Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés használni szex közben Milyen (2 db)

Milyen érzés sikosítót használni szex közben? Milyen gyakran érdemes?

Legjobb válasz: Elõször én is idegenkedtem tõle de beláttam,hogy jó.Nem fogy el a nedvesség ami zavaró lehet szex közben.Csak az illata nem tetszik,de ez csak az én véleményem.

Elõször én is idegenkedtem tõle de beláttam, hogy jó.Nem fogy el a nedvesség ami zavaró lehet szex közben.Csak az illata nem tetszik, de ez csak az én véleményem.
szerintem is síkosítóval sokkal jobb a szex de hát ez is kinek h melyik jön be jobban de én a síkosító mellett szavazok :)
Szerintem normális esetben egy párnak nincs szüksége ilyesmire.. Óvszerrel szeretkezéskor azonban hasznos lehet :)
én is azt hittem hogy milyen könnyû is lesz vele, mert még csak nemrég kezdtünk bele az akciózgatásba, és pl elsõ alkalommal nekem egy picit fájt, ezért is döntöttem úgy, hogy kipróbálom a kencét. aztán másokik alkalommal azzal próbálkoztunk, és állítom neked, hogy semmivel sem volt könnyebb, vagy jobb...sõt, nekem kifejezettem jobb nélküle, de ez csak az én véleményem, azért próbáld ki, tátha neked bejön:-)
Szerintem jó a síkosító és lehet kapni olyat is ami nem szagos. A popó szexnél pedig kimondottan elõnyös. A csikló pedig nagyon érzékeny lesz tõle!:)
én is síkosító mellett szavazok!!! amúgy csak a vásárlása ciki... 17 vagyok de alacsony 169 körül és mindenki úgy néz rám amikor megveszem mintha irigyykednének.. :D az nálam a legparásabb amikor meg kell venni XD
síkosítót akkor kell hasnzálni amikor a lány nem elég nedves és ezért nem tudja a fiú betenni vagy fáj a lánynak mert egyébként semmi értelme...
Hasznos dolog. Picit bekenik a külsõ nemi szervet, fiúkét, lányokét, sokkal hamarabb beindul a saját nedv. De lehet jobb lenne ha csak a csiklót és környékét, sikosítóval, a fiúkét nyállal. Nem biztos jó a hüvejnek ha bejut, de a szerelem hevébe ez nehéz megoldás.
Én abbahagytam a gyógyszert és most óvszerrel védekezünk! Legutóbb, mikor óvszert vettem kaptam mellé ajándékba sikosítót! Eddig nem használtunk! Bekentem magamat is és a párom makkjára sem sajnáltam! De nekem nagyon égetett. Mitõl lehetett? Talán baj, ha bekerül a hüvelybe?

Milyen érzés vibrációs gyűrűt használni szex közben?

Van ez a durex vibrációs gy?r? és eléggé felkeltette érdekl?désemet ha vki használt már ilyet akkor irja már meg hogy hogyan m?ködik?(bekapcsolás után ha 20 percen belül vagyunk ki lehet kapcsoni?)

Legjobb válasz: Hát maga sex közbe nemsokat ér a mi tapasztalatunk szerint ,nekünk még egy hét után is rezgett pedig soxor használtuk. Csiklóhoz tartva van értelme de amúgy nemsok

Hát maga sex közbe nemsokat ér a mi tapasztalatunk szerint , nekünk még egy hét után is rezgett pedig soxor használtuk. Csiklóhoz tartva van értelme de amúgy nemsok
A puding próbaja, az evés!
ki-be lehet kapcsolgatni. mi egy gyûrût már kb. negyedszer használtunk. szóval nem kell elejétõl végéig. amúgy finom, érdekes érzés. :) szerintem érdemes kipróbálni.
Amúgy hogy kell használni? az ember felhúzza a farkára, vagy mi?
hááác.. nekünk nem vált be.. semmit se ért ugymond.. :S
Mi használtunk már egyszer. Hát a bnõm azt mondta neki jó volt, de én nem igazán élveztem :-S
nekemnem volt semmi különös, de a párom a szoba közepétõl az erkélyajtóig spriccelt tõle kb 4métert (nem akart belém élvezni)
meglehet csinalni adapteresre? ertitek h lehessen hasznalni akkor is ha lemerul az elem
Érdekes, hogy legtöbben azt írják, nem volt jó. Nekem az egyik legérdekesebb 'elmenetel' volt vele.
nekünk nem ért semmit.
Hát annyira jó volt mindkettõnknek hogy kb. 3 perc alatt elélveztünk, tehát ilyen téren nem sok értelme volt, de amúgy jó.
Könnyen pórul is járhattok, miután elemet nem lehet benne cserélni. Nekem pár másodperc után lemerült - gyári hiba. S ehhez azért drága volt. (Nem, nem én rontottam el.)
Köszönöm a válaszokat, és elnézést a késõi válaszért! Végül kipróbáltuk, nekem nem igazán tetszett, de az akkori páromnak igen! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!