Találatok a következő kifejezésre: Milyen érzés, a (1365 db)

Lányok milyen érzés a csikló orgazmus? Mert én nem tudom eldönteni hogy ez az volt vagy nem. Sokáig ingereltem és egyszer csak hirtelen ilyen bizsergő jó érzést éreztem. Ez lenne az orgazsmuS? Vagy milyen érzés?

Legjobb válasz: Ha orgazmusod van/lesz, azt érezni fogod. Nem merül ki csupán annyiban,hogy bizsergetõ érzés, attól tovább kell csinálni és talán akkor csattan a dolog. 22/L

Ha orgazmusod van/lesz, azt érezni fogod. Nem merül ki csupán annyiban, hogy bizsergetõ érzés, attól tovább kell csinálni és talán akkor csattan a dolog. 22/L
Hát orgazmuskor megfeszül az egész tested, és ahogy elõttem írták, nem lesz kérdés, h volt-e.
érzed hogy összehúzódik a hüvelyed miközben érzed az orgazmust, majd összehúzódik-lüktet párat. szóval ha ezt nem érzed, akkor nem..
neked kell tudni, hogy hogyan csináld. Én nem értem, magamnak 11 évesen gond nélkül megoldottam, itt meg mindenki értetlenül áll, h most mi van??? legyél már annyira életrevaló, h fel tudd fedezni magad 20N
Ahogy érzed, hogy bizsereg gyorsíts a tempón.
Feküdj le egy fiúval és meg tudod milyen is az, majd hasonlítsd össze. ;)
Én szívesen segítek neked! :) Volt bnõmnek 5 perc elég volt hozzá. Írj privátot! Hello
csak csináld ahogy jól esik, aztán kész. gyorsan húzogasd az ujjad. most erre mást nem tudok mondani...
A kérdező hozzászólása: és mit tegyek, hogy ne essek vissza a bizsergés után?
A kérdező hozzászólása: de onnan meg áll, visszaesik hiába csinálom tovább olyan mintha ujból kezdeném
hogy érted, hogy bizsereg a puncid ???

Milyen érzés a terhesség, le tudná nekem írni valaki?

f?leg olyan 13.hétre vagyok kíváncsi látszik már az?

Legjobb válasz: Szia! Én a szerencsésebb kategóriába tartozom, semmilyen kísérõ tünetem nem volt, csak a gyakoribb vizelési inger, és egy kis mellfeszülés a 10. hét után. Akkor vált valóságossá, amikor már éreztem mozogni, ez a 17. héten volt, és nõni kezdett a hasam, ez pedig a 20. héttõl volt látványos. Addig a rendes nacijaimat hordtam. Próbáltam már megfogalmazni, hogy milyen érzés a terhesség, de nagyon nehéz. Amikor pockos vagy, a legtermészetesebb érzés, hogy mocorog benned egy kisbaba, és átalakul a tested. Vissza sem tudsz rá emlékezni, hogy milyen volt egyedül lenni a bõrödben. Amikor pedig megszületik, már nagyon nehéz visszaidézni, milyen is volt még együtt lenni. Ami bennem nagyon megmaradt, az a melegség, amit a szívemben éreztem, ha a hasamra tettem a kezem, és a baba odanyomta magát. De csak az érzésre emlékszem, azt már nem maradt meg, hogy fizikailag milyen volt megélni ezt.

Szia! Én a szerencsésebb kategóriába tartozom, semmilyen kísérõ tünetem nem volt, csak a gyakoribb vizelési inger, és egy kis mellfeszülés a 10. hét után. Akkor vált valóságossá, amikor már éreztem mozogni, ez a 17. héten volt, és nõni kezdett a hasam, ez pedig a 20. héttõl volt látványos. Addig a rendes nacijaimat hordtam. Próbáltam már megfogalmazni, hogy milyen érzés a terhesség, de nagyon nehéz. Amikor pockos vagy, a legtermészetesebb érzés, hogy mocorog benned egy kisbaba, és átalakul a tested. Vissza sem tudsz rá emlékezni, hogy milyen volt egyedül lenni a bõrödben. Amikor pedig megszületik, már nagyon nehéz visszaidézni, milyen is volt még együtt lenni. Ami bennem nagyon megmaradt, az a melegség, amit a szívemben éreztem, ha a hasamra tettem a kezem, és a baba odanyomta magát. De csak az érzésre emlékszem, azt már nem maradt meg, hogy fizikailag milyen volt megélni ezt.
Szia. Mivel én a 14.hétig hánytam, ezért a 13.hétrõl annyit tudok mondani, hogy nem volt épp kellemes. Rosszul voltam nagyon, a vérnyomásommal is problémák voltak ezért mindig szédültem. De mivel túl léptem a 12.héten ezért én nagyon nyugodt voltam :) Itt egy kép, 13 hetes voltam:http://www.kephost.com/images4/2011/12/3/58rvhv4t2cdx6ypr9ut.. (nálam a 22.héten vált láthatóvá a pocak)
Én is a 14-15 hétig rosszul voltam. Hányingerem volt, szédelegtem és állandóan fáradtnak éreztem magam. Néha enyhébb görcsöket éreztem, mintha meg akarna jönni, és kisebb szurkálásokat. A 13 héten nem látszott semmi, most 25 hetes vagyok, most kezdett csak egyértelmûen láthatóvá válni a pocak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :) egészséget a babátoknak :)
Hát, nekem az elején elszámolták, amikor azt hittem a 13.-ik hétbe vagyok, még csak a 12.-ikben voltam, és nagyon hányingerem volt, nem bírtam enni, fogytam is! Látszani nekem a 17.-ik hét körül kezdett! De aki nem ismert, annak nem lehetett egyértelmû, hogy terhes vagyok, hihette azt is, hogy csak nagy a hasam! Egyértelmûen talán a 20.-ik hét után látszott! De miután elmúlt a hányinger, azután semmi gond nem volt a terhességgel, fitt voltam, minden okés volt! Én élveztem! Az elején fáradékony voltam, minden délután le kellett munka után dõlnöm egy fél órára, amit sem elõtte, sem utána nem tettem, nem bírok nap közben aludni, de a terhességem elsõ 12-14.-ik hetében nagyon fáradt voltam! Boldog baba várást!
a 13 hét és azután már jó :) addig nekem nagyon terhes volt a terhesség, úgy a 6. héttõl kezdve.
A világon a legcsodálatosabb! Semmivel nem hasonlitható össze. Hiába voltam én nagyon rosszul az elején, meg még mái napig is hányok néha. De akkor is legcsodálatosabb!
Nekem mind a kétszer, rosszullétektõl mentes(egy kósza hányingerem sem volt)panaszmentes várandóságaim voltak, így én élveztem minden percét.Idõnként, úrrá lett rajtam a félelem, az ismeretlentõl, az "ugyemindenrendbenleszababával" stb., de túlnyomó többségében boldogság érzés, belsõ nyugalom, és jó érzések jellemezték.Én nõként is sokkal jobban kiteljesedtem, ragyogtam ezekben az idõszakokban.Az elsõ 12 héttõl a második már a 9 héttõl egyértelmûen látszott!

Milyen érzés a pasinak ha ki nyal valakit (csajt), és forditva milyen érzés a csajnak ha kinyalja a pasi?

Legjobb válasz: Az én páromnak valamikor van kedve hozzá valamikor nincs. Ha olyanja van hihetetlenül jól nyal és iszonyúan élvezem, valamikor nincs kedvünk hozzá. Ez helyzet és egyénfüggõ. Pasik majd válaszolnak nekik milyen érzés. Nekünk nõknek szerintem fantasztikus.

Csaj vagyok és: vannak pasik, akik jobban tennék, ha nem nyalnának, mert unalmasan és szarul csinálják. A jobbik eset, ha lehet õket "irányítani" egy kicsit, hogy élvezhetõbb legyen... az én életemben eddig 2(!!)pasi nyalt úgy, hogy azt mondtam, hogy EZ IGEN! (azért hozzátartozik, hogy túl sok pasi nem volt az életemben, 10 alatti számról beszélek) Szóval a többség nem a legjobb.. de ha szerelmes a lány, akkor nem a technika számít (az elején) akkor minden jó, még a béna nyalás is. Csak valami kontakt legyen. Szóval: ha valaki jól csinálja (bár ez azért elég ritka, fontos az is, hogy a pasin is azt érezze a lány, hogy élvezettel csinálja) akkor ha nyalnak az egy fantasztikus érzés.
Röviden: A pasinak nagyon izgató. Anõnek szintén nagyon izgató és jóóó.
Ha jól látom, elsõ pasi hozzászóló vagyok. Szóval egy szó mint száz, én nagyon imádom a barátnõmet így kényeztetni. Fõleg mikor látom hogy egyre jobban élvezi, és szinte minden porcikája megfeszül néha, és alig bírja visszafogni magát, hogy fel ne sikítson... Hát az valami nagyon jó érzés tud lenni nekem is. Érdekes viszont, hogy õ nagyon büdinek tartja az "illatát", de én szinte meg tudok õrülni tõle..:D:D Szóval férfiszemmel elmondhatom, hogy nagy élvezetet hagynak ki, akik nem szeretik ezt csinálni a párjuknak.:)
Az én páromnak valamikor van kedve hozzá valamikor nincs. Ha olyanja van hihetetlenül jól nyal és iszonyúan élvezem, valamikor nincs kedvünk hozzá. Ez helyzet és egyénfüggõ. Pasik majd válaszolnak nekik milyen érzés. Nekünk nõknek szerintem fantasztikus.
Én nõ vagyok, tehát csak a párom elmondásából tudom, hogy neki milyen érzés, ha nyal. Jó. Felizgatja a látvány, az íz, stb... Nekem......Hm. Azt hiszem ezt nem is tudom igazán leírni, csak egy szóval: Isteni!!!!!
Szia! Csaj vagyok. Nekem isteni amikor a párom kinyal, imádom. És mivel sokszor csinálja, sokáig ezért gondolom neki is jó, hogy látja, boldog vagyok:)
Egyetértek az elõttem szólókkal. Sajnos férfi szemszögbõl nem tudok beszélni de szerintem õk is élvezik, ha valaki jól csinálja. Nekem a volt pasim volt ilyen téren felülmúlhatatlan. Olyan profin csinálta, hogy volt amikor fel is sikítottam. Azt a gyönyört leírni nem lehet szóval szerintem mindenki élvezi.
csaj kinyalja a pasit? hát elég perverz gondolat de páran biztos csinálják. A pasinak jó érzés ha a csajszit nyalja. De egyénfüggõ ez is. Valaki majd megvesz a nyalásért valaki megcsinálja a párja kedvéért és van aki nem szereti. én párom pl imádja ;)
A kérdező hozzászólása: a hapsinak milyen érzés ha kinyalja a csajt?
A kérdező hozzászólása: csajnak milyen érzés ha nyalja a hapsi?
Nagyon jó érzés mindkét fél számára!! Minél gyakrabban kell csinálni!!

Ti hogy tudnátok leírni milyen érzés a szerelem?

Legjobb válasz: Amikor azt véled felfedezni, hogy Nélküle már nem tudnál tovább élni, még ha elõtte gondtalanul mûködött is a dolog. Olyan fontosnak tartod és annyira magadhoz valónak, hogy kettõtöket egy egységként fogod fel, ami szétválaszthatatlan és örök (persze idõvel rájössz, hogy mégsem az. :) ). Szerelmesnek lenni remek érzés, hisz értelmet találtál az életednek. Egy társ, akivel megosztod mindened, érzéseid, tárgyaid és az tesz boldoggá, ha õt mosolyogni látod. Egy olyan érzés, amikor a saját boldogságod feltétele az, hogy Õt is boldognak láthasd. Érdekes, nem? A szerelem a teljes odaadás, a teljes bizalom, az egység és még rengeteg más. Napestig lehetne ragozni. 20/f

Amikor azt véled felfedezni, hogy Nélküle már nem tudnál tovább élni, még ha elõtte gondtalanul mûködött is a dolog. Olyan fontosnak tartod és annyira magadhoz valónak, hogy kettõtöket egy egységként fogod fel, ami szétválaszthatatlan és örök (persze idõvel rájössz, hogy mégsem az. :) ). Szerelmesnek lenni remek érzés, hisz értelmet találtál az életednek. Egy társ, akivel megosztod mindened, érzéseid, tárgyaid és az tesz boldoggá, ha õt mosolyogni látod. Egy olyan érzés, amikor a saját boldogságod feltétele az, hogy Õt is boldognak láthasd. Érdekes, nem? A szerelem a teljes odaadás, a teljes bizalom, az egység és még rengeteg más. Napestig lehetne ragozni. 20/f
rossz
A szerelem? Ha viszonzott: Mindennél jobb Ha viszonzatlan: Az élet kedv elmegy.. A legrosszabb.. Valamit kihagytam?
Fájdalmasa. Vagy fájdalmasan szép. Viszonzástól függ.
A kérdező hozzászólása: Úgy értve, belülrõl mit éreztek?
hányingert..

Milyen érzés a terhesség? Mekkora esély van ikrekre?

Mindenre kíváncsi vagyok.Milyen érzés a szülés?Történetek is érdekelnek. Azért írtam gyerekesen mert kamasz vagyok és érdekelnek.Nem azért kérdezem mert szeretnék gyereket ha nem, mert szeretem a kicsiket.

Legjobb válasz: Az elején igazából semmiben sem más érzés babát várni, mint nem. Mikor elkezd nõni a pocak, akkor kissé tudatosul az emberben, de akkor sem érzed magad máshogy fizikailag. Lelkileg mindenkinek más érzés. Nekünk tervezett baba, gyorsan jött, nagyon nagy öröm és boldogság, hogy úton van. Fizikailag onnantól kezdve van változás, hogy megmozdul a baba. Onnantól kezdve egyre többször érezni, hogy hoppá, nem vagyok egyedül. Ahogy nõ a baba, és egyre nõ a pocak, az élet egyre viccesebb. Legalább is, én így élem meg a 36. héten. :) Elõfordulnak váratlan helyzetek, mikor a baba csak úgy ficánkolni kezd, vagy egyes hangokra idõvel reagál. Nagyon szép állapot, azonban biztos vagyok abban, hogyha valaki nem tudatosan vállal babát, vagy rossz szájízzel tartja meg, akkor korántsem olyan vidám. Ráadásul nekem problémamentes a terhességem, egy porcikám se fáj, nem hánytam, a gyerkõc sem rugdalja le a belsõ szerveimet, tehát én ebbõl a helyzetbõl is szerencsés vagyok. Vannak ismerõsök és rokonok, akik nem ilyen pozitívan élte meg a terhességét. Még nem szültem, de ha gondolod, pár hét múlva visszaírok, hogy milyen volt. Gondolom, fáj de feltételezem, túlélhetõ, hiszen nem halt ki az emberiség. :)

Az elején igazából semmiben sem más érzés babát várni, mint nem. Mikor elkezd nõni a pocak, akkor kissé tudatosul az emberben, de akkor sem érzed magad máshogy fizikailag. Lelkileg mindenkinek más érzés. Nekünk tervezett baba, gyorsan jött, nagyon nagy öröm és boldogság, hogy úton van. Fizikailag onnantól kezdve van változás, hogy megmozdul a baba. Onnantól kezdve egyre többször érezni, hogy hoppá, nem vagyok egyedül. Ahogy nõ a baba, és egyre nõ a pocak, az élet egyre viccesebb. Legalább is, én így élem meg a 36. héten. :) Elõfordulnak váratlan helyzetek, mikor a baba csak úgy ficánkolni kezd, vagy egyes hangokra idõvel reagál. Nagyon szép állapot, azonban biztos vagyok abban, hogyha valaki nem tudatosan vállal babát, vagy rossz szájízzel tartja meg, akkor korántsem olyan vidám. Ráadásul nekem problémamentes a terhességem, egy porcikám se fáj, nem hánytam, a gyerkõc sem rugdalja le a belsõ szerveimet, tehát én ebbõl a helyzetbõl is szerencsés vagyok. Vannak ismerõsök és rokonok, akik nem ilyen pozitívan élte meg a terhességét. Még nem szültem, de ha gondolod, pár hét múlva visszaírok, hogy milyen volt. Gondolom, fáj de feltételezem, túlélhetõ, hiszen nem halt ki az emberiség. :)
szia mi most szeretnénk babát 1 hete kezdtünk el próbálkozni örülnék ha leírnád az élményeidet
szia. állítólag már eléggé gyakoriak az ikrek, persze köszönhetõ ez a lombik programoknak is, de simán van esély spontán két babára:) állítólag minden 80. terhesség iker terhesség, ennek ellenére azért még nagyon megnéznek/kikérdeznek, ha két babát vár az ember :) a terhesség olyan dolog, amit nehéz leírni, szó szerint édes teher, néha fáj, szúr, kellemetlen, ijesztõ, bizonytalan, de összességében nagyon jó, én sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok :) szülésrõl még nem tudok beszámolni. 27 hetes ikres kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és elsõ hozzászoló igen érdekel oké

Milyen érzés a lányoknak a punci nyalás?

Részletesen írjatok le mindent amit éreztetek közben :) a válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: szerintem fiú.de ha nem akkor meg hadd legyen kiváncsi: ). kérdésedre válasz:amikor kinyalnak, érzel egy meleg, puha vlmit (a nyelvet: Dd).magát az érzést nagyon nehéz leirni, de megprobálkozom vele a kedvedért: D.jo érzés. : DDDd.komolyra véve a szot:én egy csigához tudom hasoniltani, annyira nyálkás, puha, van amikor kemény.olyankor a legjobb, amikor kemény a fiu nyelve.az néha tud nekem fájni, de az olyan jol esö fájdalom: ).amikor elkezd nyalni a barátom, elöször lassan, és szétteritett nyelvel csinálja.az a bevezetö, az is nagyon jo érzés, de az igazán kéjálom rész csak azután jön, amikor a nyelve hegyével nyalogatja, nagyon, de nagyon gyorsan a csiklomat, és közben a lyukam körül köröz.állatian, mennyekben járo érzés: ).aztán ''belém hatol'' az ujjával, de még mindig nyal.és a nyelve is gyorsan jár meg a keze is.na én ott szoktam készen lenni, és már csak rángatozni tudok, annyira isteni dolog amikor igy kényeztetnek: ). most igy hirtelen csak felúletesen tudram megirni.de lehet mástol kapsz jobb választ: ).a helyesirási hibákat meg kérlek, nézd el nekem: D.

Még annyival egésziteném ki az elõzõt, hogy nekem az a legjobb mikor a pasim a csiklómat kezdi el szivogatni vagy én nem is tudom mit csinál, de isteni. Ja és egyébként van olyan aki nem tud nyalni, ez tapasztalat... Nálam a pasim benyalta magát, szó szerint :P:D
Utolsó: Azért nem egészen, de ha te azt élvezed...:D
szerintem fiú.de ha nem akkor meg hadd legyen kiváncsi: ). kérdésedre válasz:amikor kinyalnak, érzel egy meleg, puha vlmit (a nyelvet: Dd).magát az érzést nagyon nehéz leirni, de megprobálkozom vele a kedvedért: D.jo érzés. : DDDd.komolyra véve a szot:én egy csigához tudom hasoniltani, annyira nyálkás, puha, van amikor kemény.olyankor a legjobb, amikor kemény a fiu nyelve.az néha tud nekem fájni, de az olyan jol esö fájdalom: ).amikor elkezd nyalni a barátom, elöször lassan, és szétteritett nyelvel csinálja.az a bevezetö, az is nagyon jo érzés, de az igazán kéjálom rész csak azután jön, amikor a nyelve hegyével nyalogatja, nagyon, de nagyon gyorsan a csiklomat, és közben a lyukam körül köröz.állatian, mennyekben járo érzés: ).aztán ''belém hatol'' az ujjával, de még mindig nyal.és a nyelve is gyorsan jár meg a keze is.na én ott szoktam készen lenni, és már csak rángatozni tudok, annyira isteni dolog amikor igy kényeztetnek: ). most igy hirtelen csak felúletesen tudram megirni.de lehet mástol kapsz jobb választ: ).a helyesirási hibákat meg kérlek, nézd el nekem: D.
most miért oltjátok? engem is érdekel :D
olyan mint ha kinyaljäk a seggedet
Te nagyon ráérsz! Inkább tanulj valamit! Vagy dolgozz! Ja, nyári szünet van a suliban?? Akkor segíts anyunak mosogatni!
ja jó érzés te eszetlen
te fiú vagy?
hát ha a fiúknak jó a sz*pás akkor a lányoknak is biztos jó a nyalás is, bár sokaknak nincs hozzá gusztusuk
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. És sajnálom lehet hülye kérdés volt de még elég fiatal vagyok és kicsit bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban. Viszont a barátom már nagyon akarja és bele mentem. Ezért írtam a kérdést hogy tudjam mire számítsak. Köszönöm az eddigi válaszokat.

Milyen érzés a pasinak amikor leszopom? Mihez hasonlítható?

Legjobb válasz: szívó érzés, mikor vákum keletkezne a végén, amugy nagyon jó érzés, csak arra vigyázz ne harapj rá mert makk bácsi nagyon értzékeny

szívó érzés, mikor vákum keletkezne a végén, amugy nagyon jó érzés, csak arra vigyázz ne harapj rá mert makk bácsi nagyon értzékeny
Nem szartam még be ettõl soha. Az érzés kb hasonló lehet, mint amikor a csiklódat nyalják és szívogatják.
'Makk bácsi"Ez g'cinaagy.LOL
én a a legkváros bukta készítéséhez hesonlítanám. nagyon jó elkészíteni, de megenni mégjobb
Szerintem ugyanolyan lehet, mint mikor kinyallak, és elélvezel a nyelvemtöl...
Igen! Nekem van pár ilyen élményem... Érdekel?
ez a kérdés komoly?
irto jo erzes foleg ha bo nyallal csinalod es forro szad van.nem kell nagyon erossen mert lehet kellemetlen is.sajnos meg nem jutottam el odaig h addig szopjon egy csaj meg elelvezek de szerintem a legjobb az mikor elelvezek es kozbe meg mindig szopja
A kérdező hozzászólása: XD
haverommal múltkor 5 percig próbálkoztunk azzal, hogy leszopjuk magunkat dee egyikünknek sem jött össze, ezért mielõtt egymásét szoptuk volna le, ELTETTÜK VISSZA A NADRÁGBA
A kérdező hozzászólása: fsjálzkhleswnsdzktlydf??
Ezt hogyan lehetne elmondani? Neked milyen érzés, amikor ujjaznak? Le tudod ezt írni egy pasinak? Remélem, nem szó szerint értetted azt a kérdést, hogy beszart-e már valaki attól, hogy leszopják... Nem szoptam még le magamat. Egyrészt bõven nem érem el, nem vagyok elég hajlékony hozzá. Másrészt meg én is úgy vagyok vele, hogy ezt a feladatot meghagyom a lányoknak.
Nem. Meghagynám másnak az élvezetet.
Az nem egyszerû... Nem vagyok merilin menzon... :)
A kérdező hozzászólása: szoptátok már le magatokat?
A kérdező hozzászólása: megtörtént már veletek hogy valaki olyan jól szopot, hogy beszrtatok??
Az egy földönkivüli különleges érzés, fóleg a végén, mikor a szádba spriccel az anyag, és Te közben is szivod a farkát, és lenyeled az anyagot. F.

Milyen érzés a hüvelyi orgazmus? Akinek volt már mennyi idõ kellett, hogy megtapasztalja az elsõt? Mit kell érezni magamban, ha már közel állok hozzá és milyen érzéssel kezdõdik?

Még sosem éltem át ilyet, de már sokszor jó szex közben, mert kellemes érzést érzek, csak elmúlik és ez többször is így van aktus alatt. Mit tanácsoltok, milyen technika lenne a leghatásosabb a hüvelyorgazmus elérésére?

Legjobb válasz: Megsütöd a pitét.

Megsütöd a pitét.
Èlvezd a szexet!!, ujjazas..
Nekem álmomban volt többször, biztos hogy nem értem a csiklómhoz. Nekem ugyan olyannak tûnt, mint a csiklói. Nem hiszem, hogy ezen kellene erõlködni, de ismerd meg a tested, csináld ami jól esik, szexben ne hagyd, hogy félmunkát végezzenek rajtad, én ennyit gondolok :)

Milyen érzés a szerelem? Vagyis, ha be is teljesedik, szóval milyen érzés, ha ott van melletted? Nincs egy kényszeredett vágy, hogy állandóan vele légy, csak őt csókold?

Ha nem vagy vele, milyen érzés?

Legjobb válasz: Nagyon hiányzik a nap minden percében, akkor is, ha épp mellettem ül. Mintha 40 fokos lázban égnék, állandóan csak rá gondolok. Sablon szöveg, mint ahogy az is, hogy múlandó... de igaz.

Nagyon hiányzik a nap minden percében, akkor is, ha épp mellettem ül. Mintha 40 fokos lázban égnék, állandóan csak rá gondolok. Sablon szöveg, mint ahogy az is, hogy múlandó... de igaz.
nagyon jo erzes, ha veled van sosem eleg belole ha nincs veled orokke csak vele akarsz lenni, de sajnos semmi sem tart orokke. utana koppansz nagyon nagyot
Jó!
A legjobb erzes..folyamatosan Rà gondolok, ha nem tudok Vele lenni, es nagyon rossz erzes, hogy nem olelgethetem, csokolgathatom allandoan, nem mosolyoghatunk egymas hulyesegen, ezutan pedig megcsikizzuk egymast...stb. De amikor egyutt vagyunk, ezeket (is) bepotoljuk. Ennel jobb dolog nincs a Világon! :-)

Milyen érzés a hüvelyi orgazmus?

Most először volt, hogy a mostani barátommal teljesen más érzésem volt szex közben. Azt tudom, hogy nem élveztem el de furcsa érzés volt, teljesen más mint eddig. Olyan volt, mintha nagyon kellene pisilni közben tudom, hogy egyáltalán nem kellett. Ez már az eleje volt az orgazmusnak? Vagy milyen érzés, leírnátok? Nekem eddig csak siklón keresztül sikerült az orgazmus. 20/L

Legjobb válasz: nekem meg anakondán keresztül amúgy nagy valószínûséggel annak volt a kezdete...nem tudom leírni, hogy milyen érzés... 20L

nekem meg anakondán keresztül amúgy nagy valószínûséggel annak volt a kezdete...nem tudom leírni, hogy milyen érzés... 20L
Igen, a pisilés érzés nagyon gyakran a hüvelyi orgazmus elõjele. Ha ilyet érzel, akkor próbálj meg ellazulni... mondjuk mintha elengednéd a pisilést (nyugi, nagyon kicsi az esély, hogy tényleg pisilni fogsz, de ha nagyon tartasz ettõl, akkor érdemes magad alá tenni valamit, vagy zuhany alatt próbálkozni ;) ). Egy idõ után már nem pisilési ingerként fogod megélni, hanem rögtön a kellemes érzés jön, de a hüvelyi orgazmus meg kell tanulni! A pisilési inger mindenképpen jó jel, de tanulj meg ellazulni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!