Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés jönnek (21 db)

Nagyon félek a menstruálástól! MIKOR JÖN MEG A MENSTRUÁLÁS (úgy általában, mert tudom hogy mindenkinek máskor)? Egyébként milyen érzés? És melyik BETÉT A LEGJOBB? (mert az tuti hogy nem fogok tampont használni) :-/

Legjobb válasz: nekem 13 és fél évesen jött meg,de én eleg vakony alkat avgyok. ha te husisabb avgy,akk lehethogy hamarabb fog megjönni. szerintem az always betetek a legjobbak és a naturals-kamillas. semmi különös erzes nincs-nálam,csak néha érzem ahogy csurog :// picit kellemetlen erzes.de nem faj. persze van akiknek görcsöl a hasa. lehet,hogy csak egy picit,lehet,hogy nagyon. hogy mikor jön meg? azt nem tudhatja senki pontosan. de valahol azt olvastam,h a cicik növekedesenek kezdete utan 2evvel. de hogy ez igaz-e nemtudom,mert nem szamoltam:D amugy meg ne felj a menstrualastol. valoszinu elõször csak barnas foltot fogsz latni a bugyidon. ne ijedj meg. és szolj anuykadnak:)

Nekem 13 évesen jött meg, az elsõ kettõ csak barna volt, de aztán már rendesen. Nekem spec. nem fáj, örülj neki, ha neked se fog. Elõször nagyon rosszul éreztem magam, kellemetlen volt, a miért én? volt a fejemben, de másnap el kellett utaznom egy hétre nagyihoz u.h. tuti elsõ hét volt :S Nem kell félni, tök természetes. Én is betétet használok, tampont majd csak ha rákényszerülök. (sport v. nyaralás miatt) Néha érzem hogy folyik, de a betét se kényelmetlen már pár perc után. Ne félj! Nyugi! Sok sikert ;)
nekem 13 és fél évesen jött meg, de én eleg vakony alkat avgyok. ha te husisabb avgy, akk lehethogy hamarabb fog megjönni. szerintem az always betetek a legjobbak és a naturals-kamillas. semmi különös erzes nincs-nálam, csak néha érzem ahogy csurog :// picit kellemetlen erzes.de nem faj. persze van akiknek görcsöl a hasa. lehet, hogy csak egy picit, lehet, hogy nagyon. hogy mikor jön meg? azt nem tudhatja senki pontosan. de valahol azt olvastam, h a cicik növekedesenek kezdete utan 2evvel. de hogy ez igaz-e nemtudom, mert nem szamoltam:D amugy meg ne felj a menstrualastol. valoszinu elõször csak barnas foltot fogsz latni a bugyidon. ne ijedj meg. és szolj anuykadnak:)
nekem 12 évesen jött meg, használok tampont is (tudni kell hasznélni nem kell félni tõle ob forever;))betétet always ultra super plust használok, éjszakára meg night-ot az jó nagy mindent felfog, nem kkel féni ezektõl a dolgoktól, meg kell ismerni õket;)
nincs mit félni tõle. én 13 éves voltam, amikor elõször megjött. elsõre kicsit ijesztõ lehet, de hamar hozzászoksz majd, amikor majd havonta megjön. nekem annyi volt, hogy fájt elõtte a hasam, olyan különösen, amilyet eddig még nem tapasztaltam. de ez el is maradhat akár, nem mindenkinek fáj a hasa. tampont elsõre nem is nagyon javasolják, eleinte én is betétet használtam. libresse-t vagy always-t, az meg, hogy milyen méretû kell, majd attól függ, milyen erõs a menstruációd.
Nem kell tõle félni, és mindenkinek máskor jön meg... Nekem 9 évesen jött meg, szerencsére voltam annyira kíváncsi, hogy óvodásan mindent kihúztam édesanyámból, ami ehhez kapcsolódik, szóval nem ért váratlanul. Én az Always Ultra Night-ot szerettem/szeretem a legjobban, mert nagy mennyiségû a menstruációm, és ez felfogja. Egy betegség miatt nem szabad tampont használnom, de fel kell készülni, a betét nem túl kellemes.
ma 12:04 Nem függ a vékonyságtól. :) Én vagyok, akinek 9 évesen jött meg, de világéletemben nagyon vékony voltam (amikor megjött, akkor 160 cm, és 38 kg, most 168 cm és 48 kg vagyok). Inkább a genetika függvénye, mint az is, hogy mennyire fog fájni (én sajnos nagy görcsöket örököltem).
Én 14 éves vagyok, és még nem menstruálok, de hamarosan fogok mert már egy jó ideje fehérfolyásom van, meg nõ a mellem...stb. Szóval, szerintem ne félj, én se félek. Ez egy tök természetes dolog. Az osztályomban már szinte minden lánynak már megjött. Egy ideig azt mondtam magamnak hogy milyen érettlen vagyok, de aztán rájöttem hogy sokkal jobban jártam mint õk. Minden hónapban görcsölnek a vérzés miatt, kényelmetlenül érzik magukat. Szóval, én örülök hogy még nem jött meg, sajnos nem sokáig lesz már így...
jaj, akkor bocsi:) csak abbol gondoltam, h nalunk az osztalyban igy volt az arány: a duciknak hamarabb a sovanyaknak kesõbb:D
Nõ már a melled? Szõrösödik a puncid és a hónaljad? Van fehérfolyásod? De egyébként tényleg mindenkinek máskor, de legkésõbb 16 éves korodig kell megjönnie.
Nekem 14 évesen jött meg, most 15 vagyok, én Alwayst használok, ha meg már kevesebb van az 5-6. napon akkor vékonyabbat és Naturellát! Tampont nem hiszem hogy fogok használni, csak esetleg ha idõsebb leszek! Nekem sajnos elég rendszertelen volt az elején, volt hogy 2-3 hónapig meg se jött, és csak picit szokott fájni a hasam! 15L
Nekem 10 évesen jött meg :D Hát kicsit sokkoló volt, mert azt hittem hogy beszartam, mert kicsit barnás volt xD de utána megmutattam anyukámnak, és elmondta hogy miez.. Utána már nem is idegesített annyira :) Ez a legjobb betét véleményem szerint: http://www.pelenkaonline.hu/pelenkaonline/images/alwaysunpd...
A szárnyasbetét a legpraktikusabb. Egy doboz görcsoldó sem árt, ha abba a szerencsés 10-15%-ba tartoznál, akinek megfájdul a hasa.
Nekem 12 évesen jött meg, én is sírtam, hogy most már minden hónapban ez lesz, meg akkor hogy fogok tudni strandolni stb... Hiába tudtam, hogy természetes, úgy éreztem, hogy csak egy nyûg lesz egész felnõtt életemben. Meg fogod szokni, nem egy nagy szám az egész. Úgyhogy nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK! EZÉRT A SOK-SOK VÁLASZÉRT EZERNYI HÁLA! (köszi a bíztatást és a támogatást)
A kérdező hozzászólása: noss bocsika de akorom nemnagyon szeretném elárulni!
A kérdező hozzászólása: óóóh és nagyon de nagyon soványvagyok!
A kérdező hozzászólása: ÍRTÓRA KÖSZÖNÖM A VÁLASZOTOKAT!!! :-)
Nekem 12 évesen jött meg. Viszont én nagyon görcsölök ilyenkor valamikor az ágyból sem tudok felkelni. Inkább a tampont szeretem, mert sokkal tisztábbnak érzi magát az ember tõle mint ha betéttel, az félrecsúszhat, ráadásul összeken mindent... Ja és ob-t használok, az a legjobb tamponból. De hány éves vagy?
nekem 12 évesen jött meg elõször. elsõ 2-3 hónapban még szerencsém volt, akkor még nem volt olyan erõs. sajnos azóta már naaagyon erõs :/ am nem kell tõle félni. elég szar érzés (fõleg amikor érzed h csöpög, fujj). nekem nem nagyon szokott fájni a hasam, néha egy nagyon kicsit de csak pár percig tart. de pl. legjobb barátnõmnek rohadtul görcsöl, van olyan hogy nem is meg suliba 2-3 napig. az érdekes hogy neki nem olyan erõs csak a hasa fáj nagyon. szóval kinek hogy. ja és always éjszakai a legjobb, felfog mindent. mondjuk ha nagyon erõsen vérzel dupla betétet is berakhatsz. tampont én sem használok, csak ha strandra megyek nyáron. :)

Miután kijött a baba már egyböl elmujik a fájás a hasadban? Milyen érzés mikor a baba feje jön ki? Miket varrnak szülés után ami annyira fáj?

Legjobb válasz: A fájás a hasban nem múlikel teljesen, mert utánna még a lepényt is megkell szülni és a méh összehúzódása még másnap is fájhat. Persze ez már semmi a szüléshez képest. Amikor a baba feje jön ki, az feszitõ érzés. Sok mindent varhatnak szülés után, ami sérült odabenn, pl. méhszáj, hüvelyfal és persze a gátmetszés, ha volt. De ez nem törvényszerû. Nekem a harmadik szülés után nem kellett semmit varni.

A fájás a hasban nem múlikel teljesen, mert utánna még a lepényt is megkell szülni és a méh összehúzódása még másnap is fájhat. Persze ez már semmi a szüléshez képest. Amikor a baba feje jön ki, az feszitõ érzés. Sok mindent varhatnak szülés után, ami sérült odabenn, pl. méhszáj, hüvelyfal és persze a gátmetszés, ha volt. De ez nem törvényszerû. Nekem a harmadik szülés után nem kellett semmit varni.
Nálam sem múlt el a fájás, igaz én annyira kimerültem a szülésben, hogy nem nagyon figyeltem ezt a fajta fájást. A tolófájásokhoz képest az már semmi. Mikor a feje jön ki az tényleg feszítõ érzés, soha nem éreztem ilyet azelõtt. Nekem fájt, kellemetlen volt, de nem akarlak ijesztgetni, minden szülés más. Azért ki lehet bírni. Szülés utánra is megmaradnak az alhasi fájdalmak, fõleg mikor szopizik a babád, mert a szoptatás elõsegíti a méhösszehúzódásokat, az még eltarthat pár napig, de nem vészes.
Minden fájás megszûnt, amint kibújt a kisfiam :) Nekem nagyon elhúzódott a kitolási szak..másfél óra...úgyhogy sajna nem éreztem, mikor kijött, csak már azt láttam, ahogy magasba tartják :) . Gátmetszést varrják, attól függ, hogy repedsz, mennyire..akár fájhat is, nekem pici metszésem volt, akkor egyáltalán nem fájt...aztán éjszaka., .húúú meg utána még pár napig.
szia én múlthét pénteken szültem meg a kislányomat, szülés után még sokáig fájt a hasam! Viszont hála istennek nem kellett vágni és nem is repedtem, pedig 3800g és 55cm lett a kislányom!Az elsõ babámnál viszont sokat vágtak pedig csak 2900g volt a fiam!!aztán kb:2 hétig még ülni is alig tudtam! helyzetfüggõ, hogy vágnak e vagy sem mindenesetre akkor már nem arra figyelsz, hanem arra, hogy kibújjon a babóka! Könnyû szülést! 6napos kislány anyukája

Milyen érzés mikor kijön az aranyér? Közvetlen szülés után jön ki, vagy már akkor? Szülés után csak vécézés közben (erölködéstől) vagy bármikor kijöhet?

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy szülés után azonnal kijön-e,ezt tegnap én is megkérdeztem. Mikor kijön,elõször olyan kellemetlen,mikor még csak kicsit van kint.Olyan viszketõs érzés.Arra tudnám hasonlítani,mint amikor kölökkoromban elkaptam valami férdesedést a kiscicáktól,és pokolian viszketett.Aztán ha ezt elhanyagolod,mint én is tettem,mert nem tudtam mi is az,akkor egyre nagyobb lesz,mig a végén akár ülni sem tudsz vele,annyira fáj.nekem volt miatta egy álmatlan éjszakám is.Meg vérezni is szokott. Nemcsak szülés után jön ki,hanem bmikor.Szorulás,nagy súly emelése stb...nekem most 30 hetesen jött ki.Olyan 2-3 hét a gyógyulásiidõ.Kamillás ülõfürdõ és körömvirágkrémmel reggel este bekenni.A gyógyszertárosnéni sem tudott jobbat mondani.

Azt nem tudom, hogy szülés után azonnal kijön-e, ezt tegnap én is megkérdeztem. Mikor kijön, elõször olyan kellemetlen, mikor még csak kicsit van kint.Olyan viszketõs érzés.Arra tudnám hasonlítani, mint amikor kölökkoromban elkaptam valami férdesedést a kiscicáktól, és pokolian viszketett.Aztán ha ezt elhanyagolod, mint én is tettem, mert nem tudtam mi is az, akkor egyre nagyobb lesz, mig a végén akár ülni sem tudsz vele, annyira fáj.nekem volt miatta egy álmatlan éjszakám is.Meg vérezni is szokott. Nemcsak szülés után jön ki, hanem bmikor.Szorulás, nagy súly emelése stb...nekem most 30 hetesen jött ki.Olyan 2-3 hét a gyógyulásiidõ.Kamillás ülõfürdõ és körömvirágkrémmel reggel este bekenni.A gyógyszertárosnéni sem tudott jobbat mondani.
Szia.Èn szülés után az elsö székletüríte´skor vettem elözször észre.akkor utánna visszahu´zo´dott.Sajna ithon (megemeltem egy nehéz dobozt), gondolom, hogy azért, u´jra kijött.Nagyon kellemetlen volt, vérzett is.kaptam rá kúpot, 2-3 hét mire rendbe jött.Néha most is kijön wc-kor, de visszahúzo´dik.Sajnos bármikor kijöhet, emeléstöl, felfázástól, esetleg székrekedéskor.Vigyaß´zni kell.
Nekem a második szülésem után 9 nappal jött ki. Sorban álltam, és éreztem, hogy vmi történt. Védõnéni Sperti krémet ajánlott, ezt lehet terhesen-szoptatás alatt használni. Viszketett, és egy kis dudort éreztem. Hamar elmúlt (kb 1 hét), és akkor jön ki, ha kicsit több székletem van egy nap.
A kérdező hozzászólása: Húha. Az is lehet már nekem is kijött akkor? Párszor már viszketett , de egyebet nem éreztem, hogy ott kint lenne valami, csak a viszketést. Most 38 hetes vagyok.

Lányok! Milyen gyakran jön rátok a szex érzés?

Legjobb válasz: milyen az a szex érzés?

milyen az a szex érzés?
Gondolom, minden alkalommal, amikor szexelnek, szex érzésük van... Engem az érdekel, hogy neked mi bajod...
Szex érzés... Ez jó :D
Gondolom az, hogy kívánjátok a szexet. Csak nem kellett volna különírni.
Milyen gyakran jut eszedbe, hogy levegõt vegyél? Gondolom, mikor már fulladozol. Remélhetõleg egyszer nem jut majd eszedbe!

A fiuk érzik mielőtt jön a sperma? Ha igen akkor az milyen érzés?

Legjobb válasz: Egy erõs kemény bizsergetõ érzés, ami 1-2 másodpercig tart, utána meg erõs egymás utáni lüktetés a faszodban, mialatt a spermád kispriccel. Nagyon jó érzés.

Egy erõs kemény bizsergetõ érzés, ami 1-2 másodpercig tart, utána meg erõs egymás utáni lüktetés a faszodban, mialatt a spermád kispriccel. Nagyon jó érzés.
Igen, általában érzik. Az a pont, amikor az izgalom majdnem a csúcsán van, amikor úgy érzi, hogy ha valami még hozzáér, akkor durran. Ha ezen véltelen túlfut, akkor már az elkerülhetetlenségi szakaszba kerül, akor már akármit is csinál, végbemegy az ejakuláció. De azt is érezni. Ha fiú vagy, verd ki, és érezni fogod amikor jönni fog. :D De ha estleg azért kérdezted, mert megszakításos közösüléssel akarsz "védekezni", akkor ezt nagyon gyorsan verd ki a fejedbõl, mert a nõ akkor is teherbe eshet, ha nem élvezel bele.
Szerintem köze nincs a vizelési ingerhez, max ha amúgyis pisilni kell. 2. válaszoló voltam.
kilövelõ érzés:D izgasd fel magad, aztán élvezd el és meglátod, hasonló mint a vizelési inger
Igen érezni lehet mielõtt jön a sperma. Az érzés fantasztikusan jó és kellemes. Leírni pontosan nem lehet milyen, de a lényeg, hogy elmondhatatlanul jó érzés.
Persze h érzik. Ha fiú vagy próbáld ki h milyen érzés, ha lány akkor úgysem tudod meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Amúgy lány vagyok és azért kérdeztem mert kiváncsi voltam hogy olyankor mit érezhet a barátom!:)
hogy milyen érzés?? télleg valami elképesztõ
Természetessen igen. Nagyon klassz, elélvezés elötti jó érzés. F.

Milyen érzés, hogy Robert Pattinson Mo. -ra jön? És, hogy Budapestről beszél az interjúkba?

Nekem majd szétszakad a mellkasom, ahányszor arra gondolok, hogy jön és remélhet?leg látni fogom!

Legjobb válasz: Szerintem azzal tudnátok a leginkább boldoggá tenni, ha szépen békén hagynátok. Amúgy semleges érzés (: Lehet meg fogok lepõdni, ha csak úgy szembejön az utcán, de nem fog azzal a lendülettel átázni a bugyim..

Szerintem azzal tudnátok a leginkább boldoggá tenni, ha szépen békén hagynátok. Amúgy semleges érzés (: Lehet meg fogok lepõdni, ha csak úgy szembejön az utcán, de nem fog azzal a lendülettel átázni a bugyim..
Detto.Ez most komoly kédés amit feltettél?Gondold át mit kérdezel, és utána írj.Köszi...Egyébként saccra 13-14 éves tinilányka lehetsz...
Nem értem miért szeretitek annyira, hiszen nem is ismeritek.Egyszer játszott egy filmben és kb. ennyi az értéke.Nem is szép(inkább átlagos)nem is egy nagy tehetség, egy átlagos ember akinek szerencséje volt.Mondjuk sajnálom szegényt hogy ennyi hülye liba zaklatja, de hát ilyen a "celebek" élete.Nyugodj meg 5 év múlva már azt se fogod tudni hogy kicsoda õ, és röhögni fogsz magadon.
Majd' összehugyozom magam örömömben '-.-'
17 évesen is vannak ugyanúgy lemaradott emberek. De az is lehet, hogy csak szar érzéked van a filmekhez, még a szar is tetszik. Az egész Twiligt-nak még annyira nincs rossz sztorija (bár az is elég hülyeség, most megtetszik a csávónak a csaj vére és akkor ennyi), de még ilyen szar történettel is lehetett volna valami izgalmasabb filmet készíteni.
Ne haragudj kérlek, de Michael Jackson 1000x többet ér mint ez a Robert Pattinson.Ez minden értelmes ember tudja.Téged viszont nagyon sajnállak, kedves kérdezõ hogy 17!!!!!! évesen így gondolkodsz.Mert ha mondjuk még olyan 11-12 vagy, ez a rajongás még elmegy, de így, hogy már majdnem felnõtt vagy, ez nagyon gáz.Szívbõl sajnállak. (elõzõ voltam)14/l
nekem is bejön a KARAKTER amit játszik, de "nem szakad szét a mellkasom" amikor rágondolok, mert most idejön ott fog benn kuksolni a hotelszobájában vagy a testõreivel végig megy pesten utána meg forgat és úgyse láthatja majd senki.. szóval.. amúgy meg nekem nagyon mindegy, hogy hol van. csak forgassa le az alkonyat filmeket..
Nem hiszem el, hogy már megint Jackson a téma, még itt is! Igen, nagy volt, zseniális volt, de amióta meghallt az emberek azt hiszik, hogy azzal mutatják ki mekkora rajongók, hogy mindenhol megemlítik... Kicsit nevetséges... Ha valaki szerette, akkor szeresse tovább és kész! Nem kell mindenhol ellenségeket keresnie... Én én pl nagyon örülök, h Rob Pattinson ide jön! Én kíváncsi vagyok rá! Nem hiszem, hogy sorbaállnék autogramért, de mekkora már, hogy a napjainkban egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkezõ sztár Magyarországra jön??? Azért ez valami... És akit nem érdekel Robert Pattinson, az ne írjon ide! Mindenkinek vannak hülyeségei, ti meg biztos benkõt néztek... A Jackson rajongók pedig írjanak ki maguknak egy új kérdést, és ott beszélhetnek róla reggeltõl estig...
Nem azt mondtam hogy Jackson nem volt nagyobb ember. Szó sincs róla. Csak nekem, mint ember, meg mint a zenéi sem jöttek be.
Nem értem hogy jön ide Michael Jackson... a kettõ össze sem hasonlítható szerintem. És igaz, hogy Rob nem csak egy filmben szerepelt, amellett hogy jól néz ki, TEHETSÉGES színész, és vannak olyan fiatal lányok, akik örülnek, ha Magyarországra jön, mások véleménye meg nem érdekel, fõleg nem olyanoké, akiknek csak gép elõtt nagy a pofájuk, és azt se tudom ki az. Van aki örül ennek, valaki nem, a véleményedet persze leírhatod Robertrõl, senki sem tiltja, és tilthatja, de itt az volt a kérdés, hogy örülsz-e, hogy budapestre jön. Én már leírtam a válaszom, örülök, imádom õt is és a twilightot is, tetszik az egész sztori, ennyi. 14/L, aki írta hogy menjünk a hotelhez :DDD
Mikor jön(pontos dátum)és hova? Légyszi részletesen mert én is nagyon szeretem! WE LOVE ROBERT!(L)
Én is megakartam kérdezni, hogy mikor és hová(bár tippem szerint a Margitszigeti Danubiusban fog megszállni, de ez csak egy tipp:) ), szóval nem vagyok fan, még a twilighto sem láttam, de jó pasi:) És nem hiszem, hogy a következõ években jönne, így meg kell lesni:D
Énis szeretném tudni hogy mikor jön Robert, és hogy hol lehet majd látni!
skacok, ugye itt nem lesz olyan szánalmas sikoltozás, és "harapj meg" kiabálás, mint más országokban? Rob teljesen ki van készülve ezektõl a hülyéktõl!
Hát az tényleg nagyon gáz lenne! Jó lenne hogyha úgy emlékezne Magyarországról mint egy olyan országról ahol nincsenek félõrült rajongók és minél többször jönne el ide!:D:P
Úgy sem értené, hogy mit mondanak, a tinilányok meg lószart sem tudnak angolul. És írta valaki, hogy jó a története a filmnek, válaszom: :DDDDDD De amúgy örülök, hogy jön Magyarországra, legalább kipróbálhatom rajta a mesterlövész puskám.
XD nem hiszem, hogy messzire jutnál vele... :D Kb több száz csaj lesz ott, meg srácok is (:D) és ha netán sikerülne... hááát, lehet, hogy úgy végeznéd, mint a Parfûm címû filmbõl a srác :D XD
18:09. Veled tartok ;)
Igen?? ezt nem is tudtam! Naon örülök!
haat en amikor csak ragondolok sikitani tudnekXDXD
A kérdező hozzászólása: 1. Oké. akkor olvasd el az egészet és megtudod, hogy én mit írtam! 2. Elmagyarázom még egyszer.. Megnéztem a filmet, 1. szerelem azután teccet, de elmúlt a nagy szerelem a film iránt, jó történet de nem lehet örökké jó! Már unom, hogy Robot csak a Twilighttal tudják azonosítani!Én már nem bírom azt a filmet! Én ezt írtam! Remélem érted. De lehet ám a szálkát is keresni.. Csak magadba a gerendát se.. ugyebár..
Ugyanígy vagyok vele!! Imádom, fõként a Twilight ótaa, és áá alig várom a New Moont, de a februárt még jobban *-* akkor lesz a szülinapom ráadásul :D Annyira édes, am hány éves vagy? Mehetnénk együtt kideríteni melyik hotelben van ;) xDDD
mikor jön és hova és miért?
A mikor és hova már le van írva, am. forgatni jön ide :D 19:05-ös voltam
A kérdező hozzászólása: Harry Potter, How to be, Twilight, Little Ashes, New Moon, Remember Me. Remélem semmit nem felejtettem ki, amúgy még egy csomó filmben vállalt kisebb nagyobb szerepeket, már nagyon fiatal kora óta.. De nem para. Valahogy rohadtul de nem 1 filmben van fõszerepe vagy igen nagy szerepe.. De Azért lehet baszakodni velem nyugodtan, mert ti többet tudtok róla, akik 2x olvasták a nevét életükbe.
Hagyjátok már békén szegény kérdezõt, nem kérdezett semmi rosszat. Attól, hogy nem szeretitek a Twilight-ot... Amúgy ti miért utáljátok R.P.-t, ha nem is ismeritek? Szerintem jó színész, nézzétek meg pl. a Little Ashes-ben, ott komolyabb szerepet játszik! Nem azt mondom, hogy a kedvenc színészem, vagy ilyesmi, csak tehetséges. Szerintem. 16/L
Óhh én ordítottam örömömben h : Úristenjön, jön... tesóm elkezdi ki jönn? Mondom Robb! ( õ is imádja) erre együtt örültünk, még most sem hiszem el :)
És megkaptad szülinapodra az aláírást? :)
Ááááááá el sem hiszem. Nem is tudtam hogy jön csak hogy most elolvastam a kérdésed. Én 20 vagyok és imádom és sz*rok rá hogy más mit mond.Jackót meg inkább hagyjuk ritka szar volt szerintem.
A kérdező hozzászólása: Februárba jön.. És az még a jövõ.. Szóval.. XD nem ..
Hajrá!!
19.38nak, elõször azt mondod nem rossz sztori, utána meg, hogy szar, ki a hülye XD
Hááááátt.. én is szívesen megnézném élõbe. :D Mert szeretem a Twilight-ot :D És õt is csípem. De viszont abban tényleg igaza volt valakinek hogy Michael Jackson 1000x nagyobb ember volt és lesz is. Bocsi hogy ezt kimondtam de muszály volt. I Love You Mike.<3 Maning of my life.<3
Ja és 19:49-nek. Aki szerint Michael szar az egy olyan ember akinek szíve nincs. Bocsánat. Tényleg.
Intercontinental hotel, április 5-én

Minden pasi érzi, mielőtt jön a sperma vagy az előváladék? Ha igen, akkor az milyen érzés?

Legjobb válasz: Nem 'mielõtt', hanem 'mikor'. Isteni érzés, amúgy - ha jó társaság is van hozzá.

Nem 'mielõtt', hanem 'mikor'. Isteni érzés, amúgy - ha jó társaság is van hozzá.
Elõváladékot nem szoktam érezni, és ahogy tudom nem lehet érezni. De a rendes magömlést azt mindig érzi az ember. Mint ahogy a nõ és érzi, mikor fog elmenni.
Úgy hívják, orgazmus + lüktet a farkam.
Az elõváladékot csak nagyon ritkán lehet érezni. A magömlés meg együtt jár az orgazmussal. Jó érzés, de csak másodpercekig tart, utána pedig hosszan tartó fáradtság jön. És nem az a jó érzés, hogy a sperma kilövell, hanem az izom-összehúzódások. A magömlés csak gyermeknemzésre jó, semmi másra.
Jó érzés mikor jön a sperma, természetesen, mivel az már az orgazmus. Az elõválladékot nem mindig érezni.
Ehhez pasinak kellett volna születned hogy felfogd. kb ez olyan mintha én lennék kíváncsi h milyen a szülési fájdalom! Az elõváladék elõtt amúgy néha szokott jópárszor lüktetni a farkunk és utána kezd el folyni.

Milyen érzés a terhesség az utolso 2-3 hetében? Mennyire izgalmas hogy mikor jön a baba?

mikor a legizgalmasabb az utolso 2 hét vagy az utolso napok? vagy már a utolso 3 honap is

Legjobb válasz: Nekem az utolsó 3hónap volt a legcsodálatosabb (27-28héttõl) és nagyon sokmindent megadnék azért h ujra csak 1* ujra átélhessem azokat a napokat. Én csak a szülés elõtti 2napban szenvedtem a fájásoktól de amugy semmi bajom nem volt, jöttem mentem boldog büszke fürge kismama voltam. Tudtam h ennél nagyobb biztonságba soha nem lesz a babám. Én 2hete szültem és nagyon szép egészséges kislányunk született és boldog vagyok de rengeteget sírok mert nagyon hiányzik a terhesség, az érzés, a pocaklakóm! Most teljessen más minden. Nekem az utolsó idõszak volt a legcsodálatosabb!!! Használjad ki és ne várd h megszülessen mert várandósnak lenni a legjobb a világon!!!!

Nekem az utolsó 3hónap volt a legcsodálatosabb (27-28héttõl) és nagyon sokmindent megadnék azért h ujra csak 1* ujra átélhessem azokat a napokat. Én csak a szülés elõtti 2napban szenvedtem a fájásoktól de amugy semmi bajom nem volt, jöttem mentem boldog büszke fürge kismama voltam. Tudtam h ennél nagyobb biztonságba soha nem lesz a babám. Én 2hete szültem és nagyon szép egészséges kislányunk született és boldog vagyok de rengeteget sírok mert nagyon hiányzik a terhesség, az érzés, a pocaklakóm! Most teljessen más minden. Nekem az utolsó idõszak volt a legcsodálatosabb!!! Használjad ki és ne várd h megszülessen mert várandósnak lenni a legjobb a világon!!!!
Az elsõ trimeszterben elég rosszúl voltam (hányós), de nagyon élveztem!Tudtam, hogy Törpi miatt van, így édes kinlódás volt.A másodikat élveztem talán legjobban.Vártam, hogy nõljön a pocim, egyre gyakrabban és erõsebben éreztem a mozgásait.Közben tünetmentes voltam és fitt.Bármit meg tudtam csinálni amit elötte is.A harmadikban már nehéz felhúzni a zoknit meg a cipõt, kimászni a kádból, stb...Egyre gyakrabban keményedtem, ami nem fájt, csak arra késztetett, hogy pihenjek.Nehéz kemény hassal menni, állni.Néha ideges voltam ok nélkül és haraptam bármiért.Ez tényleg csk néha volt, de tudtam nem én vagyok.A 34. héttõl már végképp érzem miért nevezik terhességnek.:) Általában ugyan még mindig fitt vagyok és fürge, de van, hogy napokig nem bírok csinálni szinte semmit.A frontokat nagyon megérzem, fáj kezem lábam tõle és gyenge vagyok.Picit már vzesedtem is a nagy melegben, de ki lehetett bírni, bár nyûgösen.Most 36 hetesen élvezem az utolsó heteket, tudva "bármikor" zülhetek, már nem túl korai.Várom a végét, miközben élvezem ahogy mozog bennem, én pedig még "szabadon" mozoghatok, máramennyire tudok.Hetetnte pár napot még dolgozok a munkahelyemen.Egyre nehezebb, de még élvezem.Nemsokára már nem lesz ilyen szabad életem, mégis várom.:)
Én 36 hetes vagyok és alig várom már h. megszüljek!Sokszor ha egy kicsit is érzek fájásokat már bebeszélem magamnak h. szülni fogok.Most kezdek el parázni egy kicsit.És amióta félni kezdetem annyira gyorsan mennek a napok h. hihetetlen.Szerintem a terhesség alapba már az elejétõl izgalmas egyenesen a végéig.A legszebb dolog amit valaha is átélhetünk!:)

Nah csajok egy igen érdekes kérdés nyugodtan mesélhetnétek nekem én egy kiváncsi fiu vagyok. Szoval milyen egy nöi orgazmus? És mennyi idö után érkezik meg? Az utolso kérdésem pedig, hogy elöször mikor jön a legelsö és milyen érzés?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet csak úgy le írni!A pasiknál milyen az orgazmus ?Na ha erre válaszolsz meg próbálok én is irni neked ,hogy milyen a nõi orgazmus stb stb!:):)

Ezt nem lehet csak úgy le írni!A pasiknál milyen az orgazmus ?Na ha erre válaszolsz meg próbálok én is irni neked , hogy milyen a nõi orgazmus stb stb!:) :)
A pénisz körüli izmok összehúzódnak, az egész megfeszül, és olyan merev, hogy az emeber úgy érzi, rögtön felrobban, és akkor fel is robban. Érzi ahogy a sperma végighalad a hímvesszõjén, remeg, a makk túlérzékennyé válik, a herék összehúzódnak kissé. Iszonyatosan jó érzés, ahhoz hasonlítanám, mint mikor egyre jobban, jobban és jobban akarsz valamit, és amikor a legjobban akarod, akkor kapod meg. Ilyesféleképp tudnám a férfi orgazmust leírni. 19/F
Mert ebbõl, hogy lüktetõs de mégse olyan ebbõl többre jönnek rá mi!?Nem azt kérdezte , hogy mit csinál a pi...d amikor elélveztél !Sorry Te sem mondtál okosabbat :D
Ebbõl senki nem jön rá semmire hogy felemelõ stb sablon... Szerintem olyan lüktetõs egy nagyon picit olyan mintha csiklandós lenne de nem olyan.
5 perc ?:) Nem ez nálunk szép lassan zajlik kb 10-15 perc még jön az elsõ "igazi"orgazmus!Én 20éves vagyok amugy !:)
De érdekes! Olvasva a férfi és a nõi leírást, nekem eszembe jutott valami, az orgazmus egy férfinél, ahogy leírod, az olyan mint a szerelem érzése egy lánynál, amit érezni szokott egy lány ha szerelmes ( mármint, hogy varázslatos gyengéd erõ, felemelõ érzés stb., a férfiaknál meg lehet, hogy olyan mint a nõknél az orgazmus, ha szerelmesek, elkezdenek remegni..stb.? ( bocsánat, ha butaságot írtam, csak tényleg ez jutott eszembe ezeket olvasva)
Heh :D én jövök de kedves vagy !:P Hát speciel nálam az orgazmus egy varázslatos dolog csak a páromra koncentrálok olyankor teljesen átadom magam az érzésnek!Az egész test megfeszül remeg minden porcikám áh ezt nem lehet csak úgy leirni!fenomenális élmény egy varászlatos érzés!Nem tudom neked le irni de ha meg fogalmazom igérem leirom csak a kedvedért !:)
A kérdező hozzászólása: na de ha jo az eslöjáték és lassu szoval ahogy kell pár perc alatt is el lehet érni nem csajok?
Hát erre tényleg nehéz válaszolni! 5 perc?????? Az mire elég jesszus! 15 perc biztos kell. Milyen érzés?? Talán mint amikor iszol egy nagyon-nagyon finom bort és kis idõ múlva érzed a hatását a lábadban, na ahoz tudnám hasonlítani aztán elkezd zsibadni a talpam , lábfejem és végül semmit a világon semmit nem érezek csak zsongást. Na valahogy így tudnám megofalmazni.
21:44 azért még is csak többet mondtam amúgy fiú vagyok :D
A csikló orgazmus hamar eljön, ha jól csinálod. A hüvely lassabb..jóval lassabb.
PS.: és utána az egész pénisz remeg, bizsereg, és önkéntelen rángások futnak végig az ember egész lágyékán. 23:16-os
A kérdező hozzászólása: hehe nah jolvan leirom valahogy XD hát olyan orgazmusos hehe, nah komolyan .. hm férfinál már az elején mingyárt orgazmus van néha nekem meg ha nem is áll és kivánom is percenként 3x kb..hát ami az orgazmust illeti meg hát olyan varázslatos gyengéd erövel teliti a férfit olyan felemelö hm..nagyon jo mikor elmegy a férfi meg hát apszolut magömlés után pár percig az ugy 5 lehet mig nem érez semmit se de felálithato ujra példa nekem le se lankad!, , na te jössz XD
A kérdező hozzászólása: hehe okés akkor irjad meg várni fogm kedves hihi amugy hány éves vagy? én 22 éves srác! .. ja és mikor jön az orgazmus ugy 5 perc kell?
A nõi orgazmus legkönnyebben felismerhetõ módja, mikor az izgalom során belsõ önkéntelen összehúzódások indulnak meg, amiket egyfajta váladékmegindulás követ, ejakuláció. Nos, ilyenben életemben még csak egyszer volt részem. Viszont nem gondolom, hogy orgazmusom nem volt azóta. Én 3 féle orgazmust különböztetek meg: a fent említett egy ezek közül, az az, amitõl pár napig el varázsolva az ember. A másik egy érzelmi orgazmus: mikor valaki szerelmes, és úgy szeretkezik, akkor ha fizikailag nem is ér el a csúcsra is elérhet egy másfajta orgazmust. A harmadik, mikor valakinek az érzékeny pontjait ingerlik, és egyszerre csak azt érzi, a levegõ felforrósodik, és valami szétárad benne, amit még a lábujjai végében is érzékel, a feszültség távozik, és ez többnyire kimerültséggel ér véget. Pasik szeretik, ha egy nõ összehúzza az izmait szeretkezés közben: én csak jelzem: jók az izmaim, meg tudom csinálni, de engem pl. kizökkent, ha ezt nem belsõ motiváció hatására teszem, hanem a kedvesem kérésére. Ha korábban már olyan állapotba hozott a kedvesem, akkor van, hogy a végjátékra az 5 perc elég, de ezt úgyis látnod kell a barátnõdön, ha nem látod rajta, akkor valamit még nem csinálsz jól. De megtanulhatod te is elhúzni a végjátékot, azzal te is többet hozhatsz ki saját magadból is, ha nem mész el, mikor elõször érnél el a csúcsra, hanem leállítod elõtte és többször futsz neki. Ha meg ez nem megy neked, akkor csak segíts be kézzel, vagy orálisan a kedvesednek, és akkor már neki is elég lehet.

Lehet, hogy bután hangzik a kérdés, de honnan fogom tudni, hogy fájásaim vannak? Milyen érzés lesz az? Vagy a magzatvíz elfolyik és utána jönnek? 34hetes terhes vagyok és első baba.

Legjobb válasz: Biztosan tudni fogod nyugi,az elsõ terhességemnél szülés elõtt kb 2 héttel veszettül csipkedett a derekam de nem tudtam mitõl,aztán késõbb kiderült hogy azok jósló fájások voltak csak ugye én még akkor nem tudtam milyen az.:) a másodiknál persze már jobban észreveszi az ilyeneket az ember,most 35 hetes vagyok és már megint érzem azt a csipkelõdést,de mostmár tudom hogy készül a szervezetem a szülésre.ha mensziszerûen fáj a hasad vagy csipkelõdik a derekad és nem rendszeresen azok jóslók aztán mikor nem múlnak el és sûrûsödnek Te is tudni fogod hogy azok már igaziak.üdv 35 hetes km

Biztosan tudni fogod nyugi, az elsõ terhességemnél szülés elõtt kb 2 héttel veszettül csipkedett a derekam de nem tudtam mitõl, aztán késõbb kiderült hogy azok jósló fájások voltak csak ugye én még akkor nem tudtam milyen az.:) a másodiknál persze már jobban észreveszi az ilyeneket az ember, most 35 hetes vagyok és már megint érzem azt a csipkelõdést, de mostmár tudom hogy készül a szervezetem a szülésre.ha mensziszerûen fáj a hasad vagy csipkelõdik a derekad és nem rendszeresen azok jóslók aztán mikor nem múlnak el és sûrûsödnek Te is tudni fogod hogy azok már igaziak.üdv 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Igen, a menzi szerû fájásokat már érzem, esténként, de hetente csak pár alkalommal. akkor ezek már az elõjelek?
az elsõ vagyok.Igen azok már a jóslófájások.Nekem általába északa szokott jelentkezni, és nem minden nap.aztán szülés elött el is múltak.egyátalán nem is volt semmi fájásom már jó pár napja, sõt talán hete, aztán a kiirt nap elött 3 nappal egyszer csak elkezdõdtek, de 10 percesekkel, és rendszeresen, aztán 7, majd 5 és végül 3 perces fájással mentem be.2 és fél óra múlva megvolt a manóm.csodálatos érzés.gondolj erre.sok sikert.
Szia! Nekem semmi elõjele nem volt, hogy hamarosan szülnék. Aznap még vígan sétálgattunk a férjemmel, elvégeztem a házimunkát, mint mindennap. Aztán este 10 körül elkezdett fájdogálni. Bár nálam az volt a "gond" hogy nekem sosem fájt, amikor megjött a mesnim, így nem volt összehasonlítási alapom, hogy most ezek már fájások-e vagy sem. Szóval egész éjszaka nem aludtam, mértem az idõt, közben bújtam a könyveket, hogy most induljunk-e vagy még ráérünk. Reggel fél7 kor indultunk a kórházba, akkor már biztos voltam benne hogy kezdõdik, mert annyira fájt, ekkor már 4-5 percesek voltak. 10.45kor már kezemben tarthattam a babámat. A kiírt idõpont elõtt egy nappal született.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!