Találatok a következő kifejezésre: Milyen állat ami a képen (4 db)

Milyen állat maradványa, ami a képen van?

http://image2.myvip.com/users/0067/00675382/4616791/c8a44e80..

Legjobb válasz: Tengeri süni! :)

Tengeri süni! :)
semmilyen
Inkább tengeri csillag.
Nem tudom.
Tengeri sün, egyértelmûen. ;)
Csillag
Azért csillag, mert ha jó a térlátásod és jól megnézed akkor tisztán kivehetõ, hogy csillag.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, az utolsó komment linkei alapján megtaláltam az igazi megoldást! Echinocardium mortenseni :)

Szeretnék ilyen világos barna hajat (kép lent ^^) és milyen hajfestéket kell vennem mert ami a hajfesték dobozán áll az nem mindig ami lesz belőle. Egyébként a gesztenyebarnánál kicsit világosabb a hajam. ^^ Milyen hajvastéket vegyek? ^^

http://www.google.hu/imgres?q=vil%C3%A1gos+barna+hajak&um=1&..

Legjobb válasz: http://www.garnier.hu/_hu/_hu/our_products/shades-haircolor... ez hasonlít rá a legjobban,és azért linkelem ezt a festéket mert még sose volt alkalmam csalódni benne,mindig azt a színt kaptam amire vágytam:) Bár én szõke vagyok de mit sem változtat a lényegen! Vágj bele, sok sikert!

http://www.garnier.hu/_hu/_hu/our_products/shades-haircolor... ez hasonlít rá a legjobban, és azért linkelem ezt a festéket mert még sose volt alkalmam csalódni benne, mindig azt a színt kaptam amire vágytam:) Bár én szõke vagyok de mit sem változtat a lényegen! Vágj bele, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 21:44 köszi a választ biztos szép lett a hajad.:) nekem az elsõ linknél világosabb a hajam de a másodiknál kicsit sötétebb én is hamarsoan befestem ^^
Szerintem inkább színezõt vegyél csak, ne festéket! A színezõ kikopik egy idõ után, de a festék az sajnos nem!Ha nem tetszik az árnyalat egy idõ után mosással kijön! A Palette-nek vannak színezõi: A sárga dobozos Tone creme shampoo--ez van ráírva És a rózsaszín dobozos color and gloss! Mindkettõ 24-28 hajmosásig tartó színezõ! Én ezeket ajánlom neked! Nem tér el nagyban a hajszínedtõl, talán az ofõ sem akad ki! A festék nem való neked, meg attól nem könnyû megszabadulni, és rendszeresen festeni kell. De nem így a színezõ. Az, ha nem jön be kikopik 2-3 hónap alatt! ezek jók lennének neked: (kicsit nagyobban látod) A vajkaramella árnyalat szerintem szép lenne neked: http://www.palette.hu/termekeink/color-gloss/color-gloss/szi.. A nugátbarna is hasonlóan feldobná a hajadat: http://www.palette.hu/termekeink/tone-creme/tone-creme/szina.. Mindenképpen válassz ezek közül:) Jók a színek, én is Palette-vel színezem a hajamat! Szép fényt ad a hajadnak. Csak olvasd el mindenképpen, hogy színezõ legyen és ne festék! Ha van valami, írj privit:) 30N
A boltokban van általába tincsminta, az alapján válassz. Én most ilyennel festettem be a hajam(és kb olyan színû volt, mint az elsõ linkelt képen).. várjál így érthetõbb: ilyen színû volt kb a hajam: http://aptekaslonik.pl/images/prod/15245/garnier-color-shine.. ezzel festettem be: http://aptekaslonik.pl/images/prod/15246/garnier-color-shine.. És olyat kaptam mint a 2. általad linkelt képen. Szóval 1-2 árnyalattal világosabbat kell venni, mint ami a képen van, de a tincsminták azok általába a valódi színt mutatják.
A kérdező hozzászólása: hát azt még nem tudom olyan május végén mert félek hogy mit fog szólni az osztályfönök, mivel csaqk 8.os vok ^^
majd írd meg légyszi milyen lett:) mikor festeted be?
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)
mondom, én mindig azt a színt kaptam ettõl a hajfestéktõl amit elvártam, nagyon szeretem, ha nincs zsém fodrászhajfestékre mindig ilyet veszek, nem váltanék garnierrõl imádom minden termékét, az arcápolótól a hajfestéken át:) egyedül samponban meg balzsamban nem jött be:)
A kérdező hozzászólása: ja tényleg bocsi :) . de ez biztos olyan színû lesz amilyent szeretnék?mert félek hogy más lest mint amire vágyok, mert már jártak így ismerõseim.
hát pont direkt úgy linkeltem be neked hogy oldalt ott van a színárnyalat amivel érdemes lenne próbálkoznod:) világos aranybarna, az van alá írva:) ha vállnál hosszabb a hajad vegyél 2 dobozzal!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, csak az a baj én még egyszer sem festetem be és nem tudom ebbõl a hajfestékbõl melyik szint/árnyalatot válasszam hogy olyat kapjak mint azon a képem amit belinkeltem ^^ meg tudod nekem mondani :)
A kérdező hozzászólása: 21:48 köszi a válankább hajfestéket vennék biztos nem fog rosszul álni mert már kiprobáltam szinezõvel a hajamon anno és jólállt :) de azért köszi a választ

A héten megyek fodrászhoz, milyen frizurát vágassak? Ami könnyen karban tartható, mutatós és nem túl rövid? És ami jól áll? (kép)

A héten megyek fodrászhoz. Most olyan semmilyen a hajam, se nem göndör, se nem egyenes (dauerolva volt egy éve, egyenes eredetileg, majd valamikor megint az lesz) Törött a vége, mindenképp vissza kell belőle vágni pár centit, meg szeretném majd nyár végén kipróbálni a vörösesbarna hajat, ahhoz viszont előbb valami forma kéne. Ilyen most:

Legjobb válasz: szerintem tépett azaz réteges legyen, nekem is olyan van, ezért van formája is, ha hosszabbra hagyod, lehet variálni is itt egy link: https://www.google.hu/search?q=t%C3%A9pett+haj&source=lnms&t..

szerintem tépett azaz réteges legyen, nekem is olyan van, ezért van formája is, ha hosszabbra hagyod, lehet variálni is itt egy link: https://www.google.hu/search?q=t%C3%A9pett+haj&source=lnms&t..
A kérdező hozzászólása: Köszi :) tegnap kérdeztem barátnõmet, õ is ezt ajánlotta :D régen volt tépett hajam, szerettem, csak akkor túl rövid volt, ezért utólag rossz emlék kicsit :DD de most hosszabbra hagyva lehet megcsináltatom. :)
Nincs mit, örülök, ha segíthettem, nekem is ilyen, csak nekem elég rövid /vállam felett kb.3-4 cm-rel/, de én így is szeretem


fotóbolt?
Bármilyennel, amelyik tud rétegeket is kezelni. Berakod a tigrisszemeket külön rétegekre, és a rétegek átlátszóságát neked tetszõ mértékûre állítod. Ergo nem kell a töbszázezres Photoshopot beszerezned hozzá, a legtöbb ingyenessel halál egyszerûen összedobod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Ennek a szerkesztõnek a neve Zooface-Gif animal morph


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!