Találatok a következő kifejezésre: Milyen életet, képzelsz el (2 db)

Mi lesz, ha felnőtt leszel? Milyen életet képzelsz el magadnak?

Véleményem szerint már mindenki feltette magának azt a kérdést, hogy: "Mi lesz, ha feln?tt leszek?" - Én legalábbis nagyon sokszor.

Legjobb válasz: 1: Itt még nagyon sok lehetõség fennáll, bár az a legvalószínûbb, hogy egyik sem lesz meg. 2:Panelben és valami vidéki nagyvárosban (pécs,szeged,debrecen stb....) 3:nem, nem akarok családot soha 4:ha az átlagon felüli, hogy meg akarom változtatni a személyiségem akkor igen 5:nincs tervem még

Mentõorvos szeretnék lenni, jó lenne ha a párom hivatása is valami hasonló lenne, mondjuk mentõs/rendõr/tûzoltó/orvos. De ez persze nem mérvadó! Családi házban szeretnék lakni, ami otthonos, de azért újszerû. Gyereket nem tudom hogy akarok-e, vagy ha igen akkor hányat. Mindenképpen legyen kutyám, azokat nagyon szeretem. :) Az álmom jelenleg tehát hogy orvos legyek. Ezért tanulok most ezerrel. A kérdésed nagyon jó! :)
1: Itt még nagyon sok lehetõség fennáll, bár az a legvalószínûbb, hogy egyik sem lesz meg. 2:Panelben és valami vidéki nagyvárosban (pécs, szeged, debrecen stb....) 3:nem, nem akarok családot soha 4:ha az átlagon felüli, hogy meg akarom változtatni a személyiségem akkor igen 5:nincs tervem még
látom, kérdezõ, te már részletesen megtervezted a jövõdet :D 1. Már van egy szakmám (eladó) de szeretném befejezni az egyetemet (agrármérnök) és még utána tanulni valamit levelezõn. Saját vállalkozást szeretnék. 2. szeretnék tanyán élni, jó nagy szántóföldekkel, legelõvel a ház körül. Sok-sok álattal, környezettudatosan élni (nap-, szél-, vízenergia, szûrkevíz hasznosítás...stb) És az a lényeg, hogy a világtól minél elzártabban, nyugodt, csendes helyen. 3. esküvõt és sok (min. 5 :D) gyereket szeretnék. 4. átlagon felüli vágyam, hogy Magyarországon meghonosítsak egy francia kutyafajtát (neve titok :D).
Óvodáskoromban szerettem volna színész, vagy énekesnõ lenni. Ha újra kezdhetném az életemet, mindenképp szereznék diplomát, talán az orvosin.. Olyan házról álmodom, mint a Lila Akác Köz házai:) Már gyerekként is úgy véltem, mindenképp férjhez megyek egyszer.(Õt Viktornak hívják, és mérnök informatikus) Jövõre ez megtörténik:) Gyerekek nélkül nem élet az élet, én legalább hármat szeretnék. A párom csak kettõt... Az elsõ remélem fiú lesz.. Két keresztneve lesz mindegyiknek. A fiú Miron Lõrinc lesz. Ezt már vagy 3 -4 éve eldöntöttem. Lányaim neve talán Zoé, Lili, Aisa, Villõ, Léna, Henriett. Szerettem volna megnyerni az X faktort, be is neveztem, csak gyáva voltam, nem mentem el... 26/N
- Orvosnak készülök. - Egy lakásban, valamelyik nagy városban külföldön, mondjuk Angliában, de Magyarországon semmiképpen sem, soha. - Nem akarok kapcsolatot. - Nincs semmi féle álmom. - Szeretnék jól gitározni.
Köszönöm szépen, én is reménykedek :) Szívesen hallanám a te vágyaidat is.
Ha befejezem az iskolát CNC-s akarok lenni. Egy panelház, vagy társasház bõven megteszi, feleség egy nagy kérdõjel ha lesz lesz nem nem de ami biztos lesz az egy 250-es motor :) Ha lesz feleség akkor max. egy gyerek kivéve ha ikrek születnek, neveket majd eldöntöm ha aktuális lesz, és átlagon felüli vágy nincs ha van munkám olan amit szeretek csinálni, van lakás kitudom fizetni a számlákat meg van pénz mindenre ami kell neadjisten van egy feleség és ami a legfontosabb motor akkor már fülig fog érni a szám.
1.korrupt ügvéd 2.luxusvilla 3.nemtom 4.világuralom 5.nemtom
Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá(ka)t, mi lesz a szakmád? -Pszichológus szeretnék lenni. Milyen házban - és hol fogsz élni? -Nagy, kertes házban fogok élni a családommal egy faluban. Lesz esküvõd, férjed/ feleséged, gyereke(i)d? Ha igen, milyen lesz? (Mi lesz a házastársad szakmája? Milyen ember legyen? Hány gyermeked lesz, és mi lesz a nevük?) -Nagy esküvõt szeretnék, minimum 150 vendéggel.A férjem a barátom lesz, aki vegyészként szeretne majd dolgozni.Nagyon kedves, megértõ, õszinte és romantikus.2 gyereket szeretnék, egy fiút, egy lányt.A lánynak az lesz a neve, hogy Hanna, a fiúnak Márk. Van valami különleges - átlagon felüli vágyad, álmod? (pl.: ûrhajós lenni, stb. stb.) -nincs. És bármi, amit le szeretnél írni, ami a terveid között van? -A mézesheteket Párizsban szeretném tölteni.
ja meg a gyerekeimnek megtanítanui, hogy a magyar himnuszt élnekelni ünnepélyek megnyitóján egyáltalán nem 'ciki', egy kis nemzet tudatot nevelni beléjük.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat, és remélem, hogy minél hamarabb teljesülnek majd a vágyaid! Sok szerencsét kívánok hozzá! (Hamarosan én is leírom a terveimet...)
A kérdező hozzászólása: 1., Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá(ka)t, mi lesz a szakmád? - Nagyon sok elképzelésem van, ezek között szerepel: belsõ építész - lakberendezõ; újságíró; riporter - vagy TV bemondó; tanár - fõként a nyelvek érdekelnek, szóval angol vagy német; tolmács vagy idegenvezetõ. 2., Milyen házban - és hol fogsz élni? - Magyarországon szeretnék élni, egy kis erdõ szélén, egy rönkházban. A házam elõtt sok-sok fát, és egy kis csörgedezõ patakot szeretnék tavirózsákkal és díszhalakkal. Ja, és Anyukám is velünk fog lakni. 3., Lesz esküvõd, férjed/ feleséged, gyerek(i)d? Ha igen, milyen lesz? (Mi lesz a házastársad szakmája? Milyen ember legyen? Hány gyermeked lesz, és mi lesz a nevük?) - Nagy esküvõm lesz, legalább 100 személlyel - utána egy gyönyörû nászút a hegyekben, valami hófödte tájon. - Szeretném, ha a férjem orvos lenne, gyógyszerész, vagy farkaskutató - tudom, hogy ez furcsán hangzik, de szerintem nagyon érdekes szakma, és van ilyen. - Megértõ férj, jó apa, kedves ember, tiszta, ápolt, káros szenvedélyektõl mentes, türelmes férfi. Minimum 5, maximum 15 évvel legyen idõsbb nálam. Magas, barna vagy szõke hajú, kék vagy zöld szemû, és nem utolsó sorban jóképû. Jó lenne, ha szeretne moziba, színházba, közösségi programokra, kirándulni járni. - Értem ezalatt a síelést, túrázást, biciklizést. - Mimimum 1, maximum 3 gyermeket szeretnék. Örülnék az ikreknek. Mindenképpen két nevet szeretnék Nekik adni - tetszen az apának, és passzoljon a vezetéknévhez. (A Ladó János-Bíró Ágnes: Magyar Utónévkönyvbõl írtam ki a kedvenceimet) Lánynevek: Anna, Gréta, Kinga, Kitti, Lili, Luca, Nóra, Réka, Rita, Adél, Aliz, Bella, Berta, Blanka, Csepke, Dézi, Eliz, Emma, Gertrúd, Hanga, Hanka, Hanna, Hedvig, Janka, Jázmin, Kincsõ, Klára, Léna, Lola, Lotti, Matild, Panna, Róza, Rozi, Tekla, Vanda, Zelyke, Beatrix, Bernadett, Dorottya, Emese, Abigél, Ajnácska, Eliza, Eperke, Fürtike, Henriett, Johanna, Júlia, Kamilla, Kimberli, Tamara, Veonika, Viktória, Liliána, Odília, Rozália. Fiúnevek: Márk, Ádám, Ákos, Alex, Balázs, Bálint, Bence, Dávid, Erik, Gergely, Marcell, Martin, Márton, Máté, Mátyás, Viktor, Artúr, Csongor, Koppány, Lehel, Loránd, Lóránt, Lõrinc, Manó, Móric, Pongrác, Rudolf, Simon, Vilmos, Zénó, Levente, Olivér, Flórián. 4., Van valami különleges, átlagon felüli vágyad, álmod? - Cikruszban élni.
1: Vagy pincér vagy orvos (végül is mind 2 lehet). 2: Panelban és Budapesten szeretnék. 3: Egyszer biztosan. Mindegy, hogy mit dolgozik, de azért kereteken belül (tehát ne legyen k***a). Szeretnék 3 gyereket, 2 lányt és 1 fiút. Bence, Adrienn és Nikolett nevek tetszenek. 4: Nem igazán, csak szeretnék megtanulni vezetni (a kuplung miatt nekem ez még most álom). 5: Terveim...annyira nagyon nem tervezgetek, mert nem biztos, hogy úgy lesz.

Milyen életet, életmódot képzelsz el magadnak 70 éves korodra?

Persze jó mentális álapotban.

Legjobb válasz: szerintem én nem is élem meg azt a kort.

szerintem én nem is élem meg azt a kort.
Ha nem változna addig a világ és fentállna az a helyzet ami most van, akor kimennék kubába az asszonnyal meg a nõvéremmel és párjával. ott elszivarozgatnánk napágyból és halgatnánk a csodás kubai muzsikát
A mi korosztályunk már nem fog 70évig élni.
A kérdező hozzászólása: Én elméletre gondoltam. Ahogy már irtam, nem az érdekel, hogy szerint meddig. és, hogy képzeled el a jövõd? Vagy ha ennyire megerõltetõ, akor gondolkodjunk 60 évebn.
Örülök annak is ha legalább megélem a 40 évemet, nem kell nekem 70 év.
Don Corleone, esetleg Hugh Hefner stílusban :)
Támogatom majd a gyermekeim boldogulását. Kényeztetem a férjem. a gyermekeim és az unokáim.
Azért az nem igaz, hogy "foggal-körömmel" kapaszkodik mindenki az életéhez a halálos ágyán. Nekem a nagyszülõk közül akik már meghaltak, mindegyik súlyos betegségben szenvedett. És egyik sem akart "élni" a halálos ágyán. Nyugalomban viselték az utolsó idõszakot, és látszott rajtuk, hogy "mennének". Nagyanyámon nagyon, mert õ két évet volt szinte magatehetetlenül. De a minap láttam a televízióban egy száz éves, életvidám, fitt nénit (tényleg látszott rajta, hogy "jól tartja magát"), és azt nyilatkozta a századik születésnapján, hogy õ már bizony szeretne nem ezen a világon lenni. Nem bánja, hogy még él, de tulajdonképpen várja, hogy vége legyen.
Tegyük fel, hogy minden jól megy és megélem a 70- et és az agyam is o.k. Akkor én mindenképpen valami "aktív" életet szeretnék élni. Barátokkal kirándulni, összeülni teázgatni délután, esteleg majd az akkori otthoni 3D- s mozimban régi filmeket nézni 2020- ból :) És az unokáimmal és az õ barátaikkal sokat beszélgetni. Sütnék is nekik mindig valami fincsit, olyan igazi nagyi- féle sütit :D És persze lenne egy (vagy több) kutyám is. :) Persze ez csak álom. De jó lenne. Nem szeretnék egyedül lenni.
rengeteget utazok, kirándulok.remélem nagyon fitt nagyi leszek.segíteném az unokáimat, gyerekeimet, dédunokáimat.remélem addigra lesznek lovaim.de az egészségi állapotomat nézve jó ha az 50-et megélem...
hat ha valaszthatnek akkor en sok unokat es macskat szeretnek magam kore! es egy draga ferjet meg egy hazat a tengernel rozsas kerttel... de eddig szinte egy rokonom se elt 70 evnel tovabb.:(
Az elõzõ válasz lepontozását nem értem. Nem egy ismerõsöm van, aki rimánkodik, hogy a hatvanat se élje meg. Nem akar "öreg" lenni. Az elõzõ válaszoló azt írta, hogy õ véleménye szerint sem fogja megélni azt a kort, ebben pedig ott a válasz: Semmilyen életet nem képzel el magának. Én pörgõs öregkorra vágyom, ahol már csak azzal foglalkozhatom, amivel szeretnék, nincsenek "elõírt kötelezettségek."
Az a baj, hogy ezzel a stresszes életvitellel, amiben manapság élünk, még a nyugdíjat sem érjük meg! Sajnos ez van! Álmodozhatok, hogy majd 70 évesen pörgök, de örülök majd neki, ha nem kell ennyi idõsen pelenkázni!
Olyat, amilyen sose lesz ebben az országban.
Utolsó válaszoló, gondolom, hogy fiú :D, nagyon jó ötlet.
Hát azt, hogy valaki úgy nyilatkozik, hogy nem akar megöregedni eléggé furcsának találom. Miért kapasztkodnak olyan görcsösen a legutolsó szalmaszálba is, akik a betegágyukon kínok közt szenvedve közelednek a halálhoz? Vagy tömeges öngyilkosságok várhatók a közeljövõben? Sajnos bármilyen keserves jövõnek nézünk elébe, azért én szeretnék nyugodt öregkort magamnak addig, amíg viszonylag egészségesen, magamat ellátva a párommal együtt éldegélhetek. Lehetõleg nem nélkülözve, ha még lesz kedvünk és erõnk kirándulni, utazgatni. Ha már testileg, vagy szellemileg nem lennék olyan állapotban, hogy képes legyek önállóan ellátni magam, akkor én is azt mondom, hogy már nem érdemes élni. Azt hiszem, aki fiatalon azt mondja, hogy õ nem akar megöregedni, az valószínû nem tiszteli és nem veszi emberszámba az idõsebb korosztályt - sajnos a legtöbb fiatalnál, különösen a tizenéves korosztálynál ez tapasztalható - és õ maga nem akar hasonló helyzetbe kerülni, mármint hogy majdan õt is így kezelje a fiatal generáció, egyszerûen hülyének nézik az öregeket.
Elöször is tanulni fogok, és megvalosítom minden álmom aztán majd jönnek a gyerekek (persze ezt még fitala koromban) és aztán majd az unokáim körében szeretnék magamnak Boldog öregkort. Futkosni a gyerekekkel, sétálni virágot szedni. Mindent ami boldogság nekik és nekem is :)
A kérdező hozzászólása: De aki válaszolt, annak nagyon köszönöm
A kérdező hozzászólása: Nem azt kérdeztem, hogy ki foga vagy akarja megélni azt a kort és ki nem
Farm, körülöttem virágok, sok állat, a kedves férjem, unokák, nagy ebédek, kellemes és tartalmas idõtöltés :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!