Találatok a következő kifejezésre: Milyen állást be egy (6 db)

Milyen állást tölthet be egy siket személy?

Legjobb válasz: Például ruhaiparban dolgozhatnak. Szerintem bármilyen olyan állást betölthetnek, ami nincs közvetlenül kapcsolatban a hallással. Tehát adminisztratív, számítógépes állásokat is például. A lényeg, hogy olyan állásokat, ahol nem kell telefonon vagy szóban kapcsolatot tartani ügyfelekkel. Elég sok ilyen állás létezik.

Például ruhaiparban dolgozhatnak. Szerintem bármilyen olyan állást betölthetnek, ami nincs közvetlenül kapcsolatban a hallással. Tehát adminisztratív, számítógépes állásokat is például. A lényeg, hogy olyan állásokat, ahol nem kell telefonon vagy szóban kapcsolatot tartani ügyfelekkel. Elég sok ilyen állás létezik.
Igazából mindent, persze, olyan állás kell, ami nem kell halláshoz, azaz telefon. Jómagam siket vagyok, kiadványszerkesztõként dolgozom egyik cégnél évek óta, e-mailban vagy szóban kapom a feladatokat, utasításokat. Kollégáim hallók, velük beszélgetek. Nincsenek gondjaim a munkahelyemen, siketekkel nincs olyan gondok, mint gondolnának.

Milyen állást tölthet be egy vak személy?

Legjobb válasz: Egyik fõsikolai csoporttársam vak. Õ webprogramozó egyébként és mellette éppen a harmadik diplomáját szerzi. :))

Egyik fõsikolai csoporttársam vak. Õ webprogramozó egyébként és mellette éppen a harmadik diplomáját szerzi. :) )


Tanári munkakörön kívül milyen állások tölthetőek be egy középiskolában?

középiskolában szeretnék dolgozni, de nem mint tanár. pl.: iskola könyvtáros, rendszergazda lennék szívesen de nem tudom, hogy ezekhez milyen végzettség szükséges amit tényleg elvárnak ezen állások betöltéséhez vagy kell-e több végzettség is egy ilyen álláshoz és mik azok

Legjobb válasz: Lehetsz portás... a legtöbb iskolából most küldik el kényszerbõl a portásokat, mert nem dolgozhatnak nyugdíj mellett. Erre most hiány van. Rendszergazga is lehetsz, ehhez nyilván rendszergazdai végzettség kell. Iskolatitkár is lehetsz, ha keresnek éppen ilyent. Könyvtáros már nem lehet akárki, ahhoz kellene könyvtár szak. De takarítók is dolgoznak iskolában.

Lehetsz portás... a legtöbb iskolából most küldik el kényszerbõl a portásokat, mert nem dolgozhatnak nyugdíj mellett. Erre most hiány van. Rendszergazga is lehetsz, ehhez nyilván rendszergazdai végzettség kell. Iskolatitkár is lehetsz, ha keresnek éppen ilyent. Könyvtáros már nem lehet akárki, ahhoz kellene könyvtár szak. De takarítók is dolgoznak iskolában.
Valamint vannak kabantartók, titkárok is.
De lehetsz takarító is.
A kérdező hozzászólása: és a rendszergazdának elég az általános rendszergazda felsõfokú képzés vagy kérik a diplomát ami már informatikus egyetemi képzést követel, a titkárhoz milyen végzettség szükségeltetik? a takarítás nem túl vonzó számomra éppen azt csinálom most is csak hotelban
Sajnos kérik a diplomát.. de ha van rednszergazdai és szerencséd lehetséges az állás
Szerintem meg nem kérik a diplomát a rendszergazdához, mivel akkor közalkalmazottként magasabb fizetést kellene adni. Amire pedig semmi pénz.
akkor ajánlom figyelmedbe a kozigallas.hu hirdetéseit. Igenis kérik és bizony megadják az F kategóriát.... mert egy rendszergazda magasabb képzettségû kell legyen mint pl egy stúdiós vgay takarító.

Milyen gyógyszert szedjek be ha 1 óra internetezés után tökre lemerevedett a vállam és a gerincem egy része? Meg is fájdult; és éppen most pályázok egy állásra ahol 9 órát kell majd a gép előtt tölteni?

Legjobb válasz: Ez nem oldható meg gyógyszerrel, csak tornával. A munkaidõ 8 óra (+ ebédszünet), szgép elõtti munkavégzés esetén óránként 10 perc szünet jár. Felálssz és tornázol 10 percet.

Ez nem oldható meg gyógyszerrel, csak tornával. A munkaidõ 8 óra (+ ebédszünet), szgép elõtti munkavégzés esetén óránként 10 perc szünet jár. Felálssz és tornázol 10 percet.
A munkahelyeden megtanitanak hogy kell a gep elott ulni, nem gornyedni. Szek, asztal, monitor magassag, eger hasznalata stb.
A kérdező hozzászólása: Egy vállalkozónak dolgozom, szakfordításokat fogok csinálni, nem tanítanak semmire, ha nem tudom leadni a min napi 7 oldalt egyesszerûen kirúgnak:(
Miért kell egybõl gyógyszerhez nyúlni?A helyes testtartást otthon is ellehet sajátítani, a neten is vannak erre cikkek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!