Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés anális szex Olyan (3 db)

Milyen érzés az anális szex? Olyan mint a normál szeretkezés?

Legjobb válasz: Az elsõ alkalmakkor, meglehetõsen kellemetlen, rossz érzés a nõnek (fáj általában), rengeteg sikosító, és türelem kell hozzá. Nem sok nõ élvezi ezt, de vannak akik igen. Típus függõ.

Az elsõ alkalmakkor, meglehetõsen kellemetlen, rossz érzés a nõnek (fáj általában), rengeteg sikosító, és türelem kell hozzá. Nem sok nõ élvezi ezt, de vannak akik igen. Típus függõ.
én eddig csak egyszer próbáltam... kicsit olyan mint visszafelé szarni meg fáj is, de idõvel jobb lesz
Nem olyan, mint a normál. Sokan egyáltalán nem élvezik, sõt elég kellemetlen érzés. És sokkal kevesebben vannak, akik az mondják, hogy jó nekik. Ha kíváncsi vagy, próbáld ki.
Szerintem már sokszor leírták itt, hogy nem olyan. Csak keresgélned kell. Nagy az esélye rá, hogy fájni fog. Nézelõdhetsz még orvosi oldalakon, szerintem ott nem nagyon ajánlják.
más és jobb is mint a normál de kicsit fájdalmas én pl ezt jobban élvezem
szartál már vastagot? sztem olyan rossz lehet az anál is amikor vasztag faszt nyomnak a seggedbe
Nekem ugyanolyan, mint a normál! Sõt még jobb is, mert ott sokkal szûkebb az aszzony!

Lányok! Van itt olyan aki szereti az anális szexet? Milyen érzés és milyen volt az első? El lehet úgy élvezni? 19/L

Legjobb válasz: Én szeretem, az elsõ is nagyon jó volt. Nekem körülbelül olyan érzés mint hüvelybe. Mármint olyan jó, csak még is más valahogy. Csak az elsõ behatolásnál nagyon lassan kerüljön be + gumi és sok síkosító. Biztos te is hallottad/olvastad, sokan mondják hogy elélveznek így (is). Csak nem hazudik mindenki... tehát lehet.

Én szeretem, az elsõ is nagyon jó volt. Nekem körülbelül olyan érzés mint hüvelybe. Mármint olyan jó, csak még is más valahogy. Csak az elsõ behatolásnál nagyon lassan kerüljön be + gumi és sok síkosító. Biztos te is hallottad/olvastad, sokan mondják hogy elélveznek így (is). Csak nem hazudik mindenki... tehát lehet.
Volt idõ, amikor izgatott a téma, még néha csinálni is szerettem, de - legtöbbször bármennyi elõzetes foglalkozás után is kellemetlen volt a lánynak (nem fájt) - hallottam, hogy gyakoribb a végbélrák kialakulása az análszexelõk között - beírtam googleba a képekhez "anal". Érdemes megnézni a következményeket. Azóta nem csináljuk. 27F
Higiénikusan és sok-sok síkosítóval sokkal jobb mint hüvelybe!!! A férfi is eszméletlenül élvezi, ha a nõ felcsatolttal csinálja neki!

A nőknek milyen érzés az anális szex? Végig olyan, mintha nagyvécéznétek, vagy az az érzés elmúlik?

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de most azoknak a n?knek válaszát várom, akik már kipróbálták.

Legjobb válasz: igen az elején olyan,mintha vécéznék,vagy legalábbis kellene mennem wc-re, de aztán ez elmúlik!

igen az elején olyan, mintha vécéznék, vagy legalábbis kellene mennem wc-re, de aztán ez elmúlik!
Csak eleinte kellemetlen, és szerintem csak elsõ egy-két alkalommal. Néha mi is csináljuk a párommal, mert õ imádja, de énis rettentõen tudom élvezni. Amugy ha már egy kicsit elazzulsz, és jobban felizgulál, elmúlik a kellemetlen érzés. Csak sok türelem kell hozzá mindkét fél részérõl. :)
nekem nem olyan mintha "nagyvécéznék" (bírom ezt a szolid megfogalmazást:) én kifejezetten élvezem, különben biztosan nem csinálnám...
Nem azért szidják a melegeket mert análisan közösülnek. Hanem mert a saját nemükkel teszik ezt. Azért van ennél durvább "perverzió" is szerintem.
Látom ma mindenkit izgat ez a kérdés :)
hát gyerekek szép ... mind a srácnak mind a csajszinak gratulálok ... és még szerencsétlen melegeket szidjuk, itt van köztünk is éppen elég perverz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Amúgy nem srác meg csajszi, hanem 22N és 29F, de mindegy...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!