Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés beágyazódás (5 db)

Hogyan van a teherbeesés folyamata, peteérés-tüszőrepedés beágyazódás? Hány napig tart? És milyen az ovulációs fájdalom, milyen érzés?

Legjobb válasz: Szia! Ha egy 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor félidõben a 14. napon megtörténik a tüszörepedés. Kiszabadul egy /ikerterhesség esetén kettõ v. több petesejt/. A petesejt 24 óráig életképes ez idõ alatt kell a spermának megtermékenyitenie. Ha megtörtént a megtermékenyités akkor a beágyazódás eltarthat 7-10 napig. Ovu fájdalomkor szúró fájdalmat szoktam érezni hol a bal, hol a jobb oldalon a petefészek tájékán.

Szia! Ha egy 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor félidõben a 14. napon megtörténik a tüszörepedés. Kiszabadul egy /ikerterhesség esetén kettõ v. több petesejt/. A petesejt 24 óráig életképes ez idõ alatt kell a spermának megtermékenyitenie. Ha megtörtént a megtermékenyités akkor a beágyazódás eltarthat 7-10 napig. Ovu fájdalomkor szúró fájdalmat szoktam érezni hol a bal, hol a jobb oldalon a petefészek tájékán.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Az ovu fájdalomról tudok beszélni. Olyasmi, mintha beletettek volna egy teniszlabdát a petefészkedbe. Feszít, nyom és ha tüsszentesz azt hiszed kiszakad a helyérõl. Nekem tegnap fáj, és hajnalban meg is történt az ovuláció.

Aki esetleg érezte a beágyazódást milyen érzés volt számára? (hasfájás, felfázás jellegű, mindjárt megjön) vagy milyen?

mert nekem kb 4-5napja volt egy barna pötty a bugyin és tegnap el?tt olyan érzés mintha felfáztam volna,fájta a hasam alja de max egy órát!szerintetek lehet baba?(nagyon rendszertelen a ciklusom ezért nem teszteltem még(és korán sem akarok tesztelni)

Legjobb válasz: Szia! Én has szurkálást éreztem a nem várt menszesz napja elõtt pár nappal! Majd pár csepp barnázás! Akkor még nem tudtam,hogy akkor ágyazódott be! Olyan érzésem volt,mint akinek meg akar jönni! Remélem tudtam segíteni! Remélem babás vagy!:-)

Szia! Én has szurkálást éreztem a nem várt menszesz napja elõtt pár nappal! Majd pár csepp barnázás! Akkor még nem tudtam, hogy akkor ágyazódott be! Olyan érzésem volt, mint akinek meg akar jönni! Remélem tudtam segíteni! Remélem babás vagy!:-)
Nekem mindjárt megjön érzésem volt, de a beágyazódástól kezdve minden áldott nap. És barna pöttyök is voltak. Én nem is hittem a babában. DE azt hozzáteszem, hogy sárgatest elégtelenségem volt, és Utrogestant kellett végül szednem. De a baba most itt nyüzsög körülöttem, és már 3 éves. Szóval alapból nem kell ezeket érezned, csak elmeséltem, hogy nálam így alakult.

Milyen érzés a beágyazódás?

A beágyazódást meg lehet érezni, vagy nem? Vagy az mindenkinél más? Esetleg lehet hasonló érzés, mint a pé? Szurkál a petefészek? Vagy akkor mindenképpen barnázni szoktak a n?k? Vagy ez is más és más mindenkinél?

Legjobb válasz: A beágyazódást nem érzed, és normális esetben semmilyen olyan jele nincs, amibõl te tudnád hogy éppen az történik (gondolok itt vérzésre, fájdalomra, szurkálásra, stb)

A beágyazódást nem érzed, és normális esetben semmilyen olyan jele nincs, amibõl te tudnád hogy éppen az történik (gondolok itt vérzésre, fájdalomra, szurkálásra, stb)
Én nem éreztem semmit, csak késõbb derült ki, hogy sikerült.
Nekem a méhemnél volt kis szurka, de ez ritka, nem mindenkinék fordul elõ, lehet még barnázás a beágyazódás jeleként, de kicsi csak. De tényleg nem mindenkinél.
Én meg tudom neked cáfolni a véleményeket, igenis a beágyazódást sok nõ érzi, elsõsorban apró petefészek szurkálásokkal, vagy pl mint a peteéréskor. nekem is ez volt és maga a nõgyógyász mondta hogy ez teljesen normális. A barnázást nem tudom mennyire normális, az nekem nem volt, de azt azért kérdezd meg mindenképpen az orvosodtól. Menj orvoshoz mert az nem megoldás h laikusok(mint például én is) véleményében bízol, inkább a szakemberekre hallgass és nyugodj meg. minden jót!szió!12hetes kismami
A kérdező hozzászólása: én csak azért kérdezem, mert 21-én valami furit éreztem, pedig a peteérésem már elõbb volt. Vasárnap nem kellene megjönnie.

Méhtükrözésetek volt már? Milyen betegségeket tudnak vele kideríteni, amik a beágyazódást zavarhatjak? Milyen érzés a vizsgálat?

Legjobb válasz: histeroscopiám (azt hiszem így kell írni) volt. Kiderítették, hogy a méhem alja nem domború, hanem enyhén homorú, ez nehezíti a teherbeesést. "súlyosabb" esetben azt is ki tudják deríteni, hogy nem-e kétszavú a méhed. A vizsgálatot altatásban végezték, reggel mentem este jöttem is haza. Utána egy kicsit véreztem és egy kicsi fájdalmat éreztem. A vizsgálat elõtt pár órával (mivel még nem szültem akkor) felhelyeztek egy gyógyszeres rúdat, ami kitágított annyira, hogy a mûszert fel tudták tolni. Összeségében fájdalomra kb olyan mint egy nõgyógyászati vizsgálat.

histeroscopiám (azt hiszem így kell írni) volt. Kiderítették, hogy a méhem alja nem domború, hanem enyhén homorú, ez nehezíti a teherbeesést. "súlyosabb" esetben azt is ki tudják deríteni, hogy nem-e kétszavú a méhed. A vizsgálatot altatásban végezték, reggel mentem este jöttem is haza. Utána egy kicsit véreztem és egy kicsi fájdalmat éreztem. A vizsgálat elõtt pár órával (mivel még nem szültem akkor) felhelyeztek egy gyógyszeres rúdat, ami kitágított annyira, hogy a mûszert fel tudták tolni. Összeségében fájdalomra kb olyan mint egy nõgyógyászati vizsgálat.
Nekem lapar mûtét alatt csinálták, egy füst alatt. Altatásban, úgyhogy nem tudok róla mondani semmit. Nekem nagyon fájt utána a hasam, de az lehet mástól is, mert PCO miatt mûtöttek (leégették a cisztákat), meg átjárhatóságim is volt. De Én úgy tudom, hogy mindenkinél altatásban csinálják. Azt tudják vele megnézni, hogy minden OK-e a méheddel. Remélem tudtam segíteni. Egy kérdést Én is felteszek: Neked miért fogják csinálni? Nem ágyazódik be a baba? Sok siert Neked.
A kérdező hozzászólása: Nem ágyazódik be, azért kellene a vizsgálat. Csak azt nem tudom, h van-e értelme, úgy értem, ki tudnak-e deríteni olyasmit, ami gyógyítható. Kontrasztanyagos méhátvilágítás már volt, ott azért gondolom, kiderült volna, ha valakmi durva eltérés van, pl. kétszarvú méh. Köszi a válaszokat!

Milyen érzés a beágyazódás?

Legjobb válasz: leginkább semmilyen. egy néhány sejtes reakció.

leginkább semmilyen. egy néhány sejtes reakció.
nekem hasmenéssel, hányingerrel járt, illetve ezeket megelõzõ este haza felé séta közben úgy elkezdett görcsölni a pocim a gyomorszájam tájékán, hogy meg kellett álljak pár pillanatra.
Én semmit nem érzetem.
semmilyen
A kérdező hozzászólása: Érdekes alhasi fájdalom?
Nekem mondhatni, hogy érdekes alhasi fájdalom volt. :) Olyasmi, mint egy menstruációs görcs, vagy inkább, mintha egy nagy gömbölyû valami feszítene az egész alhasamba. Vagy ilyesmi... Bocsi, de nem tudom pontosan leírni. :) Szerintem az volt, mert se elõtte se utána nem fájt semmi. Akkor jött egy gondolat, hogy talán a beágyazódást érzem, majd nemvárt elõtt 4 nappal!!, pozit teszteltem. :)
Én sem éreztem semmit, ahogy tünetem sem volt, egészen a 7.hétig.
Nekem hõemelkedésem volt pár napig, pedig én nem vagyok lázas típus.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!