Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés elfolyik a (7 db)

Milyen érzés, amikor elfolyik a magzatvíz?

úgy értem, észre lehet venni mindig? vagy vannak olyan helyzetek, amikor nem, pl. mi van, ha zuhanyozás közben megy el?

Legjobb válasz: ne félj, észreveszed. Ha picit szivárog csak, az is sokáig tart, mintha a pisid csorogna csak nem tudod visszatartani, szóval ha a zuhanyzóból kijössz, nyilván észreveszed. Nekem pont zuhanyzás után folyott el, leültem felrángatni a zoknimat és ahogy leért a fenekem, vmi pici roppanást éreztem belül, mintha a vállam roppanna egyet (nem fáj!!) csak a hasamban, és elkezdett ömleni. jó sokáig, mert a baba feje nem volt még teljesen beékelõdve, szóval a vajúdás alatt is végig folydogált. Éjjl is feltûnik szerintem, valószínû a természet ezt úgy oldotta meg, hogy mindenképp feltûnjön :) Amúgy azt mondják, ritkább az így kezdõdõ szülés, elõször inkább a fájások szoktak kezdõdni. Igazából olyasmi érzés mikor folyik, mint mikor szeretkezés után a végtermék kicsordogál a hüvelybõl, hiába feszítesz rá, nem lehet visszatartani.

ne félj, észreveszed. Ha picit szivárog csak, az is sokáig tart, mintha a pisid csorogna csak nem tudod visszatartani, szóval ha a zuhanyzóból kijössz, nyilván észreveszed. Nekem pont zuhanyzás után folyott el, leültem felrángatni a zoknimat és ahogy leért a fenekem, vmi pici roppanást éreztem belül, mintha a vállam roppanna egyet (nem fáj!!) csak a hasamban, és elkezdett ömleni. jó sokáig, mert a baba feje nem volt még teljesen beékelõdve, szóval a vajúdás alatt is végig folydogált. Éjjl is feltûnik szerintem, valószínû a természet ezt úgy oldotta meg, hogy mindenképp feltûnjön :) Amúgy azt mondják, ritkább az így kezdõdõ szülés, elõször inkább a fájások szoktak kezdõdni. Igazából olyasmi érzés mikor folyik, mint mikor szeretkezés után a végtermék kicsordogál a hüvelybõl, hiába feszítesz rá, nem lehet visszatartani.
Szia. Nekem éjjel folyt el, vagyis akkor kezdett el szivárogni, aludtam és hirtelen kipattant a szemem, éreztem, hogy valami folyik, és rögtön tudtam, mi az. Szerintem ez ösztön. Most várom a másodikat, és még mindig parázok, hogy biztos tudni fogom-e, amikor itt az idõ :-)))) Pedig tényleg tudja az ember.
én kis pukkanást éreztem a hasamban és utánna hogy valami folyik.
Nálam szülés fájásokkal indult meg és a kórházban mikor feküdtem a fájásmérõn egy hatalmas fájás tetõpontján éreztem egy pattanást ( egyátalán nem fájt ) és mint egy zuhatag úgy robbant ki a sok víz. Mondta is a szülésznõ, hogy szerencsém van hogy ez a sok víz nem a hitvesi ágyban folyt el. Utána iszonyú erõsen lettek a fájások és a víz elfolyását követõen 1 óra múlva már megvolt a kisbabám.

Milyen érzés, amikor elfolyik a magzatvíz? Nálatok, hogy és hol történt?

Nem vagyok terhes, csak érdekel a dolog.

Legjobb válasz: Melegséget érzel,mintha bepisilnél csak éppen a magzatvíz folyik.

Melegséget érzel, mintha bepisilnél csak éppen a magzatvíz folyik.
Én éreztem egy pici pukkanást a hasamban, aztán már éreztem is, hogy szivárog valami meleg, kevéske folyadék.Meg is kezdõdtek az összehúzódások, és egyre erõsödtek, és mindig összehúzódás közben éreztem egy pici szivárgást.
Nekem este zuhanyzás közben megrepedt egy picit a burok.Akkor csak egy kevéske folyt ki, majd bementünk a korházban, bent tartottak mindazok ellenére, hogy a doki azt mondta, h biztos bepisiltem és azt éreztem nem is repedt meg a magzatvíz:/ De én hallottam a pukkanást is. Ott éjszakáztam, reggel küldtek ctg-re.Amig feküdtem a ctg rajtam, a lányocskám rúgott egy nagyot és rendesen elrepedt a burok, elöntött a víz.Hú, rengeteg kifolyt, volt mit a takarítónõnek utánnam pucolgatni:)
Második vagyok. Ja nekem ahogy ültem le otthon pisilni a WC-re. Másodikkal burkot repesztettek a nõgyógy vizsgáló asztalon a szülõszobán...na azt nem tudom, hogy mennyi jött ki.:)
Felálltam és elkezdett csorogni valami meleg lötyi. Aztán pár perc múlva már nem csak csorgott, hanem ömlött, az egész szobát eláztattam. :)

Lehet, hogy bután hangzik a kérdés, de honnan fogom tudni, hogy fájásaim vannak? Milyen érzés lesz az? Vagy a magzatvíz elfolyik és utána jönnek? 34hetes terhes vagyok és első baba.

Legjobb válasz: Biztosan tudni fogod nyugi,az elsõ terhességemnél szülés elõtt kb 2 héttel veszettül csipkedett a derekam de nem tudtam mitõl,aztán késõbb kiderült hogy azok jósló fájások voltak csak ugye én még akkor nem tudtam milyen az.:) a másodiknál persze már jobban észreveszi az ilyeneket az ember,most 35 hetes vagyok és már megint érzem azt a csipkelõdést,de mostmár tudom hogy készül a szervezetem a szülésre.ha mensziszerûen fáj a hasad vagy csipkelõdik a derekad és nem rendszeresen azok jóslók aztán mikor nem múlnak el és sûrûsödnek Te is tudni fogod hogy azok már igaziak.üdv 35 hetes km

Biztosan tudni fogod nyugi, az elsõ terhességemnél szülés elõtt kb 2 héttel veszettül csipkedett a derekam de nem tudtam mitõl, aztán késõbb kiderült hogy azok jósló fájások voltak csak ugye én még akkor nem tudtam milyen az.:) a másodiknál persze már jobban észreveszi az ilyeneket az ember, most 35 hetes vagyok és már megint érzem azt a csipkelõdést, de mostmár tudom hogy készül a szervezetem a szülésre.ha mensziszerûen fáj a hasad vagy csipkelõdik a derekad és nem rendszeresen azok jóslók aztán mikor nem múlnak el és sûrûsödnek Te is tudni fogod hogy azok már igaziak.üdv 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Igen, a menzi szerû fájásokat már érzem, esténként, de hetente csak pár alkalommal. akkor ezek már az elõjelek?
az elsõ vagyok.Igen azok már a jóslófájások.Nekem általába északa szokott jelentkezni, és nem minden nap.aztán szülés elött el is múltak.egyátalán nem is volt semmi fájásom már jó pár napja, sõt talán hete, aztán a kiirt nap elött 3 nappal egyszer csak elkezdõdtek, de 10 percesekkel, és rendszeresen, aztán 7, majd 5 és végül 3 perces fájással mentem be.2 és fél óra múlva megvolt a manóm.csodálatos érzés.gondolj erre.sok sikert.
Szia! Nekem semmi elõjele nem volt, hogy hamarosan szülnék. Aznap még vígan sétálgattunk a férjemmel, elvégeztem a házimunkát, mint mindennap. Aztán este 10 körül elkezdett fájdogálni. Bár nálam az volt a "gond" hogy nekem sosem fájt, amikor megjött a mesnim, így nem volt összehasonlítási alapom, hogy most ezek már fájások-e vagy sem. Szóval egész éjszaka nem aludtam, mértem az idõt, közben bújtam a könyveket, hogy most induljunk-e vagy még ráérünk. Reggel fél7 kor indultunk a kórházba, akkor már biztos voltam benne hogy kezdõdik, mert annyira fájt, ekkor már 4-5 percesek voltak. 10.45kor már kezemben tarthattam a babámat. A kiírt idõpont elõtt egy nappal született.

Mielőtt elfolyik a magzatvíz, tényleg van egy pukkanás a hasban? Milyen érzés? Érezni, és hallani is lehet?

Legjobb válasz: Sajnos nem mindig van hang, és nem mindig érezni. Gyakran olyan is van, hogy csak kicsit reped (mondjuk a teteje), és szivárogni kezd, van, hogy a kismama nem is gondolja, hogy az magzatvíz.

Sajnos nem mindig van hang, és nem mindig érezni. Gyakran olyan is van, hogy csak kicsit reped (mondjuk a teteje), és szivárogni kezd, van, hogy a kismama nem is gondolja, hogy az magzatvíz.
Nálam vajúdás közben ment el a magzatvíz. A szobában volt még két kismama és hallották a hatalmas pukkanást majd árvízszerûen elöntött a víz :) a tágulás és szülést is nagyon felgyorsította (szerencsére)
Nekem nem volt semmi. Egyszer csak elfolyt. Nem igazán éreztem semmit.
Szia! Én egy pukkanást hallottam és éreztem is. Olyan érdekes nyomás féle érzés volt amikor hallottam a pukkanást/repedés hangot. Alig értem ki a WC-re.
Nekem mind 2 szer szivárgott elsõnél nem volt pukkanás, másodiknál aludtam :) :)
Nálam a zubogó magzatvíz elfolyás volt. Lehajoltam picit, igazítottam a nadrágomat, pukkanás (kívülrõl nem hiszem, hogy hallani, inkább érzed, mintha egy húr pattanna el), és azonnal elöntött a víz. Ha picit reped a burok, az nem biztos, hogy érezhetõ, álmodban is megtörténhet, és akkor csak csordogál a víz.
Én több pukkanást is észleltem. Elõször egyet, az igazán fel se tûnt volna, aztán pár perc múlva min. 5-t egymás után. Aztán elöntött a magzatvíz.
Én nem is vettem észre amikor elfolyt a magzatvíz.Fájásokkal mentünk be a kórházba és ott mondta a doki hogy a magzatvíz már elég régen elfolyt :( Szobatársam pont nst-n volt amikor megrepedt a burok, azt mondta úgy érezte mintha rugott volna egy nagyot a baba és amikor megmozdult elöntötte a víz :)
nekem éjjel 1kor álomból ébresztett(ha jól emlékszem pont szülésrõl álmodtam) halottam és éreztem is a pukkanást. a doki szerint valahol felül repedt ezért volt burokrepesztés. 12:10-ig vajúdtam.
Nálam vajúdás közben repesztették meg a burkot, de az egy felüdülés volt annyi fájás közepette, nekem egy kicsit enyhültek a fájások,

Milyen érzés ha nyalnak? Nagyon szeretném kipróbálni de félek hogy esetleg nekem vagy a barátomnak nem lenne jó mert a elfolynák vagy valami. Mit érzel ilyenkor akár L/F? Élvezed?

Legjobb válasz: én nagyon szeretek nyalni. :) amire ügyelj, az hogy sztem zuhanyozás után csináljátok elõször.. én apró kis puszikkal szoktam kezdeni... és amikor a barátnõm már nagyon fel van izgulva, akkor kezdem el igazán.. ha a barátod csinálta már, akk nagyon jó lesz, ha nem akkor is, mert könnyen bele lehet "tanulni", fõleg ha segítesz neki.. ha épp jó amit csinál, nyugodtan közöld vele h így csinálja mert így jó:)

én nagyon szeretek nyalni. :) amire ügyelj, az hogy sztem zuhanyozás után csináljátok elõször.. én apró kis puszikkal szoktam kezdeni... és amikor a barátnõm már nagyon fel van izgulva, akkor kezdem el igazán.. ha a barátod csinálta már, akk nagyon jó lesz, ha nem akkor is, mert könnyen bele lehet "tanulni", fõleg ha segítesz neki.. ha épp jó amit csinál, nyugodtan közöld vele h így csinálja mert így jó:)
Én imádok nyalni :) és az eddigi visszajelzések alapján van is eredménye a kitartó "tanulásnak" A folyástól meg ne félj ugyanis ha passzol a kémiátok akkor nagyon is szeretni fogja az ízedet!! én imádom a barátnõmét... órákig tudnám nyalogatni :)
ez hülyeség, hogy nem fogsz elmenni tõle, mert ha a srác jól csinálja akkor garantált és nem csak 20%-os arányban. Én mindig elmegyek mert annyira jó :) :) úgyhogy ne görcsölj ilyeneken hogy milyen lesz! elfolyni nem fogsz, csak élvezni, az meg nedvesedéssel jár:) az érzést meg nem lehet leírni, azt érezni kell!!!!23/L
19/F voltam
Olyan nincs h elfolysz..max nagyon benedvesedsz, de a legtöbb pasinak ez teccik is. Nyugi te is és a barátod is nagyon fogjátok élvezni:) L/18
Én nagyon szeretem és szinte mindig akkorát élvezek közben, hogy csak na:) Nagyon nedves leszek, de a barátom ezt nagyon szereti, bár engem sokszor zavar még minidg, néha már olyan, mintha bepisiltem volna:)
Hova folynál el? Cukorból vagy?
Pasi oldalról tudok beszélni. Szal: a puncinak íze van. Fura íze, de nem kellemetlen. Van, h extra sok nedv jön, de az sem vészes, szerintem a pasidat nem fogja zavarni. Amit viszont ne várj, az az, h el tudj menni. Az elég munkás, és nem nagyon szokott sikerülni. Én viszonylag tapasztalt vok már ezen a téren, és még nekem sem 100% a sikerarány... inkább csak 20. :) Szerencsére van valami a lábam között, ami kiment a szorult helyzetekbõl. :) Ezzel 1ütt ha kipróbálod, az jó lesz, nagyon jó, csak nem biztos, h elmész. :)
nagyon jó dolog mikor érzed a nyelvét a lábad között és ne pánikolj az a jó ha nedves vagy legalább érzi hogy élvezed.
13:10es 22/F
Én is lány vagyok, 25 éves és imádom!!! Nagyon!! És abszolút nem okoz gondot semmiféle testnedv, majd utána is tisztálkodunk! :) Ne félj, jó lesz!!
Húú én imádom mindig elmegyek! Nem is kell hozzá sok! Attól ne félj hogy elfolysz ez bizony ezzel jár, nedvesség nélkül nem megy a dolog! Az érzést leírni nem tudom de ha belevágtok hamar megtudod milyen!23/L
Én is szeretném kipróbálni csak még túl fiatal vok :S

Milyen érzés amikor elfolyik a magzatvíz? Sok folyik el egyszerre? 35 hetes vagyok

Legjobb válasz: Valakinel egyszere megy el a magzatviz es azt nem lehet semmivel osszeteveszteni, mert olyan mintha hirtelen bepisilnel es eleg sok le folyik. De vannak olyanok is akiknek ugy csopog el (nekem is igy volt) . Na akkor nehezebb a dolog, mert ugye ilyenkor azt kell csinlani (mert eszreveszed hogy nincs minden rendben) lefekszel egy feher lepedore egy orara hanyatt, es ha nagy folt lesz alattad es annak olyan rozsaszines szine van ( nem sarga mert az akkor vizelet)akkor bizony a magzatviz szivarog.

Valakinel egyszere megy el a magzatviz es azt nem lehet semmivel osszeteveszteni, mert olyan mintha hirtelen bepisilnel es eleg sok le folyik. De vannak olyanok is akiknek ugy csopog el (nekem is igy volt) . Na akkor nehezebb a dolog, mert ugye ilyenkor azt kell csinlani (mert eszreveszed hogy nincs minden rendben) lefekszel egy feher lepedore egy orara hanyatt, es ha nagy folt lesz alattad es annak olyan rozsaszines szine van ( nem sarga mert az akkor vizelet)akkor bizony a magzatviz szivarog.
Nekem olyan volt, mintha bepisiltem volna és amikor felálltam folyt rendesen. De van akinek csak szivárog. Azt nem tudo, hogy milyen. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat!

37 hetes km vagyok egy ujjnyira nyitva vagyok az baj csak keményedéseket érzek a pocimban föleg este? Aki szült már milyen érzés ha elfolyik a magzatviz? Még mennyi lehet? Nov 8 ra vok kiirva de azt mondták okt 26-ig nem huzzom ki.

Legjobb válasz: Szia :O) Én nov 7re vok kiírva! És én is félek,h elöbb jön,bár 2hete teljesen zárt volt a méhszájam,de a doki akkor mondta,h 57cm és 3200-3500 között van,szóval nagy baba lesz! Sõt a 7en majd leszakadt a derekam,sugárzott a combomba,1,5 órán kersztül rendszertelenül fájt,keményedett a pocim,majd remegett a belsõcombom..szóval én már azt hittem,h itt az idõ,de elmúlt-talán már nyílik a méhszáj :) Miért mondta neked a dokid,h okt 26ig nem húzod ki? Ezt mibõl látta? Várom válaszod :O) -köszi!

Szia :O) Én nov 7re vok kiírva! És én is félek, h elöbb jön, bár 2hete teljesen zárt volt a méhszájam, de a doki akkor mondta, h 57cm és 3200-3500 között van, szóval nagy baba lesz! Sõt a 7en majd leszakadt a derekam, sugárzott a combomba, 1, 5 órán kersztül rendszertelenül fájt, keményedett a pocim, majd remegett a belsõcombom..szóval én már azt hittem, h itt az idõ, de elmúlt-talán már nyílik a méhszáj :) Miért mondta neked a dokid, h okt 26ig nem húzod ki? Ezt mibõl látta? Várom válaszod :O) -köszi!
Ja és ha keményedik, akkor mindenképp tedd magad vízszintesbe! Nekem pl este a meleg zuhany után szokott és akkor nem is vok jól! Pihenj! :O)
Szia, Én 37+2 hetesen szültem mert szivárgott a magzatvíz. Nem éreztem semmit csak azt hogy csurog valami de kicsit. Mintha erõs folyást éreznél. Aztán bementünk a kórházba és ott ment el a víz. Érzés nélkül csak azt éreztem mintha leöntöttek volna egy vödör vizzel deréktól lefele. :) Szóval áztam. De akkor már az nem érdekelt. :)
A kérdező hozzászólása: Ez jó kérdés.Öszinte leszek nem kérdeztem rá mert ideges voltam több mint 4 órát vártam rá.De a védönöm is azt mondta, hogy nem huzzom ki mert elvileg okt 26-án kéne mennem uh-ra.De megyek majd 22-én dokihoz akkor megkérdezem töle.Meg az az igazság sokat hiztam 25 kg-nál járok.De én is gyanitom hogy jövöhét végére meglesz ez nöi megérzés.De majd meglátjuk az a lényeg, hogy minden oké legyen.
Szia! Nekem mind a háromszor magzatvíz elfolyással indult. Az elsõnél teljesen váratlanul, minden elõjel nélkül elkezdett folyni, elõször picit, lefeküdtem, utána mikor feláltam nagyon. A másodinál elõzõ nap délután 15 perces fájásaim voltak, bele feküdtem egy kád meleg vízbe és elmult. Másnap reggel elfolyt a magzatvíz. A harmadiknál is csak elfolyt a magzatvíz, mondjuk itt már elég sokat keményedett a hasam. Ja, az elsõ 34 hétre, a második 38 hétre, a harmadik 39 hétre született. Én is csak keményedéseket éreztem, a görcsök a magzatvíz elfolyás után jöttek. Ha elfolyik a magzatvíz én ahoz tudnám hasonlítani, mintha pisilnél , csak ezt nem lehet megállítani. Nem sokára babázol.:O) Könnyû szülést és jó egészséget kívánok.
Szeretem ezt a nem húzod ki addig dumát... A 29. héttõl koraszüléssel voltam fenyegetve, feküdtem kórházban is visszatartáson, majd 8 napot túlhordtam.... Errõl ennyit. A magzatvízet egyáltalán nem éreztem folnyi, mikor a doki repesztette a burkot. Miért lenne baj, hogy csak keményedéseket érzel? Mit sezretnél ég érezni?
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat !!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!