Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés lenni (151 db)

Milyen érzés lenne ha megtudná egy nő hogy nem lehet gyereke a pasijátol?

Legjobb válasz: Ezt jól megaszontad....Ha a te lábad vágnák le akkor nekem nem fájna annyira... Szerintem nagyon szar lenne a csajnak ha igazán szereti a barátját..minden álma az volt h legyen egy közös kisbabájuk erre pufff nem lehet!Ritka szar érzés.... NpNg

Ezt jól megaszontad....Ha a te lábad vágnák le akkor nekem nem fájna annyira... Szerintem nagyon szar lenne a csajnak ha igazán szereti a barátját..minden álma az volt h legyen egy közös kisbabájuk erre pufff nem lehet!Ritka szar érzés.... NpNg
Hát én nagyon kész lennék az biztos :S De vigyáznék, hogy nehogy rosszul essen neki, és lássa, hogy most emiatt nagyon magam alatt vagyok. Nehogy azt higgye, hogy õt hibáztatom..
Engem nem értintene túlzottan rosszul. Nem azért vagyok valakivel, hogy gyerekem lehessen tõle. A párom a fontosabb... Azt meg el sem tudom képzelni, hogy ezért elhagyjam (mert hallottam ilyet...) Na most lehet lepontozni...
Ha a nõ szeretne gyereket, akkor nyilván nagyon nehéz helyzet. Én idõsebb vagyok és már nem szeretnék szülni, ezért nekem nem volt gond, mikor megtudtam, hogy a páromtól nem lehetne. Így nem kellett a fogamzásgátlással bajlódni.
Szerintem nem lenne olyan rossz, mintha megtudná, hogy nem a pasi hanem saját maga miatt nem lehet gyereke.
Marad az örökbefogadás... de minden lehetõséget végig járnék.. mért nem lehet mi baja?
Hát ezt igy kellene kezelni mindenkinek... NpNg

Milyen érzes lenne nektek ha hónapfordulótokra a párotkkal kitennétek fb-ra annyi szivet amiótan együtt vagytok, erre Õ meg letörölné?

Legjobb válasz: nem nagyon vagyok fb szakértõ...de szerintem csak simán égõ neki a haverok elõtt a sok szívecske az adatlapján neked meg biztos rossz érzés lehet, de önmagában ez nem jelenti azt, h kevésbé szeret

nem nagyon vagyok fb szakértõ...de szerintem csak simán égõ neki a haverok elõtt a sok szívecske az adatlapján neked meg biztos rossz érzés lehet, de önmagában ez nem jelenti azt, h kevésbé szeret
Hónapforduló? Atyaég! Ja, és én elvbõl nem teszek ki szívecskéket és hasonlókat facséra.
biztosan gyerekesnek találta, én csaj vagyok, de szerintem is elég béna dolog ez a facebookon mutatom hogy mennyire szeretem a másikat! Most megtanultad, hogy nem vevõ az ilyesmire, legközelebb ne csinálj ilyet, inkább ünnepeljétek együtt ÉLÕBEN, ha már mindenképp ragaszkodtok a hónapfordulós balhéhoz.
Furcsa, mivel az enyémrõl csak én törölhetek...De lehet van valakije, akirõl nem akarja, hogy tudja, veled is van.
A kérdező hozzászólása: bocs félreírtam a párom fb-re
Nem tennék ilyet. miért nem a sajátodra raktad? hónapfordulókat amúgy se kell annyira komolan venni.
Elég infantilis dolog hónapfordulókat ünnepelni. Gyerekes dolog szívecskéket kirakni a facebbokra, szóval ha nekem lenne lehetõség, én is törölném. Persze nekem nincs kapcsolatom olyanokkal, akik ilyesmit tesznek. Ne hisztizz rajta, hanem térj észre, és ne hozd õt kínos helyzetbe nyilvánosan a viselkedéseddel.
Elõször is, én nem tennék ki :D De ha mégis, és kitörölné, az elég rosszul esne.

Srácok, nektek ez milyen érzés lenne? Fájna?

Milyen lenne, ha valaki kikötözne titeket, úgy hogy véletlenül se tudjon semmi hozzáérni a szerszámotokhoz és valaki a végletekig izgatna titeket képi, hangi úton? Ha egy simogatást, érintést se kapnátok, szex se lenne, ti se nyúlhatnátok magatokhoz de már az egész testetek lüktetne a vágytól? Fájna? Mit éreznétek?:$

Legjobb válasz: Izgató lenne de csak rövidebb ideig te hány éves vagy kérdezõ?

Izgató lenne de csak rövidebb ideig te hány éves vagy kérdezõ?
Miért fájna?De ha utána kiszabadulnék, szétdugnám a valagát.:)
biztos nem fájna, és mivel kíváncsi vagyok végülis mi lenne belõle, szívesen kipróbálnám... ötletem sincs mi sülni ki belõle.
Nem lenne valami jó.
kipróbálnád?
Dehogyis fájna.Van az úgynevezett ASMR ami agyi orgazmust elõsegítõ hangokból álló program :) Kellemes ez is, hidd el.
Attól függ, mennyire intenzív a képi, hangi inger. Ha hosszabb kihagyás után történik ez a játszadozás, akkor szerintem el is élvezhet a férfi, érintés nélkül is.
így hamar elmúlik a vágy, inkább fárasztó lenne
nem fájna, csak elkezdene magától mozogni az álló péniszem fel és le, aztán egy idõ után megunnám, és összemenne megint kicsire
Szerintem én inkább bealudnék.
idegileg készülnék ki

Milyen érzés lenne már, ha olyan fiu lennél, hogy a lányok mindenhol kikezdenek veled durván, meg rádmásznak tök jó csajok?

de jó lehet azoknak, akiknek ez a dolog adott...

Legjobb válasz: Olyan, mint akinek szilifisze, kankója, húgycsõgyulladása, chlamydiája, herpes simplex genitalisa, condyloma acuminatuma, AIDSe, HPVje, hepatitisze, rühe, lapostetve lenne

Olyan, mint akinek szilifisze, kankója, húgycsõgyulladása, chlamydiája, herpes simplex genitalisa, condyloma acuminatuma, AIDSe, HPVje, hepatitisze, rühe, lapostetve lenne
Az bele betegedne és buzás lenne
A kérdező hozzászólása: abba, hogy mindig van kivel dugni?
meg fájna a hasa
Ez az, amit régóta megszeretnék tudni, de nem abból, hogy valaki elmondja nekem... :D
A kérdező hozzászólása: nyiilván, aki meg gazdag azt állandoan kirabolják...ja...
volt barátom ilyen...
Ilyen nincs. Azok is tesznek ám azért. Szemeznek, vásárolnak, táncolnak, beszélgetést kezdeményeznek stb. Vagy szerinted magától felül mögéjük a motorra, beül melléjük a kocsiba vagy rendeltet magának innivalót? Nem értem, hogy minek kell ilyennek lenni kedves kérdezõ. Ne ezzel nyugtatgasd magad. Ilyen ugyanis max a mesében van. Nagyon gusztustalan dolgokat tudnék egyébként mesélni aranyos lánykákról, akik megpróbálnak mindenáron egy-egy "jó parti" mellett lehorgonyozni. Pfej. És minél jobb vagy annál több ilyen lesz.
A kérdező hozzászólása: hát én mindenáron szeretnék már egy vállalható barátnöt...tényleg semmi extra, csak legyen csinos, meg értelmes, átlagos szinten. semmi nagyravágyás, nem modellcsajt akarok, csak olyan csinos lányt, amilyen a többi fiu barátnöje. Mégis semmi esélyt nem látok, mert egyszerüen NEM VAGYOK ELÉG JO NEKIK!

Fiúk nektek milyen érzés lenne?

Ha kiderülne a kiszemeltetekrõl,hogy rendszeresen szexuális életet él a legjobb barátjával? Rosszul esne,vagy mit gondolnátok? (személyesen ismeritek egymást)

Legjobb válasz: Megpróbálnám minél hamarabb elfelejteni.

Megpróbálnám minél hamarabb elfelejteni.
Ha lefekszik a legjobb barátjával, akkor nem csak barátságot érez iránta.

Nektek milyen érzés lenne, ha az egyik szülő mindig hangsúlyozná nektek, hogy mennyire nincs pénz?

19 éves vagyok, jelenleg még tanulok. A szüleim ketten keresnek maximum 140-150 ezer Ft-ot. Elég sok mindent kell fizetni, így tudom, hogy kevés pénzünk marad, de nekem annyira rosszul esik, hogy anya mindig nekem mondja, hogy már csak x Ft-unk van egész hónapra és nem tudja, hogy jövünk ki. Tudom, hogy ilyen a helyzet, nem is kérek soha semmit, amit tudtam azt megvettem magamnak a nyári munka pénzemből, kifizettem a sulim egy részét, bérletet is megvettem magamnak, ennyire telt, de tudom, hogy ez is segítség. Annyi tervem lenne, hogy miket szeretnék tanulni, vagy miket szeretnék elérni az életben, de nagyon rossz érzés, amikor a szüleim mindig ezzel jönnek nekem, hogy nincs pénz, mintha én nem tudnám. Próbálok diákmunkát találni, de a kisvárosban ahol tanulok, nem sok lehetőség van, ha van is, akkor nem hosszú távú, hanem maximum 1-2 alkalom. Ti mit éreznétek, ha mindig kihangsúlyoznák nektek ezt a nincstelenséget?

Legjobb válasz: Az alkalmi munka is munka, az abból származó pénz is pénz. Amúgy meg lehet tanítani is, az rendszeres, és jól fizet. Angol, matek... ami jól megy.

Az alkalmi munka is munka, az abból származó pénz is pénz. Amúgy meg lehet tanítani is, az rendszeres, és jól fizet. Angol, matek... ami jól megy.
Aggódik ilyenkor és kivel osztaná meg mással ezt az aggodalmát. Felkészít rá, hogy esetleg hó végén éhezned kell. Jobb, mint ha váratlanul érne, nem? Én nem éreznék semmit, hiszen szinte mindenhol ez megy, sõt még ahol van pénz ott is sírnak, hogy nincs. Ez a normális. Gondolom csak azt várja, hogy legyél megértõ, ha nincs sonka minden nap otthon. Én akkor szoktam csak mondani ezt a gyerekeimnek, amikor hülyeséget akarnak vatetni vagy olyasmit, amire tényleg nincs pénz.
Kinek mondhatná az ember ha nem a felnõtt gyerekének? Mi ezzel a baj, a szomszéddal mégsem beszélheti meg..
Nekem nem mondták, de ettõl függetlenül elfogyott szeszre. Egyszer délután egyedül voltam otthon, csak három alma volt a spájzban otthon, másnap már az se. A szüleim azóta megölte az alkohol, de én még elõtte eljöttem és most úgy élek mint a többi normális ember. Ha a szüleid nem isznak, játékgépeznek, vagy drogoznak akkor szerintem próbáld megérteni a helyzetüket, ha már nincs pénz legalább béke legyen.
Nekem is állandóan ezt hangoztatták, a végén elmenekültem otthonról és elszakadtam tõlük. Nem beszélek velük ha nem muszáj
Hangsúlyoznám nekik, hogy saját életükért csakis õk maguk felelõsek, illetve hogy senki nem tartja õket vissza attól, hogy keressenek jobban fizetõ munkát. Nem sóhajtozni, meg panaszkodni kell, mert az sehová sem vist, hanem cselekedni. ja, hogy az fárasztó.. akkor meg fogják be és egyék meg, amit fõztek.
Szerinted neki nem megterhelõ lelkileg, hogy nincs?
Semmit, megszoktam és tettem ellene plusz munkákat vállaltam. A te korodban 2-3 állásom volt. De mivel te tanulsz, igy 1 pluszt soimán be tudsz vállalni, és legalább tudsz már te is segiteni kicsit a szüleidnek.
Én vagyok az #5. Ha se béke, se pénz akkor jobb ha nem maradsz ebben a családban. Még annyi, hogy talán azért mondja anyukád mindig neked, mert téged gondol egyedül annyira érettnek a családban, hogy ezt felfogd. Legfeljebb mondd meg neki, hogy zavar és pénzügyekrõl ne beszéljetek egyáltalán. Jó esetben lesz témátok ezután is.
Minél hamarabb szakadj le a szüleidtõl, mert rád is ez az élet vár. Neked se lesz pénzed az életben, ha ezt tovább sulykolják beléd. Nagyon felelõtlenek a szüleid. Nincs joguk félelmeket ültetni beléd.
Ezt úgy mondom neked, hogy nem fogunk fûteni, de attól függetlenül jól élünk, optimistán és elég sok pénzt elköltünk hülyeségekre és ezt jókedvünkben tesszük.
Nem értem az itteni válaszadók nagy részét. Szerintük normális, ha egy szülõ vasfegyelemmel neveli a gyerekét, ha dagadt disznónak nevezi, ha szexel mellette, vagy ha azt sulykolja bele, hogy nincs pénz. Pedig ezek mind-mind olyan pszichés problémákat okoznak, hogy ajaj. A kérdezõ 19 éves, de van egy olyan érzésem, hogy egész életében ezt hallgatta. És tényleg nem tesz jót az embernek, mert ha valaki folyton ezt hallja, az szorongásban kezd élni. Én is konkrétan rettegek most, pedig már hozzá vagyok szokva az éhezéshez.
Azèrt nehogy normális legyen màr, hogy egy szülö napi szinten sulykolja a gyerekèbe, hogy nincs pènz - akkor sem, ha felnött. Èn ebben nöttem fel, állandó rettegèsben ès gyomoridegben èltem, ès a mai napig kihat rám a dolog, mert minden forintot fèlek kiadni. Fèlek. Ha nagyobb kiadádom van, szó szeribt kiakadok, mert ni vam, ha nem lesz kèsöbb pènz?
Én tudom milyen. A vicc nálunk csak az, hogy nekünk van pénzünk, de ha nekem kell valami, akkor arra sosincs.
A kérdező hozzászólása: #5: Az a baj, hogy béke sincs, még annyira sem, mint pénz.
A kérdező hozzászólása: #1: Lelkileg elég megterhelõ ha minden nap ezt hangoztatják, hogy nincs semmink, illetve anya hangoztatja, nem apának, nem bátyának, mindig csak nekem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Sajnálom, hogy közületek is ennyien ilyen nehéz helyzetben voltak/vannak. Tudom, hogy ennyi idõsen már nem lenne szabad, hogy lelkileg ennyire megviseljen, de mostanában elég érzékeny vagyok, mert a szüleim között nagyon megromlott a kapcsolat és szét fognak költözni. Ezzel is egyedül kellett/kell megbirkóznom, nem tudok róla senkivel sem beszélni sajnos. Én nagyon szeretem a szüleimet, de a megromlott kapcsolatuk miatt néha már elviselhetetlen itthon. Nem veszekednek, de mindig nekem szidják egymást. Mivel nagyon szeretem õket, nagyon nehéz is lenne számomra, hogy mindkettõjüktõl távol költözzek, de igazatok van és valóban a költözés, valamilyen munka keresés a megoldás, aztán amint tudok, segíteni nekik!

Dohányzók! Nektek milyen érzés lenne, ha elvennék az összes nálatok lévő cigit, és tönkre tennék?

Haverom anyja, egyszer bejött hozzánk, valamiért dühös volt haveromra, és kipakolta a táskáját kivett belőle 2 doboz cigit, és beledobta egy vödör vízbe. Nektek ez milyen érzés lenne? És ez most mire volt jó? Mert semmi olyat nem mondott az anyja, hogy "most többé nem gyújtasz rá!" nem, bejött kiszórta a táskát, és vödör vízbe bele a cigis dobozokat...

Legjobb válasz: Esélyes, h idegbajt kapnék....nem konkrétan a cigi miatt.Bármimet is dobnák ki/tennék tönkre, amihez ragaszkodom.A cigihez meg egy dohányos nyilván ragaszkodik, hisz a dohányzás függõség.Nem mondom, h jó dolog, nagyon nem az, de nem is ez a kérdés.

Esélyes, h idegbajt kapnék....nem konkrétan a cigi miatt.Bármimet is dobnák ki/tennék tönkre, amihez ragaszkodom.A cigihez meg egy dohányos nyilván ragaszkodik, hisz a dohányzás függõség.Nem mondom, h jó dolog, nagyon nem az, de nem is ez a kérdés.
Én is úgy vagyok, mint az elsõ, ha valaki az én cuccomat tönkre teszi, akkor elkap az idegbaj és felpofozom az illetõt legszívesebben.
Rosszul esne, de nem azért, mert nem bírok ki pár órát nélküle, hanem mert én tiszteletben tartom mások cuccait, nem matatok, nem teszem tönkre a családtagjaim dolgait, nem számít, hogy az 100 ft volt, vagy 5000. A cigit saját pénzbõl veszem (heti egy doboz), úgyhogy elvárnám, hogy ne tegyék tönkre, mert nekik nem kellett a kisujjukat sem megmozdítani érte, és nem tõlük lopom vagy kunyerálom a pénzt.
Én nem szeretem a dohányosokat, (más azt mondja rám ezen az oldalon hogy antibagós köcsög, de szerintem ez túlzás:) ) de megértem hogy ideges volt. Senkinek nem tenném tönkre a cigijét, mert rohadt drága. Ha 12évesen cigizne a gyerekem, akkor sem viselkednék vele ilyen parasztként, máshogy érném el hogy ne akarjon dohányozni, a haverjai dolgába meg fõleg nem szólnék bele :D
Háát ha ezt velem valaki megcsinálná közölném h akkor most kifizeted... ha a válasza a Nem szócska lenne oda költöznék hozzá csak 2 napra .. így megtudná milyen mikor nem tudok rágyújtani 2 napig..

Milyen érzés lenne ez nektek? (lent)

... ha mondjuk az apátok azzal piszkálna, hogy csúnya kamasz vagy, ha szerzel egy tök jó bizonyítványt (színötös) azt megkérdeznétek, hogy büszke-e rátok, azt feleli: egy egész kicsit...

Legjobb válasz: Hát nekem is szokott viccelni apum... Nemtudom fiú/lány vagy, én is szoktam õt húzni... Persze megvan a tekintálye, csak ha olyan kedvben vagyok meg õ is, akkor hülyülünk. De itt nem errõl van szó...

Hát nekem is szokott viccelni apum... Nemtudom fiú/lány vagy, én is szoktam õt húzni... Persze megvan a tekintálye, csak ha olyan kedvben vagyok meg õ is, akkor hülyülünk. De itt nem errõl van szó...
A kérdező hozzászólása: Szinte sosincs itthon. Dolgozik, és a másik 2 lánytestvéremmel foglalkozik. Én fiú vagyok. A bátyámmal nagyon jóban vagyunk, és szeretjük egymást, õt mondhatom úgy jobban szeretem majdnem mint a tulajdon szüleimet. De õ most távol van, egyetemre jár. Van egy menyasszonya. A bátyám hamarosan 20 éves, én 12 leszek. A menyasszonya nála 1 évvel fiatalabb, és miután hazajön az egyetemrõl össze akarnak házasodni. Én pedig beleszerettem a lányba annyira egyedül vagyok, de õ foglalkozik velem mindig. Nagyon ciki?
Ez valahogy olyan aranyos a maga módján... Anyukád mit szól apud viselkedéséhez? Esetleg kérd meg õt, hogy beszéljen vele. Ne vegyél magadra mindent amit mond. Ha nagyon zavar csak erezd el a füled mellett az esetleges rossz megjegyzéseket, vagy vedd pojénra.
A kérdező hozzászólása: De nem tudom poénra venni! Mit tegyek, vagy mit mondjak neki, hogy abbahagyja? Kezdem megutálni... :(((
Mond el neki azt, amit itt leírtál.
Szegény :( Hát figyelj én 16 vagyok (lány) és apa csomószor mondogatja ha hazajövök suliból 'Na ma mibõl kaptál 1-est?' Poénra veszem mert tudom hogy viccel :) De tényleg beszélj vele errõl! Bátyádat is megkérdezhetnéd mi a véleménye. Ennyit tudok tanácsolni csak :( Majd írj hogyan alakulnak a dolgok.

Srácok, férfiak! Milyen érzés lenne, ha a barátnőtök védene meg titeket?

Szombat este elég szokatlan dolgot láttam a pályaudvaron.Volt ott két tipikus bunkó,tahó,alulszocializált paraszt,akik szinte mindenkinek beszólogattak,szerintem részegek is voltak... Aztán jött kézen fogva egy párocska,a fiú nagyon sántított,szerintem eltörhette a lábujját vagy hasonló.Beszólt neki az egyik tahó,de nem hallottam tisztán,hogy mit.Erre odament a barátnő és úgy hasba rúgta,hogy utána percekig alig kapott levegőt!:DD

Legjobb válasz: Majd feljelentik a csajt garázdaságért.

Majd feljelentik a csajt garázdaságért.
Vagy visszaütnek a lánynak. Ekkor viszont a lány nagyon rosszul fog járni.
uhhúú, én csak néznék :D Kicsit furán érezném magam. Meg szégyellném, hogy neki ilyet kell tennie. Amúgy viszont rettentõ büszke lennék, hogy ilyen talpra esett, bátor, harcias, belvaló barátnõm van, aki ráadásul ez ÉRTEM hozza ki ezt magából :D Le lennék nyûgözve, és tuti nem felejteném el sose.
Szereintem meg jól tette nem szép dolog a másik embert kicsúfolni mert más, van egy mondás h az okos ember nem bántja meg a másikat a hulyétol meg mindegy!!!! Ìs látni h szereti ot ha megvédte.....

Fiúk/Férfiak, nektek milyen érzés lenne ha a párotok mondaná ki először, h szeretlek?

Tudom van ahol ez nem nagy dolog, de ahol számít, ott a srác mondja ki el?ször v a csaj? A srác nem nézi hülyének ha kimondja a csaj?? 22/L

Legjobb válasz: Én a lány után mondtam ki. (23F)

Én a lány után mondtam ki. (23F)
nem hiszem
hogy hülyének nézné emiatt
Én megvárnám hogy a srác mondja ki minden képen ;) 'asszem tudod ki'
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat fõleg neked drága bnõm :D még írjatok! tanácstalan vagyok, nem akarok hülyét csinálni magamból a srác elõtt...
Mióta vagytok együtt??? Mert az sem mindegy! Ha még csak egy hónapja pl, akkor lehet, hogy még korai... Viszont, ha érzed rajta, hogy már õ is szerelmes, akkor nem lehet gond belõle :)
A kérdező hozzászólása: friss a dolog de néha úgy rámjön h kimondjam.. csak nem akarom h hülyének nézzen v kiröhögjön...
várd meg míg ö mondja ki.... ne ijeszd el. utána már nem lesz mire vadásznia, miért küzdenie...érted...egy férfi mindig jobban kell hogy szeressen téged, mint ahogy te szereted öt.
Én szerintem kimondanám hamarabb, ha úgy érzem, hogy itt az ideje. Szerintem nem nézne hülyének.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!