Találatok a következő kifejezésre: Milyen értékek a (55 db)

Vérvizsgálatnál, milyen értékek a normálisak? Egyáltalán hogy vannak megadva az értékek? Mindenhol ugyanígy van? (Rákról kérdezem konkrétan. )

Elég zavaros a kérdés, de nem tudom értelmesen megfogalmazni. Remélem azért van olyan, aki érti.. és válaszol. Fontos lenne, mert nagyon aggódok. Köszönöm.

Legjobb válasz: Mindig fel vannak tüntetve a referencia ( mettõl-meddig jó ) tartományok a megállapitott értékek mellett. Ráknál külön vérvizsgálat lehet, de ott is fel vannak tüntetve a normál értékek. Ha gondolod küldd el a vérképes eredményét ( egészésgügyben dolgozom )

Mindig fel vannak tüntetve a referencia ( mettõl-meddig jó ) tartományok a megállapitott értékek mellett. Ráknál külön vérvizsgálat lehet, de ott is fel vannak tüntetve a normál értékek. Ha gondolod küldd el a vérképes eredményét ( egészésgügyben dolgozom )
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget (: Nem rólam van szó, ezért sajnos nem tudom elküldeni a vérvizsgálat eredményét.

Kombinált tesztem eredménye most jött meg, hol találom meg, hogy milyen értékek a jók? Már kinéztem a szemeimet, és nem találom!

Terhességi kor: 12 w + 4 d Free b-hCG: 20,6 IU/L 0,75 MoM PAPP-A: 0,818 IU/L 0,51 MoM Tarkóred? 1,6 mm Down-szindróma 1 : 8104 Ez mennyire van rendben?

Legjobb válasz: Ez tökéletes eredmény. 1:a 8104-hez azt esélye a babádnak a Down-ra. 1:1000 felett biztos nincs gond, szóval te ezt bõven túlszárnyaltad! Nekem is hasonló eredményem született most, a második babánál, de az elsõnél "csak" 1:2400-hoz lett az eredmény mégsem lett gond, egészséges a babám, az is nagyon jó eredmény.

Ez tökéletes eredmény. 1:a 8104-hez azt esélye a babádnak a Down-ra. 1:1000 felett biztos nincs gond, szóval te ezt bõven túlszárnyaltad! Nekem is hasonló eredményem született most, a második babánál, de az elsõnél "csak" 1:2400-hoz lett az eredmény mégsem lett gond, egészséges a babám, az is nagyon jó eredmény.
A kérdező hozzászólása: köszi, és a határértékek? csak a tarkóredõt tudom, hogy 3 felett nem jó. a többi?
0-1 MoM az átlag értéke a többinek (szabad béta HCG, PAPP-A), nincs a többinél olyan hogy felsõ és alsó határ. Azok is tökéletesek neked, nyugi, mivel a kockázati érték a lényeg a végén!
Csak a Down-ra tudok. 1:150 alatt rossz, ekkor javasolják a kromoszómavizsgálatot a babánál. 1:150-1:1000-ig pedig további vérvizsgálatot javasolnak (négyes teszt).
A kérdező hozzászólása: nagyon jó, nagyon köszi a válaszokat, mindenkinek boldog karácso9nyt, meg babavárást :) aggódtam azért mert 35 vagyok :) de egészséges :)

Terhességi cukros kismamik, nektek mikor kellett önellenőrizni a cukrotokat, és milyen értékeken belül kellett tartani?

Nekem reggeli, ebéd, vacsora után 1 órával kellett 5 és 7 között lennie.

Legjobb válasz: Nekem nem kellett ellenõrizgetni, hanem hetente jártam vérvételre: éhgyomri utána reggeli, utána egy órával ismét vérvétel. Aztán mentem a dietetikushoz, õ mindig rendben találta az értékeket, mostmár csak kéthetente kell járnom. A reggeli utáni eddig mindig 7 alatti volt, általában 6 alatti értékek jönnek ki. De állítólag ahogy halad elõre a terhesség, annál több lesz, ami nem baj, de a 7-et akkor sem haladhatja meg.

Nekem nem kellett ellenõrizgetni, hanem hetente jártam vérvételre: éhgyomri utána reggeli, utána egy órával ismét vérvétel. Aztán mentem a dietetikushoz, õ mindig rendben találta az értékeket, mostmár csak kéthetente kell járnom. A reggeli utáni eddig mindig 7 alatti volt, általában 6 alatti értékek jönnek ki. De állítólag ahogy halad elõre a terhesség, annál több lesz, ami nem baj, de a 7-et akkor sem haladhatja meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És Te bírod? Én kb heti 1-szer elcsábulok, valami tiltott dologra. Hányadik héten jársz? Én 33, és 8 hete csinálom. Azért 3-4 naponta van 1-1 7 feletti érték. De én ugye minden nap 3-szor mérem.
A kérdező hozzászólása: Írjon lécci olyan is, aki méricskéli otthon! Kiváncsi vagyok, hogy neki milyen paramétereket adott a dokija. Köszönöm!
Nekem reggeli elõtt, és reggeli után 1 órával kell mérnem, nem szabad a reggeli utáninak 7 felett lennie. 2 hetente járok az eredményeimmel egy belgyógyász fõorvoshoz. Eddig mindent rendben talált. 30. hétben vagyok
Én Németországban élek és nekem kaja után egy órával lehet 7.2 - 8.3. 25 hetesen kezdtem el mérni, de az átlagom az egy órás mérések után jóval 7 alatt van és most vagyok a 37. hétben. nem igazán diétázok már mert mint kidreült csak csökkent glükoztolarenciám van. Ráadásul rájöttem ha 2-3 óránként eszek és édességet meg csak este akkor nem lesz baj a cukormmal.Amúgy még m indig mérem magam, mert azért megijedtem én is, és hát nem is baj, hogy nem híztam eddig 10 kilónál többet :-)) Nekem napi 6 mértés volt kötelezõ és eddig 4x kellett menjek bemutatni a méréseimet, de már a 3. alkalommal mondta a diabetikus, hogy nincs itt komoly gond...
15 hetes korom óta diétázom, 17 hetes korom óta pedig inzulint is kaptam, így mérek minden fõétkezés után minden nap. Nekem azt mondta a fõorvosasszony, hogy 3, 8 és 6, 8 között kell lennie. Persze evés után 1 órával nem lesz 3, 8 hanem inkább a 7 felé közelít, de tényleg attól függ, hogy mennyire felejtkezem bele az evésbe:-) Általában 5, 2 és 6, 5 között szokott lenni. Ha sikerül 5 körüli eredmény, vagy esetleg 4, 8 és 4, 9 akkor jutalmazom magam egy-két nyalánksággal. Hol egy túrórudi, hol egy raffaelo, vagy egy-egy rétes. Szerintem ennyi belefér. Pl. nagyon jó savanyúkáposztás étel, mert utána biztos lehet enni egy-két jutifalatot. (25 hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is csak 8 kilót híztam. A 25-ik hétig 10 kilót híztam (sok). Aztán az elmúlt 8 hétben diétáztam, most +8 kg-nál tartok. Ami egyrészt jó, mert fitt vagyok és üde, de a falási rohamokat nehéz leküzdeni :) Egyébként ajánlom a diétás csokikat az esti elcsábuláshoz.Még egyszer köszi lányok, és kitartást nektek is!


10 bar körül vannak a gyári értékek 6 bár már kevés.
BPD: 62, 8mm HC: 237mm AC: 203mm FL: 45mm EFW: 753g
Boldog névnapot a kicsi lánynak:) Elsõ vagyok, Gréta hamarabb jött (augusztus 6-ra voltam kiírva), július 27-én született, pont ma 3 hónapos:D 3090g-al, és 52cm-el.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Már azóta mindenki javában babázik! Kinek mikor született meg a babája, milyen paraméterekkel és mitek lett? Nekem kislányom lett, Bianka, tegnap volt az elsõ névnapja :) ! Augusztus 3-ra voltam kiírva, 6-án született 3230 g-mal és 52 cm-rel.
Sziasztok!Nekem azt mondták ma az ultrahangon, hogy a pici talpa 5 cm.Az nem nagy egy kicsit szerintetek?
Elsõ vagyok, akkor nagyjából egyszerre fogunk babázni:D
16:12 vagyok. Augusztus 2-re vagyok kiírva. Te mikorra?
A kérdező hozzászólása: Én augusztus 3-ra vagyok kiírva :) !
A kérdező hozzászólása: Akkor majd gondolok rátok :)
Elsõ vagyok, augusztus 6-ra vagyok kiírva:)
Szia. Én 24+5 hetesen voltam uh-n. Adatok: BPD:64mm AC:210mm FL:45mm HC:232mm OFD:80mm Súlybecslés:838g. Ma 25+6hetes vagyok, aug.10-re vagyok kiírva.
*BPD.Utolsó voltam;D
25+6 hetesen BDP:69mm , súly: 942g.. De én szerintem el vagyok számolva. Aug. 1re vagyok kiírva de már olyan nehézkes minden. 27hetes vagyok én is:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Utolsó válaszolótól kérdezem, hogy mivel te is 27 hetes terhes vagy, mikorra vagy kiírva? Remélem nem gond, hogy megkérdeztem :) !
kismacskakat olvastam :) ))))) atyaeg kismamacskak :D:D:D
Szia! Nálam ezek az adatok 25+1 hetesen: BPD:61, 4mm HC: 244mm AC:243mm Femur: 47mm Humerus:42, 5mm Súly: 811g 27 hkm
Nekem ezek az adatok vannak csak: BPD 64 mm FL 48 mm Becsült súly 744 gramm
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen :) ! Gratulálok a babádhoz! Nektek meg boldog harmadik hónapot :) ! Hamarosan az enyém is 3 hónapos lesz, nagyon gyorsan nõnek :) ! Mikortól adsz a babádnak gyümölcsöt?

Milyen értékek között mozogjon a monitorom beállítása?

Értem ezalatt a gammát,fényer?t,contrast-ot stb.

Legjobb válasz: windows 7-ben van színkalibrálás vezérlõpult>képernyõ>balo oldalon szín kalibrálás

windows 7-ben van színkalibrálás vezérlõpult>képernyõ>balo oldalon szín kalibrálás
ha nem win7 akkor adobe gammát rakjad fel, guglizni kell kicsit

20 hetes ultrahangon milyen értékeket kaptatok a piciről?

Legjobb válasz: Szia!21 hetes adatokat tudok neked mondani...BPD:51mm AC:184mm Fl:37mm Súly:496g. És Ti? Mekkorák vagytok?

Szia!21 hetes adatokat tudok neked mondani...BPD:51mm AC:184mm Fl:37mm Súly:496g. És Ti? Mekkorák vagytok?
20+4hetes adatom van. BPD:52mm Fl:37mm nekem csak ennyi van a babáról, meg persze fekvése és lepény helyzete:-)
19+5 hetes: BDP: 48, 1mm FL: 34, 4mm

Milyen értékek lettek a 36. UH nektek?

Legjobb válasz: Szia.Nekem ezeket "saccolta" az orvos:)) BPD: 98,5 mm AC: 331 mm FL: 71,5 mm Súly: 3350 gr Üdv 38 hetes km

Szia.Nekem ezeket "saccolta" az orvos:) ) BPD: 98, 5 mm AC: 331 mm FL: 71, 5 mm Súly: 3350 gr Üdv 38 hetes km
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! Nekem kisebbet mondott, de a súlyát 3700-ra saccolta! Érdekes!
Én tegnap voltam vizsgálaton Az értékek: BPD 8.71 cm HC 32, 17 cm AC 31, 92 cm FL 6, 45 cm súly 2600 gramm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!