Találatok a következő kifejezésre: Milyen árba az (1194 db)

Milyen Aradon az élet? Mennyiben hasonló Magyarországhoz, pl árban, meg mindenben.

Diákként utazok ki Aradra gyakorlatra, és szeretném megtudni mire készüljek.

Legjobb válasz: ne aggodj :)) arban? olcsobb mint magyarba, minosege pedig azonos. foleg a net, es mobil joval olcsobb es jobb is. az ejszakai elet meg remek: lesznek magyar bulik is. nem a legszebb roman varos, de azert turheto. jo szorakozast.. vagyis tanulast :D

ne aggodj :) ) arban? olcsobb mint magyarba, minosege pedig azonos. foleg a net, es mobil joval olcsobb es jobb is. az ejszakai elet meg remek: lesznek magyar bulik is. nem a legszebb roman varos, de azert turheto. jo szorakozast.. vagyis tanulast :D
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
Szerintem minden téren jobb, mint Magyarország. Fõleg a keleti régiónál. Olcsó minden.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A dohány is olcsóbb? Mennyire tudnak magyarul pl a boltokban, bankokban?
:) ) a dohány azonos a magyarországival. 13, 5 ron (lej) egy jobb Kent cigaretta (de mindegyik dobozban 20 van , nem 19)Huh magyarul meg ha román az elárusítónõ lehet majd megfogja érteni, de ha tudsz akkor inkább kérd angolul. Vagy a legjobb az önkiszolgáló. Bankokban nem tudnak (csak ha magyar: majd ha bemész a kitûzõjén lévõ névrõl rájössz a nemzetiségérõl) Amúgy minden nagyvárosban ... azaz Aradon is van OPT, ahol tudnak magyarul (ha nem is az egészen 1 biztos.. majd átirányítanak) Szóval ne ess kétségbe. Minden megoldható.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Persze mindent megoldunk majd valahogy, úgysem lesz más választásunk. :D

Toloba milyen fakultatív programlehetőségek vannak és milyen áron az Apollon Travel szervezésében?

Legjobb válasz: görögországi programok közül ezeket ismerem: Meteorák , Olyümposz , Athén, Lakatlan sziget hajókirándulás , görög est. Ezek aránylag nem is kerülnek sokba. De egyébként fent van honlapjukon .

görögországi programok közül ezeket ismerem: Meteorák , Olyümposz , Athén, Lakatlan sziget hajókirándulás , görög est. Ezek aránylag nem is kerülnek sokba. De egyébként fent van honlapjukon .

Járt már valaki Albániában és/vagy Macedóniában? Milyen arra az életszínvonal?

Mármint az nyilvánvaló,hogy rossz.De ez mennyire látszik? Mennyire tiszták a városok,milyen a közbiztonság,stb. Rosszabbak,mint mondjuk Észak-Magyarország?

Legjobb válasz: Én Szerbiában élek, és én úgy vagyok vele, hogy ezt a környéket hülyeség felosztani, mindenhol rossz, van ahol egy kicsit rosszabb. Viszont vannak még ezektõl is rosszabb helyek... A kérdésedre válaszolva, attól függ, hogy hol jársz... Albánia talán tényleg elmaradott, semmi extra ország.. De tényleg a helytõl függ. Romániával voltam így, hogy átmentünk a határátkelõn, olyan helyeken jártam, hogy azt hittem, hogy elhányom magam, aztán Székelyföldön meg olyan helyek voltak, amik nagyon tetszettek..

Én Szerbiában élek, és én úgy vagyok vele, hogy ezt a környéket hülyeség felosztani, mindenhol rossz, van ahol egy kicsit rosszabb. Viszont vannak még ezektõl is rosszabb helyek... A kérdésedre válaszolva, attól függ, hogy hol jársz... Albánia talán tényleg elmaradott, semmi extra ország.. De tényleg a helytõl függ. Romániával voltam így, hogy átmentünk a határátkelõn, olyan helyeken jártam, hogy azt hittem, hogy elhányom magam, aztán Székelyföldön meg olyan helyek voltak, amik nagyon tetszettek..
Pár éve egy (akkor még) osztálytársam járt Albániában. Az élménybeszámolójában szamarak mint jármûvek szerepeltek, a szegényebbje azzal járt. A gazdagok meg öreg Merdzsókkal. Állítólag.
en voltam albaniaban nyaralni. Mondjuk ahol voltunk 3*-os szalloda nem volt rossz, de a kornyek elegge lepukkant..az emberek bunkok es kedvetlenek, kopdosnek meg krákognak a buszmegallokban...es a szemet rengeteg...kukaba dobni a szemetet??hahh naluk ilyen nincs. Am nagy a szegenyseg de olcso minden a szallodaban egy sor 170 ft volt atszamolva..mo-n egy 3*-os szallodaba azert 170 ft-ert sort?????:D
Milyen arra az életszínvonal? A felnõtt lakosság 30-40%-a cigaretta, alkohol, kábítószer, ja meg ember csempészébõl tartja fenn magát.Akkor el tudod képzelni milyen arra a életszínvonal.


Nagyon rossz magyar orszagon a helyzet innen csak menekulni lehet es szeretnenk ausztraliaban uj eletet kezdeni hogy fogad? Nem kuldenek haza? Es milyen arra az elet?

Legjobb válasz: Magyarország és Ausztrália, kezd ezek magtanulásával, aztán jöhet az összes többi.

Magyarország és Ausztrália, kezd ezek magtanulásával, aztán jöhet az összes többi.
Az Ausztrál letelepedéshez egy szigorú pontrendszeren kell teljesíteni egy adott pontszámot. Számít az életkortól kezdve az iskolai végzettség, szakma, nyelvtudás szintje, stb. A kérdésedet olvasva te a magyar letelepedéshez szükséges pontszámot sem érnéd el ha lenne ilyen.
Ilyen helyesírással persze, hogy rossz a helyzet Magyarországon. Gondolom az ausztrál emberek szívesen dolgoznak, hogy még egy bevándorlót eltarthassanak. Mindenesetre sok sikert!
Kérdésben nem Anglia van. Tisztában vagyok a repjegy árakkal. Arra írtam csak válaszul, hogy nagyon rossz a helyzet szerinte. Angolul tud, Ausztrál repjegyre és ottani élet kezdésre futja... Ez minden csak nem nagyon rossz helyzet. Persze mindennél van jobb is.
Angol nyelvtudas nelkul semki nem telepedhet le. Ezt kellene minden orszagban bevezetni es akkor a sok primitiv nem menne sehova, maxaz iskolaba.
Egyetértek az elõttem szólókkal, és azt tanácsolom, menekülj! Itthon nincs szükség tanulatlan emberekre. :-)
az ilyen buta ember el is mehet a fenébe. Legalább eggyel kevesebb ingyenélõt kell eltartani Magyarországon.
Milyen helyzet rossz? Annyira nem lehet rossz, ha a repjegyre valót sikerült félre tenni. Angol tudás megvan hozzá??
Már úgy értem ha pl Angliába menne, mivel Ausztrália a fent leírtak miatt elég esélytelen.
Utolsó, egy repülõjegy szerinted mennyibe kerül? Még zsebpénzbõl is meg lehet venni.

Anyukák! Milyen árban van a Sudocream? Eddig mi a repikből éltünk, még sosem vettem, nem tudom milyen árban lehet kapni. A Brendon-ban a 125 g-os 1.590, - Ft. Az jó ár?

Legjobb válasz: Annyi az ára, de nem éri meg, legalábbis nekem tökéletesen bevált az a popsikrém, amit a gyerekorvos írt fel, kb. 400 Forint volt egy nagy doboz.

Annyi az ára, de nem éri meg, legalábbis nekem tökéletesen bevált az a popsikrém, amit a gyerekorvos írt fel, kb. 400 Forint volt egy nagy doboz.
Nem rossz ár. Én a 250g-t vettem 2ezer forintért akcióba egy babaüzletbe még kb. fél éve, de lehet már 1 éve. Még mindig félig van.. nem gyõzöm használni.
Nagyon jó áron van, én a 60g-at veszem a dm-ben 1100ft-ért.
nagyon jó ár szerintem 60 g 895 ft az Internetpatika kft-nél személyes átvétel esetén...ez a legolcsóbb amit találtam bár 400g-os van 4250-ért, ha szükséged van ennyire természetesen a kiszerelés miatt ennyi, így ez a legolcsóbb:) az elefáni babadiszkontban
bocs az off-ért: Hol találtál 4-es ennyiért?
Én a 60gr 679 ft veszem, a 125gr 1400ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Itt a 400g-os kb. 2000Ft.
4-es vagyok, van nálunk egy pici bolt (X.ker) ott ennyi.

Miskolci halasok? A plázában az állatboltban milyen árakon vannak halak, növények, aljzat, és háttér? Mennyire felszereltek?

Hello, érdekelne, hogy miéyen árban van pár dolog a miskolci plázában lévő állatboltban, és hogy mennyire felszerelt a bolt? Vasárnap megyek oda, és szeretnék aljzatot- ezek milyen árban vannak? Nem kell húdemilyenjó táptalaj, vagy valami, hanem csak egyszerű fekete vagy barna aljzatot akarok. Milyen árban van? Kell még növény is, sok (kb 6-7 db) és hogy ezek milyen árban vannak? Meg kell még pár hal is. Ilyenek lennének: törpe gurámi, törpe páncélos harcsa, guppi, meg lehet hogy molly. Ezeknek mennyi a darabára kb? Meg még tervezek egy sima, kék hátteret, gondolom ez nem drága, és még lehet hogy veszek melegítőt, mert elromlott. Valaki valami infó, hogy mennyibe kerülnek? Még nem mentem be sose, de mondjuk kívülről nézve is elég igényes, főleg a nagy tengeri akváriummal. Ha valaki írna, nagyon megköszönném, mert nem akarom azt, hogy viszek x forintot, de kéne y, de nekem kevesebb van...

Legjobb válasz: Én mindig ott vásárolok plázában árak elfogadhatók az írt halakat szoktam ott látni, növénye szoktak lenni anubias gömbmoha meg egy csomó ilyen ezer watt/liter fényt igénylõ az elsõ 2t éri meg megvenni gömbmoha 450 anubias 1300 asszem a kaják felszerelések olyan átlagos árban vannak.Halak szépek egészségesek elfogadható áron.Háttér is van egy csomó féle én mindent ott veszek vagy esetleg még jó a komodo meg aztmondják a vitorlás a auchanos rettenetes drága és betegek a halak az nemjóó a szinvaparkba elég koszosak akik de ami nem él az jó árba van :) Remélem segítettem!

Én mindig ott vásárolok plázában árak elfogadhatók az írt halakat szoktam ott látni, növénye szoktak lenni anubias gömbmoha meg egy csomó ilyen ezer watt/liter fényt igénylõ az elsõ 2t éri meg megvenni gömbmoha 450 anubias 1300 asszem a kaják felszerelések olyan átlagos árban vannak.Halak szépek egészségesek elfogadható áron.Háttér is van egy csomó féle én mindent ott veszek vagy esetleg még jó a komodo meg aztmondják a vitorlás a auchanos rettenetes drága és betegek a halak az nemjóó a szinvaparkba elég koszosak akik de ami nem él az jó árba van :) Remélem segítettem!

Milyen bébiételek vannak Olaszországban és az itthoni árakhoz képest kb milyen árban?

Május végén megyünk 11 hónapos fiúnkkal több mint egy hétre, és nem tudom, hogy még itthon vásároljak-e be neki, vagy kapok-e kint is neki kajákat. Nem eszik még sertéshúst, halfélét, paradicsomot, magvas gyümölcsöket, hüvelyes zöldségeket.

Legjobb válasz: Vannak, de nem olyanok mint Magyarorszàgon, tobb zoldsègbol van benne egyszerre ès csak az van ràìrva: zoldsèg csirke rizs, zoldsèg borjù tèszta, tùrò zoldsèg bùzadara. Meg kell nezni a hozzàvaloknal milyen zoldsègek vannak benne. Vannak babahùsok 80g-os kiszerelèsben de dràgàk 2 db 2eurò korul van . A nagy uvegesek 2 db-os 3-4 eurò. Nèhany bababoltban van nèmet gyàrtàsù Hipp-es bèbiètel azok jòk 1,45€ barabja, de nem hiszem, hogy azzal akarod tolteni a nyaralàst, hogy bèbiètelt keresel, szerintem hozzatok otthonròl is valamennyit.

Vannak, de nem olyanok mint Magyarorszàgon, tobb zoldsègbol van benne egyszerre ès csak az van ràìrva: zoldsèg csirke rizs, zoldsèg borjù tèszta, tùrò zoldsèg bùzadara. Meg kell nezni a hozzàvaloknal milyen zoldsègek vannak benne. Vannak babahùsok 80g-os kiszerelèsben de dràgàk 2 db 2eurò korul van . A nagy uvegesek 2 db-os 3-4 eurò. Nèhany bababoltban van nèmet gyàrtàsù Hipp-es bèbiètel azok jòk 1, 45€ barabja, de nem hiszem, hogy azzal akarod tolteni a nyaralàst, hogy bèbiètelt keresel, szerintem hozzatok otthonròl is valamennyit.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget! Akkor jól bevásàrolok itthon, gondolom, a gyümölcsökkel is hasonló a helyzet.
Szia! A gyumolcsokbol nagy a vàlasztèk ès az àruk is elfogadhatò, 100-g-os uvegekben kaphatò, arra kell figyelni, hogy àltalàban cukrozottak amelyik nem arra kulon rà van ìrva. En hipp-et szoktam venni az nem cukrozott 1€ 2 uveg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Azt szeretném meg tudni hogy milyen árban fóliáznának le egy Alfa romeo 146 ot matt feketére egész karosszériát?

Házilag meg lehet e szépen csinálni pl ha saját magadnak fújod le?

Legjobb válasz: Én is hasonló kategóriában érdeklõdtem, és találtam egy egész jó oldalt. http://mattautofolia.hu/mattautofolia_arak.html itt az árak elég átláthatóak. És vannak fennt ilyen minták, hogy milyen színûek vannak: http://mattautofolia.hu/mattautofolia_szinek.html De lehet van ennél olcsóbb is, de nekem szimpatikusak.

Én is hasonló kategóriában érdeklõdtem, és találtam egy egész jó oldalt. http://mattautofolia.hu/mattautofolia_arak.html itt az árak elég átláthatóak. És vannak fennt ilyen minták, hogy milyen színûek vannak: http://mattautofolia.hu/mattautofolia_szinek.html De lehet van ennél olcsóbb is, de nekem szimpatikusak.

Ha szeretnék nyárra befogadi cicust, míg a Gazdi nyaral, milyen feltételeknek kell megfelelnem, illetve a cicust milyen "feltételekkel" fogadhatom be az otthonomba? És milyen árat kérhetek ezért naponta?

Legjobb válasz: Én magamból indulok ki. Szép, tiszta legyen a környezet, macskáknak balesetveszély-mentes. Mindig tiszta, friss, hideg víz. Ha kinti cicák, árnyékos hely. Legyen nálad a cicák dokijának száma. Ha megbetegszik, nem mondhatod, hogy most nem érsz rá elvinni orvoshoz. A szabályokat betartod, pl. nem kapnak kunyizós kaját. Fontos, hogy valamilyen szinten érts a macskákhoz, fõleg a cica fajtájához. Legyél otthon sokat, simogasd a cicákat, játsz velük. Az alap, hogy ne bántsd, üsd õket. Egy jó gazdi úgyis kikérdez téged, a lényeg, hogy õszintén válaszolgass a kérdésekre. Ha egy feltételnek nem tudsz megfelelni, azt az elején mond meg, ne a végén derüljön ki. Árat nem tudok mondani, nem vigyáztam még cicákra.

Én magamból indulok ki. Szép, tiszta legyen a környezet, macskáknak balesetveszély-mentes. Mindig tiszta, friss, hideg víz. Ha kinti cicák, árnyékos hely. Legyen nálad a cicák dokijának száma. Ha megbetegszik, nem mondhatod, hogy most nem érsz rá elvinni orvoshoz. A szabályokat betartod, pl. nem kapnak kunyizós kaját. Fontos, hogy valamilyen szinten érts a macskákhoz, fõleg a cica fajtájához. Legyél otthon sokat, simogasd a cicákat, játsz velük. Az alap, hogy ne bántsd, üsd õket. Egy jó gazdi úgyis kikérdez téged, a lényeg, hogy õszintén válaszolgass a kérdésekre. Ha egy feltételnek nem tudsz megfelelni, azt az elején mond meg, ne a végén derüljön ki. Árat nem tudok mondani, nem vigyáztam még cicákra.
egyetértek az elsõ hozzászólóval, nekünk vigyáztak már macskánkra, napi 200 forintot kért, azt mondta, még sok is, mivel nem nagy gond neki a cicus, persze tápból és egyébbõl a gazdinak kell bevásárolni...
Ha ismerõs cicájára vigyázol, akkor szerintem jobban teszed, ha ingyen csinálod. Utána tartozik majd neked egy szívességgel, ami akár jóval többet is érhet (nem pénzben persze), mint a napi 200 forint. Alapvetõ viszont, hogy szeresd a cicákat, mert anélkül úgysem tudod jól ellátni ezt a feladatot.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen..hát, mondjuk, én jobban szeretem a cicámat, mint némelyik embertársamat...úgyhogy ezzel nincs gond, mondjuk cicapanzióban meg szûk térben van napi 1500-2000Ft-ért....mondjuk oda nem adnám a sajátomat....köszi szépen a segítséget!

Melyik a jobb a PS vagy az Xbox 360? Melyik milyen árba van? A játékok milyen ár körül mozognak? Mi a különbség közöttük?

Legjobb válasz: A PS3 az Xbox 360 árának majdnem a kétszerese.Ps-nél elõny,hogy blueray filmeket lejátszik,de nem biztos hogy viszi a másolt játékokat.Az xboxnál ilyen probléma nincs.10ért flashelik,bár nekem van itthon flashelõ progim így egyedül megoldottam.Sztem jobban jársz egy Xboxxal

A PS3 az Xbox 360 árának majdnem a kétszerese.Ps-nél elõny, hogy blueray filmeket lejátszik, de nem biztos hogy viszi a másolt játékokat.Az xboxnál ilyen probléma nincs.10ért flashelik, bár nekem van itthon flashelõ progim így egyedül megoldottam.Sztem jobban jársz egy Xboxxal
Ha gazdag vagy ps3-at vegyél, ha meg nem akkor xbox 360
Szerintem is Xbox.Kivéve ha eredetivel akarsz játszani :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!