Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés baba (82 db)

Milyen érzés ha a baba megmozdul?

16 hetes vagyok,és nem tudom eldönteni, hogy ?t érzem e!Kb 1 hete ilyen nyilallásokat érzek hirtelen mint ha valaki jól megrúgna belülr?l!El?ször kicsit fáj, aztán meg olyan furcsa!Nem tudom elmagyarázni!

Legjobb válasz: A második babámat várom. Az elsõ babát 18 hetesen éreztem elõször, õ akkor már határozottan rúgott, és rendszeres is lett a mozgása, még a férjem is érezte a kezével. De õ akkor már erõs baba volt, gondolom ezért volt határozott a mozdulata. A második babával 14 hetes vagyok és három napja érzem. Ez teljesen más, mint a fiam elsõ rúgása volt, inkább csak simogatásnak tûnik. Elsõ két napban nem is említettem még a férjemnek sem, mert elsõ este csak egy gyenge simogatós, kicsit csiklandós érzésem volt, második este este egymás után háromszor volt ugyanez, tegnap viszont kb egy percen keresztül pár másodperces szünetekkel, szóval biztos, hogy a baba volt, mert egybõl beugrott az érzés, hogy milyen volt, amikor a fiam lágyan mozgott. És én a szeméremdombom felett nem sokkal, középen érzem jelenleg, az én babám még csak ott tart.

A második babámat várom. Az elsõ babát 18 hetesen éreztem elõször, õ akkor már határozottan rúgott, és rendszeres is lett a mozgása, még a férjem is érezte a kezével. De õ akkor már erõs baba volt, gondolom ezért volt határozott a mozdulata. A második babával 14 hetes vagyok és három napja érzem. Ez teljesen más, mint a fiam elsõ rúgása volt, inkább csak simogatásnak tûnik. Elsõ két napban nem is említettem még a férjemnek sem, mert elsõ este csak egy gyenge simogatós, kicsit csiklandós érzésem volt, második este este egymás után háromszor volt ugyanez, tegnap viszont kb egy percen keresztül pár másodperces szünetekkel, szóval biztos, hogy a baba volt, mert egybõl beugrott az érzés, hogy milyen volt, amikor a fiam lágyan mozgott. És én a szeméremdombom felett nem sokkal, középen érzem jelenleg, az én babám még csak ott tart.
JÓ lenne ha válaszolnátok!!! én is nagyon kiváncsi vagyok:) Hallottam olyat is, hogy valaki remegõ érzést fedezett fel elõször. Már alig várom hogy érezzek valamit!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor amit én éreztem az lehet, hogy nem is a baba mozgása volt???!!!!
Lehet, hogy az volt. Én is így voltam vele, hogy sokáig nem tudtam eldönteni, hogy a babát érzem vagy mást, de késõbb egyértelmûvé vált a dolog. Nekem olyan érzés volt az elején mintha finoman bökdösnének késõbb meg mintha boxolnának.:-))))
A második válaszoló vagyok. De lehet, hogy õ volt, nem írtam, hogy nem. :-) Szerintem úgysem tudjuk ezt az érzést úgy leírni, hogy egyértelmû legyen a másiknak, ráadásul a baba korától, erõsségétõl függ, hogy milyen erõs mozgást produkál, ki milyennek érzi, illetve az egyéni érzékeléstõl. Látod, én a két babámat teljesen más terhességi korban éreztem elõször és teljesen más a két érzés. De sokan pillangószerû mozgást éreznek eleinte, mások karmolászás szerût, nagyon sokféle leírást olvastam már.
én is éreztem 18 hetesen olyan buborékszerü érzést, én se tudtam eldönteni, h a baba vagy a gyomrom.viszont a 20ik héttöl más, mintha valami lüktetne bent, ezt érzem és ez pedig rugások, de jo, olyan tompa még, nagyon jo érzés.meg néha kinyomja magát bizonyos helyeken.már majdnem mindennap érzem, most vagyok 21 hetes.boldog babavárást neked is.
Szerintem is ennyi hetesen még csak nagyon enyhe mozgásokat érezhetnél, és az egyáltalán nem fáj, a legcsodálatosabb dolog. 3-szor voltam terhes, 17. héttõl kezdtem kb. érezni. Volt, hogy olyan volt mintha buborék szállna fel, volt amikor bélmozgásra hasonlitott. Aztán egyre nagyobbak és sûrûbbek lesznek. A végén már akkorákat tud rúgni, hogy néha kellemetlen is, de akkor is szuper érzés. :-)
15 és fél hetesen azt éreztem, mitha belülrõl zsibbadna a pocim (szerintem ez lehet az a bizonyos kaparászás, csak ki mihez hasonlítja). És amikor megdörzsöltem finoman, akkor abbamaradt, abbahagytam, folytatta, dörzsöltem, abbahagyta:) Azóta egyszer volt pillangós, de ebben nem vagyok biztos hogy õ volt. 2x egy-egy pöckölés. És ma elõször keresztbetett lábbal a térdemen könyökölve-fejemet tartva ültem, és reklamált a Drága (kényelmes volt, nincs nagy pocim). Kellett egy kis idõ, mire felfogtam hogy Õ az és mi a csudát akar, de amint kinyújtóztam abbamaradt. Remélem nemsokára már a férjem is érezni fogja. 17+6
18:53as vagyok. Ne harizzatok, de meg kell osztanom Veletek! Most az elõbb éreztem elõször kívûlrõl hogy rugott. Fogtam a hasam és megrúgta a tenyerem :) Sajna a férjem nincs itthon, pedig most aktív. Mindjárt elolvadok:) Bocsi az OFF-ért.

Milyen érzés, amikor először mozdul meg a baba? Honnan ismerem meg, hogy az tényleg az Õ mozgása volt?

Legjobb válasz: szerintem általában az anyukák föleg elsö babások napokig gondokkodnak hogy ez most akkor az? nem elöször mozdul meg ö már mozog bent ezerrel, de ekkor érzed elöször. nem sok csak mintha belülröl kicsit valaki piszkálná a hasadat. pl kisebb bélgörcök is lehetnek ilyen érzés, vagy a puki mikor megy a beleidben. de rendszeresedik. majd másnap is érzed. mindig egy bizonyos pozicióban (pl én mindig ülve érzetem) aztán már tudod hogy pl kaja után ülve jönni fog az érzés és ez a baba. akkor visza gondolsz mikor volt ez az érdekes érzés és rájöszz már egy hete érzed.

szerintem általában az anyukák föleg elsö babások napokig gondokkodnak hogy ez most akkor az? nem elöször mozdul meg ö már mozog bent ezerrel, de ekkor érzed elöször. nem sok csak mintha belülröl kicsit valaki piszkálná a hasadat. pl kisebb bélgörcök is lehetnek ilyen érzés, vagy a puki mikor megy a beleidben. de rendszeresedik. majd másnap is érzed. mindig egy bizonyos pozicióban (pl én mindig ülve érzetem) aztán már tudod hogy pl kaja után ülve jönni fog az érzés és ez a baba. akkor visza gondolsz mikor volt ez az érdekes érzés és rájöszz már egy hete érzed.
én elõször olyannak éreztem mintha egy kis buborék ki durrant volna.mondta is a védõnõm hogy elsõnek ilyen lesz.de aztán egy hét múlva már nem tévesztettem össze semmivel tudtam hogy a baba az mert erõsebbek lettek a mozgások!19hkm
Nekem olyan volt az elsõ babómnál, mint amikor tudod valamilyen izmod elkezd magától rángani. Vagy mikor a szemhéjad. Csak ezt érzed, hogy az alhasadban történik és mégis más kicsit, tudni fogod azonnal, hogy õ. Vagy pl arra is hasonlít kicsit mikor egy buborék pattanna a hasidban.összehasonlíthatatlan és csodálatos érzés. Én most 12hetes vok és már érzem akkor ha mondjuk leguggolok és összepréselem a hasam:) Onnantól h megmozdul, igazán fogod élvezni a terhességet!Minden jót nektek!
Sziasztok, én is napok óta érzem a bugyborékolást a hasamban :) Ha fekszem a hátamon vagy az oldalamon, akkor érzem a legerõsebben. Napközben annyit teszek-veszek, hogy tudatosan nem figyelem. :) 18 hetes km
A kérdező hozzászólása: Lehet-e nyilaláshoz, vagy kis szúráshoz hasonló ez az érzés? Ehhez hasonlót éreztem elõször a hasam alján aztán pár nap múlva a hasam közepe felé és még csak 13 hetes vagyok.
sztem nem nyilaló érzés. Án 19 hetesen érzetem elõször, olyan volt, mint mikor sokat iszok hirtelen, és kortyogott a hasam. AMikor ültem, akkor meg inkább olyan gyenge izomrángáshoz hasonlítanám. Aztán ahogy nõ és erõsödik a manó, egyre egyértelmûbb lesz :) Sztem a 13. héten még nem érzed, fõleg ha a lepényed a mellsõ falon tapad.
Nem nyillalás szúrás nem jellemzõ, illetve én is szoktam nyillalást érezni, de az nem mozgástól szerintem. Ez fájdalommentes és inkább ténlyeg ilyenkis pattogás.
Énis 19 hetesen éreztem, mintha izom rángott volna a hasamon. :D Most 21 hetes vagyok, és napi többször is ébrednek a pöttömök, fõleg ha kajaidõ van. :D Lehet korábban is voltak jelek, de nem nagyon foglalkoztam vele, úgyse lehet megmondani, hogy most az mi. De ez az izomrángásos dolog elég egyértelmû volt! :)

Miután kijött a baba már egyböl elmujik a fájás a hasadban? Milyen érzés mikor a baba feje jön ki? Miket varrnak szülés után ami annyira fáj?

Legjobb válasz: A fájás a hasban nem múlikel teljesen, mert utánna még a lepényt is megkell szülni és a méh összehúzódása még másnap is fájhat. Persze ez már semmi a szüléshez képest. Amikor a baba feje jön ki, az feszitõ érzés. Sok mindent varhatnak szülés után, ami sérült odabenn, pl. méhszáj, hüvelyfal és persze a gátmetszés, ha volt. De ez nem törvényszerû. Nekem a harmadik szülés után nem kellett semmit varni.

A fájás a hasban nem múlikel teljesen, mert utánna még a lepényt is megkell szülni és a méh összehúzódása még másnap is fájhat. Persze ez már semmi a szüléshez képest. Amikor a baba feje jön ki, az feszitõ érzés. Sok mindent varhatnak szülés után, ami sérült odabenn, pl. méhszáj, hüvelyfal és persze a gátmetszés, ha volt. De ez nem törvényszerû. Nekem a harmadik szülés után nem kellett semmit varni.
Nálam sem múlt el a fájás, igaz én annyira kimerültem a szülésben, hogy nem nagyon figyeltem ezt a fajta fájást. A tolófájásokhoz képest az már semmi. Mikor a feje jön ki az tényleg feszítõ érzés, soha nem éreztem ilyet azelõtt. Nekem fájt, kellemetlen volt, de nem akarlak ijesztgetni, minden szülés más. Azért ki lehet bírni. Szülés utánra is megmaradnak az alhasi fájdalmak, fõleg mikor szopizik a babád, mert a szoptatás elõsegíti a méhösszehúzódásokat, az még eltarthat pár napig, de nem vészes.
Minden fájás megszûnt, amint kibújt a kisfiam :) Nekem nagyon elhúzódott a kitolási szak..másfél óra...úgyhogy sajna nem éreztem, mikor kijött, csak már azt láttam, ahogy magasba tartják :) . Gátmetszést varrják, attól függ, hogy repedsz, mennyire..akár fájhat is, nekem pici metszésem volt, akkor egyáltalán nem fájt...aztán éjszaka., .húúú meg utána még pár napig.
szia én múlthét pénteken szültem meg a kislányomat, szülés után még sokáig fájt a hasam! Viszont hála istennek nem kellett vágni és nem is repedtem, pedig 3800g és 55cm lett a kislányom!Az elsõ babámnál viszont sokat vágtak pedig csak 2900g volt a fiam!!aztán kb:2 hétig még ülni is alig tudtam! helyzetfüggõ, hogy vágnak e vagy sem mindenesetre akkor már nem arra figyelsz, hanem arra, hogy kibújjon a babóka! Könnyû szülést! 6napos kislány anyukája

Milyen érzés, amikor megmozdul a baba? Mire kell figyelnem?

Legjobb válasz: nekem is elso baba de rogton tudtam amikor ot ereztem 18 hetesen. olyan mintha egy kis gorcsos osszerandulas lenne belul,nekem sosem volt az a "buborek" erzes.

nekem is elso baba de rogton tudtam amikor ot ereztem 18 hetesen. olyan mintha egy kis gorcsos osszerandulas lenne belul, nekem sosem volt az a "buborek" erzes.
A kérdező hozzászólása: Görcsszerû érzés nálam is van.
Szia!Nálam sem repkedtek pillangók, meg ilyenek, ez hülyeség, én olyat éreztem, mintha belülrõl egy ideg rángatózna, vagy olyan, mintha belülrõl valami lüktetne♥
én sem éreztem pillangókat! egyértelmûen éreztem 17 hetesen hogy belém rugott. olyan volt mintha hirtelen görcsbe rándult volna a pocakom alja. furcsáltam is, de aztán a 3.4. rugásnál már rájöttem hogy ez már a baba lesz. és tényleg, azóta minden nap jelentkezik :)
Elsõ alkalom egy simítás szerû volt. Hirtelen álltam fel fekvõ helyzetbõl és indultam el, és olyan volt, mintha Õ ott maradt volna az eredeti helyén, ezáltal hozzáért a méh oldalához. Utána szintén az apró görcsökként éltem meg. Aztán rájöttem, ez nem görcs. :)
Nekem is elsõ baba 18+5 naposan éreztem elõszõr, bal oldalt , mintha az izmom rándult volna össze, aztán egyre többet éreztem és általában mindig ugyanott.
Szia! Nekem olyan érzés volt eleinte, mintha egy piha szivacslabdával megdobták volna a hasam, csak belülrõl. Lehet, hülye hasonlat, de nekem egyáltalán nem görcsszerû érzés volt. Inkább vmi kellemes kis rebbenés. (17+0-nál éreztem elõször, fekve)
Elnézést, "puha"... :-)

Milyen érzés, mikor beágyazódik a baba?

Nagyon szeretném, ha írnának olyanok, akik érezték a beágyazódás pillanatát.Hogy milyennek érezték, mit éltek át?Tudom, hogy nem mindenki érzi, ezért kérném, hogy akik érezték meséljék el milyen volt:)

Legjobb válasz: Akkor én itt most megpróbálnám a saját tapasztalatomat leírni. A nemvárt menstruáció elõtt 5 nappal kb. kezdett el egy-két barna pötty megjelenni a bugyimon, s nagyon hasonló érzést éreztem, mint amikor meg akar jönni a menzeszem. Fogalmam sem volt arról, hogy ez a beágyazódás lehet, azt hittem, hogy meg fog jönni akkor. Már el is keseredtem, hogy "No, most sem jött össze a baba!" Aztán a barna pöttyök és a menstruációs fájdalom maradt, de vérzés nem jött, még egy hét múlva sem. Ekkor csináltam egy tesztet, ami erõsen pozitív lett. A barnázás miatt aztán a doki Utrogestant írt fel, hogy erõsítse hormonálisan a terhességet. Tehát a beágyazódás környékén lehet egy picit rózsaszín, vagy barna pötty, de ez nem szentírás, s járhat menstruációs fájdalommal is, az is tök normális. Nem tudom, hogy a nõk hány százaléka érzi ezt meg, de én megéreztem. Most 2 éves a fiam.

Akkor én itt most megpróbálnám a saját tapasztalatomat leírni. A nemvárt menstruáció elõtt 5 nappal kb. kezdett el egy-két barna pötty megjelenni a bugyimon, s nagyon hasonló érzést éreztem, mint amikor meg akar jönni a menzeszem. Fogalmam sem volt arról, hogy ez a beágyazódás lehet, azt hittem, hogy meg fog jönni akkor. Már el is keseredtem, hogy "No, most sem jött össze a baba!" Aztán a barna pöttyök és a menstruációs fájdalom maradt, de vérzés nem jött, még egy hét múlva sem. Ekkor csináltam egy tesztet, ami erõsen pozitív lett. A barnázás miatt aztán a doki Utrogestant írt fel, hogy erõsítse hormonálisan a terhességet. Tehát a beágyazódás környékén lehet egy picit rózsaszín, vagy barna pötty, de ez nem szentírás, s járhat menstruációs fájdalommal is, az is tök normális. Nem tudom, hogy a nõk hány százaléka érzi ezt meg, de én megéreztem. Most 2 éves a fiam.
A megtermékenyülés és a beágyazódás egy teljesen csendben zajló folyamat, abból nem lehet és nem is kell észrevenni semmit. A baba életének elsõ két hete (a vérzés elmaradásig) a legsérülékenyebb idõszak. Ezt az idõszakot úgy találta ki a természet, hogy még nincs semmi egyértelmû tünet, a baba még nem akarja felfedni a létezését elõttünk. Tudom, hogy ezen az oldalon makacsul tartja magát az a nézet, hogy a beágyazódás mindenféle tünetekkel KELL, hogy együtt járjon. A beágyazódáskor jelentkezõ vérzés talán az egyetlen ismert tünet. Vérzés sem jelentkezik mindenkinél, illetve kb. 1000 ok miatt lehet még ciklus közben vérezni, ezért minden ciklus közben jelentkezõ vérzésre sem lehet ráfogni, hogy biztos a beágyazódás miatt van.
Szia Én is inkább arra szavazok, hogy megérezni lehet. Mi több hónapon át próbálkoztunk, de amikor sikerült, abban a hónapban egyik napról a másikra pl nem tudtam hason aludni, és valahogy éreztem hogy ez most sikeres hónap. És így volt. Sok sikert kívánok.
Szerintem senki nem volt bunkó, egyszerûen NEM LEHET ÉREZNI fizikailag. Nem akartak leszólni téged. Két gyerekem van, érezni hidd el, hogy nem lehet. De az tény, hogy MEGÉREZNI, azt lehet. Ilyen nõi megérzés-féle, de nincs fizikai tünete. Én például tudtam, hogy sikerült, de nem éreztem odabent még akkor semmit, csak valahogy tudtam :D
"ha írnának olyanok, akik érezték a beágyazódás pillanatát" Akik ezt érzik, azok beképzelték maguknak, érezni nem lehet.
--- ha írnának olyanok, akik érezték a beágyazódás pillanatát--- Ezt nem lehet érezni, mert ez nem egy pillanat, hanem hosszabb folyamat. Aki azt mondja, hogy érezte, az csak tippel valamit, és valamibe belemagyarázza, hogy az volt a beágyazódás.
Szerintem abszolút nem volt bunkó hozzászólás az elsõ kettõ sem, csak egy vélemény a tapasztaltabbaktól. Én is feltettem volna a kérdést, mert hasonló cipõben járok a kérdezõvel, de ahelyett hogy bunkónak és lekezelõnek nevezném õket, megköszönném a választ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedves utolsó hozzászóló.Örülök, hogy léteznek normális hangnemet megejtõ emberek.
Hát, biztosan sokan kiakadnak most, de én éreztem a beágyazódást. Erõs görcseim voltak, akkor egyáltalán nem sejtettem, hogy ettõl, még gyógyszert is vettem be rá. Kicsit véreztem is, ami kb. másfél napig tartott és barna színû volt.
A kérdező hozzászólása: Ja meg aki témán kívül bele pofázik.
Ha valaki itt BUNKO akkor azt te vagy kerdezo...
Nekem az elõzõ terhességemnél a beágyazódás környékén, egyik percrõl a másikra rettenetesen fúrcsán érzékeny volt a mellbimbóm. 3-4 napig tartott. Nem agyaltam rajta hogy mitõl lehet, mert abba a hónapba nem gondoltam hogy terhes leszek, de menzi után 1 héttel pozitívat teszteltem.(de sajnos méhenkívüli volt) Most lombik beültim volt, tehát "hivatalosan" is tudtam hogy mikor van a beágyazódás. Azon a napon menzisen fájt a méhem, rá 2 napra hirtelen hányinger+hányás. 100% -ra biztos voltam benne hogy na most sikerült! Tévedtem, sajnos!!! Hát nekem ezek a tapasztalataim.
A kérdező hozzászólása: Végre!Köszööm.Épp erre gondoltam, hogy tapasztalatokat írjon az aki esetleg érzett valamit.Köszönöm!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ezt a lealacsonyító stílust!Szégyelhetitek magatokat.Az fel sem merül az ilyen tuskókban, hogy olyanok kérdeznek itt akik még nem voltak terhesek, de nagyon szeretnének már babát?Tapasztalatlanság miatt kérdezzük amit kérdezünk.Egyébként, meg ha nem pillanat mûve a beagyázódás, akkor olyan anyuka, kismama írna a kérdésemre aki esetleg érezte?Hogy mit érzett?Meddig érezte?Bebizonyosodott e utána számolás után, hogy valóban azt érezte?Köszönöm!A bunkó stílus képviselõi pedig hanyagoljanak kérem.Épp elég fájó hogy hiába vágyuk a babára.
A kérdező hozzászólása: Tudod kedves utolsó, lelkiállapottól függ, hogy hogyan érzed a hozzászólásokat.Konkrétan a te stílusod is olyan mint az elsõ kettõ.Kissé lekezelõ, de befejeztem.
Én nem mondanálak bunkónak, inkább érzékenynek és megértelek téged maximálisan, mi is régen várjuk a babát és most én is olyat érzek amit máskor nem.Remélem azóta összejött neked a baba kedves kérdezõ :)

Milyen érzés ha mocorog a baba odabent? Nem olyanokra gondolok, mint a buborékolás, meg ilyenek. Én 20+3 hetes terhes vagyok, és nem tudom igazándiból őt érzem e, olyan érzés mintha lüktetne, hol az eggyik oldalon, hol a másikon. Ez lehet a baba?

Legjobb válasz: Nekem a 19.hétben kezdödött buborékolással,de ugy határozottan a 23.hét körül éreztem,amikor már biztos voltam benne,hogy ö az.Picit a bélmozgáshoz tudnám hasonlítani,meg olyan kis csiki belülröl.Biztosan tudni fogod,ha már öt érzed! 36hetes kismama

Nekem a 19.hétben kezdödött buborékolással, de ugy határozottan a 23.hét körül éreztem, amikor már biztos voltam benne, hogy ö az.Picit a bélmozgáshoz tudnám hasonlítani, meg olyan kis csiki belülröl.Biztosan tudni fogod, ha már öt érzed! 36hetes kismama
Szia!Igen mar ot erzed!En a 19. heten ereztem ugyan ezt amit te.Mintha izom rangott volna.De semmi buborekolas vagy ilyesmi nem volt.Eloszor csak az egyik oldalon ereztem ezt a rangast vagy mit es kesobb mar a masik oldalon is!:) Boldog babavarast! 36+5 hetes kismami
Szerintem az már tuti a babád. Nekem is ilyesmi volt, bugyborékolást egyszer sem éreztem. Egybõl olyat mintha 1-2-t lüktetett volna a hasam, vagy bentrõl megbökdösné. 20+4 hetes vagyok. Bár pár napja keveset jelentkezik be. Kb 16. héttõl érzem. Egyre erõsebbek lesznek ezek az érzések. :) Sok boldogságot!!!

Második babánál mikor kezdtétek el érezni a baba mozgását? Attól kezdve milyen gyakran éreztétek? Kinek milyen érzés volt?

Legjobb válasz: Kb. a 14. héten, onnantól pedig elég rendszeresen, mert fiú volt, jó erõs már akkor is. Természetesen nagyon jó érzés volt!

Kb. a 14. héten, onnantól pedig elég rendszeresen, mert fiú volt, jó erõs már akkor is. Természetesen nagyon jó érzés volt!
A kérdező hozzászólása: Volt olyan nap, amikor nem érezted, mármint úgy az eleje táján még, amikor még csak nemrég kezdett el mozogni? Kis remegés vagy kaparászás volt inkább? Vagy enyhe rúgásszerû?
16 hetesen vált biztossá. Olyan volt mintha finoman bökdösne, most már erõsödik szépen. 19h
16.hét elõtt ritkán éreztem, de tudtam, hogy õ az. Most, a 18.hétben már elég rendszeres a mozgása. Persze még nem olyan határozott, de egyre inkább erõsödik.

Milyen érzés mikor csuklik a baba?

21 hetes vagyok, 5 hete érzem hogy mozgolódik, de nem tudok megkülönböztetni két külön mozgást. Jó persze vannak er?sebbek vannak gyengébbek, de ennyi...:(! Hullámzik néha a pocakom, olyankor csuklik??

Legjobb válasz: Szia!Én 24-25 hetes voltam, amikor elõször éreztem csuklani.Olyan érzés, mint amikor ráng az izmod, csak folyamatosan, és ütemesen pár percig:)Jó érzés, meg fogod tudni különböztetni más mozgástól,hidd el.Jó terhességet:) 38 hetes pocakos

Szia!Én 24-25 hetes voltam, amikor elõször éreztem csuklani.Olyan érzés, mint amikor ráng az izmod, csak folyamatosan, és ütemesen pár percig:) Jó érzés, meg fogod tudni különböztetni más mozgástól, hidd el.Jó terhességet:) 38 hetes pocakos
Ha csuklani fog a babád, azt egyértelmûen fogod érezni. Pont olyan lesz, mintha csuklanának benned :) De szerintem erre még várnod kell pár hetet!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! :) Mikor kezdi majd el?
Szia! én most éreztem elõször 1-2 napja, olyan furi volt :D tényleg olyan érzés, mintha én csuklanék, ugyan így ütemesen rángatózik a hasam, persze a baba "rángatózik" :) vicces érzés. Olyan 2 percig tartott kb. aztán abba is hagyta :) 22h km

Lehetseges a 17. heten megerezni a baba mozgasat? Kinek milyen a tapasztalata ezzel kapcsolatosan? és milyen érzes az a bizonyos, , megmozdult erzes?

Legjobb válasz: Bõven lehetséges már a 17. héten érezni. Arról, hogy pontosan mit és hogyan lehet érezni elég eltérõ leírásokat lehet olvasni. Van aki azt szokta mondani, hogy olyat érez mintha egy lepke szárnya csapkodna. Én valami olyasmit éreztem, mintha valaki nagyon finoman kapirgált volna.

Bõven lehetséges már a 17. héten érezni. Arról, hogy pontosan mit és hogyan lehet érezni elég eltérõ leírásokat lehet olvasni. Van aki azt szokta mondani, hogy olyat érez mintha egy lepke szárnya csapkodna. Én valami olyasmit éreztem, mintha valaki nagyon finoman kapirgált volna.
Én ekkor éreztem elõször egy reggel oldalt fekve . Azt hittem, hogy egy ideg rángatózik a derekamnál. Odanyúltam és nem éreztem semmit. Aztán délután is éreztem de már máshol és tudtam, hogy ez belül van és nem ideg hanem a baba. Ekkor vettem meg az elsõ rugdalózóját.
Lehetséges. Én a 16-17 héten éreztem elõször, azóta folyamatosan erõsödik, de egyáltalán nem olyan, mint amiyennek elképzeltem. Szóval én erõsebbnek gondoltam, persze még erõsödhet, meg fog is valószínûleg, de úgy gondoltam, ilyenkorra már minden mozdulatát érezni fogom. Az a bizonyos megmozdult érzés pont olyan, mint ahogy írod. Azaz bizonytalan, õ volt, vagy nem. Ilyen kérdések merülnek fel benned. Aztán kiderül, hogy õ volt. :)
Én már éreztem a 17. héten, de rendszeressé majd csak a 18. héttõl vált. Szokták mondani, hogy elsõre csikis érzés lesz, olyan bugyborékolás, meg pillangók. Na hát én nem igazán ezeket éreztem. Akkor figyeltem fel a kis motoszkálására, amikor ülve enyhén elõre dõltem és egészen lent éreztem. Majd egy-két hét és egyre jobba lehetett érezni. Sokban függ attól is, hogy hol és hogy érezzük, hogy a babó épp hol fekszik. Én mindig éreztem, amikor átfordult. Egészen máshol lehet érezni. Most meg már nagyon erõs a kis drágám. Ja, és a pocim minden szegét-zugát körberugdossa! :) 27 hetes kismami
olyan, mintha apró buborékok pattannának szét a pocidban...Én 16 hetes voltam, mikor megéreztem, igaz, nagyon aktív volt a babucim...És most is az:)
Gratula ! Ez mar a baba!En 16 hetesen ereztem elosszor buborek pukkanas feleket, majd par napra ra mintha pillango szarny rezges fele erzes lett volna, de nagyon kis gyenge, erotlen.Majd naprol napra erosebben bokdosott, majd rugott.Most mar faj .36 hetes vagyok. Boldog babavarast!
Szia. A "nagykönyv" szerint a terhesség felénél, vagyis a 20.héttõl érezhetõ. Ez persze bõven nem így van. Én az elsõ babámat várom és 13hét 6naposan éreztem elõször mocorogni, ami olyan buborék pukkanáshoz foható érzés volt, nagyon gyengén és igen meglepõdtem. Folyamatosan erõsödött és sûrûsödött. A 18.héttõl érzem már minden nap, már elég erõsen. Szóval szerintem igen, érezheted 17hetesen. Kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: en szokok olyasmit erezni mintha buborek pukkana ki, csak ennyi.PUKK. aztan olyan csikis erzes is szokott lenni, mintha bevulrol csikiznenek, foleg ha ulok. meg olyant is ereztem mar mintha dobbant, rugott volna a szemeremcsontom felett.mint amikor az ideg, de csak 1x
Hát az az! Ez már a babád! Eleinte csak egyszer-egyszer érzed és az sem baj, ha eleinte nem minden nap.

Milyen érzés, ha csuklik a baba?

Legjobb válasz: hali, Eleinte olyan érzés, mintha a szívverését éreznéd, csak lassabb ütemes lüktetés...amíg kicsi 18-25 hetes addig, még vicces is a dolog...de utána már egyre kellemetlenebb érzés..de legalább tudjuk, hogy jól van a kicsi...:)) Kellemese babvárást kívánok..

hali, Eleinte olyan érzés, mintha a szívverését éreznéd, csak lassabb ütemes lüktetés...amíg kicsi 18-25 hetes addig, még vicces is a dolog...de utána már egyre kellemetlenebb érzés..de legalább tudjuk, hogy jól van a kicsi...:) ) Kellemese babvárást kívánok..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
41 hetes kismami vagyok, amikor a babam csuklik olyan erzes mintha le akarna esni a hasam :) van olyan hogy ejszaka arra ebredek, hogy "jar" a pocakom. Eleg vicces erzes meg ekkora hassal is :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!