Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés amikor egy nönek a (3 db)

Milyen érzés az amikor egy nönek a hüvelyében két férfi nemi szerv van?

Én nö vagyok. Milyen lehet az?

Legjobb válasz: Hát elvileg be kell hogy férjen, ha egyszer már egy gyereknek is ki kell ott férni. De szerintem aki nincs edzésben, annak tuti fáj. Én már szültem, és nagyon emlékszem arra, amikor a fiam fejének csak a felsõ csücske volt kint, iszonyat módon feszített, már ordítottam az orvossal, hogy piszkálja ki de azonnal, nem érdekel, hogy meg kell várni a következõ fájást. Hát ha ennyire nem is, de biztos eléggé kényelmetlen lehet, ha két pénisz van bent a hüvelyben. Szerintem nem a hüvely fáj ilyenkor belül, hanem a "bejárat". De ha valaki már nem elõször csinálja, és eléggé ki van már tágulva, akkor biztos nem ilyen borzalom érzés, akár még jó is lehet.

Hát elvileg be kell hogy férjen, ha egyszer már egy gyereknek is ki kell ott férni. De szerintem aki nincs edzésben, annak tuti fáj. Én már szültem, és nagyon emlékszem arra, amikor a fiam fejének csak a felsõ csücske volt kint, iszonyat módon feszített, már ordítottam az orvossal, hogy piszkálja ki de azonnal, nem érdekel, hogy meg kell várni a következõ fájást. Hát ha ennyire nem is, de biztos eléggé kényelmetlen lehet, ha két pénisz van bent a hüvelyben. Szerintem nem a hüvely fáj ilyenkor belül, hanem a "bejárat". De ha valaki már nem elõször csinálja, és eléggé ki van már tágulva, akkor biztos nem ilyen borzalom érzés, akár még jó is lehet.
Hát az inkább pornósoknak jó akik baromira tágak...normális nõnek inkább fájdalmas lenne...meg aztán hogy férnének el ott kette, mert a férfi nem csak péniszbõl áll, egyszerûen megoldhatatlan hogy olyan közle simuljanak egymáshoz, hogy mindketten elférjenek, és egyszerre tegyék amit tenniük kell...Vagy csak az én fantáziám szegényes?
A feleségemmel sok mindent kipróbáltunk már, többek között ezt is. Õ már kétszer szült, ezért elég tág a puncija. Volt egy jó barátunk, aki elõtt nem sokat szégyenlõsködtünk, megkérdeztük, hogy bevállalná-e velünk hármasban. Persze, vállalta. Ahogy fent írtam, erre is sor került. Teljesen odavolt érte, azt mondta, nagyon jól kitöltöttük, hatalmasat élvezett. Ugyanezt mondta amikor egyikünk popsiba, a másikunk punciban volt... A fiúknak eléggé kell koncentrálni a lányra, mert meglehetõsen buzis dolog, ahogy a két zacsi összeér, meg az arcodba liheg egy másik fiú :) , de megéri, azóta is szép emlék :)
A pornósok egy kis vegyszeres 'rásegítést' szoktak alkalmazni az ilyen és a sörösüveges/vázás akciók elõtt. Enélkül milyen érzés? Visítós... de ha még nem szültél, és elõtte ki akarod próbálni, arra jó.
Hmm... szerintem elég macerás lenne már azonnal kettõvel behatolni. De amint tudjuk, semmi sem lehetetlen. De azért nem próbálnám ki... a kérdésre visszatérve, nem hiszem, hogyha már bent van, borzasztó lenne. De ezt ki kell próbálni, másképp nem tudod meg. :) Hisz akinek tetszik az hiába cicomázza, csak annyit tud mondani, hogy jó, akinek meg nem, az meg csak annyit, hogy nem jó. :)
Én is nõ vagyok...deee hogy is mondjam...valahogy nem vágyom rá. Eléggé 'érdekes' lehet.
Hát kb, mint ha egy ló tenné beléd. De próbáld ki, dugj fel egy nagyobb vázát pl. És akkor már biztos el tudod képzelni.
Szerintem nem lehet rossz a csajnak ha már teljesen odáig van amúgy is, de persze ha nem élvezi akkor egy is sok.Csak a két hapsi hogy mutat egymásnak feszülve ..bleeee.
Gondolom elég fájdalmas:S.
jo lehet

Lányok, milyen érzés, amikor egy pasi kinyal titeket, de csak a női nemiszerveteknél?

Legjobb válasz: Azt azért meséld már el, hogy melyik az a nemi szervem nekem mint nõnek,ami nem nõi nemiszerv? :D

Azt azért meséld már el, hogy melyik az a nemi szervem nekem mint nõnek, ami nem nõi nemiszerv? :D
én azt szeretem, ha a férfi nemi szervemnél nyalnak ki
Miért még hol tudna kinyalni egy férfi egy nõt? De most komolyan? Magyarázd már meg a kérdést! Egyébként egy nagyon jó érzés, amikor a nõi nemi szervemnél kinyal. Azt már kevésbé szeretem, amikor a férfi nemi szervemet nyalogatja, az olyan furcsa. Jah azért furcsa, mert nincs is nekem. 19/L
Gyerekeeek, tegyétek át vicc topikba mert leestem a röhögéstõl a székrõl :'DDDDDD
A válasz megírásának idõpontja: ma 22:20 az átlósra. csak azt ne mond, hogy azt nem ismered... :D:D:D
ugye vicc a kérdés?
Jaaajj LOL!! Amúgy én azt nem szeretem, ha a nõi nemi szervemet nyalják ki. Én csak azt szeretem, ha a férfi nemi szervemet nyalogatja a barátom. 15/L
A válasz megírásának idõpontja: ma 22:37 akkor miért nem azt írta?
gondolom puncinyalásra gondolt meg a seggnyalásra
és így konkrétan a vízszintes vagy a függõleges nemiszervükre gondoltál?
Az Európai Parlament 2009. április 1-jén rendeletbe foglalta, hogy az EU területén innentõl a segget is nemiszervnek kell nevezni és aszerint kell használni, hivatalos neve az interracial genitalia, azaz nemfüggetlen nemiszerv. Ez tény.
én hónaljat imádok nyalni ahhhh xDDD nõljél még pár évet.
Én még azt is megkérdezném, h milyen érzés, amikor a férfi nemi szerveteknél nyal ki? XD
4 barátom volt az életemben és mindegyik szeretett nyalni, de azt figyeltem meg hogy az is nagyon izgat ahogy látom, hogy mennyire élvezi õ is. A mostani párom nem szeret nyalni sajnos, de ha megkérem rá, mert már nagyon kívánom akkor így kezdi, hogy "na jó":( Képzeld, hogy így nem tudom élvezni. Nem tudom nálam van csak így..

Milyen érzés amikor bedugod a farkadat egy nőbe? 22/F

Még sose próbáltam.

Legjobb válasz: Ahhoz képest nem olyan nagy szám,jobbra számítottam amikor szûz voltam de nem rossz,mindig változó,van amikor nagyon jó érzés van amikor átlagos,de ha gumi van rajtad akkor az is elõfordulhat hogy szó szerint nem érzel semmit

Ahhoz képest nem olyan nagy szám, jobbra számítottam amikor szûz voltam de nem rossz, mindig változó, van amikor nagyon jó érzés van amikor átlagos, de ha gumi van rajtad akkor az is elõfordulhat hogy szó szerint nem érzel semmit
Volt már olyan, hogy nyáron, a legnagyobb melegben ruhástul beugrottál a medencébe, annyira meleged volt? Na, ez nem olyan.
És fiú se?
akkor itt az ideje
még 1 ilyen kérdés és felvágom az ereim.
ha ennyire tahó módon válaszolsz, ne is reméled, hogy valaki majd lefekszik veled.
A kérdező hozzászólása: az nem, csak anyád
A kérdező hozzászólása: sajnos még egy lány se akarta velem
Nem igaz, hogy a pités vagy pacalos poént még senki se lõtte el!
ha ezt szeretnéd.. hozom a kést.. de most elmondom hogy a 1 km se fogsz megközelíteni soha xD
A kérdező hozzászólása: vágd fel kitti, de elõtte kúrjunk egy keményet
olvass lejjebb
A kérdező hozzászólása: Akkor majd keresek magamnak egy tahó barátnöt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!