Találatok a következő kifejezésre: Milyen állatokat lakásban tartani (4 db)

Milyen állatokat lehet lakásban tartani úgy, hogy ők is jól érezzék magukat?

Legjobb válasz: Nekem van egy cicám a lakásban. Relélem õ jól érzi magát. Mi megteszünk ennek érdekében mindent. Szerintem minden csak szoktatás kérdése. Mi például nem engedjük ki a kertbe, mert olvastam, hogy ha meglátja, hogy mi van kinnt, és tetszik neki, akkor csak vágyódni fog oda, és az ugye neki már nem jó. Az is jó neki, ha hagyjuk az ablakon keresztül nézelõdni, hiszen neki ez érdekes, ahogy kinnt repdesnek a madarak.. stb

Nekem van egy cicám a lakásban. Relélem õ jól érzi magát. Mi megteszünk ennek érdekében mindent. Szerintem minden csak szoktatás kérdése. Mi például nem engedjük ki a kertbe, mert olvastam, hogy ha meglátja, hogy mi van kinnt, és tetszik neki, akkor csak vágyódni fog oda, és az ugye neki már nem jó. Az is jó neki, ha hagyjuk az ablakon keresztül nézelõdni, hiszen neki ez érdekes, ahogy kinnt repdesnek a madarak.. stb
Sajnos - a lakótelepen és a régi bérházakban élõk többsége szerint - például csótányokat úgy is, hogy nemzedékek mestekednek azon, hogy kifejezetten rosszul érezzék magukat. A keserû viccet félretéve: szerintem akváriumi halakat, ha kellõen és folyamatosan gondoskodnak a vízminõségrõl és valóban elég mozgsterek kapnak, gond nélkül lehet tartani a lakásban. Nagyobb termetû állatokat, csak akkor, ha tágas a lakás, s van idõ foglalkozni velük, és lehetõség szerint nemm sokat maradnak egyedül.
kisebb kutya cica hörcsög görény stb...
kisebb rágcsálók esetleg madárpók (békésebbek közül)

Milyen állatot érdemes lakásban tartani?

űz,hang kisé zavarja a velem együtt lakókat

Legjobb válasz: mivel a Halak, akvarisztika kategóriába írtad a kérdést, ezért a helyes válasz a hal?

mivel a Halak, akvarisztika kategóriába írtad a kérdést, ezért a helyes válasz a hal?
A kérdező hozzászólása: nem abban akartam irni.rágcsálóra gondoltam.de köszi jo volt....
rágcsálók közül pl. hörcsög. egyedül, és ketrecben!
hát ha a bûz zavarja õket akkor a rágsálok kilõve a macskával és kutyával 1üt
Hangya
jó neked a hal
Kecskét. Mellesleg egy höri vagy tengerimalac is csak akkor fog bûzleni, ha nincs tisztességesen takarítva alatta.
nekünk voltak törpehörcsögjeink hetente lett takarítva és mégis mindig büdös volt
Sok évvel ezelõtt nekem is volt malac, dzsungel hörcsög, fehér egér is. Rendszeresen voltak takarítva, egyik se volt büdös. A kellemes gyallás illat volt csak érezhetõ.
Ha szeretnéd hogy ellopják akkor tarthatod kint.
Ha majd kint tartod, elkuldod a cimedet? :) Szeretnem ellopni, tudod, nagyon tetszik, csak nem telik ra... Monduk, en utanna bent tartanam, nehogy valaki mas is ellopja tolem. :P
Egy fokozottan kíváncsi, híresen felfedezõtermészetû, agilis, barátságos, látványosan vad-hibrid fajta, több százezer forintos macskát udvarban nem jó ötlet tartani, szerintem elég értelemszerû, hogy miért. Egyszer kóborol el, és többet nem látod viszont, max. ha van olyan szerencséd, hogy nagyon becsületes a "megtalálója". A kinti macskák szokásos kockázatai (balesetek, kutya, autó, paraziták), várhatóan jóval alacsonyabb életkora és rosszabb egészsége állnak fenn nála is (amennyiben nem lopják el...), ami már csak az árát és ritkaságát is tekintve ilyen fajtánál szerintem elég nagy felelõtlenség.
Én nem tartanám udvarban, mi van ha kimegy az utcára és elcsapja egy kocsi.Az nem válogat hogy drága és ritka szavanna macska vagy csóró házimacska.Vagy mi van ha ellopják, befogja vagy nyugdíjas mert neki tetszik.Vagy mi van ha megmérgezik, eszik egy jó adag patkánymérget valahol.Gondolkozz ember!!
Több százezer forintos macskát nem tartanék kint, de ezt szerintem a tenyésztõ kiköti a a szerzõdésbe, hogy csak kifutóba tarthatod!
Utolsó: jó lenne ha csak több száz ezer forintról lenne szó :D ha már mindenképp forintban akarod tudni, akkor elmondom hogy 2, 5 millánál kezdõdik +egyéb költségek hogy behozhasd az országba. európában tenyészti kb 5 ember.
haha, én is jót szórakoztam a párszáz ezren. bár a kérdésen jobban. cica egyhelybõl ugraná át a kerítést, nem hiszem, hogy ezt részletezni kell http://www.youtube.com/watch?v=vprEInOl1o0
azt hiszem, itthon is láttam ilyen tenyészetet, de õk nem F1-eseket tartanak, hanem F4 vagy F5-öket. általában sokadik generációsakat szoktak eladásra kínálni, azokból kinézem, hogy csak néhány százezer.
az meg pláne nem olcsó. gondolj bele, az f1 félig szervál félig házimacska, az f2 az f1 apunya és apuka és így tovább, tehát egyre értékesebb.


Bérházi lakásban szeretnék állatot tartani. Kb az összes kisállatra gondoltam már ami létezik, és a nyuszihoz lyukadtam ki. Nem volt még soha nyuszim. Ha vennék akkor milyen fajtát érdemes?

kisállat, lakás

Legjobb válasz: Mindenképp törpenyúl,de kérdezd ki alaposan elõtte az üzletben dolgozót és csak megbízható helyrõl vegyél. Mi egyszer akartunk kisnyuszit, nézegettük kirakatban, mondták,hogy olyan kicsi marad,aztán pár hónap múlva láttam ugyanazt a pici nyuszit,volt vagy 5 kiló :)

Mindenképp törpenyúl, de kérdezd ki alaposan elõtte az üzletben dolgozót és csak megbízható helyrõl vegyél. Mi egyszer akartunk kisnyuszit, nézegettük kirakatban, mondták, hogy olyan kicsi marad, aztán pár hónap múlva láttam ugyanazt a pici nyuszit, volt vagy 5 kiló :)
http://www.torpenyul.hu/ Itt nézelõdj, okosodj, kérdezz! Remek a társaság, segítõkészek. És tenyészeteket is javasolnak majd.
Törpenyúl tenyésztõket keress, ne állatkereskedésben vegyél nyuszit! Mennyit olvastál a nyuszikról? Tudod, hogy imádnak falsarkakat, tapétát tépni/rágni? :) Számolnod kell ezzel is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm(:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!