Találatok a következő kifejezésre: Milyen árban egy ajakfeltöltés valami jobb anyaggal (1 db)

Milyen árban van egy ajakfeltöltés? (valami jobb anyaggal)

Legjobb válasz: http://www.aesthetica.hu/hu/kezeleseink/noknek/ajakfeltoltes.. Itt egy csomó minden le van írva.

Nem ajánlanám, nagyon természetellenes lehet a végeredmény-ha rossz lesz, akkor hónapokig járkálhatsz olyan ajkakkal.Próbáltad már a gyógynövényboltokban kapható "szájnövelõ" kencét ? az mûködik -igaz csak akkor amikor be van kenve a szád.De az eredmény még mindig természetesebb és olcsóbb is
olyan lesz a szád mint egy felfújt hörcsögé ha nem sikerül


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szoptatás után (2 gyermek, és több már nem lehet), 24 évesen 2 db üres, pici tejeszacskó a cicim. Mit csinálhatok vele? Csak műtét jöhet szóba?

3

Szeretném átműtetni a szemhéjamat. Olyan szemhéjat szeretnék amilyen az ázsiaiaknak van. Létezik ilyen? Volt már ilyenre példa? És meg lehet csinálni?

Hol és mennyibe kerül? És olyan léteik, hogy ha valakinek a szeme (szemgogólya) megtetszik és azt én beszeretném ültetni a saját szemem helyére. Ilyet lehet és ha igen hol?

9

Dr Rezek Ödönnél mennyibe kerül egy orrplasztika?

1

Több kiálló, nagyméretű anyajegy van az arcomon amelyek nagyon zavarnak az önértékelésemben. Volt már valakinek ilyen kényes helyen anyajegy leszedése?

Nem tudom, hogy szikével vagy lézerrel lenne-e tanácsosabb leszedetni. Tudom, hogy marad nyoma, de a kiálló nagy pöttyök jobban zavarnak.
A lidokaint közvetlenül az anyajegybe nyomják?

6

Miért vállalják be az emberek a plasztikai mütéteket? Miért szenvednk meg kockáztatnak? Nem birom megérteni

23

Magyarorszagon van olyan plasztikai sebeszet ahol reszletre lehet fizetni es hol pontosan?

3

Az egyik mellem sokkal kisebb, mint a másik. Milyen lehetőségeim vannak?

A bal mellem 90-es a jobb 75-ös. Nagyon zavaró és sajnos már 28 éves leszek. Tudom, hogy csak a műtét segít de van valaki aki átesett hasonlón? Gondolom semmilyen módon nem támogatja a TB az ilyen eseteket. Sajnos iszonyú kissebbségi komplexusom van.

6

Mellkisebbítés-tapasztalatok?

Tizenéves korom óta nagyok a melleim, most sokan hülyének fognak tartani, de rettentően frusztrál, idegesít, hiszen sok ember már ez alapján megítél, ismeretlenül; a hátam, vállam is rettentően fáj, pedig végzek gyakorlatokat, futni alig tudok, úgy érzem, mintha akadályozna a mozgásban is.
Most már elég szépen meg van ereszkedve...

Hallottam, hogy ingyen is meg lehet csináltatni, kisebbíttetni-bár nem tudom, olyankor milyen munkát végeznek. Volt aki ilyen műtéten esett át, ha igen, kíváncsi lennék mennyiért, hol csináltatta?

Köszönöm a válaszokat!

5

Lányok! Ti nem érzitek valamilyen szinten "igazságtalannak" ha egy lánynak mű melle van?

Szóval, ez onnan jutott eszembe, h mikor ősszel elkezdődött a Való Világ elég sok lánynak meg volt csináltatva a melle. Erről Én nem tudtam még akkor, és irigykedve néztem,h "Ó, de jó nekik!". Mikor leesett,h azok a mellek mű-ek, kicsit kettős érzés kavargott bennem, az egyik h azért az mégsem igazi és nem mindenki teheti meg,h ilyen cicijei legyenek. A másik pedig,h hiába csak mű, a pasik akkor is szépnek találják...

15

A mű mell önbizalmat ad?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!