Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés amikor (387 db)

FIÚK! Le tudnátok írni hogy pontosan milyen érzés amikor behatoltok egy csajba? Mert így lányként tudom hogy milyen a fordított eset és hogy milyen jó érzés, de fiúknál nem. És hogy mennyivel másabb gumival és nélküle : )

Legjobb válasz: Ezt nem könnyû leírni. Már azért sem, mert nem mindig egyforma érzés. Függ attól is, hogy mennyire vágyakozunk a lányra, milyen szûk a puncija, stb. Lényegében nagyon izgalmas és élvezetes érzés, amikor a meleg és szûk, síkos punciba belesiklik a pénisz és az szorosan körbeöleli. Gumival nagyon sokat romlik ez az érzés, hiszen a dolog lényege veszik el, a közvetlen érintkezés!

Ezt nem könnyû leírni. Már azért sem, mert nem mindig egyforma érzés. Függ attól is, hogy mennyire vágyakozunk a lányra, milyen szûk a puncija, stb. Lényegében nagyon izgalmas és élvezetes érzés, amikor a meleg és szûk, síkos punciba belesiklik a pénisz és az szorosan körbeöleli. Gumival nagyon sokat romlik ez az érzés, hiszen a dolog lényege veszik el, a közvetlen érintkezés!
Olyan mint ha egy nagy tál meleg pacalba tenném.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Milyen érzés, amikor visszatérnek az emlékei annak, aki amnéziás? Vagy milyen érzés elájulni? Aki élt már át ilyet, légyszi leírja, milyen?

Legjobb válasz: Elájulni? Jó sz*r. Velem egyszer volt akkor elõtte rosszul lettem hányinger szerû érzés és gyengeség aztán elment a kép ("hangyás" lett) és voltam úgy abban az állapotban egy 10 másodpercig kb aztán valaki oda jött és leültetett. De annyira nem volt vészes.

Elájulni? Jó sz*r. Velem egyszer volt akkor elõtte rosszul lettem hányinger szerû érzés és gyengeség aztán elment a kép ("hangyás" lett) és voltam úgy abban az állapotban egy 10 másodpercig kb aztán valaki oda jött és leültetett. De annyira nem volt vészes.

Milyen érzés, amikor a legeslegelsõ alkalomkor betolod a péniszed a vaginába, óvszer nélkül? Hát amikor nem veszed ki, csak benne hagyod, nem sok idõre? Persze ezt is óvszer nélkül.

Lehet elég hülye kérdés a második, hogy ha benne tartod, de én ilyet még nem találtam, és kíváncsi lennék, mert érdekel.

Legjobb válasz: Es milyen erzes amikor bekapjak azt is irjatok le, ha lehet :D

Es milyen erzes amikor bekapjak azt is irjatok le, ha lehet :D
Tudjátok meg milyen érzés, leírom, íme: JÓ!
meleg, nedves, puha

Milyen érzés, amikor először mozdul meg a baba? Honnan ismerem meg, hogy az tényleg az Õ mozgása volt?

Legjobb válasz: szerintem általában az anyukák föleg elsö babások napokig gondokkodnak hogy ez most akkor az? nem elöször mozdul meg ö már mozog bent ezerrel, de ekkor érzed elöször. nem sok csak mintha belülröl kicsit valaki piszkálná a hasadat. pl kisebb bélgörcök is lehetnek ilyen érzés, vagy a puki mikor megy a beleidben. de rendszeresedik. majd másnap is érzed. mindig egy bizonyos pozicióban (pl én mindig ülve érzetem) aztán már tudod hogy pl kaja után ülve jönni fog az érzés és ez a baba. akkor visza gondolsz mikor volt ez az érdekes érzés és rájöszz már egy hete érzed.

szerintem általában az anyukák föleg elsö babások napokig gondokkodnak hogy ez most akkor az? nem elöször mozdul meg ö már mozog bent ezerrel, de ekkor érzed elöször. nem sok csak mintha belülröl kicsit valaki piszkálná a hasadat. pl kisebb bélgörcök is lehetnek ilyen érzés, vagy a puki mikor megy a beleidben. de rendszeresedik. majd másnap is érzed. mindig egy bizonyos pozicióban (pl én mindig ülve érzetem) aztán már tudod hogy pl kaja után ülve jönni fog az érzés és ez a baba. akkor visza gondolsz mikor volt ez az érdekes érzés és rájöszz már egy hete érzed.
én elõször olyannak éreztem mintha egy kis buborék ki durrant volna.mondta is a védõnõm hogy elsõnek ilyen lesz.de aztán egy hét múlva már nem tévesztettem össze semmivel tudtam hogy a baba az mert erõsebbek lettek a mozgások!19hkm
Nekem olyan volt az elsõ babómnál, mint amikor tudod valamilyen izmod elkezd magától rángani. Vagy mikor a szemhéjad. Csak ezt érzed, hogy az alhasadban történik és mégis más kicsit, tudni fogod azonnal, hogy õ. Vagy pl arra is hasonlít kicsit mikor egy buborék pattanna a hasidban.összehasonlíthatatlan és csodálatos érzés. Én most 12hetes vok és már érzem akkor ha mondjuk leguggolok és összepréselem a hasam:) Onnantól h megmozdul, igazán fogod élvezni a terhességet!Minden jót nektek!
Sziasztok, én is napok óta érzem a bugyborékolást a hasamban :) Ha fekszem a hátamon vagy az oldalamon, akkor érzem a legerõsebben. Napközben annyit teszek-veszek, hogy tudatosan nem figyelem. :) 18 hetes km
A kérdező hozzászólása: Lehet-e nyilaláshoz, vagy kis szúráshoz hasonló ez az érzés? Ehhez hasonlót éreztem elõször a hasam alján aztán pár nap múlva a hasam közepe felé és még csak 13 hetes vagyok.
sztem nem nyilaló érzés. Án 19 hetesen érzetem elõször, olyan volt, mint mikor sokat iszok hirtelen, és kortyogott a hasam. AMikor ültem, akkor meg inkább olyan gyenge izomrángáshoz hasonlítanám. Aztán ahogy nõ és erõsödik a manó, egyre egyértelmûbb lesz :) Sztem a 13. héten még nem érzed, fõleg ha a lepényed a mellsõ falon tapad.
Nem nyillalás szúrás nem jellemzõ, illetve én is szoktam nyillalást érezni, de az nem mozgástól szerintem. Ez fájdalommentes és inkább ténlyeg ilyenkis pattogás.
Énis 19 hetesen éreztem, mintha izom rángott volna a hasamon. :D Most 21 hetes vagyok, és napi többször is ébrednek a pöttömök, fõleg ha kajaidõ van. :D Lehet korábban is voltak jelek, de nem nagyon foglalkoztam vele, úgyse lehet megmondani, hogy most az mi. De ez az izomrángásos dolog elég egyértelmû volt! :)
A kérdező hozzászólása: fenekét*
az en pasimnak nagyon is felall a csoktol:D kedvencem amikor a fenekem fogdossa kozben imadom:P de a nyak puszitol meg kiraz a hideg jo ertelemben:) ) szoval eleg jo velemennyel vagyok ezekrol:) L
A kérdező hozzászólása: Engem is mindig kiráz a hideg jó értelemben, ha a nyakamat csókolgatja. :-)
nekem fel szokott állni... xÐ (15f)

Fiúk! Milyen érzés amikor a feneketekkel közösülnek meleg férfiak? Komolyan kérdezem, az milyen érzés lehet? Mint egy jó székelés?

Fiú vagyok,nem homo de érdekel a homók mit imádnak annyira benne

Legjobb válasz: Szserintem a [email protected]áshoz nem hasonlítható. Inkább olyan lehet mintha, a hatalmas kula amit kinyomtál visszabújik a s3ggedbe.

Szserintem a [email protected]áshoz nem hasonlítható. Inkább olyan lehet mintha, a hatalmas kula amit kinyomtál visszabújik a s3ggedbe.
Hallottál már arról - te kis látens - hogy prosztata? :D Ha nem akkor olvass utána hogy hol található...
Ha nem vagy homo akkor miért nem azt a kérdést tetted fel hogy a nõk mit élveznek az anál szexben? Ezt már bebuktad :D
Van egy kis gond kedves kérdezõ! Majd ha idõsebb elszel ne lepõdjél meg! N
Na ezaz, hogy egy hetero sztem undorodik a melegektõl, nem hogy még ilyen kérdés foglalkoztassa... De te tudod. Próbáld ki:D Akkor tuti megtudod a választ ;)
Hát az szomorú, egészséges hetero ember leszarja az ilyet
A kérdező hozzászólása: Azért mert rohadtul nem érdekel mit éreznek a nõk anál meg vaginal közben.Engem az érdekel, hogy a férfiak mit képesek élvezni azon, ha megdugják õket...
nehéz leírni de jó érzés (én bi vagyok és amúgy azt mondom a rasszistáknak hogy amíg nem próbálták ne ítélkezzenek mert volt olyan ismerõsöm aki nagyon szidta a melegeket és utána valahogy belement és azóta nagyon szereti ha seggbe rakják ;) ennyi)
Nemcsak a „homók” imádják. Nem egy heteró férfi kíváncsi az anális orgazmusra és többen is kipróbálják akár a barátnõjükkel is (felcsatolható dildó stb)Ettõl még senki sem lesz látens meleg vagy akármi. Amúgy meg elég lehetetlen leírni, milyen érzés. Végy egy vibrátort vagy répát vagy akármit és próbáld ki magad, senkinek sem kell megtudnia.

Tudnátok mesélni a vágtáról lovagláskor? Milyen érzés, amikor szabadon vágtázol? Milyen tapasztalataitok vannak, és mik azok a szabályok, amiket biztosan be kell tartani vágta közben?

Legjobb válasz: Csodálatos érzés, kivéve ha kicsit többet megy a ló, mint te szeretnéd XD Mondjuk akkor is jó, csak akkor belegondolsz, hogy hogy fogsz megállni :) Terepen figyelni kell hogy megmaradjon a meghatározott sorrend, pályán pedig a már leírtakra.

Csodálatos érzés, kivéve ha kicsit többet megy a ló, mint te szeretnéd XD Mondjuk akkor is jó, csak akkor belegondolsz, hogy hogy fogsz megállni :) Terepen figyelni kell hogy megmaradjon a meghatározott sorrend, pályán pedig a már leírtakra.
Én nagyon szeretek vágtázni mer nagyon jo érzés amikor a lágy szello nekem csapodik:)
Igazából én úgy vagyok vele , hogy minden jármodnak megvan a maga szépsége , mindegyik egy más fajta érzés de összegezve a vágta egy felemelõ élmény, szavakkal nem nagyon lehet leírni meg kell tapasztalni.Fõleg akkor jó ha kényelmes, jó lovon ülhetek. Vágtába is ugyanazok a szabályok érvényesek mint ügetésben vagy akár lépésben. Ha pályán lovagolsz és nem vagy egyedül akkor a bal kéz szabályra figyelni kell és a magasabb jármodban közlekedõ lovat el kell engedni kívül , kivéve ha körön van az adott ló, mert akkor Õ neki kell elhaladni belül. Ezt a biztonsági részt tartom a legfontosabbnak személy szerint. Aztán a következõ amire figyelj az az ülésed, ne tedd túlzottan bele a lábad a kengyelbe, lehetõség szerint viselj kobakot, egyébként mondom a szabályok ugyanazok mindegyik jármodban. Elsõ sorban magadra, másokra és a lovadra figyelj oda biztonsági dolgokban.
Volt aki azt mondta hogy olyan, mint egy orgazmus.. Kétségtelenül isteni érzés.
Igazából karámon belül nem szeretem mert kicsi a hely és nehéz elengedni magamat. Terepen viszont csodálatos érzés.
Én csak terepen szoktam vágtázni és imádom.
FELEMELÕ ÉRZÉS! Minta csak a lóval együtt repülné *-* de ezt az érzést nem lehet leírni szavakkal

Le tudná írni valaki, milyen érzés, amikor begipszelik valamidet?

Hogy csinálják, mit érzel, amikor gipszelik a lábad vagy a kezed? És utána milyen megszokni gipszben lenni?

Legjobb válasz: Szia.Nekem tavaly kétszer is el volt törve a kezem..Egyszer az ujjamat helyre kellett állítani..kaptam injekciót is de annak ellenére még nem volt kellemes érzés..amikor gipszelték akkor már semmi baj nem volt csak fárasztó volt tartani a kezemet..Hát könnyû megszokni nekem például télen volt begipszelve és amikor fáztam melegített..amikor levették már hiányzott..nem tudom mirt :) a Lábamat még nem gipszelték de a mamámnak igen és neki nem fájt csak zsibbat..

Szia.Nekem tavaly kétszer is el volt törve a kezem..Egyszer az ujjamat helyre kellett állítani..kaptam injekciót is de annak ellenére még nem volt kellemes érzés..amikor gipszelték akkor már semmi baj nem volt csak fárasztó volt tartani a kezemet..Hát könnyû megszokni nekem például télen volt begipszelve és amikor fáztam melegített..amikor levették már hiányzott..nem tudom mirt :) a Lábamat még nem gipszelték de a mamámnak igen és neki nem fájt csak zsibbat..
Nekem is a kezem gipszelték be tavaly. Amikor felrakják meleg a gipsz, aztán kihûl és kábé olyan egy napig olyan nyálkás, nedves érzés. Aztán kiszárad, utána már csak azt érzed, hogy egy merev, meleg valami van rajtad. Ahogy az elsõ írta, nehéz volt nekem is tartani a kezem, amíg gipszelték, olyan negyedóráig tarthatott amúgy. Amikor a törött részt igazgatta bele e gipszbe, na az fájt eléggé. Én könnyen megszoktam, nekem nem is viszketett egyáltalán.

Milyen érzés amikor bedugod a farkadat egy nőbe? 22/F

Még sose próbáltam.

Legjobb válasz: Ahhoz képest nem olyan nagy szám,jobbra számítottam amikor szûz voltam de nem rossz,mindig változó,van amikor nagyon jó érzés van amikor átlagos,de ha gumi van rajtad akkor az is elõfordulhat hogy szó szerint nem érzel semmit

Ahhoz képest nem olyan nagy szám, jobbra számítottam amikor szûz voltam de nem rossz, mindig változó, van amikor nagyon jó érzés van amikor átlagos, de ha gumi van rajtad akkor az is elõfordulhat hogy szó szerint nem érzel semmit
Volt már olyan, hogy nyáron, a legnagyobb melegben ruhástul beugrottál a medencébe, annyira meleged volt? Na, ez nem olyan.
És fiú se?
akkor itt az ideje
még 1 ilyen kérdés és felvágom az ereim.
ha ennyire tahó módon válaszolsz, ne is reméled, hogy valaki majd lefekszik veled.
A kérdező hozzászólása: az nem, csak anyád
A kérdező hozzászólása: sajnos még egy lány se akarta velem
Nem igaz, hogy a pités vagy pacalos poént még senki se lõtte el!
ha ezt szeretnéd.. hozom a kést.. de most elmondom hogy a 1 km se fogsz megközelíteni soha xD
A kérdező hozzászólása: vágd fel kitti, de elõtte kúrjunk egy keményet
olvass lejjebb
A kérdező hozzászólása: Akkor majd keresek magamnak egy tahó barátnöt.

Milyen erzes amikor a szadba elvez a fiu? Milyen ize van az ondonak? Es milyen erzes az a fiunak?

Szeretnem egyszer kiprobalni, de felek az idegen izektol..ha netan aki mar probalta leirna nekem, h mihez lehet hasonlitani, azt megkoszonnem..

Legjobb válasz: hát a savanykás sós ízen túl, számomra sokkal érezhetõbb a kémhatása, hogy annyira lugos...én azt szoktam érezni rajta kicsit ezáltal olyan szúrós az íze...sztem ez jellemzi legjobban...egyébként nem nagy pukk, mi úgy szoktuk, hogy rögtön utána és kiköpöm, elmegyek fogatmosni és ennyi...az én párom nem szereti ha úgy csókolózunk:)

Milyen érzés a fiúnak? Ez a petting legszebb folytatása, oda vissza orál. Szûzlány-szûzfiú felállásnál azért jó, mert vmit megsejtet abból milyen lesz a lányban: meleg, kellemes és legfõképp csúszós :)
hát a savanykás sós ízen túl, számomra sokkal érezhetõbb a kémhatása, hogy annyira lugos...én azt szoktam érezni rajta kicsit ezáltal olyan szúrós az íze...sztem ez jellemzi legjobban...egyébként nem nagy pukk, mi úgy szoktuk, hogy rögtön utána és kiköpöm, elmegyek fogatmosni és ennyi...az én párom nem szereti ha úgy csókolózunk:)
Minden fiúnak más az íze. Nincs két egyforma. Van akinek édes, savanykás.. Az ízt sok minden befolyásolja: cigi, pia, ételek, stb. Jó érzés a fiúnak, nem véletlenül szeretik :)
Mi mindketten élvezzük, bár az ízével még nem sikerült megbékélnem.
hát a pasim még nem élvezett a számba, mindig Õ veszi ki elõtte(:O:D) de az íze ilyen fura, savanykás sós igazából ha valamihez hasonlítani akarom nagyon. am meg h mlyen érzés.. semmilyen igazából:D vagy van gusztusod hozzá v nincs.
én fiu vagyok és már csokoloztam a csajommal orális szex után , valami fantasztikus érzés ahogy a két " idegen " test anyagait egymásnak átadjuk !!
Igen sokminden befojásollja az ízt...pl ha mézet eszik elõtte akkor édeskés lesz;)
Keserû
hát.a fiunak jó.nagyon jó.:D a lányka kellemetlen, de azt mondják hogyha ananászt eszel vagy iszol levet akkor finom lesz azize .:D meg hogy tele van vitáminnál.:)
Nemmi különös, a lényeg, hogy élvezettel csináld, mert akkor õ is élvezni fogja! Mindenkié más, barátomé inkább kesernyés, és nagyon érezni rajta, hogy lúgos.Nekem rögtön utána ki kell mennem kiköpni meg fogat mostni, mert nem hajlandó csókot adni :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat, remelem egyszer ra birom szedni magam, h kiprobaljam...:)
A fiúnak jó érzés mert megaláz téged!Neked rossz érzés!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!