Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés jóslófájás (15 db)

Mikor jelentkezik a jóslófájás? És milyen érzés?

Legjobb válasz: Az utolsó hónapban általában,legalábbis ez a normális.Van amikor mensi szerû kis görcsölgetés,van amikor méhösszehúzódások formájában,ami nem fájdalmas, de kicsit feszülõs érzés, és van amikor hasogat a hasad alja,szúrkál,esetleg nyílalgat a hüvelyedben,ezek mind lehetnek jóslófájások.

Az utolsó hónapban általában, legalábbis ez a normális.Van amikor mensi szerû kis görcsölgetés, van amikor méhösszehúzódások formájában, ami nem fájdalmas, de kicsit feszülõs érzés, és van amikor hasogat a hasad alja, szúrkál, esetleg nyílalgat a hüvelyedben, ezek mind lehetnek jóslófájások.
A kérdező hozzászólása: Köszke!!!!!!

Méhösszehúzódások lehetnek? Milyen érzés a jóslófájás? Hányadik hónaptól lehet érezni?

Hirtelen olyan érzés mint egy enyhe menstruációs görcs, ilyenkor összerántja a pocakom, bekeményedik, olyan lesz mint a k?, majd egy pár másodperc múlva hirtelen elengedi. Naponta 1x max. 2x éreztem eddig. 29.hetes pocakos :-)

Legjobb válasz: A jóslófájás a 28. héttõl jelentkezhet, a 30. héttõl sûrûbben. Szerintem ez inkább méhösszehúzódás. Keményedés biztos nem, mert az jóval tovább tart, nem csak 1-2 mp-ig.

A jóslófájás a 28. héttõl jelentkezhet, a 30. héttõl sûrûbben. Szerintem ez inkább méhösszehúzódás. Keményedés biztos nem, mert az jóval tovább tart, nem csak 1-2 mp-ig.
Ebben a terhességi korban bizony már számíthatsz ezekre a kellemetlenségekre. Nekem a 28. héten kezdõdött, most 32 hetes vagyok.
Szia! Szerintem ez keményedés. Nekem korábban kezdõdött. És ahogy közeledett a terminus vége, úgy tartott hosszabb ideig. Eleinte csak 1-2 mp volt. Dokinak majd említsd meg, mert akár a méhszájad is elkezdhet nyílni. További kellemes babavárást:)

Hány hetes kortól jelentkeznek a jóslófájások? Milyen érzés?

29 hetes kismama.

Legjobb válasz: szia nekem 5honaposan külsö belsõ mészáj nyitottvolt és voltak joslofájásaim végig szerintem ne agodj

szia nekem 5honaposan külsö belsõ mészáj nyitottvolt és voltak joslofájásaim végig szerintem ne agodj

Milyen érzés a jóslófájás és a rendes fájás?

Légyszi ne azt írjátok, hogy olyan, mint a mensi szer? görcs, mert nekem nem szokott akkor görcsölni, így nincs mihez viszonyítanom.

Legjobb válasz: nekem a jósló enyhe, görcs szerû érzés volt. Kb.olyan, mint mikor beszorul egy puki, vagy valami megtekeri a hasad. Közben általában keményedett a pocakom, bár nem mindig. Az igazi élesebb. Bár mondjuk nekem burokrepedéssel és 5 percesekkel indult a szülésem, így nem nagyon tudom milyenek a 20-30 perces enyhébb fájások.Nekem az igazi fájások nem nagyon voltak "mensisek", inkább olyan, mint mikor a dokid megvizsgálja a méhszéjadat. Persze sokkal erõsebb. Remélem tudtam segíteni! Jó egészséget!

nekem a jósló enyhe, görcs szerû érzés volt. Kb.olyan, mint mikor beszorul egy puki, vagy valami megtekeri a hasad. Közben általában keményedett a pocakom, bár nem mindig. Az igazi élesebb. Bár mondjuk nekem burokrepedéssel és 5 percesekkel indult a szülésem, így nem nagyon tudom milyenek a 20-30 perces enyhébb fájások.Nekem az igazi fájások nem nagyon voltak "mensisek", inkább olyan, mint mikor a dokid megvizsgálja a méhszéjadat. Persze sokkal erõsebb. Remélem tudtam segíteni! Jó egészséget!
Bocsi, csak az elõttem szóló válaszára én annyit írnék, hogy nekem, ha a széltõl fáj a hasam, az sokkal kellemetlenebb, mint a mensis görcs, a mensis az valahogy elviselhetõbb, bármennyire görcsöl is. Még nem szültem, ezért érdekel engem is ez a kérdés. 27 hetes
Elsõ vagyok. Azért hasonlítottam a szél okozta panaszhoz, mert a kérdezõ nem szokott görcsölni. Egyébként mindkettõtõl jobban fáj a fájás, de igazából nem is lehet pontosan megfogalmazni, hogy milyen érzés. Nekem pl. nem fájt annyira, pedig kaptam oxitocint és nem kaptam fájdalomcsillapítót, de van, akinek annyira fáj, hogy majd' belehal. Ja, még annyit, hogy általában az igazi fájás sugárzó, derékba és combba.
Kedves elsõ, ez jó, tetszik a hasonlatod, így, hogy leírtad, azt kell mondanom, hogy tényleg :) Illetve meg is tudnám fordítani, mert ez a hascsikarás szerû jósló után- közben nekem tényleg wc-znam kell... biztos a méhösszehúzódások megbojgatják a beleket :) azért tuti, hogy nem keverem össze, mert egyik jóslós délutánon pont mentem nst-re és kimutatta :) Még annyit hozzátennék, hogy nekem közben a hüvelyembe sugároz, erõs, éles szóró fájdalom, de tényleg elmúlik egy kád meleg víztõl :) viszont pár napja nekem csak a köldököm feletti rész keményedik, alul nem. Lehet ez is jelent valamit... 37h km:)

Milyen érzés a jóslófájás és mennyi idővel hamarabb jelentkezik szülés előtt?

Legjobb válasz: Èn a valódi fàjàsokra hittem, hogy csak jóslók, olyan enyhèk voltak. Kiírt idõ elõtt màsfèl hèttel. Az utolsó percben èrtünk be a mentõvel. :)

Èn a valódi fàjàsokra hittem, hogy csak jóslók, olyan enyhèk voltak. Kiírt idõ elõtt màsfèl hèttel. Az utolsó percben èrtünk be a mentõvel. :)
A kérdező hozzászólása: 32 hetes terhes vagyok. 3 hete éreztem menstruációs fájdalmat és a hüvely csontom is szúrt fájt a medence csontom is hiába forgolódtam sehogy nem múlt el , éjjeli fél 1 tõl - fél 4 ig éreztem és nem tudtam aludni se. Jobban a bal oldalam görcsölt szinte csak arról mintha a petefészkem is. Már a bal combomra térdemre hatott ki a fájás, nem volt erõs de ahhoz képest hogy azelõtt semmit nem éreztem. Aztán egyszer csak elmúlt és elaludtam. Így orvoshoz se mentem. Esetleg lehetett a megerõltetõ munkától a vízhordástól, véllázgatástól, szarvas marha etetés? És legmelegebb nap után volt ez.
Biztos hogy a megerõltetèstõl volt. 32 hetesen igencsak pihenni kell, nem ilyen megerõltetõ munkát vègezni. Ha hirtelen elmúlt akkor valószínûleg csak jósló volt. De figyelj azért, nehogy idõ elõtt beinduljon a szülès. Boldog babavàràst!
Nekem sem keményedik a hasam csak úgy görcsöl mint mensi elõtt.
Milyen idõs terhes vagy? A jóslófájások elõrehaladott terhességben jelentkeznek.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem leírni 35 hetes kismama vagyok.
Ja, úgy már lehet jóslófájás.:-)
Elsõ vagyok és 34hetes.
34, 35 hetesen lehet joslo fajas, de en meg szednek magnaB6-ot, meg korai a picur jovetele, megha a sulya meg is van a szervei, idegrendszere nem elegge erett. Sok pihenes segit rajta 39h km

Mikor jelentkezhet a jóslófájás és pontosan milyen érzés?

36 hetes km

Legjobb válasz: Ilyen idõsen már akár jelentkezhet. Nekem úgy indult,mint egy erõs menstruációs görcs,aztán átsugárzott a derekamra és elmúlt.

Ilyen idõsen már akár jelentkezhet. Nekem úgy indult, mint egy erõs menstruációs görcs, aztán átsugárzott a derekamra és elmúlt.
Nekem jóslóm a 38. hét 1. napján volt egy halvány, meg a 39. hét elsõ napján volt 1 halvány. Másodjára a 38. hét vége fele, de nagyon erõs és rendszeres-már azt hittem, szülés lesz a vége-erre túlhordtam 1 hetet :D mensi szerû görcshöz hasonlítható fájdalom. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

A jóslófájásokat mihez lehet hasonlitani? Nekem sosem fájt görcsölt mikor megjött a menszeszem, igy nem tudom milyen érzés lehet, a derékfájás jelezheti? 34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem igen, nem biztos, hogy te mesi szerû fájdalmat fogsz tapasztalni. Biztos nem egyformán éljük meg én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. A mesi szerû görcs az többször is elõfordul fõleg ha kevesebbet pihenek, de az csak elég rövid idõ, ilyenkor a hasam alja fájdogál, de nem vészes. Josló fájásnál a hátam is fáj, a hátamból elõre sugárzik a hasamba, fõleg az aljára és gyakran a lábaimra is a fájdalom. Nem annyira "györcs" hanem másként fáj. Ilyenkor elkezd keményedni a hasam is, van úgy hogy azt érzem, minha egy övet húznának meg a pocakom körül. Megmozdulni is nehéz, fõleg ülni rossz. Ilyenkor pihi és melegvíz és megszûnik. Sajnos már hetek óta ez megy, orvos szerint normális, baba meg sehol :( 39 h km

Szerintem igen, nem biztos, hogy te mesi szerû fájdalmat fogsz tapasztalni. Biztos nem egyformán éljük meg én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. A mesi szerû görcs az többször is elõfordul fõleg ha kevesebbet pihenek, de az csak elég rövid idõ, ilyenkor a hasam alja fájdogál, de nem vészes. Josló fájásnál a hátam is fáj, a hátamból elõre sugárzik a hasamba, fõleg az aljára és gyakran a lábaimra is a fájdalom. Nem annyira "györcs" hanem másként fáj. Ilyenkor elkezd keményedni a hasam is, van úgy hogy azt érzem, minha egy övet húznának meg a pocakom körül. Megmozdulni is nehéz, fõleg ülni rossz. Ilyenkor pihi és melegvíz és megszûnik. Sajnos már hetek óta ez megy, orvos szerint normális, baba meg sehol :( 39 h km
Szia! Én ugyanígy jártam. Elfolyt a magzatvíz, bementem a kórházba, de nem fájt semmim. Mondta a szülésznõ menstruációs görcshöz hasonlót érzek-e? Én meg megkérdeztem, hogy az milyen, nekem nem szokott olyan lenni:) De tapasztalatból mondom (hátha hasonló típusok vagyunk) észre fogod venni, ha "úgy" fáj, nem igen lehet összetéveszteni semmivel. És nekem is a hátam kezdett iszonyúan fájni és keményedett a hasam. Kb az elõtt 4 órával kezdtem fájásokat érezni, hogy kibújt a fiam, de terhesen nem voltak jósló fájásaim.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, végül is még idõben vagyok, csak ezen gondolkodtam, mert mostanában sokat fája derekam és a hátam is.

Milyen a jóslófájás? Mennyibe hasonlít a szülési fájásokhoz? Már van egy 6 éves fiam de nála úgy mentem szülni hogy nem voltak fájásaim csak elkezdett szivárogni a magzatvíz. Most 37 hetes vagyok és már többször volt olyan érzésem mintha menni kéne.

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom,hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.

Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom, hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.
Nekem menzi szeru gorcseim voltak, volt amelyik eleg eros is volt, de rendszertelenul jelentkezett es volt, hogy el is mult. Engem elszorakoztatott az elso lanyomnal 5 napig szules elott, a masodiknal mar szules elott 2-3 hettel kezdodott. 38+6 ill. 38+5 napra szulettek a lanyok.

Milyen érzés a jóslófájás? (tudom hülye kérdés)

Mensi szer? görcs,derék fájás ami kisugárzik,vagy betonosra keményedett has?Vagy mi mégis?Szülésnél feler?södnek ezek egyszerre?

Legjobb válasz: Nekem a védõnõm mondta,mert én még nem tapasztaltam.Azt mondta,menzi szerû görcs,ami derékból indul és kisugárzik a combokba.

Nekem a védõnõm mondta, mert én még nem tapasztaltam.Azt mondta, menzi szerû görcs, ami derékból indul és kisugárzik a combokba.
Szia! 2. babámat várom. Nekem az elsõnél is, és most is olyan volt a jóslófájás, mintha az alhasamban, a felsõ bugyivonalnál valami húzna lefelé nagy erõvel. Se görcs, se mensiérzés, se derékfájás. Szülés elõtt, vajúdáskor meg megint mást éreztem. Se görcs, se keményedés, se ez a húzóérzés. Azt is lent éreztem, de belül. Mintha a csontjaim távolodtak volna, olyan feszítõérzés volt. NST lapos volt, tolófájásokat sem éreztem. 19hós 38 hetes Amúgy mindenkinél más érzés, van akinek jóslója nincs is:) És van aki szüléskor sem érzi a fájásokat.
Szia! Nekem voltak jóslóim, de nem mensi görcsök hanem inkább ilyen szurkálások odalent, mintha vki egy tûvel szurkálna alulról. Erre azt mondták, hogy már biztos nyílik a méhszáj, hát nem nyílt...
Kb amiket leírtál, de több ismerõsöm is máshogy élte meg, mint én, tehát ez is változó. Az biztos, hogy kegyetlen, észre fogod majd venni, ha ezért kérdezted.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!