Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés, elkezdődnek (4 db)

Lányok: milyen érzés a pasitoknak a farkát be kapni és szopikálni, mit éreztek mikor elkezditek, meg hogyan csináljátok? L/16

Legjobb válasz: Nagyon jó érzés :) Elõször finoman végignyalom, aztán bekapom, lassan, majd gyorsabban. Néha rásegítek a kezemmel is, a másik kezemmel pedig a golyókat izgatom. Váltogatom a tempót, majd meglepetésszerûen rábukok tövig. És ezt végig.

Nagyon jó érzés :) Elõször finoman végignyalom, aztán bekapom, lassan, majd gyorsabban. Néha rásegítek a kezemmel is, a másik kezemmel pedig a golyókat izgatom. Váltogatom a tempót, majd meglepetésszerûen rábukok tövig. És ezt végig.
Nagyon szuper érzés bekapni a pasim farkát, érezni hogy attól, hogy nyalogatom a makkot meg a herét, elkezd keményedni a f'sz, nagyon jó sok nyállal szopni, egyre jobban a torokra ereszteni, és látni a pasim arcát, ahogy ezt élvezi. és a legjobb arra gondolni, hogy a kõkeményre szopott farok nemsokára bennem fog mozogni :) )
A kérdező hozzászólása: Mert az érzékeny a fiúknál? :P
Óvatosan azzal a rágcsával! Nehogy fájdalmat okozz.Van, akinek bejön egy finom kis harapdálás, de arra figyelj, sz*pás közben ne fogazz!
A kérdező hozzászólása: Júúúj ténleg jó lehet akkor, aból amit itt olvastam. Az igaz hogy a fiúk szeretik ha a lányok a farkuk végét "makkot" rágcsálják?
Én imádom ezt csinálni.Szeretem végignyalni a tövétõl a végéig, körkörösen nyalni a golyóit, kicsit szívógatni, tejszínhabot fújni rá...hmmmm
gondolj arra, hogy ha ügyesen szopsz, akkor egy keményebb farok fog beléd kerülni, ettõl fel kell h izguljál.... /ha nem, az csak a tapasztalat hiánya miatt lehet/
A kérdező hozzászólása: Debrecen :D
Utolsó: merre laksz? :D
Jó, nagyon jó, még jobb, hamm. Tessék a mai napi lecke néhány tipp orális szexhez: Gáttájék . Vegye szájába vagy nyalogassa partnere a heregolyóját, fél kézzel markolja meg a péniszét, majd szabad kezének hüvelyk vagy mutatóujjával nyomja a gáttájékot. Dugó . A szájával lassan felfelé haladva partnere péniszén, kissé fordítsa el a fejét jobbra, majd balra, nyelvével a dugóhúzó mozgását utánozza. Amikor eléri a peremet, azt is nyalogassa körbe alaposan, mielõtt egészen a tetejére érne. Majd ismételje ugyanezeket a mozdulatokat, ezúttal a péniszen lefelé haladva. Fagyi. Fogja meg a pénisz alját, majd nyalogassa, mint a fagylaltot. Hol egyik, hol másik oldalról simítsa végig a nyelvével. Vagy vegye a makkot határozottan az ajkai közé és így nyalogassa. Pillangó. Kinyújtott és merev nyelvével elõször a makkot érintse meg itt ott, majd rebbenõ mozdulatokkal haladjon végig a pénisz szárán, mint a pillangó. Oldalharapás . Ujjaival fogja meg a pénisz fejét, és csókolgassa, finoman harapdálja az oldalát. Belsõ szorítás . Vegye szájába a péniszt, majd ajkaival szorítsa meg. Külsõ szorítás . Nyomja ajkát a pénisz végéhez, és úgy csókolja, mintha húzni akarná. Mangószívás. A péniszt félig vegye a szájába, és erõsen szívja. Mélyen. Vegye egészen tövig a szájába, mintha el akarná nyelni. Fuvolázás . A heregolyók csókolgatása és a péniszlap egyidejû billentyûzését jelenti.
nagyon érzékeny a fiúk makkja igen...de nem csak ott nem szabad...neked jól esne ha a puncidat harapdálnák?:)

Fiúk! Miért rossz érzés ha elkezdenek izgatni és abbahagyják? Milyen érzés?

Legjobb válasz: Képzeld el, hogy két napja nem ettél, majd eléd raknak egy tál gyönyörûen elkészített, nagy adag ételt, mondjuk a kedvenceidet, majd miután az elsõ falatot lenyelted(amitõl csak mégjobban megéhezel) elveszik elõled az egészet, és azt mondják, hogy most nem ehetsz, majd talán holnap.

Képzeld el, hogy két napja nem ettél, majd eléd raknak egy tál gyönyörûen elkészített, nagy adag ételt, mondjuk a kedvenceidet, majd miután az elsõ falatot lenyelted(amitõl csak mégjobban megéhezel) elveszik elõled az egészet, és azt mondják, hogy most nem ehetsz, majd talán holnap.
szar
22:02 csak egyetérteni tudok, de amúgy nem szeretem az ilyen csajokat 69
Ha felizgatod, az vérbõséget idéz elõ nála. Ha kielégül, akkor utána igen hamar igen picire összeesik... majd nézd meg. Ha nem tud kielégülni, akkor a vérbõség sokáig fennmarad, ami elég kellemetlen érzés (jön az új vér, de nem tud hova menni, mert még nem szabad az elvezetõ út). Ha ilyen lenne, akkor inkább oldjátok meg másképp, hogy kielégüljön. De legalább egy kis levezetõ simogatás...
a szíved fáj utána
Nem kellemes, de nincs vész, befejezem magamnak.
nekem a pasim azt mondja fáj neki nagyon...Aki meg ezt csinálja a párjával nem éppen normális-..
et én is sokszor kérdezgettem, és mindig csak azt kaptam: vagy valami, vagy semmi, kettõ együtt lehetetlen, de én mindig ezt csinálom a pasimmal.. (:
A BDSM-ben erre külön fogalom van és gyakorlat van (orgsm denial angolul). Általános összefoglaló itt: http://en.wikipedia.org/wiki/Erotic_sexual_denial
Én barátom is utálja, ha smárolunk és ülök rajta, vagy nem is kell feltétlen csinálnom semmit, de õ rögtön áll és ha mondom neki, hogy most ne (mert épp megvan vagy épp nem vagyok sima mindenhol), akkor megpróbál gyõzködni egy ideig, hogy õt ezek nem érdeklik, de mikor rájön, hogy nem ér vele semmit, akkor elszomorodik és ennyi. Utána megint oké minden, csak nem szabad simulnom : ). Én imádom, ha fel vagyok izgulva, de mégsem lehet szex. Szeretek vágyakozni :D
Én már próbáltam, hogy maszturbáció végén direkt nem megyek el, csak izgatom magam sokáig, majd abbahagyom. Nem is a vérbõséggel meg hasonlóval van a gond, mert le tud konyulni azért olyankor is, de utána tényleg annyira kanos leszek, hogy még másnap is mindenre és mindenkire feláll. Ami végül is megint lehet izgató egyszer-kétszer, de azért hosszú távon inkább zavaró, ha az ember másra is szeretne koncentrálni.
A kérdező hozzászólása: de nem fáj?
ha már felizgatjátok a pasitokat legalább vernétek ki nekik...ááá én biztos nem tudnám ezt csinálni a pasimmal.

Milyen érzés az, amikor elkezdődnek a fájások?

Hol fog fájni? Mert már most sokszor fájdogál a hasam alja. Ilyen lesz, vagy milyen?

Legjobb válasz: joslóak igen

joslóak igen
Nekem szúró, hasogató fájdalmakkal kezdõdött elõször a hasam alján. Ez elviselhetõ volt, de nem volt kellemes. 1 óra múlva már az egész hasam görcsölt, fájt, szúrt, de nagyon. Hõsiesen tûrtem, nem kértem fájdalom csillapítót. Szorítottam párom kezét.
Nekem a derekam fájt majd a hasam alja aztán szabályos ötpercesek. A kétperceseknél meg az ágy szélét markolásztam. Én se kértem fájdalomcsillapitót.
Menstruáció szerü görcseim voltak és fájt a derekam.
A kérdező hozzászólása: Akkor már nekem jósló fájásaim lehetnek, mikor a hasam alja fáj?

Milyen érzés, amikor elkezdődnek az első fájások? Baj, ha keményedik a hasam?

33 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Én úgy hallottam, olyan mint régebben amikor meg szokott jönni a havid, csak erõsebb, majd egyre jobban erõsödik. Tapasztalatom nincs még, de ezt mondták ismerõsök. Üdv.: 15 hetes kismama.

Én úgy hallottam, olyan mint régebben amikor meg szokott jönni a havid, csak erõsebb, majd egyre jobban erõsödik. Tapasztalatom nincs még, de ezt mondták ismerõsök. Üdv.: 15 hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!