Találatok a következő kifejezésre: Milyen értékek a (59 db)

Vérvizsgálatnál, milyen értékek a normálisak? Egyáltalán hogy vannak megadva az értékek? Mindenhol ugyanígy van? (Rákról kérdezem konkrétan. )

Elég zavaros a kérdés, de nem tudom értelmesen megfogalmazni. Remélem azért van olyan, aki érti.. és válaszol. Fontos lenne, mert nagyon aggódok. Köszönöm.

Legjobb válasz: Mindig fel vannak tüntetve a referencia ( mettõl-meddig jó ) tartományok a megállapitott értékek mellett. Ráknál külön vérvizsgálat lehet, de ott is fel vannak tüntetve a normál értékek. Ha gondolod küldd el a vérképes eredményét ( egészésgügyben dolgozom )

Mindig fel vannak tüntetve a referencia ( mettõl-meddig jó ) tartományok a megállapitott értékek mellett. Ráknál külön vérvizsgálat lehet, de ott is fel vannak tüntetve a normál értékek. Ha gondolod küldd el a vérképes eredményét ( egészésgügyben dolgozom )
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget (: Nem rólam van szó, ezért sajnos nem tudom elküldeni a vérvizsgálat eredményét.

Kombinált tesztem eredménye most jött meg, hol találom meg, hogy milyen értékek a jók? Már kinéztem a szemeimet, és nem találom!

Terhességi kor: 12 w + 4 d Free b-hCG: 20,6 IU/L 0,75 MoM PAPP-A: 0,818 IU/L 0,51 MoM Tarkóred? 1,6 mm Down-szindróma 1 : 8104 Ez mennyire van rendben?

Legjobb válasz: Ez tökéletes eredmény. 1:a 8104-hez azt esélye a babádnak a Down-ra. 1:1000 felett biztos nincs gond, szóval te ezt bõven túlszárnyaltad! Nekem is hasonló eredményem született most, a második babánál, de az elsõnél "csak" 1:2400-hoz lett az eredmény mégsem lett gond, egészséges a babám, az is nagyon jó eredmény.

Ez tökéletes eredmény. 1:a 8104-hez azt esélye a babádnak a Down-ra. 1:1000 felett biztos nincs gond, szóval te ezt bõven túlszárnyaltad! Nekem is hasonló eredményem született most, a második babánál, de az elsõnél "csak" 1:2400-hoz lett az eredmény mégsem lett gond, egészséges a babám, az is nagyon jó eredmény.
A kérdező hozzászólása: köszi, és a határértékek? csak a tarkóredõt tudom, hogy 3 felett nem jó. a többi?
0-1 MoM az átlag értéke a többinek (szabad béta HCG, PAPP-A), nincs a többinél olyan hogy felsõ és alsó határ. Azok is tökéletesek neked, nyugi, mivel a kockázati érték a lényeg a végén!
Csak a Down-ra tudok. 1:150 alatt rossz, ekkor javasolják a kromoszómavizsgálatot a babánál. 1:150-1:1000-ig pedig további vérvizsgálatot javasolnak (négyes teszt).
A kérdező hozzászólása: nagyon jó, nagyon köszi a válaszokat, mindenkinek boldog karácso9nyt, meg babavárást :) aggódtam azért mert 35 vagyok :) de egészséges :)

Terhességi cukros kismamik, nektek mikor kellett önellenőrizni a cukrotokat, és milyen értékeken belül kellett tartani?

Nekem reggeli, ebéd, vacsora után 1 órával kellett 5 és 7 között lennie.

Legjobb válasz: Nekem nem kellett ellenõrizgetni, hanem hetente jártam vérvételre: éhgyomri utána reggeli, utána egy órával ismét vérvétel. Aztán mentem a dietetikushoz, õ mindig rendben találta az értékeket, mostmár csak kéthetente kell járnom. A reggeli utáni eddig mindig 7 alatti volt, általában 6 alatti értékek jönnek ki. De állítólag ahogy halad elõre a terhesség, annál több lesz, ami nem baj, de a 7-et akkor sem haladhatja meg.

Nekem nem kellett ellenõrizgetni, hanem hetente jártam vérvételre: éhgyomri utána reggeli, utána egy órával ismét vérvétel. Aztán mentem a dietetikushoz, õ mindig rendben találta az értékeket, mostmár csak kéthetente kell járnom. A reggeli utáni eddig mindig 7 alatti volt, általában 6 alatti értékek jönnek ki. De állítólag ahogy halad elõre a terhesség, annál több lesz, ami nem baj, de a 7-et akkor sem haladhatja meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És Te bírod? Én kb heti 1-szer elcsábulok, valami tiltott dologra. Hányadik héten jársz? Én 33, és 8 hete csinálom. Azért 3-4 naponta van 1-1 7 feletti érték. De én ugye minden nap 3-szor mérem.
A kérdező hozzászólása: Írjon lécci olyan is, aki méricskéli otthon! Kiváncsi vagyok, hogy neki milyen paramétereket adott a dokija. Köszönöm!
Nekem reggeli elõtt, és reggeli után 1 órával kell mérnem, nem szabad a reggeli utáninak 7 felett lennie. 2 hetente járok az eredményeimmel egy belgyógyász fõorvoshoz. Eddig mindent rendben talált. 30. hétben vagyok
Én Németországban élek és nekem kaja után egy órával lehet 7.2 - 8.3. 25 hetesen kezdtem el mérni, de az átlagom az egy órás mérések után jóval 7 alatt van és most vagyok a 37. hétben. nem igazán diétázok már mert mint kidreült csak csökkent glükoztolarenciám van. Ráadásul rájöttem ha 2-3 óránként eszek és édességet meg csak este akkor nem lesz baj a cukormmal.Amúgy még m indig mérem magam, mert azért megijedtem én is, és hát nem is baj, hogy nem híztam eddig 10 kilónál többet :-)) Nekem napi 6 mértés volt kötelezõ és eddig 4x kellett menjek bemutatni a méréseimet, de már a 3. alkalommal mondta a diabetikus, hogy nincs itt komoly gond...
15 hetes korom óta diétázom, 17 hetes korom óta pedig inzulint is kaptam, így mérek minden fõétkezés után minden nap. Nekem azt mondta a fõorvosasszony, hogy 3, 8 és 6, 8 között kell lennie. Persze evés után 1 órával nem lesz 3, 8 hanem inkább a 7 felé közelít, de tényleg attól függ, hogy mennyire felejtkezem bele az evésbe:-) Általában 5, 2 és 6, 5 között szokott lenni. Ha sikerül 5 körüli eredmény, vagy esetleg 4, 8 és 4, 9 akkor jutalmazom magam egy-két nyalánksággal. Hol egy túrórudi, hol egy raffaelo, vagy egy-egy rétes. Szerintem ennyi belefér. Pl. nagyon jó savanyúkáposztás étel, mert utána biztos lehet enni egy-két jutifalatot. (25 hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is csak 8 kilót híztam. A 25-ik hétig 10 kilót híztam (sok). Aztán az elmúlt 8 hétben diétáztam, most +8 kg-nál tartok. Ami egyrészt jó, mert fitt vagyok és üde, de a falási rohamokat nehéz leküzdeni :) Egyébként ajánlom a diétás csokikat az esti elcsábuláshoz.Még egyszer köszi lányok, és kitartást nektek is!


10 bar körül vannak a gyári értékek 6 bár már kevés.

Milyen ertekeket kell beirnom a hianyzo kockakba?

Kerelem: Irjatok be a hianyzo ertekeket !

Legjobb válasz: 75 6 756 59 3 593 4 5 5 45 5 5 0 0 50 0 4 0 5 45 6 8 6 686

75 6 756 59 3 593 4 5 5 45 5 5 0 0 50 0 4 0 5 45 6 8 6 686
BPD: 62, 8mm HC: 237mm AC: 203mm FL: 45mm EFW: 753g
Boldog névnapot a kicsi lánynak:) Elsõ vagyok, Gréta hamarabb jött (augusztus 6-ra voltam kiírva), július 27-én született, pont ma 3 hónapos:D 3090g-al, és 52cm-el.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Már azóta mindenki javában babázik! Kinek mikor született meg a babája, milyen paraméterekkel és mitek lett? Nekem kislányom lett, Bianka, tegnap volt az elsõ névnapja :) ! Augusztus 3-ra voltam kiírva, 6-án született 3230 g-mal és 52 cm-rel.
Sziasztok!Nekem azt mondták ma az ultrahangon, hogy a pici talpa 5 cm.Az nem nagy egy kicsit szerintetek?
Elsõ vagyok, akkor nagyjából egyszerre fogunk babázni:D
16:12 vagyok. Augusztus 2-re vagyok kiírva. Te mikorra?
A kérdező hozzászólása: Én augusztus 3-ra vagyok kiírva :) !
A kérdező hozzászólása: Akkor majd gondolok rátok :)
Elsõ vagyok, augusztus 6-ra vagyok kiírva:)
Szia. Én 24+5 hetesen voltam uh-n. Adatok: BPD:64mm AC:210mm FL:45mm HC:232mm OFD:80mm Súlybecslés:838g. Ma 25+6hetes vagyok, aug.10-re vagyok kiírva.
*BPD.Utolsó voltam;D
25+6 hetesen BDP:69mm , súly: 942g.. De én szerintem el vagyok számolva. Aug. 1re vagyok kiírva de már olyan nehézkes minden. 27hetes vagyok én is:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Utolsó válaszolótól kérdezem, hogy mivel te is 27 hetes terhes vagy, mikorra vagy kiírva? Remélem nem gond, hogy megkérdeztem :) !
kismacskakat olvastam :) ))))) atyaeg kismamacskak :D:D:D
Szia! Nálam ezek az adatok 25+1 hetesen: BPD:61, 4mm HC: 244mm AC:243mm Femur: 47mm Humerus:42, 5mm Súly: 811g 27 hkm
Nekem ezek az adatok vannak csak: BPD 64 mm FL 48 mm Becsült súly 744 gramm
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen :) ! Gratulálok a babádhoz! Nektek meg boldog harmadik hónapot :) ! Hamarosan az enyém is 3 hónapos lesz, nagyon gyorsan nõnek :) ! Mikortól adsz a babádnak gyümölcsöt?

Milyen értékek között mozogjon a monitorom beállítása?

Értem ezalatt a gammát,fényer?t,contrast-ot stb.

Legjobb válasz: windows 7-ben van színkalibrálás vezérlõpult>képernyõ>balo oldalon szín kalibrálás

windows 7-ben van színkalibrálás vezérlõpult>képernyõ>balo oldalon szín kalibrálás
ha nem win7 akkor adobe gammát rakjad fel, guglizni kell kicsit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!