Találatok a következő kifejezésre: Milyen állapotban az (68 db)

Menyasszonyok? Nektek milyen állapotban van az eljegyzési gyűrűtök? (Kisérőgyűrűtök, ki hogyan nevezi)

Mennyi ideje kaptátok? Rendszeresen hordjátok? Rajtatok marad fürdéskor, mosogatáskor stb is, vagy csak alkalmakkor hordjátok?

Legjobb válasz: Nekem fehéraranyból van, köves gyûrû, munkánál mivel sokat bontok, nem hordom, itthon sem éri víz mert leveszem, majd ha végeztem visszaveszem, mert szerintem túl szép és értékes, hogy még a wc-t is abba pucoljam. 1 éves, nemsokára emlékpolcra kerül, de még mindig olyan mint ha tegnap lett volna véve. Szerintem lényegtelen, milyen a gyûrû, olyan legyen amilyen a leendõ menyasszony stílusa, az meg hogy milyen állapotban lesz az dönti el, hogy az aki hordja mennyire figyel rá és mennyire óvja.

Nekem fehéraranyból van, köves gyûrû, munkánál mivel sokat bontok, nem hordom, itthon sem éri víz mert leveszem, majd ha végeztem visszaveszem, mert szerintem túl szép és értékes, hogy még a wc-t is abba pucoljam. 1 éves, nemsokára emlékpolcra kerül, de még mindig olyan mint ha tegnap lett volna véve. Szerintem lényegtelen, milyen a gyûrû, olyan legyen amilyen a leendõ menyasszony stílusa, az meg hogy milyen állapotban lesz az dönti el, hogy az aki hordja mennyire figyel rá és mennyire óvja.
Ha inkább a karikát akarja majd hordani a menyasszony, akkor mindegy hogy milyen az eljegyzési gyûrû, jobb esetben nem fogja évekig hordani. Én inkább az eljegyzési gyûrûm kedvelem, a karikát nem hordjuk. Lassan egy éve hordom, tökéletes állapotban van, de valószínûleg az is közrejátszik, hogy a férjem szakember, ékszerekkel foglalkozik. Ha piszkos lesz valakinek, érdemes beadni tisztíttatni, nem nagy dolog és nagyon szép lesz a végeredmény. Meg lehet próbálni otthon is egy régi fogkevél+fogkrémmel, nem lesz semmi baja, ha nem hamis. Ha arany, annak nem szabadna zöldülni vagy barnulni (max. piszoknak megtapadni a mélyedésekben, mintákban), be kéne vizsgáltatni (nem kerül semmibe ha bementek egy zaciba és megkérdezitek hogy mibõl van, azt nekik nem kell tudni, hogy nem szándékozod otthagyni:) ), mert valószínûleg valami ötvözet inkább. Akkor lehet reklamálni utána, ahol vettétek.
Amikor észreveszem, hogy szinezõdik egy kicsit beadom az ékszerészhez tisztíttatni. Úgy kapom vissza, mintha új lenne!
nekem fehér arany van és mindig rajtam van, annyi a baj hogy nem olyan igazán fehér, de amugy semmi baja, icipicit sárgább, de messze van a sárga aranytól. A kõnek semmi baja. egy van benne. A jegygyûrûmet itthon nem hordom az is fehérarany viszont az karcosabb talán picit a férjemé durvább de ö rajta mindig rajta is van. Mivel ez elve vastagabb ezért a karcok s jobban látszódnak rajta. Az eljegyzés 3 és fél éve volt az esküvõ februárban lesz kettõ. A jegygyûrû ilyen csak nem matt mivel az 2 hónap után ugyis kifényesedne. http://www.ekszerkozpont.hu/webshop/karikagyuru/374.html
http://www.mizserekszer.hu/fotky5797/fotos/_vyrn_87G044.jpg Ilyenem van, arany, a kõ benne cirkónia, apró nagyon. Nem is szerettem volna nagy köveset, mert akkor le kellene vennem állandóan, tuti elhagyom.Jobban szeretem az egyszerûbb ékszereket. 2 éve megvan, egyszer volt polirozva a tetején ahol összeér a köves résszel a két másik szál, ott nagyon picit besötétedik, meló közben az olajos por rászáll (mérnök vagyok).Karcok is akadnak, de az normális.
Az enyém ezüst és gyémánt van benne, mindig rajtam van, kivéve, ha bekrémezem a kezemet. 22 hónapja kaptam, semmi baja. 28/n
Eljegyzési gyûrût, semmiképp se karikát. Az eljegyzési gyûrû ha kicsik karcolódik is az nagy napig na és? Aztán majd közösen kiválasszák a karikát. Mi is így döntöttünk. Azaz én mondtam a páromnak, mert észrevettem, hogy a karika gyûrûket nézegeti. :)
Eljegyzési gyûrû nincs, csak kísérõ gyûrû. Menyasszony csak a karikagyûrûkkel való eljegyzés után lesz valaki. Egy ismerõsöm nem gyõzi mindenkinek mondogatni, hogy a köves gyûrûje eljegyzési gyûrû, mert senki nem hiszi menyasszonynak. Fel van háborodva, hogy miért hiányolja mindenki a karikagyûrût is. A karika gyûrûvel együtt hordom, és állandóan rajtam van. Nincs semmi baja egyiknek sem. A koszos munkákat kesztyûben végzem.
Fehérarany eljegyzési gyûrûm van gyémánttal. A karikagyûrûnket csak az esküvõ napján kezdtük el hordani, én azóta mindkettõt hordom, egy ujjamon. A karikagyûrûnk teljesen egyszerû fehérarany, nincs rajta semmi dísz. Rendszeresen hordom ékszerészhez, kitisztítja, karban tartja. 7 éve vagyunk házasok, durván 7, 5 éve jegyzett el, a gyûrûk olyanok, mint új korukban. Takarításhoz, és néha munkához leveszem (orvos vagyok, laboratóriumban dolgozom), illetve fürdéshez, alváshoz is. De egyébként mindig hordom õket.
Nekem fehérarany, icipici köves lánykérõ gyûrûm van, csudiszép. Vékony, szolid, amilyet szerettem volna... A karikagyûrûm még karctalan, ott az üzletben :D
Szóval ha egy pár csak az esküvõ elõtt nemsokkal veszi meg a karikagyûrûket, és addig nem is hordják már, akkor õk sosem voltak võlegény és menyasszony? Komolyan lefárasztanak egyes agyhalott válaszadók :) Tudod kedves nem tudom hányadik válaszoló, nem a gyûrû a lényeg sosem, hanem a komoly szándék, és a felek feltétel nélküli szeretete/hûsége egymás iránt. Persze ezt felszínesebb emberek úgysem értik... egy (egyelõre) karikagyûrû nélküli menyasszony...
13:39-es vagyok, köszönöm szépen :)
13:39 ez nagyon szép, imádom az ilyen egyszerû de gyönyörû ékszereket
http://aranydiszkont.hu/spd/R11058/14K_Arany_Gyuru_R11058 nekem ilyen van, és hogy is mondjam, ahol találkozik a kõvel a gyûrû, ott a mélyedésben egy kicsit mintha megragadt volna a kosz, de egyébként nincs más baja. Sárga arany. 2011.06.02-án kaptam, azóta minden nap rajtam van, egyedül a Balatonban vettem le 3szor pár órára. Fürdök, mosogatok, alszok benne, egyedül az erõs vegyszereknél és WC pucolásnál veszem le, nehogy elnyelje a végtelen :) A jeggyûrûm mattosított volt, de 2 hónap után kifényesedett. Egyébként nincs baja.
Fehér arany gyûrûm van, egy cirkónia kövel. Nagyon vékonyka, így a karika része kicsit deformálódott, kicsit sárgás is, de a kõnek semmi baja. Mindig rajtam van, kivétel amikor fürdök és mosogatok. Másfél éve kaptam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Lehet félreérthetõen írtam, de a barátunk köves gyûrûben gondolkozik, nem karikában (azt majd együtt szeretnék megvenni) Természetesen úgy választ, hogy a barátnõje ízlését veszi alapul, de egy egy típuson belül is rengeteg fajta van.
A kérdező hozzászólása: 4-es! Nem maga az arany zöldül, hanem mga a kövek alatt, a mélyedésekben. Egyébként egyet értek azzal, hogy sokszor a gyûrû tulajdonosán múlik a gyûrû állapota! Viszont vannak olyan balesetek, amiket nem lehet elkerülni, egyik ismerõsöm pl az asztal lapjába véletlünül bevágta a kezét, úgy hogy a gyûrûben lévõ kövek 1/3- a kiesett!
10. vagyok. Miért lettünk lepontozva???? Gondolom, nem a kérdezõ csinálta, mert folyamatosan mindenki mindenhol le van pontozva, és már kezd idegesíteni. Az én gyûrûm ez: ezüst és gyémánt. http://kepfeltoltes.hu/view/121108/gy_r__www.kepfeltoltes.hu..

Milyen állapotban van az autótok, mennyire figyeltek oda rá?

Legjobb válasz: Saját autóm nincs. Szüleim kocsiját használom ritkán, legtöbbet apám hajtja. Hazudnék ha azt mondanám hogy jó állapotban van. Apám nem vigyáz rá. Legtöbbször koszos, megvan húzva az oldala, a szélvédõ karcos, a kárpit 1 helyen ki van égve és van ott 1 lyuk. Van még pár apróság. Motorikusan nincs baja mert apám nem pörgeti agyon a motort. Jövõre remélem lesz pénzem saját autóra, na de az aztán karban lesz tartva.

Saját autóm nincs. Szüleim kocsiját használom ritkán, legtöbbet apám hajtja. Hazudnék ha azt mondanám hogy jó állapotban van. Apám nem vigyáz rá. Legtöbbször koszos, megvan húzva az oldala, a szélvédõ karcos, a kárpit 1 helyen ki van égve és van ott 1 lyuk. Van még pár apróság. Motorikusan nincs baja mert apám nem pörgeti agyon a motort. Jövõre remélem lesz pénzem saját autóra, na de az aztán karban lesz tartva.
Ütjuk vágjuk nem sajnáljuk! Szerelni csak akor szoktuk (mink) ha már egyáltalán nem lehet hajtani! Télen van lemosva azis amikor leolvad rola a hó és a sarat egyben leviszi! Mûszaki álapota 10es skálán minusz 1! Falun lakunk és sokat lát földes utat! (LADA NIVA)
A lényeg mindig rendben van. És általában tiszta. Belül sûrûbben takarítom mint kívül.
Tip top állapotú, nagyon odafigyelek rá. Mûszakilag is hibátlan, de koszosan sem hagynom. Minden adatot róla gépen tárolok (carmonitor pro), a tankolástól kezdve az olajcseréig. Pedig nem vagyok a márka megszálotja, csak simán imádom a mûszaki dolgokat és a karbantartásukat. 99-es Suzuki
Hibátlan, ha valami nem tetszik a hangján, vagy akármi apróság adódik, azonnal orvosolva van :) mûszakilag tehát kitûnõ állapot. Takarítás szempontjából mindig tiszta belül, rendezett nincs benne semmi fölös limlom. Kívül van hogy poros egy darabig. Sajna itt olyan az út, ha lemosom és elgurulok a boltig már poros lesz:( szal kívül nem szalontiszta, de tisztább sokszor mint az átlag. Karcmentes fényezésû. :) Ha már megdolgoztam érte szeretem ha minden jó.
Rozsdás , horpadt, koszos kivül.Belül sok cucc errearra de aránylag tiszta.Mûszakilag mûködõképes.27éves.Tisztelettel kezelik az utakon mert messzirõl látszik hogy nekem aztán mindegy ha meghúzom az oldalát , viszont másnak a csilivili kocsiján egy ilyen kocc annyiba kerülne mint az autóm értékének a duplája :D
Nincs még kocsim, de biztos vagyok benne, hogy mindig szép tiszta, és igényes lenne, mert rajongok az autókért, és ha lesz sajátom, úgy vigyázok majd rá, mint a szemem fényére!
Top állapotú.Kívül belül mindig tiszta(mondjuk ez itt Németországban nem nehéz feladat, havonta mosás, az is csak megszokásból, mert még pór is alig rakódik rá).Nagyon odafigyelek minden apróságra, a legjobb minõségû alkatrészek kerülnek bele.Ezenkívül használom a Metabond termékeket, úgy motorolajban mint az üzemanyagban.Klímafertõtlenítés és pollenszûrõ csere is min. 2-szer egy évben.Mindez azért, mert évente kb. 45OOO-55OOO km-t utazunk, pl. az utolsó hónapban 11OOO km tettünk meg.Nyári gumik Vredestein, a télik pedig Goodyear márkájúak.Még soha nem volt gond az autóval és nyugodt szívvel adom a kormányt át a páromnak is, tudom, hogy mûszakilag kifogástalan az autó.

Milyen állapotban van a Tapolca-Diszelt és Káptalantótit összekötő út? Autóval járható? Vagy inkább kerüljön az ember?

Legjobb válasz: Szörnyû állapotban gyakorlatilag földút tele kátyúkkal, turistaként gyalog járható, meg traktorral, én sajnálnám az autómat odavinni, inkább a kerülõt javasolnám idõben is kb ugyanakkor ér az ember mivel azon a vacak úton lépésben lehet csak haladni.

Szörnyû állapotban gyakorlatilag földút tele kátyúkkal, turistaként gyalog járható, meg traktorral, én sajnálnám az autómat odavinni, inkább a kerülõt javasolnám idõben is kb ugyanakkor ér az ember mivel azon a vacak úton lépésben lehet csak haladni.

Vetélés után milyen állapotban van az ember?

Ágyban kell feküdnie vagy ugyanolyan egészséges, mint el?tte? Ezt úgy értem, hogy utána való napon.

Legjobb válasz: hát nekem nincs tapasztalatom, de úgy tudom, hogy nagyon vérzik, mintha erõsen menstruálna. ha csak a fizikai tünetekre vagy kíváncsi. ha a lelki állapotra, én személy szerint az öngyilkosságot tervezgetném.

hát nekem nincs tapasztalatom, de úgy tudom, hogy nagyon vérzik, mintha erõsen menstruálna. ha csak a fizikai tünetekre vagy kíváncsi. ha a lelki állapotra, én személy szerint az öngyilkosságot tervezgetném.
Ez elsõsorban azon múlik, mennyi idõs volt az a terhesség. Van olyan vetélés is, amikor az egészbõl annyit veszel észre, hogy egy-két hete késett a mensid.
A kérdező hozzászólása: nem kívánt terhességrõl van szó, ezért lelki gondok nem hiszem hogy lesznek.. a vérzés igencsak erõs volt.

Milyen állapotban vannak az idősek otthonában élő nénik és bácsik?

Arra gondolok, hogy mennyire vannak "lerobbanva". Lehet-e velük játszani, kirándulni, és általában milyen az alaphangulat?

Legjobb válasz: Szerintem ez nagyon vegyes. Biztosan van aki nagyon jó állapotban van, és szívesen veszi a játékot, kirándulást. És sajnos akad olyan megfáradt, beteg öreg ember is közöttük, aki már tényleg csak nyugalmat és pihenést akar.

Szerintem ez nagyon vegyes. Biztosan van aki nagyon jó állapotban van, és szívesen veszi a játékot, kirándulást. És sajnos akad olyan megfáradt, beteg öreg ember is közöttük, aki már tényleg csak nyugalmat és pihenést akar.
Egy ismerõsöm ilyen helyen dolgozik, õ szokott mesélni....hát nagyon vegyes!Vannak köztük akik nagyon rendesek korrektek, de van olyan is aki semmiben nem akar részt venni, állandóan 'fúrja' a társait, semmi nem jó neki, mindent kritizál stb.De van olyan is akire rá lehet bízni pl kisebb javítást, el lehet küldeni valamiért... S sajnos vannak olyanok is akik már nagyon le vannak pukkanva, etetni itatni kell õket.Tulképp az égész néha olyan mint egy óvoda.. :D de komolyan ám!
Szia !Van egy ismerõsöm aki ilye helyen lakik, és nem havi díjjas, hanem egy fix összeget kellett befizetni és a haháláig az övé a lakás amiben lakhat.Irigylésre méltó hely, nagyon szép környezet, 1 -1.5 szobás lakásokkal, totál modern berendezéssel.De mindenki a kedvére alakíthatja a saját kuckóját.A szomszédai a barátaivá váltak együtt járnak színházba, meg templomba.Esténként még szórakozni is.Persze vannak idõsebbek is de egyébként negyon jó a hangulat bent.Nagyon összetartanak, közös karácsonyok, nyaralások, stb!Mint egy családi ház, olyan.Ez Soltvadkerten található, ezt csak ajánlani tudom.
Édesapám ilyen helyen dolgozik jelenleg. A kor az éppen-nyugdíjastól (legfiatalabb 61 éves, rokkantnyugdíjas gerincsérült) az elfekvõs múmiáig (legidõsebb lakó 97 éves, öntudatlan). Vannak köztük sokan, akik nyugodtan élhetnék világukat, csak a fõzés egymagukra, a lakás fenntartása, egyebek nem volt egyszerû, így a nyugdíj adott százalékát befizetve minden hónapban megkapják az ételt, diétásat ha kell, minõségit, nem kell takarítaniuk, és annyi pénzük van amennyire emellett szükségük lehet. Rendszeres tekepályajáerások és túrák vannak. De nézd a másik oldalt, azokat akiknek néhány szervük leállt, vagy mozgásukban nagy mértékben korlátozottak... Szóval az alapvetõ csoportok a fittõl az elfekvõig skálázandók
Az kell látni, hogy egy idõsek otthona baromi drága. Havi szinten legalább 100.000, - HUF, plussz egyéb költségek, mint pl. gyógyszer. Ebbõl következõen alapból kétfajta ember kerül be. Az egyik a vagyonos, akinek jó nyugdíja van, meg mondjuk eladta a házát. Õk jó állapotban vannak. A másik fajta, akit a családja rak be, mert annyi vele a gond, hogy ezt az öszeget is kifizetik inkább. Na õk nagyon rossz állapotban vannak. (nem szobatiszták, szellemileg leépültek stb.) A kedvesem egy ilyen helyen dolgozik. Tud dolgokat mesélni...

Napfény Hotel-ben Balatonlellén idén megszállt valaki? Milyen állapotban van? Milyen volt az első benyomásod róla?

Legjobb válasz: tavaly és tavaly elõtt ott voltunk 1hetet.a kaja jó, a szobák tiszták, a pincérfiúk helyesek.maga lelle pedig egy jó hely.ha kérdésed van írj privit szívesen válaszolok!

tavaly és tavaly elõtt ott voltunk 1hetet.a kaja jó, a szobák tiszták, a pincérfiúk helyesek.maga lelle pedig egy jó hely.ha kérdésed van írj privit szívesen válaszolok!

Milyen állapotban van az évek óta hordott köves gyürü?

Az eljegyzési gyürüm fehérarany kövel, és olyan esküvöi gyürüt szeretnék ami fehérarany, körbe kövecskék vannak -<[link]

Legjobb válasz: A cirkónia hamar fényét veszti, kopik. 1-2 év alatt nagyon csúnya. Nem értem, ha nincs pénzetek természetes kõre (ez alatt nem csak a gyémántot értem, van rengeteg más olcsóbb, de értékálló keménységû színtelen drágakõ még), akkor minek kell 100 mûanyagvacakkal kirakott gyûrût venni helyette? Annyi ízlésesebb megoldás van ezeknél...

A cirkónia hamar fényét veszti, kopik. 1-2 év alatt nagyon csúnya. Nem értem, ha nincs pénzetek természetes kõre (ez alatt nem csak a gyémántot értem, van rengeteg más olcsóbb, de értékálló keménységû színtelen drágakõ még), akkor minek kell 100 mûanyagvacakkal kirakott gyûrût venni helyette? Annyi ízlésesebb megoldás van ezeknél...
A cirkónia miért menne tönkre? Nekem van több cirkónia-köves gyürüm, és van amelyiket már 10 12 éve hordom, és esze ágában sincs megkopni.
Itt mindig lehordják a kérdezõt, hihetetlen.... Én megkérdeznék egy ékszerészt. Mit ajánl(?). Akár többet is, nehogy rám akarja sózni a sz.rt.
1. Nagyon hasznos volt köszönjük!!! Én meg azt nem értem, hogy a kérdésre miért nem lehet válaszolni? Minek foglalod a helyet, ha van értelmesebb válaszoló is!!!! Hogy a kérdésre is válaszoljak. Az enyém jó állapotban van, bár az enyémben csak 1 kõ van. Semmi baja nincs szerencsére és cirkónia.
A kérdező hozzászólása: Senki nem mondta, hogy nincs pénzünk, senki nem mondta, hogy cirkonia köves, és a képet is csak illusztáriónak szántam, hogy kb valami hasonlót szeretnénk..
Egy feher arany korbe koves gyuru ara gyemantnal kb. 3 milliotol a csillagos eg ami a gyemant minosegetol fugg. Cirkonia ko hetkoznapi gyurube valo es nem eljegyzesi es jegy gyurube, a ko minosege a szandek tartossagara utal, arrol nem beszelve h a cirkonia kopik es elszinezodik kb 2 ev utan hiaba keresed a kifogast h ha leveszed furdeshez mosogatashoz stb.... Ha nincs penz ( mer az atlagnak nincs ) 3 millios gyurure akkor inkabb add lejjebb az igenyed a kovek szama irant de legalabb legyen gyemant a ko ami orok

Milyen hatással vannak az ember lelki állapotára az állatok?

kb. 4-5 adat kellene

Legjobb válasz: Nem tudom a 4-5 adat alatt mit értesz, de nálam a macskák antidepresszánsként mûködnek. Sajnos depresszióra hajlamos alkat vagyok és sokszor a macskáim "húznak ki" a gödörbõl.

Nem tudom a 4-5 adat alatt mit értesz, de nálam a macskák antidepresszánsként mûködnek. Sajnos depresszióra hajlamos alkat vagyok és sokszor a macskáim "húznak ki" a gödörbõl.
Ha... ...szomorú... ...boldogtalan... ...dühös... ...mérges... ...megbecsületlen... ...lehangolt... ...átvert... ...vagyok, akkor odajön a kutyám, mindig jó lesz tõle a kedvem. :) Én a kutyámat magamnál is jobban szeretem! A kutyámnál jobban senkit sem szeretek!
Átlátszó.
Lila :DDDD bmeg
Zöld, de sötétben foszforeszkal.
Szúrós szagú színtelen gáz halmazállapotú.
Hupikék.
Az izgalmi váladék színe változik egyénenként, lehet átlátszó, sárgás, fehér is.
Barna, de ha nagyon izgulok, akkor sárgásbarna és krémesen folyós.
P*nát vagy p*csöt akartál írni? Fehér.

Milyen állapotban van az autód? Van olyan dolog amit meg kellene javíttatni rajta de nincs rá lehetőséged?

Írd le hogy milyen kocsiról van szó. A használt autók közül kevés a jó állapotú. Érthető hogy amortizálódik ha használják. Van aki úgy adja el hogy hibája van és nincs pénze megcsináltatni, ráadásul el is titkolja a hibáját.

Legjobb válasz: B vectra 1.7 TD. Már megcsináltattam rajta a klímát (58000), központi zárat (25000), meg a hõfokvisszajelzõ vezetéke szakadt volt(2500). Már csak annyi baja van hogy néha csöppen a gázolaj az adagolónál. Már voltam adagolósnál, 10-ért vállalta a tömítések cseréjét, de csak pár hét múlva ér rá.

B vectra 1.7 TD. Már megcsináltattam rajta a klímát (58000), központi zárat (25000), meg a hõfokvisszajelzõ vezetéke szakadt volt(2500). Már csak annyi baja van hogy néha csöppen a gázolaj az adagolónál. Már voltam adagolósnál, 10-ért vállalta a tömítések cseréjét, de csak pár hét múlva ér rá.
Suzuki Vitara, kívülrõl jól néz ki, de a torka már véres :) A kaszni lassan már leesik az alvázról úgy el van rohadva, a motorja füstöl és kissé dízel hangja van a kopogó csapágyaktól, a váltóban zúg az ötödik, a klímakompresszor elereszti a gázt, szóval lesz rajta mit csinálni, de sebaj, úgy is jönnek a hosszú téli esték, majd szépen helyre rakom a kicsikét :)
Jövõ héten kapom meg a jogsim, eddig itt állt az autóm, szóval lesz mit rendbetenni. Néha járt vele faterom ha úgy adódott, szóval azért nem állt egyhuzamban sokat. Vettem már új autórádiót, és fog kelleni cserélni a gumikat. Ezen kívül még néhány esztétikai hibáról tudok amit az õsz folyamán szeretnék megoldani. Misubishi Colt 1.3 GLi
Nekem idõm nincs kb. egy hétre lemondani róla - fényezni kellene a motorháztetõt, illetve az elsõ kerekek mögötti küszöb-részt, ahol a régebben gyakori földúton járástól leverõdött a festék és csúnya. De más baja nincs, a motorja, a futómûve és a fékei is rendben vannak - fõleg hogy volt fékbetét-csere a nemrégiben történt 240e km-es szervizen. Utóbbit most cseréltettem másodszor mióta 8 km-rel átvettem az autót. 2005 Focus kombi, 1.6TDCi
21 éves 2-es Polo. Mûszakilag rendben van, a kinézete kicsit kopottas. Pár helyen a lakkréteg jött le, és van egy-két rozsdapötty is (pötty, és nem rohadás). Ezeket a pöttyöket, ha valahol elõjön itthon lekezelem csiszolással, alapozással és javító festékkel. Gondolkodtam már én is a komplett újrafényeztetésen, de jelenleg ez az ötlet el van vetve, mert többe kerülne, mint a kocsi összértéke.
6 éves az autóm (xsara picasso) Csak téli gumi kéne rá....de lesz is.
A kérdező hozzászólása: 80.000bõl új fényezés? kb 2 elemet fújnak le ennyibõl :D amúgy milyen autóról van szó?
Teljesen jó minden, közel félmillió kilométer, a motorja pöpec, a karosszériát javíttatnám meg.. És szeretnék rá új fényezést. Ez kábé 80 ezerbe fájna.
Amiket írsz azok a legolcsóbb autókra igazak. Valami baja az olcsóbb használt autóknak mindegyiknek van, azért olcsók. A közepes árú vagy a drágább autóknak már nem szokott nagy baja lenni, de ott is elõfordulhat néha egy két csaló.
Ja, azt nem írtam, baráti áron 80 ezer. Egy platós Transit-ról van szó. A legolcsóbb és legegyszerûbb fehér festékkel, és gittel, én szétszedném, felcsiszolnám, haver fújná, aztán én is raknám össze. Így anyagköltséggel együtt kijön kábé 80 rugóból.. :) Az alvázvédelmet viszont szeretném még az idei tél beállta elõtt megcsinálni rajt, sajátkezûleg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!