Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés jóslófájás És mikor (5 db)

Milyen érzés a "jóslófájás"? És mikor jelentkezik?

Legjobb válasz: írd be a keresõbe, csomó választ találsz.

írd be a keresõbe, csomó választ találsz.
A kérdező hozzászólása: Senkinek nem volt még ilyen.?

Mikor jelentkezik a jóslófájás? És milyen érzés?

Legjobb válasz: Az utolsó hónapban általában,legalábbis ez a normális.Van amikor mensi szerû kis görcsölgetés,van amikor méhösszehúzódások formájában,ami nem fájdalmas, de kicsit feszülõs érzés, és van amikor hasogat a hasad alja,szúrkál,esetleg nyílalgat a hüvelyedben,ezek mind lehetnek jóslófájások.

Az utolsó hónapban általában, legalábbis ez a normális.Van amikor mensi szerû kis görcsölgetés, van amikor méhösszehúzódások formájában, ami nem fájdalmas, de kicsit feszülõs érzés, és van amikor hasogat a hasad alja, szúrkál, esetleg nyílalgat a hüvelyedben, ezek mind lehetnek jóslófájások.
A kérdező hozzászólása: Köszke!!!!!!

Mikor jelentkezhet a jóslófájás és pontosan milyen érzés?

36 hetes km

Legjobb válasz: Ilyen idõsen már akár jelentkezhet. Nekem úgy indult,mint egy erõs menstruációs görcs,aztán átsugárzott a derekamra és elmúlt.

Ilyen idõsen már akár jelentkezhet. Nekem úgy indult, mint egy erõs menstruációs görcs, aztán átsugárzott a derekamra és elmúlt.
Nekem jóslóm a 38. hét 1. napján volt egy halvány, meg a 39. hét elsõ napján volt 1 halvány. Másodjára a 38. hét vége fele, de nagyon erõs és rendszeres-már azt hittem, szülés lesz a vége-erre túlhordtam 1 hetet :D mensi szerû görcshöz hasonlítható fájdalom. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Mi az a jóslófájás? Milyen érzés és mikortól várható?

Elnézést a tudatlanságomért,de többetekt?l olvasom hogy jóslót érez és nem tudom az milyen....és nekem sokszor befeszül a hasam és a küls? méhszájam elkezdett kinyílni!

Hány hetesen jönnek a jóslófájások? Honnan tudom, hogy jóslófájások-e? Más mikor nő a méh érzés? Egy nap milyen gyakori és mennyire erős?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 36 hetesen jöttek. Állítólag meleg víz hatására ezek elmúlnak, innen lehet tudni, hogy jósló. És többnyire nem szabályos idõközönként érezhetõek. A 36. héten ahogy jöttek, úgy el is múltak, aztán ma megint kezdõdtek. Holnaptól kezdem a 38. hetet. Teljesen elviselhetõ haskeményedések, de néha egy-egy erõsebbet is érzek.

Szia! Nekem 36 hetesen jöttek. Állítólag meleg víz hatására ezek elmúlnak, innen lehet tudni, hogy jósló. És többnyire nem szabályos idõközönként érezhetõek. A 36. héten ahogy jöttek, úgy el is múltak, aztán ma megint kezdõdtek. Holnaptól kezdem a 38. hetet. Teljesen elviselhetõ haskeményedések, de néha egy-egy erõsebbet is érzek.
Jóslófájások a 29. héttõl már lehetnek. Általában csak pár másodpercig tartanak, és attól különböznek az igazi fájásoktól, hogy szabálytalanok, és pl. vízben elmúlnak. A méh növekedését többnyire görcsök kísérik, a jóslófájások más érzés, nem fogod félreértelmezni. Naponta többször is jelentkezzhet, de ismtélem, szabálytalan fájások, csak pár másodpercesek, és nem olyan, "Hogy juj de fáj, majd bepisilik".
Hát ami a rendszertelenséget illeti, nekem a múlt éjjel 6-5-4-3 perces fájásaim voltak ilyen sorrendben, mindegyikbõl több.. azt hittem, itt az idõ, aztán lebeszéltem magam róla, a végefelé már enyhült a vehemenciájuk, és tényleg elaludtam, reggel arra ébredtem, hogy még nem szültem. na. És pont ez volt az egésszel a bajom, ha jóslófájás, miért rendszeres..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!