Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés amikor keményedik (8 db)

Milyen érzés amikor keményedik a hasam? Akkor is kemény, ha fekszem?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ha keményedik a hasam az eléggé fájdalmas dolog. Megmozdulni is alig bírok. Akkor 2 Magne B6, szigorú fekvés 1 óráig és akkor elmúlik.

Szia! Nekem ha keményedik a hasam az eléggé fájdalmas dolog. Megmozdulni is alig bírok. Akkor 2 Magne B6, szigorú fekvés 1 óráig és akkor elmúlik.
olyan mintha egy kõ lenne a pocakodba. Nagyon kemény lesz pár másodpercig. Nekem is nagyon rossz mkor keményedek, de ez ezzl jár. Sajnos igen ez fekvés közben is jelentkezhet. 29 heteske
A keményedés olyan, hogy az egész pocakod egy kicsit megnõ, ha megnyomkodnád akkor éreznéd, hogy nem olyan puha, érzésre pedig olyan, mintha sok-sok kõvel lenne tele. Keményedésre napi 3X2 MagneB6-ot lehet szedni. Fekvésre múlik a keményedés, a dokik ajánlani is szokták, hogy a kismama ilyenkor sokat feküdjön, pihenjen. 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Én akkor érzem keménynek ha állok. Ilyenkor feszül, meg szerintem kemény. Ha fekszem akkor viszont elmúlik. Nem azért van a feszülõ érzés, mert nõ a hasam? Azt mondták, hogy most már gyorsabban fog nõni a pocakom.

Milyen érzés amikor keményedik a has?

Mihez hasonlítható?

Legjobb válasz: Ezt nem igazán lehet hasonlítani máshoz. Észre fogod venni az tuti. Bekeményedik az egész, érezni, nekem még látni is lehetett.

Ezt nem igazán lehet hasonlítani máshoz. Észre fogod venni az tuti. Bekeményedik az egész, érezni, nekem még látni is lehetett.
Ha a hátadra fekszel, akkor keményen kiemelkedik, vagy az egész, vagy egy része.
Szia! nekem olyan érzés szokott, lenni mintha hirtelen lenne egy 2 kilós súly a hasamban ami húzza lefelé, például ha sokat ácsorgok, akkor egy idõ után látom, hogy a pólóm fentebb csúszik a hasamon és olyankor már kemény az egész, nagyon kellemetlen érzés és olyan nehezen múlik el legalábbis nálam, és feszítõ érzés is szokott társulni hozzá. 20h km

Milyen érzés amikor keményedik a has?

Néha olyan érzésem van mindha a babám kegyetlenül nekifaszülne a pocimnak de nem tom eldönteni hvajon tényleg neki feszül e vagy a hasam keményedik.

Legjobb válasz: Mintha megfeszítenéd a hasad és kemény lent a méhnél.

Mintha megfeszítenéd a hasad és kemény lent a méhnél.
Szia! Ha a baba nyomja ki magát, akkor csak a pocid egy része kemény, ha keményedik a hasad, akkor az egész. Olyan mintha egy jó keményre fújt focilabda lenne a bõröd alatt:) )
Szia! Remélem még olvasod. Én sem tudtam sokáig milyen az és 37. héten, azaz pont ma jöttem rá. Nem tudom Te hányadik hétben vagy? A poci alapjában szép kerek, ha látod a babát formáját a hasadon (ahogyan a hasadban helyezkedik el), akkor méhösszehúzódásod van, vagyis éppen keményedik a hasad és nem a baba feszül a pocidnak. Üdv


Milyen érzés, amikor elkezdődnek az első fájások? Baj, ha keményedik a hasam?

33 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Én úgy hallottam, olyan mint régebben amikor meg szokott jönni a havid, csak erõsebb, majd egyre jobban erõsödik. Tapasztalatom nincs még, de ezt mondták ismerõsök. Üdv.: 15 hetes kismama.

Én úgy hallottam, olyan mint régebben amikor meg szokott jönni a havid, csak erõsebb, majd egyre jobban erõsödik. Tapasztalatom nincs még, de ezt mondták ismerõsök. Üdv.: 15 hetes kismama.

Milyen érzés amikor valakinek keményedik a hasa?

Legjobb válasz: Ezt valaki mindennap megkérdezi!! A keményedés az tényleg kemény, megfeszül és kopogni is lehet rajta.

Ezt valaki mindennap megkérdezi!! A keményedés az tényleg kemény, megfeszül és kopogni is lehet rajta.
Kemény:-) Nekem 15 hetesn még csak úgy vettem észre, hogy fürdés közben, mikor mosakodtam, megtapiztam és éreztem, hogy kemény. 20-héttõl már mindig keményedett, ha felálltam sajna, hiába a mg. Akkor már érzed, hogy mekeményedik, húz, nehéz, kellemetlen, mintha egy hordó lenne, és szét akarna szakadni, és persze kõkemény lezs. De normál esetben naponta 10 alkalommal 3 percre normális. ha ennél több, akkor kell a dokival konzultálni.

Milyen érzés az, amikor keményedik a has, és mikortól lehet érezni?

Legjobb válasz: Az egész méhed bekeményedik, de nem fáj. Hogy milyen érzés... nem lehet elmondani, mert igazán nem hasonlít semmire. Hogy mikortól érezhetõ, nagyon személyfüggõ. Van, aki csupán az utolsó hetekben érzi, más meg már félidõsen.

Az egész méhed bekeményedik, de nem fáj. Hogy milyen érzés... nem lehet elmondani, mert igazán nem hasonlít semmire. Hogy mikortól érezhetõ, nagyon személyfüggõ. Van, aki csupán az utolsó hetekben érzi, más meg már félidõsen.
Hat erezni az telleg egyenfuggo, de eleg latvanyos. Szabaly szerint olyan kemeny lesz a hasad mint egy dob.
Én a másodikkal vagyok 15. hétben és csodálkoznak rajtam mert én még sosem éreztem ilyet. Kérdezgetem én is sokaktól hogy milyen de nem tudják igazán elmagyarázni.
Én is éreztem nagyon korán. Kb. mikor elkezdett a baba mozogni, ami szintén korán volt. Van amikor a baba feszit be és attól érezni, de van amikor spontán az egész has. Kicsit kellemetlen. Tudni fogod. 33 km

Milyen érzés az amikor keményedik a has ill. összehúzódások vannak?

Most vagyok a 26.hétben és nem igazán érzek ilyesmiket. Vagy legalább is nem veszem észre.

Legjobb válasz: Szia! Biztosan sokat pihensz és azért nem érzed (nálam is inkább akkor jön, ha többet mocorgot egyhuzamban). Olyan érzés, mintha jól telekajáltad volna magad, feszül a has, ezen kívül olyan kemény, mint a beton és nehéznek is érzed, mintha kövek lennének benne (lehet, hogy csak pár mp-ig tart /ez a normális/, és azért nem veszed észre).

Szia! Biztosan sokat pihensz és azért nem érzed (nálam is inkább akkor jön, ha többet mocorgot egyhuzamban). Olyan érzés, mintha jól telekajáltad volna magad, feszül a has, ezen kívül olyan kemény, mint a beton és nehéznek is érzed, mintha kövek lennének benne (lehet, hogy csak pár mp-ig tart /ez a normális/, és azért nem veszed észre).
uramisten
jezusom
Nagyon kevés attól izgatóbb dolog van
Be-be.:)
Én jobb szeretem ha már kemény eleve:)
nem, inkább attól, ha már keményen veszem be
Én is azt szeretem, ha már kõkeményen veszem be. Ez nagyon beindít. A másik nem igazán.
hú én biztos beindulnék tõle.hát jó nedvessé tennél odalent ha zt tennéd az én számmal!;-) 22/l


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!