Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés hüvelyi orgazmus (18 db)

Milyen a hüvelyi orgazmus? Milyen érzés és mik a jelei? Melyik pózban érhető el leginkább?

Legjobb válasz: Szia! van egy oktató jellegû film, a címe : A gyönyör iskolája. Szerintem sokak számára hasznos lehet, és sok igazságot és jó tippeket mondanak el, mutatnak be. A netrõl letölthetõ...

Szia! van egy oktató jellegû film, a címe : A gyönyör iskolája. Szerintem sokak számára hasznos lehet, és sok igazságot és jó tippeket mondanak el, mutatnak be. A netrõl letölthetõ...
nekem a nagyobb péniszekkel sose volt hüvelyi orgazmusom, sõt nem is élveztem annyira mint egy kisebbel, mert fájt. Amikor felül vagyok akkor szokott lenni leginkább.
Milyen? gyenge összerándulástól elsöprõ, többször felcsapoó gyönyörhullámokig terjed, mely után fél óráig csak sztondultan fekszem. Milyen érzés? kellemestõl olyan eksztatikus, hogy sikítanod kell. Jelei: elönti az altestedet a forróság, és olyan érzésed van, mintha valami "alagútban" lennél, és ha drasztiksu dolog nem történik, a párod nem változtat a mozgásán, stb. akkor érzed, hogy "jön, jön, jön" és aztán "robban", majd "hullámzik" egy darabig. Nekem ilyesmi. HA erõs, akkor nem csak az altestedben, hanem az egész testedben, netán lelkedben érzed. :) Kedvezõ pózok: egyénfüggõ. Nekem: ha ügyes, érzékletes a pasi, akkor misszionárius, továbbá én felül, de nem lovagolva, hanem ráfekve a pasira. Bejött még a szembõl a pasi ölébe ülök póz is.
Én megtaláltam: Innen: http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=38&t=24457 vagy: ***** de az mp3portálos linken segítség is van, hogy le is tudd játszani!* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én egy olyan oldalról töltöttem ahol regizni kell. http://filmek2.retroweb.hu/ , ha más tud esetleg olyat, ami nem sms küldõs tehát nem fizetõs, akkor inkább azzal próbálkozz, bár ennyi pénzért rengeteg mindent tudsz letölteni. A film 51 perces, és azt hiszem 4párt mutat be, plusz különbözõ témákban kérdezi meg a járókelõ - többnyire párokat... Remélem tudtam segíteni.
Van valami abban, amikor azt mondják hogy Nem a méret a lényeg. . . Csak az illetõnek jól kell használnia a szerszámát. De attól nem vagy sem több sem kevesebb hogy milyen orgazmusod van, ha jól érzed magad a pároddal. Ahány nõ, annyi hüvely, mindegyik más-más, valószínûleg ennek tulajdonítható, hogy ki milyen formában éri el az orgazmust. A hüvely falának idegzõdése játszik nagy szerepet. Ha úgy helyezkednek el, hogy nehezen lehet ezeket az idegvégzõdéseket stimulálni, akkor sajnos csak a csiklóorgazmus marad, ami szintén jó tud lenni...
Pontosan honnan tölthetõ le? Megírnád a linket? Én nem találtam.
Azért van némi jelentõsége a MÉRETNEK.Sztem.Szerencséjük van a rövid, szûk hüvelyû nõknek, nekik a paraméterek nem számítanak, mert fizikailag nagyobb az esélye az orgazmusuknak, mint azoknak pl. akiknek igen hosszú a hüvelyük, partnerük nemi szerve pedig enyhén szólva rövidebb.Vagy akiknek példul szülés után úgymond kitágult - szóval tõlünk független okok miatt.. :)
Persze kellõ ügyességgel és tapasztalattal a nõk is tudnak segíteni azon hogy szûkebb legyen a hüvelyük az aktus során.
Szerintem csak nagyon vastag, nagyon hosszú faroknál éli át az ember, nekem legalábbis még nem volt benne részem...:(
És hogyan?
Nincs kicsi pénisz, csak gyenge hüvelyizomzat amit a kegel tornávla lehet javitani..elvégre a tampon sem esik ki belõled (ideális esetben:D:D:D) , a hüvely falai rásimulnak mindenre.. amugy meg a hossz még annyira sem számit szerintem, akkor már inkább a vastagság, de az sem túlzottan.

Lányok! Milyen érzés a hüvelyi orgazmus?

Minden esetben lüktet a punci? Nekem nem szokott, csak ha masztizok és a csiklómat ingerlem. Most bepánikoltam, hogy akkor nekem szex közben még nem is volt igazából orgazmusom, csak ahhoz közeli állapotom. Ti hogy vagytok vele lányok?

Legjobb válasz: Kedves 3-as, pedig igen, létezik. :) Én kb már már két-három éve éltem nemi életet, amikor a csiklóorgazmust elõször megtapasztaltam, addig csak azt hittem, hogy van... de az csak valami közeli állapot lehetett... És a férjemmel volt elõször hüvelyi orgazmusom. Legtöbbször az van. És nem, nem mindig lüktet... De mindig meg tudom különböztetni a csiklóitól, mivel nálam a hüvelyi sokkal intenzívebb, és tovább is tart. Felesleges rágörcsölni, nem mindenki képes rá, nagyon sokszor nekem is csak csiklói van... a lényeg, hogy legyen orgazmus, nem? Na meg az oda vezetõ út. ;)

Kedves 3-as, pedig igen, létezik. :) Én kb már már két-három éve éltem nemi életet, amikor a csiklóorgazmust elõször megtapasztaltam, addig csak azt hittem, hogy van... de az csak valami közeli állapot lehetett... És a férjemmel volt elõször hüvelyi orgazmusom. Legtöbbször az van. És nem, nem mindig lüktet... De mindig meg tudom különböztetni a csiklóitól, mivel nálam a hüvelyi sokkal intenzívebb, és tovább is tart. Felesleges rágörcsölni, nem mindenki képes rá, nagyon sokszor nekem is csak csiklói van... a lényeg, hogy legyen orgazmus, nem? Na meg az oda vezetõ út. ;)
Ha nem vagy benne biztos, akkor szerintem 100%, hogy nem volt még.
A kérdező hozzászólása: :( Akkor mit csináljak? Mi lehet a baj?
nincs hüvelyi orgazmus.
Nekem is csak a csiklóizgatás útján lesz orgazmusom, de ezzel nincs baj és nem kell pánikolni. Csomó nõ rágörcsöl erre a témára, csak tudnám minek. 27/N
Félreérted. Az orgazmus orgazmus. mindegy, hogy a csiklód ingerlésétõl vagy a puncidban matatástól jön el. Tény, hogy punciban ingerelve lassabben emelkedik az izgalmi görbe, mert a csikló érzékeny, ott "instant" orgazmus van, a hüvelyben el kel tölteni egy kis idõt, de ha eléred a csúcsot akkor "gazdagabb" az érzés. Ugyanaz, de kicsit mégis más. Mélyebbrõl jön, nem csak átcsap rajtad az élvezet hulláma, hanem belõled tör fel. De lényegében az érzés ugyanaz, csak az odavezetõ út miatt lesz más az élmény. Tehát orgazmusod biztos volt ha csiklósimivel már élveztél el. De a hüvelyi orgazmushoz idõ kell, ki kell tapasztalni. És attól mert nem rángatózik a puncid, még elélvezhettél. A hüvelyi izmok összerándulnak orgazmus alatt. De akinek nem agyontornáztatott annak nem lesz annyira feltûnõ. Javasolnám, hogy nézz után a G-pontnak, keresd meg, nyúlj be mélyen, a méhszáj tövénél is izgalmas dolog simogatni, magát a méhszájat cirógatni sem rossz, bár ahhoz durván be kell nyúlni, alkati dolog, hogy eléred e vagy sem? Fedezd fel a puncidat belül, és csiklóval rá szabad segíteni, hogy fokozd az izgalmat, csak ne ott fejezd be. Érted? És akkor tuti az orgazmus. ;) Ha kérdésed van írj rám bátran!
A csiklóorgazmus uh!!! A hüvelyi orgazmus aaahhh... Nem tudom mennyire volt érzékelhetõ a hangutánzó szavakból. Bõvebben: A csiklóorgazmusom erõs, éles, rövid (pár tized mp) utána teljes ellazulás. És nem kérek mást... A hüvelyi orgazmusom mély, lágy, hosszabb, gyengébb, másabb... És utána még kívánnám a folytatást, mégsem bírom. Összességében kielégítõbb a csiklóorgazmusom, utána 1-2 napig nincs szükségem "szexre". Hüvelyi után már egy órával ismét fel vagyok izgulva és csiklóival nyugtatom le magam :) A hüvelyi nekem mindig lüktet, de változó az intenzitása és a hossza. Van, hogy egy gyengét "megdobban" és van hogy lüktet...

Lányok! Hüvelyi vagy csiklói orgazmus a jobb? Melyik milyen érzés?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél más!Vannak olyan lányok/nõk akiknek soha nem adatott meg a lehetõség a hüvely orgazmusra,így tehát õk a csikló orgazmust szeretik!De vannak azok,akiknek van mind 2(ilyen vagyok én is),de ezt egyénileg választják ki h melyik a jobb!Én például a csikló orgazmust jobban szeretem! 20/L

Ez mindenkinél más!Vannak olyan lányok/nõk akiknek soha nem adatott meg a lehetõség a hüvely orgazmusra, így tehát õk a csikló orgazmust szeretik!De vannak azok, akiknek van mind 2(ilyen vagyok én is), de ezt egyénileg választják ki h melyik a jobb!Én például a csikló orgazmust jobban szeretem! 20/L
Ja, azt is kérded, h melyik a jobb... Egyedül csiklót szoktam (levezeti a feszültséget teljesen). Szex közben a hüvelyit preferálom. Érzelmileg teljesebb, mert összehangol a párommal. Vedd figyelembe, h a véleményem szubjektív.
A csiklói az ilyen: nõ-nõ a feszültség egy határig (elõre érzed, h mingyá ott vagy).... a végén robban és teljesen megnyugvás jön(ah a fiúknál). DE, ha tudatos vagy a feszülség magasabb fokán indíthatsz kisebb orgazmusokat is (PC izom összehúzással pl), ezek nem vetik vissza az izgalmadat és visznek tovább a végsõ robbanásig. A hüvelyinél (G pont) a feszültség addig nõ, amíg az ingerlés tart, így az intenzítása is attól függ, h milyen hosszan, milyen intenziven... Megnyugvási fázis nélkül azonnal újratölthetõ. Ez a multiorgazmus lelke. Teljesen folyamatossá tehetõ. Kombinációban: Szuperintenziv robbanás várható. van megnyugvás a végén. Anális (bár ezt nem kérdezted): Erõteljesebb mint a hüvelyi szintén újratölthetõ. multi, de folyamatos nekem még EZ nem volt. csiklóval kombinálva: A legerõsebb robbanás. A végén megnyugvás. mj: A csiklói org, kombinációban uralja az érzéseket, a többi inger csak az intenzítást növeli. Remélem választ kaptál a kérdésedre. Hozzáteszem ez a saját tapasztalatom, másnak ezek lehetnek másmilyenek.
A hüvelyi valamelyest hasonlít a férfiak csúcspontban kiteljesedõ orgazmusára, míg a csiklói inkább olyan, mintha egy hullámot lovagolnál meg, elhúzódó, és nem egyetlen pontban/pár mp-ben végzõdõ. Mintha áramot vezetnének beléd, remegés és zúgás a fülben kíséri. Amiben eltér mindkettõ a pasik orgazmusától, hogy folytatható, kitolható az idõtartama, változhat a ritmusa, intenzitása, stb. Mindkettõt szeretem, de a csiklóit nem nevezem konkrétan orgazmusnak, inkább élvezésnek a jellegbeli megkülönböztetés végett. :)
A kérdező hozzászólása: Na... ez kimerítõ válasz volt:) Szeretnék még olyat is, aki képes mindkettõre külön-külön.
Nekem kombinált orgazmusom van, tehát csikló és hüvelyi egyszerre, csikló orgazmusra képes vagyok külön is, ha a hüvelyemet nem is izgatják, de hüvelyire csak a csiklóival együtt, tehát és nem tudok elélvezni csak attól, ha a pasi belém hatol, nekem még külön a csiklómat is izgatnom kell, ha azt akarom, hogy jó legyen... A csikló orgazmus is jó, de a hüvelyivel együtt fenomenális! Képzeld el, hogy a csikló orgazmustól mondjuk csak a csiklód lüktet, bizsereg és mondjuk kellemesen futkos a hátadon a hideg, remegsz egy kicsit, de a hüvelyi + csikló orgazmustól meg az egész estedet elönti a forróság, minden idegszáladban érzed, utána percekig csak feküdni tudsz és röhögsz magadon, hogy még mindig áll a mellbimbód... :D Majd kellemes álomba szenderülsz. :)
A kérdező hozzászólása: Egymáshoz képest.
A kérdező hozzászólása: Oké, oké, de melyik milyen érzés?
Csikló után hüvelyi orgazmus a legjobb!
A kérdező hozzászólása: Az, hogy melyik a jobb, szubjektív, inkább arra lennék kíváncsi, milyen érzésbeli különbség van a kettõ között.
Sosem volt még részem hüvelyiben de szerintem nem is lesz, mert fogalmam sincs hogyan kell azt. :/ Állítólag tanulható, de én nem hiszem. Azt mondják, a hüvelyi jobb. :)
A kérdező hozzászólása: És milyen érzésbeli különbség van bennük?:)
Én a hûvelyit jobban szeretem. 23L
Nekem a csikló orgazmus intenzívebb, gyorsabb lefutású, a hüvelyi elhúzódóbb, mélyebb, és utána nagyobb megnyugvást érzek. Én mindkettõt nagyon szeretem, a csikló orgazmus nekem egyértelmûen az orális szexhez köthetõ, a hüvelyi meg bensõségesebb érzés, mert ott biztos, hogy bennem van a partnerem.

Akkor is van a lányoknál ejakulátum ha csak csiklón keresztül élvez el, és nem hüvelyi az orgazmus. Amúgy az milyen érzés és hogy lehet úgy szeretkezni hogy elmenjek hüvelyben is akárhogy csináljuk nem tudok csak ha a szájával izgatja a csiklómat?

Van erre valami fortély?

Legjobb válasz: Nekem akkor is van, de csak ha folyóvizet használok (te ne használd, mert nem jó, már én is kezdek leszokni róla). A hüvelyi orgazmus kicsit nehezebb dolog. Pettingeléskor próbálja megkeresni a G-pontodat és azt izgatni, majd próbáljatok ki különbözõ pózokat, hogy nektek melyik válik be. Lovaglóban van a legmélyebben benned, misszionáriusban izgatja legjobban a csiklód és hátulról van legközelebb a G-pontodhoz. Ezek csak tippek, sokat próbáljatok ki.

Nekem akkor is van, de csak ha folyóvizet használok (te ne használd, mert nem jó, már én is kezdek leszokni róla). A hüvelyi orgazmus kicsit nehezebb dolog. Pettingeléskor próbálja megkeresni a G-pontodat és azt izgatni, majd próbáljatok ki különbözõ pózokat, hogy nektek melyik válik be. Lovaglóban van a legmélyebben benned, misszionáriusban izgatja legjobban a csiklód és hátulról van legközelebb a G-pontodhoz. Ezek csak tippek, sokat próbáljatok ki.
A kérdező hozzászólása: folyóvizet?????? Nem fogom használni mert nem is értem , elmagyarázod? Légyszi!!!! Köszönöm szépen a tanácsokat , próbálom hasznosítani majd õket. :-)
Arra gondolt, mikor pl. tusolás közben a vízsugárral izgatod a csiklód, de nem érdemes túl gyakran alkalmazni, mert túl erõs és nem fogsz tudni a fiú által elmenni.

Milyen érzés a hüvelyi orgazmus?

Sokszor éreztem már azt h nagyon közel vagyok, de vhogy mindig elmúlt ez az érzés. Mindig érzem, hogy "na most kell belehúzni" :D aztán jön az érzés olyan mintha nyomnék vagy én nem is tudom :D úgy visszatartom a leveg?t és összeszorítom a hüvelyemet. Tényleg.. érzem is h ott vagyok mindjárt a csúcson, de kb 5 mp múlva elmúlik az az érzés aztán 10 mp múlva megint el?jön aztán ez van kb 5 percen keresztül utánna meg már mondjuk úgy h nem is élvezem.. mivan velem? kb 2 hónapja vesztettem el...

Legjobb válasz: Nekem nem volt hüvelyi orgazmusom,sok helyen olvastam h nem is létezik 2 fajta orgazmus csak egy.Hát nem tom.A csiklóval próbálkozzatok:P az bejön!

Többféle orgazmus létezik, hüvelyi, csiklós, és anális is. A csiklós az amit szinte minden nõ képes átélni, ugyanis a csikló egy elérhetõ szerv. A hüvelyihez a g-pont ingerlése kell, amit meg is kell találni, és az nehezebb, mert belül van, és van olyan nõ akinek annyira mélyen hogy nem is lehet elérni. Igy van az anális is. Nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa, ne akarj erre törekedni. Egyébként is mégcsak 2 hónapja veszitetted el, inkább fedezzétek fel egymás testét mert abból lesznek a jó kis orgazmusok késõbb. Kell hozzá némi tapasztalat és türelem is ami csak idõvel fog kialakulni. Az amit érezhetsz, az lehet orgazmus közeli álapot is akár, de ezt még tanulni kell, neked is és neki is. Ne akard annyira, sokkal hamarabb el fogsz jutni.
Nekem nem volt hüvelyi orgazmusom, sok helyen olvastam h nem is létezik 2 fajta orgazmus csak egy.Hát nem tom.A csiklóval próbálkozzatok:P az bejön!
Mikor azt érezted akkor nem hagyta abba a barátod vagy nem tért át kicsit más mozgásra?Lehet azt érezted, csal elmozdult a helyérõl!:P
Ki viccelt itt? Komolyan beszélek. Ha írok emilt válaszolsz?
Megmutassam?
Jaa..inkább csak a mese érdekel róla mintsem átélnéd? :D BOCS :D
A kérdező hozzászólása: nem azt kértem h mutasd meg. hanem kiváncsi voltam milyen érzés lehet. vagy hogy amit én éreztem az az-e volt...
Szerintem masztizz és ha már elmentél így párszor, eltudod mondani a pasidnak, mit igényelsz. A G pontodat kell ingerelni a hüvelyi orgazmushoz.Közben a csiklódat is simogathatod.Amikor közel vagy a csiklós orgazmushoz, a G pontod dörzsöld , és akkor hüvelyi orgazmusod lesz.Remélhetõleg...
A kérdező hozzászólása: nálunk sem durr bele a közepébe felfogás van, mert nálunk is van elõjáték. van amikor kb 10 perc van amikor 1 óra körül van. nem szar le a barátom, inkább én vagyok a kezdõ és még nekem kellene tanulnom néhány dolgot. õ még akkor is csinálta nekem amikor már nem érezte a derekát :D csak nekem nem sikerült "átbillennem" de ez a lélegzõs dolog jól hangzik. majd kipróbálom!
Tudod vannak hapsik akik leszarják a barátnõjüket az ágyban, ezalatt azt értem, hogy szopjál ribanc, megduglak és ennyi volt a szex. Ez nálam nem jelenti a szexet de még az együttlétet sem. Poénból írtam a dolgot de szerintem téged leszar az ágyban a barátod. Nálam szokás a barátnõmet 1-2 akár 3 óráig is kényeztetni behatolás elõtt mert mégis jobb így mindkettõnknek. Én amúgy se birom sokáig mert imádom a barátnõmet, ha van, a lány pedig lassan megy el mindig, ezért õ az elsõ akár mi is van. Egyszerûen nem tudom elképzelni az olyan férfiakat akik csak úgy csinálják, hogy durr bele...nemtudom nálam mindig alap dolog volt a több órás elõjáték, amin csókolózást, simogatást, ingerlést majd a nyalizást-ujjazást értem.
Szia heves vérmérsékletben kommentelõ leányzó;) Na hát, irtad, hogy 2 hónapja élsz nemi életet... Tudod, a légzés rettentõen fontos! Probáld ki otthon, hogy leülsz, és figyelj rá, hogy ugy vedd a levegõt, hogy ne legyen szünet a ki és a belégzésed között. Ez az alapja az un kobra-légzésnek, ami ilyen tantrás cucc, a lényeg, h jó;) Ha kitapasztalod, hogyan vedd igy a levegõt, akkor amikor jön az érzés, csak annyi jusson eszedbe, hogy lélegezz!!! És akkor nem fog megfeszülni a hüvelyed sem.Mert az a "pont" amit vársz, h na mingyárt, az az, amikor a kismedencei izomrendszered rángatózni kezd - a hüvelyed is ide tartozik ugye;). Nos, ha megfeszíted a hüvelyizmodat, akkor nem jön olyan könnyen az összehuzódás-elernyedés ciklus. Mert ugye össze van húzodva csak nem ernyed el, és akkor nem is ráng. Szóval: szikla vagy a hegy csúcsán, ami várja h átbillentse az érzés a zuhanásba. Ha viszont figyelsz a légzésedre, akkor nem is akad meg ez a zuhanás, és természetesen, magától "életre kel" a medencéd:) Ha nem voltam egészen érthetõ, írj nyugodtan... Soxerencsét!
A kérdező hozzászólása: amúgy tegyük fel. te miben külömböznél pl a barátomtól? jobban csinálod? ez alatt mit értesz? veled egybõl elérném az orgazmust? miért? mit csinálnál? kb ugyanannyit mint a barátom...
A kérdező hozzászólása: ki béna?
Nem akarlak megbántani de nem biztos hogy minden ember olyan béna az ágyban.
A kérdező hozzászólása: nem a viccre vok kiváncsi
A kérdező hozzászólása: Hát.. ha a barátommal nem sikerül veled sem hinném...
A kérdező hozzászólása: nem hagyta abba. épp ezaz h akkor jobban elkezdte xD
Végül is azt kérdezted, mit érzel:) ..nos..én csak azt tudom mondani, nálam mi van/volt. Csikló:) ..valóbban könnyebben elérhetõ, ez nálam olyan, hogy még szabályozni is tudom-mint ahogy elvileg a fiúk-mikor robbanjon, maximálisan érzem mikor közeledik:) A hüvelyi..hát...azt én speciel nem érzem hogy érkezik, egyszercsak bummm...és érzem h bizsergek kívül belül, az alhasam húzódik, és úgy érzem, mintha pisilni kéne.:D Bár sajna ritkán van hüvelyi, mert nem mindig sikerül megtalálni azt a bizonyos pontot. De ami póz a legnagyobb valószínûséggel bejön: pasi ágy szélén ül, csaj háttal neki be az ölébe:)
Nekem még nem volt. 24
Egyszer éltem át tisztán hüvelyi orgazmust és jó volt az is, csak más, mintha hátrébb kezdõdött volna és egy picit tovább tartott. Elérni viszont tripla annyi idõbe telt mint a csikló orgazmust! Nekem a kettõ együtt jön be, g-pontos izgatás és egyben csiklóingerlés. Huhhh...

Milyen erzes a huvelyi orgazmus?

Ugyanolyan mint a csikloi,egyaltalan letezik?

Legjobb válasz: Igen, létezik nekem már volt és csak akkor jöttem rá, mennyire másabb, mint a csiklói. Az is nagyon jó, de a hüvelyit az egész tested átérzi, átrezgi, ahw...nincs párja az biztos! De Te lány vagy vagy fiú? Miért nem élted még át? Akkor tudod igazán meg milyen. 18/L

Igen, létezik nekem már volt és csak akkor jöttem rá, mennyire másabb, mint a csiklói. Az is nagyon jó, de a hüvelyit az egész tested átérzi, átrezgi, ahw...nincs párja az biztos! De Te lány vagy vagy fiú? Miért nem élted még át? Akkor tudod igazán meg milyen. 18/L
A kérdező hozzászólása: lany vagyok es hat bonyolult tortenet h miert nem volt nekem meg :S
Elsõ vagyok. Értem. Remélem majd sikerül neked is megtapasztalnod! :)

Milyen érzés a hüvelyi orgazmus? Akinek volt már mennyi idõ kellett, hogy megtapasztalja az elsõt? Mit kell érezni magamban, ha már közel állok hozzá és milyen érzéssel kezdõdik?

Még sosem éltem át ilyet, de már sokszor jó szex közben, mert kellemes érzést érzek, csak elmúlik és ez többször is így van aktus alatt. Mit tanácsoltok, milyen technika lenne a leghatásosabb a hüvelyorgazmus elérésére?

Legjobb válasz: Megsütöd a pitét.

Megsütöd a pitét.
Èlvezd a szexet!!, ujjazas..
Nekem álmomban volt többször, biztos hogy nem értem a csiklómhoz. Nekem ugyan olyannak tûnt, mint a csiklói. Nem hiszem, hogy ezen kellene erõlködni, de ismerd meg a tested, csináld ami jól esik, szexben ne hagyd, hogy félmunkát végezzenek rajtad, én ennyit gondolok :)

Milyen érzés a hüvelyi orgazmus?

Most először volt, hogy a mostani barátommal teljesen más érzésem volt szex közben. Azt tudom, hogy nem élveztem el de furcsa érzés volt, teljesen más mint eddig. Olyan volt, mintha nagyon kellene pisilni közben tudom, hogy egyáltalán nem kellett. Ez már az eleje volt az orgazmusnak? Vagy milyen érzés, leírnátok? Nekem eddig csak siklón keresztül sikerült az orgazmus. 20/L

Legjobb válasz: nekem meg anakondán keresztül amúgy nagy valószínûséggel annak volt a kezdete...nem tudom leírni, hogy milyen érzés... 20L

nekem meg anakondán keresztül amúgy nagy valószínûséggel annak volt a kezdete...nem tudom leírni, hogy milyen érzés... 20L
Igen, a pisilés érzés nagyon gyakran a hüvelyi orgazmus elõjele. Ha ilyet érzel, akkor próbálj meg ellazulni... mondjuk mintha elengednéd a pisilést (nyugi, nagyon kicsi az esély, hogy tényleg pisilni fogsz, de ha nagyon tartasz ettõl, akkor érdemes magad alá tenni valamit, vagy zuhany alatt próbálkozni ;) ). Egy idõ után már nem pisilési ingerként fogod megélni, hanem rögtön a kellemes érzés jön, de a hüvelyi orgazmus meg kell tanulni! A pisilési inger mindenképpen jó jel, de tanulj meg ellazulni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Milyen érzés ha valakinek hüvelyi orgazmusa van?

Meg szeretném tanulni a hüvelyi orgazmust már sokszor probálkoztunk a barátommal és szerintem majdnem volt orgazmusom deh nem tudom h az az volt e... Segítsetek... ELöre is köszi(Egy 17 éves lány)

Legjobb válasz: Ha azt érezted, hogy nem tudod még a világodat se, akkor az. Remegsz, esetleg sikítasz, karmolsz, harapsz, ilyesmi. Ezt nem lehet konkrétan elmondani. Ezt csak érezheted... És ha orgazmusod lesz, akkor azt tudni fogod, hogy az az.

Ha azt érezted, hogy nem tudod még a világodat se, akkor az. Remegsz, esetleg sikítasz, karmolsz, harapsz, ilyesmi. Ezt nem lehet konkrétan elmondani. Ezt csak érezheted... És ha orgazmusod lesz, akkor azt tudni fogod, hogy az az.
én azt mondom neked, hogy próbáld kipróbálni csiklón keresztül. az is jó és legalább fogalmad lesz róla hogy milyen az orgazmus. a barátodnak mond meg addig nyaljon míg sikerül persze utána fordítva. és ha undorotsz tõle hiddel orgazmus után már vágyol rá hogy jól bekapdosd.
Szerintem nagyon nincs különbség a hüvelyi és a csiklói orgazmus között. Nálam az a módszer vált be, hogy közösülés közben is ingerelve van a csikló, így tuti az orgazmus. Amúgy valaki egyszer azt mondta, hogy az orgazmus olyan, mint a tüsszentés. EGyet tudok érteni:-)Érzed, hogy közeledik, egyre jobban, már majdnem, és durr, és utána tök jó megkönnyebbülés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!