Találatok a következő kifejezésre: Milyen árban egy (622 db)

22. 000 Ft milyen ár egy ilyen albérletért?

Együtt fogok lakni a tulajjal egy 1,5 szobás lakásban, a félszoba lenne enyém (7,5 négyzetméter). Szépen felszerelt, felújított lakás, a kolesz 18 lenne és négyen lennénk egy szobában :S A tulajjal jóban vagyunk nagyon, egyetemistál vagyunk. Csak ennyit kér, ami rezsiköltség...

Legjobb válasz: Akkor ott valami más is lesz még...

Akkor ott valami más is lesz még...
A kérdező hozzászólása: Még annyit hozzátennék, hogy a rezsiköltség rám esõ fele ez és ennyit kell "mindössze" fizetnem, a lakás 39 négyzetméteres, csendes. Jól jártam? (A tulaj azt mondta, hogy valaki kicsinek találta a szobát, de tõle mondjuk 25-öt akart kérni, velem megegyezett 22-ben).
szia! Igen, nagyon jól jártál, nekem is hasonló albérletem lesz, a szobám kicsit nagyobb 12nm körüli, de a bérletidíj is több, 25ezer havonta
Ha budapesti, akkor jó az ár, egy normális szoba minimum 40-45-bõl jönne ki. Viszont ez a félszoba szörnyen kicsi, gyakorlatilag egy ágy és egy asztal fér bele, a szekrény már csak erõlködve. Ha kapsz valami pakolós részt a közösben, akkor esetleg élhetõ.
Jól.
" nekem is hasonló albérletem lesz, a szobám kicsit nagyobb 12nm körüli, de a bérletidíj is több, 25ezer havonta" Plusz neked rezsi is jön ehhez gondolom... A kérdezõ meg ha jól értem gyakorlatilag csak rezsit fog fizetni és jofejségbõl befogadta valaki. :-)
3as vagyok:) Nem:) Ennyi lesz rezsivel együtt :) Bár nem pesten
Inkább állnál össze egy osztálytárssal és vennétek ki együtt egy albérletet. Ez elég drága 7, 5 négyzetméterért. Ha lány vagy, másra is számíthatsz még ott (szex)... Ja, és pasit biztosan nem vihetsz fel.

Hol lehet kapni és milyen áron egy ilyen hajhullámosítót?

http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120509-hogyan-legyek-j..

Legjobb válasz: hülye azért nem vagyok áruházban :D most megnevettettél :D köszi a választ :)

A kérdező hozzászólása: hülye azért nem vagyok áruházban :D most megnevettettél :D köszi a választ :)
Tripla vagy hármas hajsütõvas a neve, "hülye azért nem vagyok" áruházban is lehet kapni azt hiszem, ára kb.18-20e Ft. Én is szeretnék egy ilyet, csak elég drága.

Egy éve hordok -1, 75 (távollátó) szemüveget, és szeretnék átváltani kontaklencsére. Milyen fajtát ajánlotok, mert halottam h. van napi, heti, havi kontaklencse. Milyen árben tudnék vásárolni?

Legjobb válasz: El kell menned egy optikába ahol megvizsgálnak. Havi lencsét fogsz kapni, de persze használhatsz napit is csak mond nekik hogy olyat szeretnél. A havi lencse a gyakoribb, árban is jobb mint a napi lencse. Azért a szemüveget ne dobd el. Remélem az átváltást nem úgy értetted hogy szemüveget nem használsz majd mert szükséged lesz arra is. Olyan hogy csak kontaktlencse nincs.

El kell menned egy optikába ahol megvizsgálnak. Havi lencsét fogsz kapni, de persze használhatsz napit is csak mond nekik hogy olyat szeretnél. A havi lencse a gyakoribb, árban is jobb mint a napi lencse. Azért a szemüveget ne dobd el. Remélem az átváltást nem úgy értetted hogy szemüveget nem használsz majd mert szükséged lesz arra is. Olyan hogy csak kontaktlencse nincs.
Kell egy vizsgálat, optikába menj, mert a szemüveg dioptriája más mint a kontaktlencséé. Bemérik milyen görbület kell, betanítják a használatát, stb. Havi vagy 2 hetes lencsét szoktak adni, attól függ a te szemedre milyen lesz jó. Nekem csak a 2hetes lencse jó, semmi mást nem bír a szemem. Szóval az elsõ doboz lencsét vedd csak optikában, az alapján utána már olcsóbban tudsz rendelni neten is.


Azt szeretném meg tudni hogy milyen árban fóliáznának le egy Alfa romeo 146 ot matt feketére egész karosszériát?

Házilag meg lehet e szépen csinálni pl ha saját magadnak fújod le?

Legjobb válasz: Én is hasonló kategóriában érdeklõdtem, és találtam egy egész jó oldalt. http://mattautofolia.hu/mattautofolia_arak.html itt az árak elég átláthatóak. És vannak fennt ilyen minták, hogy milyen színûek vannak: http://mattautofolia.hu/mattautofolia_szinek.html De lehet van ennél olcsóbb is, de nekem szimpatikusak.

Én is hasonló kategóriában érdeklõdtem, és találtam egy egész jó oldalt. http://mattautofolia.hu/mattautofolia_arak.html itt az árak elég átláthatóak. És vannak fennt ilyen minták, hogy milyen színûek vannak: http://mattautofolia.hu/mattautofolia_szinek.html De lehet van ennél olcsóbb is, de nekem szimpatikusak.

Ti milyen árat tartanátok elfogadhatónak egy magánóra esetében? Azaz mennyit lennétek hajlandóak áldozni arra, hogy valaki segítsen nektek (vagy csemetéiteknek)?

Sziasztok! Én hosszú évek óta matekot, statisztikát és közgazdaságtant tanítok. Magántanítványokat szeretnék vállalni, akár ált., vagy középsuliból, de nincs kizárva az egyetemista/főiskolás tanítvány sem. Van már egy elképzelésem az árakat illetően, de szeretném, ha versenyképes tudnék lenni, és lenne tényleg tanítványom, éppen ezért szeretnélek titeket megkérdezni, mi lenne az az összeg, amely mellett ti bevállalnátok egy ilyen magántanári felkészítést? Kiváncsi vagyok, hogy az általam kigondolt árak és a ti áraitok összhangban vannak-e egymással. Kérlek írjátok meg azt is, hogy adott esetben miből vállalnátok, és mi az ami befolyásolná a döntéseteket. Valamint, hogy hova jártok (ált, közép, vagy felsőokt). Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha a helyedben lennék, akkor általános iskolásoknak mondjuk 1000-1500-ért tartanék 60 percet, középsulisoknak 1500-2000-ért, egyetemistáknak 2000-2500-ért. Én az egyetem 2. évében jártam (vagyis a tanár jött házhoz) matekra, ha jól emlékszem 2500-öt kért a tanár, ez 3 éve volt. Most németre járok, középfokú nyelvvizsgára készülök, az elsõ tanár 3000/60 percért vállalt, a mostaninak 2500/45 percet fizetek. A mostani szerintem nagyon jól tanít, a szakmai múltja is jobb, mint ez elsõ tanáromnak. Nekem lényeges az is, hogy milyen papírja van abból, amit tanít, pl a német tanárom több diplomáját is Németországban szerezte, és ECL vizsgáztatói sulit is csinált, szóval tényleg tudja, hogy mit kérnek a nyelvvizsgán. Ja és ezek vidéki árak, Pest megyében élek. 23N

Ha a helyedben lennék, akkor általános iskolásoknak mondjuk 1000-1500-ért tartanék 60 percet, középsulisoknak 1500-2000-ért, egyetemistáknak 2000-2500-ért. Én az egyetem 2. évében jártam (vagyis a tanár jött házhoz) matekra, ha jól emlékszem 2500-öt kért a tanár, ez 3 éve volt. Most németre járok, középfokú nyelvvizsgára készülök, az elsõ tanár 3000/60 percért vállalt, a mostaninak 2500/45 percet fizetek. A mostani szerintem nagyon jól tanít, a szakmai múltja is jobb, mint ez elsõ tanáromnak. Nekem lényeges az is, hogy milyen papírja van abból, amit tanít, pl a német tanárom több diplomáját is Németországban szerezte, és ECL vizsgáztatói sulit is csinált, szóval tényleg tudja, hogy mit kérnek a nyelvvizsgán. Ja és ezek vidéki árak, Pest megyében élek. 23N
Én a saját véleményem írom meg: Egyetemen egyedül matekból jártam magántanárhoz nála 1500 volt 45 perc késõbb emelt 1600-ra. Ha ezt felszorzod óradíjra 2000/2130Ft. Ennél többet nem szívesen áldoztam volna rá. Így viszont rengeteg ügyfele volt, szerintem nem is dolgozott mellette semmit, és rendesen megélt belõle. Volt, hogy 1 hétig nem volt idõpont neki, annyian voltak. Ez Gyõrben volt, ha ez számít. És azért Gyõr nem kicsi bõven volt más tanár is.
Magán matektanárom általános iskolásoknak 1000Ft 60 perc, középiskolásoknak 1500 Ft 60 perc.
expresszen nagyon sok régóta pályán levõ tanár vállal még kiszállást is 1500/45 percért Budapesten, úgyhogg a versenyképesség ma már nehéz, minden ledegradálódik. Persze gondolom számlát nem állít ki.. te hol élsz?
Egy olyan emberhez jártam matekból, akinek nem igazán volt matekos, vagy tanári végzettsége, mégis nagyon értett hozzá. Pest megyei kisvárosról van szó, nem igazán volt konkurenciája, szomszéd településekrõl is nagyon sokan jártak hozzá (==minden ismerõsöm akinek valaha bármi problémája volt a középsulis/egyetemi matekkal). Idõvel úgy kellett imádkoznom, hogy legyen nála hely a dolgozat/TZ/ZH/akármi elõtt. 1000-1200 Ft volt egy óra nála, amit elég korrektnek tartottam, lévén gyakran túlléptük a 60 percet, és mindig megértettem a dolgokat. Ha szükségem lesz még matek korrepetálásra, tuti nála fogok kopogotatni. Angolból egy végzõs anglisztikás leányzóhoz jártam, 2000 volt 60 perc. A helyszín még mindig Pest Megye, egy településsel arrébb. Teljesen meg voltam vele is elégedve, hiányoznak a beszélgetések.
en 1500-ert jartam iden kozipsulis matekra, ha jovore kell az egyetemen is korrepetelesra jarnom, nem igazan tudnek ra tobbet szanni, max 2000! (videki nagyvaros)

Milyen árban van egy fotósorozat elkészítése?

Egyszerű, de szép fotózásra gondoltam, nem modellfotó. Esetleg babával együtt? Tudtok árakat mondani?

Legjobb válasz: Ez így egy kicsit bonyolult kérdés, attól függ, hogy milyen színvonalat( és árszintet) képviselõ fotográfust választasz illetve, hogy Õ mennyire van közel hozzád (ehhez nem ártott volna tudni a lakhelyedet, mondjuk a települést persze elég). Egy ilyen fotózás ára 40-150e Ft között mozog az adott fotográfus árképzésétõl függõen, ami mellé még jöhet útiköltség, ha az ország másik végében él és dolgozik, mint ahol Te élsz.

Ez így egy kicsit bonyolult kérdés, attól függ, hogy milyen színvonalat( és árszintet) képviselõ fotográfust választasz illetve, hogy Õ mennyire van közel hozzád (ehhez nem ártott volna tudni a lakhelyedet, mondjuk a települést persze elég). Egy ilyen fotózás ára 40-150e Ft között mozog az adott fotográfus árképzésétõl függõen, ami mellé még jöhet útiköltség, ha az ország másik végében él és dolgozik, mint ahol Te élsz.
Én nem vagyok profi, de neked nem is kell... A nem profi 5 ezrestõl kezdõdik, a profi kb a 10szerese.
helyileg?

Ha annyira vizesek a falak, hogy a járólapon lecsapódik a pára, akkor arra megoldást jelent az utólagos vízszigetelés? Kb. milyen árban lenne egy cirka 60 nm-es ház esetében?

Legjobb válasz: Megoldást jelent, konkrét árat csak helyszíni felméréssel lehet mondani, de az biztos, hogy nagyon drága. Nem elég csak a falakat szigetelni, hogy azokon ne szivárogjon fel a víz, hanem akkor lesz tökéletes, ha ún. teknõszigetelést csinálnak. Ez azt jelenti, hogy a falak szigetelõanyagát és a lakótér aljzat-szigetelését úgy kell illeszteni és "örök életû" szigetelõanyaggal összeragasztani, hogy alulról az aljzat se kapjon vizet. Ehhez sajnos a járólapot is fel kell szedni, új alapzatot készíteni és arra új járólapot. Ha csak a falat szigeteled, alulról továbbra is jön fel a nedvesség.

Megoldást jelent, konkrét árat csak helyszíni felméréssel lehet mondani, de az biztos, hogy nagyon drága. Nem elég csak a falakat szigetelni, hogy azokon ne szivárogjon fel a víz, hanem akkor lesz tökéletes, ha ún. teknõszigetelést csinálnak. Ez azt jelenti, hogy a falak szigetelõanyagát és a lakótér aljzat-szigetelését úgy kell illeszteni és "örök életû" szigetelõanyaggal összeragasztani, hogy alulról az aljzat se kapjon vizet. Ehhez sajnos a járólapot is fel kell szedni, új alapzatot készíteni és arra új járólapot. Ha csak a falat szigeteled, alulról továbbra is jön fel a nedvesség.
A kérdező hozzászólása: A nagyon drága mit jelent? Egy körülbelüli összeget tudnál mondani nekem?

Nagyjából milyen árban van tenyésztőtől egy golden retriever kiskutya?

Minden vágyam egy ilyen kutyus, de csakis tenyész?t?l szeretnék, nem szaporítótól. Milyen árban mozognak nagyjából ezek a kutyák?

Legjobb válasz: 120-ért már tudsz venni jó nevû, nagymúltú kennelbõl vásárolni goldent. De persze vannak tenyésztõk, akiknél ennél drágább egy kiskutya. Szerintem, egy egészseges, szép goldenért a reális ár 100 és 180 között mozog. Ezek mondjuk budapesti árak, vidéken lehet, hogy olcsóbb.

120-ért már tudsz venni jó nevû, nagymúltú kennelbõl vásárolni goldent. De persze vannak tenyésztõk, akiknél ennél drágább egy kiskutya. Szerintem, egy egészseges, szép goldenért a reális ár 100 és 180 között mozog. Ezek mondjuk budapesti árak, vidéken lehet, hogy olcsóbb.
Kedves utolsó, olyan nincs, hogy törzskönyv nélkül adja és tenyésztõ. Olyan sincs, hogy 25 000- ért adja és jó helyrõl van. Ezek egybõl ütik egymást, szóval ha te innen veszel és nem vagy hatalmas mázlista készülj fel egy rövid életû és problémás kölyökkutyára, akire a gatyád is rámegy..
Én tudok 25 000 mert nekünk lesz fajtatiszta de nem törzskönyves de a fiu kutya tenyésztõé ha érdekel valakit írjon ide : D
ja, és a 13:44-es válaszolónak: Nincs az a tenyésztõ aki egy retriever kölykök 15 ezer forintért ad el!!!!!! Ez tuti. Remélem szerencsés a kutyád, és egészséges élete lesz, de hidd el, egy olyan tenyésztõ aki mindet megad az anyának és a kölyköknek, már csak azért sem ad el ennyiért kutyát, hogy biztos lehessen benne, hogy a kutya olyan családba kerül, ahol tökéletesen el tudják tartani. (Ráadásul a regisztrálatlan, tk-nélküli kutyát kiadó tenyésztõ nem is tenyésztõ. Sajnos bármilyen kedves és aranyos is, õ szaporító.)
Én vagyok a második válaszoló. Jogos, sunnfyfield'stõl nem feltétlen kapsz 100.000ft -ért kutyát, de azért az alomban akad olyan is, ami a tenyésztõjük eladhat annyiért. A Shining Gold kennelt pedig valóban szándékosan kihagytam a listából, mivel ahogy már a következõ válaszoló is írta, nem mindig teljesen problémamentesek a kutyáik. A tenyésztõjük egy nagyon kedves nõ aki imádja a kutyáit és rengeteget dolgozik velük, ugyanakkor akadt ott már jópár félherés, foghibás, mérethibás kutya. (akiket persze ugyanúgy lehet szeretni, de egyes esetekben nem mindig örül a gazdi a lehetséges plusz állatorvosi költségnek). Kedves kérdezõ! Érdekelne a döntésed, sikerült egy tenyésztõt találni?
13:44- es vagyok! tenyésztõtõl is lehet ennyiért kapni. én most kaptam kutyát, a labrador, és a golden közül választhattam, fajtiszta labradort vettünk tenyésztõtõl 15 ezer forintért, törzskönyv nélkül! goldent 30 ezerért tudtunk volna venni, tenyésztõtõl, törszkönyv nélkül ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem érdekelnek engem a kiállítási eredmények, én csak egy egészséges kutyust szeretnék, családba
Találhatsz 100ezernél olcsóbban is, ha nem fontosak a kiállítási eredmények. Kezdõbb tenyésztõknél azért kijön kevesebbõl is...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Mint ahogy azt a kérdésben említettem tenyésztõtõl szeretnék kutyát, NEM szaporítótól!
törzskönyv nélkül, akár 25-30 ezer forintért is kaphatsz fajtiszta golden kölyköt.!!
semmit
És mit szólt ehhez a shining gold tenyésztõje?
igen 100 körül mozognak de nevesebb tenyésztöknél 150 ért látam kutyát.. mint pl az elöbb emlitet shining goldba..nekünk is onan van a goldink..csak a baj annyi, hogy tenyésztésre vettük mégis ivartalanitani kellet mert nem jött le mind2 golyoja
Szia 2. válaszoló! Látom írtad a sunnyfields kennelt.. Ott 100-ért lehet kiskutyát venni?? Ezt te biztosan tudod? Egyébként a Shining Gold kennelt miért hagytad ki a listádból?
Jól gondolkodsz, mindenképpen tenyésztõtõl vegyél kutyát! Kb. 100.000 ft lesz. Esetleg egy-két helyen 80.000, de sok tenyésztõnél 100 fölött van. De az átlag általában 100.000 ft. Szabad ajánlanom egy-két tenyésztõt? http://goldens.uw.hu/start.html http://vonschwarcz.uw.hu/ http://www.shamrock.hu/ http://www.velvet-charm.com/ http://golden-hill.eu/ http://www.sunnyfields.fw.hu/ http://bonettbride.hu/ http://www.galans.hu/ Bármelyiküktõl nyugott szívvel ajánlok kiskutyát!
Hát az anyának van törzskönyve + csipp is de a fiunak nincs törzskönyve mert akitõl vették azt mondta hogy az csak plusz költség de amugy annak a "szüleinek" van és az õsei filmekben játszottak. ennek a goldimnak ez az elsõ fialása és azért adom olcsobban de ha kell leírom a törzskönyvi névét : D

Mi a véleményetek a pécsi Rózsaliget szépe stúdióról és milyen áron dolgoznak ott a fodrászok körülbelül? Nekem melír kellene és egy kis vágás!

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy már nem aktuális,de azért leírom. Néhány éve találtam rá erre a szalonra (korábban folyamatosan váltogattam a fodrászaim, mert egyikkel sem voltam megelégedve). Itt, Bencze Nikihez járok most, aki nagyon ügyes, mindig olyan lesz a hajam, amilyet szeretnék. A hely hangulata is nagyon barátságos. Árak tekintetében nem a legolcsóbb, viszont az ár és a minõség teljesen összhangban van, szerintem nagyon megéri a kifizetett pénz. Egy melír tavaly olyan 5300-5600 körül volt, de nekem hosszú a hajam, rövidebb hajra természetesen olcsóbb.

Szia! Lehet, hogy már nem aktuális, de azért leírom. Néhány éve találtam rá erre a szalonra (korábban folyamatosan váltogattam a fodrászaim, mert egyikkel sem voltam megelégedve). Itt, Bencze Nikihez járok most, aki nagyon ügyes, mindig olyan lesz a hajam, amilyet szeretnék. A hely hangulata is nagyon barátságos. Árak tekintetében nem a legolcsóbb, viszont az ár és a minõség teljesen összhangban van, szerintem nagyon megéri a kifizetett pénz. Egy melír tavaly olyan 5300-5600 körül volt, de nekem hosszú a hajam, rövidebb hajra természetesen olcsóbb.

Hol lehet a cickafark teát és a palástfű teát beszerezni! Milyen árba van? Ahhoz hogy minél hamarabb teherbe esek elég ha csak az egyiket iszom? Nagyon szeretnék már kisbabát és szeretném ezt kipróbálni hogy milyen! :- ( (

Legjobb válasz: A cickafark tea megvasarolhato gyogyszertarakban vagy elelmiszer uzletben is nincs borzaszto ara olcson megtudod venni,a palastfu teat is megkerdezheted lehett hogy az is van ott!Nekem csak a cickafark teat ajanlottak es sajnos meg nem hozzott szerencset pedig mar 6honapja iszom reggel delben este:( Kivanom hogy neked minnel hamarabb sikeruljon es elvezd az anyuka szerepet

A cickafark tea megvasarolhato gyogyszertarakban vagy elelmiszer uzletben is nincs borzaszto ara olcson megtudod venni, a palastfu teat is megkerdezheted lehett hogy az is van ott!Nekem csak a cickafark teat ajanlottak es sajnos meg nem hozzott szerencset pedig mar 6honapja iszom reggel delben este:( Kivanom hogy neked minnel hamarabb sikeruljon es elvezd az anyuka szerepet
Szia! Gyógynövényboltban vettem a palástfüvet, a cickát pedig a Rossmannban. Szerintem jobb a gyógynövényesbõl venni, és nem a filtereset, hanem a szárítottat. Peteérésig a cickát idd egy nap kétszer éhgyomorra, a palástfüvet pedig peteérés után uú., mint a cickát. Én decemberben kezdtem inni és jan 7-én teszteltem pozitívat. A cicka kb. 200 Ft, a palást pedig 300. Próbáld ki, megéri!
Rossmann, DM, nagyobb élelmiszer üzletek, gyógyszertár, gyógynövény bolt. Én gyógynövényesnél vettem ma filtereset 316 forintért.
És még az íze is jó.
Szia! Én mindkettõt ittam, pé.-ig a cickafarkot, utána palástfû. Most már csak a palástfûvet iszom mert 3 hónap után terhes lettem. Utoljára amit vettem(nem filteres) olyan 320 ft volt. Elég ritkán lehet kapni én szoktam venni 2 csomaggal is.
Én is iszom mindkettõ, fél éve próbálkozunk, de 2 hónapja komolyabban vesszük. Elkezdtem vitaminokat is szedni, ajánlom neked is: a C-vitamin: segít a vetélés megelõzésében is; antioxidáns; az E-vitamin: elõsegíti a beágyazódást, sejtregeneráló, a Cink:segít beágyazódáskor, a hormontermelést szabályozása Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!