Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés használni (8 db)

VALAKI AKINEK WINDOWS 8-AS TABLETE VAN! Milyen érzés használni, nem unható meg egy idõ után?

Majd ha kijön, Asus Vivotab Note 8-at akarok venni, de nem tudom milyen egy windows tablet, remélem nem unok rá és dobok ki 100k-t az ablakon.

Legjobb válasz: "remélem nem unok rá és dobok ki 100k-t az ablakon." Ha csak ezért vennéd meg, akkor elmondom hogy kidobott pénz.

"remélem nem unok rá és dobok ki 100k-t az ablakon." Ha csak ezért vennéd meg, akkor elmondom hogy kidobott pénz.
Milyen kérdés az, hogy nem unható-e meg. Ez mondhatni egy komplett számítógép, ha nem csak arra kell, hogy újdonság varázsa és érintõképernyõ és húdejó, hanem arra, hogy használd valamire, akkor nem fogod megunni.
Én mikor megvette az Ipadem, akkor az újdonság hamar elmúlt. De napi szinten használva van. Sõt nálunk, már az egyik gépet le is váltotta. Most kénytelen leszek magamnak venni egy ipad minit, hogy én is tudjam használni:D
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszoló értette csak a kérdésemet. Nem azért venném, hogy jee, ilyenem is legyen, neteznék rajta, mikor nem tudok a gépemhez ülni. Ami elég gyakran fordulna elõ.
Ennyi erõvel az androidot is megunhatnád. Nem, nem fogod megunni. Netezni, videókat nézni tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Androidos tabletet kerülöm, elõbb utóbb elkezd kegyetlenül laggolni, hogy már a factory reset se ér semmit(mint a tesóm tabja, galaxy tab 10.1). A másik, hogy androidos tabon fele annyi dolgot nem tudok csinálni, mint egy windowsoson. Az biztos, hogy egy idõ után kézbe se venném. Windows-t, meg ha lassú, egyszerûen újratelepítem.

Nagyon félek a menstruálástól! MIKOR JÖN MEG A MENSTRUÁLÁS (úgy általában, mert tudom hogy mindenkinek máskor)? Egyébként milyen érzés? És melyik BETÉT A LEGJOBB? (mert az tuti hogy nem fogok tampont használni) :-/

Legjobb válasz: nekem 13 és fél évesen jött meg,de én eleg vakony alkat avgyok. ha te husisabb avgy,akk lehethogy hamarabb fog megjönni. szerintem az always betetek a legjobbak és a naturals-kamillas. semmi különös erzes nincs-nálam,csak néha érzem ahogy csurog :// picit kellemetlen erzes.de nem faj. persze van akiknek görcsöl a hasa. lehet,hogy csak egy picit,lehet,hogy nagyon. hogy mikor jön meg? azt nem tudhatja senki pontosan. de valahol azt olvastam,h a cicik növekedesenek kezdete utan 2evvel. de hogy ez igaz-e nemtudom,mert nem szamoltam:D amugy meg ne felj a menstrualastol. valoszinu elõször csak barnas foltot fogsz latni a bugyidon. ne ijedj meg. és szolj anuykadnak:)

Nekem 13 évesen jött meg, az elsõ kettõ csak barna volt, de aztán már rendesen. Nekem spec. nem fáj, örülj neki, ha neked se fog. Elõször nagyon rosszul éreztem magam, kellemetlen volt, a miért én? volt a fejemben, de másnap el kellett utaznom egy hétre nagyihoz u.h. tuti elsõ hét volt :S Nem kell félni, tök természetes. Én is betétet használok, tampont majd csak ha rákényszerülök. (sport v. nyaralás miatt) Néha érzem hogy folyik, de a betét se kényelmetlen már pár perc után. Ne félj! Nyugi! Sok sikert ;)
nekem 13 és fél évesen jött meg, de én eleg vakony alkat avgyok. ha te husisabb avgy, akk lehethogy hamarabb fog megjönni. szerintem az always betetek a legjobbak és a naturals-kamillas. semmi különös erzes nincs-nálam, csak néha érzem ahogy csurog :// picit kellemetlen erzes.de nem faj. persze van akiknek görcsöl a hasa. lehet, hogy csak egy picit, lehet, hogy nagyon. hogy mikor jön meg? azt nem tudhatja senki pontosan. de valahol azt olvastam, h a cicik növekedesenek kezdete utan 2evvel. de hogy ez igaz-e nemtudom, mert nem szamoltam:D amugy meg ne felj a menstrualastol. valoszinu elõször csak barnas foltot fogsz latni a bugyidon. ne ijedj meg. és szolj anuykadnak:)
nekem 12 évesen jött meg, használok tampont is (tudni kell hasznélni nem kell félni tõle ob forever;))betétet always ultra super plust használok, éjszakára meg night-ot az jó nagy mindent felfog, nem kkel féni ezektõl a dolgoktól, meg kell ismerni õket;)
nincs mit félni tõle. én 13 éves voltam, amikor elõször megjött. elsõre kicsit ijesztõ lehet, de hamar hozzászoksz majd, amikor majd havonta megjön. nekem annyi volt, hogy fájt elõtte a hasam, olyan különösen, amilyet eddig még nem tapasztaltam. de ez el is maradhat akár, nem mindenkinek fáj a hasa. tampont elsõre nem is nagyon javasolják, eleinte én is betétet használtam. libresse-t vagy always-t, az meg, hogy milyen méretû kell, majd attól függ, milyen erõs a menstruációd.
Nem kell tõle félni, és mindenkinek máskor jön meg... Nekem 9 évesen jött meg, szerencsére voltam annyira kíváncsi, hogy óvodásan mindent kihúztam édesanyámból, ami ehhez kapcsolódik, szóval nem ért váratlanul. Én az Always Ultra Night-ot szerettem/szeretem a legjobban, mert nagy mennyiségû a menstruációm, és ez felfogja. Egy betegség miatt nem szabad tampont használnom, de fel kell készülni, a betét nem túl kellemes.
ma 12:04 Nem függ a vékonyságtól. :) Én vagyok, akinek 9 évesen jött meg, de világéletemben nagyon vékony voltam (amikor megjött, akkor 160 cm, és 38 kg, most 168 cm és 48 kg vagyok). Inkább a genetika függvénye, mint az is, hogy mennyire fog fájni (én sajnos nagy görcsöket örököltem).
Én 14 éves vagyok, és még nem menstruálok, de hamarosan fogok mert már egy jó ideje fehérfolyásom van, meg nõ a mellem...stb. Szóval, szerintem ne félj, én se félek. Ez egy tök természetes dolog. Az osztályomban már szinte minden lánynak már megjött. Egy ideig azt mondtam magamnak hogy milyen érettlen vagyok, de aztán rájöttem hogy sokkal jobban jártam mint õk. Minden hónapban görcsölnek a vérzés miatt, kényelmetlenül érzik magukat. Szóval, én örülök hogy még nem jött meg, sajnos nem sokáig lesz már így...
jaj, akkor bocsi:) csak abbol gondoltam, h nalunk az osztalyban igy volt az arány: a duciknak hamarabb a sovanyaknak kesõbb:D
Nõ már a melled? Szõrösödik a puncid és a hónaljad? Van fehérfolyásod? De egyébként tényleg mindenkinek máskor, de legkésõbb 16 éves korodig kell megjönnie.
Nekem 14 évesen jött meg, most 15 vagyok, én Alwayst használok, ha meg már kevesebb van az 5-6. napon akkor vékonyabbat és Naturellát! Tampont nem hiszem hogy fogok használni, csak esetleg ha idõsebb leszek! Nekem sajnos elég rendszertelen volt az elején, volt hogy 2-3 hónapig meg se jött, és csak picit szokott fájni a hasam! 15L
Nekem 10 évesen jött meg :D Hát kicsit sokkoló volt, mert azt hittem hogy beszartam, mert kicsit barnás volt xD de utána megmutattam anyukámnak, és elmondta hogy miez.. Utána már nem is idegesített annyira :) Ez a legjobb betét véleményem szerint: http://www.pelenkaonline.hu/pelenkaonline/images/alwaysunpd...
A szárnyasbetét a legpraktikusabb. Egy doboz görcsoldó sem árt, ha abba a szerencsés 10-15%-ba tartoznál, akinek megfájdul a hasa.
Nekem 12 évesen jött meg, én is sírtam, hogy most már minden hónapban ez lesz, meg akkor hogy fogok tudni strandolni stb... Hiába tudtam, hogy természetes, úgy éreztem, hogy csak egy nyûg lesz egész felnõtt életemben. Meg fogod szokni, nem egy nagy szám az egész. Úgyhogy nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK! EZÉRT A SOK-SOK VÁLASZÉRT EZERNYI HÁLA! (köszi a bíztatást és a támogatást)
A kérdező hozzászólása: noss bocsika de akorom nemnagyon szeretném elárulni!
A kérdező hozzászólása: óóóh és nagyon de nagyon soványvagyok!
A kérdező hozzászólása: ÍRTÓRA KÖSZÖNÖM A VÁLASZOTOKAT!!! :-)
Nekem 12 évesen jött meg. Viszont én nagyon görcsölök ilyenkor valamikor az ágyból sem tudok felkelni. Inkább a tampont szeretem, mert sokkal tisztábbnak érzi magát az ember tõle mint ha betéttel, az félrecsúszhat, ráadásul összeken mindent... Ja és ob-t használok, az a legjobb tamponból. De hány éves vagy?
nekem 12 évesen jött meg elõször. elsõ 2-3 hónapban még szerencsém volt, akkor még nem volt olyan erõs. sajnos azóta már naaagyon erõs :/ am nem kell tõle félni. elég szar érzés (fõleg amikor érzed h csöpög, fujj). nekem nem nagyon szokott fájni a hasam, néha egy nagyon kicsit de csak pár percig tart. de pl. legjobb barátnõmnek rohadtul görcsöl, van olyan hogy nem is meg suliba 2-3 napig. az érdekes hogy neki nem olyan erõs csak a hasa fáj nagyon. szóval kinek hogy. ja és always éjszakai a legjobb, felfog mindent. mondjuk ha nagyon erõsen vérzel dupla betétet is berakhatsz. tampont én sem használok, csak ha strandra megyek nyáron. :)

Sikositot? Melyiket érdemes használni és milyen érzés?

Szeretnék egy ilyet vásárolni,azt sem tudom hol:))segitsetek ha kérhetném.Valentinra akarom és nem ismerem csak hallottam hogy jo dolog.Tapasztalatokat irjatok,és nem cikizni jo pap is holtig tanul.

Legjobb válasz: Mi tescoban vettük,de sztem bármelyik ilyen nagyobb "boltban" lehet kapni!Sztem ott nem annyira égõ,mint egy kisebb sarki coop boltban :) !Amúgy sztem.és hallgass rám:) a durex pinacoladás a legjobb!Próbáltunk már sok félét,az egyik csípte,a másikat igazából "Oda"kentük és mintha nem is lett volna ott semmi,pedig az is durex volt!Nagyon jó érzés amúgy!!!Jah amit én mondok,annak sárga a csomagolása!Sok sikert!

Mi tescoban vettük, de sztem bármelyik ilyen nagyobb "boltban" lehet kapni!Sztem ott nem annyira égõ, mint egy kisebb sarki coop boltban :) !Amúgy sztem.és hallgass rám:) a durex pinacoladás a legjobb!Próbáltunk már sok félét, az egyik csípte, a másikat igazából "Oda"kentük és mintha nem is lett volna ott semmi, pedig az is durex volt!Nagyon jó érzés amúgy!!!Jah amit én mondok, annak sárga a csomagolása!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi:) ))
A kérdező hozzászólása: Pl. DM-ben vagy ilyen helyen is van?
A kérdező hozzászólása: Ja és ami fontos a használat, az rajta van a dobozon, vagy hogy kell hasz nálni?
sztem van a dm-ben, de láttam a rossmanban is tegnap de nem esküszöm+. a használat+ rá van írva de nem nagy kunszt, nyomsz egy kicsit a dugattyúra és kész amúgy frankó érzés tényleg
ha meg nem nagyon akarsz fizetni oda csulázol és már mehet is
Szia! Mi is a tescoban szoktuk venni. Mi is vettünk már ízesített Durexet, de nagyon nem vált be. Ragad, és nekem borzalmasan csípett, le is kellett mosni. Lehet én érzékenyebb vagyok, nem tudom. Mi Durex 2 in 1-et szoktunk venni. Sok van benne, sûrûbb, jobban csúszik. Kicsit édes, az illata sem rossz. És sokáig tart. Attól nem csípett, és nekem alapból muszáj, mert nem tudok rendesen nedvesedni, valószínûleg a fogamzásgátló miatt. Abszolút nm ciki, nyugi. Egyébként nem kell sok ész a használathoz, annyit teszel, amennyit akarsz, és értelemszerûen a hüvelyedhez, esetleg a barátod péniszére. A legtöbbet lehet gumival együtt is használni, a Durexet is. Sok sikert!! 21/L

Milyen érzés Sony Ericsson S500i-t használni? Ki hogy van megelégedve vele?

Legjobb válasz: Huh, elég rég tetted fel a kérdést, de válaszolok, ha nem baj. :) Lassan másfél éve büszke S500i-tulajdonosnak mondhatom magam, és eddig még apróbb problémám sem volt a telefonnal. :) Tökéletesen szuperál, jól bírja az aksi is. Szerintem majdnem minden telefonról találni a neten ijesztgetést, hiszen 1-1 készülék szuperálhat máshogy is. Meg azért nem búvárkodásra, napozásra, kenyérkenésre, hûtésre, fûtésre, fürdésre kell használni egy telefont, csak erre még sokan nem jöttek rá. :)

Huh, elég rég tetted fel a kérdést, de válaszolok, ha nem baj. :) Lassan másfél éve büszke S500i-tulajdonosnak mondhatom magam, és eddig még apróbb problémám sem volt a telefonnal. :) Tökéletesen szuperál, jól bírja az aksi is. Szerintem majdnem minden telefonról találni a neten ijesztgetést, hiszen 1-1 készülék szuperálhat máshogy is. Meg azért nem búvárkodásra, napozásra, kenyérkenésre, hûtésre, fûtésre, fürdésre kell használni egy telefont, csak erre még sokan nem jöttek rá. :)
ÉN KARÁCSONYRA KÉRTEM A PÁROMTOL.NAGYON TETSZIK.MESESZÉP HÁTTEREKET LEHET LETÖLTENI A NETEN.KIMONDOTT NÖIES TELEFON.NAGYON MEG VAGYOK VELE ELÉGEDVE, MERT 1 ILYEN TUDÁSÚ ÉS STILUSOS TELOT NEM IGEN KAPSZ UJONNAN 24-E FT-ÉRT.SZERINTEM. :)
Egy nagy rakás szar
A kérdező hozzászólása: Jajj, de jó! :) Én is ilyet szeretnék majd, csak neten csomó riogatást olvastam róla... De nekem is fontos, h szép legyen a telefonom amellett, h jó is. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi... :D Végülis W910i-t vettem, amivel többé kevésbé meg vagyok elégedve. :)

Milyen érzés sikosítót használni szex közben? Milyen gyakran érdemes?

Legjobb válasz: Elõször én is idegenkedtem tõle de beláttam,hogy jó.Nem fogy el a nedvesség ami zavaró lehet szex közben.Csak az illata nem tetszik,de ez csak az én véleményem.

Elõször én is idegenkedtem tõle de beláttam, hogy jó.Nem fogy el a nedvesség ami zavaró lehet szex közben.Csak az illata nem tetszik, de ez csak az én véleményem.
szerintem is síkosítóval sokkal jobb a szex de hát ez is kinek h melyik jön be jobban de én a síkosító mellett szavazok :)
Szerintem normális esetben egy párnak nincs szüksége ilyesmire.. Óvszerrel szeretkezéskor azonban hasznos lehet :)
én is azt hittem hogy milyen könnyû is lesz vele, mert még csak nemrég kezdtünk bele az akciózgatásba, és pl elsõ alkalommal nekem egy picit fájt, ezért is döntöttem úgy, hogy kipróbálom a kencét. aztán másokik alkalommal azzal próbálkoztunk, és állítom neked, hogy semmivel sem volt könnyebb, vagy jobb...sõt, nekem kifejezettem jobb nélküle, de ez csak az én véleményem, azért próbáld ki, tátha neked bejön:-)
Szerintem jó a síkosító és lehet kapni olyat is ami nem szagos. A popó szexnél pedig kimondottan elõnyös. A csikló pedig nagyon érzékeny lesz tõle!:)
én is síkosító mellett szavazok!!! amúgy csak a vásárlása ciki... 17 vagyok de alacsony 169 körül és mindenki úgy néz rám amikor megveszem mintha irigyykednének.. :D az nálam a legparásabb amikor meg kell venni XD
síkosítót akkor kell hasnzálni amikor a lány nem elég nedves és ezért nem tudja a fiú betenni vagy fáj a lánynak mert egyébként semmi értelme...
Hasznos dolog. Picit bekenik a külsõ nemi szervet, fiúkét, lányokét, sokkal hamarabb beindul a saját nedv. De lehet jobb lenne ha csak a csiklót és környékét, sikosítóval, a fiúkét nyállal. Nem biztos jó a hüvejnek ha bejut, de a szerelem hevébe ez nehéz megoldás.
Én abbahagytam a gyógyszert és most óvszerrel védekezünk! Legutóbb, mikor óvszert vettem kaptam mellé ajándékba sikosítót! Eddig nem használtunk! Bekentem magamat is és a párom makkjára sem sajnáltam! De nekem nagyon égetett. Mitõl lehetett? Talán baj, ha bekerül a hüvelybe?

Milyen érzés vibrációs gyűrűt használni szex közben?

Van ez a durex vibrációs gy?r? és eléggé felkeltette érdekl?désemet ha vki használt már ilyet akkor irja már meg hogy hogyan m?ködik?(bekapcsolás után ha 20 percen belül vagyunk ki lehet kapcsoni?)

Legjobb válasz: Hát maga sex közbe nemsokat ér a mi tapasztalatunk szerint ,nekünk még egy hét után is rezgett pedig soxor használtuk. Csiklóhoz tartva van értelme de amúgy nemsok

Hát maga sex közbe nemsokat ér a mi tapasztalatunk szerint , nekünk még egy hét után is rezgett pedig soxor használtuk. Csiklóhoz tartva van értelme de amúgy nemsok
A puding próbaja, az evés!
ki-be lehet kapcsolgatni. mi egy gyûrût már kb. negyedszer használtunk. szóval nem kell elejétõl végéig. amúgy finom, érdekes érzés. :) szerintem érdemes kipróbálni.
Amúgy hogy kell használni? az ember felhúzza a farkára, vagy mi?
hááác.. nekünk nem vált be.. semmit se ért ugymond.. :S
Mi használtunk már egyszer. Hát a bnõm azt mondta neki jó volt, de én nem igazán élveztem :-S
nekemnem volt semmi különös, de a párom a szoba közepétõl az erkélyajtóig spriccelt tõle kb 4métert (nem akart belém élvezni)
meglehet csinalni adapteresre? ertitek h lehessen hasznalni akkor is ha lemerul az elem
Érdekes, hogy legtöbben azt írják, nem volt jó. Nekem az egyik legérdekesebb 'elmenetel' volt vele.
nekünk nem ért semmit.
Hát annyira jó volt mindkettõnknek hogy kb. 3 perc alatt elélveztünk, tehát ilyen téren nem sok értelme volt, de amúgy jó.
Könnyen pórul is járhattok, miután elemet nem lehet benne cserélni. Nekem pár másodperc után lemerült - gyári hiba. S ehhez azért drága volt. (Nem, nem én rontottam el.)
Köszönöm a válaszokat, és elnézést a késõi válaszért! Végül kipróbáltuk, nekem nem igazán tetszett, de az akkori páromnak igen! :)

Tizstelt Doktor Úr! Egy éve kezdődtek klimaxos panaszaim, 48 éves vagyok. A hüvelyem környékén nagyon száraz minden, ez nagyon kellemetlen égő érzéssel jár együtt. Milyen – természetes alapú, esetleg gyógynövényes krémeket lehet használni a probléma megse

Tizstelt Doktor Úr! Egy éve kezdődtek klimaxos panaszaim, 48 éves vagyok. A hüvelyem környékén nagyon száraz minden, ez nagyon kellemetlen égő érzéssel jár együtt. Milyen – természetes alapú, esetleg gyógynövényes krémeket lehet használni a probléma megsegítésére, vagy ha azt nem, milyen hatékony és huzamosabb ideig használható segítség van erre. Van egy petefészek cisztám, ez mennyiben befolyásolhatja a klimaxos tüneteket? Szabad-e együtt szedni hormonpotló gyógyszert epilepszia betegségre szedett gyógyszerrel: Neurotop, Lamictal. Köszönettel: Ági

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a Cikatridina hüvelykúpot javaslom, amely minden esetben megszünteti a hüvelyszárazság tüneteit. A Cikatridina hormonmentes készítmény, így kockázatoktól nem kell tartania! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a Cikatridina hüvelykúpot javaslom, amely minden esetben megszünteti a hüvelyszárazság tüneteit. A Cikatridina hormonmentes készítmény, így kockázatoktól nem kell tartania! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tizstelt Doktor Úr! Egy éve kezdődtek klimaxos panaszaim, 48 éves vagyok. A hüvelyem környékén nagyon száraz minden, ez nagyon kellemetlen égő érzéssel jár együtt. Milyen – természetes alapú, esetleg gyógynövényes krémeket lehet használni a probléma megse

Tizstelt Doktor Úr! Egy éve kezdődtek klimaxos panaszaim, 48 éves vagyok. A hüvelyem környékén nagyon száraz minden, ez nagyon kellemetlen égő érzéssel jár együtt. Milyen – természetes alapú, esetleg gyógynövényes krémeket lehet használni a probléma megsegítésére, vagy ha azt nem, milyen hatékony és huzamosabb ideig használható segítség van erre. Van egy petefészek cisztám, ez mennyiben befolyásolhatja a klimaxos tüneteket? Szabad-e együtt szedni hormonpotló gyógyszert epilepszia betegségre szedett gyógyszerrel: Neurotop, Lamictal. Köszönettel: Ági

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a Cikatridina hüvelykúpot javaslom, amely minden esetben megszünteti a hüvelyszárazság tüneteit. A Cikatridina hormonmentes készítmény, így kockázatoktól nem kell tartania! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a Cikatridina hüvelykúpot javaslom, amely minden esetben megszünteti a hüvelyszárazság tüneteit. A Cikatridina hormonmentes készítmény, így kockázatoktól nem kell tartania! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!