Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés a spermát (6 db)

Milyen érzés visszatartani a spermát?

Mit éreztek olyankor? nagyon kellemetlen? Ti hogyan csináljátok?

Legjobb válasz: PC-izmokat rendesen be kell feszíteni... annyira nem kellemetlen, de nem is kellemes érzés.

PC-izmokat rendesen be kell feszíteni... annyira nem kellemetlen, de nem is kellemes érzés.
Néha tud kellemetlen lenni, amikor már nagyon sokáig tartottad vissza: az nem jó érzés, de alapvetõen általában olyan semmilyen. Se nem rossz se nem jó igazából.
Szerintem pedig gyakorolj, ha te nem tudod visszatartani.
Késleltetni: ha érzed, hogy közel vagy megállsz egy pillanatra, valami másra gondolsz. Utána néztem ennek a "sperma viszzatartásnak" és távol-keleti jógás humbug. Legfeljebb csak indokként használják az óvszer mellõzésére, de ne csodálkozzanak ha gyerek lesz belõle.
Hülyéskedtek? Azt nem lehet visszatartani, csak az orgazmust lehet késleltetni. Esetleg a farkat elszorítani valahol, de az nem biztos, hogy sikerül, tehát jobb kihúzni elõtte.
Én a végét szoktam elszorítani és úgy csinálni tovább. Nagyon jó érzés, mert jelentõsen meghosszabbítom az orgazmust.
Ha már nagyon fel van izgatva az ember akkor nagyon szar. De amúgy általába elehet viselni
A kérdező hozzászólása: Jó akkor, hogyan lehet késleltetni?
ha túl sokáig tartod vissza akkor szétrobbanhatnak a heréid a herezacskódban... sztem ne játsz ilyenekkel
Bocs, azt elfelejtettem odaírni, hogy maszturbáláskor. Ha nõvel vagyok, akkor ez nem megy.

Lányok, milyen érzés lenyelni a spermát? Milyen ízű?

Legjobb válasz: mint a takony nagy mennyiségben

mint a takony nagy mennyiségben
változó.Nem lehet hasonlítani semmihez. Lenyelhetõ... Egyszer cigizés után nyeltem...na az keserû volt
tütykölt ratyli ítü
Próbáld ki.
Nagyon rossz az íze...keserû meg savanyú .. Azt mondják attól függ mit eszik a pasi de szerintem soha nem lesz jó az íze..
jó íze van.
Ezt a kérdést még tényleg nem tették fel ezen az oldalon...
jó érzés, én szeretem.

Lányok a ti párotok a szátokba élvez? Lenyelitek a spermát? Milyen érzés? Milyen ízű? Nem kaptok hányingert?

én orálisan bevállalom a férjemnek de arra képtelen vagyok, hogy a számba menjen el. gusztustalannak tartom, és tuti hogy a helyszínen kitaccsolnék, de azért kiváncsi vagyok, hogy mi jót látnak benne.

Legjobb válasz: "Fáni" a te nyelved meg arra, hogy feldugd valaki seggébe. ;D

"Fáni" a te nyelved meg arra, hogy feldugd valaki seggébe. ;D
Aki undorodik az nézzen Bear Grylst
Ez olyan mint amikor a pasi megeszi a csaj fõsztjét, ha látja a csaj, hogy izlik a pasinak a fõszt akkor csak mégjobban szereti a pasit is meg magát is. Na ez pont így van csak a csajnak izlik a pasi fõsztje.
az én párom meg pont ugy szereti mindig csinálni
Pornós k*rva valaki azért, mert lenyeli annak a személynek a spermáját, akibe szerelmes? Hm, fura felfogású egyed vagy, az egyszer biztos. Mellesleg senki nincs kötelezve arra, hogy mit és hogyan csináljon. Ha nem akarod, nem kell. Viszont attól mert Te képtelen vagy rá, attól még a másik, aki ÖNSZÁNTÁBÓL megteszi, nem pornós ;) Kicsit tájékozatlan vagy, és fogalomzavarban szenvedsz.
13-as. Erre általános szabály nem hozható. :) És ennyi erõvel sok dolgot kipróbálhatnánk. Engedd a barátodnak, hogy lepisiljen. Attól sem lesz bajod, fertõtlenítõ hatása van. Elviekben annyi bajod sem lehet tõle, mint a sperma lenyelésétõl. Az én véleményem: aki próbálni sem szeretné, az ne tegye, mindenkinek magának kell tudnia. Mostanában próbálnak divatot csinálni ebbõl, de én egyetlen barátnõt sem ismerek, aki hagyja a szájába. Mégis kielégítõ a kapcsolatuk (de még hogy! higgyétek el, nagyon sok nem mindennapi, izgalmas dolgot tudnak csinálni a barátjukkal:)
Hozzáteszem: én aztán azt sem ítélem el, aki valami miatt lenyeli. :) Csak az "zavaró" kicsit, amikor fordítva megy a dolog, és lassan már olyasmit próbálnak bemagyarázni, hogy teljesen természetes lenyelni, és az a retardált beteg, aki nem teszi. ;D Ez ugyanis (szerintem) nem "alap dolog". Nyeljétek, ha vágytok rá, de nekem például hozhatnak rá bármilyen indokot: nem vágyom rá, hogy a számban érezzem, ennyi. :)
Én szeretem a btom. De nem nyelném le (szájba se jöhet)...
"Lányok a ti párotok a szátokba élvez?" nem "Lenyelitek a spermát?" nem "Milyen érzés?" így semmilyen "Milyen ízû?" szintén "Nem kaptok hányingert?" így nem "de arra képtelen vagyok, hogy a számba menjen el. gusztustalannak tartom, és tuti hogy a helyszínen kitaccsolnék" ezzel az égvilágon semmi gond. ezt tanulni kell, megszokni. alapvetõen undorodunk a testnedvek szájba vételétõl (és ez már nem is nyál csókolózásnál) ne csináld, ha undorít! mindkettõtöknek ritka szar élmény lesz szerintem úgy
Érdemes a kommenteket végig olvasni! :) ))
Részemrõl egy szóval nem hangzott el, hogy természetes dolog lenne lenyelni. Sõt hozzáteszem, aki nem önszántából csinálja, az vessen magára. Ebbõl kiderül, hogy attól mert valaki nem nyeli le, még nem azt jelenti, hogy rosszabb lenne a szexuális élete, vagy nem lehetne máshogy "feldobni", mint ahogy az egyik válaszoló írta. Mi köze van egymáshoz annak hogy lenyeld és hogy milyen a szexuális életed?! Az meg, hogy ki mit tart megalázónak, egyénenként függõ. A válaszolók többsége úgy látom nem lát a sorok mögé.
17-es: Mostanában próbálnak divatot csinálni ebbõl, de én egyetlen barátnõt sem ismerek, aki hagyja a szájába. Mégis kielégítõ a kapcsolatuk (de még hogy! higgyétek el, nagyon sok nem mindennapi, izgalmas dolgot tudnak csinálni a barátjukkal:) Aki ezt divatként fogja fel, ostoba. Értelmes ember nem azért nyeli le, mert ez divat, vagy mert három barántõje is lenyeli, hanem azért, mert nem okoz neki különösebb nehézséget, nem kap tõle hányingert, örömmel teszi. Nyilván aki divatból csinálja, az tartozik az ostoba kategóriába.
Igen, és lenyelem, nem találom gusztustalannak. Nem végzek félmunkát :P Nem igazán van íze, picit talán kesernyés, de nem zavaró. Nem kapok hányingert, semmi furcsát nem érzek utána :D #15: az egy dolog, hogy te nem szereted csinálni, ha nem akarod, akkor ne erõltesd, de engem pl. ne nevezzen senki pornós k.rvának... nem azért csinálom, mert nincs önbecsülésem, csak én nem undorodok tõle, és jó érzés a barátomnak, szóval nem kéne mocskolódni.. 19/L
nekem a számba élvez a barátom, és le is nyelem :) szerintem semmi rossz nincs benne, íze sincs igazából
Én (is) lenyelem. A párom az elsõ alkalomkor megkérdezte hogy nem zavar-e, nem tartom-e megalázónak. Hogy milyen érzés? Mintha valami meleget lenyelnél, semmi extrához nem tudom hasonlítani. Az íze változó, sok minden befolyásolja, de általában kesernyés ízû, de mindig változik. A hányinger pedig szerintem csak bemesélés, amíg az ember nem próbálja ki, addig nem tudja, hogy rájön-e a hányinger vagy nem :) Amíg nem próbálsz ki valamit, addig nem tudod eldönteni, hogy jó-e, akarod-e, gusztustalan-e :)
Mi is megbeszéltük, hogy inkább ne. Bár én nem tartom gusztustalannak, de kellemesnek sem. 22/L
Én is úgy vagyok vele, mint te. Nem tudnám lenyelni. Különben sokan nem is bírják, ég a gyomruk, hánynának, megy a hasuk. Elvileg nem igazán étel az, így érthetõ, ha nem mindenki gyomra bírja. Szájban is változó: meleg, nyálkás valami. Érthetõ, ha sokan nincsenek odáig érte.
Szerintem meg tudjátok beszélni. Ha szeret, elfogadja. Ilyesmit nem akarhat rád erõltetni. :) Ez azért nem alapból természetes, a párkapcsolatban lévõ felektõl függ, kinek mi jön be. :) Csak akkor csináld, ha nem undorodsz!
KMJ szerintem meg olyan, hogy te nyugodtan bedughatod a nyelvedet is a bnõd fenekébe, és kinyalhatod onnan, ami ott van. A nemi szervedet úgyis bedugod a puncijába, nemde? :)
8 Akkor ezt most megszívtam ;D
Különben az egységes véleményem errõl: egyik nemnek sem kötelezõ, csak ha szívesen teszi. Én sosem erõltettem senkire, hogy a fenekemet nyalják, fõleg, ha undorodnának tõle. Mindig attól függ, kinél hol a határ. :) Ez nagyon változó lehet, meg kell beszélni (ezt javaslom a kérdezõnek is), elfogadni (kölcsönösen), és mindkettõnek azt csinálni, ami nem taszítja õket. :)
én imádom :-) :-) amúgy fiú vagyok :-)
Nálunk ez majdnem minden aktus befejezése. Le. Mintha lenyelnék valami meleget. Enyhén sós, mint a tojásfehérje. Nem, soha. Szeretem. 21/L
en egyszer mondtam h mehet a szamba mert tudom h neki ugy jobb, de ha nem kopom ki abban a percben tuti odahanyok:) de megertette szoval nem volt baj:) amugy nagyon rossz az ize szamomra es az meg csak ratesz h meleg:/

Lányok! Milyen érzés orális szex után lenyelni a spermát? Nagyon kellemetlen?

Lehet, hogy buta kérdésnek hangzik, aláírom, csak a barátom most kért meg rá el?ször, hogy örülne neki, és mivel én még így nem fejeztem be, kicsit tartok t?le. Van rá okom? Köszönöm a rendes válaszokat! 20/L

Legjobb válasz: Hát általában nem kellemes élmény sztem. De van aki szereti. Meg a fiútól is függ, mert eléggé különbözõ ízûek tudnak lenni.:D

Hát általában nem kellemes élmény sztem. De van aki szereti. Meg a fiútól is függ, mert eléggé különbözõ ízûek tudnak lenni.:D
Az oké, hogy megkért rá, hogy had élvezzen a szádba. Az is oké, hogy te meg akarod ezt tenni. DE nem muszáj lenyelni. Nekem is van, hogy oda élvez a barátom, de eddig nagyon ritkán nyeltem csak le. Szerintem nem olyan jó. Amikor lenyeltem, az is csak azért volt, mert nagyon bevadultunk. Szóval miután beleélvezett a szádba menj ki a fürdõszobába és köpd ki, majd moss fogat. Ha mégis a lenyelést választanád az sem rossz dolog, de lehet tõle hányingered is. Attól függ, hogy milyen íze van, hogy mit eszik a pasid! :) Nem kell tõle félni! Elõtte még beszéljetek egyszer róla! :D 20/L
én egybõl nyelni szoktam amint a számba jut mert ha egy kicsit várok a nyeléssel akkor nehezen jön össze. speciel én az állagát tartom kicsit undinak de mivel nagyon szeretem a páromat és látom hogy élvezi, ezért engem is izgat, sõt én szoktam felajánlani gyakran.. nyugi, nem nagy dolog, ha belejössz, lehet te is fogod szeretni :)
Minden fiú spermája más-más ízû. Az egyiket pl le lehet nyelni, a másikétól hányingert kapsz. Ezt majd te úgyis kitapasztalod. Amúgy általában a cigiseké borzalmas... (nem csak én gondolom így)
Kérd meg a srácot hogy egyen elõtte ananász meg banánt. Attól édesebb lesz a sperma. 21/L
hát én régen tökegyszerûen megtettem mindig, nem volt vele semmi bajom... aztán egyszer majdnem visszajött, azóta nem mertem, mert rosszul voltam már ha rá gondoltam... azóta eltelt 4 év és már játszok a gondolattal, szeretnék örömet okozni majd az új páromnak... a taktikám az lesz, hogy valami úton módon elõbb majd kóstolót csinálok :D mondjuk ha rám élvez akkor utána megkóstolom meg legalább azt is lecsekkolhatom, hogy milyen mennyiséggel kell számolni :D ha nem találom vészesnek, utána megint megpróbálkozom majd a lenyeléssel... 22/L
Szerintem nem kell erre ennyire ráparázni, elsõre valószínûleg fura lesz az íze, de meg lehet szokni... És nem hiszem hogy a pasidnak jól esne hogy miután végzett fogod magad és kirohansz kiköpni és fogat mosni. Meg hát ha már a szádban van akkor úgyis érzed az ízét, akkor akár gyorsan le is nyelheted. :P Mindenesetre szerintem egyszer próbáld meg, aztán ha nagyon rossz akkor max többet nem csinálod! 19/L
Az én barátom cigizik már évek óta, és naponta 1-2 sört is megiszik, azt hallottam hogy akik isznak és cigiznek azoknak tényleg nem finom, de ezzel nem értek egyet. Amikor lenyeltem semmilyen íze nem volt, de persze lehet csak amiatt van, mert megválogatja mit eszik. A kérdésedre válaszolva, ne félj :) nincs okod félni, tedd azt ami neked jólesik ;) 17/L
ne engedd a pasidnak h nagyon fuszereset egyen egy nappal elotte a kemenysajtok es a foghagyma, hagyma meg tilos mert azoktol nagyon roxx izu lesz es a cigitol is!!! L/20
Van sperma ízesitõ úgy hogy a amilyen ízût veszel :)
Én szeretem a férjem ízét. Én inkább az állagtól halok meg néha. :) Melegben kicsit... :) Zsepi mindig van kéznél, max. ilyenkor finomban "zspibe köpöm". Nálunk ez nem para. 23/L

Milyen érzés lenyelni a spermát?

Legjobb válasz: Van egy jellegzetes állaga... Az talán elõszörre furcsa, meg kicsit rossz, hogy meleg, meg megijedsz, mikor hirtelen kijön... Ízre pedig sokmindentõl függ... (Pl. hogy a srác mit eszik, dohányzik-e...stb.) De alapjában véve egyáltalán nem egy kellemetlen élmény. Legalábbis én nem éltem meg annak...

Van egy jellegzetes állaga... Az talán elõszörre furcsa, meg kicsit rossz, hogy meleg, meg megijedsz, mikor hirtelen kijön... Ízre pedig sokmindentõl függ... (Pl. hogy a srác mit eszik, dohányzik-e...stb.) De alapjában véve egyáltalán nem egy kellemetlen élmény. Legalábbis én nem éltem meg annak...
Hát, ha a pasi gyógyszert szed, fõleg tésztaféléken és krumplin él, akkor ne ízlelgesd mert baromi pocsék(gyógyszertõl keserû, sok keményítõtõl pedig behatárolhatatlan kellemetlen íze van). Hogy milyen érzés azt csak te tudod eldönteni, olvashatod hogy sokak szerint milyen rossz, én is volt hogy alig bírtam ki öklendezés nélkül, de alapjáraton szeretem.
Én nem szoktam ízlelgetni. Lenyelem és kész. Érzésre meg olyan mintha egy nagy adag nyálat nyelnék le, amibõl egyébkén is van olyankor bõven, hiszen úgy jó... nedvesen csúszósan. :P:P
semmi extra nincs benne. de köpd ki nyugodtan ha nincs gusztusod, (egy zsepibe) vagy öblisd ki a szádat. sós izû a sperma általában, és ellene nehezen tud tenni a srác.:S.
Ha elõször találkozik a szád spermával, ne nyeld még le, csak "ízlelges". Fura íze van meg kell szokni.
Ha meg akarod tenni szerintem ne izlelgesd, mert undoritó az ize és felfordulhat a gyomrod.Az viszont kiábránditó ha közben öklendezel. Bár izlés kérdése van aki simán lenyeli és még izlik is neki!
Mintha majonézállagú kesernyés valamit nyelnél, kb. ilyen. Én mondjuk egyszer tettem, aztán majdnem hánytam is rögtön, mert elég undorító íze van. Szerintem ha nem akarod, ne tedd meg, mert utána még az is lehet, hogy megundorodsz kicsit a pénisztõl is.
hát sztem rossz íze van én sokszor öklendezek :s
Sztem sincs jo íze, és tényleg nagyon igazat adok az egyik válaszadonak, hogy ne nyeld le ha nem akarod, mert megundorodhatsz az egész folyamattol. Amit gondolom, te sem és a párodmeg méginkább nem akarná. Sztem nyugodtan kiengedheted a szádon, megértheti a pasi, hogy nem szeretnéd lenyelni.én még egyszer sem nyeltem le, mert sohasem birtam. és sztem forditott helyzetben a pasik sem tennék meg!!!
Haverom szerint klóros íze van.
Nem tudom. Megkérdezhetném a Lexit, de az a helyzet, hogy õ sosem nyeli le. Sajnos :-(
Szerintem rettenetes. az állag, hogy meleg, kogy keserû és sós, és hogy tudom mi is az. szerintem pocsék. én alig birtam hogy ne hányjak. pedig én akartam.de megbántam.
óóóó waze, imádom a faszt, imádom a spermát, faszt szopok éjjel nappal, a barátom csak úgy nyomja belém a sok spermát, imádom, nagyon finom éljena szerelem, éljenek a franicák arhhhhhh ma is szopok még
jó érzés lenyelni a spermát, én két naponta leszopom a párom, és õ pedig ki nyal, õ imád szoptatni, nagyon jó neki, és nekem is:) ))
Ez pasi függõ. Volt olyan barátom akiét a járásunk alatt kb 3szor nyeltem le, mert borzasztó volt. A mostaninál minden egyes alkalommal így van vége mert nem kellemetlen számomra.
szerintem nincs jó íze
Úristen! Ti miért szoptok? Már bocsánat, de ez a szeretett, imádott, kívánt férfihoz tartozik! Mit szólnátok ha õ is köoködne nyalás közben. Oké, nem mindenki bírja, de azért lehet segíteni az ízén. Én pl a drágámét imádom, mert finomakat eszik. Apropó:az ananészlé sokat segít az édeség, ilyenkor nem lesz sós íze:) Én imádok szopni, állítólag jól is csinálom és általában le is nyelem, az arcbõrnek és a hajnak jót tesz:) A hajam a fenekemig ér:) Lehet ettõl????
nem olyan veszes. de ne tartogasd a szadba, probald meg minel gyorsabban lenyelni mintha mi se tortent volna.... jo etvagyat!

Fiúk, milyen érzés mikor a bnőtök lenyeli a spermát? Nem undi?

Legjobb válasz: Nem, nem undi. Inkább az lenne undi, ha (ki)köpködne, mint egy paraszt a lovaskocsiról.

Nem, nem undi. Inkább az lenne undi, ha (ki)köpködne, mint egy paraszt a lovaskocsiról.
de az, jobb ha nem nyeli le, ha nem kiereszti a szájábol
Undorito.Nem mindenki csinalja, sot tobben nem mint igen ez biztos.En se.
errõl inkább a csajokat kéne kérdezni-
Most nem azért mondom ezt, mert mindenáron azt akarom, hogy nyeljen, de ha már ezt hoztad fel, szerintem pont az lenne az undibb, ha elkezdene köpködni utána. A nyelés a legszexibb és legizgatóbb befejezés. ;) 27/F
Szerintem undorítóbb és kiábrándítóbb, ha gyorsan kiszalad kiköpni, vagy zsepibe, mintha lenyeli.
Ezért nem eszek túrógombócot tejföllel és porcukorral. Hát az basszus ha összekeveredik a tejföl a porcukorral ugyan úgy néz ki szinte áhh.....rosszul leszek :)
Derportivo!
A szex undoritó dolog, de csak ha jól csinálod !
Megint egy jó nap volt. Azt, hogy undorító vagy sem, jelen pillanatban a kutyát sem érdekli. Õ dönt errõl.Ha kényszer befolyásoltság nélkül cselekszik ás ha nem tetszik neki, akkor haljon meg.
Semmi xtra.
Nem undorító, miért lenne az?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!