Találatok a következő kifejezésre: Milyen árba az oltások (10 db)

A kötelező oltás évente (persze tudom, hogy mindedjik orvosnál más és más) hozzávetőlegesen körülbelül milyen árban van? Ilyen oltási esetegben is kijönnek az orvosok házhoz? (ugyanis a kuytusom finoman fogalmazva sem szívleli a többi állatot).

3 éves nőstény ivartalanított chippeltetett kínai kopaszkutya és tacskó kevék

Legjobb válasz: Az oltás 2500 Ft-tól felfelé. Nem mindegyik vállal kiszállást,de ezt majd elmondja neked a telefonban,hogy mennyi az oltás és mennyi a kiszállás.

Az oltás 2500 Ft-tól felfelé. Nem mindegyik vállal kiszállást, de ezt majd elmondja neked a telefonban, hogy mennyi az oltás és mennyi a kiszállás.
hmmm, már éves éves a kutya, eddig vajon hogy oldottad meg...?
1) mindeGYik, eseteKben 2) Ez egy pici kutya, képesel elvinni az orvoshoz és féken tartani, amíg beleböknek egy tût. Hidd el, képes vagy rá, másnak 50-60 kilós kutyával is összejön. 3) Azt, hogy kijön-e az álaltorvos, az állatorvostól kell megkérdezni. Amit az egyik megcsinál, azt a másik nem biztos, vagy nem ugyanúgy, vagy nem ugyanannyiért.
*képes leszel
Nálunk 2800/év (veszettség elleni). Az hogy házhoz kiszáll e az állatorvos az személy függõ, de általában igen. Eddig hogy vitted oltásra?? És egy ilyen kiskutyát nem hiszem el hogy nem tudsz visszatartani. Meg amúgy még a kutyasulihoz sem késõ. És ha ennyire nem bírja sétálni hogy viszed? o.O
A kérdező hozzászólása: eddíg nem én oltattam hanem az állatmenhely ugynis onnan lett örökbefogadva és elég zûrös elõélete volt salynos a kutyának ugyanis harci kutyák között volt és salynos egy félelmi reakció lép fel nála amitõl ilyen lesz....Tehát nem vagyok felelõtlen csak nekem most kell elvinnem õt elõször...Viszont köszönöm válaszaitokat
Azzal nem segítesz neki, ha megkerülöd a problémát. Legyél határozott, magabiztos, és vidd el szépen :)

Milyen árba vannak az oltások cicáknak?

Két 5hetes kiscicánk van, és be szeretném ?ket oltatni, ezért is érdekelne hogy milyen árba vannnak azok.

Legjobb válasz: Szia! 8 hetes korukban kell kapni az elsõ oltást,ha most elviszed,csak féregteleníteni kell! Mi Újpestre járunk,4500-at fizettem pl.Kombinált,Leukózis elleni oltásért,mi beadtuk a veszettség ellenit is,az 3300 forint! Állatorvostól függ a zár,mindenhol más áron adják be! Ha gondolod nézd meg,mi ide járunk! www.ujpestiallatorvos.mlap.hu Sok sikert!

Szia! 8 hetes korukban kell kapni az elsõ oltást, ha most elviszed, csak féregteleníteni kell! Mi Újpestre járunk, 4500-at fizettem pl.Kombinált, Leukózis elleni oltásért, mi beadtuk a veszettség ellenit is, az 3300 forint! Állatorvostól függ a zár, mindenhol más áron adják be! Ha gondolod nézd meg, mi ide járunk! http://www.ujpestiallatorvos.mlap.hu Sok sikert!
A mi cicánk elsõ oltása, orvosi vizsgálata, egy bolhanyakörv, meg nem tudom még mi (oltásra vitte a párom, meg mondta, h kisgyerekeink vannak) került 6000.-be, ez volt múlt szombaton. Most szombaton kell vinni a másodikra, fogalmam sincs most kell-e fizetni, v. felszámolta azt is (beleférhetne...)!

Mennyibe kerül egy kutyusnak az oltása? Vagy ez kutya fajtánként megy vagy mindegy milyen kutyus ugyanannyi az ára?

Legjobb válasz: Ha megnézed bármelyik orvosi rendelõ honlapját, látod, hogy az oltások nem méret szerint vannak, hanem darabra. Minden kutya ugyanannyi oltóanyagot kap. Orvostól függõen 2500-8000-ig.

Ha megnézed bármelyik orvosi rendelõ honlapját, látod, hogy az oltások nem méret szerint vannak, hanem darabra. Minden kutya ugyanannyi oltóanyagot kap. Orvostól függõen 2500-8000-ig.
Fajtától teljesen független, de nyílván a kutya tömege nagyban tudja befolyásolni. Egy westinek valószínûleg kevesebbe kerülnek az oltások, mint egy kaunak. Egyébként teljesen az állatorvostól függ, mindenhol más árban mozognak.
Állatorvostól függ, meg persze attól, hogy milyen oltásról beszélünk.
A kérdező hozzászólása: Hát van egy golden retriever keverék 8 hetes kutyám és a 2. oltása fog majd jönni. Tegnap került hozzám.


Milyen árban van az oltási kis könyv?

Legjobb válasz: Mi anno az elsõ oltásához kaptuk ajándékba. Nem tudom/hiszem hogy mennyit ill. hogy kell-e fizetni érte.

Mi anno az elsõ oltásához kaptuk ajándékba. Nem tudom/hiszem hogy mennyit ill. hogy kell-e fizetni érte.
Tavaly 500 Ft volt.
Nekem sem kellett fizetni sem az elsõért, sem azért, mert kicserélték régirõl az újfajtára.
Budapesten 500-
Nálunk ingyen volt. Az elsõ oltással adták.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:)
Nálunk is 500 ft most, mert valami hülye új uniós könyv van...és kötelezõ cserélni
Hát nekem ingyen adták, de elég durvának tartom h vhol pénzt kérnek érte ha már amúgy is otthagysz 5-6 ezret az oltásra....

Milyen árban mozognak mostanság az oltások?

Lóinfluenza, herpesz, tetanusz és veszettség érdekelne leginkább. Természetesen nem pontos árra, csak egy körülbelülire lennék kíváncsi. Nálunk a doki akkora egy ...., hogy azt mondta, csak akkor foglalkozik a csikóval, ha kiheréltetem...Árat se volt hajlandó mondani. -.-"

Legjobb válasz: A dokit kell kiheréltetni vagy a csikót?

A dokit kell kiheréltetni vagy a csikót?
5-10 ezer között, évente egyszer kötelezõ beadatni. Az meg nem orvos, aki méneket, csõdöröket nem tud beoltani, abban igaza van, hogy ha nem lesz fedmén, akkor megéri heréltetni, de ez nem az õ döntése.
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ! Ahogy viselkedik természetesen a dokit. :D

Hány hetes vagy hónapos koruktól kell/ lehet oltatni a cicusokat? És az oltások kb milyen árban vannak?

Legjobb válasz: 6 hetesen elõször, majd négy hét után meg kell ismételni, különben nem ér semmit az elsõ. Nekem az elsõ 4.000,- Ft volt, az ismétlõre most viszem, gondolom ugyanennyi.

6 hetesen elõször, majd négy hét után meg kell ismételni, különben nem ér semmit az elsõ. Nekem az elsõ 4.000, - Ft volt, az ismétlõre most viszem, gondolom ugyanennyi.

Érdemes beoltatni a babámat rotavírus ellen? Ma jött egy levél a "házi gyermekorvosok egyesületétől", melyben felhívják az anyukák figyelmét arra, milyen fontos ez az oltás.

ti hogy gondoljátok? érveket, ellenérveket kérek! 3 hónapos a babám.

Legjobb válasz: Én vidéki vagyok és nem oltatam be az enyémet,mert 1 gyerek és nincs ezzel kapcsolatban veszélyeztetve.A nõvérem beoltatta a fiát,mert városon laknak,a nagyobbik gyerek már ovis és a kicsi koraszülött volt.

Én vidéki vagyok és nem oltatam be az enyémet, mert 1 gyerek és nincs ezzel kapcsolatban veszélyeztetve.A nõvérem beoltatta a fiát, mert városon laknak, a nagyobbik gyerek már ovis és a kicsi koraszülött volt.
Szerintem se oltasd be. A mi háziorvosunk azt mondta hogy kb a fele gyerek kiköpi (mivel kanalas). Különben meg ez is csak BUSINESS. A nagylányomnak sem volt hányás-hasmenéses betetsége, pedig 6 éves. Na és ha pár napig mégis mégis az lesz, kevés a valószínûsége hogy ezzel a kórházban fogunk kikötni. Ha valóban annyira fontos oltás lenne akkor kötelezõ lenne és ingyenes...
A Rotarix-ért mi is2*18 ezer Ft-ot fizettünk.Én amúgy is sokat szoktam stresszelni a pici miatt, így minden oltást beadatok.Jobb megelõzni a bajt.A babám 6 hetes már volt kórházban, mûtötték is, nem szeretném mégegyszer átélni, ahogy szenved.
Szia! Mi beadattuk a bébinek, mert viszonylag sokat megyünk kisgyerekesek közé. Két hónapos korában kapta az elsõt, majd 6 hét múlva a másodikat, Rotarix-et, 2* 18.000 Ft volt. Mivel a férjemnek van egészségpénztárija, így arról a számláról fizettük, gyakorlatilag ingyen volt (a munkáltatója havonta utal rá pénzt, mi nem szoktunk rárakni). Mellékhatás a bébimnél nem jelentkezett. Én úgy tudom, hogy ez is olyan adható oltás, hogy ha X hónapos korában adják be, akkor Y adag kell, ha X+1 hónapos, akkor Z adag kell az oltóanyagból. Azon túl, hogy sokat mászkálunk (és nem került plusz pénzbe) azt is figyelembe vettük, hogy ez a vírus hányást, hasmenést okoz, és egy csecsemõ 2-3 óra alatt ki tud száradni. Remélem segítettem a döntésben, Üdv.
Két féle oltás van, mi azt kaptuk amelyik 2x18000, ennek rotarix a neve. Elég gázos volt után a babám 2 napig, nem akart se enni, se inni, csak sírt. Az elsõ után gondolkodtam, hogy egyáltalán beadassam-e a másodikat, végül megkapta és az után is hasonló mellékhatások voltak. Én ezt nem adatnám be, ha lenne második gyerekem, persze biztos, hogy ha elkapja akkor sokkal rosszabbul jártunk volna. A másik oltásról nem hallottam semmilyen tapasztalatot.
Szia! Én beoltatom, az elsõt már meg is kapta a kisfiam. Nem injekciós, hanem szájon át adja be a dokinéni, gyakorlatilag a babám kiszopizza. 14 000 Ft egy adag, és 4x kell beadni (tehát 56 000 Ft az egész), havonta. Engem eléggé megijesztettek vele (a dokinéni és a védõnõ), hogy ha elkapja a vírust, akkor hányás-hasmenés-kiszáradás a veszélye, és valószínûleg kórházba kell menni, akár 2 hétre is. Ezért döntöttem úgy, hogy megelõzöm a bajt.
Én leszek az ellenvélemény, de nem azért, mert oltásellenes vagyok, hanem azért, mert minden ellen sztem nem szabad õket beoltatni. A veszélyesebbek ellen én is beoltattam (agyhártya, lyme-kór, bárányhimlõ), de a rotavírust nem tartom annak. Ha minden ellen beoltatjuk, milyen lesz az immunrendszere? Mi átestünk a rotavíruson tavasszal (két gyerekkel), hányás, hasmenés. Nem volt egyszerû, de a kórház fel sem merült, (persze vannak ritkán súlyos esetek, nem vagyunk egyformák). Sok folyadék, sok pelenka, de 3-4 nap és vége.
Mi beoltattuk a kisfiunkat, mert sok gyerek van a családban, és már kisbabaként is volt kórházban. Az oltás 2szer 18 ezer, sajnos nagyon drága, az orvos itatja meg a babával. Nekünk a nem kötelezõk mellett a pneumococcuson kívül ezt ajánlotta a gyerekorvos, mert a rotavírus az, amitõl kiszáradhat a baba és könnyen kórházba kerülhet. 2 hónapos kisfiú anyukája
Én a helyedben kerülnék minden plussz oltást. Tudd, hogy minden oltó anyag HIGANY és más nehézfém alapú!!! El tudod képzelni, micsoda terhelés ez a picinek? Ami meg a "házi gyermekorvosok egyesülete" -t illeti, azért javasolják, mert jutalékot kapnak a vakcina gyártójától. Undorító...
A kérdező hozzászólása: a levélben azt írják, hogy 6 hónapos korig kell beadni, azt nem, hogy hány részbõl áll.
Bocs, hogy csak kerdezek, de az egyik kismama azt irja, hogy 56000 Ft, a masik pedig hogy 36000 Ft ez az oltas. Ez a 20000 Ft kulonbseg hogy letezhet?
Szerintem ezt nektek kell otthon eldontenetek. Olvass utana, kerdezd meg a dokidat pontosan, mi szol mellette mi ellene, es donts. Ha anyagilag sem problema gondold meg, szerintem nem szabad egy oltason gondolkodni ennyit. En a kotelezon kivul csak a kullancs elleni oltast adatom be, a tobbin nem is gondolkozom, megbizok abban, hogy ha annyira fontos lenne, kotelezove tennek.

Pekingi Palota kutyám van, 2 hónapos lessz 17-én és még nem volt be oltva! Hány hónaposan kell elsőnek be oltani és milyen oltást? Kb mennyi lessz az ára?

Legjobb válasz: Itt egy ajánlott oltási program. Már kéne lennie oltásnak is, és több féreghajtáson át kellett volna esnie. De nem vagy elkésve :) 6 hetes korban Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás. 8 hetes korban kutya kombinált oltás. (10 hetes korban Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás. 10 hetes korban kutya kombinált oltás. 12 hetes korban veszettség elleni oltás. 6 hónapon belül veszettség elleni oltás ismétlése

Itt egy ajánlott oltási program. Már kéne lennie oltásnak is, és több féreghajtáson át kellett volna esnie. De nem vagy elkésve :) 6 hetes korban Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás. 8 hetes korban kutya kombinált oltás. (10 hetes korban Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás. 10 hetes korban kutya kombinált oltás. 12 hetes korban veszettség elleni oltás. 6 hónapon belül veszettség elleni oltás ismétlése
Bocsi, kicsit elírtam. Szóval 6 hetes kortól 2 hetente van oltás, felválta parvo és kombi (2-2 kell mindkettõbõl). 3 hónaposan veszettség elleni, 6 hónap múlva ismétlés. Utána évente. Féreghajtót kapjon most, ha nem férges, akkor csak 3 havonta kell ismételni.
tegnap 22:15 Valahol igazad van a 8 hétben. Az orvosok mélységesen hallgatnak arról, nem mindegy, a 6 hetes kiskutya szopik-e még, vagy már önállóan eszik. ha szopik, az anyatejben lévõ immunanyagok átmennek a kölyökbe. Erre oltani nem igazán hasznos. Viszont egyszerûbb az orvosoknak a 6 hetest ajánlani, mert így kényelmesebb. Hogy éppen az az elsõ oltás nem ér sokat, az nem érdekli õket.Legalább is a legtöbbjét.
nem hat hetesen hanem 8 hetesen kell az elsõt adni.
Akiknél én megfordultam mind 8 hetesen kezdi az oltási sort.

Mennyi idős korában kell beoltani előszőr egy kiskutyát? És ennek kb. Mi az ára? A későbbiekben milyen kötelező oltásra lesz szükséfe?

Legjobb válasz: Több oltást kapnak a kutyák,mint ahogy az enyém is.pl.:6-8-10 hetes oltást.most nem tom pontosan mikor kapnak de ennyi.ja meg chip is kell,még van pár oltásfajta,most az nem jut eszembe

Több oltást kapnak a kutyák, mint ahogy az enyém is.pl.:6-8-10 hetes oltást.most nem tom pontosan mikor kapnak de ennyi.ja meg chip is kell, még van pár oltásfajta, most az nem jut eszembe

Kölyök kutyát szeretnék. Milyen kötelező oltások kellenek neki és mennyi az áruk?

Legjobb válasz: A 2-3 kötelezõ oltás ára a legkevesebb, az összesen olyan 10 ezer körül van. De egy kölyök kutyára ezen felül még nagyon sokat kell költeni. Nekem 48 ezerbe került az elsõ két hónap. Az elsõ 6 hónap 73 ezer.

A 2-3 kötelezõ oltás ára a legkevesebb, az összesen olyan 10 ezer körül van. De egy kölyök kutyára ezen felül még nagyon sokat kell költeni. Nekem 48 ezerbe került az elsõ két hónap. Az elsõ 6 hónap 73 ezer.
Menhelyrõl fogadj örökbe, ott fedezik az összes oltást, és töredékét fizeted kutyával együtt, mint amennyit csak oltásért fizetnél dokinál. Csak a veszettség elleni oltás kötelezõ, 3 hónapos kortól.
havonta 20ezer ft a kutyám (kaja, vitamin, zöldkagyló, bolha elleni csepp) és ebbe nincs benne az oltás és az esetleges állatorvosi ellátások mint pl. most egy DP szûrés. Labradorom van 1 éves:)
Az áruk állatorvosonként változó, de a kb 5000Ft mondható a többség által alkalmazott átlagnak. 6-12hetes koráig 2hetente kell oltatni (minden állatorvos másképp olt) +a veszettség elleni oltás ami kötelezõ 4hónapos koráig és ezt kötelezõ ismételni az elsõ oltás után 6hónappal majd évente. De évente ajánlott még beadatni egy kombináltat is legalább. Ha tenyésztõtõl veszed, akkor az elsõ 2oltással már 90%-ban rendelkezni fog. Menhelyrõl is csak 1 v. 2oltással adnak ki piciket. Sajnos az ingyen ajándék kutyák és a szaporítóktól származó kölykök esetében elõfordulhat, hogy oltatlanul veszed magadhoz, így az összeset neked kell állni. Ami még kötelezõ az a chip, tenyésztõnél ez alaptartozék, menhelyen is már szerencsére szinte annak számít, a többi esetben nem valószínû, hogy lesz benne. A további anyagiakról meg annyit tudok nyilatkozni személyes tapasztalatból, hogy egy kb 30kg felnõttkori súlyú kölyök az oltásoktól eltekintve kb 10e Ft-unkba kerül havonta (kutyasulit is leszámítva). Ebbõl még olyan 3-4e Ft-ot lehetne maximum lefaragni ahhoz, hogy még mindig megfelelõ tápot kapjon, illetve meglegyen az élõsködõk elleni védelem is. Egy kisebb testû kutya az etetése miatt nyilván kevesebbe, egy nagyobb meg többe kerül, de ha havonta nem tudsz rááldozni minimum 5-6e Ft-ot csak a fenntartására, akkor inkább még várj vele amíg ezt nem tudod biztosítani.
nagyon aranyosak vagytok, hogy felvilágosítjátok a kérdezõt arról, hogy egy kiskutya költsége nem csak a kezdeti oltás. de nem ez volt a kérdése. pl. a 46%-os válasza végképp nem ide vág. biztos vagyok benne, hogy 20 rongy alatt is meg lehet úszni egy kutyut HAVONTA(nekem 6 éve van kutyám).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Találtam egy kedves hölgyet aki csak az oltások áráért odaadja a kutyus..Lesz kis yorki meglesz lánykáim boldogsága:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!