Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés jóslófájás És (9 db)

Mikor jelentkezik a jóslófájás? És milyen érzés?

Legjobb válasz: Az utolsó hónapban általában,legalábbis ez a normális.Van amikor mensi szerû kis görcsölgetés,van amikor méhösszehúzódások formájában,ami nem fájdalmas, de kicsit feszülõs érzés, és van amikor hasogat a hasad alja,szúrkál,esetleg nyílalgat a hüvelyedben,ezek mind lehetnek jóslófájások.

Az utolsó hónapban általában, legalábbis ez a normális.Van amikor mensi szerû kis görcsölgetés, van amikor méhösszehúzódások formájában, ami nem fájdalmas, de kicsit feszülõs érzés, és van amikor hasogat a hasad alja, szúrkál, esetleg nyílalgat a hüvelyedben, ezek mind lehetnek jóslófájások.
A kérdező hozzászólása: Köszke!!!!!!

Milyen érzés a jóslófájás és a rendes fájás?

Légyszi ne azt írjátok, hogy olyan, mint a mensi szer? görcs, mert nekem nem szokott akkor görcsölni, így nincs mihez viszonyítanom.

Legjobb válasz: nekem a jósló enyhe, görcs szerû érzés volt. Kb.olyan, mint mikor beszorul egy puki, vagy valami megtekeri a hasad. Közben általában keményedett a pocakom, bár nem mindig. Az igazi élesebb. Bár mondjuk nekem burokrepedéssel és 5 percesekkel indult a szülésem, így nem nagyon tudom milyenek a 20-30 perces enyhébb fájások.Nekem az igazi fájások nem nagyon voltak "mensisek", inkább olyan, mint mikor a dokid megvizsgálja a méhszéjadat. Persze sokkal erõsebb. Remélem tudtam segíteni! Jó egészséget!

nekem a jósló enyhe, görcs szerû érzés volt. Kb.olyan, mint mikor beszorul egy puki, vagy valami megtekeri a hasad. Közben általában keményedett a pocakom, bár nem mindig. Az igazi élesebb. Bár mondjuk nekem burokrepedéssel és 5 percesekkel indult a szülésem, így nem nagyon tudom milyenek a 20-30 perces enyhébb fájások.Nekem az igazi fájások nem nagyon voltak "mensisek", inkább olyan, mint mikor a dokid megvizsgálja a méhszéjadat. Persze sokkal erõsebb. Remélem tudtam segíteni! Jó egészséget!
Bocsi, csak az elõttem szóló válaszára én annyit írnék, hogy nekem, ha a széltõl fáj a hasam, az sokkal kellemetlenebb, mint a mensis görcs, a mensis az valahogy elviselhetõbb, bármennyire görcsöl is. Még nem szültem, ezért érdekel engem is ez a kérdés. 27 hetes
Elsõ vagyok. Azért hasonlítottam a szél okozta panaszhoz, mert a kérdezõ nem szokott görcsölni. Egyébként mindkettõtõl jobban fáj a fájás, de igazából nem is lehet pontosan megfogalmazni, hogy milyen érzés. Nekem pl. nem fájt annyira, pedig kaptam oxitocint és nem kaptam fájdalomcsillapítót, de van, akinek annyira fáj, hogy majd' belehal. Ja, még annyit, hogy általában az igazi fájás sugárzó, derékba és combba.
Kedves elsõ, ez jó, tetszik a hasonlatod, így, hogy leírtad, azt kell mondanom, hogy tényleg :) Illetve meg is tudnám fordítani, mert ez a hascsikarás szerû jósló után- közben nekem tényleg wc-znam kell... biztos a méhösszehúzódások megbojgatják a beleket :) azért tuti, hogy nem keverem össze, mert egyik jóslós délutánon pont mentem nst-re és kimutatta :) Még annyit hozzátennék, hogy nekem közben a hüvelyembe sugároz, erõs, éles szóró fájdalom, de tényleg elmúlik egy kád meleg víztõl :) viszont pár napja nekem csak a köldököm feletti rész keményedik, alul nem. Lehet ez is jelent valamit... 37h km:)

Milyen a jóslófájás? Mennyibe hasonlít a szülési fájásokhoz? Már van egy 6 éves fiam de nála úgy mentem szülni hogy nem voltak fájásaim csak elkezdett szivárogni a magzatvíz. Most 37 hetes vagyok és már többször volt olyan érzésem mintha menni kéne.

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom,hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.

Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom, hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.
Nekem menzi szeru gorcseim voltak, volt amelyik eleg eros is volt, de rendszertelenul jelentkezett es volt, hogy el is mult. Engem elszorakoztatott az elso lanyomnal 5 napig szules elott, a masodiknal mar szules elott 2-3 hettel kezdodott. 38+6 ill. 38+5 napra szulettek a lanyok.

Milyen érzés a jóslófájás és mennyi idővel hamarabb jelentkezik szülés előtt?

Legjobb válasz: Èn a valódi fàjàsokra hittem, hogy csak jóslók, olyan enyhèk voltak. Kiírt idõ elõtt màsfèl hèttel. Az utolsó percben èrtünk be a mentõvel. :)

Èn a valódi fàjàsokra hittem, hogy csak jóslók, olyan enyhèk voltak. Kiírt idõ elõtt màsfèl hèttel. Az utolsó percben èrtünk be a mentõvel. :)
A kérdező hozzászólása: 32 hetes terhes vagyok. 3 hete éreztem menstruációs fájdalmat és a hüvely csontom is szúrt fájt a medence csontom is hiába forgolódtam sehogy nem múlt el , éjjeli fél 1 tõl - fél 4 ig éreztem és nem tudtam aludni se. Jobban a bal oldalam görcsölt szinte csak arról mintha a petefészkem is. Már a bal combomra térdemre hatott ki a fájás, nem volt erõs de ahhoz képest hogy azelõtt semmit nem éreztem. Aztán egyszer csak elmúlt és elaludtam. Így orvoshoz se mentem. Esetleg lehetett a megerõltetõ munkától a vízhordástól, véllázgatástól, szarvas marha etetés? És legmelegebb nap után volt ez.
Biztos hogy a megerõltetèstõl volt. 32 hetesen igencsak pihenni kell, nem ilyen megerõltetõ munkát vègezni. Ha hirtelen elmúlt akkor valószínûleg csak jósló volt. De figyelj azért, nehogy idõ elõtt beinduljon a szülès. Boldog babavàràst!
Nekem sem keményedik a hasam csak úgy görcsöl mint mensi elõtt.
Milyen idõs terhes vagy? A jóslófájások elõrehaladott terhességben jelentkeznek.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem leírni 35 hetes kismama vagyok.
Ja, úgy már lehet jóslófájás.:-)
Elsõ vagyok és 34hetes.
34, 35 hetesen lehet joslo fajas, de en meg szednek magnaB6-ot, meg korai a picur jovetele, megha a sulya meg is van a szervei, idegrendszere nem elegge erett. Sok pihenes segit rajta 39h km

Mikor jelentkezhet a jóslófájás és pontosan milyen érzés?

36 hetes km

Legjobb válasz: Ilyen idõsen már akár jelentkezhet. Nekem úgy indult,mint egy erõs menstruációs görcs,aztán átsugárzott a derekamra és elmúlt.

Ilyen idõsen már akár jelentkezhet. Nekem úgy indult, mint egy erõs menstruációs görcs, aztán átsugárzott a derekamra és elmúlt.
Nekem jóslóm a 38. hét 1. napján volt egy halvány, meg a 39. hét elsõ napján volt 1 halvány. Másodjára a 38. hét vége fele, de nagyon erõs és rendszeres-már azt hittem, szülés lesz a vége-erre túlhordtam 1 hetet :D mensi szerû görcshöz hasonlítható fájdalom. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Mi az a jóslófájás? Milyen érzés és mikortól várható?

Elnézést a tudatlanságomért,de többetekt?l olvasom hogy jóslót érez és nem tudom az milyen....és nekem sokszor befeszül a hasam és a küls? méhszájam elkezdett kinyílni!

Milyen érzés a "jóslófájás"? És mikor jelentkezik?

Legjobb válasz: írd be a keresõbe, csomó választ találsz.

írd be a keresõbe, csomó választ találsz.
A kérdező hozzászólása: Senkinek nem volt még ilyen.?

Hány hetesen jönnek a jóslófájások? Honnan tudom, hogy jóslófájások-e? Más mikor nő a méh érzés? Egy nap milyen gyakori és mennyire erős?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 36 hetesen jöttek. Állítólag meleg víz hatására ezek elmúlnak, innen lehet tudni, hogy jósló. És többnyire nem szabályos idõközönként érezhetõek. A 36. héten ahogy jöttek, úgy el is múltak, aztán ma megint kezdõdtek. Holnaptól kezdem a 38. hetet. Teljesen elviselhetõ haskeményedések, de néha egy-egy erõsebbet is érzek.

Szia! Nekem 36 hetesen jöttek. Állítólag meleg víz hatására ezek elmúlnak, innen lehet tudni, hogy jósló. És többnyire nem szabályos idõközönként érezhetõek. A 36. héten ahogy jöttek, úgy el is múltak, aztán ma megint kezdõdtek. Holnaptól kezdem a 38. hetet. Teljesen elviselhetõ haskeményedések, de néha egy-egy erõsebbet is érzek.
Jóslófájások a 29. héttõl már lehetnek. Általában csak pár másodpercig tartanak, és attól különböznek az igazi fájásoktól, hogy szabálytalanok, és pl. vízben elmúlnak. A méh növekedését többnyire görcsök kísérik, a jóslófájások más érzés, nem fogod félreértelmezni. Naponta többször is jelentkezzhet, de ismtélem, szabálytalan fájások, csak pár másodpercesek, és nem olyan, "Hogy juj de fáj, majd bepisilik".
Hát ami a rendszertelenséget illeti, nekem a múlt éjjel 6-5-4-3 perces fájásaim voltak ilyen sorrendben, mindegyikbõl több.. azt hittem, itt az idõ, aztán lebeszéltem magam róla, a végefelé már enyhült a vehemenciájuk, és tényleg elaludtam, reggel arra ébredtem, hogy még nem szültem. na. És pont ez volt az egésszel a bajom, ha jóslófájás, miért rendszeres..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!