Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés feküdni, (3 db)

Lányok, milyen orvosi vizsgálaton kell csak bugyira-melltartóra vetkőzni? Milyen érzés így hanyatt feküdni a vizsgálóágyon?

Legjobb válasz: amikor a szivem vizsgaltak kellett melltartora vetkoznom, s egy nagy darab pali rarakta azokat a kutyuket a mellkasomra...hat semmi kulonost nem ereztem, nem vagyok az a szegyenlos tipus Pucerra meg akkor vetkoztem, amikor a mellkasom rontgeneztek, de csak ugy aldogaltam ott, pasi rontgenezett, de akkor sem volt semmi kulonos, annak ellenere, hogy szuz vagyok, s nem pucerkodtam meg senki elott. Ilyen esetekben a pasira mint orvosra tekintek.

amikor a szivem vizsgaltak kellett melltartora vetkoznom, s egy nagy darab pali rarakta azokat a kutyuket a mellkasomra...hat semmi kulonost nem ereztem, nem vagyok az a szegyenlos tipus Pucerra meg akkor vetkoztem, amikor a mellkasom rontgeneztek, de csak ugy aldogaltam ott, pasi rontgenezett, de akkor sem volt semmi kulonos, annak ellenere, hogy szuz vagyok, s nem pucerkodtam meg senki elott. Ilyen esetekben a pasira mint orvosra tekintek.
Csak azért, hogy elégedett legyél: a kötelezõ iskolai orvosi vizsgálatokon is általában ennyire kell levetkõzni minden lánynak.
te beteg vagy
Ne csináld a kor miatt se + házassàgtörés..... Keress valaki màst szt
Legyen önzõ? Azt hiszem, ha te lennél a felesége, nem ilyen tanácsot adnál...
Egy hülye r*banc vagy, ha felfekszel egy nõs emberrel! Ha megteszed, remélem késõbb a te férjeddel is lefekszik majd egy fiatal nõcske!
Keress egy korban hozzád illõt, olyat akit szerethetsz is, ne nõs pasikkal kezdjél, ez undorító!
Ha én újra kezdhetném , csak kizárólag tapasztalt férfival vetetném el :-) Szóval rajta.... Én anno egy olyannal jártam, aki szintén nem volt még senkivel és borzalmas volt. Õ is béna volt és én is, és többszöri próbálkozásra sikerült. Ezzel egy idõben volt egy pasi aki tetszett és idõsebb volt, és már annyira kész voltam, hogy legszívesebben megkértem volna rá, hogy tegye meg, mert a hócipõm tele volt a szintén szûz barátom szerencsétlenkedésével. Szóval jobban jársz egy tapasztalttal. És ha te is akarod miért ne? Legyél önzõ. Az önzetlenség és a jóság nem kifizetõdõ. És most meg lehet kövezni, állom :-)
Hol lehet még találni olyan 23 éves lányokat, akiknél szóba jöhetnek idõsebb férfiak? :)
szereted azt a pasit? mert ne hogy csak a vágy beszéljen belõled! és ha tényleg csak a vágy akkor inkább ne! Egy nõs pasival?
Nagyon megsérülnél lelkileg és a többi fél is a pasin kívül! Kell az neked, hogy kihasználjon? Lehet most akarod, de utána szerintem nagyon megbánod, hogy olyannak adtad magad oda, aki nem értékel csak arra kellettél neki, hogy kiélje testi vágyait.
Szerintem ne ilyen embernek add a szüzességedet! Nõs!!!! Ilyennel sohasem állnék szóba! Szerintem neked sem kéne...
23 évesen még szûz vagy? Elég nagy ritkaság, de ezek szerintem van ilyen. Ha a csávó 48 éves, akkor bízd rá magad õ már biztos tapasztalt a szexben, különben meg az érzéstõl nem kell félni, ha végeztél már önkielégítést, akkor nyilván tudod, hogy milyen jó érzés, ez sem rosszabb sõt... :)
Mar az alapszituacio is meglehetosen provokativ es moralisan erosen megkerdojelezheto, de erre sikerult meg egy lapattal ratenned az "o igazi profi ebben es csak egy lennek nala a sok kozul, akikkel megcsalta a feleseget" mondattal. Talan tobb informaciot mar ne ossz meg, mert egyre rosszabbul hangzik a dolog!:D
14:43 akkor gumit se húzzon, hátha magadhoz tudod láncolni ezt a machót. Amúgy apakomplexus nálad is befigyel... sebaj!
Remélem, legalább védekezni is fogtok. Nem hiányzik, hogy a társadalmunk bõvüljön még egy két debil által összehozott gyermekkel.
kapuzárási pánikja van.. keresi a szûz husit:DD
Már ennyire totál mindegy, csak legyen valaki?!... Nem hinném, hogy ne találnál olyat akinek nincs senkije és nem 25 év van köztetek. Inkább küldj magadról képet, most épp szabad vagyok és még házas se vagyok :D 24/F
Ha megakarod tenni akkor tedd meg.
Mit csinálj? Tedd szét a lábad és ne legyen rajtad bugyi!
mennyi ostoba lány szaladgál ebben az országban. és még csodálkozunk, hogy pornós lányaink híre vetekszik a borainkkal. szép keleteurópai erkölcsi szint. http://mno.hu/migr_1834/nyiregyhaza_utca-295506
most mar tuti hogy kamu, ilyen hulye tyuk 23 evesen nem letezik
A kérdező hozzászólása: Nem derülne ki profi az ilyesmiben már évek óta csinálja. De amúgy a felesége az nem mindennapi. Egy rémség
Szóval egy NÕS hapsi akar veled lefeküdni, neked meg az a legnagyobb problémád, hogy milyen érzés lesz? Gratulálok mind a kettõtöknek.
Kapard össze magad, mert elég szánalmas vagy. Az õ házassága lehet sz*r, de attól még legyen benned annyi tartás, sok okból, hogy nem kúrsz vele. Lehet szereted, francokat sem érdekel, felejtsd el és normális kapcsolatba bonyolódj. Ha esetleg a felesége is ilyen hülye, mint a férje, aki megcsalja simán, még a végén a pofikád is szét lesz verve, és hatalmas balhéban találod magad a gerinctelenséged mellé. 23/L
A válaszolók úgy ítélkeznek, hogy nem tudják mi van a háttérben, miért akar a férfi félrelépni. Egyébként meg mi a terved? Túl szeretnél esni a dolgon? - ha csak ennyi, ne tedd Titkos 3. szeretnél lenni? - megéri ez neked? Mi az oka, hogy eddig még nem voltál férfival?
Ha biztos vagy benne, hogy késõbb nem fogod megbánni, akkor feküdj le vele. Mindenképp szólj a pasinak, hogy még szûz vagy, így -ha normális- óvatosan fog veled bánni.
gondolom ez a napi provokativ kerdes... 23 evesen tobb eszed kene legyen
A kérdező hozzászólása: A témához még csak annyit füznék hozzá, hogy én csak egy lennék a sok közzül akikkel már megcsalta a feleségét a közel 20 év során!!!
ma 12:46 és mond te lányzóó mikor kezdje el az a szerencsétlen pasi a szexet?? Azért mert tapasztalatlan?? Ezt is meg lehet tanulni, valószínûleg azóta már tanult jócskán a dologból. Bezzeg ha ti rátok azt mondják, hogy te szerencsétlen leányzó olyan tapasztalatlan vagy és kicsi a melled, akkor biztos vérig sértõdnél. Azért már ne úgy nézzünk egy tapasztalatlan srácra, mint egy hányadékra. Õ is ember, mint te. Õ neki is meg kell tanulni a dolgokat. Lehet, hogy pár próbálkozás nem elég neki, idõvel belejön. Nem a kor számít, mert 40 évesen is lehet tapasztalatlan. Ne általánosíts te leányzó! Sajnálom a mai fiatal srácokat és némely lányt, nem is részletezem miért...
omg! Remélem kiderül és a felesége felpofoz, bár rajtad már az se segítene.
ha megteszed azutan mar akar mehetsz a sarokra is dolgozni
fantasztikus =)
Csodálatos érzés, de kell hozzá belsõ harmóni, a másik iránt érzet önzetlen szeretett, megbecsülés egyszóval légy szerelmes és valóban szeresd a másikat és ha mind ez együtt van akkor olyat érzel amit másképp soha.A szeretett test melege, lüktetése, illata, tapintása olyan boldogság amit máshol soha nem találsz meg!És nem kell ehez a sex az csak plusz bónusz!
én összeizzadni is szeretek vele...:)
A kérdező hozzászólása: kedves uccsó kommentáló...ez olyan dezsavûûûûs érzés :) uh...
Nem feltétlenül ezen múlik. Ha a megfelelõ hangulatba kerülsz, egy finom érintés is csodákat tehet. Velem már volt olyan, hogy a barátnõm csak a hátamon húzta végig finoman a kezét (szemben álltunk) - és egy kicsit megbillentem, egy pillanatra elvesztettem az egyensúlyomat, olyan jó volt.
Nagyon jó, a melegség, a közelség :) Egem az sem zavar ha a párom izzadt..
eszméletlen jó .. és többet nem élhetem át ezt az érzést Vele .. :(
jajj már. utolsó válaszadó.... nem az a lényeg h ki mennyire izzad hanem hogy ott vagy azzal a pasival akit imádsz és a lehetõ legközelebb vagy hozzá. tök mindegy hogy 40 fokos meleg van e akkor is nagyon jó.
attól függ hány kiló vagy illetve a partnered és te mennyire vagytok izzadósak
nagyon jó:) azt érzem olyankor h csak 1másnak vagyunk és semmi se fontosabb nála csak Õ:$:)
Én még nem próbáltam ki de majd egyszer kipróbálom a pasimon és akkor megmondom hogy milyen volt :) De gondolom nagyon jó lehet fõleg ha úgy alszanak akkor meg szép álom is. Igaz ha egy 100 kilós pasi fekszik mondjuk rá a 40 kilós csajra az már a csajnak rémálom lenne.
Próbáld ki! :-)
A kérdező hozzászólása: hmmm......
isteni...:)
probáld ki :D
NAGYON JO ERZES HIDD EL.... FOLEG A SZABAD TERMESZETBEN JO DUS PUHA FUBEN!!!! KOMOLYAN!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!