Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés lenni, és mik (6 db)

Milyen érzés terhesnek lenni, és mik a jelei?

köszi a válaszokat.-)

Legjobb válasz: Ezek közül lehet bármelyik, de az is lehet, hogy egyik sem jelentkezik: Hányinger, hányás, gyengeség, fáradékonyság, álmosság, hasszurkálás, menstruáció elmaradása. Bizonyos ételeket kívánod, más ételektõl megundorodsz, szagokat erõsebben érzed, lehet fokozott nyálelválasztás, érzékenyzég, idegesség.

Ezek közül lehet bármelyik, de az is lehet, hogy egyik sem jelentkezik: Hányinger, hányás, gyengeség, fáradékonyság, álmosság, hasszurkálás, menstruáció elmaradása. Bizonyos ételeket kívánod, más ételektõl megundorodsz, szagokat erõsebben érzed, lehet fokozott nyálelválasztás, érzékenyzég, idegesség.
A jeleket leírta az elöttem szóló.Èn annyit tennék hozzá, hogy én nagyon elkezdtem izzadni. csodálatos érzés a kellemetlenségekkel együtt, pláne, mikor elkezded érezni a mozgásait.Pláne mikor már la´tni is. 16 hetes kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: gratulálok minden egyes kismamának!!!!!
Nekem gyakori pisilés, falánkság, (mindig éhes vagyok), és aluszékonyság.
A leghamarabb úgy tudod észrevenni, hogy babát vársz ha hüvelyben mérsz ébredéskor, anélkül, hogy felkelnél, testhõmérsékletet. Ugyanis, peteéréskor általában megemelkedik 37 fölé. Ha teherbe estél, akkor ez a megemelkedett érték tartós marad. A babavárás a legszebb dolog a világon, a kellemetlenségek ellenére is!
Én nem éreztem semmi, csak mikor elkezdett mocorogni:-) Abszolut tünetmentes volt az egész terhességem, most még 4 napom van vissza (elméletileg). Nagyon jó érzés, néha fura, szokni kell mint lelkileg, mint fizikálisan, de egy csoda. Nem is igazán lehet elmondani, átélni kell:-) És hamar elmegy az idõ, ki kell használni:-)
Én ugy gondolom soha nem leszek olyan boldog mint az utolso 3terhességi hónapba. Az egész terhesség fanasztikus volt de nekem a vége volt a legcsodálatosabb. Elmondhatatlanul boldog voltam egy más világba éltem és nem akartam szülni sõt most is rengeteg mindent megadnék azért h ujra átélhessem azokat a honapokat!!! Nekem csak az elsõ 3honapba volt hányinger hányás de utánna az égegyatta világon semmi kellemetlenségem nem volt.

Milyen érzés amikor egy srác belehatol egy lányba? A lány részéről érdekelne. Szűz vagyok még, 19 éves és lány. Már jó lenne nagyon, de érdekelne, hogy ti mit éltetek át.

Legjobb válasz: Hát qrvára jó érzés. Nekem mindig az elsõ ,,behatolás,, esik a legjobban, persze a többi is nagyon jó, de az elsõ, oooo, az qrva jóóó.:)

Hát qrvára jó érzés. Nekem mindig az elsõ , , behatolás, , esik a legjobban, persze a többi is nagyon jó, de az elsõ, oooo, az qrva jóóó.:)
A kérdező hozzászólása: óóó, ez szépen megvolt fogalmazva!:D Miért az milyen érzés, ha szûz lánnyal vagy?Ez érdekel!:) Néha úgy lennék férfi!:D
A felettem szólóval értek eggyet annyi különbséggel hogy szüzeknél megvan az a plussz is hogy amikor átszakítod a hártyát azt is érzed. És ez nekem olyan mint amikor valami ajándékot kapok, ami fóliaba van csomagolva és az ujjammal finoman kiszakitom majd elkezdhetem tépkedni. :)
Felettébb kellemes, egy meleg szûk nedves hely, ahol a szerszámot lehet kényeztetni.
A kérdező hozzászólása: És fiúknak milyen érzés?
Elsõre persze hogy fáj, nemis nem ez a jó szó rá, hanem kellemetlen, de ez az érzés hamar elmúlik. Egy jó tanács, mikor megtörténik ne oda fokuszálj hanem arra a gondolatra hogy aki szeret téged pasi belédhatol és végre magadban érezheted õt, ez nagyon sokat segít, elterelí a figyelmet, és mikor már megtörtént figyelmedet újra inrányíthatod a nunusod felé, na akkor lesz igazán jó élvezetben részed, bár a csajok többsége jobban szereti mikor újjazák õket vagy ha nyalják.
az elsõ inkább lelkileg jó, ha tényleg szeretitek egymást.fizikailag az elején még nem mindíg olyan jó, mint amilyen lesz majdmindenki eltervezi, hogy milyen a tökéletes elsõ alkalom, de ilyen nincs.Viszont, ha oda figyel rád, akkor az elsõ is nagyon jó tud lenni, és minden alkalommal jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Ige, azt gondoltam, hogy nagyon jó.:D Különben miért csinálnák az emberek, nem?XD Szerintem, fel vagyok készülve rá egyébként, de ha szûz vagyok, elsõre is olyan nagyon jó érzés lesz?Nagyon odafigyel egyébként rám a barátom. Ha ez buta kérdés, de ha megvolt az elsõ, utána nem fáj vagy valami?Szóval ha akarom utána nemsokára indulhat a következõ menet, nem?:D
Nem lehet igazán leírni, mert nem hasonlít semmire, de nagyon jó:) .
Kellemes érzés egy kicsit megakad a szerszám és plussz erõt kell kifejteni a gyõzelemhez, de az a hálás sóhaj amit a lánytól hall az ember mindent megér. Ekkor meg kell állni közben kicsit mert fájhat neki de ha odafigyel az ember a lányra, egy nagon kellemes felszabaduló érzés neki.

Vannak híres felmenőid? Milyen érzés az utódjuknak lenni? Ki volt, és mit tett?

Legjobb válasz: Nem tudok róla (mondjuk nem is néztem utána) de ha lenne akkor büszke lennék rá.

Nem tudok róla (mondjuk nem is néztem utána) de ha lenne akkor büszke lennék rá.
Nekem üknagyapám egy falun volt bíró, az 1900-as évek elején. Büszke vagyok rá, jó érzés és motivál, mikor tanulok. 22N
Anyai ágon Rózsa Sándor.nem nagyon foglalkozom a dologgal, bár ha róla van szó a tv-ben, felkapom a fejem, vagy olvasok róla, ha találok egy cikket.
Én a nem híres felmenõimre is büszke vagy.Nem voltak nemesek, se grófok, "csak" dolgos és becsületes parasztemberek!
Tudtommal nekem nincs, de ismerem Dréher bácsi dédunokáját :D:D
Van, az õseim fõnemesek voltak, oldalági leszármazott vagyok. Semmilyen érzés nincs bennem, büszke vagyok az õseimre, akik biztos jóarcok voltak, de ettõl én még nem leszek jobb.
A "XY" család története. Bocsi, azért nem írom ki, mert nem akarok kiadni magamat senkinek. :)
ma 16:16 Mi a könyv címe?
Nekem egy rokonom családfakutatást indított 2006-ban. Olyan nagyméretû lett az egész, hogy 2x is szerveztek találkozót, amin több száz- eddig ismeretlen rokon- részt vett. Könyvet is adtak ki a történetünkrõl. Kiderült, hogy dohánytermesztõ földbirtokosok voltunk. Családi címer, sok-sok birtok. Igazi nemesi család. :) Rajzoltak is egy családfát az 1700-as évektõl napjainkig, és ott van az én nevem is a lombok tetején születési dátummal. :) Nagyon jó érzés ezeket tudni.
Nekem József Attila a rokonom volt de semmi különöset nem érzek ettõl
Egyik felmenõm(anyai ágon)pilóta volt a II.világháborúban.Arról az ágról azóta is több tehetséges pilóta, repülõs került ki, köztük én is.(Nem sok mindenhez értek szerintem, de annak ellenére, hogy nõ vagyok-oktatóim szerint is-piszok jó érzékem van a géphez, a repüléshez, férfitársaimat sokszor lekörözöm:) )Büszke vagyok a felmenõimre, és hálás ezért az, , adottságért".

Milyen érzés volt mikor először megláttátok a babátokat? Elhittétek hogy a Tiétek és hogy Õ rugdosott belülről? Első babát várjuk, de nagyon, és már jó lenne látni. Nagyon izgulok, milyen lesz a lányom, a szülés, stb 34 hetes vagyok.

Még mindig hihetetlen hogy anya leszek, és fel fogom fogni hogy Õ tényleg az ÉN lányom?

Legjobb válasz: Én pont olyannak képzeltem el a babámat amilyennek éreztem belülrõl. Gyönyörû, erõszakos :), rafinált, huncut, sokat nevetünk és imádnivaló.

Én pont olyannak képzeltem el a babámat amilyennek éreztem belülrõl. Gyönyörû, erõszakos :) , rafinált, huncut, sokat nevetünk és imádnivaló.
hát igen az elõttem szólók összefoglalták a lényeget. kicsit sajnálom a pasiikat, mert õk soha nem fogják ezt a csodát megtapasztalni. 9 hónapig non-stop velünk van, érezzük õt (kivülrõl más mint belülrõl), vele együtt változunk, és mi szüljük meg, mi etetjük(ha szerencsések vagyunk és tudjuk) csodálatos könnyû szülést jó babázást :)
Leírhatatlan... Életem legszebb napja volt. Soha nem láttam még olyan szépet mint akkor a kicsi fiamat. :)
Engem császároztak, nem tették rám, csak a praván felett megmutatták, mikor kiemelték.Nem tudom leirni, még mindig sokat gondolok erre a pillanatra.Most 5hós, de minden nap rácsodálkozom, hogy ez az édes kislány az enyém.Fõleg reggelente mindig várom, hogy felébredjen és megfogjam.Nagyon imádom, de ezt a szeretet sem lehet leirni, csak mi anyák ismerjük ezt az érzést és hamarosan te is részese leszel.
Szia, engem altattak császárnál, így csak pár óra múlva láthattam, akkor is félig kómásan, de csodálatos érzés volt! Nekem olyan érzés volt, mintha már "találkoztunk" volna, mintha mindig is ismertem volna õt:) imádom:) azóta 3 hónapos nagylány:)
Én nagyon elfáradtam a szülésben, elég sok gond is volt közben, a babám se sírt fel elsõre. Talán ezért egy hét is kellett, mire felfogtam, hogy õ az. Addig is mindent megadtam neki, de alig-alig kötõdtem. Van ilyen is, ne ijedj meg, nem vagy rossz anya, ha így alakul. Egy hét után már úgy éreztem, az életemet adnám érte. De el kellett telnie egy kis idõnek.
Én sokszor elképzeltem milyen érzés lesz, ha majd meglátom. Azelõtt mindig elsírtam magam, ha megláttam a tv-ben egy szülést, vagy újszülöttet, de amikor én szültem olyan stresszben voltam, hogy nem tudtam hírtelen felfogni tényleg az én babám van ott, akit annyira vártam. Nagyon gyorsan jött, 2 óra leforgása alatt megszületett, sajnos õ sem sírt, így hamar elvitték tõlem. De amikor picit rátették a hasamra, rögtön láttam hogy olyan mint a 4D-s képen:) Már 5 hónapos, és imádom!!!!!
A leghihetetlenebb élmény az ikerlányaim születése után ért, mikor mindkettõt odahozták.Ott volt két hatalmas baba-mindkettõ 50 cm és 3 kg fölött volt-, és elképzelni nem tudtam, hogyan fértek el a pocakban.:) ))A két fiam születése után sokkal egyszerûbben elfogadtam, és elhittem, h ott voltak, de a lányok...a mai napig nem értem hogyan tudták olyan picire összelegózni magukat.:)
A babádat meglátni elmondhatatlan, ezt át kell élned! :D A világ leggyönyörûbb, legkülönlegesebb dolga, amit semmi máshoz nem lehet hasonlítani. Én is csak néztem, néztem, egyszerre volt ismerõs és ismeretlen... A kisfiam már 1 éves lesz, de még mindig rácsodálkozunk, hogy "Nézd már, gyerekünk van!" :) . A szülés mindenkinek más, nekem szép emlék, bár nem volt egyszerû, de mégis nagyon vágyom rá, hogy újra terhes legyek és szülhessek. Remélem egy év múlva nem lesz semmi akadálya! Gyors és könnyû szülést kívánok, addig pedig boldog babavárást!
Nagyon furcsa érzés volt megpillantani! Kellett pár nap, mire elhittem, hogy igen, Õ az enyém!!! Érdekes volt, még 3-4 hétig simogattam a pocakomat, mire leesett, hogy már nem ott van, akit keresek:) Készülj fel a leggyönyörûbb dologra, amit valaha tapasztaltál!!!
Nagyon-nagyon jó érzés, amikor megszületik. Minden fájdalmam elfelejtettem, amikor megláttam. Sajnos nem tehették rögtön a pocakora ( nem sírt fel), csak megmutatták és megsimizhettem. Ja és önkéntelenül rámosolyogtam sírva: "Szia Kicsi, én vagyok az anyukád!"
A kérdező hozzászólása: De sokan írtatok! Köszönöm:) Olyan jó olvasni amit írtatok, már annyira várom hogy átélhessem! Most még a fájdalom sem rémít, pedig félek a szüléstõl. Nagyon sok boldogságot és jó babázást Nektek!
Szia! Egy csoda ami elötted áll.Kicsit irigykedem is::) pedig 4 hete szültem én is, még friss élmény.:) Én fel sem fogtam h 31ora szenvedés, fájdalom után rajtam fekszik a drágám:) Egy 7kellett mire felfogtam, és elért engem is az az euforia amiröl sokan beszélnek.akkor örömömben elsirtam magam mikor a kisfiamat altattam vissza hajnalban és dudoltam neki az édes kisfiamat:D:D minden nap megnézem a szülöszobás képeket, , olyyan szépek:) Minden jot Neked, könnyü szülést és utána kellemes baabázást kivánok!! Üdv:4hetes Kukimano anyuja
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Tuti én is sírni fogok :) Már "vágom a centiket" még 6 hét :)
Az elõttem szólóhoz hasonlóan irigyellek. 11 hete szültem. Azonnal enyém lett a kislányom, egy pillanat alatt, ahogy a hasamra tették. ÉS most, 11 héttel késõbb lett hihetetlen, hogy akkor tényleg szültem... Annyira réginek tûnik és mintha nem is én lettem volna ott, de mégis! Érted ezt? Mert én nem. Nagyon szép dolog elõtt állsz, a mai napig jóindulatú irigységgel nézem a pocakos mamákat, de ha igaz, hamarosan a kistesón fogunk ügyködni! Ahogy a napok telnek majd, egyre több hasonlóságot találtok majd a kislányotokban. De hogy én anya lennék? Megkérdezték tõlem a szülésem után vagy 1 héttel, hogy és milyen az édesanyaság? Én meg mondtam megdöbbenve, hogy hát azt én honnan tudjam? Aztán a következõ pillanatban rádöbbentem, hogy jéé, hát már én is tudom. Könnyû szülést és sok boldogságot nektek!

Ki az, akinek a napokban miss ab műtétje lesz? Nekem jövő héten lesz, sajnos volt már egy, tudom milyen, és jó lenne olyanokkal beszélni, akik hasonló helyzetben vannak, hogy mire gondolnak, mik az érzéseik.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt és úgy éreztem ilyen csak velem történik.De sajnos mással is megtörténik és egyre több mindenkinél.Nekem áprilisba volt elöször és nehezen dolgoztuk fel.De augusztusba ismét teherbe estem és akkor megértettem lehet hogy még nem voltam felkészülve. Jelenleg 26 hetes kismama vagyok és kivánok Neked is több szerencsét.

Szia! Nekem is volt és úgy éreztem ilyen csak velem történik.De sajnos mással is megtörténik és egyre több mindenkinél.Nekem áprilisba volt elöször és nehezen dolgoztuk fel.De augusztusba ismét teherbe estem és akkor megértettem lehet hogy még nem voltam felkészülve. Jelenleg 26 hetes kismama vagyok és kivánok Neked is több szerencsét.
Hát, nekem nem a napokban lesz, hanem decemberben volt, de még most sem sikerült teljesen feldolgoznom. Elsõ baba volt. Mennyire viselt meg téged az, hogy ez már a második eset? Engem nem is az zavar mostmár, utólag, hogy volt, hanem attól rettegek, hogy lesz még. A férjem nekem rengeteget segített abban, hogy feldolgozzam, úgy-ahogy. Bízik benne, hogy a következõ próbálkozás alkalmával is elsõre összejön. Hogy mi volt az oka, nem derült ki, de jó bemesélni magunknak, hogy azért lehetett, mert egyszer csúnyán leestem a székrõl. Így bízhatunk abban, hogy „csak” ennyi volt a gond, és nem szervi, vagy genetikai baj van velünk. Én például alig vártam, hogy ismét szeretkezhessünk, nekem az sokat segített, megnyugtatott.

Erős viszketést érzek már egy ideje a végbélnyílásom körül, ha vakarom, jó érzés, de tudom, h nem lenne szabad. És már a jobb mellem alja is viszket. Mi lehet a gond? Milyen orvoshoz forduljak?

Legjobb válasz: Talán valami allergia. Menj háziorvoshoz, az tudni fogja, hogy melyik szakorvos tud segíteni, és tud adni beutalót is. (Sok rendelés beutalóköteles ugyanis.)

Talán valami allergia. Menj háziorvoshoz, az tudni fogja, hogy melyik szakorvos tud segíteni, és tud adni beutalót is. (Sok rendelés beutalóköteles ugyanis.)
a panaszaid alapján gombás fertozés, háziorvos, bororvos
Cukrod rendben van?
Végbél nyílás viszketése két okból lehet: giliszta és gomba. Mivel vakarod s elõfordulhat, hogy gomba a melled is azért viszket mert mosatlan kézzel óvatlanul tovább vitted a fertõzést. Sürgõsen fordulj orvoshoz!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére már rendbe jöttem. Gondoltam megosztom veletek, h mi is volt a baj: gombás fertõzés volt a végbélnyílásnál, a mellemnél meg ekcéma. Mindkettõre kaptam megfelelõ krémet. Köszi a válaszokat!!!
v férges vagy
A kérdezõtõl szeretnék segítséget kérni, hogy melyik krémet használta a végbél viszketésre, mert pár napja nekem is elõjött ez a viszketés és én arra tippelek, hogy gombám van. Még egyelõre nem vészes a dolog, de szeretném elkezdeni kenegetni, hogy ne romoljon tovább a dolog. Köszönöm, ha tudsz nekem segíteni és megírod a krém nevét, ami neked segített!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!