartam nyitni egy ugyanilyen kerdest, de akkor nem nyitok :) Idonkent olyat is erzek, mintha izomlaza lenne a mehemnek. Mas is erzett ilyet?
Sziasztok!Pont ezt érzem én is!Izomláz szerû fájdalmat, de csak a hasam alján.Nekem is vékony a hasfalam 28 hetes vagyok.Nagyon kíváncsi vagyok mitõl lehet.Remélem nincs semmi bajunk...

Pontosan milyen érzés a méh összehúzódás?

Legjobb válasz: A hasad lassan teljesen megkeményedik, vagyis a méhed, ekkor nem tudod a kezeddel benyomni, néhány másodperc után elernyed és megint jó puha lesz a pocakod.

A hasad lassan teljesen megkeményedik, vagyis a méhed, ekkor nem tudod a kezeddel benyomni, néhány másodperc után elernyed és megint jó puha lesz a pocakod.
nekem 2 napja volt abortuszom és utánna véreztem is rendesen , de a lényeg az hogy azt érzed mint ha menstruációs görcsöd lenne és hogy valami összemegy benned de ez lehet változó is!!! én ezt éreztem már enm érzem

Milyen érzés a méhen kívüli terhesség?

Legjobb válasz: Szió! Én még nem voltam méhen kívüli terhes, de azt hallottam, hogy olyankor nagyon vérzik az ember, láza van és görcsöl rettenetesen.De szerintem ne aggódj, mert ha az lennél, valószínûleg nem lenne annyi erõd sem, hogy írogass a gépen!Egyébként menj el orvoshoz, ha ez a gyanúd, de elõre ne gondolj erre, mert a természetes az hogy semmi probléma nincs! Jó babavárást!szió:)

Szió! Én még nem voltam méhen kívüli terhes, de azt hallottam, hogy olyankor nagyon vérzik az ember, láza van és görcsöl rettenetesen.De szerintem ne aggódj, mert ha az lennél, valószínûleg nem lenne annyi erõd sem, hogy írogass a gépen!Egyébként menj el orvoshoz, ha ez a gyanúd, de elõre ne gondolj erre, mert a természetes az hogy semmi probléma nincs! Jó babavárást!szió:)
Az elõzõekhez még annyit, hogy elõfordulhat erõs hátfájdalom, és az erõs alhasi görcs mellett nagyajkakba , combba kisugárzó fájdalom, lehet szédülés ájulás attól függõen hol helyezkedik el a megtermékenyített petesejt, de a vérzés, erõs görcs tuti.De remélem nincs ilyen baj nálad, és csak érdeklõdsz.Ne is gondolj ilyenre, de ha bizonytalan vagy menj dokihoz, Uh megnyugtat:-)
Nekem semmi ilyen tünetem nem volt, olyan votl az egész, mintha rendesen lennék terhes, annyi volt, hogy a menstruáció idején véreztem 4 napig, mintha megjött volna. Elõtte és utána is pozotív tesztek, mellfeszülés, hányinger, de semmi görcs, semmi fájdalom, semmi rossz érzés. Szóval a legkisebb gyanú esetén is irány az orvos, engem is csak a vérzés miatt vizsgáltak.

Ha már ki tudom tapintani a méhem, akkor pontosan hol tudom? Valaki leírná részletesen és azt is, hogy milyen érzés?

A hasizom alatt vagy fölött vagy hol kell éreznem? Mert én csak az izmot érzem.

Legjobb válasz: olyan érzés, mintha egy kis dombocska lenne a pocakodon. ennél jobban nem lehet elmondani.

olyan érzés, mintha egy kis dombocska lenne a pocakodon. ennél jobban nem lehet elmondani.
A kérdező hozzászólása: De a dudor, vagyis a méhem nem esik be a medencémben? Ha lefekszek a hátamra, akkor is kidudorodik majd és nem szükséges nyomkodnom a hasam?
Nem kell megnyomnod, ha finoman megtapogatod akkor már érezned kell. Miért olyan fontos ez? Elõbb-utóbb biztosan érezni fogod!
nem kell benyomni semennyire, érezni mindenhogy, mert kidudorodik!!! NE NYOMKODD A HASAD!
A kérdező hozzászólása: Mekkora kb.?
A kérdező hozzászólása: És mennyire kell benyomni a hasat? Nagyon vagy elég egy kicsit? Esetleg, ha egy kicsit erõsebben végigsimítom, akkor is érezhetem?
Szemérem csontod felett kell érezned, a hasad közepén.
Hasizom alatt nyilván, és tényleg olyan mint egy dombocska, eleinte pici, aztán nõ. Én nem tudtam kitapintani, csak kb éreztem, meddig tart. Most már az egész hasam egy gyermek :) 38 hkm
A kérdező hozzászólása: És fekve vagy ülve? Bocsi, a sok kérdésért. :)
A kérdező hozzászólása: És csak középtájt van vagy a hasszélét is kitölti?
A kérdező hozzászólása: 13. De pontosan hol lehet érezni?
Hány hetes vagy? Biztos hogy már érzed a méhedet? Én kicsit ducibb vagyok és a 11. hét körül véletlenül megtapintottam és összekeverhetetlen érzés volt. Egy kemény kis gömböcske.
A kérdező hozzászólása: Mekkora ez a kis gömb?

Milyen érzés a méh összehúzódás?

Milyen a has keményedés? Mikoretól kell érezni? 34hkm

Legjobb válasz: Én is 34 hetes pocakos vagyok és nincs nap, hogy ne feszülne a hasam. De nálam ez inkább babamozgás, nekifeszíti magát a hasfalamnak, olyankor a legkeményebb a hasam. A méhösszehúzódás olyan érzés lesz, mint a menszifájdalom. Csak 2-3x erõsebb.

Én is 34 hetes pocakos vagyok és nincs nap, hogy ne feszülne a hasam. De nálam ez inkább babamozgás, nekifeszíti magát a hasfalamnak, olyankor a legkeményebb a hasam. A méhösszehúzódás olyan érzés lesz, mint a menszifájdalom. Csak 2-3x erõsebb.
Amikor keményedett a hasam terhesen, akkor olyan volt mint a kõ. Az egész hasam feszült, úgy éreztem magam mint egy lufi. Mikor beindult a szülés, akkor ténylegesen éreztem az összehúzódásokat, szó szerint kívülrõl befelé összehúzódott a hasam és fájdalom lehasított az alhasamba (ez volt nekem mensiszerû, erõs fájdalom).
Menstruációs görcs. Ahogy közeledik a szülés, egyre erõsebb lesz, nekem a végefelé már nem csak a hasam fájt összehúzódáskor, hanem mindenem.
32 hetesen volt egy elég erõs görcsös keményedésem, na az fájt. Aztán elmúlt. Mikor szülni mentem enyhe mensiszerû görcsöm volt, teljesen elviselhetõ volt. Aztán másfél nap után megcsászároztak, mert csak azért sem akart kibújni a "büdös kölke". :) )

Milyen érzés, mikor tágul a méhem?

Er?s alhasi fájdalmaim vannak meg olyan minntha jönne a mensi de még semmi.köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Mindenkinek teljesen más érzés,görcsök,lüktetés,fejfájás,folyás,valakinek semmi tünet.

Mindenkinek teljesen más érzés, görcsök, lüktetés, fejfájás, folyás, valakinek semmi tünet.
Bocsi nem tudtam, hogy szülés elött állsz.Akkor módosítok, nekem pl mindkét gyerekemnél majd leszakadt a derekam és menstruációs fájdalmaim voltak plusz erõs híg folyás de nem nyákdugó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de nem vagyok terhes csak egy terhes barátnõm mondta hogy azert görcsölök mert tágul a méhem.

Kinek van már méh össze huzódása. És milyen érzés az? Hogy lehet észre venni hogy az van? 32 Kismnama! Tágulást már éreztek

Legjobb válasz: Két kislányom van igy már tapasztalhattam ezeket az érzéseket:) Elõször megijedtem mert nem tudtam mire vélni és egybõl a legrosszabbra gondoltam.Nekem kb 28 héttõl kezdõdtek össze-vissza sose számithattam egy bizonyos idõbeállásra.Néha egymás után,néha meg órákig semmi sem történt. Olyankor hirtelen megkeményedik a pocak és megfeszül ez pár másodpercig tart kicsit kellemetlen,de nem fájdalmas.Észre fogod venni,nem téveszted össze semmivel:)

Két kislányom van igy már tapasztalhattam ezeket az érzéseket:) Elõször megijedtem mert nem tudtam mire vélni és egybõl a legrosszabbra gondoltam.Nekem kb 28 héttõl kezdõdtek össze-vissza sose számithattam egy bizonyos idõbeállásra.Néha egymás után, néha meg órákig semmi sem történt. Olyankor hirtelen megkeményedik a pocak és megfeszül ez pár másodpercig tart kicsit kellemetlen, de nem fájdalmas.Észre fogod venni, nem téveszted össze semmivel:)
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ Hát nem rémlik nekem hogy éreztem volna ilyet. Az gond ha nem emlékszem ilyen érzésre?

Milyen érzés ha tágul a méh? És miért van az, hogyha tesztet sinálok, mert késik, már előre rettegek az újabb kudarctól?

6-7 hetesen milyen tüneteket kell észlelnie magán egy kismamának?

Legjobb válasz: Talan a szurkalas lehet a mehtagulas jele..6-7 hetesen en hanyingerrel kuszkodtem foleg reggelente,es a mell fajas,meg akar jonni erzes mar a 4-ik het elott is..A szagokra foleg kavera voltam erzekeny.Na meg amikor nem is tudtam meg hogy terhes vagyok szedultem!

Talan a szurkalas lehet a mehtagulas jele..6-7 hetesen en hanyingerrel kuszkodtem foleg reggelente, es a mell fajas, meg akar jonni erzes mar a 4-ik het elott is..A szagokra foleg kavera voltam erzekeny.Na meg amikor nem is tudtam meg hogy terhes vagyok szedultem!

Milyen érzés a darázs-méh csípés? Mihez tudnád hasonlítani?

Tűszúrás, mint pl vérvételnél? Vagy rosszabb? Elég régen csípett meg,(kopp-kopp).

Legjobb válasz: rosszabb, mint a injekció. jobban hasonlít inkább a marásra, amikor kézzel megcsípnek erõböl.

rosszabb, mint a injekció. jobban hasonlít inkább a marásra, amikor kézzel megcsípnek erõböl.
Engem csak darázs csípett meg egyszer, de épp rákönyököltem, ezért nem volt sok ereje... Kb olyan volt, mintha csalánba nyúltam volna.
Egyik se vészes, se a méh se a darázscsipés.Változó hogy az ember munka közben hány csipést kap, 10-20 csipés az átlagos. Fel se veszi az ember.Fáj egy picit, de nem foglalkozhatok vele, ott a kezemben egy méhekkel takart fiasitásos lép, 4-5ezer forint érték, nem dobhatom el mert megcsiptek :)
A kérdező hozzászólása: Igazából én magától a csípéstõl félek, nem pedig az utána lévõ kellemetlenségtõl. :( Köszönöm szépen, kb van fogalmam mostmár róla, habár nem szeretném átélni.
nekem a darázscsípés kevésbé fáj, olyan égo érzés, ki lehet bírni, pár óra után már nem fáj. A méh viszont nekem még aznap nem fáj annyira, másnapra megdagad égo érzés, keverve viszketegséggel és napokig tart.
szar xDD
ne félj! amíg nem érzi veszélyeztetve magát, nem támad!
4-esnek igaza van... olyan, mint a vérvétel. (érzéstelenítés nélkül, izzó tûvel... ez a darázs)
4-es... csíptek már meg téged méhek vagy darazsak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Igazából eléggé félek tõlük, de ugye jön a nyár, és sokat leszünk a szabadban. De remélem nem fog megcsípni egy sem....
Miért kell rögtön riogatni az embert?? Kb olyan mint a vérvétel, vagy ha vettek már az ujjadból vért olyan (az ugyanaz mintha megszúrnád magadat egy tûvel, megvágnád magadat késsel fõzésnél). Ki lehet bírni, hidd el jobban fáj ha belerúgsz a szekrénybe. (Másrészt meg ha valaki allergiás abból ki lehet kezelni)
Engem az utóbbi években imádnak a darazsak :( nagyon rossz, nagyon fáj, ég, csíp, mar! És utána hatalmas dudor marad vagy 1 hétig a helyén, ami folyamatosan viszket. Nem tudnám mihez hasonlítani. A tûszúrás az semmi ehhez képest.
a darázs kicsit olyan, mintha egy izzó tûvel egy pillanatig beléd szúrnának
Igaz, engem még csak méh csípett meg, de azt jóformán meg se éreztem, úgyhogy csak a förmedvénynek való beharangozás ellen tudok szólni. Képtelen vagyok azt képzelni, hogy a darazsak fényévekkel brutálisabbak. Kellemetlen persze, de messze nem akkora szám, mint sokan állítják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!