Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés lenni Mivel (13 db)

Milyen érzés volt mikor először megláttátok a babátokat? Elhittétek hogy a Tiétek és hogy Õ rugdosott belülről? Első babát várjuk, de nagyon, és már jó lenne látni. Nagyon izgulok, milyen lesz a lányom, a szülés, stb 34 hetes vagyok.

Még mindig hihetetlen hogy anya leszek, és fel fogom fogni hogy Õ tényleg az ÉN lányom?

Legjobb válasz: Én pont olyannak képzeltem el a babámat amilyennek éreztem belülrõl. Gyönyörû, erõszakos :), rafinált, huncut, sokat nevetünk és imádnivaló.

Én pont olyannak képzeltem el a babámat amilyennek éreztem belülrõl. Gyönyörû, erõszakos :) , rafinált, huncut, sokat nevetünk és imádnivaló.
hát igen az elõttem szólók összefoglalták a lényeget. kicsit sajnálom a pasiikat, mert õk soha nem fogják ezt a csodát megtapasztalni. 9 hónapig non-stop velünk van, érezzük õt (kivülrõl más mint belülrõl), vele együtt változunk, és mi szüljük meg, mi etetjük(ha szerencsések vagyunk és tudjuk) csodálatos könnyû szülést jó babázást :)
Leírhatatlan... Életem legszebb napja volt. Soha nem láttam még olyan szépet mint akkor a kicsi fiamat. :)
Engem császároztak, nem tették rám, csak a praván felett megmutatták, mikor kiemelték.Nem tudom leirni, még mindig sokat gondolok erre a pillanatra.Most 5hós, de minden nap rácsodálkozom, hogy ez az édes kislány az enyém.Fõleg reggelente mindig várom, hogy felébredjen és megfogjam.Nagyon imádom, de ezt a szeretet sem lehet leirni, csak mi anyák ismerjük ezt az érzést és hamarosan te is részese leszel.
Szia, engem altattak császárnál, így csak pár óra múlva láthattam, akkor is félig kómásan, de csodálatos érzés volt! Nekem olyan érzés volt, mintha már "találkoztunk" volna, mintha mindig is ismertem volna õt:) imádom:) azóta 3 hónapos nagylány:)
Én nagyon elfáradtam a szülésben, elég sok gond is volt közben, a babám se sírt fel elsõre. Talán ezért egy hét is kellett, mire felfogtam, hogy õ az. Addig is mindent megadtam neki, de alig-alig kötõdtem. Van ilyen is, ne ijedj meg, nem vagy rossz anya, ha így alakul. Egy hét után már úgy éreztem, az életemet adnám érte. De el kellett telnie egy kis idõnek.
Én sokszor elképzeltem milyen érzés lesz, ha majd meglátom. Azelõtt mindig elsírtam magam, ha megláttam a tv-ben egy szülést, vagy újszülöttet, de amikor én szültem olyan stresszben voltam, hogy nem tudtam hírtelen felfogni tényleg az én babám van ott, akit annyira vártam. Nagyon gyorsan jött, 2 óra leforgása alatt megszületett, sajnos õ sem sírt, így hamar elvitték tõlem. De amikor picit rátették a hasamra, rögtön láttam hogy olyan mint a 4D-s képen:) Már 5 hónapos, és imádom!!!!!
A leghihetetlenebb élmény az ikerlányaim születése után ért, mikor mindkettõt odahozták.Ott volt két hatalmas baba-mindkettõ 50 cm és 3 kg fölött volt-, és elképzelni nem tudtam, hogyan fértek el a pocakban.:) ))A két fiam születése után sokkal egyszerûbben elfogadtam, és elhittem, h ott voltak, de a lányok...a mai napig nem értem hogyan tudták olyan picire összelegózni magukat.:)
A babádat meglátni elmondhatatlan, ezt át kell élned! :D A világ leggyönyörûbb, legkülönlegesebb dolga, amit semmi máshoz nem lehet hasonlítani. Én is csak néztem, néztem, egyszerre volt ismerõs és ismeretlen... A kisfiam már 1 éves lesz, de még mindig rácsodálkozunk, hogy "Nézd már, gyerekünk van!" :) . A szülés mindenkinek más, nekem szép emlék, bár nem volt egyszerû, de mégis nagyon vágyom rá, hogy újra terhes legyek és szülhessek. Remélem egy év múlva nem lesz semmi akadálya! Gyors és könnyû szülést kívánok, addig pedig boldog babavárást!
Nagyon furcsa érzés volt megpillantani! Kellett pár nap, mire elhittem, hogy igen, Õ az enyém!!! Érdekes volt, még 3-4 hétig simogattam a pocakomat, mire leesett, hogy már nem ott van, akit keresek:) Készülj fel a leggyönyörûbb dologra, amit valaha tapasztaltál!!!
Nagyon-nagyon jó érzés, amikor megszületik. Minden fájdalmam elfelejtettem, amikor megláttam. Sajnos nem tehették rögtön a pocakora ( nem sírt fel), csak megmutatták és megsimizhettem. Ja és önkéntelenül rámosolyogtam sírva: "Szia Kicsi, én vagyok az anyukád!"
A kérdező hozzászólása: De sokan írtatok! Köszönöm:) Olyan jó olvasni amit írtatok, már annyira várom hogy átélhessem! Most még a fájdalom sem rémít, pedig félek a szüléstõl. Nagyon sok boldogságot és jó babázást Nektek!
Szia! Egy csoda ami elötted áll.Kicsit irigykedem is::) pedig 4 hete szültem én is, még friss élmény.:) Én fel sem fogtam h 31ora szenvedés, fájdalom után rajtam fekszik a drágám:) Egy 7kellett mire felfogtam, és elért engem is az az euforia amiröl sokan beszélnek.akkor örömömben elsirtam magam mikor a kisfiamat altattam vissza hajnalban és dudoltam neki az édes kisfiamat:D:D minden nap megnézem a szülöszobás képeket, , olyyan szépek:) Minden jot Neked, könnyü szülést és utána kellemes baabázást kivánok!! Üdv:4hetes Kukimano anyuja
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Tuti én is sírni fogok :) Már "vágom a centiket" még 6 hét :)
Az elõttem szólóhoz hasonlóan irigyellek. 11 hete szültem. Azonnal enyém lett a kislányom, egy pillanat alatt, ahogy a hasamra tették. ÉS most, 11 héttel késõbb lett hihetetlen, hogy akkor tényleg szültem... Annyira réginek tûnik és mintha nem is én lettem volna ott, de mégis! Érted ezt? Mert én nem. Nagyon szép dolog elõtt állsz, a mai napig jóindulatú irigységgel nézem a pocakos mamákat, de ha igaz, hamarosan a kistesón fogunk ügyködni! Ahogy a napok telnek majd, egyre több hasonlóságot találtok majd a kislányotokban. De hogy én anya lennék? Megkérdezték tõlem a szülésem után vagy 1 héttel, hogy és milyen az édesanyaság? Én meg mondtam megdöbbenve, hogy hát azt én honnan tudjam? Aztán a következõ pillanatban rádöbbentem, hogy jéé, hát már én is tudom. Könnyû szülést és sok boldogságot nektek!

Csajok! Barátom erőlteti hogy Análisan is sex eljünnk. Hajlanék a dologra de félek hogy fájna vagy kellemetlen érzés lenne. Mik a tapasztalatok? Elsőre milyen?

Legjobb válasz: Irányítsd úgy, hogy nem fájjon. Bonyolult volt a megoldás... Ha meg nem tudja úgy csinálni, akkor állítsd le. Nem kell túlkomplikálni. Az, hogy kipróbálod, nem jelenti azt, hogy kötelezõen rongyosra fogja dugni a fosód.

Irányítsd úgy, hogy nem fájjon. Bonyolult volt a megoldás... Ha meg nem tudja úgy csinálni, akkor állítsd le. Nem kell túlkomplikálni. Az, hogy kipróbálod, nem jelenti azt, hogy kötelezõen rongyosra fogja dugni a fosód.
Ha van rá lehetõség, akkor elõtte alaposan most ki magad, úgy könnyebb ellazulni. Elmész wcre, utána zuhanyrózsát lecsavarod és kis vizet bejuttatsz, leülsz wc-re és kinyomod, ezt egészen addig ismétled, amíg tiszta nem lesz a víz, ami kijön. Kicsit kellemetlen érzés, de sokkal könnyebb ellazulni, ha tudod, hogy tiszta vagy ott. Elsõre mi is csak simán úgy csináltuk, hogy elõtte 1-2 órával voltam wc-n, meg nem ettem tele magam. Úgy sem lett olyan a gumi, de megnyugtatóbb tisztítással. Ha meg oda kerül a sor, akkor óvszer mindenképp! és rengeteg síkosító. Engem nem is tágított ujjal, mert azzal nem akartam. Egybõl farokkal próbálkozott, és hála a sok síkosítónak, elég hamar be is ment. Az elsõ pár mozdulat kellemetlen volt, de aztán hamar ellazultam. Azóta ha olyan kedvünk van csináljuk és már az utóbbi pár alkalommal el is élveztem:D Szóval nekem nagyon bejött a dolog. De ha neked nem, akkor nem kell erõltetni, kipróbálni érdemes, legalább ha nem is tetszik, meg tudod mondani, hogy miért nem. Ha nem tetszik és a barátod továbbra is erõlteti, akkor meg beszélgess el vele... Remélem segítettem:) 19L
Szerintem próbáld ki "saját kezûleg" vagy valamilyen biztonságos, kis méretû (kezdetnek)segédeszközzel.
Ja, aztán kimosod magad, bent marad a víz és közben jól lefosod.
gondolom tapasztalat kedves utolsó, vagy egy análszex ellenes hittérítõ vagy és mind a pokolra kerülünk ha máshova dugjuk:) egyébként jah, vigyázni kell ezzel, hogy kiürülj teljesen

Oké tudom milyen érzés szerelmesnek lenni, de ha úgy voltam eddig hogy volt barátnőm de akkor nem voltam, vagy ha nem volt barátnőm akkor meg az voltam. Milyen érzés mikor a kettő együtt van?

(21F) mondom barátnőm is volt, viszonylag szép volt de nem tudtam szerelmes lenni belé. Olyan is volt, hogy a csajba voltam szerelmes de ő kikosarazott. Egyáltalán mennyi az esélye ha ilyennek hogy összejöjjön? ( ha jól számolom 6 lányba voltam szerelmes eddig, és 2 barátnőm volt) (szerelem és a párkapcsolat nálam külön volt

Legjobb válasz: nagyon nagyon jó, és élvezetes! :) én bele tudtam szeretni a barátnõimbe. jó is votl egy ideig mindne kapcsolat, de aztán elmult, és jöttek a veszekedések stb stb..:/ minap szakítottunk a barátnõmmel. Szerelmes voltam/vagyok, fontos, és szeretem még mindig. Õ nemtudom hogy érez, aztmondta lezárta, de 2 nap alatt nemtudom hogy tud 1 évet lezárni. szóval amíg bentvagy azon a bizonyos szõnyegen, ami szárnyal kettõtökel, addig nagyon jó, és évezd ki minden egyes percét, mert úgysem fog örökké tartani...:/

nagyon nagyon jó, és élvezetes! :) én bele tudtam szeretni a barátnõimbe. jó is votl egy ideig mindne kapcsolat, de aztán elmult, és jöttek a veszekedések stb stb..:/ minap szakítottunk a barátnõmmel. Szerelmes voltam/vagyok, fontos, és szeretem még mindig. Õ nemtudom hogy érez, aztmondta lezárta, de 2 nap alatt nemtudom hogy tud 1 évet lezárni. szóval amíg bentvagy azon a bizonyos szõnyegen, ami szárnyal kettõtökel, addig nagyon jó, és évezd ki minden egyes percét, mert úgysem fog örökké tartani...:/
A kérdező hozzászólása: Mert nekem egyik volt "plátói" szerelmem kínoz újabban, hogy mértnem teljesült be. Csaj viszont ahol csak tudott kigáncsolt. PLD vonatba még õ dumált többet, megpuszilhattam meg átölelhettem, utána meg fb-n vissza sem jelölt.
Én amikor összejöttem a barátommal, egyáltalán nem voltam szerelmes belé, különösen nagyon nem is tetszett, de pár hét után megszerettem, és azóta is szerelmes vagyok belé, ez már lassan 20 hónapja (és persze õ is így érez), szóval nem kell egybõl feladni, csak mert eleinte nem érzed magad szerelmesnek...
A kérdező hozzászólása: Ja mondjuk vége felé az egyik kapcsolatban kezdtem szerelmes lenni belé dehát :) õvele mondjuk nem akartam szakítani de folyton ordíítozott velem telefonban ha valami nem tetszett neki, pedig mondtam neki hogy milyen vagyok.
Elég tipikus eset. Gondolj csak bele: akivel nem jársz, akit nem ismersz zsigerekig, ott valójában nem a lányba vagy szerelmes, hanem egy ideálba, akit te gyártasz. Aki nem hisztizik, nincsenek feléd elvárásai, nem látod a hibáit, olyannak álmodod meg, amilyennek akarod. Ha összejönnétek, ugyanolyan "valós" lenne, mint azok a lányok, akikkel jártál, és elmúlna a rózsaszín köd is. Amikor úgy érzed, hogy szerelmes vagy, akkor valójában nem az adott nõbe vagy szerelmes, hanem a szerelembe vagy szerelmes, egy ideálba, akit te gyártottál. A "felnõtt" szerelem lényege éppen az, hogy a másik valós személyébe szeretsz bele, abba, amit ténylegesen megismertél, az összes hibájával és erényével együtt. A valós tulajdonságaiba szeretsz bele, és van annyira érdekes és értékes számodra, hogy a hibáival együtt is képes vagy elfogadni, és tenni is a kapcsolatért, a másikért. Az ókori görögben a "filia" szóval jellemezték ezt, ami a teljes testi-lelki-szellemi harmóniát jelöli két ember között. Számomra EZ a szerelem. Amirõl te írsz, az csak rajongás, idealizálás, vonzalom... de nem szerelem.
A kérdező hozzászólása: Ja csak 2 évig majd megpusztultam a vágytól, szerelemtõl hogy mértnem az enyém.
De ha meg a tiéd lett volna, lehet, hogy 2 hónap után vége lett volna, mert alaposan megismered és rájössz, hogy mégsem olyan, mint amilyennek megálmodtad. Ahogy a többivel is volt, akikkel kapcsolatba kerültél... a szerelem az én értelmezésemben az, amikor olyasvalakibe vagy szerelmes, akivel kapcsolatban is képes vagy létezni.

Milyen érzés amikor egy srác belehatol egy lányba? A lány részéről érdekelne. Szűz vagyok még, 19 éves és lány. Már jó lenne nagyon, de érdekelne, hogy ti mit éltetek át.

Legjobb válasz: Hát qrvára jó érzés. Nekem mindig az elsõ ,,behatolás,, esik a legjobban, persze a többi is nagyon jó, de az elsõ, oooo, az qrva jóóó.:)

Hát qrvára jó érzés. Nekem mindig az elsõ , , behatolás, , esik a legjobban, persze a többi is nagyon jó, de az elsõ, oooo, az qrva jóóó.:)
A kérdező hozzászólása: óóó, ez szépen megvolt fogalmazva!:D Miért az milyen érzés, ha szûz lánnyal vagy?Ez érdekel!:) Néha úgy lennék férfi!:D
A felettem szólóval értek eggyet annyi különbséggel hogy szüzeknél megvan az a plussz is hogy amikor átszakítod a hártyát azt is érzed. És ez nekem olyan mint amikor valami ajándékot kapok, ami fóliaba van csomagolva és az ujjammal finoman kiszakitom majd elkezdhetem tépkedni. :)
Felettébb kellemes, egy meleg szûk nedves hely, ahol a szerszámot lehet kényeztetni.
A kérdező hozzászólása: És fiúknak milyen érzés?
Elsõre persze hogy fáj, nemis nem ez a jó szó rá, hanem kellemetlen, de ez az érzés hamar elmúlik. Egy jó tanács, mikor megtörténik ne oda fokuszálj hanem arra a gondolatra hogy aki szeret téged pasi belédhatol és végre magadban érezheted õt, ez nagyon sokat segít, elterelí a figyelmet, és mikor már megtörtént figyelmedet újra inrányíthatod a nunusod felé, na akkor lesz igazán jó élvezetben részed, bár a csajok többsége jobban szereti mikor újjazák õket vagy ha nyalják.
az elsõ inkább lelkileg jó, ha tényleg szeretitek egymást.fizikailag az elején még nem mindíg olyan jó, mint amilyen lesz majdmindenki eltervezi, hogy milyen a tökéletes elsõ alkalom, de ilyen nincs.Viszont, ha oda figyel rád, akkor az elsõ is nagyon jó tud lenni, és minden alkalommal jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Ige, azt gondoltam, hogy nagyon jó.:D Különben miért csinálnák az emberek, nem?XD Szerintem, fel vagyok készülve rá egyébként, de ha szûz vagyok, elsõre is olyan nagyon jó érzés lesz?Nagyon odafigyel egyébként rám a barátom. Ha ez buta kérdés, de ha megvolt az elsõ, utána nem fáj vagy valami?Szóval ha akarom utána nemsokára indulhat a következõ menet, nem?:D
Nem lehet igazán leírni, mert nem hasonlít semmire, de nagyon jó:) .
Kellemes érzés egy kicsit megakad a szerszám és plussz erõt kell kifejteni a gyõzelemhez, de az a hálás sóhaj amit a lánytól hall az ember mindent megér. Ekkor meg kell állni közben kicsit mert fájhat neki de ha odafigyel az ember a lányra, egy nagon kellemes felszabaduló érzés neki.

Vannak híres felmenőid? Milyen érzés az utódjuknak lenni? Ki volt, és mit tett?

Legjobb válasz: Nem tudok róla (mondjuk nem is néztem utána) de ha lenne akkor büszke lennék rá.

Nem tudok róla (mondjuk nem is néztem utána) de ha lenne akkor büszke lennék rá.
Nekem üknagyapám egy falun volt bíró, az 1900-as évek elején. Büszke vagyok rá, jó érzés és motivál, mikor tanulok. 22N
Anyai ágon Rózsa Sándor.nem nagyon foglalkozom a dologgal, bár ha róla van szó a tv-ben, felkapom a fejem, vagy olvasok róla, ha találok egy cikket.
Én a nem híres felmenõimre is büszke vagy.Nem voltak nemesek, se grófok, "csak" dolgos és becsületes parasztemberek!
Tudtommal nekem nincs, de ismerem Dréher bácsi dédunokáját :D:D
Van, az õseim fõnemesek voltak, oldalági leszármazott vagyok. Semmilyen érzés nincs bennem, büszke vagyok az õseimre, akik biztos jóarcok voltak, de ettõl én még nem leszek jobb.
A "XY" család története. Bocsi, azért nem írom ki, mert nem akarok kiadni magamat senkinek. :)
ma 16:16 Mi a könyv címe?
Nekem egy rokonom családfakutatást indított 2006-ban. Olyan nagyméretû lett az egész, hogy 2x is szerveztek találkozót, amin több száz- eddig ismeretlen rokon- részt vett. Könyvet is adtak ki a történetünkrõl. Kiderült, hogy dohánytermesztõ földbirtokosok voltunk. Családi címer, sok-sok birtok. Igazi nemesi család. :) Rajzoltak is egy családfát az 1700-as évektõl napjainkig, és ott van az én nevem is a lombok tetején születési dátummal. :) Nagyon jó érzés ezeket tudni.
Nekem József Attila a rokonom volt de semmi különöset nem érzek ettõl
Egyik felmenõm(anyai ágon)pilóta volt a II.világháborúban.Arról az ágról azóta is több tehetséges pilóta, repülõs került ki, köztük én is.(Nem sok mindenhez értek szerintem, de annak ellenére, hogy nõ vagyok-oktatóim szerint is-piszok jó érzékem van a géphez, a repüléshez, férfitársaimat sokszor lekörözöm:) )Büszke vagyok a felmenõimre, és hálás ezért az, , adottságért".

Milyen érzés házasnak lenni? Mivel jár az a kötelék?

Kicsit aggódom, hogy vajon milyen a házas élet, hogy jól döntöttem-e (úgy gondolom jól döntöttem), ugyanakkor félek attól is, hogy képes leszek-e megoldani olyan problémákat, amikben még eddig nem volt részem...stb.

Legjobb válasz: Szia. ha elötte eggyütt éltetek,akkor nem lessz semmi változás.Ha nem,akkor lehetnek apróbb nézeteltérések,nehézségek.Lakva ismeri meg egymászt az ember.Ez nagyon igaz. Mink 8 évi eggyüttélés után házasodtunk 2 éve.

Szia. ha elötte eggyütt éltetek, akkor nem lessz semmi változás.Ha nem, akkor lehetnek apróbb nézeteltérések, nehézségek.Lakva ismeri meg egymászt az ember.Ez nagyon igaz. Mink 8 évi eggyüttélés után házasodtunk 2 éve.
Ha idáig nem laktatok együtt, és most költöztök össze, akkor nagy változásokra számíts. Egyszerûen egyikõtök sem lehet ugyanolyan napi 24 órában és heti 7 napon, mint amikor csak 1-2 napra jöttetek össze.

Milyen érzés szerelmesnek lenni? én még sohasem voltam szerelmes, igaz barátnőm sem volt még, de mit kellene érezzek majd ha szerelmes leszek?

Legjobb válasz: Hát állandóan rá gondolsz,mindenrõl õ jut az eszedbe,betegesen féltékeny leszel más férfiakra akik egy kicsit is szóba állnak vele.Ha látod a lányt akkor meg a hasad görcsöl, és furán érzed magad.És állandóan boldog vagy.

Hát állandóan rá gondolsz, mindenrõl õ jut az eszedbe, betegesen féltékeny leszel más férfiakra akik egy kicsit is szóba állnak vele.Ha látod a lányt akkor meg a hasad görcsöl, és furán érzed magad.És állandóan boldog vagy.
Nagyon jó érzés, de ha nem viszonozzák egyben rossz is. Azért arról csak van valami fogalmad, hogy mi a szerelem, amúgy meg majd érezni fogod, ha az leszel.
Hogy majd elájulsz, mikor láthatod, mikor megérintheted, mikor megcsókolhatod, mikor szeretkeztek...amikor sms-t küld, amikor megcsörren a telefon...
A kérdező hozzászólása: pfuuuj ez nagyon nyálas már hozzám képest.
Tudni fogod hogy nem kell aggodni

Mit válaszoltok arra a kérdésre, hogy milyen érzés anyának lenni?

Legjobb válasz: A világon a legcsodálatosabb dolog.Ennél szebbet kívánni sem tudnék :-) 4 hós lányka anyukája

A világon a legcsodálatosabb dolog.Ennél szebbet kívánni sem tudnék :-) 4 hós lányka anyukája
a legszebb és egyben legfárasztóbb érzés. nem mondom, hogy mindig minden pillanata eufórikus, de amikor hallom, hogy szuszug már jól vagyok. minden este amikor elaltatom el tudnám sírni magam, annyira gyönyörû és boldog érzés!
15:08. Nagyon szívesen! Számomra ez az anyaság, védelmezem, óvom egy életen át!
A legédesebb teher.
nekem 2 gyerek van és nagyon boldog vagyok imádom öket föleg mikor mind a kettö itthon van és együtt játszanak és én megcsak nézem öket.jaj nagyon nagy boldogság szerintem ezt le se lehet irni szavakal .annyira várom már a karácsonyt is mert olyankor apuka se dolgozik és imádom nekik az ajándékot odaadni, látom a kis szemüket hogy csillog az örömtöl .hát igen ez az anyai öröm
hát az én 10 hónapos kislányom elég nehéz eset, de egyre jobb vele lenni. Olyan édes (amikor épp nem nyûglõdik :) . Én azt szoktam mondani, hogy fárasztó, mondjuk, semmilyen segítségem nincs, és a nap 24 óráját vele töltöm. De aki anya, az úgyis tudja, aki meg nem, annak nem lehet elmondani. :) )))
A teljesség érzése
Ha tudtam volna, hogy ez ilyen jó, elõbb szülök :)
"40 hétre kölcsönadtam a testem óvó, védelmezõ bölcsõ-melegét, hogy élhess. És egy egész életen át védelmezlek és óvlak, ha hagyod. És fölvértezlek e kegyetlen világ ellen minden lehetõ páncéllal és fegyverrel, hogy harcaid nyertesen, sebek nélkül vívhasd, ha nélkülem kell helytállnod."
Egy olyan csodás érzés amelyre nincsennek szavak.Vagy pedig regényt lehetne rola irni.Összeségében talán:csodás boldogság, a legszebb ajandék az élettol, ami felforgatja az életed, amit nem cserélnék el semmiér, ami értelmet ad az életednek, ami mindig megmarad.Talán igy irnam le az anyaságot.
Jaj de jó :) Most jó! Pedig én babamentesen is jól éreztem magam, de most már nem is tudom, mi tetszett akkor az életben, most sokkal-sokkal jobb!
Anyává válni olyan, mintha a szíved egy másik testben dobogna tovább. EZt vagy itt vagy valahol máshol olvastam, de tökéletesen leírja az anyai érzést.
A legõszintébb érzés, boldogság és büszkeség, tiszta, feltétel nélküli szeretet és ragaszkodás. Nincs csodálatosabb mint amikor reggel odamész és rád mosolyog, fülig érõ szájjal, vagy amikor minden nap valami újat tanul és te sírsz a büszkeségtõl és boldogságtól.
A legfárasztóbb és a legnagyobb boldogságot adó dolog egyszerre....
A kérdező hozzászólása: Ez természetes, h. mindenki szereti a gyerekét, arról nem is beszélve, hogy ölni tudnánk értük! Konkrétan arra az agy mondatra vagy szóra vagyok kíváncsi, amit válaszoltok, mikor ezt a kérdést felteszik.
ölni tudnék érte.mindig nevettem amikor ezt mondták annó ismerõseim.aztán megszületett egy gyönyörû szõke kékszemû herceg és láss csodát tényleg ölni tudnék érte.9 hónapos, de nem tud kihozni a sodromból, de nincs elkényesztetve.édes, nevetõs, csibész kis manó.
15.20-as vagyok.. Azt elfelejtettem odaírni, hogy egyszerûen imádom a kislányomat... Szétszoktam mindíg puszilgatni, mikor ébren van, és mindíg azt szoktam mondani a páromnak, hogy majd mikor megfog tanulni beszélni, akkor majd biztos mindíg azt fogja mondani, hogy jaaajjj anyaaaa...ne puszilgass mááár.... :) További jó babázást mindenkinek!!! :) Üdv., egy 2.5 hónapos kicsi kislány anyukája:)
Szia Nekem még néha eléggé furcsa, hogy anya vagyok... :) Mikor ránézek a kicsimre, olyan hihetetlen, hogy õ a páromból, és belõlem van...:) Mióta elkezdett nevetgélni , -hozzáteszem, hogy még hang nélkül...csak a végén csinál valami kis furcsa hangot...-azóta meg egy csomószor van, hogy úgy örülök neki, mikor visszamosolyog rám, hogy könnybe lábad a szemem is... Nagyon büszke vagyok rá! Nagyon szép baba! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 15:08 - ez nagyon szép!!! Köszönöm, h. megosztottad velünk!
En azt szoktam mondani h a vilag legcsodasabb legfarasztobb legnehezebb elmenye feladata az anyasag de ami a legjobb benne h ez 1 eletre szol.En is olni tudnek a manomert es en is sokszor sirom el meg mindig magam mikor ranezek es sokszor nem hiszem el h ez a gyonyoru pici lany az en lanyom.Mar nem tudnam elkepzelni az eletem nelkule es nem tudom h letezhettem nelkule.

Milyen érzés ha nyalnak? Nagyon szeretném kipróbálni de félek hogy esetleg nekem vagy a barátomnak nem lenne jó mert a elfolynák vagy valami. Mit érzel ilyenkor akár L/F? Élvezed?

Legjobb válasz: én nagyon szeretek nyalni. :) amire ügyelj, az hogy sztem zuhanyozás után csináljátok elõször.. én apró kis puszikkal szoktam kezdeni... és amikor a barátnõm már nagyon fel van izgulva, akkor kezdem el igazán.. ha a barátod csinálta már, akk nagyon jó lesz, ha nem akkor is, mert könnyen bele lehet "tanulni", fõleg ha segítesz neki.. ha épp jó amit csinál, nyugodtan közöld vele h így csinálja mert így jó:)

én nagyon szeretek nyalni. :) amire ügyelj, az hogy sztem zuhanyozás után csináljátok elõször.. én apró kis puszikkal szoktam kezdeni... és amikor a barátnõm már nagyon fel van izgulva, akkor kezdem el igazán.. ha a barátod csinálta már, akk nagyon jó lesz, ha nem akkor is, mert könnyen bele lehet "tanulni", fõleg ha segítesz neki.. ha épp jó amit csinál, nyugodtan közöld vele h így csinálja mert így jó:)
Én imádok nyalni :) és az eddigi visszajelzések alapján van is eredménye a kitartó "tanulásnak" A folyástól meg ne félj ugyanis ha passzol a kémiátok akkor nagyon is szeretni fogja az ízedet!! én imádom a barátnõmét... órákig tudnám nyalogatni :)
ez hülyeség, hogy nem fogsz elmenni tõle, mert ha a srác jól csinálja akkor garantált és nem csak 20%-os arányban. Én mindig elmegyek mert annyira jó :) :) úgyhogy ne görcsölj ilyeneken hogy milyen lesz! elfolyni nem fogsz, csak élvezni, az meg nedvesedéssel jár:) az érzést meg nem lehet leírni, azt érezni kell!!!!23/L
19/F voltam
Olyan nincs h elfolysz..max nagyon benedvesedsz, de a legtöbb pasinak ez teccik is. Nyugi te is és a barátod is nagyon fogjátok élvezni:) L/18
Én nagyon szeretem és szinte mindig akkorát élvezek közben, hogy csak na:) Nagyon nedves leszek, de a barátom ezt nagyon szereti, bár engem sokszor zavar még minidg, néha már olyan, mintha bepisiltem volna:)
Hova folynál el? Cukorból vagy?
Pasi oldalról tudok beszélni. Szal: a puncinak íze van. Fura íze, de nem kellemetlen. Van, h extra sok nedv jön, de az sem vészes, szerintem a pasidat nem fogja zavarni. Amit viszont ne várj, az az, h el tudj menni. Az elég munkás, és nem nagyon szokott sikerülni. Én viszonylag tapasztalt vok már ezen a téren, és még nekem sem 100% a sikerarány... inkább csak 20. :) Szerencsére van valami a lábam között, ami kiment a szorult helyzetekbõl. :) Ezzel 1ütt ha kipróbálod, az jó lesz, nagyon jó, csak nem biztos, h elmész. :)
nagyon jó dolog mikor érzed a nyelvét a lábad között és ne pánikolj az a jó ha nedves vagy legalább érzi hogy élvezed.
13:10es 22/F
Én is lány vagyok, 25 éves és imádom!!! Nagyon!! És abszolút nem okoz gondot semmiféle testnedv, majd utána is tisztálkodunk! :) Ne félj, jó lesz!!
Húú én imádom mindig elmegyek! Nem is kell hozzá sok! Attól ne félj hogy elfolysz ez bizony ezzel jár, nedvesség nélkül nem megy a dolog! Az érzést leírni nem tudom de ha belevágtok hamar megtudod milyen!23/L
Én is szeretném kipróbálni csak még túl fiatal vok :S

Lenne szíves valaki, akinek már volt nagyobb, 2 liter feletti vérvesztesége, leírni, milyen érzés, mik a pontos tünetek?

Regényt írok, ehhez lenne szükség rá, hogy tudjam. Nincs szerencsére személyes tapasztalatom, nem volt még ilyen balesetem, de nem szeretnék pontatlan munkát kiadni a kezeim közül. Kérem, valaki, ha tud segíteni, írja már meg, mit élt át! El?re is köszönöm:)

Legjobb válasz: szédülés eszméletvesztés.. ez már igen nagy mértékû vérvesztés, bele is lehet halni. itt már nem tünetek vannak, hanem ájulás... Nem volt nekem ilyen (szerencsére ) de kórházban dolgozom, láttam már ezt-azt.

szédülés eszméletvesztés.. ez már igen nagy mértékû vérvesztés, bele is lehet halni. itt már nem tünetek vannak, hanem ájulás... Nem volt nekem ilyen (szerencsére ) de kórházban dolgozom, láttam már ezt-azt.
pontos tünetek?:D többnyire haldoklás Az emberi test 0, 5 liter vér veszteséget tud csak azonnal pótolni
Hát minimum eszméletvesztés, és nagyon rövid idõn belül halál. A 0.5 litert se tudjuk azonnal potolni, a vörös csontvelõ nem dolgozik ilyen gyorsan azért:-) Én abbol indulok ki, hogyha vért adok, akkor pont fél litert vesznek le, és néhány napig még nem az igazi a szinem
Szia! Nekem volt egy verõeres vérzésem (szülés után 1 héttel) azt viszont nem tudom mennyi lehetett a mennyisége, de nagyon sok volt látszólag. 2 zacskó vv.testet kaptam utána. Igazából tüneteim addig nem voltak amíg ki nem ért a mentõ, utána meg fektettek, de ahogy azt elõttem írták:szédülés, gyengeség. Utána engem altattak, csak a másnapra emlékszem, hát szó szerint az ágyban nem tudtam megfordulni, wc-re is csak segítséggel tudtam kimenni, evés után jött a hányinger, kb. 1 hétig hullámokban tört rám a rosszullét, szóval senkinek sem kívánok hasonló élményt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Nagyon nagyot segítettetek, nem is tudjátok, mennyire hasznos ez nekem;)
A kérdező hozzászólása: Mert tudjátok, a "haldoklás", a sokk csak két és fél liter után áll be, két liter az még csak határeset.
az "azonnalt" nem ugy értettem h 1 pillanat alatt hanem hogy egyszerre annál többet nem tud, bocs ha rosszul fogalmaztam :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!